Vidi punu verziju : Atlantida
Heroj_ulice
27.05.2007., 05:11
Ovu temu pocinjem da pisem u nadi da cu naci neku osobu koja me razume i koja moze da mi pomogne,jer nemam osobu sa kojom bih to mogao da podelim.Zovem se Milos,imam 21 godinu i sem gomile poraza nemam nista u zivotu.Ucen sam i vaspitavan da prepoznajem prave vrednosti i vrednujem ono sto zaista vredi u samim ljudima.Kao malog su me tukli skoro svakog dana i to uglavnom radi zabave.U osnovnoj skoli bio sam crna ovca,nesto "bljak i fuj",pojam za zezanje i provociranje na koje nikad nisam odgovarao,ostavljen sam,u zadnjoj klupi zaboravljen od svih.Ja sam samo cutao i posmatrao sav taj svet oko mene i pitao o cemu se to radi,da li ja mozda gresim ili sam stvarno tako jadan i bedan,sto nisam kao moji vrsnjaci jurio devojcice i pusio u WC-u.Jos mi je u secanju,bio sam 7.razred i pozvao skoro celo odeljenje na rodjendan.Stajao sam ispred skole u nadi da ce se bar neko pojaviti,ne treba ni da mi cestita rodjendan,ni da donese poklon,al samo da se pojavi,da bude tu...Niko nije dosao i to je bio moj poslednji rodjendan na koji sam zvao nekog od "drugova".Uz to imao sam "drustvo" van skole,koje je i dan danas ostalo isto prema meni.Ja sam njima samo marioneta,lutka bez osecanja sa kojom mogu da se igraju kad god im je dosadno i kad god pozele mmalo smeha i zabave.Dovoljno je reci da su mi 20.rodjendan cestitali sledecim recima:"Srecan ti 20.rodjendan Misko.I bre napunio si 20 godina i jos nisi umro",aludirajuci na moj pokusaj da oduzmem sam sebi zivot,nakon cega je usledila salva smeha i aplauza.Upisao sam 2.gimnaziju i naisao na potpuno nov svet.Ljudi koji su me odusevili,spremni da mi pomognu uvek,koji su me prihvatili i cenili neke moje pozitivne osobine.Bili smo jedna porodica.Konacno i ja sam otkrio taj osecaj pripadnosti,konacno sam bio deo neceg lepog.Medjutim jedan od roditelja mi se razboleo i to tesko,sto ja nisam mogao da podnesem.Bezao sam iz skole u Sumarice,sedeo sam na klupi i plakao,plakao...Ubrzo sam nanizao toliko izostanaka,da mi je ostalo samo da odem kao ***** bez pozdrava.To me i dan danas boli.Nekako je proslo i to,operacija se zavrsila uspesno,a ja sam se sredio i prebacio u Sup.Tamo sam upoznao devojku koja me je opcinila neznoscu,toplinom,neodoljivim sarmom i vanserijskom lepotom.Ubrzo smo bili zajedno i ja sam prvi put osetio kako je to voleti i biti s nekim koga volis.A voleo sam je mnogo,cak i previse,sto me je skupo kostalo.Posle mesec i po dana,na jednoj ekskurziji usla je u moju sobu i rekla:"Gotovo je".Tada pocinju porazi jedan za drugim.Skupo me je kostala ta prelepa jesen 2003.godine.Ubrzo sam saznao da sam bio samo jedna karika u nizu,"eksponat"za pokazivanje drugaricama,igracka za nju.Sve je odglumila,svaki poljubac,zagrljaj,sve.A ja?Kupio sam joj cvece,koje je bacila kroz otvorena vrata autobusa.Slao sam joj poruke,pisao pesme,a dobijao pretnje i batine.Sacekaju me dvojica,gurnu u neko sibllje,izgaze ko plitak potok.Ja dodjem u skolu,svi me gledaju."Milose ti krvaris,idi operi se".Perem onu krv,gledam se u ogledalo i mislim opet gde sam pogresio i sta sam uradio pa da me sudbina tako surovo kaznjava.To je trajalo tri godine.Tri godine pakla.Uz to opet porodicni problemi,opet emotivni udarci od strane mojih toboze"drugova",opet taj nabujali prljavi gnoj u mojim grudima,opet...Resim sve da okoncam uzmem zilet,pocnem da rezem po venama...Bacim onaj zilet i pocnem da placem.Slepac ne moze ni da umre ko covek.Brojao sam dane,brojao poraze,cekao srecu bar da mi namigne makar malo... i docekao je.Bio je kraj juna 2006.Tad sam upoznao nju,jedinu devojku koja je mogla i potisnula Aleksandru.Mislio sam da je savrsena.Sarmantna,pametna,hrabra i preslatka devojka,prva osoba sa kojom bih pristao i voleo da provedem ceo zivot.Bila je savrsenstvo.Voleo sam je najiskrenije,jedva cekao novi dan da je vidim,poljubim,uhvatim za ruku,zagrlim onako malu,toplu.A ona je bila predobra prema meni,volela me je i ja sam to osecao.Ali kako to biva,sve sto je lepo dodje mu i kraj.Ostavila me je jedne veceri,ostavila me bez zivotnog kompasa.Gresio sam priznajem,gusila me je i sama pomisao na to da joj neko drag bar kao i ja.Plakao sam,molio je da se vrati,prestao da jedem i pijem,pa sam pao u parku kod gimnazije od iscrpljenosti....Ja za nju vise nisam bio niko.Poceo je da joj svidja drugi,pa treci,a ja sam patio i sve to slusao.Jedne veceri gledam film na kompu,stize mi poruka od nje u kojoj mi pise:"Sta si sve pricao o meni?",ja u cudu,ona mi objasni i meni proradi film.Naime nekoliko dana pre toga bio sam zrtva neslane sale mog "druga"i njegovih drugara,kada su se lazno predstavili preko chata,naterali da otvorim dusu,a onda moje reci izvrnuli,napravili lazni lag i izbacili na net,zajedno sa mojim snimkom.Poludeo sam,istrcao sam iz kuce i zeleo da ubijem svog "druga".Znao sam da on stoji iza svega sto se pokazalo i tacnim.Zvao sam ga,plakao,kumio da on njoj objasni sve,a dobijao kasiranja i to ona najgora.To je bilo smesno,to je bilo IN,a ja sam postao maskota net zabave svih.Svi su me zezali,ali meni to nije bilo bitno.Bitno mi je bilo da joj dokazem da nisam kriv,da mi je namesteno,da je volim,ali ja to do dana danasnjeg nisam uspeo.Ona me je zamrzla zato sto sam joj slao poruke i pesme,sto sam joj kupovao cvece i poklone,mislila da hocu da je kupim za jedan malecki privezak i ja sam ostao da zivim zivotom proslosti i uspomena,da se nadam da ce bar jednom shvatiti koliko je volim i da cu bar jednom pobediti sve te ljude koji me smatraju nizom rasom,debilom,obicnom marionetom za zabavu i provod.Sada je 5 sati ujutro.Ne spavam nocu vec skoro godinu dana od jula 2006.kada je moj zivot nestao kao Atlantida opet u more ludila i poraza.Pijan sam,placem,ali sam svestan i molim ako ima nekog ko razume ovu najiskreniju zivotnu ispovest i ako zna i moze da mi pomogne i da neki savet kako dalje i kuda dalje sa ovim mojim surovim zivotom.Unapred hvala i ako sam nekog uvredio ovom pricom ili mu pokvario raspolozenje,nek izvini ali c'est la vie:(Hvala na razumevanju vas Heroj ulice
Kao prvo pod hitno nabavi kicmu!
Prestani da sazaljevas sebe,ko ne voli sebe ne moze da ocekuje da ga vole drugi.
Ono sto sam ja naucio u zivotu je da ako sam sebican i prvo gledam sebe ostali mi se dive kao samouverenom i hrabrom.
Dakle prestani da kukas,otkaci tzv. drugove,probaj da nadjes nove,upisi neki kurs,treniraj karate,aikido, sta bilo,nabavi nekog psa pa makar i neku lutalicu sa ulice.Uradi nesto sto ce ti dati razloga da cenis sebe.
Ja te sazaljevam jer se vidi da ne cenis sebe mnogo.Kad pocnes da cenis sebe cenice te i drugi.
Druga stvar druskane ti si zaljubljen u ljubav.
Toliko si zapeo da volis neku devojku da to one osete i pocnu da se guse.
Oladi malo,nadji neki hobi zezaj se ne daj na sebe i sve ce biti ok.
Poz.
Cinderella89
27.05.2007., 21:05
Zvao sam ga,plakao,kumio da on njoj objasni sve,a dobijao kasiranja i to ona najgora.
koji je to drug?
Heroj_ulice
27.05.2007., 21:25
Zvao sam ga,plakao,kumio da on njoj objasni sve,a dobijao kasiranja i to ona najgora.
koji je to drug?
Sicva
Cinderella89
27.05.2007., 21:33
Sicva je bre starva decko,nemoj da ga diras
Heroj_ulice
27.05.2007., 21:38
Sicva je bre starva decko,nemoj da ga diras
Ok.Izvini.Ja sam rekao da mi oproste osobe koje sam uvredio time sto sam ih pomenuo.Ne zelim nikog da nipodastavam,samo sam rekao istinu sta mi se desilo
Heroj_ulice
27.05.2007., 22:11
Kao prvo pod hitno nabavi kicmu!
Prestani da sazaljevas sebe,ko ne voli sebe ne moze da ocekuje da ga vole drugi.
Ono sto sam ja naucio u zivotu je da ako sam sebican i prvo gledam sebe ostali mi se dive kao samouverenom i hrabrom.
Dakle prestani da kukas,otkaci tzv. drugove,probaj da nadjes nove,upisi neki kurs,treniraj karate,aikido, sta bilo,nabavi nekog psa pa makar i neku lutalicu sa ulice.Uradi nesto sto ce ti dati razloga da cenis sebe.
Ja te sazaljevam jer se vidi da ne cenis sebe mnogo.Kad pocnes da cenis sebe cenice te i drugi.
Druga stvar druskane ti si zaljubljen u ljubav.
Toliko si zapeo da volis neku devojku da to one osete i pocnu da se guse.
Oladi malo,nadji neki hobi zezaj se ne daj na sebe i sve ce biti ok.
Poz.
Hvala sto si odgovorio na temu i pokusao da mi pomognes.Pa da krenemo redom.Prvo sebe ne sazaljevam,vec govorim istinu,a sebe ne volim i nikad necu dozvoliti da mi ego nadvlada svest i racio.Priznajem mozda nemam cak ni elementarnog postovanja sopstvene licnosti,ali to je zato jer su me godinama unazad svi zajebavali i ponizavali,tako da sam izgubio osecaj neke prave svoje vrednosti i neki svoj identitet.Sto se tice ovog drugog sto si rekao,nikad necu biti ni po koju cenu takav,a nek je alal onim ljudima koji jesu.U ljubav nisam zaljubljen,ali odvajam zaljubljenost,paljenje,sta god i pravu ljubav,kao osecanje i sponu koja povezuje fizicki i duhovno dve osobe.Ja znam da je to raritet,ali meni iskreno ne trebaju devojke za jednu noc ili dve nedelje.Ako nesto ne ide u redu prekinimo to odmah,ali ako ide i ako je lepo zasto bismo ga kvarili?Ja kad imam devojku,ja ne vidim nikog osim nje,ne cujem nijedan drugi glas sem njenog,samo ona,nju zelim prijatelju.Ok imao sam i ja nekih pokusaja da je prebolim s drugom curom,ali ne ide necu da je lazem,da je mazem pricama kako je volim,kako mi je sve na svetu,kad znam da nije.Znas nikad ne bih ucinio drugom,ono sto ne bih voleo meni da se desi,veruj mi burazeru.Hvala na savetima za hobi i to,pokusacu da pronadjem nesto sto ce mi bar malo zamaskirati surovu realnost,obecavam:).Hvala ti puno:)Puno pozdrava od Heroja ulice:)
Surova je istina da svako gleda sebe.Niko tebe nece voleti koliko ti mozes da volis sebe.
Ako tebe zezaju zezaj i ti njih.Nisam ja rekao da imas veze za jednu noc ili nesto slicno,vec da ne pridajes previse znacaja vezama.
Ako te ostavila i ne zeli da bude s tobom to je realnost,ne mozes nikog naterati da bude s tobom.U okeanu ima jos dosta ribe.
Ne razumem zasto zelis da se druzis sa ljudima koji te zezaju?
Nemoj da koristis lepo vaspitanje i principe kao izgovor za to da nemas hrabrosti da im se suprotstavis.
Heroj_ulice
28.05.2007., 03:34
Molim vas,tesko mi je,molim vas pomozite mi:(Ne mogu da spavam,placem:(Imam 21,godinu a placem:(Molim vas:(Volim je!Nek ceo svet zna da je volim najvise na svetu!Ona je izvor moje srece i uzrok moje patnje:(Mngo mi je tesko nocas:(Mnogo:(
Cinderella89
28.05.2007., 21:51
Jao,pobogu,bar procitaj sta ti covek kaze...Jes' ja je ponovio sve sto sma ti ja za ovih 10 meseci pricala,ali slusaj bar njega ako neces mene.....
Nevernik u to
02.06.2007., 14:34
Brate,ja tebi skidam kapu! Voleo bih da te upoznam majke mi moje.
Kakav si ti kralj...
Sto se tice ljubavi,tu zaista ne znam sta da ti kazem,imao sam dugu vezu(citaj veliku ljubav),evo danas je tacno dva meseca kako vise nismo zajedno, a otisla je bez pozdrava. Znam da je sama,znam da nema nikog,i znam da je neko treci umesao prste u sve to i rasturio nas posle 3 god i 2 meseca zabaljanja, A zamisli kako je meni,kad imas nekog ko ti je sve u zivotu i ode tek tako,nabije ti noz u srce i vise se ne javlja... patio sam i plakao i ja,ali shvatio da nema pomoci samom sebi ako tako nastavim,pa sam krenuo dalje,putem novog zivota i shvatio da ipak nije vredna svega,a ponajvise patnje.
Dakle moras da rascistis sam sa sobom,pa tek onda da krenes dalje...
Heroj_ulice
03.06.2007., 05:59
Brate,ja tebi skidam kapu! Voleo bih da te upoznam majke mi moje.
Kakav si ti kralj...
Sto se tice ljubavi,tu zaista ne znam sta da ti kazem,imao sam dugu vezu(citaj veliku ljubav),evo danas je tacno dva meseca kako vise nismo zajedno, a otisla je bez pozdrava. Znam da je sama,znam da nema nikog,i znam da je neko treci umesao prste u sve to i rasturio nas posle 3 god i 2 meseca zabaljanja, A zamisli kako je meni,kad imas nekog ko ti je sve u zivotu i ode tek tako,nabije ti noz u srce i vise se ne javlja... patio sam i plakao i ja,ali shvatio da nema pomoci samom sebi ako tako nastavim,pa sam krenuo dalje,putem novog zivota i shvatio da ipak nije vredna svega,a ponajvise patnje.
Dakle moras da rascistis sam sa sobom,pa tek onda da krenes dalje...
Hvala ti brate.Ti razumes sigurno kako mi je.Ja sam iskren bio uvek prema sebi prvo,a onda i prema drugima.Iz ove situacije ima dva izlaza.Prvi je da pijem,placem,ne spavam nocima i zivim u proslosti i lepim uspomenama i da je volim dok sam ziv,ovako odbacen ko gubavac,bez prava da joj cujem glas,bez prava na bilo kakav kontakt s njom,da je gledam dok se ljubi s drugim,a drugi je da lazem samog sebe,da se tesim da mi je sve lepo,da je zivot smesan,da se treba smejati i radovati i kad ti sve sjebu u zivotu,da nadjem neku drugu,da je ljubim kao da ljubim drvo,da lazem samog sebe da mi je dobro i da ce proci...a nece!Ja sam takav!Moja ljubav prema njoj je iskrena i cista i u stanju sam sve da ucinim za nju.Kazu:"Nadji drugu!"Probao sam imao sam dve posle nje,al' ne mogu...Ne mogu bre da lazem.Jedna od njih se toliko zaljubila u mene,trazila da je ozenim,pristala na sve pa kad je sve palo u vodu,pokusala da me pridobije seksom,da spava sa mnom misleci da ce me time pridobiti,a ja sam je odbio.Pricam iskreno,milion muskraca verovatno misli da sam budala,ali meni ne treba *****,vec neko koga volim,koga zelim da imam pored sebe,sa kim bih bio spreman i zivot da podelim.Ona je jedina devojka u zivotu sa kojom sam pozeleo da podelim ceo zivot.Nikad je ne bih ostavio i da me je varala,pristao bih da budem deseti ako treba,al' samo da budem sa njom,jer mi treba.Okrenuo bih glavu,cutao,trpeo,ali znao i nadao se da ce kad-tad biti moja,samo moja.Jer ne mogu da zamislim tudje usne na njenom mestu,neke druge ruke umesto njenih,niko ne grli kao ona.Njeno krilo je bilo najlepsi jastuk za moje snove.Tu sam gledao u nebo i reflektovao nas u buducnost.Sto puta sam obisao sva "nasa" mesta kojih se ona verovatno i ne seca.Tesko je.Mnogo je tesko kad izgubis najdrazu osobu,s kojom si proveo najlepse dane u svom zivotu,kad ti ostanu neke sitnice,neke stvari,neka mesta koja ne znace nikom drugom osim tebi.One ozivljavaju sliku,te senke uspomena ozivljavaju osobu koju nemas vise.Sve pocinje i nestaje u jednom trenutku.Pricaju da je zivot smesan,da se treba smejati,da je zivot lep.Za takve ljude otvoreno kazem da su licemeri.Zivot nije konstanta.On nema jedinstvenu i univerzalnu definiciju.Danas si srecan,sutra ces tugovati,danas ti je lose,sacekaj vec sutra ce sigurno biti bolje.Samo se nadam da ce i meni sutra...Ne trazim da mi bude dobro,samo trazim da mi bude isto kao i danas,da ne bude gore.Valjda ima nekog gore ko ce uslisiti moje molitve i vapaje:(
Nevernik u to
03.06.2007., 11:23
*** ovo kao da sam ja napisao,ama bas isto tako! Evo nocas sam posle dva meseca prvi put prosao sestom ulicom kod zvezde,njenom ulicom,ne znam zasto,ali osetio sam potrebu. Znam i sve ti verujem i razumem,sve je to isto i kod mene,nisam je video dva meseca,cuo jesam,ali nisam je video, izlazim po gradu na sva moguca mesta,ali nje nema pa nema,imao sam informaciju i da ce da se uda,ali ona je to dematovala, e sad imam info da ima decka i to od nje same... Tesko je kad nekog volis,a sa njime ne govoris, ne znam samo koje mesto po Kg-u me ne seca na nju. Ne znam gde sve nismo prosli za 3 god i jace, ne znam,ne postoji takvo mesto gde smo nekada bili. Sve,ama bas sve me seca na nju,vise nisam pametan sta da radim,pokusao sam i sa drugom,mislio ici ce,ali ne,eto sinoc sam ostao i bez nje, verovatno sam zato pozeleo da prodjem njenom ulicom, da se setim i da se rokenm kao covek. Znam da je volim,znam ali i znam da je sve to uzalud. Cutim,cekam i zivim u nadi, mislim da ce vremenom proci,ali tesko,tesko ce da izbledi,jer ono sto smo ja i ona imali to nisu imali neki ni u braku posle 10 god.
Pravim se da sam jak,ali samo na momente...
Pozdrav
Heroj_ulice
06.06.2007., 16:10
Daleko,negde na kraju sveta
skupljam zadnje reci za kraj.
Daleko,svako na svojoj strani
jedemo hranu i disemo vazduh.
Kao da me nigde nema
mala soba bez prozora.
Daleko,sami na kraju sveta
jedemo hranu i disemo vazduh.
A kada mislim svojom glavom
dobro znam da se lazem i u snu.
Ne govorim jer nemam glasa,
ne vidi me,jer odavno nisam tu.
Ovo nije pravi dan
ovo nije pravi grad...
Heroj_ulice
17.06.2007., 04:17
Video sam te veceras.Bila si bozanstvena.Par koraka od mene,ali ipak tako nedostizna za mene.Zbunio sam se,krenuo da pricam nesto nepovezano,da se kao fol nasmejem,da odglumim bar jednom ko covek,da ne vidis ono sto krijem u oku i dusi,jer znam da ne volis kad bedacim.Pogledao sam te na blic i video led u tvojim ocima,onim plavim koje ne mogu da zaboravim i da prebolim vec godinu dana.Santa!:(Nekad su sijale,nekad sam u njima nalazio utehu za ceo ovaj moj usrani zivot.One su mi jedine donosile nadu i vracale veru.Molim te,molim te bar jednom zasijaj,molim te bar jednom mi dozvoli da vidim svetlo u tvojim ocima,da ostim nirvanu i spokoj,pa kad se ugase i da se ugasim i ja,molim te:(Prodjem tako sa nekim laznim osmehom,bez reci,a tako sam zeleo da ti kazem nesto,bilo sta.Ali reci nisu htele da izadju,ostale su dobuko ispod koze,ispod svih onih taloga od bola i patnje.Prosao sam ali nisam izdrzao.Vec na prvoj raskrsnici sam se smusio,a onda kad se vratio kuci,zaglio jastuk i zaplakao.Sve se srusilo,pao je bedem i placem evo ima nekoliko sati konstantno.Placem,izvini sto placem,izvini sto te volim,izvini sto sam jadan i bedan i sto ne mogu da citam od kraja.Svaki dan zelim da te vidim,zudim za tvojim likom,a onda kad se to desi,onda shvatim da nisi moja i...puknem,skrham se:(Tako te volim,tako te zelim,da opet osetim tvoj dah,miris tvog parfema,tvoje ruke u kosi,tvoje usne na obrazu:(Uskoro ce biti godinu dana od kad smo se prvi put sreli u onom parku,pod onim drvetom,koga se ti verovatno i ne secas,a koje ja svaki dan obilazim.To je moj hram,moj Bog,moja svetinja,tu je zaceto nesto najlepse u mom zivotu sto nikad nisam imao do tad,niti cu ikad imati vise.Molim te,net mi istice za par dana,a drugog nacina da stupim u kontakt sa tobom nemam,da mi odgovoris na jednu molbu,kako god mozes i zelis i znas.U subotu 30.juna molim te da dodjes u onaj park,u moj hram,pod onim drvetom,da budemo bar pet minuta opet zajedno kao nekad.Ne molim te,preklinjem te,uradicu sve sto budes htela.Ako treba odselicu se iz grada,nestacu,neces mi nikad vise videti,ali preklinjem te,ucini mi to.Mnogo bi mi znacilo.Tebi je to tricavih pet minuta,a meni je to SVE.Hvala ti unapred na bilo kakvom odgovoru.Nadam se da ces mi se smilovati i udostojiti me svojim prisustvom na taj dan.Tvoj Milos
Cinderella89
17.06.2007., 12:38
Ne verujem da sam u kgu u subotu...a i znas da nema razloga da to sebi radis...
Nevernik u to
17.06.2007., 16:57
Fauuuuu, i vi ste ovde na forumu zajedno?! Nesto poput mene i moje bivse,ali ona ne posecuje vec nekoliko nedelja!
Sa druge strane mogu samo da kazem da sam i ja nju sreo prosle nedelje kako seta sa sestricem kroz grad, idem i komentarisem devojke,a nju naravno nisam ni prepoznao,kad sam prisao blize srce se zaledilo,ali sam samo nastavio svojim putem... Tesko je kad nekog volis,a sa njime ne govoris?!
Heroj_ulice
17.06.2007., 17:02
Ok:(Svejedno hvala na odgovoru.Proslavicu sam.To je nesto kao moj drugi rodjendan.Tad sam se opet osetio zivim i osetio da me jos neko voli,sem mojih roditelja.Na taj dan sam se opet rodio.Sedecu na onoj klupi,pusticu da me odvuce reka uspomena,dok se ne nasukam,dok me brutalni udarac surove stvarnosti ne prizove svesti,dok ne shvatim da sam na tom mestu samo ja i da samo meni nesto znaci.Ostacu da ceprkam po hodnicima secanja,da budem srecan u mislima i snovima i da placem na javi,u stvarnosti.Ko zna mozda ce pasti i kisa,pa da sve bude autenticno:).Jedino sto nije petak,vec subota i sto nisi...:(Dosta vise necu da davim.To je sve od mene ljudi za jedno dobro vreme.Pozz
BigZexy2000
17.06.2007., 17:04
Kakav flash,******!!!!!!!
Decko, malo sam stariji od tebe (malo vishe), ali pokusavam da razumem ono sto sad ti prozivljavas. Ovi potezi ochajnika (!!!) ne znam koliko su bash pametni. Voleo bih ti pomoci, jer u takvim momentima stvaarno ljudi trebaju mozda i profesionalnu pomoc, ali mislim da to ovde i ovako ne mogu.
Javi se. Mozda bih ti i mogao pomoci. Ali zavisi od tebe.
Heroj_ulice
17.06.2007., 17:55
Kakav flash,******!!!!!!!
Decko, malo sam stariji od tebe (malo vishe), ali pokusavam da razumem ono sto sad ti prozivljavas. Ovi potezi ochajnika (!!!) ne znam koliko su bash pametni. Voleo bih ti pomoci, jer u takvim momentima stvaarno ljudi trebaju mozda i profesionalnu pomoc, ali mislim da to ovde i ovako ne mogu.
Javi se. Mozda bih ti i mogao pomoci. Ali zavisi od tebe.
Sad sam i lud:(Hvala ti
Heroj_ulice
17.06.2007., 18:15
Mozda i jesam lud,ali lud za pravom osobom,osobom koju volim vise od svega na svetu.To je ono sto niko ne razume.Ako sam lud zato sto volim,zato sto mi je do jedne osobe stalo vise nego do samog sebe,ako sam lud zato sto bih sve ucinio za nju i sto mastam,nek me zatvore odmah.Mozda i ovaj svet nije za mene,ovaj svet pun materijazlizma i povrsnih stvari,gde niko ne zna da masta,da sanja,ovaj svet bezosecajnosti i bezumlja.Uzivajte u zivotu i lazima koje vam pruza ovaj svet...
Mlad si da generalizujes zivot, a iskustva nasa ili tudja nas uce ....
Zivot je pun izbora, cinimo ih svesno ili nesvesno brzo ili sporo, sa voljom ili bez nje.....
Mrs Right te ceka...negde......sigurno!
http://www.postsmile.net/img/15/1584.gif
pod jedan: Nemoj da budes zbog osecanja ponizni dzukac, jer ces se sigurno kad prodju osecanja kajati zbog toga!
pod dva: Drzi do sebe! I ti si licnost! I niko nema prava da gazi tvoju licnost!
pod tri: Shvati da kao mlad, sigurno nemas zivotnog iskustva kao npr. twigy :)...samo hocu da kazem da stvarno treba da poslusas savete starijih..oni su sve to prosli i znaju sta je ciniti..
BigZexy2000
20.06.2007., 23:11
ajd sad pesimisto.
ja nisam psihijater ni psiholg, ako te to muci, ali stvarno mislim da bi trebao potraziti profesionalnu pomoc, bez obzira sto to kod nas zvuci kao :ti si lud.
ti si mladic koji ima probleme. problem da shvati sebe i svoje mesto u svetu oko sebe. nista vise.
tu pomazu psiholozi, tako da to nije sramota niti bolest.
ali eto...
