PDA

Vidi punu verziju : Hendrix

Jimi
01.06.2003., 01:58
Sta mislite o najvecem virtuozu na gitari svih vremena i kakav osecaj kod vas budi njegova muzika...

Stoorbak
01.06.2003., 18:40
Sta mislite o najvecem virtuozu na gitari svih vremena i kakav osecaj kod vas budi njegova muzika...

MA on je legenda!!! Zajedno je sa Jim Morrisonom i Janis Joplin predvodio u to doba novu generaciju. Covek je stvarno virtuoz i zao mi je shto nisam napisao poneshto i njemu na onoj temi gde sam predstavio Jim Morrisona i Janis Joplin
p0z

verybadboy
02.06.2003., 12:52
po meni on je uveo buntovnicki rock koji bas sada upotrebljavaju : lupao je zvucnike, palio gitare , pusio travu drogirao se -pa umro,gitaru svirao iza ledja pa na glavi zubima svakako iako za to kazu da je korisitio playbackove.

29.06.2003., 23:14
Ko misli da je Hendrix sra*e?

DeepPurple
30.06.2003., 00:44
Ti i tebi slicne budale.

30.06.2003., 10:34
Ti i tebi slicne budale.
Ti si budala,Hendrix je stvarno sr*

DeepPurple
30.06.2003., 11:24
Ti i tebi slicne budale.

Zasto vas ima toliko koji ne dajete nikakve argumente za svoje tvrdnje? Bilo da pljujete ili hvalite? Mozda to jos niste naucili?

30.06.2003., 11:49
Ti i tebi slicne budale.

Zasto vas ima toliko koji ne dajete nikakve argumente za svoje tvrdnje? Bilo da pljujete ili hvalite? Mozda to jos niste naucili?
Ubedi nas u suprotno

Nancy
30.06.2003., 13:25
poslusaj nekad neku njegovu stvar i shvatices zasto nije sranje...i nemoj da pricas o necemu sta nit poznajes nit razumes...hendrix je bio odlican muzicar narocito gitarista...eto zato nije sranje, a ako ga to nevolis tvoja stvar

silvereye
30.06.2003., 19:23
HENDRIX JE NAJBOLJI!!!!! :x

foxy lady
01.07.2003., 00:22
samo neko ko ne zna sta je gitara moze da kaze da je hendrix los

DeepPurple
01.07.2003., 00:42
Voodoo Chile uzivo na ostrvu Vajt ne znam koje godine - primer je savrsenstva i pokazatelj zasto je Jimi TATA za gitaru!

guitarrr_babe
01.07.2003., 14:54
:evil: :evil:

JIMI JE LEGENDA

Dovoljno je preslusati The best of, a da ne pricam o najnovijem dvd-u Blue Wild Angel (ciji sam veci deo pregledala)da bi shvatili ko je car.

Bimba-Eki
02.07.2003., 16:53
Dokazano da je jedan od najboljih gitarista svih vremena,i to sto jedan balavac poput tebe misli da je on sra*e nimalo ne skodi njegovoj reputaciji...tako da ne vidim razlog za postojanje ove teme :!:

yugoslav
02.07.2003., 17:51
Po meni, zestok smarac.

Ne kazem da je los, ali je zestok smarac.
Smarac do granice bola.

P.S.Ali ima po koju dobru stvar!!!

isi the arwen
02.07.2003., 18:29
Jimmy je 1 jedini...Tu nema sta da se kaze...Gitarista svih vremena...Obozavam ga!!! :D

DeepPurple
02.07.2003., 20:00
Poslusajte solazu na Voodoo Chile i
zanemite!

silvereye
03.07.2003., 01:42
GENIJE :shock:

Devilish Dog
03.07.2003., 03:10
Covek JE STRAVA :twisted:

nancy_spungen
03.07.2003., 10:35
simpatican lik
ps ne znam ko je reko da je on uveo buntovnicki rok zato sto je palio ozvucenje i gitare. moram da kazem da je to cista gluposy mnogo je vaznije ono sto svira nego ono sta radi na sceni. sta ja nisam buntovnica ako sam na kraju svirke ne razbijem gitaru posto nemam kinte za novu?
ps ps
po tvojo logici avril je buntovnica jer razbija svoju gitaru...AVRIL BUNTOVNICA?????????

