PDA

Vidi punu verziju : AJ SAD NAJMANJE 3 NAJIRITANTNIJA GLUMCA I GLUMICE? I ZAŠTO?

mrs depp
11.04.2007., 17:57
BRED PIT,BRED PIT,BRED PIT-zašto? pa pravi je pozer,svestan je da ga stalno proglašavaju za te najlepšeg,mada nikad i za najboljeg glumca,pa mu sve to udarilo u glavu

zoranpetrovic84
11.04.2007., 23:23
Dep, Dep, Dep

Jeka#26
12.04.2007., 00:11
Steven Seagal- zato sto je u svakom filmu isti. Prosto da covek pomisli da su nastavci.
Chistopher Walken- ne znam zasto, jednostavno me zivcira.
Van Dam- iz istog razloga kao i Steven.

polarnimeda
12.04.2007., 00:20
djosa!

Marauder
12.04.2007., 00:26
Bill Murray
Martin Lawrence
Owen Wilson

mrs depp
12.04.2007., 01:00
Dep, Dep, Dep
jel to namerno zbog mog nika???il stvarno? vidiš ako je istina,čudno,držiš Branda za avatar koji je Depa odabrao za svog naslednika i za čiji je film pristao da glumi poslednji put pred smrt(Dep režija)

zoranpetrovic84
12.04.2007., 01:30
Zbog tvoga nika, naravno ;)

goldfish
12.04.2007., 02:19
owen wilson :roll:

mrs depp
12.04.2007., 02:45
Zbog tvoga nika, naravno ;)
joj dobro je,uplašio si me na čas....kome on da bude iritantan.... ;)

danez
12.04.2007., 11:25
J. Roberts - matorka koja glumi balavice, usput i dosadna.
S. Bulok - nikakve uloge, jos gora gluma
S. Segal - Svi filmovi mu ko jedan.

aleksandrica_k
12.04.2007., 13:51
Djosa (ne znam ni kako se zove zapravo) - previse se uziveo u seljacku ulogu, Kalina Kovacevic - totalno mi je antipaticna i Snezana Savic - ne podnosim je!!!

Ginger
12.04.2007., 16:14
Bred Pit-Shto je antipatichan i nepodnosimga.
Nikolas Kejdz-Mnogo me nervira,neznam shto.
Kristofer Volkin-Uopshte ne bira uloge.

gost 10000
12.04.2007., 17:03
1. met dejmon.........
2. brus vilis
3. nikolas kejdž....... dž mu i ujka i sve.........

mrs depp
13.04.2007., 00:42
e da Met Dejmon takođe,a ovaj Cage sve radi preko rođaka Copole

Strela
13.04.2007., 00:46
Николас Кејџ за сада.

Samantha Jones
13.04.2007., 00:46
Misa Janketic, Milica Milsa, Met Dejmon, Onda onaj neki Valker teksaski rendzer,..on me uzasno nervra i Dejvid Haselhoff i Sandra Bulok,...

Samantha Jones
13.04.2007., 00:47
S. Segal - Svi filmovi mu ko jedan.

Pa zar nisu??? :shock: :lol: :lol:

Ben_Adam
13.04.2007., 01:10
Steven Seagal-KONJINA!!! UVEK ISTI!!!

idol...
13.04.2007., 01:15
ma ovo fency mjeshoviti-brak-crotian-sapunitze-na-balkanski-nachin tipovi glumatza....

il ona 24\7 reklama za belu ladju sa onim kretensko-idiotskim glumtzen\glumtzima i storilajnom....

Strela
13.04.2007., 01:19
Misa Janketic, Milica Milsa, Met Dejmon, Onda onaj neki Valker teksaski rendzer,..on me uzasno nervra i Dejvid Haselhoff i Sandra Bulok,...

Што Миша? Он је баш фини глумац.

HYBRID
13.04.2007., 03:59
cek da se setim...

Skoro svi domaci noviji glumci...Definitivno gluperda Seagal,Ona glupa Fibi iz prijatelja(zaboravio sam joj ime),i...Orlando Bloom(jedino u gospodarima je OK,inace bih ubio skota)...:)

*+*+*+*+*
13.04.2007., 04:05

Milica Milša - užas božji, sva je izveštačena....

:shock: Gde Mišu Janketića turi u taj koš?

Maritza
13.04.2007., 15:05
Pošto je u pitanju akcenat na to ko "iritira"....moj izbor ne mora da znači da ne znaju i da
glume, jednostavno me iritiraju.
To je, definitivno, od domaćih Milica Milša, Mina Lazarević i Ivana Mihić.
Od stranih Sandra Bulok, Džulija Roberts, Hju Grant, Ben Aflek...
Pravi razlog mi je teško da navedem.
Ponekad nisu loši filmovi u kojima su gore navedeni, ali jednostavno me nerviraju kao pojave
i menjam kanal kada ih vidim na TV-u.

katy
13.04.2007., 16:07
Andjelina Joli - ne zaslužuje titulu glumice, zato što se proslavila samo Manekenkom i Tomb Riderom...koji su dečji filmovi i čista avantura....i još napumpana usta....fuj
Bred Pit - zato što ne zna šta će sa sobom, i zato što nije glumac
Jenifer Aniston - zato što nije glumica i zato što ima veze sa Andjelinom i Bredom...
.....Ubistvena trojka ;)

HYBRID
14.04.2007., 01:48
Andjelina Joli - ne zaslužuje titulu glumice, zato što se proslavila samo Manekenkom i Tomb Riderom...koji su dečji filmovi i čista avantura....i još napumpana usta....fuj
Jenifer Aniston - zato što nije glumica i zato što ima veze sa Andjelinom i Bredom...
.....Ubistvena trojka ;)

Hahahahahahahaha................Angelina J. je definitivno bila popularna i pre Tomb Raidera... Bred Pit ima dosta odlicnih filmova u kojima je odlicno odglumio(Fight club,snatch....itd....),a J.Aniston stvarno nije neka glumica,ali po meni je bar slatka i zgodna...

dead_beast
14.04.2007., 02:01
.....Ubistvena trojka ;)

prvo pogledaj neke filmove kojima se nije proslavila, pa ce ti biti jasno da ona JESTE odlichna glumica...
skoro svi glumci su mi ok, sem arnold shwartzeneger-a i onog shto glumi u roki-ju... Uzasne pojave... Poz!... :)

Lana M.
14.04.2007., 03:17
Tom Kruz-nacisto poblesaveo
Ben Aflek-antipatican mi je
Ricard Gir

HYBRID
14.04.2007., 05:02
Ljudi,ne znam zasto toliko pljujete Nicolas Cage-a?
Neke uloge mu leze(THE WEATHER MAN),a neke prosto ne leze(Ghostrider)
Po meni je on dobar glumac skroz...pogotovo u Weather Man-u...:)

DeMeNtOr
14.04.2007., 12:25
I ja volim Nicolasa Cage-a.Uzivam skoro u svim njegovim filmovima,ne znam zasto ga ljudi mrze...

Sunflower girl
14.04.2007., 12:29
Nikolas Kejdz mi je bas ok glumac, pogledajte Mandolinu kapetana Korelija(sa Penelopom Kruz), gde je stvarno super odigrao ulogu...
Mene uzasno nervira Bojana Stefanovic, Milica Milsa, onda onaj Djosa-seljak, sto se kao vrhunac sada pojavljuje u Grandu i u nekim seljackim spotovima...Boris Isakovic-uzasno iritira, mozda zbog stalno istih uloga...
Od stranih samo A.Svajceneger i S.Stalone...

Sunflower girl
14.04.2007., 12:54
A da i Pamela Anderson-uzasno iritirajuca...

Ben_Adam
14.04.2007., 16:22

.....Ubistvena trojka

Jennifer Aniston se dokazala u Prijateljima, jer ne bi serija toliko dugo opstala da bar jedno od njih (David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow i naravno ona sama, Jennifer Aniston) nije dobar glumac. Imaju svojih mana, naravno, ali su publiku zabavljali tolike godine(chitaj: OD 1994 pa do danas i nadalje tje serijom koja je prestala da se snima).

Tako da, imash prava da kazhesh da te nervira, ali sigurno nisi kompetentna/an da kazhesh jeste li glumica ili ne. (Inache, glumachka postava je dobila Emmy....)

Bez uvrede! ;)

Ben_Adam
14.04.2007., 16:29
Inache, Pamela je ona koja se nichim nije dokazala(osim ***** filmom sa Tommy Lee-om, shto i nije gluma nego njen svakodnevni zhivot), tako da je preterano nazvati je glumicom...

Sunflower girl
15.04.2007., 00:49
Inache, Pamela je ona koja se nichim nije dokazala(osim ***** filmom sa Tommy Lee-om, shto i nije gluma nego njen svakodnevni zhivot), tako da je preterano nazvati je glumicom...
U pravu si potpuno... nema ni g od glumice!! tuzna je i smesna :sad: ...

tarabica
16.04.2007., 00:27
Svi akcioni heroji Sigal, Van Dam, Švarci (i'll be bak:lol:), pa i Stalone donekle :roll:

Trilijan
16.04.2007., 01:21
Vudi Alen,Robin Vilijams,Richard Gir

Od glumica:Skarlet Johanson,Sandra Bulok i Kameron Dijaz

celia3018
16.04.2007., 04:10
Hahahahahahahaha................Angelina J. je definitivno bila popularna i pre Tomb Raidera... Bred Pit ima dosta odlicnih filmova u kojima je odlicno odglumio(Fight club,snatch....itd....),a J.Aniston stvarno nije neka glumica,ali po meni je bar slatka i zgodna...

Slatka? NE! ONA JE IRITANTNA!!!!!!!!
Zgodna? Hm... pa mozda. Ali bez glave koja je UZASNA!

Sem nje, iritiraju me mnogi, ali sada ne mogu da se setim.

Neko mi dade ideju za Owen Wilson-a. Jos jedan "Hate vote" za njega!

Seticu se ostalih valjda uskoro... cim ukljucim TV!

celia3018
16.04.2007., 04:15
Da, da, da...
Vudi Alen - neinventivna incestoidna pedofilcina!
Skarlet Johanson - umisljena, uobrazena lepotica s izgledom prosecne srpske "naivne" divljakuse.
David Svimer (Ono *ovno iz Prijatelja) - kvari, inace, veoma dobru seriju. Da nije njega, serija bi bila MNOOOOOOOOOGO, mnogo bolja!!!!!!!!!

giselle
16.04.2007., 04:32
ahahahaha, koji postovi.......
Sandra Bulok mi je totalno okej kao persona, ali glumi bezveze, kao sto su joj i filmovi. Ali posto se radi o iritantnosti a ne o glumi, onda ne spada uj tu grupu.
Tom Kruz (malo kopile od 45cm), Segal polukineski retard, Rasel Krou jer ne zna da hoda nego ide ko pingvin, Ben Aflek jer je umislio da je frajercina nikad jaca, itd, itd..... mislim da sam dovoljno bacila hejta.......for now 8-)

Jeka#26
16.04.2007., 09:33
Definitvno Tom Kruz, Ben Aflek, Bred Pit...Ostale sam gore nabrojala.

giselle
16.04.2007., 14:25
aaaaaaaaaaaaaaaaaa Ricard Gir skot jedan sugavi.......uzasno me iritira...........fuj

Torrente-BG
16.04.2007., 15:20
Tu su nasi bez konkurencije ali posto vidim da se nabrajaju strani glumci ajde onda i ja.

Andjelina Dzoli,Dzenifer Aniston,Vupi Goldberg,Pamela Anderson

Segal,Van Dam,Bred Pit

///Milena///
16.04.2007., 18:04
Arnold Schwarzenegger - nema pojma sa glumom
Steven Seagal - sve uloge su mu skoro iste
"Đoša" - bolje da ne komentarisem

Ben_Adam
16.04.2007., 20:21
Shto Vupi Goldberg???? Ona je bash lol!!! :D
Shalim se, o ukusima ne bih... :D

Ben_Adam
16.04.2007., 20:22
Arnold Schwarzenegger - nema pojma sa glumom
Steven Seagal - sve uloge su mu skoro iste
"Đoša" - bolje da ne komentarisem
SVAKA CHAST, 100% si u pravu...
Dodushe, nema puno glumaca nashih koji me ne nerviraju...

*+*+*+*+*
16.04.2007., 21:15
Tu su nasi bez konkurencije ali posto vidim da se nabrajaju strani glumci ajde onda i ja.

Segal,Van Dam,Bred Pit

Gde Vupi turi u društvo sa ovom bagrom?...:evil:

goldfish
16.04.2007., 23:37
rekoh ranije wilson owen al moram da dodam josh i ova dva idota..........
http://atlanta.creativeloafing.com/binary/3f1d/flicks_review1-1_47.jpg
a od zeMskih npr riz viterspun, debra mesing, kristina richi, dzesika simpson, itd :)

HYBRID
17.04.2007., 02:02
Ljudi,kako mozete da svrstavate Arnija sa ovim slepcom Sigalom...
Arni mozda nije neki glumac,ali retko ko ce dostici ono njegovo :"Asta La Vista Baby"...
fenomenalan je u terminatoru,jer on to i jeste...robot:)

Lucky girl
17.04.2007., 16:57
kako mozete reci da brad pitt ne zna da glumi??????????jeste lep i sve to,ali reci da ne zna je cista glupost..... :roll:
po meni
vinona rajder,milica milsa,courtney cox(ocajjnoooo),ne mogu se za sad setiti kasnije cu e daaa i vudi alen

Strela
17.04.2007., 19:37
Камерон Дијаз, Винона Рајдер, Анђелина Џоли,...поред већ поменутог Николаса Кејџа. Да, и брат Џулије Робертс, не могу да се сетим како се зове.

gost 10000
17.04.2007., 19:48
erik roberts....vrlo interesantan lik i solidan glumac...barem meni.

giselle
17.04.2007., 20:20
Mene nerviraju one matore prdonje sto se tripuju da se zesci frajeri.... Prvi je eto Ricard Gir, James Caan,..Denzel Washington mi je malo bljak u poslednje vreme... Hju Grant jer me nervira kako slaze face- da su smesne pa ajd, ali bas je gadan ..i ne kontam kako se svi loze na njega (engl.akcenat? plave oci? )....itd, itd.....

giselle
17.04.2007., 20:28
Ah da, medju one prdare metjem i Pirsing Brosnana- smara dekica a najvise me iritira kad fol glumi neku paniku, nevolju a slaze opasnu Bond 007 facu, naravno smekersku...fuj

Ben_Adam
17.04.2007., 21:42
courtney cox(ocajjnoooo)
Ochajno shta? Glumi?
Hah... Lajesh na pogreshno drvo... ;)

Ben_Adam
17.04.2007., 21:43
Slatka? NE! ONA JE IRITANTNA!!!!!!!!
Zgodna? Hm... pa mozda. Ali bez glave koja je UZASNA!
Mozhesh ti da kazhesh da je iritantna, i meni je. Ali HYBRID je rekao da je SLATKA(izgled)! A ne IRITANTNA(karakter)... ;)

Oktobar1864
17.04.2007., 22:32
volim kejdza...samo ima nekako telece oci..:?

