Vidi punu verziju : Zasto je Kraguljevac postao bez zivota
Jessica iz francuske
12.04.2007., 12:18
Ja sam iz francuske i dolazim svake godine u kg-u uvek mi je bilo extra a sad mi se cini da je postalo jadno nema vise provoda u kg
pa generalno ima dana kada stvarno nema nista,al najbolji provod ti je cetvrtkom i subotom pa okusaj malo srece tim danima,mozda se i vidimo negde
Zel2000
12.04.2007., 17:07
Zato sto je postao mali za tebe. Svake godine kada ga posetis menjaju se ljudi, lokali ostaju isti a nazalost vecina ljudi nije uspela da putuje van granica i stice medjunarodna iskustva . Za nas koji nismo tamo svakodnevno udaljavanje od tog nacina zivota je neminovno. Poslusaj me . Sledeci put kad dodjes u KG i osetis da ti je dosadno nadji lokalno drustvo i odvedi ih u Veneciju. Neces se pokajati. Ja sam to uradio u februaru i bilo je fantasticno . Stici ces u Italiju za 6-7 sati i osetices razliku........
Jessica iz francuske
13.04.2007., 09:33
joj pa cuti gde didem iz kg-a u italiju kad mi je blize iz francuske ali vec sam bila u rim i bilo mi extra
Zato sto je postao mali za tebe. Svake godine kada ga posetis menjaju se ljudi, lokali ostaju isti a nazalost vecina ljudi nije uspela da putuje van granica i stice medjunarodna iskustva . Za nas koji nismo tamo svakodnevno udaljavanje od tog nacina zivota je neminovno. Poslusaj me . Sledeci put kad dodjes u KG i osetis da ti je dosadno nadji lokalno drustvo i odvedi ih u Veneciju. Neces se pokajati. Ja sam to uradio u februaru i bilo je fantasticno . Stici ces u Italiju za 6-7 sati i osetices razliku........
pa da kreni preko venecije do azurne obale i zavrsi u barseloni i super ces se provedes.Ljudi odakle ste vi?Tu si gde si i probaj da se provedes dobro,a to moze da se uradi i u Kragujevcu
Jessica iz francuske
13.04.2007., 15:35
ok hvala ti!!!!!! a odakle si ti
Jessica iz francuske
13.04.2007., 16:17
jel ima nekoga ovde ili svi spavate
Ne spavaju svi!!!!!!
nekada sam bila glavni inicijator da zazivi ovaj podforum,pitajuci se ima li Vas Kragujevcani!
Slazem se sa onim likom sto rece da pokusas da se zadovoljis ponudjenim u gradu,u suprotnom svi znamo gde je lepo otici ukoliko se ima dovoljno love,i vremena naravno!!
Ne prihvatam generalizovane stavove tipa :IMa i nema!!!!
Ja samo vapim za nekim boljim bazenima!!!!!
ok hvala ti!!!!!! a odakle si ti
ako mene pitas ja sam iz kg-a
Danas izgleda opet svi spavaju osim mene!:(
Chubbchubb
14.04.2007., 17:40
Ne spavaju bas svi...
@ tema: Evo ja bio u Zagrebu na kafici juce i prekljuce... Ma isto kao i ovde... Samo su ovde devojke mnogo lepse ;-) :) :)
Jessica iz francuske
14.04.2007., 18:28
ne spavam tu sam ja
Jessica iz francuske
14.04.2007., 18:28
ko ce d a prica sa mnom
Cekaj samo da ozive baste u Lole Ribara.....:)i eto caskanja i kafice do mile volje,uvek se nadje drustvo!!!!:)
i cure...i zene...i sexy tete :)
a sad ima zanimljive dece u parku ....i opasnih mamica koje su prosetale svoje zimus rodjene bebice :)
i cure...i zene...i sexy tete :)
a sad ima zanimljive dece u parku ....i opasnih mamica koje su prosetale svoje zimus rodjene bebice :)
U koje ti spadas?U mamice :)
Jessica iz francuske
15.04.2007., 18:28
ko ja spadam u cure
Jessica iz francuske
15.04.2007., 18:29
a ti twigy da te pitam jer u lole ribari ima bese butik womens secrets
@ jessica pa kako se provede za vikend u ovom nasem Kragujevcu?
Jessica iz francuske
15.04.2007., 21:07
pa slusaj da ti kaxem nije mi bilo lose ali sam posle otisla u gruzi ako znas gde je posto imam i kucu u knicu i bilo mi extra a tebi kako bilo
Chubbchubb
15.04.2007., 22:31
pa slusaj da ti kaxem nije mi bilo lose ali sam posle otisla u gruzi ako znas gde je posto imam i kucu u knicu i bilo mi extra a tebi kako bilo
Pa moras sama da nadjes sebi zabavu. Ne znam sta ocekujes...
P.S. Ima women secrets na pocetku Ive Lole. ;)
Decace,brzi si od mene,upravo sam htela da joj odgovorim isto.....:);)
Ma zazivece kada dodje leto, to jeste. Pa ja prva vise volim da sednem u neku basticu nego da se smaram po zagusljivim prostorijama.
Znam gde je gruza,a meni ok.Drzim se one kombinacije cetvrtak pa dan odmora izmedju pa subota i tako,a ostalim danima slabo.
Chubbchubb
16.04.2007., 21:50
Decace,brzi si od mene,upravo sam htela da joj odgovorim isto.....:);)
xi xi... sto volem kad mi kazu da sam decak 8)
brz, brz! Nego sta :!:
Jessica iz francuske
17.04.2007., 15:18
hihi jel ima nekoga ovde danas
xi xi... sto volem kad mi kazu da sam decak 8)
brz, brz! Nego sta :!:
Tako je...sta me kosta...ocem da ti recem kol'ko jos puta zelis!!!!!!
jOpet se salim....samo ja onda zaista doDZem kao teTka....!!!..
