Vidi punu verziju : Bezdan
BezdanGirl
27.01.2004., 17:50
jel ima neko iz Bezdana??
cao!
pa ima.
ostavi mail,i...
Bezdangirl
11.02.2004., 11:34
cao!
pa ima.
ostavi mail,i...
macacac2000@yahoo.com
pisi mi
Dr.Wiggy
15.02.2004., 11:45
Cao Malena,ja zivim u Bezd.ajde da se nadjemo...sta mislis,da li to moguce?
8)
BezdanGirl
16.02.2004., 13:49
Cao Malena,ja zivim u Bezd.ajde da se nadjemo...sta mislis,da li to moguce?
8)
Cao!Ja nisam iz Bezdana.Ponekad izlazim tamo,ali nista vise.Ako hoces da me vidis,dodji u So.Vazi?
Upoznala sam dva momka iz Bezdana,rekli su mi da rade na Psihijatriji u Somboru,ali oni meni lice na pacijente te bolnice!!!Jedan se zove Lorant,a drugi David Lei!!!Da li neko zna nesto o njima,mutni su mi,mislim da ne uzimaju terapiju,a cini mi se da su i za "B" odeljenje te iste bolnice(odeljenje za alkoholicare)!!!Molila bih da mi neko bilo sta napise o njima,ta dva lika me strasno plase!!!
Upoznala sam dva momka iz Bezdana,rekli su mi da rade na Psihijatriji u Somboru,ali oni meni lice na pacijente te bolnice!!!Jedan se zove Lorant,a drugi David Lei!!!Da li neko zna nesto o njima,mutni su mi,mislim da ne uzimaju terapiju,a cini mi se da su i za "B" odeljenje te iste bolnice(odeljenje za alkoholicare)!!!Molila bih da mi neko bilo sta napise o njima,ta dva lika me strasno plase!!!
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha :P :P :twisted: :!:
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha :P :P :twisted: :!:
oni su idioti ......ne treba da ih se plasis ....nisu opasni ...samo su pijanci....
nesakos
01.08.2004., 17:29
JA SAM IZ SO JAVI SE 0638594935
Embrace
20.08.2004., 00:50
Mom drugu Loriju srecan povratak iz vojske....a mom drugu Davidu povratak iz inostranstva u realnost...
Pozdrav od Đoleta sa "C"
ivankaplar
23.08.2004., 20:22
pozdravljam sve bezdankinje,ja nisam iz bezdana nego malo pored,sta ima novo u bezdanu?
....u ovom topicu se isto dogada sto i u bezdanu.....nista.... :? :?
da ima,ja sam iz Bezdana....
pa dobro ajd idem da pusim cigare.
....da ima, ja sam iz Ambisa.....
ja sam iz okolice bezdana(backi breg)...mama mi je bezdankinja...znam par osoba... jel' zna neko Gegicu? bila sam i u discu po prvi pu t pre otprilike 2 meseca...mozda budem isla ponovo kad dodjem za srbiju...zna neko madjarski???