PDA

Vidi punu verziju : [b]Gde su Cacanke kada ih ima malo u gradu?Kod kuce mozda?

Ancho
30.01.2004., 03:40
Choveche shatro u Chachku ima gomila devojaka.hahahahahaha
Pa gde su onda?Kad izadjem u grad nije da ih nema, ima ih ali ne u tom broju kao sto se prica?Zna li neko da mi kaze gde su? :?:

mb
24.02.2004., 10:26
Udate, sa dečkom kući, sa drugaricama. Ko će još da ide po gradu i gleda u nekulturne i poprilično glupe frajere a pored toga svi u nekom tripu da su neko i nešto. Svi nešto pričaju a u suštini su go k....... Momci malo se spustite na zemlju

24.02.2004., 10:32
A shto se vas dvoje ne nadjete da usaglasite stavove,ochito vas muchi isti problem koji together mozete da reshite :lol:

Montenegrin
03.03.2004., 00:57
Pa, ***** li Vam sunce zarko! Umjesto da hvalite svoje sugradjanke, Vi tako mlatite...Pa, vucajte se onda u Beograd, Novi Sad, Nish, Podgoricu, Banja Luku, Bech, Prag, London, Pozegu, Lajkovac, Kosjeric, Kladovo...ma, dje god ocete, samo ne serite vishe! Pushtite da o Chachankama govore oni koji ih cijene, oni koji znaju shta je zensko, shta je DAMA, shta je sklad ljepote i manira, konji jedni!!! Odete u Beograd, paim tamo lizete muda! Milije Vam je BGD ***** nego pecimo iz "Pelivana" ili pizza u "Rimini"... :x Idite u Preljinu na hipodrom sa ostalim kljusadima, pa neka se Chachanke makar uche da na Vama jashu, kad ne zasluzujete nista drugo!!!
Moje postovanje Chachanke,
nijesam ovo napisao da bih vam se "uvukao", nego shto stvarno tako mislim a, i ne mogu vishe da citam ove gluposti Chachana (da ne grijeshim dushu - pojedinih!). :D

karadagli
05.11.2007., 21:00
Viđu, viđu, nisam jedini montenegrin na pdfČA:):):) Svaka čast zemljače, slažem se sa svim što si napisao