DeepPurple
03.07.2003., 10:47
simpatican lik
ps ne znam ko je reko da je on uveo buntovnicki rok zato sto je palio ozvucenje i gitare. moram da kazem da je to cista gluposy mnogo je vaznije ono sto svira nego ono sta radi na sceni. sta ja nisam buntovnica ako sam na kraju svirke ne razbijem gitaru posto nemam kinte za novu?
ps ps
po tvojo logici avril je buntovnica jer razbija svoju gitaru...AVRIL BUNTOVNICA?????????

Dobro, naravno da je sama muzika veci bunt od nastupa na bini, ali on je bio originalan sa tim razbijanjem gitare, prvi je to uveo (iako se i meni srce cepa kad vidim kako rastura one Stratove i Gibsone)! Svi posle njega su to kopirali sto ih, opet, ne cini manje vrednim.

Ali, Avril - buntovnica? Hahaaaa, sigurno! Bas je umetnost bunta snimati milionske spotove za MTV! :)

lara
03.07.2003., 15:58
mislim da je hendrix najveci car i smesno mi je kad ga neko pljuje ti ljudi se tako blamiraju da je to strasno.
hendrix je to tako.......dobro radio! mislim da su on i jim morrison pravi rockeri iako su totalno nesrecni bili i zavrsili tako kako su zavrsili.
s druge strane avril je smesna kao i oni koji je nazivaju pank ZVEZDOM. ko je jos cuo za pank zvezde?
takodje su mi i stonsi bezveze i trulo mi je da tako nafatirani pricaju o pobunama.
HENDRIX JE PRAVI ROCKER!!
jelena

gosca
03.07.2003., 16:02
obozavam hendrixa!!!!!!!!!!!!!!
on je taaaaako sladak. ludujem na angel :) :) :) :)

iva!!
03.07.2003., 16:03
mislim da je hendrix najveci car i smesno mi je kad ga neko pljuje ti ljudi se tako blamiraju da je to strasno.
hendrix je to tako.......dobro radio! mislim da su on i jim morrison pravi rockeri iako su totalno nesrecni bili i zavrsili tako kako su zavrsili.
s druge strane avril je smesna kao i oni koji je nazivaju pank ZVEZDOM. ko je jos cuo za pank zvezde?
takodje su mi i stonsi bezveze i trulo mi je da tako nafatirani pricaju o pobunama.
jelenasta fali avril? meni je ona bas kul

Kurt Cobain
03.07.2003., 16:08
Po meni, zestok smarac.

Ne kazem da je los, ali je zestok smarac.
Smarac do granice bola.

P.S.Ali ima po koju dobru stvar!!!

Batice, da se razumemo. Za nekoga je on mozda smarach ali ako je smarach onda ne moze da ima po koju dobru stvar. :evil:

Po mom mishljenju, Henrix, pa on je GENIJALAN!! :D
Najbolji gitarista svih vremena, nedostizan, na vrhu.
Jednostavno GENIJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! :lol:

DeepPurple
03.07.2003., 16:08

Kako si samo u pravu! :wink:

Kurt Cobain
03.07.2003., 16:11
[quote=lara]mislim da je hendrix najveci car i smesno mi je kad ga neko pljuje ti ljudi se tako blamiraju da je to strasno.
jelenasta fali avril? meni je ona bas kul

/quote]

Ovo za Avril. Meni je ona vishe plastichna , nekako se previshe folira. Ali svako ima svoje mishljenje :wink:

yugoslav
08.07.2003., 22:02
Batice, da se razumemo. Za nekoga je on mozda smarach ali ako je smarach onda ne moze da ima po koju dobru stvar. :evil:

Budalo, mojne vise tako glupe izjave.
<<<KURT COBAIN>>> ako je smarach onda ne moze da ima po koju dobru stvar.
<<<JA>>>Ajde ako ti tako kazes,,, (hahahahha).
LIK VEZE, ALI REALNO, VEZE TI SINE NEMAS!!!

Slazem se sa tobom da je GENIJE i da je jako dobar gitarista, ali sta mu to vredi kada lik smara sa svojom mjuzom.Lik je virtuoz, psihodelicar.

Brate ti si ODLEP ne vidjeni.Slusam samo tvoje izjave i vristim!!!hahahhahehehehehhehihihih

Kurt Cobain
09.07.2003., 11:33

Budalo, mojne vise tako glupe izjave.
<<<KURT COBAIN>>> ako je smarach onda ne moze da ima po koju dobru stvar.
<<<JA>>>Ajde ako ti tako kazes,,, (hahahahha).
LIK VEZE, ALI REALNO, VEZE TI SINE NEMAS!!!

Slazem se sa tobom da je GENIJE i da je jako dobar gitarista, ali sta mu to vredi kada lik smara sa svojom mjuzom.Lik je virtuoz, psihodelicar.

Brate ti si ODLEP ne vidjeni.Slusam samo tvoje izjave i vristim!!!hahahhahehehehehhehihihih

Batice, pazi ovako: ti mi nisi cjale pa da me zovesh SINE. Jasno?! Drugo, gledaj svoja posla, a ne da kritikujesh moje izjave.
Zakljuchak je da ti nemash malo mozga za razmishljanje pa da shvatish ono shto drugi kazu.

silvereye
09.07.2003., 14:12
Zasto se svaka tema pretvori u neko svadjanje???? Alo ljudi....... prestanite vise da se prepirete. Licite mi na neko obdaniste.... ja sam u pravu, ja sam pametniji...nije nego sam ja!!!!!! Dosta..... Recite svoje mishljenje i ne dirajte ostale..... :D

pozdrav

Alan Ford
09.07.2003., 17:20
Hendrix je chudo, a ne ove blede kopije (Malmsteen itd).Upravo slusam Band of Gypsys i Woodstock.
PEACE!!!!

yugoslav
09.07.2003., 18:55
Zasto se svaka tema pretvori u neko svadjanje???? Alo ljudi....... prestanite vise da se prepirete. Licite mi na neko obdaniste.... ja sam u pravu, ja sam pametniji...nije nego sam ja!!!!!! Dosta..... Recite svoje mishljenje i ne dirajte ostale..... :D

pozdrav

Pa fora je da se malo prepucavamo.Smoricu se na forumu, ako bi samo citao tudja misljenja.Moramo malo da se iscimao da komentarisemo zasto i zbog cega neko nesto voli ili ne voli.A to sto se prozivamo, mene ne pogadja.A i vidis sama da nikoga ne nazivam kretenom idiotom i tako dalje nego samo "ti si odlepio, nisi normalan i te fore" nece valjda neko da se naljuti.

FORAAAAAAA

yugoslav
09.07.2003., 18:58
Batice, pazi ovako: ti mi nisi cjale pa da me zovesh SINE. Jasno?! Drugo, gledaj svoja posla, a ne da kritikujesh moje izjave.
Zakljuchak je da ti nemash malo mozga za razmishljanje pa da shvatish ono shto drugi kazu.

JASNOOOO druze KURTE CAOBAIN-e!!!
Rekao sam ti da je fora, pa i ti kritikujes moja pa se slatko zezamo, meni do jaja.Aj samo reci da tebi nije dobro da se prepucavamo.

Zakljucak ti je glup do bola!!!
Ma shvatam ja tebe, ali mislim da u pogresnom pravcu razmisljas paa bi da ti pomognem..

HAHAHAH

10.07.2003., 06:08
pusti coveka da zivi ... ovaj pociva na miru davno je umro i sta vise da se prica ... ide se dalje...

skrbina
21.08.2003., 21:27
Pitanje je jednostavno koja vam je omiljena Hendrixova pesma.Moja omiljena je All along the watchtower ali i Voodoo chile

Floyd Jaki
22.08.2003., 00:20
Purple haze i foxey ladi.
All along the watchtower je dilanova al je svejedno dobra.

BobbyMarlee
19.01.2004., 02:56
Dokazano da je jedan od najboljih gitarista svih vremena,i to sto jedan balavac poput tebe misli da je on sra*e nimalo ne skodi njegovoj reputaciji...tako da ne vidim razlog za postojanje ove teme :!:

Vrlo radikalno, svidja mi se!!!

Morrison_girl
19.01.2004., 03:27
Meni nije jasno kako neko moze da kaze za Hendrixa da je s*****.Ahhh ta omladina :twisted:

Beretta
19.01.2004., 05:08
Ja sam mrtav!!

Kurt Cobain
19.01.2004., 12:14
hendrix je , chek', kako da se izrazim, VANZEMALJAC.
taj chovek definitivno nije sa nashe planete.
ja vam kazem ili je charobnjak (vJeshtac,upuceno sivereye :D :) ) ili je alien.
neverovatan je.a ljudi kao Ti, shto misle da je on sranje, ok svako ima svoje mishljenje, ALI GA NE TREBA UVEK ISPOLJAVATI JAVNO,POGOTOVO AKO JE TO VELIKA GLUPOST!!! :twisted:

Monty
19.01.2004., 13:56
Slušati malo, slušati.
Ne samo da je najveći gitarista ever, i kao kompozitor je veličanstven.
Džime je Džime. :D

BobbyMarlee
19.01.2004., 21:58
Coveka je slusao King(BobMarley)....
Covek je napravio zvuk,TON......
alo BREEEEEEEEEEE TOOOOOOOOON

fungirly
07.10.2004., 10:18
zakon... :D likčina :wink:

VisionOfDisorder
07.10.2004., 13:32
Odapeli djitrash na acid-u.

triple one
07.10.2004., 16:14
Solaža za pesmu ARE YOU EXPERIENCED? je jedna od
najneverovatnijih melodija koje sam ikad čuo. Bukvalno da zanemiš.

Dont_Break_The_Oath
07.10.2004., 23:11
Na ovo cu da odgovorim kao jedini izgleda profesionalni gitarista ovde.
Jimmy jeste prvi u nizu genijalnih gitarista,i ako znam da sviram sve njegove pesme,prilicno me zbunjuje i zaprepascuje kako je covek sa obicnom prostom Fender Stratocaster gitarom uradio gotovo nemoguce stvari.Danas procesori menjaju sve,uglavnom za mladje gitariste procesori i pedale odradjuju polovinu posla.
To Hendrix nije radio.On jeste svirao iz srca,i tu mu svaka cast.
Ali meni licno vise odgovara Michael Schenker,pa onda Ulrich Roth,pa Yngwie Malmsteen,za koga ne smatram da je nikakva kopija Hendrixa,nego covek ima drugaciji pristup samom komponovanju i sviranju.
Ja postujem gitariste koji nisu zahtevni kada im treba gitara,nego volim da vidim kada neko svira sve sto zna na fabricki napravljenoj gitari.
Ali na zalost,danas gitaristi uglavnom prave frankenstajne kao sto to rade Steve Vai i Joe Satriani,i pri tom samo sviranje gubi svaki smisao.
Volim da cujem prirodnost,volim da cujem kada neko svira iz srca,kao sto je to radio Hendrix,kao sto to nastavljau da rade M.Schenker,Roth,Jabbs,Vanderhoof,Shermann i Denner.

. . .
08.10.2004., 00:20
Na ovo cu da odgovorim kao jedini izgleda profesionalni gitarista ovde.
Jimmy jeste prvi u nizu genijalnih gitarista,i ako znam da sviram sve njegove pesme,prilicno me zbunjuje i zaprepascuje kako je covek sa obicnom prostom Fender Stratocaster gitarom uradio gotovo nemoguce stvari.Danas procesori menjaju sve,uglavnom za mladje gitariste procesori i pedale odradjuju polovinu posla.
To Hendrix nije radio.On jeste svirao iz srca,i tu mu svaka cast.
Ali meni licno vise odgovara Michael Schenker,pa onda Ulrich Roth,pa Yngwie Malmsteen,za koga ne smatram da je nikakva kopija Hendrixa,nego covek ima drugaciji pristup samom komponovanju i sviranju.
Ja postujem gitariste koji nisu zahtevni kada im treba gitara,nego volim da vidim kada neko svira sve sto zna na fabricki napravljenoj gitari.
Ali na zalost,danas gitaristi uglavnom prave frankenstajne kao sto to rade Steve Vai i Joe Satriani,i pri tom samo sviranje gubi svaki smisao.
Volim da cujem prirodnost,volim da cujem kada neko svira iz srca,kao sto je to radio Hendrix,kao sto to nastavljau da rade M.Schenker,Roth,Jabbs,Vanderhoof,Shermann i Denner.
To je radio jer je bio genije!
Inace ne znam da li si cuo ali ja sam cuo da je Denner presao da svira i u Megadeath.

Dont_Break_The_Oath
08.10.2004., 00:41
...,koliko ja znam Michael Denner je sa ostatkom MF u Force of Evil,i ceka novo okupljanje MF.
Cudno mi je da gitarista toliko velikog kalibra treba da svira u bednom Megadeth.Sramota.

iluzionista
08.10.2004., 04:58
Jimi je car. I tacka.

. . .
08.10.2004., 10:52
...,koliko ja znam Michael Denner je sa ostatkom MF u Force of Evil,i ceka novo okupljanje MF.
Cudno mi je da gitarista toliko velikog kalibra treba da svira u bednom Megadeth.Sramota.
Izvini pogresio sam. Mislio sam na Glen Drover-a :D

Dont_Break_The_Oath
08.10.2004., 12:52
Izvini pogresio sam. Mislio sam na Glen Drover-a :D

åååååååååååå,sad mi je lakse.
Da je mene pozvao Dave Mustaine da mu budem solo gitarista-odbio bih.
Ali da me pozove Udo,hmm,ili Weiki iz Helloween kao zamenu za Sasha Gerstner,razmislio bih.

Iron man
01.12.2005., 04:04
Posto vidim da na ovom forumu ima svakakvih tema, tipa Kron, System Of Down, Disco.....
vreme je da stvar uzmem u svoje ruke.....Ok, Aj' sad da pisemo o Hendrixu tacnije o njegovom stilu sviranja, sta vam se svidja a sta ne kod njega itd. Meni najdraza stvar je Fire
i naravno legendarni "Killing Floor" i svakako jedna od najboljih: Red House.....

Evo i nekih fotki..velikog majstora....
.

nikodim
01.12.2005., 11:53
Hendrix... zanimljiv cova... salim se. Zapravo ja volim Hendrixa, i koliko god ga slusao uvek uspem da cujem nesto novo. To je ono sto mi se dopada kod njega, taj i takav pristup. Koliko puta mi se desilo da slusam neke stvari live i da ne uspem odmah da provalim koja kompozicija je u pitanju. Dakle, nacin na koji je menjao originalne teme i nacin na koji je improvizovao... odlicno. A tu je i sjajni Mich Michel, odlican bubnjar... trebalo je ispratiti Hednrixa sa svim svojim "putovanjima" u toku svirke...
Sta reci, osim... covek je zaista vredan paznje i svakog minuta slusanja.
Mogao bih da izdvojim Little Wing, Purple Haze, Catfish Blues, Hear My Train Comin`... ma ima ih mnogo...

Zivot na Marsu?
01.12.2005., 11:55
lozac

nikodim
01.12.2005., 11:56
Da, zaboravih... Cestitke za postavljenu temu, nisam imao prilike da vidim da ga je neko spominjao poslednjih meseci... dakle, bravo. ;)
Upravo slusam onu legendarnu Woodoo Chile...

nikodim
01.12.2005., 11:57
lozac

Kako, zasto...???

mile kuronjic
01.12.2005., 13:27
Ko je bio on?Odakle je i da li je on bio iz amerike?Od cega je umro i kako je umro.Cuo sam da je on indijanskog porekla da li je to tacno?

Zivot na Marsu?
01.12.2005., 13:34
dovoljno je pogledati 2 i 5 sliku

nikodim
01.12.2005., 13:55
dovoljno je pogledati 2 i 5 sliku

Bas tako... ;)

nikodim
01.12.2005., 13:57
Ko je bio on?Odakle je i da li je on bio iz amerike?Od cega je umro i kako je umro.Cuo sam da je on indijanskog porekla da li je to tacno?

Definitivno je sa Zemlje, iako mi se ponekad cinilo da nije. koliko znam umro je od Hepatitisa C na teskim mukama i u potpunom delirijumu... Indijanac... verovatno, pa svi smo mi pomalo indijanci. ;)

levrone
01.12.2005., 18:57
Bilo kako bilo, Hendrix je ipak TATA. Može sad neko da kaže da bi bio bolji od Hendriksa, Blekmura, Satrianija,... ali oni i dalje TATE.
Čuo sam da je neko rekao da je Ranđa iz Bevernih beba bolji od Blekmura. Nemam reči!!!

nikodim
01.12.2005., 23:31
Bilo kako bilo, Hendrix je ipak TATA. Može sad neko da kaže da bi bio bolji od Hendriksa, Blekmura, Satrianija,... ali oni i dalje TATE.
Čuo sam da je neko rekao da je Ranđa iz Bevernih beba bolji od Blekmura. Nemam reči!!!

Ma kakav Radnja, nije on los... ali netreba ni preterivati. ;) A hendriks... on je svoju pricu ispricao pre dosta godina, i nema tu neke velike filozofije. Ostalo je stvar ukusa... Rekao bih da je suvise glupo i raspravljati o njegovom delu... ;)

Dont_Break_The_Oath
02.12.2005., 00:18
O delima koja su dostigla svoj vrhunac, tako isto kao i Hendrix kao pojava u svetu muzike, ne vredi raspravljati nego se samo pokloniti pred njim.

Snowblind
02.12.2005., 01:26
U pravu si
Da li je u stvari potrebno bilo sta pricati o caru

nikodim
02.12.2005., 02:36
Tako je... ;) Stari je bio azdaja... nema tu neke velike filozofije...

levrone
02.12.2005., 04:01
Istina je da danas ima dosta boljih gitarista, ali Hendriks je tata jer su od njega videli kako da nauče da sviraju, on im je pokazao neki novi put, na njega se ugledaju. Zato je on poseban.
Naravno, žanrovi se ne mogu upoređivati,... Da neko ne počne da poredi jazz, hard rock,... ili gitariste ostalih žanrova.
...

Zivot na Marsu?
02.12.2005., 11:27
http://hbsnakesurf.com/Archive/2005/summer/ddale.jpg
Hendrikse, nisi se dovoljno ugledao na svog idola...
Zna se ko je najbolji gitarista svih vremena

jazzman
31.12.2005., 00:43
Kralj kralj kralj i kraj dobrog Rocka

wild_child
31.12.2005., 00:46
Jimi car....sta drugo reci....

piggor
31.12.2005., 02:13
Legenda... Takav lik se vise ne radja...
Obozavam Fire i The Wind Cries Mary

Magus
24.07.2006., 14:23
jes jes...
Hej Dzo i Mali Ving...

puzicii
24.07.2006., 14:52
gotta have a new drss i purple haze ove nedelje ;)

dee78
24.07.2006., 16:19
little miss strange!

Kaa
24.07.2006., 16:23
THE WIND CRIES MARY

After all the jacks are in their boxes,
and the clowns have all gone to bed,
you can hear happiness staggering on down the street,
footprints dress in red.

And the wind whispers Mary.

A broom is drearily sweeping
up the broken pieces of yesterday's life.
Somewhere a Queen is weeping,
somewhere a King has no wife.

And the wind it cries Mary.

The traffic lights they turn blue tomorrow
And shine their emptiness down on my bed,
The tiny island sags downstream
'Cos the life that they lived is dead.

And the wind screams Mary.

Will the wind ever remember
The names it has blown in the past,
And with this crutch, its old age and its wisdom
It whispers, "No, this will be the last."

And The Wind Cries Mary.

Kaa
25.07.2006., 00:38
LONG HOT SUMMER NIGHT

It sure was a long long long hot summer night
As far as my eyes could see
Well my heart was way down
in a cold cold winter storm.

