Vidi punu verziju : lepa,pametna,bogata...
M_A_R_I_J_A
28.06.2003., 15:01
a ne mogu da nadjem NORMALNOG i lepog decka
problem je u tebi jer si opterecena time da si boga ta, a za ljubav to nije bitno, vec samo lepota i pamet
nije mi to ni malo bitno ali bez obzira na sve u ovom beogradu je tesko naci decka koji je i malo normalan. bez obzira na sve svoje kvalitete ja sam i dalje sama
M_A_R_I_J_A
28.06.2003., 18:44
nije mi to ni malo bitno ali bez obzira na sve u ovom beogradu je tesko naci decka koji je i malo normalan. bez obzira na sve svoje kvalitete ja sam i dalje sama
blackground
28.06.2003., 21:59
Ma sta ce ti decko ako si lepa, pametna i bogata...
P.S. Salim se, ali glupo je da uvek imas sve u zivotu zar ne?
nemoj da se ljutis, ali tako nekako sebe vidi i g-djica prisi (crtani film sa pevcem sofronijem kojeg g-djica prisi juri sa oklagijom)...a da malo preispitas svoje realne kvalitete i svoje kriterijume?
nepotpisani
30.06.2003., 23:16
nije mi to ni malo bitno ali bez obzira na sve u ovom beogradu je tesko naci decka koji je i malo normalan. bez obzira na sve svoje kvalitete ja sam i dalje samaGosco reci mi sta ti smatras pod imalo normalnim deckom? :?
nepotpisani
30.06.2003., 23:21
a ne mogu da nadjem NORMALNOG i lepog deckaMarija ne mozes da spojis i lepo i korisno, ili normalan i siromasan ili je bogat i nenormalan.Sve zavisi sta ti smatras pod normalnim (BMW,Porsche,Jaguar itd.) ili nenormalnim (Fica,Stojadin,Jugo,Lada itd.).Bez uvrede. :)
Nemoj da biras momka po tome sta ima ili nema(u materijalnom smislu).Izadji,pogledaj malo oko sebe,okreni se,gledaj ko ce fizicki,pa posle duhovno da te privuce.Nemoj da gledas da li je markiran ili ne,nego dali ima stila...
M_A_R_I_J_A
01.07.2003., 18:43
pod NORMALNIM smatram da lepo izgleda,da je pametan(ne mora imati zavrsen magistrat ali da sa njim mogu da pricam na sve teme a ne samo o...muskim stvarima),da je sportski tip a ne neki narkoman i da je zreo a ne klinac kojem je bitan broj
Bimba-Eki
01.07.2003., 19:47
Mozda se vise niko ne pali na lepe,pametne i ...bogate devojke....a i te tri stvari spojene ne deluju bas realno,zar ne?...ma mora da imas ti i mana :lol:
Zato sto.... Marija..... NE POSTOJE i lepi i normalni... :) Saaaaalim seee..... vec sam odgovorila na ovu temu u "Ljubav i Sex", a ti valjda nisi bre toliko ocajna da u svim sobama isto pises? :shock:
Pa izadji napolje (ne sedi u kuci i ne kukaj na netu), ako si lepa- pricice ti i normalni i oni koji te hoce.. onako na jednu noc; ako si pametna-napravices dobar izbor(verovatno imas neke "testove" koje treba da prodju), nacices normalnog i eto..... A sto se tice bogatstva- taman mozes da nadjes i nekog siromasnog, pa da ga sponzorises! RESENO !!!
S_A_S_A
03.07.2003., 11:59
"trazim te otkako za sebe znam...", sto bi rekao stari, dobri Balasevic.
Ne znam da l' sam lep, pamet je relativna, a bogat jesam (prijateljima, iskustvom, znanjem...), pa ne mogu da nadjem nikog ko mi odgovara. Mogu misliti kako je tebi....
Ali, ako si raspolozena za jedan umetnicki zivot u dvoje, javi se pa da idemo negde da bistrimo o smislu zivota?
beogradjanka
03.07.2003., 21:58
pod NORMALNIM smatram da lepo izgleda,da je pametan(ne mora imati zavrsen magistrat ali da sa njim mogu da pricam na sve teme a ne samo o...muskim stvarima),da je sportski tip a ne neki narkoman i da je zreo a ne klinac kojem je bitan broj
Marija -- da bi nasla decka kakvog ti trazis prvo moras da korigujes malo svoju gramatiku i pravopis. A ja bih ti najiskrenije porucila da posebnu paznju obratis na padeze !!! :wink:
Buntovnik
03.07.2003., 23:13
Stvarno si u pravu,malo nas ima.........ali ako i ti mrdnes svoju lepu i bogatu guzu i mucnes malo tom pametnom glavicom,mozda pronadjes nesto po tvom ukusu!!!
a ne mogu da nadjem NORMALNOG i lepog decka...a jesi li ti normalna? :?:
materina_maza
05.07.2003., 10:45
Odakle si ti, M_A_R_I_J_A, mislim ako nije tajna?