Chubbchubb
18.04.2007., 13:46
Tako je...sta me kosta...ocem da ti recem kol'ko jos puta zelis!!!!!!
jOpet se salim....samo ja onda zaista doDZem kao teTka....!!!..
Paaaaaaaa...teta twigy, ne moras bas odmah ali povremeno bi bilo lepo 8)
Cisto ono da se iznenadim ;)
Misanthropos
18.04.2007., 18:35
Zasto je KG (p)ostao bez zivota?
Zato sto svaki mladi Kragujevcanin sanja o tome da se preseli u Bgd, gde zivota ima. A onda se pitajte zasto.
Jessica iz francuske
18.04.2007., 20:56
ma cuti i kad ode u bg-u i tamo ce da mu bude dosadno posle neko izvesno vreme
Zasto je KG (p)ostao bez zivota?
Zato sto svaki mladi Kragujevcanin sanja o tome da se preseli u Bgd, gde zivota ima. A onda se pitajte zasto.
Pih ja nikad nisam voleo BG.Ako bih morao da se selim iz KG-a isao bih jedino u Novi Sad
Jessica iz francuske
19.04.2007., 00:11
pa gde si bombay nedostajes mi!!!
Tu sam.Polagao sam neki ispit pa sam imao malo vise obaveza
Zato sto su ljudi u njemu previshe smoreni da bi ga ucinili zivim. :roll:
Zato sto su ljudi u njemu previshe smoreni da bi ga ucinili zivim. :roll:
Taj stav je bas bezveze.Ako je tebi smor nadji neki nacin da ti ne bude tako.Bio sam sinoc u gradu i nije se desilo nista posebno al je bilo dobro.NADJI SVOJE MESTO U KOORDINATNOM SISTEMU HAOSA
Taj stav je bas bezveze.Ako je tebi smor nadji neki nacin da ti ne bude tako.Bio sam sinoc u gradu i nije se desilo nista posebno al je bilo dobro.NADJI SVOJE MESTO U KOORDINATNOM SISTEMU HAOSA
Pisanje velikim slovima se smatra dranjem i smatram da je u ovom slucaju nepotrebno!!!
Ja ne kazem da je meni smor!!! Naprotiv. To se odnosi samo na nekolicinu ljudi koji misle da je grad postao bez zivota. Ne nalazim se u toj grupi. Oni treba da nadju svoje mesto i nacin kako da sebi ugode. ;)
Pazi kad sam tek sad provalio gresku u naslovu "Kraguljevac" :-D
Pisanje velikim slovima se smatra dranjem i smatram da je u ovom slucaju nepotrebno!!!
Ja ne kazem da je meni smor!!! Naprotiv. To se odnosi samo na nekolicinu ljudi koji misle da je grad postao bez zivota. Ne nalazim se u toj grupi. Oni treba da nadju svoje mesto i nacin kako da sebi ugode. ;)
E za to dranje nisam znao STVARNO :grin:Izvini .Samo sam hteo da naglasim tu recenicu.
Pazi kad sam tek sad provalio gresku u naslovu "Kraguljevac" :-DPa kad je temu postavila Jessica,a ona malo nepismena.Slabe su te francuske skole
Ko god da je danas bio na izlozbi pasa video je da je grad pun zivota!!! :)
Ko god da je danas bio na izlozbi pasa video je da je grad pun zivota!!! :)
Kuceceg zivota :D :D :D
Sta je ovo ljudi,nema nam Jessi,da je nije neko naljutio?JAVI SE JESSI,ALE
Mozda otisla do Francuske na glasanje :D
Jessica iz francuske
24.04.2007., 15:51
jessica je ovde,hvala bombay sto mi ti rece da sam nepismena ali sta cu kad stvarno ne znam nisam ja kriva sto se nisam nikad skolovala na srpskom jeziku,a nisam bila tu jer je ovde pocelo da bude dosadno,sta ima kod tebe
jessica je ovde,hvala bombay sto mi ti rece da sam nepismena ali sta cu kad stvarno ne znam nisam ja kriva sto se nisam nikad skolovala na srpskom jeziku,a nisam bila tu jer je ovde pocelo da bude dosadno,sta ima kod tebe
Dobro to za nepismenost je bila mala sala.Kod mene nista posebno.A jesi li ti nasa,francuskinja ili pola pola?
Al je mrtva ova tema.Jel bio neko sinoc na jezeru
Jessica iz francuske
01.05.2007., 15:25
tako kao sto ti kazes bas je mrtva ova tema,i ja sam bila sinoc na jjezero! i nisam pola pola nego sam se rodila u parizu i kasno sam pocela da govorim nas jezik oba roditelja su mi srbi i sad pricam dva jezika u kucu ali francuski znam perfektno a srpski nikako!!!
hmmm....kad ces se udajes ?:)
Jessica iz francuske
01.05.2007., 16:24
za koga da se udajem i zasto kad je mladost pred mene
CARGO747
02.05.2007., 07:10
odakle si iz francuske jessica ????? ja zivim u luksemburgu ............ a odrastao sam u kragujevcu ..........
tako kao sto ti kazes bas je mrtva ova tema,i ja sam bila sinoc na jjezero! i nisam pola pola nego sam se rodila u parizu i kasno sam pocela da govorim nas jezik oba roditelja su mi srbi i sad pricam dva jezika u kucu ali francuski znam perfektno a srpski nikako!!!
Rekao sam ti da je to za nepismenost sala.Gresis po malo,al nije strasno razumemo se.Kako bilo na jezeru?Bas je bilo puno i ja se onako bas ok provede
Jessica, bez svake sale, s obzirom na to kako si naucila srpski, ti se savrseno snalazis! Cak, slobodno mogu da kazem, mnogo bolje nego mnooogi koji zive u Srbiji i koji su se skolovali u Srbiji!
Jessica iz francuske
06.05.2007., 19:06
HVALA ARETE, A NA JEZERU NIJE BILO LOSE SAMO STO JA BAS TO I NE VOLIM ETO TAKO,A STA JE S TOBOM BOMBAY NEMA TE 100GOD!!!!
HVALA ARETE, A NA JEZERU NIJE BILO LOSE SAMO STO JA BAS TO I NE VOLIM ETO TAKO,A STA JE S TOBOM BOMBAY NEMA TE 100GOD!!!!
Tu sam ja,a sta je sa tobom?Ti si otvorila ovu temu pa bi trebala da budes i najaktivnija.Ja sinoc bio kod drugarice na slavi pa smo se posle spustili do grada na koncert.Koncert bezveze,a i ko je vise ocekivao od Brege.Uzalud bacene gradske pare.
koncert.Koncert bezveze,a i ko je vise ocekivao od Brege.Uzalud bacene gradske pare.
He,he,...e vala svaka ti na mestu...zali Boze bacenih para.....bice bolje veceras.... ;-) ;-) ;-)
Ivuskica
07.05.2007., 18:01
svi kazu da je bilo katastrofa ali sta ce ko je jos i ocekivao nesto
Jessica iz francuske
08.05.2007., 13:57
tu sam ja ne brini ti ali nema ni kod mene nista narocito tako da nemam sta da kazem...
Pa kad ce da bude ako nece sad u tim godinama.Ja veceras mozda odem na koncert.Nesto ne volim van gogh,al bice dosta ljudi pa se mozda nesto i vidi.
Mozda veceras bude najlepse vece? :confused:
Mozda veceras bude najlepse vece? :confused:
Sto mozda.Dobar koncert bio sinoc.Nisam to ocekivao od njih.Onako nisu ga samo odradili,dobri su bili
Jessica iz francuske
09.05.2007., 14:39
Pa ja nisam bila ali sam cula da nije bilo lose!!
Jessica iz francuske
09.05.2007., 18:54
Bombay ajde javi mi se na PP molim te
Divno vreme u Kragujevcu za provod aaa?
Bas kao stvoreno za igranje kvadrila..maturanti u podne igraju pred opstinom...za Ginisa..idem da vidim i to "cudo"....
Bas kao stvoreno za igranje kvadrila..maturanti u podne igraju pred opstinom...za Ginisa..idem da vidim i to "cudo"....
A to se i kod nas igra.Jel su dobro pokisli maturanti?
A to se i kod nas igra.Jel su dobro pokisli maturanti?
Bilo je veselo,pevali igrali nasmejani,mokri do gole koze....beli kisobrani su bili samo kao deo koreografije.... :grin: :grin: :grin:
http://imagecache2.allposters.com/images/pic/NIM/PL004~Musician-in-the-Rain-Posters.jpg
Gazdarica ("foruma"istorije) :
"Imam u kuci jednu knjigu izdatu 1943. u Zagrebu... Dakle, u NDH..."
"@Lj, dacu vam kame..."
(ПРЕТЊА СМРЋУ)
(ја сам Србин мета тог "разговора")
(у под-форуму: "везе с Италијанима")
СРБИ, ЈЕВРЕЈИ, ЦИГАНИ: СЕТИМО СЕ ЗЛОГЛАСНЕ УСТАШКЕ SS "KAMA" DIVIZIJE !!!
Jessica iz francuske
25.05.2007., 19:16
Ti si stvarno omasio temu!!
Zasto bez zivota.....
Svi na koncert veceras....
Molitva.....
http://adultcardiac.stanford.edu/images/heart.jpg
Jessica iz francuske
27.05.2007., 19:58
Mislim da se sad Kraguljevac polako budi,lepo je vreme lepsi su izlazci,stvaraju se nova ljubav,prijateljststva,nove zanimacije....
Mislim da se sad Kraguljevac polako budi,lepo je vreme lepsi su izlazci,stvaraju se nova ljubav,prijateljststva,nove zanimacije....
A gde si ti u svemu tome?Da se nisi zaljubila?
Jessica iz francuske
29.05.2007., 21:19
Ja sam vec bila zaljubila!!! i volim vec dugo.... Bila sam na concertu bilo je prelepo....
Ja sam vec bila zaljubila!!! i volim vec dugo.... Bila sam na concertu bilo je prelepo....
Kad kazes bila zaljubila to znaci da vise nisi zaljubljena.Kad ces da platis ove casove srpskog :) .Ja nisam bio na koncertu Marije Serifovic,Bila neka kisa pa me mrzelo
Jessica iz francuske
30.05.2007., 15:31
Pa vec sam bila i jos sam uvek!! A zasto to tebe interesuje??? I za casove bilo bi dobro....
Pa vec sam bila i jos sam uvek!! A zasto to tebe interesuje??? I za casove bilo bi dobro....
Samo kazem da se nisi lepo izrazila,ako si bila zaljubljena onda vise nisi, razumes.
Jessica iz francuske
31.05.2007., 16:52
Pa razumem! Nisam toliko glupa ne brini!!! Nego te greske radim bas cesto priznajem i ne pazim.... Ali hvala za ispravu.
Jessica iz francuske
03.06.2007., 21:04
Kraguljevac je sto lepsi i lepsi ovih dana...
Vidis da nema nikog ovde,izgleda da je Kragujevac UMRO
Jessica iz francuske
04.06.2007., 20:37
Pa dobro tu nema nikog ali u stvarnosti ima... Mozda mnogima nije poznat forum ili nemoju internet...
nikolo_paganini
05.06.2007., 14:41
Pa 'de si bre debela Jessica iz Francuske.Pa tebe ima na svim temama!Spopadas Sumadince.Kao fora "dolazim svake godine u KG" pa to ti je prevedeno na Srpski "trazite mi broj i da se vidimo rado cu doci"
:)
Ratko,daj malo,spusti loptu...Sta ce posle o nama da pricaju po EU...
