PDA

Vidi punu verziju : Brak i usvajanje dece

perfectly normal guy
27.01.2004., 20:05
Zasto bi nama to trebalo da se dozvoli?!

1) SZO je ustanovila da homosexualnost nije bolest.
2) Imamo potrebe kao i svi ostali i zato zelimo i ista prava. Zbog cega bi nekome smetao brak izmedju dva muskarca ili dve zene koji/koje osecaju istinsku ljubav?
3) Toliko je dece po domovima koju niko ne zeli. Homosexualcima koji prodju odredjene testove (kao i svi ostali) moralo bi se omoguciti da usvajaju decu. Time bi i nas i njihov zivot bio bogatiji. Istrazivanja su pokazala da takva deca nisu uskracena ni u kakvom pogledu. Naprotiv, odrastaju i postaju slobodniji i tolerantniji ljudi sa mnogo vecim koeficijentom emocionalne inteligencije.

Nadam se da ce svi koji zele da odgovore na ovu temu to uciniti otvorenog srca i uma.

Hvala i srdacan pozdrav.

LARA CROFT
27.01.2004., 21:38
Ovde u Belgiji pre par meseci su se vencale dve lezbejke.Pedera ima na sve strane.Vise ima kafica za homoseksualce,nego za nas normalne.Po meni,to nije normalno!Kuda vodi ovaj svet? :shock: U Holandiji je doslo na snagu usvajanje dece homoseksualaca,ali ja mislim da je to KATASTROFA!UZAS!Kakva ce biti ta deca?U kakve licnosti ce izrasti?Ja sam zgrozena!Nemam nista protiv homoseksualaca,jer smatram da nisu oni krivi sto su takvi rodjeni,ali..BRAK,DECA-TO NIKAKO!

rdeki
27.01.2004., 22:13
Ne znam ko je i zasto utvrdio da homeseksualnost nije bolest, ali to zaista jeste bolest. To je akt protiv prirode.
Takvim osobama poveriti decu na cuvanje i vaspitanje? Kategoricki NE.

perfectly normal guy
27.01.2004., 22:57
Ne znam ko je i zasto utvrdio da homeseksualnost nije bolest, ali to zaista jeste bolest. To je akt protiv prirode.
Takvim osobama poveriti decu na cuvanje i vaspitanje? Kategoricki NE.

Dali ti imas neke dokaze da je homosexualnost bolest? :evil:
Ja tvrdim da bi moj partner i ja bili bolji roditelji od 90% hetero parova :!: :!: :!:

dr
27.01.2004., 23:06
To je oblik seksualnog ponasanja,ok...ali da bi dete odrastalo u psihicki zdravu osobu potrebno je da ima i mamu i tatu.Kako bi ti objasnio svojoj kcerki zasto nema mamu,da li bi kao muskarac mogao da budes uzor devojcici?A devojcice se poistovecuju sa majkama,gde bi ona nasla podrsku oko stvari koje ti kao muskarac ne znas niti ces ikada znati,ili decaku...u nasoj sredini gde je otac glava kuce a majka stub porodice, sto je jos komplikovanija stvar.
Slazem se da ima mnogo napustene dece ali mislim da gej brakovi nisu normalni uslovi za odrastanje.
Mozete vi da budete sasvim normalni ljudi,uopste ne ulzazim u to,znaci psihicki funkcionisete isto kao i drugi ali usvajanje dece...veliko protiv.

rdeki
27.01.2004., 23:07
Dali ti imas neke dokaze da je homosexualnost bolest? :evil:
Ja tvrdim da bi moj partner i ja bili bolji roditelji od 90% hetero parova :!: :!: :!:

Ti mi dokazi da nije.
Stvorena je zena sa svojim organima takva kakva jeste.
Stvoren je covek sa svojim organima takav kakav jeste.
Oboje su stvoreni sa ciljem da sa tim organima rade to sto treba da rade i da se razmnozavaju.
Pa ako uspes da mi dokazes da analni otvor sluzi za razmnozavanje, da je sasvim prirodno i normalno to da se medjusobno drpaju muskarci, mozda me i ubedis da tako nesto i nije bolest.

gayman
27.01.2004., 23:35
Za 10 godina usvajacemo decu

dr
28.01.2004., 00:55
Mozda u svetu ali u zemlji Srbiji tesko bogami,pa ne mozete ni paradu da napravite a ne decu da usvajate.
Budi realan.