Ma sta ce ti decko!!? Ako si vec lepa, pametna i bogata zabavljaj se sto vise, zabavljaj se sa nekim samo za jedno vece, to je najbolje. Bez ikakvih obaveza, stay cool girl! 8)
Obozavam kad neko bez blama kaze za sebe da je lep i pametan.
Promeni grad. :lol:
Vodolija-Lav
17.07.2003., 23:29
Interesantno,i sta bih ja trebao sad da kazem pored svih ovih drugih?!Ovo sigurno nisi uradila:u noc gde je mracno legni na ledja i gledaj u zvezde slusaj kosmos!A onda shvati kako smo mali!31 :idea: milojet@yahoo.de
ZEZAM SE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JENNY JE U PRAVU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
dobar deo muskaraca ima strah od dobijanja pedale pa zato i ne prilaze a i oni malobrojni koji se odvaze nemogu da ispune tvoje kriterijume pa nemas sta da pricate tesko nalazite temu za razgovor a sto se tice bogastva jel imas da mi pozajmis 50 e vracam prvog
d.
Ljubica P
07.08.2004., 02:11
e micka izgleda ti je sve to uzalud... :shock:
Pamet - ok; lepota - ok; bogatstvo - ?. Kakve veze tvoje bogatstvo ima sa trazenjem normalnog decka? Mislim da je tvoj sistem vrednosti blago poremecen. Ti koji zele da budu sa tobom zbog tvog `bogatstva` su najveci ljigavci, veruj mi.
Btw, ono sto je za tebe `lepo`, `pametno`, `bogato`, ne mora to biti i za drugog...
No offence.
Jelena7
09.08.2004., 00:40
Neki komentari ovde mi mirisu na ljubomoru ili su u pitanju samo predrasude.Zasto vam je tesko da poverujete da je Marija zaista takva?
Zar sve lepe i zgodne devojke moraju da budu po pravilu glupe i neobrazovane, sponzoruse itd.
pa idi malo van Beograda...
Uostalom normalnih ima kolko hoces,sad sta je za tebe "normalan tip" to samo pticice znaju.
Opusti se malo i lepo odes u Izlazak i naci ces nekog, jos ako si lepa i pametna i "bogata" kao sto rece, onda ce to ici jako jednostavno.
Pozdrav
:twisted:
Marija idi i ubi se,jer tvoj zivot nema smisla
BG Pastuv
09.08.2004., 16:04
Problem je kad covek naidje na previse pogresnih osoba, pa ima takav stav....Marija, sudbina je cudo...samo polako!
marija, koje si godiste? mozda je to u pitanju :wink:
E, Marija je izgleda nasla decka, mislim, nema je nesto na netu :roll:
Ili je poslusala neciji savet ovde pa shvatila da njen zivot nema smisla 8)
a ne mogu da nadjem NORMALNOG i lepog deckaMarija nemoj se ljutiti ali cu ti nesto predloziti...Posto si bogata sigurno ne moras puno da radis i imas vremena da razmisljas i saznas nesto vise o sebi...Mada sto vise analiziras sve ti je gore...Uzmi knjige citaj okreni se nekom hobiju vreme provodi na neki lepsi nacin osim opetrecenjem kako si savrsena a savrsenstvo eto niko nece...pricam ti na pomalo svom iskustvu...Koliko suza neprospavanih noci i vecitog pitanja sta to nije u redu pa on seta sa onom bubuljicavom kratko´nogom histericnom lujkom a mene lepu zgodnu i mladu ne vidi...Na to ces tesko dobiti odgovor ali je eto za utehu to da prestanes sa time da se opetercujes i ako se nadjes u nekom drustvu pokusaj da na sebe skrenes paznju nekim pametnim stavom interesantnom pricom i sl. pa ces postati zanimljiva na jedan sasvim drugi nacin...a kad uz to idu jos i lepota i bogatstvo onda je doticni dobio premiju... :wink:
vlastimir
15.08.2004., 12:57
Ja bih te molio da mi definises normalan da vidim da li odgovaram. Unapred hvala
vlastimir
15.08.2004., 13:00
Da je bez blama ona bi se prijavila i rekla bi ko je,
A ne ovako ko gost da nas zeza :idea:
Nemoj da biras momka po tome sta ima ili nema(u materijalnom smislu).Izadji,pogledaj malo oko sebe,okreni se,gledaj ko ce fizicki,pa posle duhovno da te privuce.Nemoj da gledas da li je markiran ili ne,nego dali ima stila...