Strela
17.04.2007., 22:40
Није тема ког глумца - глумицу волите или сматрате добрим, већ ко вас иритира.

mrs depp
18.04.2007., 00:17
Gvinet Paltrou

FORSETI
18.04.2007., 00:48
Jennifer Lopez
Michelle Rodriguez ... http://www.imdb.com/name/nm0735442/
Sharon Stone

Vincent Cassel ... http://www.imdb.com/name/nm0001993/
Marlon Wayans ... http://www.imdb.com/name/nm0005541/
Dwayne 'The Rock' Johnson ... http://www.imdb.com/name/nm0425005/
Keanu Reeves
i naravno ... Steven Seagal!

Verovatno jos neko (neka)....

Zasto...?

Zato! ;)

Arnold_Layne
18.04.2007., 01:06
Orlando Bloom
Steven Seagal
Adam Sandler

HYBRID
18.04.2007., 02:47
Vincent Cassel ... http://www.imdb.com/name/nm0001993/

E,e,e...ne diraj mi Vincenta Cassela.Covek je preiskusan:)...

HYBRID
18.04.2007., 02:49
Mozhesh ti da kazhesh da je iritantna, i meni je. Ali HYBRID je rekao da je SLATKA(izgled)! A ne IRITANTNA(karakter)... ;)

Tako je!Svaka cast,ti bar lepo citas sta ljudi pisu...:)

Ben_Adam
18.04.2007., 13:04
HEhe... Pa normalno da chitam... :D

Ben_Adam
18.04.2007., 13:07
Adrien Brody... Tupavko...

Lucky girl
18.04.2007., 13:15
Камерон Дијаз, Винона Рајдер, Анђелина Џоли,...поред већ поменутог Николаса Кејџа. Да, и брат Џулије Робертс, не могу да се сетим како се зове.
mislis na erika robertsa?

Lucky girl
18.04.2007., 13:17
Ochajno shta? Glumi?
Hah... Lajesh na pogreshno drvo... ;)
ona je po meni najgora od njih,kad treba da glumi scenu plakanja nema pojma.....i stojim iza toga da ne zna da glumi,i njena gluma kao i ona su mi iritantni,slozio se ti ili ne

Samantha Jones
18.04.2007., 13:23
Milica Milša - užas božji, sva je izveštačena....

:shock: Gde Mišu Janketića turi u taj koš?

Pa mene on jakooo nervira...ali bas bas Jakoooooo

I Bata Zivojinovic pogotovo u SRETNIM LJUDIMA!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ben_Adam
18.04.2007., 13:37
ona je po meni najgora od njih,kad treba da glumi scenu plakanja nema pojma.....i stojim iza toga da ne zna da glumi,i njena gluma kao i ona su mi iritantni,slozio se ti ili ne
Mozhda je tebi najiritantnija, ali njenu glumu prepusti ipak malo vishe obrazovanim ljudima od tebe, bez uvrede.
Inache, ''plach'' ne zna da odglumi 80% danashnjih glumaca... I nisam rekao da je savrshena, ali da ne zna da glumi, ne mozhesh retji, jer za to, izvini, nisi kompetentna!
;)

Lucky girl
18.04.2007., 17:15
aha,a ti jesi kompetentan da kazes da zna da glumi???postoji milion serija koje su dobre,sa bezveznim glumcima,i stojim iza toga da ne zna da glumi ili ajde ako hoces evo ovako,glumi kao svi oni iz latino-americkih serija,pa ako oni tebi dobro glume,onda super......ja stojim iza svog misljenja,briga me sta ce drugi reci,da li sam u pravu ili nisam,moje misljenje je moja stvar......i molila bih te da ne nastavljas o njoj i kompetentnim ljudima :roll:
@tema
kapicic me nervira jakoooooooo

sarabubasara
18.04.2007., 20:37
necu da pominjem domache glumce...ima ih mnogo...nego za strane:
1.benjamin bratt-covjek je antipatican i NIKADA ali NEVER ili NUNCA nije glumio u nekom ozbiljnom filmu.u law and orderu je blagi uzas,svuda manje vishe isti.

2.sandra bulok-nimalo smjesna,iritantna i...recimo da mi nije lijepa ali to nema veze sa nicim...

3.johnny deep-ne zbog nikakvog nadimka nego sto mi uopste nije dobar glumac,sto se prosipa po piratima sa kariba i...ne znam zasto ga prozivaju lijepim,ali kao sto rekoh to nema veze sa nichim...

4.john travolta-najljigavije stvorenje koje hoda planetom zemljom.face off...jedini film koji mi se svidio sa njim

5.jeniffer lopez-ona ne treba ni da se naziva glumicom

(idu redom po iritatnosti)

Ben_Adam
18.04.2007., 22:11
aha,a ti jesi kompetentan da kazes da zna da glumi???postoji milion serija koje su dobre,sa bezveznim glumcima,i stojim iza toga da ne zna da glumi ili ajde ako hoces evo ovako,glumi kao svi oni iz latino-americkih serija,pa ako oni tebi dobro glume,onda super......ja stojim iza svog misljenja,briga me sta ce drugi reci,da li sam u pravu ili nisam,moje misljenje je moja stvar......i molila bih te da ne nastavljas o njoj i kompetentnim ljudima :roll:
@tema
kapicic me nervira jakoooooooo
Pa s obzirom da imam diplomski za rezhiju na Oxfordskom Univerzitetu za Film za 5 meseci, mislim da jesam itekako kompetentan...
Istina je da postoje mnoge sobre serije sa losim glumcima, ali su RETKE...
A shto se tiche kvaliteta LA serija.. NEMA GA! Apsolutne gluposti......
Inache, ne kazhem da ne smesh da imash svoje mishljenje, ali ako ga izlazhesh, morash i da ga branish, jer prvi razlog shto ga i pishesh ovde jeste da bi ga mi prochitali, odnosno komentarisali, a ne zato shto nemamo pametnije stvari da radimo, pa slushamo o tebi i stvarima koje radish....
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
@Tema
Da, Kapichitj mene nervira takodje...

Ben_Adam
18.04.2007., 22:18
http://i.a.cnn.net/si/2007/writers/richard_deitsch/02/28/qa.travolta/p1_travolta3.jpg
Stoka debela, odvratna, ljigava... Izvinjavam se na subjektivnosti, ali TOLIKO MI JE LJIGAV, da nemam komentara... Aaaaaagh.....
:evil:

Strela
18.04.2007., 22:50
mislis na erika robertsa?

Да, на њега мислим.

Lucky girl
19.04.2007., 00:07
Pa s obzirom da imam diplomski za rezhiju na Oxfordskom Univerzitetu za Film za 5 meseci, mislim da jesam itekako kompetentan...
Istina je da postoje mnoge sobre serije sa losim glumcima, ali su RETKE...
A shto se tiche kvaliteta LA serija.. NEMA GA! Apsolutne gluposti......
Inache, ne kazhem da ne smesh da imash svoje mishljenje, ali ako ga izlazhesh, morash i da ga branish, jer prvi razlog shto ga i pishesh ovde jeste da bi ga mi prochitali, odnosno komentarisali, a ne zato shto nemamo pametnije stvari da radimo, pa slushamo o tebi i stvarima koje radish....
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
@Tema
Da, Kapichitj mene nervira takodje...
ti sa svojih 15-16 si na univerzitetu????????ahahhaahha da.........
obrazlozila sam zasto je ona losa glumica,evo ako ces detaljnije,nevezano za plakanje,zenu sam gledala u jos dva filma,i ne ume da se snadje u situaciji,da te natera da pomislis da stvarno prozivljava ono sto joj se desava....bezlicna je......ista je i kad je ozbiljna i kad place......

polarnimeda
19.04.2007., 01:22
milica milsa. a zasto? ... takva se rodila.

Ben_Adam
19.04.2007., 13:13
ti sa svojih 15-16 si na univerzitetu????????ahahhaahha da.........
obrazlozila sam zasto je ona losa glumica,evo ako ces detaljnije,nevezano za plakanje,zenu sam gledala u jos dva filma,i ne ume da se snadje u situaciji,da te natera da pomislis da stvarno prozivljava ono sto joj se desava....bezlicna je......ista je i kad je ozbiljna i kad place......
To za shta se smejesh, uopshte nije smeshno... Koliko ja imam godina je nebitnoza takvo neshto. Jednostavno sam imao mnogo sretje.

@Tema
Da je najbolja glumica-nije. Solidna-jeste.
Losha-nije...
Stojim iza toga da ti josh onda nisi videla loshu glumicu...

Lucky girl
19.04.2007., 14:08
stoj iza cega hoces,ja stojim iza svog misljenja......i da ja sam onda doktor nauka........ :roll: aj otkaci se te teme......idemo iz supljeg u prazno

Meseceva_kci
19.04.2007., 14:33
Jamie Lee Curtis me je uvijek nervirala.
Onda, Courtney Cox i Gwyneth Paltrow.

tokyo
19.04.2007., 16:22
Kate Winslet i Leonardo DiCaprio
mada mi je film Titanic OK --- al mi nikad nije bilo jasno od hrpe zgodnih glumaca i glumica oni baš izabrali za taj film dvoje najantipatičnih :roll:

kamenac
19.04.2007., 16:31
Nicholas Cage, Nicholas Cage, Nicholas Cage

Taj si veze nema sa glumom

kamenac
19.04.2007., 16:32
A ženke...hmmm El glumi Zdenka Kovačiček negde? :D

Ben_Adam
19.04.2007., 22:03
stoj iza cega hoces,ja stojim iza svog misljenja......i da ja sam onda doktor nauka........ :roll: aj otkaci se te teme......idemo iz supljeg u prazno
Nije problem, stoj iza njega, nisam rekao suprotno...
Inache, nemoj biti cinichna i vredjati druge. Ne pada mi na pamet sa tobom da se ubedjujem, niti da se svadjam... Ne znam te, ne znash me, na netu si cool, tako da, opet-NE ZHELIM SVADJU! ;)
Rekao sam shta sam imao...

celia3018
20.04.2007., 01:36

Segal,Van Dam,Bred Pit

Sto, bre, Vupi Goldberg??????

celia3018
20.04.2007., 01:38
rekoh ranije wilson owen al moram da dodam josh i ova dva idota..........
http://atlanta.creativeloafing.com/binary/3f1d/flicks_review1-1_47.jpg
a od zeMskih npr riz viterspun, debra mesing, kristina richi, dzesika simpson, itd :)

Ko su ta 2 idiota?
I sto Riz Viterspun? Ona je bas slatka ko secer!!!!!!!!!

celia3018
20.04.2007., 01:42
Mene nerviraju one matore prdonje sto se tripuju da se zesci frajeri.... Prvi je eto Ricard Gir, James Caan,..Denzel Washington mi je malo bljak u poslednje vreme... Hju Grant jer me nervira kako slaze face- da su smesne pa ajd, ali bas je gadan ..i ne kontam kako se svi loze na njega (engl.akcenat? plave oci? )....itd, itd.....

Ko se lozi na Hju Granta, da mu izvrsimo jednu lobotomiju - besplatno!!!!!!!!!!!

celia3018
20.04.2007., 01:52
Najiritantnija iritantnost na planeti je - RENE ZELVEGER!!!!!!!!!!!

Ekiman
20.04.2007., 05:47
mozete vi da *****te o Bred Pitu ali covek je odlican glumac i ima zaista dobrih filmova npr.interviju sa vampirom(najbolji film o vampirima)sedam(jedan od najboljih trilera),borilacki klub(na mojoj listi ulazi na listu 10 najboljih filmova ikada)...
to sto covek dobro izgleda to nije njeova krivica...

vi ste samo ikopleksirani sto je sa agelinom i moze da ima koju hoce+ima para+super izgleda...

:-)

Meseceva_kci
20.04.2007., 13:35
milica milsa. a zasto? ... takva se rodila.
Najiritantnija iritantnost na planeti je - RENE ZELVEGER!!!!!!!!!!!

.....

Lucky girl
20.04.2007., 13:42
Nije problem, stoj iza njega, nisam rekao suprotno...
Inache, nemoj biti cinichna i vredjati druge. Ne pada mi na pamet sa tobom da se ubedjujem, niti da se svadjam... Ne znam te, ne znash me, na netu si cool, tako da, opet-NE ZHELIM SVADJU! ;)
Rekao sam shta sam imao...
nisam te ni u jednom momentu vredjala,samo u neke stvari ne verujem i kraj

Lucky girl
20.04.2007., 13:43
ni meni nije jasno kako nekog riz moze da nervira,devojka je takooo slatka i simpaticna :)

kamenac
20.04.2007., 14:21
Abe, ukusi su različiti. A o ukusima se ne raspravlja! Kraj dileme

tarabica
20.04.2007., 20:01
Ešton Kučer me nervira, ako se on uopšte i svrstava među glumce :roll:

Zikica
21.04.2007., 01:54
hmmmmmm......cek da vidim....
nikolas kejdz.....jedino sto mu valja je mandolina kapetana korelija ovo ostalo je samo da se baci u vodu...
riz vinterspun...ona je uzela da glumi a ni ona sam ne zna zasto...blagi uzas...
vin dizel, camuge koje ubace da budu comedy relief u filmu...itd

giselle
21.04.2007., 16:51
Eh, Eston Kucer, daaa........ kako je to retardirana osoba.....
Onaj mali perverznjak Vudi Alen.....fuj fuj, ne mogu da ga podnesem, sas sve onim glasicem.. :x
Andie McDowell me cesto iritira.... kvocka
Nicolas Cage je u jednom filmu odlican, u drugom los.... po glumi mi je osrednji... ali ono Sto mene fascinira jesu njegove usi..!! :shock:

havalius
21.04.2007., 17:30
Mene užasno, ali užasno nervira Majkl Medsen.

Ben_Adam
21.04.2007., 18:08
Ashton Kutcher nije glumac ***.... On je... ''Muzh Demi Moore''... A yoy

Marauder
21.04.2007., 18:55
Kutcher se proslavio u That 70s Show i pre nego sto je upoznao Demi.

DeMeNtOr
21.04.2007., 19:02
I to je stvarno vrhunska serija!!!

Marauder
21.04.2007., 19:04
Ja ne propustam That 70s Show. Jedna od najboljih serija danasnjice.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/e/e2/That_70s_Show_Cast.jpg/730px-That_70s_Show_Cast.jpg

giselle
21.04.2007., 19:13
Eston Kucer jeste glumac, a to kakav je...no comment..
Kako se retardirano ponasa, narocito u punk'd...... uzas.....
I jeste se proslavio u toj seriji, ali i posle je imao jos filmova... nema veze sto je muz D.Mur

DeMeNtOr
21.04.2007., 20:19
@68Mustang428CJ
Hvala za sliku i drago mi je sto ti se svidja serija,ni ja takodje ne propustam nijednu epizodu...

Marauder
21.04.2007., 20:34
Meni je bas zao sto su ukinuli seriju, ali izgleda da odlazak Ashton Kutchera i Topher Gracea nije se mogao nadoknaditi.

tarabica
21.04.2007., 21:26
Da sećam se Eštona Kučera baš iz serije "Vesele 70-te", ali i tad me nervirao, mada je serija bila dobra :D

ForeverAngel
23.04.2007., 19:20
Bred Pit, Anđelina Džoli, Kameron Dijaz, Metju Mekhonahi

Ben_Adam
23.04.2007., 20:30
Govorim za sada... A i shto se tiche That '70s Show, tu je samo izigravao retarda, odnosno bio retard kao shto i jeste... Njegova ''gluma'' je ispod proseka...
Zato je sada jesino shto kod njega vredi Demi Moore... To je bila moja poenta! ;)

Cosmic babe
25.04.2007., 15:16
:roll: Milica Milsa, Snezana Savic i Ivana Mihic...
NO COMMENT

Ben_Adam
25.04.2007., 15:20
JAOOOO DAA!!!!!!!!!!! Snezana Savic .... FUUUUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Topolskaaaa 18, va vroooooaaaaatima puuuiiiiisheeee.... KOZETINA!

Cosmic babe
25.04.2007., 15:22
Inace, Brad je odlican. Babel i Fight Club su mu u vrhu, iako ima mogucnost transformacije od slatkog, plavog (Seven years.., Sve reke....) do opasnog, jakog, posebnog muskarca. (Nemojte da mesate njegov privatni zivot jer je to nesto sasvim drugo. Tu i mene razocarava gubitkom sopstvene licnosti i pretvaranjem u osobu sa kojom je trenutno).
Brad zna da dobro izgleda i ne znam zasto mu to zamerate, jer ima i ostale kvalitete... :)

Cosmic babe
25.04.2007., 15:23
JAOOOO DAA!!!!!!!!!!! Snezana Savic .... FUUUUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Topovskaaaa 18, va vroooooaaaaatima puuuiiiiisheeee.... KOZETINA!
Kazi, koliko su ...uzasne...sve tri...
:x

Ben_Adam
25.04.2007., 15:32
Jao, tek sad shvatih ko je Ivana Mihic.... FUJ FUJ FUJ FUJ FUJ FUJ!!!!!!!!
SVe tri su ODVRATNE KOZE I SRAMOTE ZA SR. KINEMATOGRAFIJU I CHOVECHANSTVO UOPSHTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Enfroz2891.
26.04.2007., 19:31
Adam Sendler,Adam Sendler i.....a,da Adam Sendler.

sarabubasara
29.04.2007., 17:43
ne znam sto vas nervira brad pitt...covjek jeste bio uobrazen ali se popravio i filmovi su mu dobri.
nije vise toliki pozer i dobar je glumac.

Ben_Adam
29.04.2007., 20:34
Pa ... Shto se tiche glume, nije bash na visokim shtiklama... Ma... Neka zhivi svoj zhivot...
Istina, imao je neke dobre role, ali nisam bash impresioniran...

Lucky girl
30.04.2007., 03:07
jaooo daj molim te.....on kao nije dobar glumac???on je fenomenalan glumac....
i inace nije topovska 18,vec topolska

Ben_Adam
30.04.2007., 14:21
Izvini, morash li da budesh stalno tako drchna?
Opusti se...
On nije LOSH glumac, ali ne mogu retji ni da je sjajan... Mnogo njih je ispred njega...
Shto se tiche izgleda, chovek jeste u vrhu, ali, ponavljam, gluma mu nije perfektna, chak shtavishe...
I izvini za Topolsku, moderisao sam! ;)

Lucky girl
30.04.2007., 15:16
nisam drcna....ali ne kapiram to da neko kaze da nije neki glumac....covek ima izuzetnu moc transformacije,odlican je....naravno da ima boljih ,npr robert de niro,tom henks,jack nickolson....ali brad se od tih ne mogu reci mladjih,jer nije mlad,ali se ubraja u jedne od najjjtalentovanijih glumaca po mnogim kriticarima........

danez
30.04.2007., 16:39
Ma ko rece bred nije pozer, pa on i angelina su najveci pozeri trenutno.
Uzas.

mrs depp
01.05.2007., 02:08
Kameron Dijaz..............Nekako je mrzim od filma'Ženidba mog najboljeg prijatelja',kada je pokušala da otme slavu Džuliji Roberts.

korona1
01.05.2007., 03:10
Kameron Dijaz..............Nekako je mrzim od filma'Ženidba mog najboljeg prijatelja',kada je pokušala da otme slavu Džuliji Roberts.

Svasta.

Marauder
01.05.2007., 08:03
Govorim za sada... A i shto se tiche That '70s Show, tu je samo izigravao retarda, odnosno bio retard kao shto i jeste... Njegova ''gluma'' je ispod proseka...
Zato je sada jesino shto kod njega vredi Demi Moore... To je bila moja poenta! ;)

Bio je odlican u Butterfly Effect.

Ben_Adam
01.05.2007., 11:56
Bio je odlican u Butterfly Effect.
TO je jedan od retkih njegovih koji nisam odgledao, a chuo sam da je extra... Moram da ga pogledam skoro... Inache, ima dva dela, da?

mrs depp
01.05.2007., 14:17
Svasta.
Svašta? ja sam protiv praznoglavih američkih glupačica,kojih iz dana u dan ima sve više.Ne volim te lažne glumice,koje stvarno nemaju pojma o glumi.Da bi bio dobar glumac moraš da imaš doro razvijenu maštu,i stvarno da budeš iznad proseka,jer ti onda kad glumiš,stvaraš novi život svojom interpretacijom.Zato je meni Johnny Depp jedinstven,svuda je nešto novo.

Marauder
01.05.2007., 18:57
TO je jedan od retkih njegovih koji nisam odgledao, a chuo sam da je extra... Moram da ga pogledam skoro... Inache, ima dva dela, da?

Da, ima 2 dela, ali Ashton Kutcher ne glumi u 2. delu.

Ben_Adam
02.05.2007., 12:14
Da, ima 2 dela, ali Ashton Kutcher ne glumi u 2. delu.
U tom bolje... :D

Marauder
02.05.2007., 16:57
Nisam gledao 2. deo pa ne mogu reci.

Ali 1. deo je odlican.

Ben_Adam
02.05.2007., 23:06
Hvala na predlogu, obavezno tju da ga pogledam. Inache, mogli bi i da se vratimo na temu... :D

mrs depp
03.05.2007., 01:32
Hvala na predlogu, obavezno tju da ga pogledam. Inache, mogli bi i da se vratimo na temu... :D
E DA! ajmo ljudi,NAJIRITANTNIJI GLUMCI,KO I ZAŠTO?

ana_Bar
09.05.2007., 18:36
1.Brad Pitt
2.Met Dejmon
3.Snezana Savic
4.Djosa
5.svi hrvatski glumci i glumice:)
bljaks....

NE DIRAJTE MI ANGELINU JOLIE!Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

ana_Bar
09.05.2007., 18:37
zasto?hmmmm .. . . . . pa zato sto se vidi iz aviona da se foliraju!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozzzz

katia
09.05.2007., 22:47
Odlicna tema, moze savrseno da posluzi kao vreca za udaranje i oslobadjanje negativne energije! :smile: !
Iritantnost mi je nekako spontani osecaj, cesto ne umemo da opisemo zasto je tako, ali odredjene osobe su nam do nepodnosljivosti antipaticne vec na prvi pogled.
Moji favoriti za peglanje:
1. Bojana Stefanovic ( mozda i ne bi bila na prvom mestu da nije toliko trenutno medijski zastupljena da mi na usi izlazi, gospodjica "Mnogo buke ni oko cega")
2. Kolin Farel ( prosto zraci sirovo i bahato, gaji narcisoidnost u jednakoj meri kao i prethodna zrtva)
3. Grupa "menjaj kanal" koji su toliko iritantni da nema smisla pamtiti njihova imena!

mixa29
10.05.2007., 14:17
Strani glumci me ne iritiraju! Ima neke koje nešto i ne volim da gledam mada urade po neki dobar film pa se opet oduševim al ovi naši... Tu bolje da kažem par glumaca koje obožavam, ostalo sve da ti se stomak okrene! Katarina Žutić je slatko malo stvorenje ali katastrofalna glumica, Snežana Savić - vrhunac! MILICA MILSA - to kad vidim odmah prodajem telivizor! :)

kristina91
14.05.2007., 11:51
Glumice koje ne podnosim su:
1.Kristanna Loken(bez komentara)
2.Ona crvenokosa sto glumi u Ameickoj piti i Date movie. POZLI MI KADA JE VIDIM
A glumci:
1.Nicolas Cage(ni sama ne znam zasto mi je toliko antipatican)
2.S.Stalone
3.Colin Firth(sav je ustogljen u svakoj ulozi)

E da goldfish ko si ti ona dva kretena?

mrs depp
14.05.2007., 14:02
Odlicna tema, moze savrseno da posluzi kao vreca za udaranje i oslobadjanje negativne energije! :smile: !
Iritantnost mi je nekako spontani osecaj, cesto ne umemo da opisemo zasto je tako, ali odredjene osobe su nam do nepodnosljivosti antipaticne vec na prvi pogled.
Moji favoriti za peglanje:
1. Bojana Stefanovic ( mozda i ne bi bila na prvom mestu da nije toliko trenutno medijski zastupljena da mi na usi izlazi, gospodjica "Mnogo buke ni oko cega")
2. Kolin Farel ( prosto zraci sirovo i bahato, gaji narcisoidnost u jednakoj meri kao i prethodna zrtva)
3. Grupa "menjaj kanal" koji su toliko iritantni da nema smisla pamtiti njihova imena!
PA OVAJ,HVALA!! ;)

Don't_call_me_baby
17.05.2007., 09:21
LIDIJA VUKICEVIC

A-man
20.05.2007., 11:04
Stiven Sigal...Kurt Rasel...

Lolica Veverica
20.05.2007., 12:45
Milica Milsha- zena je debilna ali stvarno........
Milenko Pavlov
Aljosa Vuckovic
Lidija Vukicevic

Lolica Veverica
20.05.2007., 12:46
Zboravih : Irfan Mensur

giselle
20.05.2007., 17:26
2.Ona crvenokosa sto glumi u Ameickoj piti i Date movie. POZLI MI KADA JE VIDIM

Mislis li na ovu malu kravulju? Alyson Hannigan (http://www.imdb.com/name/nm0004989/) UFFF najbolje da cuti, jer kad progovori popucaju mi prozori !!! :-x :-x

Drass
21.05.2007., 11:26
Dzenifer Aniston - grozna mi je i iritantna
Hali Beri - isto
ona riba iz Underworld - no coment
ovi me BAS smaraju:
onaj britanski smarac, kako bese...
Dzoni Dep
Dzordz Kluni
Tom Kruz
L. D. Caprio
ima ih jos al ne mogu da se setim

kristina91
25.05.2007., 11:04
Jeste Giselle na nju sam mislila.

blackpearl
25.05.2007., 13:48
Dep, Dep, Dep

ma sta ti znas :razz: :grin:

Dzoni Dep
Dzordz Kluni
Tom Kruz
L. D. Caprio
Johnny Depp nije englez ;)

Mene najvise nervira Leonardo Di Kaprio. Bio mi je grozan kad je bila sva ona pompa oko Titanika a i posle, cak ni Departed jos nisam gledala jer izbegavam filmove gde glumi :D

Tok Kruz, uff i njega isto ne podnosim i sve te njegove filmove, ja sam junak ja cu spasiti svet, ne znam sta ljudi vide u njemu

i vecinu nasih glumaca, a najvise ona, ne mogu ni imena da jos se setim, glumila je u Zoni Z :?:

Drass
25.05.2007., 20:04
Johnny Depp nije englez ;)

:?:

Naravno ;-) njega sam posebno istakao
inace, mislio sam na jako poznatog britanskog glumca ne mogu da se setim imena al uvek glumi u nekim dramcugama i jakoo smara

Drass
25.05.2007., 20:06
Setio sam se - Hju Grant!! Muka mi je kad vidim onu njegovu glupu facu!

mrs depp
25.05.2007., 20:44
Dzenifer Aniston - grozna mi je i iritantna
Hali Beri - isto
ona riba iz Underworld - no coment
ovi me BAS smaraju:
Dzoni Dep
Dzordz Kluni
Tom Kruz
L. D. Caprio
HM!! :evil: NE DIRAJ DEPP-A!! IPAK JE OVU TEMU POSTAVILA VERNA POŠTOVATELJKA JOHNNY-JA!!!TAKO DA-**** OFF!

Drass
26.05.2007., 02:53
ma f... of ti!!!! Dep je smarac a filmovi su mu truli! Uostalom to je moje misljenje, ako si vec otvorila temu sta s*res!
Tajni prozor, Pirati s kariba, From hell, ne zna se sta je gore....

blackpearl
26.05.2007., 04:05
pogledaj malo njegove starije filmove, moji favoriti
Ed Wood
Fear and Loathing in Las Vegas
Edward Scissorhands
Blow
.
.
.
uglavnom Burton+Depp= dobitna kombinacija :D

DeMeNtOr
26.05.2007., 12:06
pogledaj malo njegove starije filmove, moji favoriti
Ed Wood
Fear and Loathing in Las Vegas
Edward Scissorhands
Blow
.
.
.
uglavnom Burton+Depp= dobitna kombinacija :D
Slazem se,Depp je odlican glumac...

mrs depp
27.05.2007., 01:55
ma f... of ti!!!! Dep je smarac a filmovi su mu truli! Uostalom to je moje misljenje, ako si vec otvorila temu sta s*res!
Tajni prozor, Pirati s kariba, From hell, ne zna se sta je gore....
KAO PRVO:
-Tajni prozor-psihološki triler gde je on,kao glumac odlično izvršio posao.....
-Pirati sa Kariba-milioni dolara koje je zaradio film,dosta govori,po priči i mašti nadmašio je mnoge izvikane filmove...Depp je stvorio lik novog,i drugačijeg pirata-uostalom,treba pomenuti samo nominaciju za Oskara u piratima,glavna muška uloga,za istu ulogu-Zlatni globusi(2)
-From hell-pošto se vidi da baš i nisi upoznat/a sa tematikom ovog filma,i teme-najvećeg seriskog ubice,duha tog vremena,i Johnny-ja koji se totalno stopio u ulozi inspektora...šta da ti kažem,sem da si uskraćen/a za poznavanje dela glumca-genija,kojeg je sam Marlon Brando proglasio za svog naslednika.....
inače_Sleepy Hollow,Ed Wood,Blow,Potraga za Nedođijom,Čarli čokolada...i mnoooog drugih veličanstvenih dela.....

Drass
27.05.2007., 04:04
Ma uredu je imam pravo na svoje misljenje a to je da mene Dep uzasno smara i nemam nameru da "jurim" njegove dobre filmove. Upoznat sam sa tematikom ccc... zabole me
Ono sto sam video nije mi se svidelo al nije ni bitno. Poenta je da to nije razlog da mi napises F... OF! Ako je tema iritantni glumac - dao sam ga!

mrs depp
27.05.2007., 23:49
moja tema,moja teritorija,moje vlasništvo.....

zoranpetrovic84
28.05.2007., 00:09
sve teme su moje :D :D
salu na stranu, bez psovanja i svadje, brisacu vam postove...

Marauder
28.05.2007., 00:14
Mene najvise nervira Leonardo Di Kaprio. Bio mi je grozan kad je bila sva ona pompa oko Titanika a i posle, cak ni Departed jos nisam gledala jer izbegavam filmove gde glumi :D

Bio je odlican u Catch Me If You Can.

///Milena///
28.05.2007., 00:59

E to mu je stvarno super film i on je dobro odigrao ulogu, po meni to mu je jedan od najboljih filmova.

blackpearl
28.05.2007., 01:55
Ima par dobrih filmova, i uvek mi posle bude zao sto te filmove nisam pogledala ranije, ali bas ga ne volim i to ti je :D

mrs depp
31.05.2007., 20:56
leonardo di kaprio je prosto neverovatan u filmu 'Šta izjrda Gilbert Grejpa'

Vithor
30.06.2007., 20:35
Andjelina. Bumbar je izujedao po ustima, smara sa njenim humanitarnim zavrzlamama. Ne znam, jednostavno je ne podnosim. Bata Zivojinovic, ne znam, ne volim Koracicu :P. Onaj kepec sto glumi po hrvatsko/srpsko/crnogorskim serijama, cak i moja prababa prokomentarise da ne zna da glumi - glumi i u "Mjesovitom Braku", znate na koga mislim...

divlja
30.06.2007., 22:42
Dzulija Roberts, Sandra Bulok, Demi Mur i Meg Rajan i ova nasa Boba Micalovic.
Od glumaca iritirali su me Bred Pit i Di Kaprio, sad me vise ne nerviraju...i kompletna muska "mladja" domaca ekipa.

