Vidi punu verziju : dali je dobro pokazivati emocije momku
jelenast1@ptt.yu
29.01.2004., 21:28
posle duzeg vremena sam se zaljubila i to u vojnika,koji zivi u Beogradu.Sve je lepo funkcionisalo,do onog trenutka kada je on osetio da se zaljubljujem,prvo je hteo da me fascinira sa sobom,a kada je to uspeo rekao mi je da misli da nismo jedno za drugo. Malo sam povredjena i mislim da je zaljubljenost jedna velika iluzija i greska. :(
Ti verovatno nemas mnogo godina...?
hehe...pa ljubav i jeste iluzija...doduse dodje ona ali brzo zbrise.Stoga samo polako i opusteno.Gledaj da se ne zaljubis pa ako se desi-desi.Nemamo svi srece je*i ga
Znam da je tesko voleti s "pola srca" ali nekad se ljudi uplase i pobegnu kad im otvoris srce i pokazes ljubav.Treba polako i postepeno da se otvaras.Da mu nikad nije jasno sta TI tacno osecas.Da budes tajanstvena i magicna..kad je najlepse da pozuris kuci..da ga nateras da on juri za tobom i ma koliko ga volela nesmes to da mu priznas..ili priznaj mu samo pola..to se zove ljubav sa manje bola.
Sacuvaj pola sebe samo za sebe!Nedozvoli da budes necija "bolja polovina" budi sama sebi dovoljna,budi svoja celina..a kad ti se ukaze ljubav prihvati je samo kao neki mali plus na ono sto ti vec jesi.
I cuvaj svoj ponos...ako vec neumes da volis sa "pola srca"..
puno srece-zagi
0miroslavns
03.02.2004., 10:15
jeco,sreco, javi mi se na mail, pa da razgovaramo...
dugi777jezik
03.02.2004., 13:50
posle duzeg vremena sam se zaljubila i to u vojnika,koji zivi u Beogradu.Sve je lepo funkcionisalo,do onog trenutka kada je on osetio da se zaljubljujem,prvo je hteo da me fascinira sa sobom,a kada je to uspeo rekao mi je da misli da nismo jedno za drugo. Malo sam povredjena i mislim da je zaljubljenost jedna velika iluzija i greska. :(
8) 8) 8) Eh, sestro slatka i neregistrovana, ne samo emocije, ne samo njih, otvori se i daj sve od sebe , da ga oduSHevis , da te upamti i klecace pred (i pod) tobom ! :twisted: :twisted: :twisted:
stapar1875
25.03.2004., 18:34
naci ces ti novog momka, prosetaj se po gradu!:twisted:
Dare Devil
25.03.2004., 18:41
zaljubi se u mene sreco moja ja te volim :wink: :twisted: :evil: :evil: :evil:
nscezar
25.03.2004., 20:47
sreco mozda je on zeleo da se ti zaljubis u njega,a da te onda ostavi.mozda mu je cilj da pokaze koliko je on faca i da uspe da te izludi a onda ostavi.Nije ni on toliko naivan,vojnici su cudo pokusaj da ih se klonis veruj mi.
Ja mislim da on tebe ili ne voli ili je potpuno nezrela i emotivno nepismena osoba.Ako možeš batali budalu i traži dalje :arrow: :arrow: :arrow:
Naravno da je zaljubljenost i iluzija i greška.
Ali je ljubav sasvim suprotna, stvarna i ispravna.
Helena-
05.04.2004., 19:29
Naravno da je zaljubljenost i iluzija i greška.
Ali je ljubav sasvim suprotna, stvarna i ispravna.
Djidjo dopadas mi se:) Dodala bi samo da se ljubav ipak tesko moze dogoditi svakom na ovom svetu,iakjo svi to zelimo, ipak nisu svi ljudi te srece da to osete
Da li pokazivati emocije!?
Nikako
U vezi uvek jedan ljubi a drugi pruža obraz, e a ti odluči šta ti je bolje.
Чупи НС
02.02.2005., 12:01
Наравно д атреба показати емоције. П ау супротном ћемо се претворити у роботе
Da li pokazivati emocije!?
Nikako
U vezi uvek jedan ljubi a drugi pruža obraz, e a ti odluči šta ti je bolje.
uvek?! ne postoji pravilo bez izuzetka... :wink:
mackica ns
04.02.2005., 12:36
Ma, drugo je momak, drugo - vojnik.
Ko zna ko ga čeka kući :( .
mackice, je l' to nesto iz iskustva?
a vojnik ne moze da bude momak? :wink:
storm cloud
04.02.2005., 12:48
Bajata vam tema. On odavno već nije vojnik :!:
mackica ns
04.02.2005., 13:02
mackice, je l' to nesto iz iskustva?
a vojnik ne moze da bude momak? :wink:
Aha, ali iz tuđeg iskustva. :D
Vojnik može, naravno, da bude momak, ali onoj koja ga čeka kod kuće.
Dobro, nije neka generalizacija, može i drugačije, ali većina...
Bajata vam tema. On odavno već nije vojnik :!:Pa, pozdrav za Cupija! Gde iskopa sve ove teme!!!??? Dobro da nije neka prebacena i sa drugih foruma :!: