PDA

Vidi punu verziju : Novak Djokovic

Stranice : [1] 2

Billie Jean
09.04.2007., 00:17
Ja ovog tenisera obozavam !!! :D Sta vi mislite o njemu ? :)

Eternal
09.04.2007., 00:20
Mnogo dobar covek. 8)
Salim se. Ne poznajem ga 8)
Hihihi. Opet se salim. Mislim,ne poznajem ga,stvarno,al' sta znam.. dobar je.. lepo igra. Mislim,tenis.
Joj,mnogo sam neozbiljna,izvinjavam se :lol: :D

Billie Jean
09.04.2007., 00:22
Ako,ako,i treba da si neozbiljna !!! ;) 8)

joca111
09.04.2007., 00:40
Nole legenda, covek je sazreo kao profesionalac sa svega 19 god. , a to je najvaznije!
A talenat je neosporan!

silver-girl
09.04.2007., 00:58
I really adore Novak!

Billie Jean
09.04.2007., 00:59
I really adore Novak!
Me 2 !!! :D

polarnimeda
09.04.2007., 02:54
novak... je cudo! ne znam koju bih rec mogao da kazem a da bude dovoljna.....
nego, sve je vise ovih tema sa pojedinacnim teniserima a postoji i tema tennis (uopste)... i gde da idem kada zelim da prokomentarisem novakovu, aninu, tipsinu ili jeleninu partiju?
mozda bi ta opsta trebala da se zalepi! u stvari sigurno bi trebala posto ne postoji podforum tenis!
TENNIS MEDJU LEPLJIVE! TENNIS MEDJU LEPLJIVE!!! :D

Billie Jean
09.04.2007., 19:16
Pa trebalo bi Tenis da ide u lepljive...slazem se !!! :D

Billie Jean
09.04.2007., 19:18
ne znam koju bih rec mogao da kazem a da bude dovoljna.....

Sa ovim se slazem !!! Nemoguce je opisati ovog decka i njegov uspeh i talenat,stvarno !!! Sta god da se kaze,malo je !!! :D

mawa_45
09.04.2007., 20:27
Lik igra.....za swoje godine.....nemam reci....
Koliko je tu truda ulozeno i sta je swe zrtwowano to stwarno samo on zna!
btw slikala sam se sa njim i imam potpis na kacketu....
aaa...diwan je....

Billie Jean
09.04.2007., 20:31
btw slikala sam se sa njim i imam potpis na kacketu....
aaa...diwan je....
I ja sam se slikala sa njim !!! I jeste divan !!! ;)

///Milena///
09.04.2007., 21:53
Pa šta reći o Novaku sem da super igra.
Jedva čekam da vidim šta će da uradi u Monte Karlu.

Lana M.
09.04.2007., 22:25
I ja...

Billie Jean
09.04.2007., 23:46
I ja... :)

mawa_45
10.04.2007., 00:04
ajmo sad
I ja...

polarnimeda
10.04.2007., 02:36
i ja...

joca111
10.04.2007., 02:36
Nadal u Monte Karlu pobedjuje 30% , Federer15%, Davidenko i Robredo po 5 %!
I Noletu bih dao optimisticnih 15 %! Ostali mi ulaze u onih preostalih 30%!

Nazalost, mislim da Nole na sljaci ipak nema neke sanse protiv Nadala!

Ovo su neka moja ocekivanja! Ovim cu se voditi kada budemi sao u kladinicu da vidim koliko su mi kvote isplative i na koga da se kladim! Naravno bice nekih usputnih promena ocekivanja

**case-problem**Andjelčić
10.04.2007., 12:31
pa nema on ti je nekako za tvrdje podloge a ne za sljaku!!!!!!!!!!!!

Billie Jean
10.04.2007., 12:50
Nazalost, mislim da Nole na sljaci ipak nema neke sanse protiv Nadala!

Videcemo... :D

Lana M.
10.04.2007., 13:49
pa nema on ti je nekako za tvrdje podloge a ne za sljaku!!!!!!!!!!!!
Ne bih se bas slozila sa ovim.Mislim da Nole odlican na svim vrstama podloge.Jeste malo cudno da neko ne samo Nole pobedi Nadala na sljaci,jer je on ubedljivo najbolji igrac na sljaci,ali s obzirom da je Nadal u malo losijoj formi svasta je moguce.

Billie Jean
10.04.2007., 13:59
Ne bih se bas slozila sa ovim.Mislim da Nole odlican na svim vrstama podloge.Jeste malo cudno da neko ne samo Nole pobedi Nadala na sljaci,jer je on ubedljivo najbolji igrac na sljaci,ali s obzirom da je Nadal u malo losijoj formi svasta je moguce.
I ja mislim da je Nole odlican na svim vrstama podloge... :) Pobedice i Nadala... :D

mawa_45
10.04.2007., 14:06
Ja mislim da ce on za godinu dana biti prwi igrac sweta...ako ne i ranije!

Billie Jean
10.04.2007., 14:07
On ce vrlo brzo biti prvi igrac na svetu...Mnogo dobro igra decko...

polarnimeda
10.04.2007., 14:18
Nole bas zato sto je odlican na svim vrstama podloge ima da bude u top 3 do kraja godine! A i No 1 jednog dana! Veoma kompletan igrac! Ako svaki element igre povisi jos malo (a pretpostavljam da je to normalno jer ima tek 19 godina)- eto novog Federera!
Zaista ovo ne pisem niti ga dizem zbog poslednje 2, fantasticne nedelje koje je imao! Nole je legenda koja toliko zeli to prvo mesto, da je nekako vec njegovo!

gt500
10.04.2007., 15:36
Nole ?
Svaka mu cast, decko je stvarno super, odusevio me je sa izjavom na kraju turnira !

10.04.2007., 15:58
Lana nisam mislila da on ne ume da igra na sljaci nego da prosto bolje igra na tvrdjim podlogama....a sto se tice toga da li moze da pobedi Nadala mislim da su sanse veoma male..ali nikada se ne znam!! Ja mu drzim palceve da ga odere...ali videcemo!!!!!!!! :)

10.04.2007., 16:01
Nole i pored toga sto zeli svoje 1 mesto on ga zasluzuje.......decko igra vrhunski a tek ima 19 godine....pa pred njim je velika svetla buducnost.....i one ce da ide samo ka vrhu... A do kraja godine ima da dodje najmanje u prvih 5...ako ne i u prva 3!!! Ma dokle god dogurao to ce biti veliki uspeh za njega!!!!! :smile: I za nasu zemlju :smile:

Billie Jean
10.04.2007., 22:58
Nole i pored toga sto zeli svoje 1 mesto on ga zasluzuje
Tacno,on to prvo mesto i zasluzuje... :)

10.04.2007., 23:50
A i dogurace on do tog mesta kad tad.....ima vremena!!!!!!!!!!!! Ma decko ima tek 19 godina tako da ce do svoje 21 biti No 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROVERENO

12.04.2007., 00:14
Alo ljudi nije u redu da ostavimo po strani naseg Noleta....pa on ima najvecu zaslugu da ostane pri vrhu na ovom forumu....a mi ga guramo dole!!!!!!!!!!!!!!!

Billie Jean
12.04.2007., 00:18
Alo ljudi nije u redu da ostavimo po strani naseg Noleta....pa on ima najvecu zaslugu da ostane pri vrhu na ovom forumu....a mi ga guramo dole!!!!!!!!!!!!!!!
Tacno !!! Ali ne mozemo da pricamo na temi ni sami sa sobom da bismo ga zadrzali na vrhu !!! ;) Slazem se da mu je tu mesto !!! Evo ,sace biti !!! :D

zabofaker
12.04.2007., 00:47
Đoko, talenat i to jako obečavajući...ako ovako nastavi za par godina tuć će se sa Nadalom, i Murrayom za 2. mjesto, možda čak i 1.

12.04.2007., 11:32
Đoko, talenat i to jako obečavajući...ako ovako nastavi za par godina tuć će se sa Nadalom, i Murrayom za 2. mjesto, možda čak i 1.
Alo decko do kraja ove godine ce se tuci za to mesto a ne za nekoliko godina........

Billie Jean
12.04.2007., 16:39
Alo decko do kraja ove godine ce se tuci za to mesto a ne za nekoliko godina........
Da,da,i on ce vrlo brzo isterati svoje,mislim cak i za manje od godinu dana!!! ;) NOLE CAR !!! :D

12.04.2007., 17:52
Da,da,i on ce vrlo brzo isterati svoje,mislim cak i za manje od godinu dana!!! ;) NOLE CAR !!! :D
Pa bas tako...bice on u vrhu do kraja godine...i moze samo neka povreda da ga spreci...Ali pu pu daleko bilo!!!!!!!!!!!!! Nadamo se da nece!!!!!!!11 :o

Billie Jean
12.04.2007., 21:10
Da,njega samo povreda moze spreciti !!! Ili ako umre od straha kad Banegad bude hteo da se slika sa njim !!! :lol: 8)

mawa_45
13.04.2007., 00:48
Nole je izjawio da je njegow mladji brat talentowaniji od njega...
Sta li ce to biti za par godina...?!?!