Zasto? Zato sto su izvikani bez pokrica. Ova dvojica su se ipak dokazala na kraju krajeva, pa sam zato promenila misljenje.

Jeca_90
04.07.2007., 21:56
Dzon Kjuzak,jako me nervira......kao i Angelina Jolie,jer je kao glumicu uopste ne cenim,a glup mi je i Sigal jer kao sto kazete svi su mu isti,on je kao neki supermen,koji pobije dvesta ljudi odjednom,slican slucaj i sa Svarcenegerom!

love4ever
05.07.2007., 10:32
leonardo di kaprio je prosto neverovatan u filmu 'Šta izjrda Gilbert Grejpa'
Taj covek mi je bio smesni sladunjavi glumcic kad se pojavio u Titaniku. Sad me svakom ulogom oduva, i ne mogu da se sastavim od plakanja, kad zagibe u Krvavom Dijamantu, i onom kako se zvase Departed...Odlican je glumac.
Nervira me celokupna postava domaca, glumacka zadnjih deset godina. Nervira me Kluni, Koneri...nerviraju me sve ove glumicice, tipa Scarlet J., pa Jessica A., pa sve ove sto iskoriscavaju svoju trenutnu pomodnu, poziciju, pa ce da gasnu za par godina kad ih se trziste zasiti. A taj tip glumice je ona Gvinet Paltrou, ona je otvorila sezonu, cini mi se. Strasno bezlicno stvorenje.

duka41
05.07.2007., 11:37
Dragan Bjelogrlić, Roko Sifredi, Stiven Sigal

Mira RBD
13.07.2007., 23:42
Brad&Anagelina.........c c c c c c c c c......................

pady
15.07.2007., 19:37
1. TOM 'KEPEC' KRUZ
2. BRED PIT
3. RICARD GIR
4. MEL GIBSON
5. KLINT ISTVUD
Razlog? Pa zato sto su SABANI!!!

1. MERIL STRIP (Ne podnosim je!)
2. GLEN KLOUZ
3. DZESIKA ALBA
4. BLIZNAKINJE OLSEN (Zabranite deci da gledaju filmove sa njima)
5. SARLIZ TERON
Dodala bih jos i bracu VILA SMITA & EDI MARFIJA, kao i sve moguce domace glumce i glumice osim ZORANA RADMILOVICA i TASKA NACICA.

malèna
16.07.2007., 07:55
Van Dam- iz istog razloga kao i Steven.
Jean Claude Van Damme je jedan od najlepsih glumaca na svetu, i nerazumem kako moze neko nesto lose da napise o coveku koji ima perfektno lice i telo, stvarno je prelep i savrsen u svemu...
A sto se tice Van Damovih filmova uopste nije istina da su mu svi filmovi isti ti neznas o cemu pricas, par primera njegovih poslednjih najnovijih filmova Replicant/Wake Of Death/In Hell/ Until Death su potpuno drugaciji i novi uopste nisu isti svaki film je nesto sasvim novo...

A sad sto se tice liste 3 Najiritantnija glumca i glumice...
Od Muskih:
Tom Kruz, Ben Aflek, Bred Pitt- Jednostavno su dosadni i uopste nevolim da gledam njihove filmove ...

Od Zenskih:
Julia Roberts, Sandra Bullock, Angelina Jolie, Kate Hudson- Takodjer dosadne su i nevolim da gledam njihove filmove...

Marauder
16.07.2007., 08:00
Jean Claude Van Damme je jedan od najlepsih glumaca na svetu, i nerazumem kako moze neko nesto lose da napise o coveku koji ima perfektno lice i telo, stvarno je prelep i savrsen u svemu...

Pa tema nije o tome kako izgleda neko kako glumi.

A tu je poprilicno los. Osim Legionnaire nijedan njegov film mi se nije svideo, a gledao sam ih poprilicno.

malèna
16.07.2007., 08:21
Pa tema nije o tome kako izgleda neko kako glumi.

A tu je poprilicno los. Osim Legionnaire nijedan njegov film mi se nije svideo, a gledao sam ih poprilicno.

Nije istina da je Van Damme los glumac, on ima mnogo filmova u kojima glumi fantasticno, mozda nisi gledao sve njegove filmove on je stvarno odlican, pogledaj film In Hell, Replicant, Wake Of Death i njegov najnoviji film Until Death pa ces se uveriti da je odlican glumac...
Legionnaire je fantastican film, ali nemogu da verujem da ti se nijedan njegov film vise nije svideo, samo par primera jednih od Van Dammovih najboljih filmova: Bloodsport, Kickboxer, Universal Soldier, Double Impact, Time Cop, Hard Target, Lionheart, Cyborg, Streetfighter...((mislim ovo su sve fantasticni filmovi)) nerazumem kako mozes reci da nije dobar glumac i da su mu filmovi losi kada ima tako mnogo kultnih dobrih filmova koji su sve bili jedni od najgledanijih filmova u svetu... :D

Marauder
16.07.2007., 08:43
Gledao sam vecinu njegovih filmova sa tvoje liste i kao sto sam napisao gore, jedino mi se Legionnaire svideo.

Bas pre neku vece je bio In Hell. Neki djavo mi nije dao mira i odlucio sam da ga pogledam iako je poceo u 2 a.m. Glupost velika, nisam mogao da verujem da sam sedeo do 4 a.m. za tako glup film.

Znam ja zasto ti tako pricas o njemu. Ti njega volis i da snimi najvece smece na svetu ti bi rekla da je dobar film. :lol: Potpuno razumem, i ja sam takav kad je rec o Nicolas Cage. Pre neki dan sam gledao Wicked Man i film je katastrofa, ali ja bi mu dao prelaznu ocenu samo zato sto je Nicolas Cage u njemu (koji nije snimio odlican film jos od Face Off, mada je Family Man bio poprilicno dobar).

Sweeney Todd
05.08.2007., 03:48
Bred Pit,Anjelina jolie,Cameron Diaz,Mirka Vasiljevicj,Jennifer Lopez
Rene Zelveger.....itd

miljan06
06.08.2007., 12:42
1. Steve Martin
2. Ben Affleck
3. Will Ferrell

No comment !

Betty_Blue
06.08.2007., 21:40
Meryl Streep-dobra je glumica ali ima neshto shto me tera da izbegavam filmove u kojima se ona pojavljuje
Cameron Diaz-no comment
Lindsay Lohan-no comment
i svi glumci koji se pojavljuju u onoj sprdnji od serije 'meshoviti brak'

gajic
06.08.2007., 21:51
Tom Kruz - ljigav mi je
Dolf Lundgren ( valjda se tako cita ) - katastrofa
Van Dam - ljigav i katastrofa

Neko je ladno stavio Edi Marfija kao iritantnog - covek je apsolutno fenomenalan.

@rgentino
07.08.2007., 15:21
Bred Pit
Tom Kruz
Silvester Stalone

Sve glumice su mi odlične .