Cinderella89
21.06.2007., 18:24
nisi prvi koji mu je to rekao.... a znas kako je super kad ti neko posaje mms sa svojim isecenim venama.... prosto uzivancija...
BigZexy2000
21.06.2007., 18:27
vi deco stvarno vise niste normalni. kazem deco jer imam cerku 90 godiste. tako da mi stvarno mozete biti deca. Verujem ti da je to odvratno i ruzno i stvarno, decko zasto to radis? Sta mislis da ces time postici? ozbiljno kazem, ako ti treba pomoc javise. nisam psihijatar ni pssiholog, ali radio sam sa ljudima dosta vremena, tako da ti mozda i mogu pomoci. Ali nemoj vise da pravis sranja jos veca...
Svako sa tendencijom ka samoubistvu treba da potrazi pomoc.Sad sto kod nas cim odes kod strucnjaka po pomoc postanes "lud" je druga prica.
Ti decko stvarno imas problema,ne mozes reci da je normalno da zelis da sebi oduzmes zivot,a i slanje mms sda isecenim venama je malo morbidno :(
Kažeš da si iskren a ja ti ne verujem zato što nećeš SEBI da priznaš da nemaš pojma šta je život. Šta ti znaš o ženskama-ništa. Kažeš da je ona jedina za tebe jer je idealna. Gde još ima takva osoba? Ma neću više da gubim vreme jer nemaš ni osnovno znanje o životu, to ti je kao da hoćeš da iz osnovne škole pređeš na FAX. Nauči osnovu a ako ne možeš sam javi se nekom ali da čuješ šta ti ON priča a ne ono što ti hoćeš da čuješ.
auuuuuu...pa ovaj lud.....prosto receno...psihicki problemi, veliki kompleksi iz detisnjstva, nestabilna licnost kojoj je za uravnotezenje potrebno mnogo strucne pomoci....e jos da on to shvati na vreme pa ce biti super...ako ne shvati ovo sto smo svi napisali kao zaista najiskrenije, onda moze biti jos gore nego sad...
lekar ti moze pomoci...lekar...psiholog, psihijatar...
montekristo
30.06.2007., 15:03
AU... Sve sam procitao. Ali, ovo nije ljubav vec prokleta opsesija.
Ali, Heroja nema vec dugo......http://www.postsmile.net/img/20/2019.gifhttp://www.postsmile.net/img/20/2024.gif
Ljubav brate...
...a vala nije resenje ni da ga ovako "bodete" jos vise...
vreme ce odraditi svoje, mlad je sto je najbitnije, bilo bi zajebano da mu se to desi za 5-10 godina, kad ulog postane stvarno velik!
emotivac, eto to je to...najgora varijanta u ovakvo vreme na ovakvom mestu...
mozda ne pise ali sigurno cita sta pisemo...brate sta god da ti kazem, bice mrtvo slovo, ali pusti da tece i proci ce, veruj...
kazi sebi da si bolji od svih njih, na kraju krajeva uvideo si da je sa tobom po tom pitanju sve u redu...ali to sa venama je suvise (ako je tacno)
sudeci po tome kako pises rekao bih da si solidno obrazovan "nacitan" jednostavno se posveti necemu kao sto te je vec neko posavetovao, pa makar koliko da skrenes misli, knjige, muzika, sport...i odjebi te lazne "ortake", izjebace te kad-tad i to kad ti budu najpotrebniji, pravog ortaka ces kao i pravu ljubav tek naci!
mada je danas teze naci pravog druga nego naci pravu ljubav...
znas i sam nepisano pravilo koje oduvek je vazilo,"sve se vraca-sve se placa" skroz je ok sto se tako osecas, ali ne prelazi liniju...glavu gore i pichi dalje!
Heroj_ulice
18.08.2007., 15:34
Tu sam.Ziv sam na neciju zalost ili radost.Ono sto mogu da kazem za sebe je da sam ja zrtva jedne apsolutne neiskrenosti i manipulacije ovog drustva i njegovih pojedinaca.Mozda sam ja izgubio predstavu o smeru gde treba da idem,ali vecina vas je izgubila kompas.U medjuvremenu sam se malo vise promenio,nasao prilicno dobre drugare(nisu bas idealni ali ***) i malo shvatio svet sto me okruzuje.Inace,pisem jednu knjigu koja se zove "Prolaz" i koju imam velike sanse da izdam,tako da cu u njoj opisati mnogo licnih stavova i istina koje svi vi,vrlo dobro znate,a ipak se ponasate kao da ih ne znate.Za one koji stvarno citaju,a i za one koji ne citaju,a seru ovde bezveze postoji knjiga velikog,inace mog omiljenog pisca Hermana Hesea,koju sam ne znam koliko puta procitao,a zove se "Stepski vuk".Procitajte je molim vas,bar malo i otkrijte bar malo taj svileni omotac u kom ste zavili istinu.Ja jesam emotivno razorena osoba,izmanipulisan,pa odbacen,ali taj bunt u meni prema moralnim patuljcima u svakom smislu,cini me hrabrijim i jacim.Toliko za sad.Pozz
ja reci nemam....kako mi nedostaje sad jedna smajli teta twigy koji ce da najadekvatnije opise situaciju....
ja reci nemam....kako mi nedostaje sad jedna smajli teta twigy koji ce da najadekvatnije opise situaciju....
Umni ljudi neke zivotne situacije su lepse opisali nego ja sto bih ucinila sa hiljadu reci...
Dakle, Heroju, kako ces svoj emotivni krah preboleti zavisi samo od tebe, ALI:
Nikada neces otkriti novi okean , sve dok se ne budes zauvek odvojio od obale!!!
Niko ti neće zavideti ako budeš znao da u samom sebi otkriješ radost.
http://www.postsmile.net/img/16/1606.gif
Heroj_ulice
20.08.2007., 04:42
Ostavimo psovke za kraj
Naklon za zavrsni bal
Idemo cutati sad
Budi ljuta, a ja bicu sam
I svejedno je
Zbog koga smo tu
Sada tvrdoglavo glumimo "normalno"
Zamisli pricali smo o necemu velikom
I ko je jaci od nas, ima li bolje od nas
Mislim da znam al' ipak strah me je reci na glas
Stavljac case na sto
Ja stavljam zvezdu na bor
Imas jutra na licu
I miris rucka u kosi
Nekad mi predugo treba
Da se setim koliko si lepa
I svejedno je
Zbog koga smo tu
Ja stvarno nemam reci na ovo.Heroju ti si stvarno nesto posebno,nacin na koji pises,kako osecas itd.Verujem ti da volis i znam da ti je tesko,ali probaj da ides dalje!Ne mozes zbog jedne osobe kojoj ocigledno tvoja ljubav ne znaci nista da izgubis sve sto imas,pa cak i zivot.Ima ljudi koji stvarno ne mogu da osecaju,koji to ne umeju ili ne zele.Postoje ljudi koji su ravnodusni prema tudjoj nesreci i patnji,bas kao ova tvoja Cinderella 89,jer koliko sam skontala ona je ta zbog koje patis.I za nju jedno pitanje:"Da li osecas grizu savesti makar malo kad citas ovo?"Ako si ga volela i ako osecas bar malo grizu savesti,mozda tu jos ima sansi za vas dvoje.Veruj mi tesko ces naci decka ikad vise koji ce tako da te voli i da moli za tvoju ljubav.Ja ne navijam ni za tebe,ni za njega,ali sam dirnuta kad sam procitala sve ovo.Ja navijam za ljubav i lepo bi bilo kad bi ona na kraju trijumfovala:)I vi svi ostali umesto sto ga podrzavate ili grdite,bolje bi bilo da navijate da se njih dvoje pomire,da ucinite nesto lepo u zivotu:)I za kraj:Heroju ne tuguj jer nisi svestan svoje unutrasnje lepote koju nesumnjivo imas,a ti Cin razmisli o svemu:)Nadam se pozitivnom i navijam za ljubav.Pozzic:)
Cinderella89
20.08.2007., 16:23
razlislila sma stavrno hiljadu puta,i bilo mi je jedno vreme krivo i sve to,ali posle vise od godinu dana bukvalnog mucenja njegovim postupcima,neka mi bude zahvalan sto mu se javljam na ulici...
U nekim situacijama ljudima je previse tesko i ne znaju sta cine.Ja mislim da te zaista iskreno voli,jer po svemu sto pise i sto te toliko dugo juri vidi se da mu je zaista stalo do tebe.Ja ne pamtim da je mene neko i pomenuo mesec dana posle raskida,da mi je poklonio cvet ili bilo sta drugo,a starija sam od tebe i tesko je da me bilo ko osvoji.I da ti je uradio nesto najgore na svetu,trebala bi da mu oprostis,jer ovaj momak zna da oseca i voli.Veruj mi da sam ja na tvom mestu,ne bih se dvoumila.Ovo ti kazem dobronamerno jer znam kroz sta sam prosla i na kakve sam budale nailazila.Nijedan nije zasluzio drugu sansu,a ja sam im pruzala.Ovaj tvoj Heroj:)Ne samo da je zasluzio,nego te je i zaduzio,ako je sve ovo tacno.E draga moja sta bih ja dala da mi neko pokloni cvece ili napise pesmu:(I jos nesto.Ako stvarno ovoliko pati za tobom i radi to sto radi,a ti ostanes tako hladna i surova i bezosecajna prema njemu,osetices to na svojoj kozi kad se najmanje budes nadala.Uzmi ono sto imas,uzmi onog sto te voli,jer muskarci su veoma grubi na osecanjima i tesko da ces naci nekog tako emotivnog i romanticnog>eto toliko>Veliki pozz
Heroj_ulice
20.08.2007., 19:59
Yammat,ovo je zaista divno kad imas nekog ko te razume,ali nemoj da trosis komplimente na mene.Ja imam bezbroj mana,a i ta velika emotivnost je jedna od njih.Da sam hladan i leden,mnogo bih lakse podneo ovo svoje breme koje vucem.Hvala ti sto se trudis da nas ponovo spojis,to bi bilo divno i nesto sto bi mi promenilo zivot,jer kad imas pravu osobu pored sebe,koju volis i cenis,sve ostalo je luk i voda.Ona inspirise na zivot,bar mene i pored nje sam se uvek osecao jak,ponosan i spreman na sve.Jos jednom hvala za tu plemenitost koju iskazujes
hmmmm...meni ovde simnjiva posla....kloniranje je odavno pronadjeno :)
Yammat,ovo je zaista divno kad imas nekog ko te razume,ali nemoj da trosis komplimente na mene.Ja imam bezbroj mana,a i ta velika emotivnost je jedna od njih.Da sam hladan i leden,mnogo bih lakse podneo ovo svoje breme koje vucem.Hvala ti sto se trudis da nas ponovo spojis,to bi bilo divno i nesto sto bi mi promenilo zivot,jer kad imas pravu osobu pored sebe,koju volis i cenis,sve ostalo je luk i voda.Ona inspirise na zivot,bar mene i pored nje sam se uvek osecao jak,ponosan i spreman na sve.Jos jednom hvala za tu plemenitost koju iskazujes
Ma :) :) :) :) :) :) Nije to nista
Altec ja sam jedna jedina na svetu.Special girl.Hoces da se uveris? :) :) :) ;-)
http://alas.matf.bg.ac.yu/~mr02173/cupid10.jpg
Heroj_ulice
21.08.2007., 03:37
Ovo je stvarno prevrsilo svaku meru.Sad se kajem sto sam otvarao temu zbog ovakvih kao sto je ovaj baja.Zar je greh sto bar jedna osoba misli drukacije od vas ostalih,sto ne misli da sam lud i sto mi veruje?Zar niko ne sme da iznese neko pozitivno misljenje o meni a da ne bude sumnjiv?Ovo je previse za mene.Vise me necete videti,a sto se tice teme pisite sta hocete,da sam lud,da sam ovakav ili onakav.Ja ovde vise necu napisati ni slovo.Eto toliko od mene.Zbogom svima.Cao
Ovo je stvarno prevrsilo svaku meru.Sad se kajem sto sam otvarao temu zbog ovakvih kao sto je ovaj baja.Zar je greh sto bar jedna osoba misli drukacije od vas ostalih,sto ne misli da sam lud i sto mi veruje?Zar niko ne sme da iznese neko pozitivno misljenje o meni a da ne bude sumnjiv?Ovo je previse za mene.Vise me necete videti,a sto se tice teme pisite sta hocete,da sam lud,da sam ovakav ili onakav.Ja ovde vise necu napisati ni slovo.Eto toliko od mene.Zbogom svima.Cao
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :sad:
http://www.postsmile.net/img/20/2001.gif
E, pa sad da sam od juce na forumu ovu predstavu bih nekako sazvakala, ali....nema potrebe da ovo radite, decoooooo.....
http://i15.tinypic.com/62355cj.gif
gde se dade ona slicka o isecenim venama doticnog
Cinderella89
21.08.2007., 20:17
"a starija sam od tebe i tesko je da me bilo ko osvoji." ovim si htela da kazes kako je mene lako osvojiti ili sta...? druga stvar-sta god mi se desavalo i ma koliko lose bilo,nece mi biti kao da sam sa njim ponovo u vezi... neam razloga da za to "navijas" jer nije utakmica nego je rec o necijim osecanjima i principima... i trece-sliku sma obrisala cim sam je primila,ofc:) pitaj njega,mozda jos uvek cuva u svom mobu...
hmmm....i da dodam....to sto neko "zna da oseca i voli", ne treba da predstavlja kljucnu cinjenicu zbog koje treba ona da poleti njemu u narucje....i jos komentar tipa "da je on nju zaduzio"....mislim...da se razumemo, nit poznajem cinderellu, nit vidim svrhu bacanja u zucne polemike na forumu...ali cinderellu potpuno razumem jer i ja sam jednom imao pored sebe jedan "cudan slucaj" kojeg nikako nisam mogao da se otresem...
a sad odoh da nastavim sa citanjem Trijumfalne kapije....by the way, sta mislite o Remarku? :)
Cinderella89
22.08.2007., 13:21
hvala altec... i ja mislim da to nije razlog da sad trcim za njim... ako me niko u zivotu osim njega nece voleti,ok,to je sudbina,ali da se njemu vracam nemam razloga...
hvala altec... i ja mislim da to nije razlog da sad trcim za njim... ako me niko u zivotu osim njega nece voleti,ok,to je sudbina,ali da se njemu vracam nemam razloga...
