PDA

Vidi punu verziju : Kuda na letovanje?

ceda012
23.05.2007., 18:46
Kuda idu Požarevljani na letovanje ove godine?

Maja the bee
24.05.2007., 00:57
Na gradski bazen.. :) Nema se pravo na odmor

HUSAR
24.05.2007., 03:46
Gazdarica ("foruma"istorije) :
"Imam u kuci jednu knjigu izdatu 1943. u Zagrebu... Dakle, u NDH..."
"@Lj, dacu vam kame..."
(ПРЕТЊА СМРЋУ)
(ја сам Србин мета тог "разговора")
(у под-форуму: "везе с Италијанима")
СРБИ, ЈЕВРЕЈИ, ЦИГАНИ: СЕТИМО СЕ ЗЛОГЛАСНЕ УСТАШКЕ SS "KAMA" DIVIZIJE !!!

ceda012
24.05.2007., 22:07
Ja letujem u kadi spiskao sam pare na telefonski račun....

schuhart
26.05.2007., 15:31
Nemoj da ste neraspolozeni. Bio sam na Zlatiboru pre mesec dva na tri nedelje, pa na moru par dana i idem sredinom jula 2-3 nedelje do Crne gore opet, a ako nadjem vremena bicu i u Vincima 10-15 dana. P.S. Vidimo se!

pozarevac
27.05.2007., 09:53
Na adresi www.Pozarevac.net cete pronaci portal grada Pozarevca
Portal ima vec 1700 korisnika, postanite i Vi nas clan.

STEFANOVIC
25.06.2007., 02:04
IDEM U HRVATSKU TACNIJE UGDE MI SE BUDE VISE SVIDELO POREC ....ROVINJ PULA ,.....POSLEDNJI PUT SAM BIO TAMO NA LETOVANJU KADA SAM IMAO 8-9 GOD..DANAS VODIM SVOG SINA KOJI IMA 8 GODINA KOJA KOENCIDENCIJA ...SAMO STO JE VREME MALO DRUGACIJE ZATO STO SAM TADA ODLAIO NA MORE U OKVIRU SVOJE ZEMLJE DOK DANAS ODLAZIM U INOSTRANSTVO...EH KOJE SMO MI SISE A BILI SMO TAKO LEPA ZEMLJA ....

nikolo_paganini.
25.06.2007., 14:13
Reci mi kako je u Hrvatskoj na moru sto se tice bezbednosti?
Ja planiram Dubrovnik ali me je nesto strah

ZiGldiDi
08.07.2007., 20:32
Idi na chat Rijeka tamo bih mogao doci do nekih informacija!Boli njih k-r-c stosi ti Srbin ti si care turista!Mislim da postoji i chat Dubrovnik.

STEFANOVIC
08.07.2007., 23:50
LJUDI UPRAVO SAM DOSAO IZ HRVATSKE SA MORA TACNIJE IZ PORECA I MOGU VAM RECI DA NIJE TAKO LOSE ...NA MORU KOD NJIH ALI CENU SE SU VISOKE I NIJE ZA NAS DZEP....NISU GOSTOPRIMLJIVI ALI NEMEJU NISTA PROTIV NAS SAMO IM SE DOPADA NASA LOVA I DA STO VISE TAMO OSTAVIMO EURICA ....

DJM
18.07.2007., 03:29
Nikuda na letovanje... nema se para...
Ove demokrate... bas rade posao do jaja...

schuhart
19.07.2007., 00:40
Pobeze na planinu odmah!

starbolid
19.07.2007., 18:40
Pa, ako ste na gornju anketu "Gde da potrosim pare" odgovorili sa "Egzoticna i luksuzna destinacija", u to se vjerovatno, s obzirom na cijene, moze svrstati Dubrovnik. Inace, kazu i da Bosna sve vise dobija na turistickim posjetama - puna je tih rijeka i jezera, istorijskih umotvorina itd. Evo par linkova za Dubrovnik i Mostar (sa sajta gdjenaodmor.com):

apartmani u dubrovniku (http://www.gdjenaodmor.com/hoteli-apartmani-u-dubrovniku.htm)
mostar (http://www.gdjenaodmor.com/gradovi/mostar/mostar.html)

DJM
23.07.2007., 15:32
U sto mi je egzotika...
Kako jedna Bosna moze da se poredi sa Egiptom ili Grckom...
Daj... price za malu decu...

starbolid
27.07.2007., 11:04
vala i moze. Jesi li kad putovala Bosnom? Preporucujem rutu Mostar - Gacko - dolinom Sutjeske - Foca, ili Jajce - Banjaluka - dovoljno je zaista samo proci autom i gledati okolo pa da ti zastane dah... Ja sam x puta zaustavljao auto, iako sam putovao sam (+ sam Bosanac pa mi Bosna i nije nesto toliko zanimljiva) i izlazio da zasitim oci i dushu :D

DJM
28.07.2007., 03:52
vala i moze. Jesi li kad putovala Bosnom? Preporucujem rutu Mostar - Gacko - dolinom Sutjeske - Foca, ili Jajce - Banjaluka - dovoljno je zaista samo proci autom i gledati okolo pa da ti zastane dah... Ja sam x puta zaustavljao auto, iako sam putovao sam (+ sam Bosanac pa mi Bosna i nije nesto toliko zanimljiva) i izlazio da zasitim oci i dushu :D

Ako si meni govorio... ja sam musko... ne znam odakle ti da sam zensko?!

starbolid
01.08.2007., 08:25
nemam pojma, nabrzinu pisah :) sorry

DJM
02.08.2007., 01:49
Ma nema frke :D

marijetka
02.08.2007., 10:31
Ja bila u CG i po ko zna koji put rekla, NIKAD VISE, mnogo su , brate, teski ljudi, ne znaju da rade turizam pa to ti je, ne mogu da izdrzim da ne navedem jedan primer, eto taj, neki Vukcevic, kod koga smo svakodnevno kupovali, ne zna ni zdravo da nam kaze, ej bre, nema ni osnovne kulture, a kad smo izlazili iz apartmana, moja prijateljica drzeci dete nije imala gde da baci kesicu sa nekoliko papira, pa ga je zamolila da baci u njegovu gajbicu u kojoj je vec stajalo trulo voce za izbacivanje, a tek ti on ' dje cu ja izbacivat tvoje smece!!! '. Neodoljivo podseca na onaj vic kad Crnogorac kaze ' dje cu ti ja kuvat kafu, eno ti cure pa nek ti kuva'. A ,da ne pricam sto su nas odrali za boravisne takse koje cak ni ne placaju jer nisu prijavljeni! Jezivo.
More i vreme su nas, medjutim, posluzili svetski, svih 15 dana, suncano, bez kapi kise, tako da je ovaj odmor ipak prosao sasvim ok.

CULIN
29.08.2007., 04:46
kanal mi je pored kuce pa se u njemu brckam ,voda je strava samo sto svake godine yebiga zaradim sugu ,ali do proleca prodje .ko hoce rado cu ga ugostiti ........