Vidi punu verziju : Da mozete da birate koji bi kucni ljubimci bili?
Wolfbrother
01.07.2003., 14:10
Kao koja zivotinja bi bilo najlepse ziveti?
majolinica
04.07.2003., 11:46
Kao koja zivotinja bi bilo najlepse ziveti?E moj Rajko stvarno nemam pojma....Mozda pas?
Kao koja zivotinja bi bilo najlepse ziveti?
Sta ja znam kao moj brat pretpostavljam
Devilish Dog
23.07.2003., 22:07
PAS, naravno !!!
BUBASVABA!!!Niko nikad ne zna gde si! :oops: [/b]
BUBASVABA!!!Niko nikad ne zna gde si! :oops: [/b]
A bubasvaba je kucni LJUBIMAC ?
Amazonka
28.07.2003., 15:42
Pas definitivno je zivotivnja koja je vjerna svom gazdi i najbolji prijatelj. I to psa nekog rasnog, kao vucjak, skotski ovcar, terijera. A ne neki tamo gmizavci, zmije itd. Poslije psa dobro bi bilo imati i malu pticicu, papigu!
:P
najbolje bi bilo yiveti kao soko ili orao:zivis :D ,niko te ne dira :) ,na miru umres :?
Majmun,iz dana u dan u svakom pogledu sve vise napredujem.
lilijan
06.09.2003., 21:11
najbolje je biti kolibri,tako mala tako slatka. :wink: :o
najbolje bi bilo da budem ZMAJ :twisted:
Incognito
07.09.2003., 08:06
Skorpion... beautiful but deadly! :twisted:
Incognito
08.09.2003., 07:33
Obozavam macke :wink:
Zato sto su vrlo slicne ljudima, i pametnije od pasa 1000 puta... Ne znam kako ljudi svrstavaju psa u 'pametne' zivotinje, kad je toliko naivan i odan... Macke su prepredene, smisljene, podmukle... kao sto rekoh, skroz nalik ljudima... Ne hrani macku, i ona ce otici kod nekog drugog... Ne hrani psa, i on ce lipsati od gladi... Ko je tu pametniji?
No, ipak, skorpion mi vise odgovara karakteru :lol:
waterwoman
08.09.2003., 10:47
Macka jer je to najgracioznija i najinteligentnija zivotinja na svetu.Sem toga macka nije sebicna vec ponosna zivotinja-ono sto neki kod macki nazivaju sebiclukom kod svoje dece i prijatelja zovu inteligencijom.Sem toga macke su samostalne i njih niko nemora uciti da love,vec i malo mace zna cim prohoda kako da se prisunja,vreba,kad da potrci i uhvati nesto u kretanju,cak i kroz igru.Nisu posesivne,napadne ni ljubomorne,ali su teritorijalne zivotinje,ne racunajuci samo velike macore cak i najsitnija zenska macka ce i najmanju svoju teritoriju(makar to bila i jedna fotelja),kao i svoju decu braniti do smrti!A sem toga jos su i najzdravije zivotinje-vide nocu,a u delicu sekunde zenica im se suzi ako bi uperili u njih reflektor ponovo sve vide,imaju dvostruku vezu kod zglobova tako da i najstarija macka ladno skace sedam puta svoju visinu.Jetra im se neverovatno brzo regenerise,srce moze izdrzati tezine srednjeg psa,u pljuvaci imaju materiju koja je kao dezinfekciono sredstvo...i ima jos puno toga.Nije ni cudo sto su svi kraljevi pocev od Egipatske Kleopatre tretirali macke ko kraljevska ili sveta bica.Ljudi koji ih nevole ko sto kaze jedna poslovica u " predhodnom zivotu bili su misevi" .
?
No, ipak, skorpion mi vise odgovara karakteru :lol:
"beautiful but deadly" :)
[color=blue][/color
Pudlica :D :roll: :D
P U D L I C A :D :roll: :D
pudlica (moze i ona najmanja)
Incognito
10.09.2003., 16:11
E sad me vec razocaravas... ja ocekivao nesto kao Bogomoljka, Ajkula, Lavica... a ti pudla... :cry: :roll:
Incognito
10.09.2003., 18:10
Zar delujem tako grubo?
Ma ne... taman posla... delujes nezno kao Runo List :roll: ... ali kad ti se vec da prilika da biras, zasto ne izabrati nesto jace, beskurpuloznije i vatrenije?
Eto, ja biram skorpiona zato sto to nisam trenutno, a voleo bih da vidim kako to izgleda... pa ako mi se ne dopadne, samo izadjem na autoput, i to je to... Posle budem magarac po kazni, al' shta da se radi... :? :roll: :D
Da ti znaš kako živi moja pudla, poželeo bi isto što i ja!
sunrise
11.09.2003., 12:29
...
Incognito
11.09.2003., 15:19
da li moze lav da bude kucni ljubimac..hmmm... bila bi definitivno LAVICA :wink:
Moze... dok ne napuni 14 meseci... Mozes i tigra da cuvas do svog 16. meseca... Posle toga, moras da poklonis ili prodas nekom zooloskom vrtu... Ili da ga odvuces u neku savanu i pustis ga da seta slobodno...
sunrise
11.09.2003., 15:34
...
Incognito
11.09.2003., 15:47
Moj drug imao tigra... dao ga na 'usvajanje' nekom tamo bugarskom zoo vrtu kad je napunio 10 meseci (i postao velik k'o rotfajler)...
A bas je bio slatka i pitoma mackica... cak ume i da prede... ali bogami i da grize (jos cuvam mali oziljak od njega, kad je pokusao, igre radi, da mi otkine saku :?)...
Poz.
sunrise
11.09.2003., 15:54
...
Incognito
11.09.2003., 16:08
rrr... huba-huba... awww... Talk to me dirty :twisted: :twisted: :twisted:
sunrise
11.09.2003., 16:18
...
katarina
25.09.2003., 12:56
pa naravno pas :!: :!: :!:
Nocturna
06.10.2003., 00:21
Delfin... zivim u vodi, a znam da pricam. :lol:
A od kucnih ljubimaca macka... mogu da skocim sa vrha zgrade i da mi ne bude nista (znaci letim), idem u lov, ribolov... ma zezanje! A imam i 9 zivota! :lol:
Princeza
06.10.2003., 14:35
Ja bih volela da budem ptica.
Princeza
06.10.2003., 14:42
Ja bih volela da budem ptica.
lavica 79
06.10.2003., 14:49
Definitivno Lavica :wink:
MALLENA_PRAVA
07.10.2003., 06:32
DIVLJA_MACKA BILO KOJA)))
dogs in my heart!!!my heart in my dog!!!
Pa ja bih razume se bila ili dobra macka ili dobra riba!Pasji zivot mi ne zvuci privlacno a takodje ni dresura niti " obozavanje gazde"....
Najbolje bi bilo neka lokalna đukela uvijek slobodan ,hraniš se u trku, ***** sve odreda kud ćeš boljeg života
Goscica
17.04.2004., 22:55
Orao, uh kakva je to tica 8) , a od kucnih lj. - paaa, mozda macka :)
forgotten
18.04.2004., 12:14
MIS, pravio bih rsum po kuci :D
Lepojka
25.04.2004., 17:12
Pa,verovatno bih bila riba.Lepa,mirna,cista,ali zna da ugrize :lol: