Vidi punu verziju : Nije pitanje marke nego pitanje stila
Koji vam se butik najvise dopada u Novom Sadu, po kvalitetu, stilu koji se u njemu prodaje i sta vam se to dopadau njemu? Sta vam se ne svidja u buticima u Novom Sadu (u vezi sa rodom, izgledom butika i uslugom u njima? Izuzmite napucane marke koje nebulozno skupo kostaju kada razmisljate na ovu temu.
Peta W.
25.01.2004., 14:48
/me najvise voli "LEGEND"... Cene su prihvatljive za novcanik,a garderoba je jednostavna,a po mom ukusu... :wink: :wink: 8) :wink:
dugi777jezik
27.01.2004., 15:59
/me najvise voli "LEGEND"... Cene su prihvatljive za novcanik,a garderoba je jednostavna,a po mom ukusu... :wink: :wink: 8) :wink:
8) 8) 8) Meni je ipak najdrazi bilo koji u kome ugledam Petu, nenadmasnu majstoricu stila, sarma i elegancije, a la NeoPlanta, par exellance !!! :wink: :wink: :wink:
pazi, da se ne zezamo, ne mozes u startu da izbacis iz price firmiranu robu, jer i takvi butici nude mnostvo dobrih stvari...
ja radim u 'fashion boxu' na spens-u, zapravo vodim radnju, i mogu da tvrdim da replay ima ubedljivo najbolji jeans u gradu trenutno. jeste da se cena krece oko 100 eura, ali su zaista dobre. naravno, ne lepim se samo za skupe stvari, ali nemam nista protiv ljudi koji zele i mogu da izdvoje novac za neku skuplju stvar jer su takve po pravilu uvek kvalitetne i dugo traju...
jedino ne razumem ribe koje furaju isti stajling... sve su iste, pre par meseci su bile u zutom, sad su u zelenom... bruka... a sve to iz butika koji stvari prodaju po katastrofalno visokim cenama a robu nabavljaju na kilogram po zabacenim italijanskim depoima... a da ne pricam o kini i turskoj... fuj
zato je najbolja kombinacija imati prilike da odes u inostranstvo, makar do budimpeste i videti sta je to kad imas sta da biras... i za relativno pristojnije cene...
Niposto ih ne odbacujem kao lose ali mislim da iz jihovog rada mogu i bez tudjih sugestija da zakljucim sta mi treba za buduci posao. Vise me interesuju ovi drugi jer bih da napravim neku kombinaciju dobrog ukusa i cena koje moze svako ali svako u nasem gradu da podnese u krajnjoj liniji na rasprodaji. Hvala vam devojke na savetima, mnogo mi znace i verujte da vas necu razocarati svojim izborom. Molim sve zainteresovane da nastave da mi daju sugestije. Hvala jos jednom.
Bas mi je Dzeger bio motivaciono polaziste kada sam krenula u zastitu svog robnog ziga. Ne zelim da kudim stvari koje nisam kupovala pod tim imenom (npr. Dzeger teksas), ali imam desetak stvari iz upravo tog butika(jakne, majcice, duksice i sl uglavnom od raznih zerseja) koje su se katastrofalno pokazale, ali ne u pogledu kvaliteta sivenja i modela, vec je materijal bio lose obojen pa su mi sve (ali sve) neravnomerno izbledele odmah posle prvog pranja na veoma cudan nacin u obliku kruznih flekica slicnih potezu kredom koje su bile, ne bledje boje nego DRUGE BOJE i samim tim te stvari su postale "nenosive" tako da sam bila prinudjena da ih stavim u izbeljivac (varikinu) pa sam, nakon celog postupka, dobila boje (na svim stvarima razlicite) koje su se nosile dve godine pre toga. Na taj nacin sam shvatila da ta firma prefarbava tkaninu pre sivenja sto mi se nikako nije svidelo jer na taj nacin se druga, spoljna boja otire na ostalu garderobu malo pomalo, pa ako se jedna takva stvar npr. teget 'spoljne' boje opere na 60 stepeni (kako je deklaracionim listom predvidjeno)zajedno sa necim svetlim u masini za ves, boja malo pomalo prelazi na svetle stvari i one dobijaju prljav smek. Tako se sa par takvih stvari moze vise drugih stvari unistiti u nekoj meri. To mi se nije svidelo kod te marke, a o drugim ne bih ovde govorila jer su uopste uzev vise zasnovane na imenu i modelima, nego na kvalitetu materijala i modelima. Zato sam se i odlucila na ovaj korak da novim robnim zigom kupcima (u sto skorije vreme, jer ima dosta pravnih zavrzlama)ponudim ne samo novo ime, vec i kvalitet tkanine ili koze, razumne (ni niske ni visoke cene), lezerac sportske i lezerac elegantne modele i jos neke usluge koje ne bih pominjala jer je u toku zastita robnog ziga. Ovo pitanje gore vise se odnosi na svaku mogucu kritiku ili sugestiju sa vase strane, nego na upucivanje na druge robne marke na cije se pozitivne strane svakako vec ugledam. Toliko zelim da devojke(i momci) nose normalnu garderobu koja im se dopada a da ja doprinesem modi na ulicama naseg grada gde bi mi pre bilo kakve zarade bilo vaznije da posaljem poruku kroz svoj rad da se ne naseda na taj niski preprodavacki diktat koji diktiraju mnogi butici koje ste pomenuli koji garderobu donose u vrecama i maltene peglaju kod gazde u garazi i time ponizavaju kupce (pritom stavljajuci neke svoje kartoncice od etiketa da ne bi delovalo jeftino). S druge strane zelim da dokazem da cene skupih marki koje nisu stvar uvoza zaista nisu realne jer racunica mi pokazuje da moze biti i jeftinije a dobro, a da se kod nas u zemlji stvara neki internodrzavni elitizam koji ne doprinosi nicemu osim da se par nasih vec ostvarenih marki garderobe dovede do statusa jednog Najk-a od cega nemaju korist kupci vec samo ljudi poput A.B.(CIJE IME NOSI AKRONIM JENDE MARKE) koju licno poznajem i iz prve ruke znam da ne koristi nista preterano kvalitetno u svojoj robnoj ponudi, kao sto znam odnos nabavke repro materijala i zarade takvih "unutarsrpskoelitnih" firmi tog tipa. Meni licno je jako bitno da ne budem uniformisana sa masom oko sebe pa bih zelela da se ova prica na temu nastavi jer cemo svi imati koristi od jednog OK mesta za kupovinu u gradu, a i od ove male bezazlene zenske analize. Izvinjavam se sto sam malo oduzila. Htela sam cisto da znate zasto je zapoceta tema, da ne bi delovalo da zelim da ponistavam sve sto je vec postojece. Zelim samo da uz vasu pomoc napravim nesto novo, kvalitetno, siroko namenjeno, pristojno, moderno... i naravno nase. Jos jednom vam se svima zahvaljujem na buducoj saradnji.
jans,
zaista me je zaintrigirao ovaj tvoj poslednji malo duzi odgovor...
drago mi je sto ce se (nadam se) nesto pozitivno desiti u nasem gradu.
takodje me interesuju i ostali detalji pa ako si raspolozena javi mi se na mail: djg@nspoint.net
pa mozemo procaskati, kao i razmeniti pokoji savet
pozdrav
Le Korbizije
06.03.2004., 03:59
SPF rules!