Billie Jean
13.04.2007., 00:49
Pa gde ces talentovanije od Noleta?!? :roll: :D

Sunflower girl
13.04.2007., 10:17
Novak Djokovic - po meni nas najlepsi, najzgodniji i najtalentovaniji srpski teniser :D . Svaka mu cast, plasirajuci se na sedmo mesto ATP liste zlatnim slovima upisao je svoje ime u istoriju srpskog tenisa, i zelim mu jos mnogo, mnogo uspeha, da dostigne prvo mesto, koje toliko zeli, ali ga je i zasluzio! Stvarno se sa pravom moze nazvati zvezdom belog sporta.Samo napred Nole...

joca111
13.04.2007., 15:07
Oprpsti mu, on je iz Hrvatske, mora da bude malo zavidan, to se podrazumeva!!! :D
Video da smo sada bolji u sportu u kojem su mislili da su nenadmasni!

13.04.2007., 17:21
Oprpsti mu, on je iz Hrvatske, mora da bude malo zavidan, to se podrazumeva!!! :D
Taj rad.....

Billie Jean
14.04.2007., 16:00
:lol: :lol: :lol:
Mislim da smo u tenisu ipak nenadmasni mi,nas Nole je ucinio da tako bude... :D

15.04.2007., 19:00
Tako da nam hrvacka vise i nije neki jak protivnik....mislim da smo podjednako jaki!!!!!!

joca111
19.04.2007., 03:36
Pa, trenutno smo verovatno jednaki u muskom tenisu, jer im je povredjen Ancic, ali u zenskom nam nisu ni do kolena!!!

19.04.2007., 16:23
Pa tako je....ali sta ce da bude kada se oporavi Ancic ima da nas dotuku...

Billie Jean
19.04.2007., 20:54
Pa tako je....ali sta ce da bude kada se oporavi Ancic ima da nas dotuku...
Ma nece nas dotuci ni sa 5 ancica... ;) Ancic jeste sladak,ali je Nole za njega...ma sta drugo da kazem nego da vredi ko svi njihovi sportisti zajedno... ;)

19.04.2007., 22:27
Ne govorim o tome da li je sladak ili ne..mislim na njegovu igru...
Pa mozda bi bili slaabiji od nas da nemaju i Ljubicica...ali omaju obojicu a oboje su dobri igraci!!!!!
Pa i jedan i drugi su u prvih 15. A Nole mora da se pobrine za Ljubicica a ko ce za Ancica????
Ma niko osim Noleta ne moze da pobedi Ancica...tako da bice tesko ako se ikada susretnemo sa hrvatima!!!!

Billie Jean
19.04.2007., 22:34
Pa mozda bi bili slaabiji od nas da nemaju i Ljubicica...ali omaju obojicu a oboje su dobri igraci!!!!!
Pa i jedan i drugi su u prvih 15. A Nole mora da se pobrine za Ljubicica a ko ce za Ancica????
Ma niko osim Noleta ne moze da pobedi Ancica...tako da bice tesko ako se ikada susretnemo sa hrvatima!!!!
Ja sam dodala da je sladak !!! ;) Nole ce ih sve srediti !!! :)

zabofaker
20.04.2007., 01:15
Zašto bi bio zavidan...možda sam u manjini, al dapače uopće nisam zavidan...svaka čast Novaku, nek samo nastavi tako...a sad što se tiče nenadmašnosti, svi su ponekad nadmašeni i mali i veliki, kad tad.
P.S. I kad Novak igra protiv nekog stranog uvijek sam za njega, šteta šta je izgubio sad od onog mutavog Španjolca baš kao i Ljubičić od nekog smrdljivog Francuza.

joca111
20.04.2007., 01:41
Zašto bi bio zavidan...možda sam u manjini, al dapače uopće nisam zavidan...svaka čast Novaku, nek samo nastavi tako...a sad što se tiče nenadmašnosti, svi su ponekad nadmašeni i mali i veliki, kad tad.
P.S. I kad Novak igra protiv nekog stranog uvijek sam za njega, šteta šta je izgubio sad od onog mutavog Španjolca baš kao i Ljubičić od nekog smrdljivog Francuza.
I ja iskreno gotivim i Ljubicica (mada me je razocarao kada je izjavio one nebuloze za Kanjasa), a i Ancica, i steta sto se povredio, ali kada znam da pored normalnih Hrvata za njih navijaju i ustase, onda mi je zaista nekako draze kada izgube! Samo zbog tog razloga! Zato i ti imas potpuno logican razlog da ne navijas za Novaka, i svi ce to razumeti!

joca111
20.04.2007., 01:44
Ja sam govorio da smo bolji od njih u tenisu, a ne u muskom tenisu! Mislim da moramo racunati i dame, pogotovu su dame popularne u tenisu, za razliku od ostalih sportova!

