Vidi punu verziju : Da li je Dejan Bodiroga najbolji evropski igrac?
jagodaki
28.06.2003., 18:58
Bodiroga je najbolji evropski kosarkas u ovom trenutku.U igri jedan na jedan je najbolji na svetu svih vremena.[/i]
Bodiroga je najbolji evropski kosarkas u ovom trenutku.U igri jedan na jedan je najbolji na svetu svih vremena.[/i]
That'S Right !
poz.
BODIROGA JE NAJBOLJI EVROPSKI IGRAC!
Morpheus
29.06.2003., 21:25
Bodiroga THE BEST!!!
NAJBOLJI JE MIRSAD JAHOVIC
Po cemu je to Mirsad bolji od Bodiroge?Da nije mozda bio prvak evrope i sveta sa reprezentacijom,ili mozda osvojio evroligu,prvenstvo i kup Spanije sa Barsom,a tek ranije sa Panatinaikosom...Da nije mozda bio i MVP nekog jakog takmicenja.Sta si ti po nacionalnosti?
Jahrastafarraj
10.07.2003., 14:10
Trenutno jest.
Ali za godinu-dve ce to biti Vujanic.
Jeste da mrzim partizan ali stvarno im je vujanic bio dobar (mozda zato sto je dosao iz zvezde)
Trenutno jest.
Ali za godinu-dve ce to biti Vujanic.
Jeste da mrzim partizan ali stvarno im je vujanic bio dobar (mozda zato sto je dosao iz zvezde)
Ma kakav Vujanic,on ce propasti u Italiji.
Sad je najbolji, ali Dražen Petrovič je i za njega bio car!!!
verybadboy
11.07.2003., 21:23
jest najbolji evropski igrac igra savrseno ali veoma skolski nikad nije nesto napravio za publiku nekih ludih dodavanja prolaza ali za tim u kojem igra uradi sve
ma najbolji je Vuuuuujanic
da
NAJBOLJI SU SVI SRBI !!!!!!!!!!!MIRSAD JE SIPTAR I MOZE DA CRKNE>>>>UBI ZAKOLJI DA HRVAT NE POSTOJI>>>>>>>>SRBIJA!!!
Milorad
06.08.2003., 18:34
O tome govore samo rezultati.Svetski sampion u dresu sa nacionalnim grbom,a sa Barselonom osvojio takozvanu triplu krunu.Dileme nema BODI BOND JE NAJBOLJI!!! :twisted:
Mi imamo naseg Boga ime mu je BODIROGA!!!Ma Dejo je car!Zar ne?
NEVENICA
08.08.2003., 16:29
BODIROGA JE NAJBOLJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEVENA
nije zauzeto
09.08.2003., 16:46
Najbolji je i u igri jedan na dva
NAJBOLJI SU SVI SRBI !!!!!!!!!!!MIRSAD JE SIPTAR I MOZE DA CRKNE>>>>UBI ZAKOLJI DA HRVAT NE POSTOJI>>>>>>>>SRBIJA!!!
Ovo treba da bude na svim plakatima kada igramo sa nekim hrvatskim timom
MI IMAMO NASEG BOGA,TO SAD NIJE BODIROGA.ON KOSEVE SAMO REDJA IME MU JE STOJAKOVIC PEDJA!
MI IMAMO NASEG BOGA,TO SAD NIJE BODIROGA.ON KOSEVE SAMO RECA,IME MU JE STOJAKOVIC PEDJA!
MI IMAMO NASEG BOGA TO SAD NIJE BODIROGA.ON KOSEVE SAMO REDJA,IME MU JE STOJAKOVIC PEDJA!
Jan Bibijan
11.08.2003., 07:37
Snajka me nervia.
Jan Bibijan
11.08.2003., 07:41
NERVIRA
nevena ,d
11.08.2003., 11:16
NAJBOLJI JE, NAJBOLJI!!!
O tome govore samo rezultati.Svetski sampion u dresu sa nacionalnim grbom,a sa Barselonom osvojio takozvanu triplu krunu.Dileme nema BODI BOND JE NAJBOLJI!!! :twisted: :D :D :D THE BEST
vlada dorcol
15.08.2003., 00:30
Deki je carina stvarno.....o njegovim kosharkashkim
sposobnostima je glupo raspravljati....
je_ote toliko medalja.....i opet neko ***** da nije najbolji,
jeste najbolji, najbolji je....
Ali pre svega, jel neko zna mozda koliki IQ ima Bodiroga,
ko ne zna nek se raspita malo.
Jedna stvar.....on je pre svega NAJPAMETNIJI igrach, pa
onda stvarno sve ostalo je suvishno prichati....
Mislim da ima dosta vas koji se slazu sa mnom!
Josh jedna stvar.....
Dejan se ozenio skoro.....tokom ovog leta, videcemo kako
ce to da utiche na njegovu karijeruuuuuu....
Ko zna ....mozda chovek oce gomilu dece....a to ume da
bude zaebano ;o
Snajka me nervia.
A sto?Imas nesto protiv Pedje?! :x
snaja( voli pedju)
20.08.2003., 14:52
mi imamo naseg boga to sad nije Bodiroga!~On koseve samo redja ime mu je Stojakovic Pedja!
Mi imamo naseg boga to sad nije Bodiroga!On koseve samo redja,ime mu je Stojakovic Pedja!
Mi imamo naseg boga to sad nije Bodiroga!On koseve samo redja,ime mu je Stojakovic Pedja! 16 foreva