Hahahahaaaaaha PoZdRaV SvImA :)
@ "TWIGY" pa gde si ti ble, sta mi ladis kako je...? Jel idemo ove godine na bazene? Heeh ..ja evo posle o5 malo krace pauze ponovo back, i sada sam tu neko vreme... A Kragujevac, pa ziv je on, ziv. . . . . .
Jel ide neko veceras,sutra,prekosutra na bir fest
Ja bio sinoc i bilo super.Malo sam se razvalio al i to je za ljude
Hahahahaaaaaha PoZdRaV SvImA :)
@ "TWIGY" pa gde si ti ble, sta mi ladis kako je...? Jel idemo ove godine na bazene? Heeh ..ja evo posle o5 malo krace pauze ponovo back, i sada sam tu neko vreme... A Kragujevac, pa ziv je on, ziv. . . . . .
Pa gde si bwe Snypi ???? :confused:
Zamalo poternicu da pisem za tobom :shock: , znas da se blizi sezona bazena :p a mozda si naucio da plivas pa ti necu biti potrebna ove godine? :sad:
A mogli smo i na beer fest....naravno ti ces dobiti samo pljeskavicu ..i voznju vozicem... ;-) ;-) ;-)
Mislim da ce veceras biti najbolje.... :grin:
ZiVeLi!!!!!
http://par.lv/images/news/pivo.jpg_middle.jpg
NEcu vise ni da pisem ovde.Zbogom
NEcu vise ni da pisem ovde.Zbogom
Neeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!http://www.postsmile.net/img/19/1962.gif
O's ti malo na bazene sa nama ????]http://www.postsmile.net/img/5/570.gif
http://z.about.com/d/hotels/1/0/C/-/2/marina_hotel_pool.jpg
mala_princeza
12.06.2007., 10:24
Ooo kakvi bazeni, a ja zivim u zabludi da moram da idem na gradske...:)
Necu.Idem na jezero
Ok,.....ko zna zasto je to dobro......!!!!???
http://www.postsmile.net/img/24/2437.gif
BigZexy2000
13.06.2007., 14:21
Ma idem na zatvoreni bazen shto mi obetjao gradonachelnik!!!! I to svaki dan!!!!
http://p.vtourist.com/1628367-Cooling_down_in_the_summer_heat-Kragujevac.jpg
Chubbchubb
25.06.2007., 20:54
:shock: Evo mene na slici :)
:shock: Evo mene na slici :)
he,he,..jel onaj tamo....????http://www.postsmile.net/img/8/815.gif
Chubbchubb
26.06.2007., 13:53
he,he,..jel onaj tamo....????http://www.postsmile.net/img/8/815.gif
Da, da... Bas taj ;)
nikolo_paganini.
26.06.2007., 14:29
Ja sam iz francuske i dolazim svake godine u kg-u uvek mi je bilo extra a sad mi se cini da je postalo jadno nema vise provoda u kg
Jesica pa de si bre ti?Jesi nasla nekog koji voli punacke ili jos uvek trazis?
http://www.ribolov.org.yu/images/jezero_bubanj_03.jpg
pogled prema vodi, za laku noc!
Lazna princeza
13.07.2007., 00:55
Ko kaže da je Kragujevac grad bez života?!
Kakva je ono barustina.....a znam,jezero na Bubnju!
Ko kaže da je Kragujevac grad bez života?!
Oni sto ne znaju da se provedu.Meni je za dobar provod dosta jedno pivo od 2 litra,dobro drustvo i da ima gde posle da se ode i skoro uvek se dobro provedem
EcSTASyA
27.07.2007., 14:41
Oni sto ne znaju da se provedu.Meni je za dobar provod dosta jedno pivo od 2 litra,dobro drustvo i da ima gde posle da se ode i skoro uvek se dobro provedem
I sam si rekao da ces se provesti uz 2l piva... to znaci da nema ni veze da li si u kg-u... ili ne...hmmm...
I sam si rekao da ces se provesti uz 2l piva... to znaci da nema ni veze da li si u kg-u... ili ne...hmmm...
Pa sad sam u Kg-u i tu mi je dobro.Mozda nekad u nekom drugom mestu,ko zna.
TANJA MORE
13.08.2007., 03:04
u Kragujevcu je uvek sve zivo
ko kaze da je bez zivota?
ovo je neka greshka
Kad bih imao para i vremena izlazio bih svako vece,narocito preko leta
Kad bih imao para i vremena izlazio bih svako vece,narocito preko leta
Ne treba ti velika lova za vecernje setnje po gradu, steta je propustiti zagor po centru......
prelepo je uvece i na jezeru....naoruzaj se dobrim raspolozenjem simpaticnim drustvom i zabava je neizbeznahttp://www.postsmile.net/img/12/1268.gif
cyber_sumadinac
18.08.2007., 11:23
Da nije studenata u KGu jos bi bilo mrtvije.Kragujevac je finansijski unisten grad i to je glavni razlog za njegovo mrtvilo.
Ne treba ti velika lova za vecernje setnje po gradu, steta je propustiti zagor po centru......
prelepo je uvece i na jezeru....naoruzaj se dobrim raspolozenjem simpaticnim drustvom i zabava je neizbeznahttp://www.postsmile.net/img/12/1268.gif
Ne treba meni neka velika lova,al ne mogu bas ni da idem negde praznih dzepova
DzoniEG
10.09.2007., 20:25
Da nije studenata u KGu jos bi bilo mrtvije.Kragujevac je finansijski unisten grad i to je glavni razlog za njegovo mrtvilo.
Ziva istina,ali stoji chinjenica da sa malo kesha i dobrom ekipom mozesh da se izujesh od zezanja,i to na mestima kao shto su jezero ili shumarice ili slichni shtekovi.Zezanje po gradu je definitivno krsh unazad nekol'ko godina.
BigZexy2000
10.09.2007., 20:32
Ma nemate pojma. Mozes se super provesti usred pustinje i bez prebijene kinte nego usred los angelesa.Napravi si pravi stimung i nadji odgovarajuce drustvo i to je sve sto ti treba...http://www.postsmile.com/img/emotions/88.gif
DzoniEG
10.09.2007., 20:36
Ekipa na prvom mestu,pa sve ostalo.A shetanje kroz "glavnu" i zabadanje u prepun lokal gde se slusha Mira Shkoric ili za one emancipovanije neki jeftin "house" nikako nije vid dobrog provoda.
BigZexy2000
10.09.2007., 20:46
APSOLUTNO
Znam mnoge usamljene ljude koji se pravdaju kako se ne desava nista u gradu :roll: a pri tome i kada ima nekih koncerata ili bilo kakvih vecih desavanja ne daju ucesce u tome.....Ja ne spadam u generaciju studenata i bas previse dokonih , ali volim da budem deo te price...volim da vidim uzivo kako izgleda i truli beer fest, balkansko atletsko takmicenje, i izlozba pasa i grafite za Ginisa..... a tek koncerte sto vOlem.......u svakom slucaju kvalitetnije je provesti vreme na takav nacin nego guslati iste price sa dokonim prijateljicama..... :|
DzoniEG
10.09.2007., 22:05
Zavisi od prijateljica
Tacno...ali .....ne izmisljaju nove torte svakog dana....ne kupuju svakog dana novu maskaru a mesec dana se prica o tome...fuj..
DzoniEG
10.09.2007., 22:12
auuuuuuuu pa to je kod tebe bash loshe....
BigZexy2000
10.09.2007., 22:16
A vi se dogovorite pa svaka da kupi nest nakon dva dana. So kupujete sve istovremeno pa mesec dana pricate o tome. Danas jedna kupi maskaru sutra druga toalet papir...http://www.postsmile.com/img/emotions/200.gif
Ma jock..kazem ti, 'oma svrljam na sva moguca desavanja.....
Da te pitam nesto :Je's ti klonce ili nova torta????http://www.postsmile.net/img/10/1047.gif
BigZexy2000
10.09.2007., 22:19
http://www.postsmile.com/img/emotions/201.gifhttp://www.postsmile.com/img/emotions/84.gif
Zexi...pitala sam ovog rolling eyes za klonce.....a ti si da prostis "uleteo"....
DzoniEG
10.09.2007., 22:22
Ako lepshe je kad je veselo..
DzoniEG
10.09.2007., 22:24
Rolling eyes je prerolao dosta,i nikad mu nije smetalo da bude i nova torta samo nek je veselo
DzoniEG
10.09.2007., 22:30
Shta bi nova torta,ja chekam cushke,ritual shta vec.... Bos po vatri i to...
Pa ne moze tako... :shock: kod nas je obicaj da se nose pokloni kad se krene u goste...http://www.postsmile.net/img/27/2793.gif
BigZexy2000
10.09.2007., 22:32
Da! Za mene mozhe i ona torta sa prethodne temehttp://www.postsmile.com/img/emotions/102.gif
DzoniEG
10.09.2007., 22:32
Pa zar na ovu bedu ti trazish poklone e jeeee....
Izmislicemo neshto...
BigZexy2000
10.09.2007., 22:41
Al' si stipsa...http://www.postsmile.com/img/emotions/110.gif
DzoniEG
10.09.2007., 22:42
Shta cesh klinci,ne znaju za darezljivost.Vaspitanje
BigZexy2000
10.09.2007., 22:46
Jeste. Swam te bilo, nisu te tako uchilli!!!!!!!http://www.postsmile.com/img/emotions/229.gif
Pa zar na ovu bedu ti trazish poklone e jeeee....
Izmislicemo neshto...
Pa dobrohttp://www.postsmile.net/img/9/920.gif meni toblerone.obozavam ih.......
DzoniEG
10.09.2007., 22:47
hahahahahaha,nisu al' se iskvarih dok si reko' kex...
DzoniEG
10.09.2007., 22:47
uuuuuu toblerone trouglasto zadovoljstvo ...
DzoniEG
10.09.2007., 22:48
iz 88'
BigZexy2000
10.09.2007., 22:49
Ma samo ti slushaj nas i daleko cesh da dogurash... Do nadvoznjaka, dalje ne moze da guras, malo je uzbrdo....http://www.postsmile.com/img/emotions/233.gif
DzoniEG
10.09.2007., 22:50
hahahah,tu je telekineza brate ne da guram uopshte
DzoniEG
10.09.2007., 22:51
Nego do kog nadvoznjaka u Bresnici ahahahah
Ma samo ti slushaj nas i daleko cesh da dogurash... Do nadvoznjaka, dalje ne moze da guras, malo je uzbrdo....http://www.postsmile.com/img/emotions/233.gif
I ne treba dalje..'oma tuJ....levo.....pardon,desno..pravo.....pa onda levo.... ;-)
BigZexy2000
10.09.2007., 22:52
Pa da. To je jedini put do Twigyne torte i bajamdera....http://www.postsmile.com/img/emotions/229.gif
Nego do kog nadvoznjaka u Bresnici ahahahah
Ma 'ebala vas Bresnica...Pivara je to....ali nije bitno... ;-)
BigZexy2000
10.09.2007., 22:54
Svejedno mora uzbrdo...
DzoniEG
10.09.2007., 22:54
Evo blizi mi je ovaj 6 topola nadvoznjak,chekam vas sa tobleronama i kikirikijem,za one sho vole da meshaju slatko-slano...
BigZexy2000
10.09.2007., 22:56
E E E ebiga pa moras malko blize mi matori ne mozemo toliko da hodamo, es ti normawan?http://www.postsmile.com/img/emotions/211.gif
DzoniEG
10.09.2007., 22:56
samo zrtvama do uspeha tj. toblerona..