A mi imamo Nole:7.
..................Jeca:7.
..................Ana:15.

Slozices se da smo ipak bolji!

20.04.2007., 15:15
Ja sam govorio da smo bolji od njih u tenisu, a ne u muskom tenisu! Mislim da moramo racunati i dame, pogotovu su dame popularne u tenisu, za razliku od ostalih sportova!

Sluzicu se u potpunosti da smo bolji...ali ja Anu ne racunam jer je ona samo mala isfolirana ribetina koja mi se tu kurci...ne zeli da igra za prezentaciju..pa kakav je to covek ako ne ce da igra za svoju zemlju!!!!!
Ma meni su Nole i Jeca kraljevi a Anu ne zelim da komentarisem jer me previse nervira... Tako da ne zelim da mislite da je pljijem....ali u svakom slucaju to je i zasluzila!!!

Billie Jean
20.04.2007., 20:54

Slazem se ja da smo bolji,ali Nole je od danas peti na svetu !!! :)

Billie Jean
20.04.2007., 21:09
Anu ne zelim da komentarisem jer me previse nervira!
Takodje..i mene nervira i to previse... :)

joca111
21.04.2007., 04:18
Napisao sam vam na temi TENNIS zasto bi trebalo da budemo opusteniji prema Ani!

21.04.2007., 13:34
Napisao sam vam na temi TENNIS zasto bi trebalo da budemo opusteniji prema Ani!
Ma nema to opusteniji...pljuvacu je dok je celu ne popljujem... :) :) :) :razz: :p

zabofaker
21.04.2007., 15:02
I ja iskreno gotivim i Ljubicica (mada me je razocarao kada je izjavio one nebuloze za Kanjasa), a i Ancica, i steta sto se povredio, ali kada znam da pored normalnih Hrvata za njih navijaju i ustase, onda mi je zaista nekako draze kada izgube! Samo zbog tog razloga! Zato i ti imas potpuno logican razlog da ne navijas za Novaka, i svi ce to razumeti!
A čuj, boli me ***** ko za koga navija, to je individualno ( ******-ja odavno navijam za Man. utd., a ne tu za neki Dinamo il Hajduk )...a za Đoku-Noleta-Novaka, navijam ( mislim drago mi je kad pobijedi )-osim ako igra protiv Hrvatske, onda sam naravno za Hrvatsku.

joca111
21.04.2007., 15:27
I to je tvoje pravo, ja ti kazem samo da bih te razumeo potpuno i da navijas protiv Noleta!
A za koga navijas kada igraju Ljubicic-Baghdatis????:)

zabofaker
21.04.2007., 16:32
I to je tvoje pravo, ja ti kazem samo da bih te razumeo potpuno i da navijas protiv Noleta!
A za koga navijas kada igraju Ljubicic-Baghdatis????:)
He he he...a za Ljubu mada mi je Baghdatis simpatičniji-izgleda ko neki pitekantrop...dobar čovjek, Ljubo mi nekad dopizdi-preinertan je nekad...

22.04.2007., 17:50
Baghdatis simpaticniji...pa jer ti imas oci ili sta?????

joca111
22.04.2007., 20:36
To "simpatican" je verovatno neki eufemizam za smesan!

polarnimeda
22.04.2007., 23:54
Bagdatis lici na Marinka Madzgalja SKROZ! :D (kakve god ovo imalo veze sa Noletom)

polarnimeda
23.04.2007., 05:36
Evo, da budem brzi od B92, kada sam vec nocobdija! (mada se to vec znalo, ali sada je zvanicno) :D
NOLE JE 5. NA SVETU!! :D (tj. deli 5. mesto sa Robredom)
http://img213.imageshack.us/img213/729/5iyj2.jpg (http://imageshack.us)
Evo i slicica sa neke zezancije u Monte Karlu- uglavnom, teniseri su imitirali Federera, Nadala i Rodika... A Nole je bio Rodik :D Nije lose ;) Evo odmah te slicice u originalnoj velicini, a za "Nadala" i "Federera" cete morati da se pomucite, i kliknete. ;)
http://img214.imageshack.us/img214/5915/71422671qa8.jpg (http://imageshack.us)

Srlesrle
23.04.2007., 07:19
Obratite paznju na Top 10. Koja razlika izmedju Federera i Nadala i ostalih....

Billie Jean
23.04.2007., 13:59
Brate,koliko ce Nadalu trebati da predje Federera ! A tek Noletu !!! :-?

polarnimeda
23.04.2007., 17:08
Brate,koliko ce Nadalu trebati da predje Federera ! A tek Noletu !!! :-?
Federer kada ispadne na pocetku turnira gubio po 300+ bodova a Nole jos uvek ima turnira na kojima ce za cetvrt ili polufinale dobijati 150-200 bodova. u principu moguce je za godinu dana SVE da se izvrne. Naravno, najveci problem je sto je Federer stvarno legenda.... Skoro ko Nole sto ce biti :D

///Milena///
23.04.2007., 17:43
Pa ne verujem da za godinu baš sve može da da se izmeni, ipak je Federer daleko,daleko
ispred svih. Možda će se nešto izmeniti što se tiče drugih pozicija ali što se tiče Federera čisto sumljam,
pa on skoro ništa da ne osvoji ove godine pa će i dalje biti prvi, što je malo verovatno
jer kada dođu turniri na tvrdoj podlozi biće svašta:D :D :D

joca111
23.04.2007., 20:31
Pa ne verujem da za godinu baš sve može da da se izmeni, ipak je Federer daleko,daleko
ispred svih. Možda će se nešto izmeniti što se tiče drugih pozicija ali što se tiče Federera čisto sumljam,
pa on skoro ništa da ne osvoji ove godine pa će i dalje biti prvi, što je malo verovatno
jer kada dođu turniri na tvrdoj podlozi biće svašta:D :D :D

Ne bih se slozio sa tobom, princip po kome funkcionise ATP je da svaki turnir ima odredjeni broj poena u jednoj godini koji se azurira svaki put kada se ponovo odigra turnir, dakle, poslednji rezultati svih turnira se racunaju, a ako Federer izgubi sve do kraja godine ,kako si rekla, onda ce tesko biti i medju prvih 10 na kraju godine!!!

joca111
23.04.2007., 20:31
Fenomenalan rezultat koji je selekcija Srbije ostvarila u Plovdivu u okviru Evro-afričke zone Fed kupa mogao bi da bude samo jedan u nizu uspešnih nastupa naše ženske teniske reprezentacije ove godine. Naime, na redu je borba za ulazak u Svetsku B grupu Fed kupa, a sastav našeg tima mogao bi biti pojačan povratkom Ane Ivanović.

- Želim pre svega da istaknem koliko mi je drago što su devojke zabeležile sjajan rezultat u Bugarskoj. Znam koliko smo prošle godine bile blizu i nismo uspele. Ovaj rezultat će mnogo značiti za naš tenis u budućnosti - rekla je Ivanovićeva koja se priprema za turnir "Katar telekom open" u Nemačkoj.

Rezultati Svetske grupe

A grupa

SAD - Belgija 2:0

Rusija - Španija 5:0

Francuska - Japan 5:0

Italija - Kina 5:0

B grupa

Slovačka - Češka 0:5

Nemačka - Hrvatska 4:1

Kanada - Izrael 0:3

Austrija - Australija 4:1

Prema rečima drugog reketa Srbije, ključna stvar je popraviti komunikaciju na relaciji igrač - selektor - Savez.

- Nikada nisam krila želju da igram za reprezentaciju i ponavljam da je to izuzetna čast svakog sportiste. Međutim, neke stvari se moraju promeniti nabolje, kao što je komunikacija između igrača i Saveza. Zato očekujem skori poziv selektora Dejana Vraneša i ljudi iz Saveza kako bismo se dogovorili o svim detaljima u vezi s mojim povratkom u nacionalni tim - zaključila je Ana, koju će u naredna tri meseca trenirati Sven Grenefeld.
Što se tiče potencijalnih rivala, u toj grupi se nalaze četiri poražene selekcije iz dvoboja Svetske B grupe - Australija, Hrvatska, Slovačka i Kanada, kao i Ukrajina, Kineski Tajpeh, Argentina.

Protivnik Srbije za ulazak u Svetsku B grupu Fed kupa biće poznat posle žreba koji će se u sredu održati u Londonu, dok su mečevi plej-ofa na programu 14. i 15. jula. Srbija neće biti nosilac u ovim duelima.

polarnimeda
23.04.2007., 22:05
to sa sistemom oduzimanja i dodavanja bodova sam i ja pokusao da objasnim. i naglasio da je to u teoriji lako izvodljivo, ali tesko u praksi- nije federer dzabe no1.!
uostalom... nadal je vec dugo na listi cekanja :D mislim da ce Nole da smeni nadala, a ne federera :D
a ove fed cup ekipe su pi-kin dim za Nas, ako bude igrala Ana! u tom slucaju, prizeljkujem hrvate... a voleo bih da izbegnemo kinu!
rekoh i ja da je ana voljna, ne zelim jos da je napadam. necu posle da ih gledam (anu i jecu) zagrljene i tako pojedem govn0 koje sam i5rao :D
----------------------
e da: bilo bi lepo da u vezi svega sto nije najkonkretnije i najuze vezano za pojedinca sa posebnom temom- postujemo komentare na opstoj temi o tenis-u!
vise sam se pogubio. Pricamo uopste o tenisu i o svim teniserima, na svakoj temi o pojedinacnom teniseru.... Kao sada o Ani i Jeci.... Moramo se sami urediti kada nema moderatora. A i ko je lud da se bakce forumom za dz (moderatori nisu placeni, samo admini)!

joca111
23.04.2007., 22:19
Ja sam pogresio, hteo sam ovaj clanak da postavim na TENNIS, ali nisam video da sam usao na temu o Noletu! Mada, i Noletu je sigurno mnogo drago zbog ovoga!

A mislim da bi mogli samo da otvorimo temu o zenskom tenisu i muskom tenisu ili cak podforum Tenis na Sportu!

joca111
23.04.2007., 22:20
Mislim da bi bas Nole mogao dosta da utice na Anu da se vise posveti reprezentaciji, ipak ona ima najvise navijaca u Srbiji!

23.04.2007., 22:57
Ne bih se slozio sa tobom, princip po kome funkcionise ATP je da svaki turnir ima odredjeni broj poena u jednoj godini koji se azurira svaki put kada se ponovo odigra turnir, dakle, poslednji rezultati svih turnira se racunaju, a ako Federer izgubi sve do kraja godine ,kako si rekla, onda ce tesko biti i medju prvih 10 na kraju godine!!!
Da!!! Ali njemu je dovoljno da osvoji Wimbldon i da na svakom turniru makar dogura do cetvrtfinala i ima da bude prvi....

///Milena///
23.04.2007., 23:14
Ma smisliće on već način kako da još dugo ostane prvi,
barem dok ga Nole jednog dana ne pretekne. :smile:

23.04.2007., 23:24
pa naravno..polako ima vremena za sve!!!!

polarnimeda
24.04.2007., 04:29
pa ne bas za sve :D mada voleo bih da ima mesta za sve.... voleo bih i ja da budem prvi :D

Billie Jean
24.04.2007., 17:05
Federer kada ispadne na pocetku turnira gubio po 300+ bodova a Nole jos uvek ima turnira na kojima ce za cetvrt ili polufinale dobijati 150-200 bodova. u principu moguce je za godinu dana SVE da se izvrne. Naravno, najveci problem je sto je Federer stvarno legenda.... Skoro ko Nole sto ce biti :D
Da,da..ma Nole ce njega stici,ne brinem ja ! :)

cns | Kimi
06.05.2007., 22:21
Ja ovog tenisera obozavam !!! :D Sta vi mislite o njemu ? :)
mislim da je danas osvojio turnir 8-)
p0z

Srlesrle
07.05.2007., 10:01
Ja sam prilicno siguran u to hahaha

Billie Jean
07.05.2007., 19:23
Ma ne,nije to bio Nole,vec njegov klon !!! 8)

v.v.ilic
09.05.2007., 15:15
Nole opet pobedio!!!

thalia
09.05.2007., 16:31
Evo informacija (http://www.megafonija.com/sport.php?category=sport&id=24895) o današnjoj pobedi Đokovića na turniru u Rimu, a ako do sada jos niste videli evo i video (http://www.megafonija.com/sport.php?category=sport&id=24738) sa dodele pehara iz ruku legendarnog portugalskog fudbalera Euzebija, koji mu se zatim potpisao na majici koju je srpski teniser specijalno obukao za ceremoniju proglašenja pobednika. :D :D :D

Tayler Durden
09.05.2007., 19:40
Retko koji nas sportista u prvi plan stavlja svoju zemlju i svoj narod pa tek onda svoj uspeh,
to su radili pre Noleta i Sale Djordjevic i odbojkas Grbic

Nole gazi sve redom i uskoro ce biti broj jedan u svetskom tenisu

Imam zelju da nasa Jelena Jankovic teniski ponizi ^srpkinju^ jelenu dokic

NOLE ZGAZI IH SVE !!!

Lana M.
09.05.2007., 21:33
Imam zelju da nasa Jelena Jankovic teniski ponizi ^srpkinju^ jelenu dokic
Koliko ja znam ona je zavrsila karijeru...

Tayler Durden
10.05.2007., 15:16
Koliko ja znam ona je zavrsila karijeru...

ma vratice se ona ponovo na teren

Lana M.
10.05.2007., 18:18
Ne verujem,cula sam da je bankrotirala...

Tayler Durden
10.05.2007., 20:54
Ko pogazi sve sto je sveto nemoze se dobrome nadati !!!