Gresis i vremenom ces uvideti,a samo mi kazi zasto takva odbojnost prema njemu?Otkri nam razlog cele ove price,mislim ako mozes ;) Zopp
Cinderella89
22.08.2007., 20:06
pa akd smo raskinuli,bilo je kao da budemo drugovi i to,ali on je poceao da salje ogroman broj poruka,presrece me na ulici,place,sece vene,ubija se... kasnije je neki njegov drug slao poruke kako se otrovao tabletama i u bolnici je u komi,a to nije bilo tacno,nego je smao pravio neke pateticne scene kako bi me naveo da se sazalim na njega... i to mi je vremenom postalo jako odvratno i ljigavo... ne mogu da verjem da sam ga toliko lose procenila ranije...
pa akd smo raskinuli,bilo je kao da budemo drugovi i to,ali on je poceao da salje ogroman broj poruka,presrece me na ulici,place,sece vene,ubija se... kasnije je neki njegov drug slao poruke kako se otrovao tabletama i u bolnici je u komi,a to nije bilo tacno,nego je smao pravio neke pateticne scene kako bi me naveo da se sazalim na njega... i to mi je vremenom postalo jako odvratno i ljigavo... ne mogu da verjem da sam ga toliko lose procenila ranije...
"Kad dvoje losi postanu prijatelji tesko ostanu":(Jeste to stoji ,ali stoji i da je to sve radio zbog tebe i da mu je jako stalo.Koliko mi se cini on bi se i na mesec popeo kad bi mu zatrazila :lol: Preteruje to je tacno,ali nekad nismo svesni sebe i radimo nesto nekontrolisano i glupo,kako bi ostvarli nesto sto zarko zelimo.Mislim da si ti ok devojka,a i on ok momak i kad bi malo spustili loptu na zemlju,porazgovarali i nasli zajednicki jezik,sigurno bi se nasli negde.*** njemu je tesko pao raskid i nije mogao to tako lako da prihvati.Cinjenica je da te voli i da je nesrecan zbog tebe sto se vidi iz svega toga,mada je izabrao pogresan nacin da te ponovo vrati.Mislim ne znam kako izgleda,ali je zaista izuzetno emotivan,pametan i mislim dobar momak iz ovoga sto sam procitala.Steta bi bilo da se upropasti i propadne :-? Razmislite oboje malo o svojim postupcima ok? ;) Puno pozz
Cinderella89
23.08.2007., 19:45
kao sto rekoh,ja sma razmisljala dosta puta i nemam nameru da se opet cimam oko toga. izgled uopste nije sporan,ali kad vec tako moarm da kazem,necu da budem sa nekim cmizdravcem i p*chkom... nemam razloga da to sebi priredjujem,ima drugih momaka,nije on jedini... a to sto mu je pao raskid tesko i nije mogao odmah da ga prihvati je ok,ali ne razumem sto ga i posle vise od godinu dana ne prihvati? meni je stavrno glupo da sad ovde sa tobom raspravljam i ubedjujem te kako on nije vredan,tako da mogu jedino da ti kazem kad si vec toliko odusevljena njime,izvoli...
Sad kad je otisao :-( Kazi mi bar malo kako izgleda?Oci,kosa,nesto?
Nevernik u to
23.08.2007., 20:24
***. koje ste godiste vas dvoje? Izgleda vrlo mladi????
nikolo_paganini,
23.08.2007., 21:05
Које су ово болештине!!!
Прво ми је херој био симпатичан и било ми га је жао.Чак сам помислио да препричава неки филм.
Али...
Онда сам схватио да је он обична пичкетина којој је посао да се цео дан самосажаљева.
Пичкетина која није имала храбрости ни да се убије.Па шта кој ку**рац пишеш да си хтео да се убијеш,како те није срамота.
Ако су те били и кињили.Требали су боље да те лемају јер би сад од тебе био неки човек!!!
Пиздо!!!
А ти cinderella :) па лутко ти си заводница због којих паћеници сечу вене!!
:)
тако млада а тако зајебана!!
Heroj_ulice
24.08.2007., 04:34
Sad ce i "pichketina"da kaze nesto.Znam da sam prekrsio obecanje i dosao na forum iako sam rekao da necu dolaziti,mislim da je doslo vreme da ljudi saznaju i pravu istinu.Izvini Zorana ali jos jedan ujed za dusu nisam mogao da istrpim.Pod 1.Cinderella je bukvalno smuvala mene a ne ja nju,jer je rekla da joj se svidja jedan decko,a ja sam do 06.30 ujutro "cedio" odgovor da sam to ja.Na prvom sastanku smo se smuvali jer mi se ona i ranije svidjala,medjutim bila je sa mojim drugom koji ju je sutnuo posle jedne veceri.Isti ti koji su je zezali i pljuvali sad su "dobri decaci",a ja koji nisam nijednu losu rec izgovorio na njen racun,sad sam niko i nista.Pod 2.nek Cindarella objasni zasto smo raskinuli.Ako to nije mogla meni da objasni,mozda ce svima vama ovde!?Bacila mi je kosulju u lice,okrenula se,otisla i ostavila ko usranog goluba.Navodno "bio sam previse ljubomoran bez razloga i nisam joj dovoljno oprostio to sto je pokusala da me prevari sa nekim deckom,iako je plakala i ja sam joj oprostio".Naravno,dva dana posle raskida video sam je sa deckom koji joj se duze vreme svidjao i jos je htela da me upozna sa njim,tako da toliko o toj bezrazloznoj ljubomori.Pod 3.Nekako sam je zamolio da se nadjemo poslednji put i odneo joj ruzu,neku plisanu igracku,jer znao sam da je to volela i napisao sve sto mi je na dusi,koliko je volim i da me ne ostavlja,jer ne znam sta cu bez nje.A ona je devojka bacila valjda ruzu(mozda je i zadrzala,ali mi je rekla da je uvela i sparusena),a u onom pismu u kom sam napisao sve sto osecam i prozivljavam,ona je trazila pravopisne greske!!!!!!!!!Ej bre!!!!!!!!Prvi sam joj u 12:00 cestitao Novu godinu,za rodjendan odneo joj ruzu kao simbol ljubavi,plisanog medu kao simbol neznosti i neki srebrni privezak sa cirkonima,kao simbol vrednosti(metaforicno naravno),a ona mi se prvo zahvalila,a onda me napala da hocu da je kupim!!!!Pa sreco moja ako ti mislis da vredis toliko,ja ne mislim!A da ne pominjem da meni nije htela ni rodjendan da cestita k'o covek.Pod 4.to sa venama,jednom sam stvarno uradio,jednom sam izmislio,jer sam zeleo da je povredim,da se oseca krivom,a i da vidim koliko joj je stalo.Znam,to je lose i kajem se zbog toga iskreno.Vise mi nikad nije palo na um da tako nesto ponovim.I ovaj Paganini sto sere,sta bre ti znas budalo jedna o tome.Znas ti kako je kad nekom napises:"Volim te",a on ti posalje:"Jebi se"?Jel znas ti kako je to kad lezis u kupatilu,a oko tebe lokva krvi,majka ti kuka,a otac u panici zove hitnu pomoc?Nada je jedino sto drzi coveka u zivotu i kad izgubi onaj poslednji tracak,digne ruku na sebe.Slao sam joj sliku jer mi nije verovala da to mogu da uradim zbog nje,da mi se smucilo da svakog dana grlim jastuk i placem,dok ona juri druge momke.Znate li sta sam dobio kao odgovor na taj MMS???"Trebao si dublje".To je napisala devojka koja me je volela i jedva cekala novi dan da me vidi.Nek samo kaze da nije istina.Ne opravdavam svoje postupke sto se toga tice.To je bio period velike krize koju sam prevazisao.I sad je volim,ali nikad ne bih uradio tako nesto,prvenstveno zbog svoj porodice,jer nju boli dupe bio ja ziv ili mrtav.Njoj je bitno da joj telefon ne zazvoni i da se slucajno pojavi moj broj na displeju.Nek se javi devojka kojoj smetaju pesme,cvece,paznja,kad brines za nekog,a on te kasira,kad branis nekoga od svih,a on te pljuje i vredja.Nikad je u zivotu nisam opsovao,rekao ruznu rec,a koliko je puta samo ona mene opsovala.I ja je jos volim pored svega i ne kajem se sto sam bio sa njom,cak sam i ponosan na to,a svako drugi na mom mestu to ne bi trpeo.Pod 5.Pre dva dana ugovorili smo da se nadjemo,da raspravimo sve sto ima kao ljudi u cetiri oka.Cekao sam je sat vremena skoro,a ona nije mogla ni da mi posalje poruku da ne dolazi.Sav sjeban,otisao sam da se vozim sa burazerima.Parkiram kola ispred Zida,mladji brat pocne da me nesto zeza,ja se naljutim i podjem da sednem na klupu i u trenutku primetim nju kako dolazi sa neka dva momka.To sam pukao,krenuo sam da se derem ko magarac i poslao sve u majcinu:(Ako tako mi i treba,sve sam joj dao sto sam mogao,sve pokusao da je vratim,voleo je,a eto tako mi se vraca.A ti Zorana kazi ako sam nesto slagao,kazi ako sam nesto izmislio...Nek' ti je alal i da Bog da nikad prosla kroz ovo kroz sta sam ja i da ti niko nikad ne uradi ovako nesto kao sto si ti uradila meni.Nek' ti je prosto...
nikolo_paganini,
24.08.2007., 09:19
Видиш колико немаш карактера и колико ти јефтино кошта реч.
Ovo je previse za mene.Vise me necete videti,a sto se tice teme pisite sta hocete,da sam lud,da sam ovakav ili onakav.Ja ovde vise necu napisati ni slovo.Eto toliko od mene.Zbogom svima.Cao
Отишао си.Шта се онда враћаш?Па враћаш се јер ниси нигде отишао.Јер ти си мала размажена пица.Пица,пичкетина,болесн к!
Ти си ругло за људски род,срамота.Што си долазио овде,по сажаљење или као свако размажено створење имаш потребу да будеш у центру пажње.
Пробуди се и изађи из те твоје љуштуре.Не окреће се свет око тебе и боли ку***рац нас овде што си ти секао вене и што то ниси довршио до краја.
Касније ми долази другарица која је психијатар по професији па ћемо да ти дамо дијагнозу :) Мислим да си шизофреничар али отом потом.
А као финале свог живота могао би да организујеш интернет тј. online сечење вена.Тако да би на крају живота барем за тренутак био у центру дешавања.Писале би новине о теби.Јел би урадио то?
cyber_sumadinac
24.08.2007., 10:38
Heroju ti si lud.
Jesi li stvarno sekao vene ili lazes?
Kada planiras da se ubijes da budem pored kompa?
Nemam reci.Da li je neko od vas procitao tekst?Cindarella ako je ovo tacno,nemam reci :-|
Heroju ti si lud.
Jesi li stvarno sekao vene ili lazes?
Kada planiras da se ubijes da budem pored kompa?
Zasto zezate coveka?On je bio hrabar i napisao sve,iako je znao da ce nailaziti na ovakve komentare.Napisao nam je ovde ceo svoj zivot i trazio nekog ko ce da ga razume i da mu pomogne,a ne da se izivljavate na njemu.Bolje procitajte malo tekst i vidite sta mu se dogodilo,pre nego sto dajete komentar
Heroj_ulice
24.08.2007., 12:40
Отишао си.Шта се онда враћаш?Па враћаш се јер ниси нигде отишао.Јер ти си мала размажена пица.Пица,пичкетина,болесн к!
Ти си ругло за људски род,срамота.Што си долазио овде,по сажаљење или као свако размажено створење имаш потребу да будеш у центру пажње.
Пробуди се и изађи из те твоје љуштуре.Не окреће се свет око тебе и боли ку***рац нас овде што си ти секао вене и што то ниси довршио до краја.
Касније ми долази другарица која је психијатар по професији па ћемо да ти дамо дијагнозу :) Мислим да си шизофреничар али отом потом.
А као финале свог живота могао би да организујеш интернет тј. online сечење вена.Тако да би на крају живота барем за тренутак био у центру дешавања.Писале би новине о теби.Јел би урадио то?
