PDA

Vidi punu verziju : kataloska prodaja

zna li neko
25.01.2004., 00:44
Da li se neko bavi kataloskom prodajom npr. posteljine, sudova bilo cega sem kozmetike.Molim vas da mi se javite.Zainteresovana sam da to radim.

ancika
26.04.2004., 15:48
Raspitajte se za firmu "Hemel"- oni prodaju preparate za zastitu proizvoda od koze (jakne, npr), ali koliko znam bave se i kozmetikom- kreme za ruke, lice... ali nigde nisam videla sminku, a sve je na bazi meda. Mama je narucivala neke stvari...Firma je austrijska ili svajcarska, ne secam se dobro. Srecno. Ako ne budes uspela u tome mozda cu ja moci da ti pomognem da se uclanis u tu firmu. :lol: :lol:

30.04.2004., 14:53
Da li se neko bavi kataloskom prodajom npr. posteljine, sudova bilo cega sem kozmetike.Molim vas da mi se javite.Zainteresovana sam da to radim.

Bavim se raznim kataloskim prodajama.Javi mi se na e-mail miloscejovic@sezampro.yu ili na tel 063/8161-335

30.04.2004., 14:54

Bavim se raznim katalostkim prodajama. Javi te mi se na miloscejovic@sezampro.yu ili na tel 063/8161-335