Limpbizkit
13.05.2007., 22:21
Nole zakon!
Bice bolji od Federera!!!

Billie Jean
14.05.2007., 12:09
Nole zakon!
Bice bolji od Federera!!!

Nego sta !!! ;)

Nole je na sledecem turniru cetvrti nosilac !!! :D

polarnimeda
14.05.2007., 14:28
a na svakom sledecem- walking legend! :D

joca111
14.05.2007., 20:06
Nole je danas pao za 1 poziciju jer je speedy gonzalales usao u finale u Rimu!

Billie Jean
15.05.2007., 22:55
Nole je danas pao za 1 poziciju jer je speedy gonzalales usao u finale u Rimu!
Krivo mi je,ali verujem u njega ! Brzo ce se on popeti,i to ne za 1,nego za 5 pozicija !!! ;) :D

v.v.ilic
17.05.2007., 12:33
Djokovic pobedio i danas!

http://www.ntext.cz/teletext/TTX_Pages/nova/GIF/p284A.gif

vlada_susa
17.05.2007., 15:24
Igra od 16h na SPORTKLUBU-u protiv Nieminena za 1/4!

v.v.ilic
17.05.2007., 16:31
Ovde mozete da pratite kako se krece rezultat. Kad god otvorite temu pojavice se aktuelni
rezultat
http://www.ntext.cz/teletext/TTX_Pages/nova/GIF/p284A.gif

Za sada Nole vodi 4:2 a Tipsarevic dobio mec 2:1

v.v.ilic
17.05.2007., 16:56
E, jeb...ga. 4:4

polarnimeda
17.05.2007., 19:00
Nole je TAKVA legenda.... no comment!

v.v.ilic
17.05.2007., 20:37
Sad sam stigao kuci i vidim da je pobedio. To je u ovom momentu najvaznije. Izdrzati psihicki pritisak koji nosi favorit.

polarnimeda
17.05.2007., 23:15
ma joj da je samo bilo psihicko izdrzavanje.... nole je lipsao... pogledaj reprizu od 23.00 na sport klub (ako ga imas)...... poslednjih nekoliko gejmova nole je copao, trazio medicinski jer ga je bolelo rame, i lakat (a ne mislim da to zloupotrebljava, cak mislim da se ponekada trudi da ih izbegne da mu ne bi opet, kao sto je to uradio seljak federer, prebacivali). ali to je njegovo pravo- kada je zatrazio medicinski obradovao sam se malo manj nego kao kada je pobedio..... mec je bio.... pa ne znam... mislim jedan od najtezih koje sam gledao... a gledao sam SVAKI koji sam mogao!

v.v.ilic
18.05.2007., 01:02
Ja ne mogu da gledam ni jedan. Ovde se na drzavnoj TV a i na onim privatnim prenose samo Finala Gran Slema i nista vise. Ponekad kada sam u prilici, mogu da vidim prenos na Eurosportu. Noleta jos nisam nikad gledao. Samo pratim njegovu karijeru kao sto pratim svakog srpskog sportistu i svaki srpski tim.

joca111
18.05.2007., 02:25
Ma na eurosportu samo prate wta takmicenje!

polarnimeda
18.05.2007., 14:33
Ja ne mogu da gledam ni jedan. Ovde se na drzavnoj TV a i na onim privatnim prenose samo Finala Gran Slema i nista vise. Ponekad kada sam u prilici, mogu da vidim prenos na Eurosportu. Noleta jos nisam nikad gledao. Samo pratim njegovu karijeru kao sto pratim svakog srpskog sportistu i svaki srpski tim.
svaka cast!! :D
ako imas dovoljno brz net, mozes na njemu da gledas meceve!!! samo moras da proguglas i nadjes dobar sajt ili program za internet tv! ;)
Mislim da bi ovaj link mogao da bude dobar pocetak...
http://www.wwitv.com/

Tayler Durden
21.05.2007., 17:55
Kratko i jasno... jednom recju... LEGENDA !!!

Filota
23.05.2007., 21:35
Svaka cast noletu kad drugi ne mogu on moze.

v.v.ilic
01.06.2007., 02:27
I danas je pobedio. Ja tipovao na sve nase. :lol: :lol: :lol: Nije Bog zna kakva para ali neka samo oni pobedjuju. :lol:

Tayler Durden
02.06.2007., 20:55
NOLE BRAVO !!!

v.v.ilic
02.06.2007., 22:46
Danas je bilo jedva!

Billie Jean
03.06.2007., 00:52
Bilo je jedva,ali je bilo super !!! :) Ali se Nole namucio,jadan !!!