Sto se tice vena,toga se iskreno kajem i nikad to ne bih uradio,prvenstveno zbog porodice.Ne zelim da budem u centru paznje,samo sam hteo da ljudim kazem kako mi je i koliko mi je tesko i da mi neko da neki prijateljski savet,a ne da me proglasava ludim i sta vec.Kajme se ponavljam jos jednom,taj period sam hvala Bogu prosao,ali da li neko moze da zamisli kolika je to patnja bila,kad sam odlucio da to uradim?Ljudi su razliciti,neko je cvrsci,proguta,a ja sam veliki emotivac i ...Kajem se iskreno,jer sam time samo napravio sebi gore,a i ljudima koji me vole:(
Heroj_ulice
24.08.2007., 12:46
Отишао си.Шта се онда враћаш?Па враћаш се јер ниси нигде отишао.Јер ти си мала размажена пица
Kad me neko prozove,ja moram da mu odgovorim,tako da...Oladi malo
cyber_sumadinac
24.08.2007., 13:22
Sto se tice vena,toga se iskreno kajem i nikad to ne bih uradio,prvenstveno zbog porodice.Ne zelim da budem u centru paznje,samo sam hteo da ljudim kazem kako mi je i koliko mi je tesko i da mi neko da neki prijateljski savet,a ne da me proglasava ludim i sta vec.Kajme se ponavljam jos jednom,taj period sam hvala Bogu prosao,ali da li neko moze da zamisli kolika je to patnja bila,kad sam odlucio da to uradim?Ljudi su razliciti,neko je cvrsci,proguta,a ja sam veliki emotivac i ...Kajem se iskreno,jer sam time samo napravio sebi gore,a i ljudima koji me vole:(
Ti si lud.Ovo je pogresno mesto da trazis razumevanje.Ubi se.Koja je svrha tvoga zivota.
I ovako i onako za neku godinu ces to uraditi ili ces zavrsiti u zatvoru kao ubica.
Pune su novine takvih manijaka poput tebe.Ubio bivsu devojku,ubio bivsu zenu,ubio komsinicu zbog neuzvracene ljubavi itd.
Ovaj paganini ti je rekao sve u lice i jedini je ovde iskren.Ali tebe ne interesuje istina i ti nju ne zelis da cujes.A znas li sto?Jer istina je surova i istina boli a ti volis da zivis u lazi.
Ceo tvoj zivot je laz.Koja je svrha tvoga zivota kada zivis kao takav beskicmenjak?
Gde ti je tvoje JA?Imas li licnost,sta hoces od zivota?Cmizdravcu jedan obicni.I ti si mi neki Sumadinac,pizdo jedna labilna!!
Probudi se ,budi musko.otrezni se ili se ubi.
Moj ti savet kokni se i to online!!
Da gledamo svi.Postaces slavan a cindereli daj copyright da prodaje taj snimak i ona ce postati slavna i bogata.Pisace knjige o 10meseci provedenih sa tobom i te knjige ce postati bestseleri.Ucinices to njoj za ljubav i da bi je materijalno obezbedio do kraja zivota.
cyber_sumadinac
24.08.2007., 13:26
Zasto zezate coveka?On je bio hrabar i napisao sve,iako je znao da ce nailaziti na ovakve komentare.Napisao nam je ovde ceo svoj zivot i trazio nekog ko ce da ga razume i da mu pomogne,a ne da se izivljavate na njemu.Bolje procitajte malo tekst i vidite sta mu se dogodilo,pre nego sto dajete komentar
Sve sam procitao.Cak sam ga i zalio ali onda sam shvatio da je on dijabola.
Reci cu mu to i u lice ako treba.Ja sam iz KGa pa ako voli nek izvoli da se sretnemo.
Bas bih voleo da vidim kako izgleda ta dilea
Heroj_ulice
24.08.2007., 13:34
Sve sam procitao.Cak sam ga i zalio ali onda sam shvatio da je on dijabola.
Reci cu mu to i u lice ako treba.Ja sam iz KGa pa ako voli nek izvoli da se sretnemo.
Bas bih voleo da vidim kako izgleda ta dilea
Hvala ti brate:(Samo mi reci sta imas protiv mene?
cyber_sumadinac
24.08.2007., 13:35
Pa ti dezuras pred kompom
cyber_sumadinac
24.08.2007., 13:36
Hvala ti brate:(Samo mi reci sta imas protiv mene?
Probudi se!!
Budi musko!!
Prestani da seres!!
Ili...
Se ubi online
Jel bi se ubio?
Heroj_ulice
24.08.2007., 13:36
Pa ti dezuras pred kompom
Cekam Cindarellu
cyber_sumadinac
24.08.2007., 13:38
Postavio sam temu samo za tbebe
Heroj_ulice
24.08.2007., 13:38
Probudi se!!
Budi musko!!
Prestani da seres!!
Ili...
Se ubi online
Jel bi se ubio?
Rekao sam ti da je to deo proslosti koga se stidim.Necu da se ubijam jel treba petsto puta to da ponovim
cyber_sumadinac
24.08.2007., 13:43
E pa lepo idi i postavi temu sa naslovom "Necu da se ubijem" i obrazlozi i ppogazi sve ono sto si napisao.Budi musko.I Zorka ce poceti da te gleda drugacije
Cinderella89
24.08.2007., 19:38
zorka nikad nece poceti da ga gleda drugacije,sa temom ili bez:)
elem,da odgovorim na ovo dirljivo pismo...
zoki je smuvala tebe jer si joj bio simpatican,a sto se tice tvojih bivsih drugova koji su tebi pravili sranje,ja nemam razloga da se na njih ljutim... drug koji me je kasnuo je jedan od ko zna koliko sa kojima cu biti na veche i ni to nije nista strasno...
cinderella je u nekoliko navrata i tebi i forumashima(iako ih se ne tice) objasnjavala zasto ste raskinuli...
zatim,ko ti je i kad rekao da ja volim plisane igrachke? to sto si mi kupio jednu i ja rekla da je slatka ne znaci da ih volim,nego da sma bila ljubazna i nisam htela da kazem nesto u fazonu kako su igracke za decu...
super sto si mi cestitao novu godinu,a za rodjendan izvini jer ja ne znam kad je tvoj rodjendan...
onda,precutao si podatak da si i za alexandrom sekao vene,sto ide u prilog tome da bi ih sekao ponovo kad bi sreo "onu pravu" (a tebi je izgleda mi svaka prava)...
i naravno da sma ti rekla da seces dublje! sta drugo da kazem kad je ocigledno da me palis i da ne zelis da se stavrno ubijes,nego samo da mene ubedis da hoces i izazoves u meni osecaj sazaljenja...
dogovorili smo se da se vidimo ako stignem,nisam mogla da stignem a nisma imala kredit da ti javim... i izasla sma sa drugovima sa kojima sam inace planirala da se nadjem posle tebe... sta sad ti tu hoces? ne razumem u cemu je problem... u ostalom ne dugujem ti nista,pa ni to vidjanje i pricanje... muka mi je od tvog kukanja,pa mogu nekad valjda da pobegnem od njega...
btw,to sto je nikola rekao je potpuno tacno... ti toliko ne umes da drzis rec da je po ponizavajuce... seti se sta si mi sve obecao i koliko puta...
i jos jedna stvar,izraz-ja sam veliki emotivac-nije opravdanje za sve u zivotu,zao mi je sto to ne mozes za svojih 20 i nesto godina da ukapiras...
Cinderella89
24.08.2007., 19:42
Kad me neko prozove,ja moram da mu odgovorim,tako da...Oladi malo
ala si mu odbrusio..
Heroj_ulice
24.08.2007., 20:14
zorka nikad nece poceti da ga gleda drugacije,sa temom ili bez:)
elem,da odgovorim na ovo dirljivo pismo...
zoki je smuvala tebe jer si joj bio simpatican,a sto se tice tvojih bivsih drugova koji su tebi pravili sranje,ja nemam razloga da se na njih ljutim... drug koji me je kasnuo je jedan od ko zna koliko sa kojima cu biti na veche i ni to nije nista strasno...
cinderella je u nekoliko navrata i tebi i forumashima(iako ih se ne tice) objasnjavala zasto ste raskinuli...
zatim,ko ti je i kad rekao da ja volim plisane igrachke? to sto si mi kupio jednu i ja rekla da je slatka ne znaci da ih volim,nego da sma bila ljubazna i nisam htela da kazem nesto u fazonu kako su igracke za decu...
super sto si mi cestitao novu godinu,a za rodjendan izvini jer ja ne znam kad je tvoj rodjendan...
onda,precutao si podatak da si i za alexandrom sekao vene,sto ide u prilog tome da bi ih sekao ponovo kad bi sreo "onu pravu" (a tebi je izgleda mi svaka prava)...
i naravno da sma ti rekla da seces dublje! sta drugo da kazem kad je ocigledno da me palis i da ne zelis da se stavrno ubijes,nego samo da mene ubedis da hoces i izazoves u meni osecaj sazaljenja...
dogovorili smo se da se vidimo ako stignem,nisam mogla da stignem a nisma imala kredit da ti javim... i izasla sma sa drugovima sa kojima sam inace planirala da se nadjem posle tebe... sta sad ti tu hoces? ne razumem u cemu je problem... u ostalom ne dugujem ti nista,pa ni to vidjanje i pricanje... muka mi je od tvog kukanja,pa mogu nekad valjda da pobegnem od njega...
btw,to sto je nikola rekao je potpuno tacno... ti toliko ne umes da drzis rec da je po ponizavajuce... seti se sta si mi sve obecao i koliko puta...
i jos jedna stvar,izraz-ja sam veliki emotivac-nije opravdanje za sve u zivotu,zao mi je sto to ne mozes za svojih 20 i nesto godina da ukapiras...
Prvo:ti drugovi su i tebi pravili razna sranja i vredjali te(Konti itd.)Drugo:rekla si da prema svakom momku osecas nesto,samo prema meni nista.Trece:nikad nisi rekla konkretan razlog.Sve sto se dogodilo i sto si navela kao razlog odigralo se posle tog 29.7.Cetvrto:kad nesto ne volis,treba to da kazes.Koliko puta smo samo stajali ispred izloga da bi ti gledala male plisane igrackice.Peto:rodjendan si znala kad mi je jer sam ti tada poslao poruku,da mi je tesko i da mi taj dan nista ne znaci bez tebe(a i u mom profilu stoji kad sam rodjen)Sesto:Zbog Alexandre sam hteo da secam vene,ali nisam.Ispao sam *****,a rekao sam da je sa tim zavrseno jedno za svagda(inace posle tebe sam imao jos tri devojke i nisam nista tako pokusao,tako da tu stavljamo tacku)Sedmo:ovo sa venama necu da komentarisem,jer to je kao kad samoubici na vrhu mosta kazes:"Napravi bolji salto kad skocis u vodu".Osmo:mogla si od drugova da pozajmis kredit za poruku ili bar da kazes:"Izvini sto nisam dosla".I nemoj da prodajes ovde te fore,ti da si htela da dodjes,dosla bi,nego si me svesno ispalila i otisla sa njima.Deveto:ti mislis da je meni lepo da se ponizavam pred devojkom tri godine mladjom od sebe?Znas koliko sam tvojih uvreda progutao?I nista ti nisam rekao.Deseto:ti si meni obecala razne stvari i to koliko puta,pa sam ga uvek ispusio.Jedanaesto:emocije cine coveka.Da ih nema bio bi kao stvar,drvo,bezivotan i hladan.Zao mi je sto to sa svojih osamnaest godina ne mozes da ukapiras.Dvanaesto(poslednje):ti si se mnogo promenila i postala druga,nazalost losija osoba.U tebi nema one neznosti u koju sam se ja zaljubio i koja mi je i dan dans zarko potrebna.Napunila si godinu vise i vec mislis da si odrasla devojka,da si sazrela,da nisi vise klinka.Ti imas krizu identiteta.Svi su primetili da si se promenila na lose,cak i tvoji drugovi.Sa sedamnaest i po bila si klinka,a sa osamnaest zrela devojka,odrasla i ponosna?Kako je to moguce,objasni mi molim te,da se za tako kratak period pretvoris od klinke u odraslu devojku,zenu,sta vec?
Cinderella89
24.08.2007., 20:35
nisma rekla da sma odrasla,i ne mislim tako. nemoj da mi stavljas reci u usta...
i odkud ti znas da li sma se promenila uopste ili smoa prema tebi? sa kojim si ti to mojim prijateljima pricao da bi mogao to da zakljucis? i ako sma se promenila,promenila sma se tako da sam postala jaca i da me stavri koje su mi do sad smetale postale manje vazne...
ako u men nema te topline ili sta vec,sto me onda ovako hladnu ne ostavis na miru i trazis toplinu negde drugo?!
poslao si mi poruku taj dan kao i svaki drugi,punu kukjnave i prenemaganja,tako da nisma primetila neku razliku,a savrsheno me zabole da ti cestitam rodjendan,a kamoli da ga trazim po prfilu!
sve sto sma navela kao razlog se nije odigralo posle tog datuma. postojalo je i pre,ali mi je bilo krivo da ti sve sto mi smeta srucim na gomilu...
"Ti imas krizu identiteta." ---> na ovo jedino mogu da kazem da ti definitivno treba pomoc... TI nekome da kazes da ima krizu identiteta?! bravo! samo da znas da ja tacno znam ko sam,koliko vredim i sta zelim da postignem u zivotu... i kad se menjam,menjam se svesno i u pravcu u kom zelim... nemoj ti da mi pricas kako treba da zivim... ti to ocigledno ne znas.
Heroj_ulice
24.08.2007., 20:52
nisma rekla da sma odrasla,i ne mislim tako. nemoj da mi stavljas reci u usta...
i odkud ti znas da li sma se promenila uopste ili smoa prema tebi? sa kojim si ti to mojim prijateljima pricao da bi mogao to da zakljucis? i ako sma se promenila,promenila sma se tako da sam postala jaca i da me stavri koje su mi do sad smetale postale manje vazne...
ako u men nema te topline ili sta vec,sto me onda ovako hladnu ne ostavis na miru i trazis toplinu negde drugo?!
poslao si mi poruku taj dan kao i svaki drugi,punu kukjnave i prenemaganja,tako da nisma primetila neku razliku,a savrsheno me zabole da ti cestitam rodjendan,a kamoli da ga trazim po prfilu!
sve sto sma navela kao razlog se nije odigralo posle tog datuma. postojalo je i pre,ali mi je bilo krivo da ti sve sto mi smeta srucim na gomilu...