Well my darlin' where can you be?
Where can you be baby?
Where can you be?

There were three sugar walls and a two candy cane windows
But the serious mood melted ah all those insight
Everybody's on fire but I'm uh snowin' in a cold blizzard.

Where are you on this ah hot cold summer?
Where are you on this ah hot cold summer?
Where are you on this ah hot cold summer night?

Around about this time the telephone blew its horn across the room
Scared little Annie clean out of her mind and I tell ya
Roman the Candle he peeps out of his peekaboo hide and seek
And grabbed little Annie from the ceiling just in time
And the telephone keeps on screamin'.
Yeah yeah yeah!

Yeah, yeah, yeah, yeah!

Hello said my shakey voice, well how you doin'
I start to stutter
ah can't cha tell I'm ah doin' fine
There was my baby talkin' she's way down 'cross the border.

She says I'm gonna hurry to ya I've been a fool
And I'm tired of cryin'
Said I'm tired of cryin'.

Yeah a long long long hot summer night
As far as my eyes could see
But I can ah feel the heat comin' on as my baby's gettin' closer.

I'm so glad that my baby's comin' to rescue me
So glad that my baby's comin' to rescue me
So glad my baby's comin' to rescue me
Rescue, rescue, rescue
Rescue, rescue
Rescue, rescue, What'd I say
Rescue me, rescue me
Rescue, rescue me, rescue me
Rescue

Magus
25.07.2006., 01:25
ej jimi mozemo i mi?

jimi tata mata koji se za ..... hvata :lol: :mrgreen:

lick my finger
25.07.2006., 16:11

bez njega hard rok imao bi sasvim drugacije lice...
najznacajniji gitarista u istoriji ...
http://andromedo.free.fr/wallpapers/Jimi%20Hendrix%20Wallpaper.jpg

Magus
26.07.2006., 01:06
rock bi bez njega bilo kao lick my finger bez slicica...:D

Sweet_Jane
26.07.2006., 17:04
ja volem crosstown traffic :mrgreen:

saki8050
26.07.2006., 18:05
ej jimi mozemo i mi?

jimi tata mata koji se za ..... hvata :lol: :mrgreen:
hehehehe :twisted: :twisted: :twisted:

papaj@
02.11.2007., 22:18
car.......

Marko986
03.11.2007., 18:38
Dobro, naravno da je sama muzika veci bunt od nastupa na bini, ali on je bio originalan sa tim razbijanjem gitare, prvi je to uveo (iako se i meni srce cepa kad vidim kako rastura one Stratove i Gibsone)! Svi posle njega su to kopirali sto ih, opet, ne cini manje vrednim.

Ali, Avril - buntovnica? Hahaaaa, sigurno! Bas je umetnost bunta snimati milionske spotove za MTV! :)

Ma NIJE on lomio gitare zbog klasičnog bunta, kao neki drljavi, slinavi punker !!! Lomio ih je zato što je apsolutno ovladao sviranjem, zato što je osećao da njegov muzički talenat prevazilazi mogućnosti koje mu instrument pruža!! Lomio ih je da pokaže da mu gitara, samo kao predmet- ne znači ništa, za razliku od ostalih gitarista koji je opsesivno čuvaju..

papaj@
03.11.2007., 18:42
ma bas oni cuvaju cim se docepaju para lome
i hendix nije pomio bas gitare vec ih je samo lupao sto nije isto sa lomljavom

Sid*
03.11.2007., 19:26
Ma NIJE on lomio gitare zbog klasičnog bunta, kao neki drljavi, slinavi punker !!! Lomio ih je zato što je apsolutno ovladao sviranjem, zato što je osećao da njegov muzički talenat prevazilazi mogućnosti koje mu instrument pruža!! Lomio ih je da pokaže da mu gitara, samo kao predmet- ne znači ništa, za razliku od ostalih gitarista koji je opsesivno čuvaju..