Svaka cast na odgovoru!!!
Da je bez blama ona bi se prijavila i rekla bi ko je,
A ne ovako ko gost da nas zeza :idea:
Pa kada je nasa M A R I J A pametna! :P
Kako si rekla, ne mora da ima magistrat-uru :lol:, bitno je samo da ne prica o 'muskim stvarima'... odnosno, da bude pametan :!: :lol:
Wow, stvarno imas veliki problem... :wink:
bobanmil
27.08.2004., 13:28
a ne mogu da nadjem NORMALNOG i lepog deckaU svakom pogledu ja sam osoba koju tražiš. Javi se :P
ni na na
31.08.2004., 23:57
Ma nemate vi pojma sta muci MARIJU !
Za zenu u Srbiji je prokletstvo ako je lepa , pametna , bogata , pa jos i obrazovana .
Ajde ono lepa - nase zene su uglavnom lepe :D !
Pametna - znaci trazi pametnog 8)
Bogata - navlaci ni kriva ni duzna komplekse muskarcima koji su manje uspesni od nje :? !
Obrazovana - znaci trazi nekog nacitanog !
I na kraju rezime : takvoj devojci treba muskarac koji je pametan , obrazovan , i naravno uspesan :D
a takvi su uglavnom vec zauzeti !
MARIJA RAZUMEM TE POTPUNO ! :D
jagodica
01.09.2004., 00:55
mozhda marija da sidje medju plebs za pocetak
peculiar
01.09.2004., 08:40
E kada bi M_A_R_I_J_A znala sta hoce....
za pocetak, nepoveljiva je... nebi me iznenadilo da ima i registrovano ime na forumu ali za ovu temu preferira da bude anonimna
verovatno je uplasena kao mis kada god joj neko pridje i odmah ga okarakterise kao kretena
a i kada nekome dozvoli da joj pridje, verovatno ne dozvoljava sebi da joj se svidi...
devojke, zatvarate se u bunkere, saljete zbunjujuce signale, delom jer ne znate ni same sta cete, radije ste same nego sto ste spremne da rizikujete ... i onda u momentu kada pogledate neki patetican filmic ili vidite hrabri zaljubljeni par postavite sebi pitanje "a zasto ne mogu i ja tako".
E pa... ne moze tek tako...
jagodica
01.09.2004., 19:31
da a muskarci ih prepadaju jer ih mame nisu naucile kako treba sa devojkama.
da a muskarci ih prepadaju jer ih mame nisu naucile kako treba sa devojkama.
BITNO JE DA STE VI ZENE SVE "PRINCEZE" i da nijedan nije po volji ako ne mamici onda tatici...ma daj...cinjenica je da devojka u srbiji ako je lepa puna ko brod i jos pametna tesko moze "da si nadje priliku",ali ne ocajavaj jer naucno je dokazano da svaka krpa nadje zakrpu!
STRPLJENJA.... :wink:
Ma nemate vi pojma sta muci MARIJU !
Za zenu u Srbiji je prokletstvo ako je lepa , pametna , bogata , pa jos i obrazovana .
Ajde ono lepa - nase zene su uglavnom lepe :D !
Pametna - znaci trazi pametnog 8)
Bogata - navlaci ni kriva ni duzna komplekse muskarcima koji su manje uspesni od nje :? !
Obrazovana - znaci trazi nekog nacitanog !
I na kraju rezime : takvoj devojci treba muskarac koji je pametan , obrazovan , i naravno uspesan :D
a takvi su uglavnom vec zauzeti !
MARIJA, RAZUMEM TE POTPUNO ! :D
Коме треба лепа, паметна и богата девојка, па да се поред ње искомплексира начисто?! (Иза овог стоји лично искуство!)Они желе да им се дивимо, да умилно таласамо трепавицама и да добро изгледамо.Значи,Марија, следећи пут изостави оно паметна и богата.
jagodica
01.09.2004., 22:15
ma uvek su ovi drugi krivi i tachka.
ne nego su momci nekad ne bash pristojni a kao da se to podrazumeva. dobro ne samo momci
e od sada cu da imam cvrstu ruku