"Ti imas krizu identiteta." ---> na ovo jedino mogu da kazem da ti definitivno treba pomoc... TI nekome da kazes da ima krizu identiteta?! bravo! samo da znas da ja tacno znam ko sam,koliko vredim i sta zelim da postignem u zivotu... i kad se menjam,menjam se svesno i u pravcu u kom zelim... nemoj ti da mi pricas kako treba da zivim... ti to ocigledno ne znas.
U tebi ima topline i neznosti,ali je skrivas.Koje bre ti imas pravo da mi solis pamet,kad se ponasas prema meni kao da sam ti krpa.Kazi ljudima ako sam slagao nesto od onoga sto si mi uradila!Pezio sam ti,ponizavao se,sve sam ti cinio,a ti si me odjebala kao smrdljiv sir.Dok sam ti jecao preko telefona,molio te da mi se vratis,ti si mi se smejala.Kad ti kazem:"Volim te",ti mi kazes:"Bas me briga"!I ti ces meni da drzis pridike o moralu.Ti uobrazavas da si neko i nesto i svima solis pamet,glumis neku zrelost,neku pamet.Sve glumis bre.Ista si kao Alexandra.Ista!!!Sta je tvoj cilj,da ides od jednog do drugog kao narodna pesma,dok ti ne dosadi,pa ga ne sutnes.A ljubav,a osecanja?Govoris mi da ti znas da te volim,ali da ti moja ljubav nista ne znaci.A videces,sve se vraca,sve se placa.Sjebace tebe neko,isto kao ti mene,a posle ces drugu pesmu da pevas,I drugi osecaju,ne osecas samo ti.I ja sam covek od krvi i mesa,nisi samo ti!!!
i niko meni ne odgovori na pitanje od pre neki dan: Sta mislite o Remarku? :)
Nevernik u to
24.08.2007., 21:10
***. koji ste vi likovi. @Heroj stvarno sam te i ja zgotovio jer sam se u nekoj od tvojih prica proanasao i ja sa svojom bivsom devojkom,ali ti si zaista otisao daleko...
Jel si ti nekad posetio i popricao sa nekim psihologom, ti pre svega imas problem u sebi koji vuces i ne znas da se otrgnes...
Svi mi imamo svoje krize u ljubavi,slabe trenutke kad patimo za voljenom osobom,ali do te mera da secemo vene to samo moze bolestan um da uradi da digne ruku na sebe. Zaista posle ovoga ne mogu da stanem na tvoju stranu.
@Zorana ako ti nesto znaci moj savet kloni se ovog, sledeci put moze da napakosti tebi, taj je spreman na sve... ne zelim da vas citam na naslovnoj u Blicu,
@Heroj opet da se vratim na tebe, nije ona jedina u celom KG-u, toliko devojaka imas, sresces pravu , jer ona nije prava za tebe,da jeste bili bi ste zajedno... Odraasti ili poseti psihologa i poveri mu se...
Pozz
Heroj_ulice
24.08.2007., 21:44
***. koji ste vi likovi. @Heroj stvarno sam te i ja zgotovio jer sam se u nekoj od tvojih prica proanasao i ja sa svojom bivsom devojkom,ali ti si zaista otisao daleko...
Jel si ti nekad posetio i popricao sa nekim psihologom, ti pre svega imas problem u sebi koji vuces i ne znas da se otrgnes...
Svi mi imamo svoje krize u ljubavi,slabe trenutke kad patimo za voljenom osobom,ali do te mera da secemo vene to samo moze bolestan um da uradi da digne ruku na sebe. Zaista posle ovoga ne mogu da stanem na tvoju stranu.
@Zorana ako ti nesto znaci moj savet kloni se ovog, sledeci put moze da napakosti tebi, taj je spreman na sve... ne zelim da vas citam na naslovnoj u Blicu,
@Heroj opet da se vratim na tebe, nije ona jedina u celom KG-u, toliko devojaka imas, sresces pravu , jer ona nije prava za tebe,da jeste bili bi ste zajedno... Odraasti ili poseti psihologa i poveri mu se...
Pozz
Brate mislio sam da me makar ti razumes,ali izgleda da je jedino ova Yamat shvatila moju pricu.Znas kad ti neko lupa samare iz dana u dan,iz dana u dan,ti moras da mu vratis jednom sigurno.Ja njoj nikad ne bih napakostio.Kajem se po milioniti put kazem zbog toga sto sam uradio,ali stvarno tada sam pukao i ne znam...:(Zivot sam bio u stanju da dam za nju.Stvarno mi je zao:(
Nevernik u to
24.08.2007., 22:21
OK! Razumem te, ali te bas razumem, ali zaista mi nije jasno kako si mogao da dignes ruku na sebe, daanas se ljudi razovde koji imaju bebu, a ti dramis zbog nje,ja jesam bio u takvoj situaciji,jednostavno moras da budes jak, veruj mi, da sebe stavis iznad svega i iznad nje...
Niko nije vredan moje krvi, niko nije vredan mog zivota,pa makar i ona... Ja sam imao vezu 3 ipo godine , sa devojkom koja mi je bila zaista sve u zivotu, i prosao sam sa njom mnogo toga sto neko ne prodje za 10 godina braka, i sta sad bilo mi je krivo, molio, patio,kumio, i na kraju digao ruke, niko nije vredan... Vec sam siguran da ce i ona da se javi na temi i nesto napise, i ja sam iskren...
Jednostavno budi jak... za koju godinu zalices za ovim a mozda i smejes...
Cinderella89
24.08.2007., 23:16
ok,ista sam kao ona... to sam ti uvek i pricala... to sto si ti uobrazio da cuja sa svojih 17 koliko sma tad imala da nadjem coveka za kog cu da se udam nije moja stvar... ja ne drzim pridike o moralu,niti bilo kome solim pamet,jer ni sama ne smatram da sam dovoljno zrela da se tako ponasam prema vecini,a onima kojima imam prava da nesto kazem,obicno ne kazem jer nisu dovoljno zreli da to shvate i prihvate... i kao sto rekoh nemoj da izvrces moje reci i ovde bacas h8 jer ti nisma nista lose uradila. raskidi se desavaju svakog dana,to svaka normalna osoba shvata... osim tebe... to sto me ti volis nema razloga da utice na moj odnos prema tebi u ovakvojj situaciji i stavrno en znam na koji nacin da ti objasnim da treba da se okanes corava posla... ali s druge strane,tvoj zivot,tvoja stvar,radi sta hoces,pricaj sta hoces... nemam vise snage da se sa tobom objasnjavam i ubedjujem te kako ja nisma savrsena mala plava devojcica koja ce da se zaplace cim joj spomenes majku...
Cinderella89
24.08.2007., 23:19
altec,ja nisam chitala ***... ali moram zbog shkole pa cu ti reci sta mislim o njemu kad prochitam...:)
poslednje sto sma procitala je knjiga "ja sam genije" salvadora dalija i odushevila sam se...
Heroj_ulice
25.08.2007., 03:16
ok,ista sam kao ona... to sam ti uvek i pricala... to sto si ti uobrazio da cuja sa svojih 17 koliko sma tad imala da nadjem coveka za kog cu da se udam nije moja stvar... ja ne drzim pridike o moralu,niti bilo kome solim pamet,jer ni sama ne smatram da sam dovoljno zrela da se tako ponasam prema vecini,a onima kojima imam prava da nesto kazem,obicno ne kazem jer nisu dovoljno zreli da to shvate i prihvate... i kao sto rekoh nemoj da izvrces moje reci i ovde bacas h8 jer ti nisma nista lose uradila. raskidi se desavaju svakog dana,to svaka normalna osoba shvata... osim tebe... to sto me ti volis nema razloga da utice na moj odnos prema tebi u ovakvojj situaciji i stavrno en znam na koji nacin da ti objasnim da treba da se okanes corava posla... ali s druge strane,tvoj zivot,tvoja stvar,radi sta hoces,pricaj sta hoces... nemam vise snage da se sa tobom objasnjavam i ubedjujem te kako ja nisma savrsena mala plava devojcica koja ce da se zaplace cim joj spomenes majku...
Ovde moram da se slozim sa vecinom stvari koje si rekla.Tvoje reci ne izvrcem,a ako mislis da si svetica i da nisi nista lose uradila ok.To je tvoje misljenje i ja to postujem,ma kakvo ono bilo.I ja sam za to da stavimo tacku na sve ovo.Radi sta hoces,budi sa kim hoces i koliko hoces,to je tvoja stvar.Ja sam normalan i obican decko,kao i svi drugi.Imao sam svoje momente slabosti za koje se iskreno kajem i to je to u sustini.Poslusacu savete drugih,naci drugu devojku,a tebi mogu da ponudim jedan normalan ljudski odnos i postovanje.Propatili smo oboje dovoljno i red je da stavimo tacku.Svoja osecanja prema tebi kontolisacu koliko mogu,vremenom se nadam da ce nestati i da ces mi ti ostati ma koliko bolna,ipak draga uspomena na kraju.A vama svima forumasima hvala,svaku poruku sam citao pazljivo i shvatio da moram da nastavim dalje,da covek svoje poraze mora da prihvati uzdignute glave,da proguta knedlu i nastavi dalje,jer ovo je vreme koje guta sve prave vrednosti u zivotu i ljudima.Voleo bih da imam neku vecu kintu,pa da vas sve izvedem na pivo,a tebi Zorana hvala na iskrenosti i da se vise nikad ne posvadjamo u zivotu ok?Eto toliko od mene.Sad slobodno mozete da zatvorite ovu temu
Heroj_ulice
25.08.2007., 03:17
OK! Razumem te, ali te bas razumem, ali zaista mi nije jasno kako si mogao da dignes ruku na sebe, daanas se ljudi razovde koji imaju bebu, a ti dramis zbog nje,ja jesam bio u takvoj situaciji,jednostavno moras da budes jak, veruj mi, da sebe stavis iznad svega i iznad nje...
Niko nije vredan moje krvi, niko nije vredan mog zivota,pa makar i ona... Ja sam imao vezu 3 ipo godine , sa devojkom koja mi je bila zaista sve u zivotu, i prosao sam sa njom mnogo toga sto neko ne prodje za 10 godina braka, i sta sad bilo mi je krivo, molio, patio,kumio, i na kraju digao ruke, niko nije vredan... Vec sam siguran da ce i ona da se javi na temi i nesto napise, i ja sam iskren...
Jednostavno budi jak... za koju godinu zalices za ovim a mozda i smejes...
Tebi i Yammat posebno hvala:)
Heroj_ulice
25.08.2007., 03:18
Sad kad je otisao :-( Kazi mi bar malo kako izgleda?Oci,kosa,nesto?
Svetlo smedja kosa,zelene oci,sta jos?:)
nikolo_paganini,
25.08.2007., 10:26
Зорка ти си жена мог живота :)
nikolo_paganini,
25.08.2007., 10:28
Ja sam normalan i obican decko,kao i svi drugi.Imao sam svoje momente slabosti za koje se iskreno kajem i to je to u sustini.Poslusacu savete drugih,naci drugu devojku,a tebi mogu da ponudim jedan normalan ljudski odnos i postovanje.
Ти ако си нормалан...То што радиш нису слабости.Послушај савет и нађи психијатра и остави Зорку на миру.
Неће те цура и шта хоћеш још!!
Da primetim; stvar je izmakla kontroli.....forum trpi sve,pod uslovom da nas admin pusti da
pisemo sta sve pisemo, ali.....kasno ukapirah kao svaka plawusha, ha, ha....da su oba lika iz
price prisutna na forumu..Iskreno meni je ovo sve suvise "izaslo" u javnost, a da ne vidim jasan
argumentovan cilj pokretaca teme, svako dalje detaljisanje oko privatnosti vam nece
promeniti nista ...rekoh vec ranije svoj stav ,ovim zavrsavam....zelim vam srecu, pa kako god..!
Cinderella89
25.08.2007., 11:38
izvrces jer nikad nisma rekla da nisam uradila nista lose. daleko od toga. svako zivi je uradio nesto kako ne treba,to je u stavri zivot i ja se toga ne stidim,engo se trudim da se popravim... "I ja sam za to da stavimo tacku na sve ovo.Radi sta hoces,budi sa kim hoces i koliko hoces,to je tvoja stvar.Ja sam normalan i obican decko,kao i svi drugi.".. a kao do sad se nisam tako ponasala..? da,da,samo zbog tebe... to je sve vreme bila moja stavr,a ti si taj koji je isao po gradu i raspitivao se sa kim sam i sta radim i pratio svaki moj korak... i definitivno nisi kao i svi drugi,da se ne lazemo... i ovo "a tebi Zorana hvala na iskrenosti i da se vise nikad ne posvadjamo u zivotu ok?" je tek biser! da se ne posvadjamo? mislis da se ne pomirimo...?
cyber_sumadinac
25.08.2007., 11:48
Heroju hoces li se ubiti ili neces??
cyber_sumadinac
25.08.2007., 11:53
ala si mu odbrusio..hahaha
Cinderella89
25.08.2007., 12:13
Heroju hoces li se ubiti ili neces??
pa nego sta ce bre... a ti cuti tu,oladi malo :!: :D :razz:
nikolo_paganini,
25.08.2007., 13:01
Zorice hocemo li na kafu?
Cinderella89
25.08.2007., 13:09
hocemo li? hocemooo!
Heroj_ulice
25.08.2007., 13:13
i kao sto rekoh nemoj da izvrces moje reci i ovde bacas h8 jer ti nisma nista lose uradila
Izvrcem reci jel da?:)
Heroj_ulice
25.08.2007., 13:14
i ovo "a tebi Zorana hvala na iskrenosti i da se vise nikad ne posvadjamo u zivotu ok?" je tek biser! da se ne posvadjamo? mislis da se ne pomirimo...?
Mislio sam da se ne svadjamo vise uopste ok?