DzoniEG
10.09.2007., 22:58
e a ja mislio ja mlad gazim 27 vi matori jede vam se slatko....
BigZexy2000
10.09.2007., 22:59
Twigy, uskachi u kola, cekam te kod Jove Risticha...http://www.postsmile.com/img/emotions/220.gif
Svejedno mora uzbrdo...
..samo ako se penjes na nadvoznjak.. ;-) .ako ides preko pruge onda NE!!!! ;-)
DzoniEG
10.09.2007., 23:02
pazi ne moze to tek tako,shta ja dobijam,bar KIKI bombone....Znash nova torta,i ona treba neshto da dobije...
Twigy, uskachi u kola, cekam te kod Jove Risticha...http://www.postsmile.com/img/emotions/220.gif
Sama cu se vozim...always...http://www.postsmile.net/img/29/2947.gif
DzoniEG
10.09.2007., 23:03
preko pruge ima shtek kao stvoren za toblerone.. a bogami i za KIKI
BigZexy2000
10.09.2007., 23:03
Ma dobices...http://www.postsmile.com/img/emotions/219.gif
kupicemo ti neku zvakuhttp://www.postsmile.com/img/emotions/143.gif
DzoniEG
10.09.2007., 23:04
i posle ja stipsa.. jbm ti logiku
preko pruge ima shtek kao stvoren za toblerone.. a bogami i za KIKI
Ja plawusha..i nista ne kapiram.....ali neka bude da je zato sto sam z.....as..p..ala.... ... .
BigZexy2000
10.09.2007., 23:04
Pa nisam ni mislio ja tebe da vozim, nego ti mene...
http://www.postsmile.com/img/emotions/218.gif
BigZexy2000
10.09.2007., 23:05
Dobwo de, KiKi
Pa nisam ni mislio ja tebe da vozim, nego ti mene...
http://www.postsmile.com/img/emotions/218.gif
rekoh vec...sama se vozim.....i bezbednije je... ;-)
DzoniEG
10.09.2007., 23:06
Ja plawusha..i nista ne kapiram.....ali neka bude da je zato sto sam z.....as..p..ala.... ... .
ae shto ne kapirash,nego shto imash pokvarenu mashtu izgleda...nisam siguran
BigZexy2000
10.09.2007., 23:07
Lele, ostah ja sam sa Jovom...
DzoniEG
10.09.2007., 23:07
ja sve vreme pricham o tobleronama bez ikakvih zadnjih namera,al to za zvake....
neka kupicu ja sebi medeno srce
DzoniEG
10.09.2007., 23:09
bilo je lepo caskati sa vama... ali chujem neki zov...
BigZexy2000
10.09.2007., 23:11
I da znash. ajmo ljudi kutji, dosta je bilo.
Laku notj .
ja sve vreme pricham o tobleronama bez ikakvih zadnjih namera,al to za zvake....
neka kupicu ja sebi medeno srce
nEsAm sE pRepoznaLa u ovIM optuzBaMa.....posalji nekom drugom na aTresU....
Bilo je lepo caskati sa vama....
BigZexy2000
11.09.2007., 14:41
Ja sam se prepoznao, ali shta cu ti ja... Sta ti ocekujes od penzionera?!...http://www.postsmile.com/img/emotions/212.gif
cyber_sumadinac
11.09.2007., 15:30
nEsAm sE pRepoznaLa u ovIM optuzBaMa.....posalji nekom drugom na aTresU....
Bilo je lepo caskati sa vama....
Prepoznajem u njegovim postovima nesto herojsko
DzoniEG
11.09.2007., 15:42
Prepoznajem u njegovim postovima nesto herojsko
Sigurno da imam neke herojske osobine al' nisam ja onoga ti shto trebash....
cyber_sumadinac
11.09.2007., 15:45
A ti znas ko mi treba :) kako znas ko mi treba?
DzoniEG
11.09.2007., 15:47
A ti znas ko mi treba :) kako znas ko mi treba?
pa nisam mutav jebesh ga,ne bez zezanja nisam ja taj lik,juche sam se reg. i uskochio u vashu spiku,to je to,po prvi put naravno,nova torta.
cyber_sumadinac
11.09.2007., 15:48
OK,
spikacemo svi zajedno ali te posmatram
Ne volim klonirane heroje
A ako si heroj reci da te zezam.Nemoj da nas drzis u neizvesnosti
Heroj je oziveo ovaj forum
DzoniEG
11.09.2007., 15:52
OK,
spikacemo svi zajedno ali te posmatram
Ne volim klonirane heroje
A ako si heroj reci da te zezam.Nemoj da nas drzis u neizvesnosti
Heroj je oziveo ovaj forum
Svaka mu chast za to,ali sad imate novog chlana a ne klona,da zavrshimo s' tim.OK?
cyber_sumadinac
11.09.2007., 15:57
Svaka mu chast heroj
baby_face_
11.09.2007., 15:59
Sumadinac jel ovaj sa okom heroj
Ovde definitivno nedostaje neko dobro zensko parce da vam skrene paznju sa ovih gluposti........
http://gfx.download-by.net/screen/15/15687-angelina-jolie-sex-e-screensaver.jpg
baby_face_
11.09.2007., 16:01
Pa ja na primer :)
DzoniEG
11.09.2007., 16:02
Ovde definitivno nedostaje neko dobro zensko parce da vam skrene paznju sa ovih gluposti........
http://gfx.download-by.net/screen/15/15687-angelina-jolie-sex-e-screensaver.jpg
bingoooooooo
baby_face_
11.09.2007., 16:02
Jeli heroju jel tacno da si hteo da se ubijes?
cyber_sumadinac
11.09.2007., 16:05
Tacno je.Nadji stare postove na temi Atlantida
Baybe, mislim da ti ovo ne lici...kako hoces.....http://www.postsmile.net/img/20/2005.gif
baby_face_
11.09.2007., 16:08
Baybe, mislim da ti ovo ne lici...kako hoces.....http://www.postsmile.net/img/20/2005.gif
Pa samo pitam.Jos nisam sve likove upoznala pa se informisem
BigZexy2000
11.09.2007., 16:28
I bolje da nisi...http://www.postsmile.com/img/emotions/124.gif
evo, ja na primer.
najgori sam od sve đece 8-)
BigZexy2000
11.09.2007., 17:21
Da, naravno. Mora neko da bude i najgori, zasto to ne bi bio tihttp://www.postsmile.com/img/emotions/98.gif
DzoniEG
11.09.2007., 17:24
opa josh ima zivih....