Marko say:
09.08.2007., 22:07
Lindsy Lohan: Zato što je uobražena i kasni na snimanja

Maritza
09.08.2007., 23:26
Uh, Tom Kruz je i mene u poslednje vreme počeo da nervira. :-|

Strela
09.08.2007., 23:33
Meryl Streep-dobra je glumica ali ima neshto shto me tera da izbegavam filmove u kojima se ona pojavljuje
Cameron Diaz-no comment
Lindsay Lohan-no comment
i svi glumci koji se pojavljuju u onoj sprdnji od serije 'meshoviti brak'

Шта, зар се она уопште може назвати глумицом? :shock:

Master_Chief
10.08.2007., 00:33
Will Ferell je djubre,muka mi kad vidim reklamu za film u kome on glumi...ostali su tolko kolko ok...

bekana78
17.08.2007., 03:04
Dzim Keri-iritira svojim kreveljenjem,pokusava da bude komican,zanimljiv......jadno
Vil Farel-lose....ali STVARNO lose...
Branislav Trifunovic-bez talenta,koliko je Sergej zaista odlican glumac(mada ponekad iritira svojim ponasanjem),toliko je ovaj totalni krs.

Kirsten Danst-prepotentna.....fuj
Dzenifer Aniston-ne znam zasto je toliko placena glumica kad je sva pateticna
I sve nase mlade glumice su nekako....dosadne

mrs depp
26.09.2007., 01:59
malo mi je ljigav Jude Louve....nekako od onog filma-gde je robot,uz onog klinca...'Veštački um'

Quiet Rebel
26.09.2007., 02:11
jel to namerno zbog mog nika???il stvarno? vidiš ako je istina,čudno,držiš Branda za avatar koji je Depa odabrao za svog naslednika i za čiji je film pristao da glumi poslednji put pred smrt(Dep režija)

Brandov poslednji film nije bio "The Brave" u reziji Dzoni Depa, nego The Score, gde igra uz De Nira i Nortona.
"The Brave" je snimljen '97 a "The Score" 2001.

To da ga je odabrao za naslednika je izvrtanje Brandovih reci i preuvelicavanje. Brando je Depp-a cenio kao osobu, kao lika i svog dobrog ortaka.

Evo citata sa imdb-a
Brando constantly referred to his good friend Johnny Depp as "the most talented actor of his generation".

To su Brandove reci. Kapiram da ti je Dzoni omiljeni glumac i da si mozda negde procitala krivu interpretaciju onoga sto je Brando izjavio.

Zar mislis da bi se njegov naslednik rodio tako kasno? Da bi trebalo da prodje toliko godina? Ne, ako je iko Brandov naslednik onda je to Robert De Niro.
Mada je meni ta cela prica oko nasledjivanja bilo koga bez veze, ali ajde....

I DA ODGOVORIM NA PITANJE

Travolta
Stalone
Branislav Trifunovic

Od glumica me niko ne iritira bas toliko

Protektor
26.09.2007., 12:02
Definitivno to su:
1.Sigal - on nije nikakav glumac,samo se mlati tu i tamo i uvek izigrava mačo mena sa stavom i dostojanstvom.Bože moj,svaki put kada ga vidim u novom filmu izgleda mi kao da gledam nastavak predhodnog
2.Van Dam - slična priča kao sa predhodnim.Samo se mlati,leti,puca,do duše dobija batine ali je neuništiv.Ni on nije glumac.
3.Švarceneger - oduvek mi je bio nagori.Nemački akcenat koji više odgovara nekom porniću,mišići na sve strane,petlje koliko hoćeš,neunuštiv.Barem mi je drago što se bacio na politiku te ga neću tako često gledati.

Što se tiče žena trenutno ne mogu da se setim ni jedne.Uglavnom nisu loše a i žene mogu mnogo bolje da glume od muškaraca iako nisu profi glumice.

VIRGINIJA
26.09.2007., 12:24
Glumice:

1.Skarlet Johanson
2.Skarlet Johanson
3.Skarlet Johanson-Devojka me izludjuje,tako da bi ona mogla opushteno da zausme sva tri prva mesta.

4.Gvinet Paltrow
5.Jenifer Lopez(ako se moze nazvati glumicom)

Glumci:

1.Tom Kruz
2.Stalone.
3..Švarceneger

Mislim da je svako komentarisanje suvishno.

Betty_Blue
26.09.2007., 14:21
Owen Wilson-ako je on uopshte glumac
Val Kilmer-svaka chast za Doors-e,al je zhesce iritantan
Jon Voight-smaraaach

Danny Ocean
26.09.2007., 17:34
Tom Hanks
Mel Gibbson
Billy Zane
Russell Crowe
Van Damme

Neam pojma zašto, jednostavno me iritiraju njihove face...

VIRGINIJA
26.09.2007., 18:28
Tom Hanks
Mel Gibbson
Billy Zane
Russell Crowe
Van Damme

Neam pojma zašto, jednostavno me iritiraju njihove face...

wow,.....:shock:

Koliko si naveo dobrih glumaca.

topmodelsica
26.09.2007., 18:29
Pa za mene su svi glumci iritirajuci. Ja sam vrlo temperamentna, sve me iritira. Ako te neko iritira to ne mora da znaci da je on debil i da od njega mozes da izgubis zivce.

Danny Ocean
26.09.2007., 22:32
wow,.....:shock:

Koliko si naveo dobrih a superiritirajućih glumaca.

!!! :D

Danny Ocean
26.09.2007., 22:34
Pa za mene su svi glumci iritirajuci. Ja sam vrlo temperamentna, sve me iritira.
A KLUNI? :shock:

VIRGINIJA
26.09.2007., 22:53
wow,.....

Koliko si naveo dobrih a superiritirajućih glumaca

!!! :D

Nemoj da mi izvlachish rechi iz konteksta

;)

katy
27.09.2007., 23:25
Bred Pit i Andjelina :evil:

elektrotehnichar
28.09.2007., 00:06
Najvishe me iritira Bata Zivojinovic

mrs depp
28.09.2007., 01:19
Brandov poslednji film nije bio "The Brave" u reziji Dzoni Depa, nego The Score, gde igra uz De Nira i Nortona.
"The Brave" je snimljen '97 a "The Score" 2001.

To da ga je odabrao za naslednika je izvrtanje Brandovih reci i preuvelicavanje. Brando je Depp-a cenio kao osobu, kao lika i svog dobrog ortaka.

Evo citata sa imdb-a
Brando constantly referred to his good friend Johnny Depp as "the most talented actor of his generation".

To su Brandove reci. Kapiram da ti je Dzoni omiljeni glumac i da si mozda negde procitala krivu interpretaciju onoga sto je Brando izjavio.

Zar mislis da bi se njegov naslednik rodio tako kasno? Da bi trebalo da prodje toliko godina? Ne, ako je iko Brandov naslednik onda je to Robert De Niro.
Mada je meni ta cela prica oko nasledjivanja bilo koga bez veze, ali ajde....

I DA ODGOVORIM NA PITANJE

Travolta
Stalone
Branislav Trifunovic

Od glumica me niko ne iritira bas toliko
Ovako-Ne izvrćem reči,nego prosto izvlačim iz novinskih članaka,i ako imaš film Don Huan de Marco ili The Brave-original-možeš pogledati i čuti Brandov intervju,i mišljenje o Deppu.....

Quiet Rebel
28.09.2007., 11:10
Ovo sto sam ti citirala je takodje Brandovo misljenje o Depp-u, izreceno od strane Branda licno. I to je jako pozitivno misljenje i lep komentar.

Jesi iz tih clanaka izvukla da je Brandu The Brave bio poslednji film? Ako jesi citas pogresne novine....

*maidenka*
29.09.2007., 23:38
najiritantnije glumice..sve ove nove..hillary duff,lindsay lohan itd..........

**case-problem**Shile
11.10.2007., 03:15
Adam Sendler
Oven Vilson
Son Vilijem Skot

tweet-tweet
11.10.2007., 03:22
dzenifer garner-grob neopojen, ona zena od toma kruza-misli da je uhvatila boga za unterciger i naravno tom kruz-jer je debil