Prvo nemoj da prozivas punkere!:evil:

E sad o Hendzi, legenda jeste, uticao je na sve gitariste koji su dolazili posle njega, i one poznate i one manje poznate...
Da je najveci virtuoz svih vremena, pa i nije bas ali je za svoje vreme bio nesto potpuno novo, i danasnjih virtuoza ne bi bilo bez njega...to ne treba zaboraviti!

papaj@
03.11.2007., 19:42
sta pankeri i jesu olos

Sid*
03.11.2007., 20:00
sta pankeri i jesu olos

Hajde definisi "OLOS" .

papaj@
03.11.2007., 20:30
Hajde definisi "OLOS" .

=klosar
oblace se ko klosari , ponasaju ko cigani ....mrzi me da pisem

Sid*
03.11.2007., 21:59
Ali vazno je da ti uvek imas lepe cipelice i da se pristojno ponasas, bas onako kako mama i tata kazu, bez obzira na to kako se osecas? Nije punk tema ali ne mozes reci da je klosar neko ko se oblaci drugacije od tebe!

papaj@
03.11.2007., 22:07
:smajlikojinaglasgovoridajesidretardidasereinekont anista:
***** te u mozak glupavi ako imas
+ pankeri slabije kontaju tako da se javi za koj dan kada budes skontao sta mislim
mada si ti pozercina :P

papaj@
03.11.2007., 22:08
kakvih klosara danas ima ccc

Sid*
03.11.2007., 22:26
Jesam, prava pozercina i gluperda! :) ***, ne mozemo svi da budemo troo kao ti!

blackmore95
14.02.2008., 22:47
jimmy je legenda al pored njega stratocaster ne zivi.

Guitar_Thrill
14.02.2008., 22:53
Sto se tice ovog paljenja gitare i slicno, malo mi je zao sto cu vas sve razocarati,ali prvo nije on prvi razbijao gitaru nego Pete Townsend iz The Who, drugo on ju je zapalio da bi privukao paznju, a ne da bi je zrtvovao i ostale price...cak je probao jednom pre toga da je zapali ali nije uspeo zato je na Monterey poneo i onaj benzin ili sta vec da bi se lakse zapalila.... Jimi je po meni najveca legenda, i prvi lik koji je svirao u modusima,a da nije znao sta su modusi :) Pazite ovo vam kazem ja,koji ga obozavam,ali cisto da nemate laznu sliku o njemu....znaci nista od spontanog paljenja gitare :)

Guitar_Thrill
14.02.2008., 22:54
=klosar
oblace se ko klosari , ponasaju ko cigani ....mrzi me da pisem

Sta ti znaci ovo ponasaju se kao cigani,kako me nerviraju ti rasisticki elementi....ja poznajem cigane koji se pristojnije ponasaju od pola ljudi ovde na forumu.....

Hells Bells
14.02.2008., 23:04
Sto se tice ovog paljenja gitare i slicno, malo mi je zao sto cu vas sve razocarati,ali prvo nije on prvi razbijao gitaru nego Pete Townsend iz The Who, drugo on ju je zapalio da bi privukao paznju, a ne da bi je zrtvovao i ostale price...cak je probao jednom pre toga da je zapali ali nije uspeo zato je na Monterey poneo i onaj benzin ili sta vec da bi se lakse zapalila.... Jimi je po meni najveca legenda, i prvi lik koji je svirao u modusima,a da nije znao sta su modusi :) Pazite ovo vam kazem ja,koji ga obozavam,ali cisto da nemate laznu sliku o njemu....znaci nista od spontanog paljenja gitare :)

pa to znam odavno pit i ostala who kompanija oni su lomili sve sto se moglo lomiti bukvalno
najveci likovi rnr-a ,
sada cu nabaviti prvi koncert gde je razbio pete prvu gitaru :D

Hells Bells
14.02.2008., 23:05
Sta ti znaci ovo ponasaju se kao cigani,kako me nerviraju ti rasisticki elementi....ja poznajem cigane koji se pristojnije ponasaju od pola ljudi ovde na forumu.....

mislio sam na cigane koje se pale i budale , ali ne na sve

Guitar_Thrill
14.02.2008., 23:06
mislio sam na cigane koje se pale i budale , ali ne na sve

ok, ok :)