BigZexy2000
11.09.2007., 17:31
Naravno da ima. I bwe shta je sa tim tobleronama????
http://www.postsmile.com/img/emotions/102.gif
Naravno......neceM da sPaWam....ocete da malo kacim slicice...?
BigZexy2000
11.09.2007., 17:33
Slicice...http://www.postsmile.com/img/emotions/120.gif
Tortice... http://www.postsmile.com/img/emotions/102.gif
DzoniEG
11.09.2007., 17:33
Naravno da ima. I bwe shta je sa tim tobleronama????
http://www.postsmile.com/img/emotions/102.gif
prestale da se proizvode kad sam bio mali josh.
DzoniEG
11.09.2007., 17:34
Nego jel moze medeno srce.hmmmmm medeno srce...
DzoniEG
11.09.2007., 17:44
vidim raspolozeni ste za razgovor u PM
BigZexy2000
11.09.2007., 17:46
Shta bwe prestale da se proizvode???http://www.postsmile.com/img/emotions/154.gifUH bwe, sad si me lazocalao...http://www.postsmile.com/img/emotions/121.gif
Ma kakvo medeno srce.... Sad samo twigy moz da me izvuce kolacimahttp://www.postsmile.com/img/emotions/215.gif
DzoniEG
11.09.2007., 17:47
e baz zezanja odavno nisam video toblerone,mada ih nisam ni trazio....
DzoniEG
11.09.2007., 17:48
loha Twigy ,chovek vapi za kolachima..
Malo sam virila sa terase i igrala se aparatom.....Zexi, sta kazes?
BigZexy2000
11.09.2007., 17:49
Ma ima ih, samo treba da potrazis bolje...
Jel to znaci da ces da potrazis?http://www.postsmile.com/img/emotions/90.gif
DzoniEG
11.09.2007., 17:50
Ma ima ih, samo treba da potrazis bolje...
Jel to znaci da ces da potrazis?http://www.postsmile.com/img/emotions/90.gif
Naravno,kad je beg bio cicija...
BigZexy2000
11.09.2007., 17:52
http://www.postsmile.com/img/emotions/223.gif
Jos samo da pozoves kad nadjes...
Pih ,sto ste navalili....imam kiflice sa kremom....moze?
http://www.blog.ba/design/img/blog/b_37438_110547.jpg
DzoniEG
11.09.2007., 17:52
uuuuuuuuuuuuuuuu
BigZexy2000
11.09.2007., 17:53
TWIGyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Toooooooooooooo
Iz tvoje ruke... sve...http://www.postsmile.com/img/emotions/178.gif
DzoniEG
11.09.2007., 17:53
Domacice,svaka chas'...
Kad gledam u to tvoje oko sve se pwasim da i moje oci tako pocnu da skitaju!!! :shock: :shock: :shock:
DzoniEG
11.09.2007., 17:55
Ne brini tu je fotoaparat za bolji fokus..
DzoniEG
11.09.2007., 17:57
e... bash me interesuje shta vi "matori" slushate od muzike?
BigZexy2000
11.09.2007., 17:59
Pogledaj pod Naravno muzika...
DzoniEG
11.09.2007., 18:01
Nishta a? ako i to je neshto....hahahah
DzoniEG
11.09.2007., 18:02
Pogledaj pod Naravno muzika...
lakshe mi da te pitam eye to eye...
Dzoni,....oko moje bitno je koliko se osecas mladim , a ne koliko godina imas....tako je i sa ukusima..i u muzici naravno.... ;-)
DzoniEG
11.09.2007., 18:05
Dzoni,....oko moje bitno je koliko se osecas mladim , a ne koliko godina imas....tako je i sa ukusima..i u muzici naravno.... ;-)
ne mogu se vishe sloziti....Pochinjesh da starish tachno onda kad pomislish da si pocheo...
BigZexy2000
11.09.2007., 18:05
lakshe mi da te pitam eye to eye...
Nikako da ispratim to tvoje eye...
http://www.postsmile.com/img/emotions/211.gif
nikolo_paganini,
11.09.2007., 18:06
Личиш на хероја.Имаш његове очи
Читам шта се то све исписали.Није онај сајбер мутав.Има ту нечега
DzoniEG
11.09.2007., 18:07
Nikako da ispratim to tvoje eye...
http://www.postsmile.com/img/emotions/211.gif
znash kako kazu:"ochi su ogledalo dushe",a moja dusha ne zna 'de tera....
DzoniEG
11.09.2007., 18:09
Личиш на хероја.Имаш његове очи
Читам шта се то све исписали.Није онај сајбер мутав.Има ту нечега
nije iskljucheno da slichno razmishljam kao vash "HERO",ali mislim da sam vam stavio do znanja da greshite.Sad ti mozesh da sumnjash do kraja veka shto se mene tiche...
DzoniEG
11.09.2007., 18:13
a vek samo shto je pocheo pa ti vidi...
BigZexy2000
11.09.2007., 18:16
Vratimo Zivot u Kragujevac...