LARA CROFT
28.01.2004., 08:42
Mozda u svetu ali u zemlji Srbiji tesko bogami,pa ne mozete ni paradu da napravite a ne decu da usvajate.
Budi realan.
Tacno tako!A,to da homoseksualizam nije bolest to ti samo sanjaj!

rdeki
28.01.2004., 10:17
Za 10 godina usvajacemo decu

Ako Bog da necete.

jagodica
28.01.2004., 17:51
ali da bi dete odrastalo u psihicki zdravu osobu potrebno je da ima i mamu i tatu.Kako bi ti objasnio svojoj kcerki zasto nema mamu,da li bi kao muskarac mogao da budes uzor devojcici?

kako onda samohrane majke?

jagodica
28.01.2004., 17:57
pa ako ste ok zasto da ne to bi trebalo socijalni radnik da odluci...valjda su i ti ljudi tamo po domovima malo otvorenijih pogleda, pa mogu da vas procene nepristrasno...

dr
28.01.2004., 17:59
Samohrane majke koliko sam ja upoznata su zene bez muza ali to ne znaci da dete nema oca,to je bila poenta prica.
Slusaj ja nemam nista protiv homoseksualaca ali slika 2 tate ili 2 mame sa sve detetom je meni malo bolesna.
Deca uce od roditelja,moja komsinica koja ima 2 godine ljubi male decake u usta,videla od roditelja...kakvu bi poruku primila od homoseksualnih partnera?Sto se mene tice,mogu da se zene,zive kako hoce ,zabavljaju...ali usvajanje dece po meni bi bilo totalno ludilo.
A ne bih o tome kako ih je SZO proglasila zdravim...

jagodica
28.01.2004., 17:59
uf jel ovo bilo ironicno

dr
28.01.2004., 18:02
Ne ,nisam uopste imala nameru da budem ironicna nego neke stvari su javna tajna.
Nemam nista protiv homoseksualaca,sto se mene tice mogu da prave parade...ali zna se da je detetu potreban i otac i majka,modeli ponasanja.

CICI
12.02.2004., 21:51
Zasto bi nama to trebalo da se dozvoli?!

1) SZO je ustanovila da homosexualnost nije bolest.
2) Imamo potrebe kao i svi ostali i zato zelimo i ista prava. Zbog cega bi nekome smetao brak izmedju dva muskarca ili dve zene koji/koje osecaju istinsku ljubav?
3) Toliko je dece po domovima koju niko ne zeli. Homosexualcima koji prodju odredjene testove (kao i svi ostali) moralo bi se omoguciti da usvajaju decu. Time bi i nas i njihov zivot bio bogatiji. Istrazivanja su pokazala da takva deca nisu uskracena ni u kakvom pogledu. Naprotiv, odrastaju i postaju slobodniji i tolerantniji ljudi sa mnogo vecim koeficijentom emocionalne inteligencije.

Nadam se da ce svi koji zele da odgovore na ovu temu to uciniti otvorenog srca i uma.

Hvala i srdacan pozdrav.

1) jeste bolest
2) to je vec uvreda, jer MI NEMAMO ISTE POTREBE
3)za tu decu je bolje da ostanu tamo gde jesu do punoletstva, nego da nam pederi vaspitavaju odredjeni deo naredne generacije mladih!

Odgovorila sam otvorenog srca i uma i dodajem da cete tesko preplaviti Srbiju! Bolje potrazite pomoc za lecenje!
Nema na cemu!

jagodica
13.02.2004., 01:09
Odgovorila sam otvorenog srca i uma i dodajem da cete tesko preplaviti Srbiju! Bolje potrazite pomoc za lecenje!
Nema na cemu!

de su te operisali jel bolelo

perfectly normal girl
13.02.2004., 09:11
Ne ,nisam uopste imala nameru da budem ironicna nego neke stvari su javna tajna.
Nemam nista protiv homoseksualaca,sto se mene tice mogu da prave parade...ali zna se da je detetu potreban i otac i majka,modeli ponasanja.

Potpuno se slazem sa dr. Mislim da bi dete u takvoj sredini stvorilo sve predispozicije da kasnije bude gay. Nikako nije normalo da ima dve mame, ili jos gore, dve tate. kakv model ponasanja bi to dete sledilo? Bilo bi mu normalono d aljubi decake (ako je musko )jer to se radi kod njega kuci i to je normalno??? NIKADA ne dopusitit pederima da usvajaju decu. Da je BOg hteo da muskarci medjusobno imaju decu, on bi to uredio. Ovako...zna se sta je kome podareno

13.02.2004., 18:39
potpuno se slazem i veoma mi je neprijatno kada neko o temi homoseksualnosti razgovara kao da je to sasvim normalna stvar

13.02.2004., 21:29
moj najbolji prijatelj je homoseksualac i zaista smatram da bi bio dobar otac zato smatram da to mozda netreba tako kategoricki osudjivati[/b]

CICI
14.02.2004., 11:15
moj najbolji prijatelj je homoseksualac i zaista smatram da bi bio dobar otac zato smatram da to mozda netreba tako kategoricki osudjivati[/b]

Ja mislim da ljudi, ipak, u najvecoj meri smatraju da je rec o bolesti... a osudjuju i reaguju kada homoseksualci postanu agresivni. Mislim, takodje, da svi koji se ne slazu sa nacinom njihovog zivota gledaju na stvari i malo dublje nego sto se cini...a to je cuveni pederski lobi koji drzi modu, film i muziku u svetu i to je, slozicete se, zaista katastrofalno saznanje!

15.02.2004., 13:57
svako ponasanje koje ugrozava tudju slobodu moze se oznaciti kao nenormalno i treba se zabraniti,ako pristanemo da napravimo kompromis sa homoseksualnoscu kao sastavnim delom nase svakodnevnice znaci da se u napred slazemo da je takvo ponasanje normalno