Vidi punu verziju : Vranje prezentacija
mega-com
28.01.2004., 12:15
Posetite prezentaciju Jedinstva
www.bus-jedinstvo.co.yu
www.bus-jedinstvo.co.yu
Ok je taj Sajt,to za Jedinstvo.Dragan me konacno poslusao a i Lazarevic i Stanko Ljubic.Ali,to nije prezentacija Vranja.Vranje ima neku mizernu prezentaciju koju je radila(citaj:DEBELO PLATILA) Emilija Ostojic.Brooka i sramota. Ako odvoji Mire pare,ima sanse,licno cu dati jednom i jedinom prijatelju sa Krstarice,da pravi WEB prezentaciju Vranja.Sramota sto do sad nismo imali.Kao da nema sta da pokazemo.E pa ima...........
www.bus-jedinstvo.co.yu
Ok je taj Sajt,to za Jedinstvo.Dragan me konacno poslusao a i Lazarevic i Stanko Ljubic.Ali,to nije prezentacija Vranja.Vranje ima neku mizernu prezentaciju koju je radila(citaj:DEBELO PLATILA) Emilija Ostojic.Brooka i sramota. Ako odvoji Mire pare,ima sanse,licno cu dati jednom i jedinom prijatelju sa Krstarice,da pravi WEB prezentaciju Vranja.Sramota sto do sad nismo imali.Kao da nema sta da pokazemo.E pa ima...........a mozes li samo da das adresu cak i te bedne prezentacije?
ko je emilija ostojic?
www.bus-jedinstvo.co.yu
Ok je taj Sajt,to za Jedinstvo.Dragan me konacno poslusao a i Lazarevic i Stanko Ljubic.Ali,to nije prezentacija Vranja.Vranje ima neku mizernu prezentaciju koju je radila(citaj:DEBELO PLATILA) Emilija Ostojic.Brooka i sramota. Ako odvoji Mire pare,ima sanse,licno cu dati jednom i jedinom prijatelju sa Krstarice,da pravi WEB prezentaciju Vranja.Sramota sto do sad nismo imali.Kao da nema sta da pokazemo.E pa ima...........a mozes li samo da das adresu cak i te bedne prezentacije?
ko je emilija ostojic?
Emilij aOstojic je direktor Turistickog saveza opstine Vranje.Njen brat je doskorasnji direkotor OKCE-ta Nesko gitarista.Adresa:www.vranje.co.yu
mega-com
02.02.2004., 15:10
Mislim da je postojala www.vranje.co.yu
Takodje postoji i www.vranje.com ali je to nezvanicna prezentacija i drzi je covek iz Vranja ili cak mozda i nije iz Vranja, ali zivi u Svajcarskoj. Doduse, vrlo je zdusno "napao" prvu pravu prezentaciju iz Vranja kada se Jedinstvo pojavilo sa novom prezentacijom na netu..
Uglavnom i nije vazno.. njegova prezentacija je daleko bila bolja nego bivsa prezentacija Jedinstva.
A i setio se na vreme i maznuo domen :)
Postoji i zgodan domen www.vranje.co.sr
www.bus-jedinstvo.co.yu
ko je emilija ostojic?
Emilij aOstojic je direktor Turistickog saveza opstine Vranje.Njen brat je doskorasnji direkotor OKCE-ta Nesko gitarista.Adresa:www.vranje.co.yu
POZDRAV ZA DUGURCETA OD SESTRE I ZETA IZ NIS-A!