Heroj_ulice
25.08.2007., 13:15
Oce qurac.Samo zbog vas prijatelji
Cinderella89
25.08.2007., 13:15
suljpa,mi smo posvadjani! nema tu sta da se vise razmislja,kako ne mozes da shavtis?!
Heroj_ulice
25.08.2007., 13:20
Shvatam,ali ako sam rekao da stavljam tacku,na sve to sto sam radio,stavi i ti tacku na tu mrznju prema meni.Daj da zavrsimo sve ovo ko ljudi ***
Cinderella89
25.08.2007., 13:23
ajde nemoj da seres,kad vec moram tako da kazem! da si covek,ti se ne bi do sad tako ponasao,a ne sad da izvodis besne gliste i stavljas neke tacke! ja sam na tebe stavila tacku odavno,ti si taj koji je mrcverio situaciju jos vise od godinu dana! ne znam kako imas obraza da postujes neke fore o prijateljstvu?! odvratno ***...
Heroj_ulice
25.08.2007., 13:27
ajde nemoj da seres,kad vec moram tako da kazem! da si covek,ti se ne bi do sad tako ponasao,a ne sad da izvodis besne gliste i stavljas neke tacke! ja sam na tebe stavila tacku odavno,ti si taj koji je mrcverio situaciju jos vise od godinu dana! ne znam kako imas obraza da postujes neke fore o prijateljstvu?! odvratno ***...
Dobro.Ja sam samo hteo da se sve ovo koliko toliko lepo zavrsi.Ja sam mrcvario situaciju,ja sam kriv,ti nisi uradila nista lose.Ok.Neka bude tako
nikolo_paganini,
25.08.2007., 13:27
Јој јеси напоран.
Хоћеш ли да се убијес када будеш видео мене и Зорку на кафи или ћеш само да сечеш вене
Heroj_ulice
25.08.2007., 13:31
Јој јеси напоран.
Хоћеш ли да се убијес када будеш видео мене и Зорку на кафи или ћеш само да сечеш вене
Decko ugasi se!
nikolo_paganini,
25.08.2007., 13:33
Малена јел видиш како ми је одбрусио?
А!
Cinderella89
25.08.2007., 13:38
ma da bre,opako... jos je i uzvichnik tu... ne znam sta da ti kazem... znala sma da nam nece dozvoliti da se vidjamo:(
nikolo_paganini,
25.08.2007., 13:41
Али мене неће спречити ни стотину Хероја да наставимо да се виђамо!
Хероју изазивам те на двобој!
aman deco, ...ccc...ne morate na njegovoj temi da flertujete!!!
ha, ha,..salim se...zivela ljubav!!!
http://www.postsmile.net/img/25/2554.gif
Heroj_ulice
25.08.2007., 13:42
Ma radite bre sta hocete,zabole me.Ja sam samo hteo da ja i ona posle svega ostanemo koliko toliko u dobrim odnosima i nista vise
nikolo_paganini,
25.08.2007., 13:43
е не може
Ја сад мувам Синди!
Јел јасно!
Cinderella89
25.08.2007., 13:46
sindi je toliko skocio rejting zbog heroja da je to strasno! hahaha
hvala,hvala...
i kakvi bre dobri odnosi... da l' si bre lud...
Ma radite bre sta hocete,zabole me.Ja sam samo hteo da ja i ona posle svega ostanemo koliko toliko u dobrim odnosima i nista vise
Sinko, koji ce ti ..... dobri odnosi, to bi bilo na silu, .....nisam ni na cijoj strani,
ali posavetovah te odavno da dignes ruke od svega, okrenes ledja proslosti i krenes dalje.....i ne okreci se, sine!!!!!http://www.postsmile.net/img/20/2077.gif
nikolo_paganini,
25.08.2007., 13:47
aman deco, ...ccc...ne morate na njegovoj temi da flertujete!!!
ha, ha,..salim se...zivela ljubav!!!
http://www.postsmile.net/img/25/2554.gifХајде дођите код нас у пдф Краљево.Има лепих тема о љубави и форум је доста жив и активан
Heroj_ulice
25.08.2007., 13:48
sindi je toliko skocio rejting zbog heroja da je to strasno! hahaha
hvala,hvala...
i kakvi bre dobri odnosi... da l' si bre lud...
Ljudski,normalni.Kad sam je tebi sve mogao da oprostim sto si mi uradila,mozes i ti meni,to sto sam ti dosadjivao
Хајде дођите код нас у пдф Краљево.Има лепих тема о љубави и форум је доста жив и активан
Virila sam, bolji ste nego Kg, ali imam utisak da ste napravili Krstu u malom, mnoge teme zapoceli na podforumu....o'cem da dodjem jednog dana....ziveli! :-D :-D :-D .
Cinderella89
25.08.2007., 13:52
ajde nemoj vise da mi se obracas,'ocu da te bijem,majke mi... dokurchio si vise!
Heroj_ulice
25.08.2007., 13:54
Pitaj te cindy kakav nadimak ima
cyber_sumadinac
25.08.2007., 13:58
Kakav,reci?
Heroj_ulice
25.08.2007., 14:00
Konti(to ti je skracenica od Kontejnera)
Cinderella89
25.08.2007., 14:00
imam zoki,zoka,lola,zorka,zorica,patuljchica
nikolo_paganini,
25.08.2007., 14:03
Konti(to ti je skracenica od Kontejnera)
Ала си фрајер,свака част!
До малопре си се клео у њу а сад...Немам речи за тебе
Па када си тако сав "нормалан" што си допустио себи да будеш са контејнером?
cyber_sumadinac
25.08.2007., 14:05
Kontejnerrrrrrrrr hahahah
A ti si mu bio djubretar
Heroj_ulice
25.08.2007., 14:09
Zato sto ja to nisam nikad u zivotu mislio niti je nazvao tako.Ona mi se svidela kao osoba,svidele su mi se njene oci,svidela mi se cela i ja sam je branio od tih svih(a ima ih previse)koji su je tako zvali.I ovo mi je hvala za sve
Cinderella89
25.08.2007., 14:10
e ako ste mu rekli!:P
cyber_sumadinac
25.08.2007., 14:12
Djubretaru jedan
Heroj_ulice
25.08.2007., 14:12
Hvala.Izvolte navalite
Nevernik u to
25.08.2007., 14:18
Brate, ajde stvarno si preterao, nema potrebe da je vredjas. IZgubio si i to je to. Pomiri se sa tim, pomiri se brate, budi musko bre!
Ne razumem ti se razlvacis godinu dana sa devojkom sa kojom nisi uspeo da ostanes ni mesec dana.
Zato, budi dostojanstven i veliki kad gubis.
Heroj_ulice
25.08.2007., 14:23
Brate, ajde stvarno si preterao, nema potrebe da je vredjas. IZgubio si i to je to. Pomiri se sa tim, pomiri se brate, budi musko bre!
Ne razumem ti se razlvacis godinu dana sa devojkom sa kojom nisi uspeo da ostanes ni mesec dana.
Zato, budi dostojanstven i veliki kad gubis.
A ona mene moze da vredja jel?Ponudio sam joj prijateljstvo,sve,sta jos bubreg da joj dam.Daj bre!!!Jel citas ti malo sta ona pise,a ne samo ja???
nikolo_paganini,
25.08.2007., 14:24
Hvala.Izvolte navalite
Шта?Да те зезамо?
Heroj_ulice
25.08.2007., 14:25
Шта?Да те зезамо?
Ne da budete djubretari
Cinderella89
25.08.2007., 14:25
pa da,to hoce da kaze posto sma ja kur**va onda da izvolite na mene,razumete?
nikolo_paganini,
25.08.2007., 14:27
До јуче си о њој причао као да је светица а данас је већ курветина која ни седам дана не може а да не промени момка.
Heroj_ulice
pa da,to hoce da kaze posto sma ja kur**va onda da izvolite na mene,razumete?
To si ti rekla ne ja.Ne izvrci moje reci:)
Nevernik u to
A ona mene moze da vredja jel?Ponudio sam joj prijateljstvo,sve,sta jos bubreg da joj dam.Daj bre!!!Jel citas ti malo sta ona pise,a ne samo ja???
Citam sta pise? JEdnostavno devojka ne zeli da cuje za tebe, ne zeli tvoje prijateljstvo, moras da se pomiris sa tim, i time te nije uvredila, nije te pocela naziva nikakvim ruznim imenima?!
ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!Dokle vise???
nikolo_paganini,
25.08.2007., 14:28
Немам појма
Heroj_ulice
25.08.2007., 14:30
До јуче си о њој причао као да је светица а данас је већ курветина која ни седам дана не може а да не промени момка.
Ima mnogo stvari koje sam precutao.Ljubav je slepa.Dosta sam ja glumio budalu i dozvoljavao da me svako vredja.Nisam hteo da kazem nista sto bi je povredilo.Prijatelji koji su znali za te stvari govorili su mi:"Budalo da li si ti normalan?Jel vidis kakva?"A ja budala...
Nevernik u to
25.08.2007., 14:30
Cuti, dobro je makar smo malo oziveli Kragujevac :lol:
cyber_sumadinac
25.08.2007., 14:31
Dok ne nateram heroja da se ubije Online ili dok ne postane covek!!
Ubi se lesino
Heroj_ulice
Ma da svetica!
Nevernik u to
Ima mnogo stvari koje sam precutao.Ljubav je slepa.Dosta sam ja glumio budalu i dozvoljavao da me svako vredja.Nisam hteo da kazem nista sto bi je povredilo.Prijatelji koji su znali za te stvari govorili su mi:"Budalo da li si ti normalan?Jel vidis kakva?"A ja budala...
Kakva god da je ona, nije nimalo lepo da ti se tako ponasas ovde i vredjas je...
cyber_sumadinac
25.08.2007., 14:32
Cuti, dobro je makar smo malo oziveli Kragujevac :lol:
Ja bio otisao u Cacak ali sam se vrnuo
nikolo_paganini,
25.08.2007., 14:33
Kakva god da je ona, nije nimalo lepo da ti se tako ponasas ovde i vredjas je...Баш тако
Heroj_ulice
25.08.2007., 14:33
Kakva god da je ona, nije nimalo lepo da ti se tako ponasas ovde i vredjas je...
Ona mene vredja prva,alo bre jel citas ti nesto?
nikolo_paganini,
25.08.2007., 14:34
Ја те пратим од почетка.Ти си први вређао њу
Dok ne nateram heroja da se ubije Online ili dok ne postane covek!!
Ubi se lesino
E samo si jos ti nedostajao na ovom vasaru !!!http://www.postsmile.net/img/20/2019.gif...Sad vec sumnjam da smo svi ovde
pomalo na zadatku da zadrzimo coveka koji stoji na simsu desetospratnice i hoce da
skoci..u stvari on ne zeli da skoci, samo nas zeki pomalo!!!!!
cyber_sumadinac
25.08.2007., 14:36
Sta fali meni?
On je bre razmazen
Nevernik u to
25.08.2007., 14:37
Ја те пратим од почетка.Ти си први вређао њу
Da, i ja vas pratim. Ona je rekla nesto sto smo mi ovde svi shvatili?
A zaista nije lepo da vredjas je i nazivas djubretarkom i kuR@vom, a ovamo si je voleo ili je jos volis?!
Jel si ti svestan da ti i ona niste izdrzali mesec dana zajedno i da jeti proganjas godinu dana posle toga? I lud bi shvatio da treba da je pusti :shock:
Sta fali meni?
On je bre razmazen
Nista, skini bre te vunenjake i sajkacu, prokuvaces!!!
Mada faka nigZa
25.08.2007., 14:39
citam temu vec pola sata i mogu samo da kazem da ovde treba da bidne jedan kolektivni kikiriki(za sve buzge koje ne znaju sta je to...uzNes kilo kikirikija..slanog naravno, zavalis se u fotelju i treses se k`o kompresor od smeha) :twisted:
pa slusaj kad je vec doso do desetospratnice bolje da se penje na Y....lepsi pogled :lol:
Heroj_ulice
25.08.2007., 14:40
kao sto rekoh,ja sma razmisljala dosta puta i nemam nameru da se opet cimam oko toga. izgled uopste nije sporan,ali kad vec tako moarm da kazem,necu da budem sa nekim cmizdravcem i p*chkom...
Ovo nije uvreda?
cyber_sumadinac
25.08.2007., 14:41
evo ja cu da te uvredim
Ti si picccka razmazena
Heroj_ulice
25.08.2007., 14:42
evo ja cu da te uvredim
Ti si picccka razmazena
Jedi bre govna seljacino
cyber_sumadinac
25.08.2007., 14:42
Nista, skini bre te vunenjake i sajkacu, prokuvaces!!!nemam bolji avatar
Cinderella89
25.08.2007., 14:43
a gde je tu uopste spomenuto tvoje ime? ti si se PRONAShAO???
Nevernik u to
25.08.2007., 14:43
Ovo nije uvreda?
ti si sam za to kriv? Ti si ispao to sam i dokazao joj, trebas da budes musko,a ne da seces vene, penjes se po mostovima i sl. 8-)
Nevernik u to
25.08.2007., 14:45
Jedi bre govna seljacino
ajde brate iskuliraj...
Heroj_ulice
25.08.2007., 14:46
ajde brate iskuliraj...
Vidis da me svi vredjaju i pljuju i zezaju.Svi su protiv mene a ja treba da cutim?
