Vidi punu verziju : kakvu gitarijadu ocekujete?
kakvu gitarijadu ocekujete?
Damire dodji ja te pozivam da ti malo operemo mozak i izbijemo sve zablude.
jebal.... te gitarijada!!!
Sta ovo treba da znaci.Ocekujem najjacu u zadnje 4 godine narocito posle izjava Bore Corbe da ce maksimalno povecati budzet posto je to manifestacija od nac. znacaja za razliku od onih tipa EXIT...
elendil
13.06.2004., 11:43
[quote="ghost"]kakvu gitarijadu ocekujete?[/quote
Na zalost tuznu,skromnu i punu mediokriteta koji koji ocajno sviraju,a smaraju do zla boga. :cry: :wink:
[quote="elendil"][quote="ghost"]kakvu gitarijadu ocekujete?[/quote
:? :cry:
elendil
25.06.2004., 19:06
[quote=ghost]kakvu gitarijadu ocekujete?[/quote
Na zalost tuznu,skromnu i punu mediokriteta koji koji ocajno sviraju,a smaraju do zla boga. :cry: :wink:
Ma ne serri i budi mlak.mr.Elendilu,reci lepo seljacku,jer se vasa varos Zajcmarci pretvorila u shugavu rupetinu kica sunda i narodnjaka.DESET UPOLA S LUKOM.Vi ste za poselo a ne za gitarijadu.
Na zalost skoro da si u pravu iako si surov.Zajecar nekad bejase rokerski grad.A sada...(glava u pesak).A ko je za to kriv? :roll:
jao bre pellav... :) pa nisam ni ja iz zajecara, i nije da mi se nesto posebno danas svidja, propao je grad jako mnogo, ali j***a, propalo je i 99% drugih gradova u srbiji... pa nemoj mi reci da tvom gradu nista ne fali :)
koliko o gitarijadi, zadnja na kojoj sam bio je bila ona '98 kada sam pokisao kao pacov i spavao na skveru... bilo je super, bio sam pijan tri dana, sviralo se zesce, ali je bila i upala pluca :)
u svakom slucaju, i dalje pozdrzavam gitarijadu.. drugo, to je jedini pravi festival u srbiji na kome mladi bendovi mogu da se dokazu!!! nema drugog!!
POZDRAV
Ma stari,Gitarijada jeste sjajna stvar 8)
elendil
28.06.2004., 12:57
Prezvakana je ta gitarijada.I vreme ju je pregazilo.Trebalo bi da je ukalupe u novo doba.Nije pametno da se ukine,zasto? :wink:
Ne kakve bre promene pa to bi ugrozilo jedino sto je odrzava-njenu jedinstvenost i posebnost -nemojte da mlatite a na Gitarijadi niste bili 10 godina-da li ste bili preproshle godine -Organizacija odlicna i u svakom trenutku oko 6000 ljudi ali je dovedeno Atomsko skloniste itd..
Proshle godine izradili sponzori i odma se videla slabija poseta--Necu bre da gledam Van Gog kako tripuje da je nesto u pola sedam ujutru a gledao sam-svake godine provedem gotovo svaki minut na Git... i bozanstveno se provedem...
A ti seljacino policija nikog nije tukla zadnje 4 godine ....
wild_child
28.06.2004., 13:31
Ja dolazim na gitarijadu.Gde mogu da spavam :lol:
elendil
28.06.2004., 15:16
In the meddle on the forest you will be like at home.Or in the middle of the citty.Klupe su tvrde,ali to je rock.Moz i u hotel Konj,Grinka ili Srbija.Ako si spreman da platis.Ili nadji curu ovde to ti je the best option. :wink:
Pa ne ja mislim nije kao u Svajcarsku!
wild_child
29.06.2004., 16:28
In the meddle on the forest you will be like at home.Or in the middle of the citty.Klupe su tvrde,ali to je rock.Moz i u hotel Konj,Grinka ili Srbija.Ako si spreman da platis.Ili nadji curu ovde to ti je the best option. :wink:
Moracu da nadjem momka posto sam zensko ali shvatila sam poentu :lol:
Ima mek svez trotoar ispred moje kuce ako vec namash kesh za motel ili hotel...Uostalom spavanje po trgovima i sokacima je tradicija gitarijade...
elendil
29.06.2004., 21:54
Ponesi vrecu,mada su noci hladne.Kraljevica je super.Steta zbog kampa,bilo je super kad je bio pored bazena. :D
elendil
02.08.2004., 00:30
Nesto se cuti,hoce li biti gitarijade? :?