Sad vidim :shock: izgleda treba da se posvadjam sa nekim da biste pricali samnom :-| :-( :? :mad: :evil:
DzoniEG
11.09.2007., 18:18
Sad vidim :shock: izgleda treba da se posvadjam sa nekim da biste pricali samnom :-| :-( :? :mad: :evil:
To je jebeni tajni recept,ili to ili da te zamene sa nekim interesantnim.....
BigZexy2000
11.09.2007., 18:20
Izvinite mi oboje, ali to je jace od mene...http://www.postsmile.com/img/emotions/115.gif
DzoniEG
11.09.2007., 18:21
Izvinite mi oboje, ali to je jace od mene...http://www.postsmile.com/img/emotions/115.gif
hehehehehehe
BigZexy2000
11.09.2007., 18:27
Sta da radim..
Kad twigy pomene kolace ja samo radimhttp://www.postsmile.com/img/emotions/102.gif
To je jace od mene
DzoniEG
11.09.2007., 18:29
Davaj,davaj,hehehehe.Shta cesh,nisi ti kriv shto volish slatko...
BigZexy2000
11.09.2007., 18:31
Da...
Nego pobegla nam domacica...
DOMACHICE????
DzoniEG
11.09.2007., 18:33
verovatno sprema neku novu poslasticu mmmmmmmm.....
kako to mislis Da me zamene???Ko da zameni...sta..veca alapaca od mene vam treba???
BigZexy2000
11.09.2007., 18:37
Tebe ne moze niko da zameni, ne se uzbudjavajhttp://www.postsmile.com/img/emotions/196.gif
DzoniEG
11.09.2007., 18:38
kako to mislis Da me zamene???Ko da zameni...sta..veca alapaca od mene vam treba???
Hahahahaha,ti bre volish da se svadjash vidim ja....
BigZexy2000
11.09.2007., 18:39
Ne, za svadju sam zaduzen jahttp://www.postsmile.com/img/emotions/115.gif
DzoniEG
11.09.2007., 18:40
Ne, za svadju sam zaduzen jahttp://www.postsmile.com/img/emotions/115.gif
Pa shto ne kazesh,dodji ovamo da ti ja objasnim ko vozi traktor a ko otvara kapiju,hahahah
Hahahahaha,ti bre volish da se svadjash vidim ja....
Ok...necemo vise o tome......
http://www.postsmile.net/img/20/2007.gifhttp://www.postsmile.net/img/20/2005.gif
BigZexy2000
11.09.2007., 18:42
Traktor?
Kapiju?
Pa bwe sve po selendrama nekim zivite ljudihttp://www.postsmile.com/img/emotions/200.gif
Jesi li nasao svoju zgradu na onoj sliKi???dakle,isto selo smo svi!!!!
DzoniEG
11.09.2007., 18:44
Jesi li nasao svoju zgradu na onoj sliKi???dakle,isto selo smo svi!!!!
Nazalost selo,mada bolje seljaci nego malogradjani...
BigZexy2000
11.09.2007., 18:45
Kako isto selo kad sa nekog brda gde medjedi nose poshtu slikash grad? I onda me pita jesam li video svoju zgradu...http://www.postsmile.com/img/emotions/107.gif
DzoniEG
11.09.2007., 18:45
Traktor?
Kapiju?
Pa bwe sve po selendrama nekim zivite ljudihttp://www.postsmile.com/img/emotions/200.gif
Nikad traktor nisi video na ulicama KG-a eee sad ....
DzoniEG
11.09.2007., 18:46
Kako isto selo kad sa nekog brda gde medjedi nose poshtu slikash grad? I onda me pita jesam li video svoju zgradu...http://www.postsmile.com/img/emotions/107.gif
aahahahahahahahahaha
Bravo Dzoni...a kad ces da promenis avaracic...?
BigZexy2000
11.09.2007., 18:47
Pa bwe vidim kad vi sa brda sidjete u grad
http://www.postsmile.com/img/emotions/201.gif
DzoniEG
11.09.2007., 18:47
Bravo Dzoni...a kad ces da promenis avaracic...?
Toliko ti bode ochi....
BigZexy2000
11.09.2007., 18:48
Toliko ti bode ochi....
http://www.postsmile.com/img/emotions/200.gif
svi smo neshto vickasti danas...
DzoniEG
11.09.2007., 18:49
hahahahah pa zar nije bolje tako nego da se svadjamo...
Sad si preterao, mada kipi od argumenata http://www.postsmile.net/img/20/2004.gif
Toliko ti bode ochi....
http://www.postsmile.net/img/19/1958.gif...ali nemoras..u stvari znam da neces....ajd uzdravlje..do vecerasKe!!!!!!
DzoniEG
11.09.2007., 18:52
U zdravlje
BigZexy2000
11.09.2007., 18:56
Pa sta ja mogu sto se tvoj postar zove Medved?
Salim se bwe, valjda se ne ljutish.
http://www.postsmile.com/img/emotions/222.gif
Poznajes postara???..pa da zaboravih, i tebi isti nosi postu....http://www.postsmile.net/img/25/2529.gif
nikolo_paganini,
12.09.2007., 10:07
Твигу да не претерасмо са овим херојем :)
Све ово ме подсећа на филм Балкански Шпијун :)
Шумадинац му дође као Бата Стојковић....
Nemam pojma vise gde je prava mera.....
Ipak, nemoj misliti da nema krokodila samo zato sto je voda mirna...... :mrgreen: :rolleyes:
nikolo_paganini,
12.09.2007., 10:52
Код нас у Краљеву пошто нема крокодила ,кажемо "У чистој води не живе рибе"
BigZexy2000
12.09.2007., 13:02
Sto lazes. U Kraljevu sam radio 7 godina i bogumi ima tamo i krokodila i azdaha... isto ko i kod nas...
Dobro jutro Kragujevcani........
Budite se!!!
http://cremamagazine.sitesuite.ws/images/coffe.jpg