Cinderella89
25.08.2007., 14:47
trebao si ti odavno da pocnes da cutis,ali...
cyber_sumadinac
25.08.2007., 14:47
Ne treba da cutis.Poslusaj savet barem jednom u zivotu.Ubi se i to online
Postani mega ultra high zvezda
nikolo_paganini,
25.08.2007., 14:48
Ne treba da cutis.Poslusaj savet barem jednom u zivotu.Ubi se i to online
Postani mega ultra high zvezda
Ти си бре луд
Heroj_ulice
25.08.2007., 14:48
E pa necu da cutim vise.Dosta sam bio krpa,dosta si me slala u pm preko poruka
cyber_sumadinac
25.08.2007., 14:49
Ти си бре луд
ne serrrrriiii
cyber_sumadinac
25.08.2007., 14:50
Otvori dusu,reci nam sve o njoj
Cinderella89
25.08.2007., 14:51
da li se secas koliko si puta u svom zivotu ponovio tu recenicu? daj,smisli nesto bolje od te fraze sa krpom... ili najbolje,goni se u tri lepe i nemoj vise da me vuces za jezik i za dzabe me nerviras
Cinderella89
25.08.2007., 14:52
Otvori dusu,reci nam sve o njoj
pa rekao je sve-***** koja nosi minjake da bi se dechaci napalili a onda ih odbaci kao staru krpu... sta te jos interesuje?
cyber_sumadinac
25.08.2007., 14:54
pa ****** po njemu si cas svetica cas kurvetina.Sta je tacno?
Cinderella89
25.08.2007., 14:57
pitaj njega....
a ja sam to sto jesam i takva kakva sam... ne mogu da kazem da sma to to i to jer to treba ljudi koji me upoznaju da procene sami... a on neka prica sta hoce
cyber_sumadinac
25.08.2007., 14:59
Jao mala st ati radis
Heroj_ulice
25.08.2007., 15:00
pa ****** po njemu si cas svetica cas kurvetina.Sta je tacno?
Bila je svetica.Znas kakva je bila na pocetku?Divna,umiljata,nezna,kakvu samo covek pozeleti moze.I ja sam do dana danasnjeg ziveo u takvom uverenju i odbacivao razne price i cinjenice o njoj,jer sam je voleo,a ona je postajala sve gora.Sve ovo sam krio ovih godinu dana i trudio se da ne kazem da je ne bi povredio,ali sad me savrseno boli dupe,jer je pokazala koliko je djubre prema meni
nikolo_paganini,
25.08.2007., 15:02
Sve ovo sam krio ovih godinu dana i trudio se da ne kazem da je ne bi povredio,ali sad me savrseno boli dupe
И данас си се просветлио.
да ли то значи да си од данас нов човек?
cyber_sumadinac
25.08.2007., 15:05
Ne menjaj se
Kokni se
Heroj_ulice
25.08.2007., 15:06
И данас си се просветлио.
да ли то значи да си од данас нов човек?
Znaci.Imao sam tri devojke posle nje i svaku sam sutnuo,jer nisam mogao da zivim rasprzan izmedju onoga sto osem prema njoj i prema njima.E sad je vala dosao kraj
Nevernik u to
25.08.2007., 15:07
Koliko god da ih je imala i kakva god ona bila, nije lepo da ovako pises i vrejdas devojku!
Nemoj to da radis i da iznosis neke bljuvotine i ruzne reci o njoj,kad i sam znas da ona nije kur*va,drolj@ ili nesto slicno,kako si vec krenuo...
Cinderella89
Jao mala st ati radis
sta radim?
cyber_sumadinac
Zavodis nas.
Tri udvaraca imas+jednog ludog
Odluci se za jednog
nikolo_paganini,
25.08.2007., 15:09
Ало Србине смараш више
Прво пишеш о њој све најнајнај
А сад је етикетираш
Nevernik u to
25.08.2007., 15:10
Miloshe, poslusaj me i idi sa neta,molim te!
Heroj_ulice
25.08.2007., 15:12
Nisam ja rekao ni da je *****,ni drolja,niti bilo sta takvo.Samo sam rekao istinu,jer sam pukao i ne mogu vise da slusam sva ta kasiranja i njena sranja.Eto!
Heroj_ulice
25.08.2007., 15:13
Miloshe, poslusaj me i idi sa neta,molim te!
Poslusacu te,odoh da slusam muziku.Pozdrav
Cinderella89
25.08.2007., 15:14
ma uopste nisi rekao... ne znas ni sta trabunjas vise ***...
cyber_sumadinac
25.08.2007., 15:15
Je**ee***bem te luda poslusaj mene
Milose ubi se online!!
Nevernik u to
25.08.2007., 15:16
Poslusacu te,odoh da slusam muziku.Pozdrav
OK. Pozdrav...
***. Kakav sam ja psiholog... :lol:
cyber_sumadinac
25.08.2007., 15:16
Psihologu reci mu da se kokne online
Nevernik u to
25.08.2007., 15:18
ma pusti ga neka zivi...ima vremana za *******...
*** 1400post...
cyber_sumadinac
25.08.2007., 15:35
sta 1400post??
http://www.postsmile.net/img/29/2930.gif..da je bar limunadom castio....
cyber_sumadinac
27.08.2007., 11:32
Heroju gde si
Juhuuuu
baby_face_
28.08.2007., 13:32
Heroju ti si bas simpatican decko!
Steta sto si lud
U *** kad stize ova tema dovde ?
Znas sta heroj fale ti milimetri da se pretvoris u manijaka,prestani bre vise da maltretiras devojku nece te pa sta?
Ovo se pretvara u proganjanje ona ti kaze ne a ti opet :confused:
I samo jos da dodam da je zbog jednog ovakvog slucaja moja dobra drugarica pobegla u inostranstvo pre 3 godine. :cry:
Nadam se da ti Cindy neces morati :)
Cinderella89
28.08.2007., 16:40
haha,a kao da bi me to spaslo:) ma ne bre,ja sam u kgu 4 ever!
Heroj_ulice
28.08.2007., 17:05
E ajde dosta!Pustite vise i mene i nju na miru.Ok imao sam svoj trenutak slabosti,kajem se zbog toga,obecao sam da necu vise da je uznemiravam 100000% i sta sad?Mozda sam ja za vas ludak,ali mnogo ljudi koji me znaju i poznaju misle upravo suprotno tome.I to sto trtljate da sam ja manijak i da bih je povredio,pa ja sam digao ruku na sebe,a nikad ne bih mogao na Patuljchicu,NIKAD joj ne bih nesto lose ucinio.I zato ae dosta i pustite i mene i nju da zivimo na miru.Eto toliko
Niko te nije bio po usima da pokreces temu o sebi i njoj,a sad oces da te pustimo na miru.
odluci se :)
Heroj_ulice
28.08.2007., 19:20
Ok ja sam shvatio da sam pogresio,ostavicu je na miru,mada ce mi uvek biti slatka i simpaticna(i da mi se dja:))Ce est la vie.I dajte neku veseliju temu bwe vise,a ovo da zatvorimo,zakljucamo,zatarabimo i da se nikad vise ne ponovi,ni meni,ni njoj,nikom uopste
e ovo ti je pametno,ajde lockujte ovo
nema lockovanja!
tek će neko sranje da se desi, stay tuned! :twisted:
nikolo_paganini,
28.08.2007., 22:19
ma ja bi lockovao heroja
u apsanu
'de si džoni, lutko... :-)
nikolo_paganini,
11.12.2007., 20:32
аааааааааааааа
Luka_Bgd_
11.12.2007., 22:10
pa iako ga je proklela,razorila mu dom,jos voli malu bestiju,dragu srcu njegovom :confused:
Necu da trosim dobre stihove na ovak'og manijaka. :)
Kakav pacenik.
Luka_Bgd_
11.12.2007., 22:11
ajde da razumem da neko ima zaista ozbiljan problem,ali ovo je ... jadno...
С.К.И.Д.С.
11.12.2007., 22:14
решио је он свој проблем
рокнуо се :twisted:
Luka_Bgd_
11.12.2007., 22:57
e,odakle bese onaj sto je zaklao devojku na stanici? :shock:
jacamaca
12.12.2007., 22:47
to nisam čula ali kod nas u KG je za dve godine bilo dva slučaja da su momci zaklali devojke.Jedan je kobajagi kad je ukapirao šta je uradio krenuo da se davi na jezeru u Šumaricama ali se ipak javio njegovima gde ide a drugi je preklao u svojoj sobi dok su u dnevnoj bili i mama i tata
Luka_Bgd_
12.12.2007., 22:50
to je stvarno strašno...
Nemam reci...ko ima pravo da nekome oduzme zivot?
Nije ga volela,nije - pa sta onda?
Ako je volis imalo,dopustices joj da zivi svoj zivot.
Kakvi bednici,slabici i pacenici...
jacamaca
12.12.2007., 22:59
ma najgore od svega je to što on kaže da je ona njega volela i on nju ali da ne zna šta mu je bilo i sad ide na tu foru kako je trenutno bio ne uračunljiv i da ne odleži u zatvoru već da se leči.pa sad ti meni reci kakav je to monstrum
Luka_Bgd_
12.12.2007., 23:03
e pa bas super!popizdim zaista!
Inace procitao sam u novinama da je neki pedofil osudjen na 2 godine zatvora za silovanje devetogodisnje devojcice.
Pre toga je bio osudjen na samo 8 meseci ( :confused: ) ,ali je kazna preinacena!
Tako bih voleo da mi dopadne saka neki od njih,videlo bi se kakve su oni zapravo *****.
Gde mi zivimo!!!
jacamaca
12.12.2007., 23:09
kod takvih slučajeva žao mi je što ne živimo u vreme Miloša a za takve slučajeve kad su u pitanju deca veruj mi da bi ih razapela na krst i kamenovala ali ne do smrti pustila bi par dana da krene da se oporavlja a onda bi sa grickalicom za nokte kidala parče po parče mesa pa kad se onesvesti polijem vodom pa krenem opet.mada to šta im rade u zatvori bolje i da ne znaš, retko ko od njih i izađe iz zatvora.a da su kazne mizerija pa to je katastrofa
Luka_Bgd_
12.12.2007., 23:14
znam dobro sta im rade u zatvorima.I to je malo.Kad je onaj ludak ubio dete od 5 god u Novim Banovcima,vodila se polemika da li su sekte krive! Ne,sekte su super.
Pa ***** im mater nenormalnu.Isti vid kazne smo zamislili.Kad bi ih lepo zavezali na sred Terazija i sekli parce po parce,da vidi ceo grad,da zasmrdi do Slavije,ne bi nikome palo napamet vise nista.
Luka_Bgd_
12.12.2007., 23:15
Pa vidi postove ovog picopacenika sto je postavio ovu temu!
Isprva mi ga je bilo jako zao.
Onda sam pomislio da je lud.
Na kraju sam shvatio da je tezak kompleksas,jos sa pogresnim okruzenjem,totalni debil.
jacamaca
12.12.2007., 23:32
bolesnika imaš na svakom ćošku, ratovi nemaština i bombardovanje su učinili svoje, generacije i generacije su otišle u aut tako da danas skoro retko šta može da me iznenadi
Luka_Bgd_
12.12.2007., 23:33
Ma bre,svaki put kad izadjem u grad vidim bar troje mentalnih bolesnika.
jacamaca
12.12.2007., 23:37
a zaštićeni su ko beli medvedi, oni nisu uraćunljivi, pa ebote ko će nas da štiti od njih i zašto ih lepo ne zatvore i leče.nego treba da razmišljam dal će da me zaskoče iza nekog ćoška
Luka_Bgd_
12.12.2007., 23:42
ne znam zaista,kad se o tome radi,nisam pametan.
karadagli
12.12.2007., 23:48
Ladno ste povampirili ovu suicide-temu? :)
Luka_Bgd_
12.12.2007., 23:49
sta fali? :)
Da vide ljudi koliko ludaka ima.
Sto bi ti rekao Karo, tema je zesce poucna.
karadagli
12.12.2007., 23:55
Pa i jeste, stvarno bi bilo greota da se zaboravi. Eh, noći i dane nam je ispunjavala radošću i veseljem......
jacamaca
13.12.2007., 17:49
pa baš veseljem i nije jer nije veselo ali kad ne znaš šta ćeš sa sobom ono jes dobra
karadagli
13.12.2007., 18:21
Ja sam u početku mislio da je to neka sprdačina, da neko piše u tuđe ime da bi napravio od nekog budalu, poslije kad sam ukapirao o čemu se radi zgadilo mi se. Moliti za ljubav, pih...
Luka_Bgd_
13.12.2007., 18:49
patetiku vecu nisam vid'o...
karadagli
13.12.2007., 18:50
Бљувотина. Љигавштина. Педерлук.
Luka_Bgd_
13.12.2007., 19:22
Valjda musko treba da bude musko,a ne da cvili :?
karadagli
13.12.2007., 19:27
Ma glista najobičnija
Luka_Bgd_
13.12.2007., 19:32
al ga ocrnismo :):):)
Ako vidi ovo,pokusace da se samoubije jos koji put :D
jacamaca
13.12.2007., 21:57
ako čovek reši da se ubije on to i uradi a ne priča o tome jer u suprotnom to neće ni da uradi.Moliti ne samo za ljubav nego za bilo šta drugo pa to je kraj ljudi ne znam šta bi me nateralo da to uradim.Naravno nikad ne reci nikad ali veliko znak pitanja i mislim da to nema veze sa polom već sa karakterom i ličnošću osobe a u ovom našem slučaju ne mogu da kažem da je u pitanju osoba već najobičniji bez kičmenjak ili već šta je koj klinac.
le_piaf*
17.01.2008., 12:57
Чисто да се не заборави херој и зато у његову славу постујем једну поруку на овој теми :)
Хероју нека ти је вечна слава,такав бескичмењак се не среће сваки дан
Vesela ćufta
17.01.2008., 13:30
Laka mu zemlja :D
Neka ga Manitu čuva od onozemaljskih nesrećnih ljubavi....
Ćuftice, iz čijeg si lonca iskočila?
jacamaca
17.01.2008., 22:38
hihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiii
burek_ca
22.01.2008., 11:54