Vidi punu verziju : HOCE LI NEKA DEVOJKA NA MORE?
superhik1975
17.05.2007., 12:42
Ako neka devojka zeli u Bugarsku, Tursku (avionom), Crnu Goru, Egipat, Tunis... Svako placa za sebe. Obavezno nepusac! Najmanje deset dana u mestu. Krajem juna, pocetak jula.Bez ikakvog izivljavanja i nista preskupo! Pisati na private.
jerotije
17.05.2007., 21:31
Gresis ovaj gresis silno sinko.....
domacin_uzice
18.05.2007., 07:58
Jos se i nada neko da mu se javi !!!
jerotije
18.05.2007., 09:38
Pogresio covek forum. Verovatno je hteo u licne oglase ali od silnog uzbudjenja zatresla mu se ruka......
Amazonka
18.05.2007., 17:57
Ako ce vec da sama sebi placa more onda ce ici bez njega! Dobro ova zemlja i ne pukne kakvi sve imaju i sta im pada na um!
superhik1975
18.05.2007., 18:36
Ako ce vec da sama sebi placa more onda ce ici bez njega! Dobro ova zemlja i ne pukne kakvi sve imaju i sta im pada na um!
Ne mogu da verujem kako lupate!!! Ja jednostavno ne zelim da doplacujem 80% da bih dobio jednokrevetnu sobu! Ne drhte mi ruke i ne trazim devojku ovde. Kada je neka devojka trazila saputnika za Grcku, svi su bili jako ljubazni, Jerotije je cak rekao:
"Ja sam ozenjen......nazalost. Nebi me zena pustila. Ako smislim neku prevaru javljam se ha ha salim se bebozr. Zelim ti da nadjes dobrog i prijatnog saputnika-cu i da se lepo provedes !"
A sada je toliko licemeran! Ja nisam nikakav sponzor, amazonko i ne vidim zasto bi drzava trebalo da pukne. Ogranicena si kao shestar!!! Jednostavno zelim da odem sa nekim i to je to. Ako vam nesto smeta, ne morate ni odgovarati na temu. Teme koje se meni ne svidjaju, preskacem ih. I u naslovu pise DEVOJKE, to znaci da ne zelim NIKAKVE komentare muskaraca kao jerotije i slicnih koji su bili i na mesecu i u svakoj su corbi mirodjija.
sladjana8
18.05.2007., 21:34
Mozes li objasnit o cemu se radi? Dal su to neka individualna putovanja?
Ili ti trazis saputnika? Gde planiras da putujes?
jerotije
19.05.2007., 08:41
Ne ljuti se. Ja mislio da organizujes eskurziju pa da nam svima na broj mesta bude jeftinije he he he pa batice pogledaj prve reci sto si napisao i videces da to sve izgleda kao oglas licne prirode. Pozz
Bogdan Telenor
19.05.2007., 10:10
Ja idem na Skiathos!!! :) :) :) :) :) :)
superhik1975
19.05.2007., 11:36
Mozes li objasnit o cemu se radi? Dal su to neka individualna putovanja?
Ili ti trazis saputnika? Gde planiras da putujes?
Nista nisam odlucio. Uplatili bi preko neke pouzdane agencije i to je to. Klasicno letovanje, bez ikakvih muzeja, Mona Liza i slicnih stvari. Nije nikakva avantura. Sto se tice drzave u koju bi isli, stvar je dogovora.