Giovanna
04.06.2007., 01:46
Francuz je igrao svaka mu cast!!! :) Da nije bilo naseg Novaka sa druge strane zice navijala bih za Patience-a..

natasha`
04.06.2007., 15:25
A danas ga je ovaj Verdasko namucio..Ali ga je pobedio..i to u time break-u...
Ova poslednja dva seta...majku mu..bas je bilo sje*bano..ja sam se preznojila gledajuci..
Odlican je Novak...Stvarno zasluzuje sve te titule...:D

v.v.ilic
04.06.2007., 15:41
Ali bilo je 3:0! Blistava pobeda. Sta to znaci: "ovaj ga je namucio"? Sve su to teniseri iz svetskog vrha. Ne moze se pobedjivati stalno i to jos sve glatko kako bi smo mi zeleli. Tu se radi o nijansama gde odlucuje svaka lopta. Nama Srbima izgleda nista nije potaman. Do juce nije se kod nas maltene culo za bilo kog tenisera a danas vec hocemo da nam je teniser najbolji na svetu!!!:confused: :confused: ..........................:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

polarnimeda
04.06.2007., 15:42
A danas ga je ovaj Verdasko namucio..Ali ga je pobedio..i to u time break-u...
Ova poslednja dva seta...majku mu..bas je bilo sje*bano..ja sam se preznojila gledajuci..
Odlican je Novak...Stvarno zasluzuje sve te titule...:D
Ako te je ovaj mec preznojio, prethodna 2 bi ti sigurno ostavili trajne posledice. ;)
Zahuktava se Nole :D Ma moram i ovde da okacim....
http://img54.imageshack.us/img54/1429/noleoleds7.jpg (http://imageshack.us)

Tayler Durden
04.06.2007., 17:21
jbga posao pa nisam gledao ali po vama Nole opet Srpski,jbitacno, S R B I J A !!!!!!!!!

v.v.ilic
04.06.2007., 18:15
On ima tek 19 godima. Ima jos da prica i prica!!!:lol: :lol: :lol:

_0pu§TεNº_
04.06.2007., 19:18
Sad ima 20 , a protiv Andrejeva je igrao u Estorilu i dobio ga 2:1 , u trecem setu 7:6,
bice gusto , Rus je izbacio Rodika i Bagdatisa
-----
ps.kaze se TIE break

natasha`
06.06.2007., 13:24
Ako te je ovaj mec preznojio, prethodna 2 bi ti sigurno ostavili trajne posledice. ;)
Zahuktava se Nole :D
hm..uzimomo u obzir da sam bolesna i da imam temperaturu ;)
jeste bilo gusto..ne znam da li sam one pre sve mechee bash pomno pratila..
a i...ne razumem se toliko u tenis...uchim uchim :lol: :D
sad protiv andrejeva....
ma polupace i njega..evo vec vodi...pobedio ga u prvom setu...sad vodi u drugom...
napred noleeeeeee :D

natasha`
06.06.2007., 13:32
jao da...tata mi juche reche da je tie breake..ne time..:lol: moja greska..pogresno sma kontala to...:-?

ForeverAngel
06.06.2007., 16:10
Nole pobedio! 6:3, 6:3, 6:3
Bravo!!
Nadam se da cemo ga gledati u finalu;)

MadonnaGirl
06.06.2007., 18:37
BRAVO NOLE!!!SVE CESTITKE I DA NAM DODJES KAO POBEDNIK!!!

DELIJE HN
06.06.2007., 21:44
И Новак Ђоковић у полуфиналу Ролан Гароса
Ђоковић победио Руса Игора Андреева са 3:0, по сетовима 6:3, 6:3, 6:3. У полуфиналу са Надалом

Новак Ђоковић убедљив против Андреева

ПАРИЗ – Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Отвореног првенства Француске, пошто је данас у Паризу победио Руса Игора Андреева са 3:0, по сетовима 6:3, 6:3, 6:3. Тако се Новак Ђоковић придружио Ани Ивановић и Јелени Јанковић које су јуче убедљивим победама над противницама успеле да се пласирају у полуфинале отвореног превенства Француске. Данашња победа над Андреевим је највећи успех 20-тогодишњег Ђоковића на „гренд слем” турнирима у досадашњој каријери. Претходно, најбољи резултат он је остварио прошле године такође на Ролан Гаросу, пласманом у четвртфинале.

Новак Ђоковић играће са Шпанцем Рафаелом Надалом у полуфиналу Отвореног првенства Француске. Надал се пласирао у полуфинале Ролан Гароса пошто је победио свог сународника Карлоса Моју са 3:0, по сетовима 6:4, 6:3 и 6:0. У дуелима са Надалом, другим на АТП листи, Ђоковић има негативан скор од 1:3.

Ток меча

Данашњи четвртфинални меч почео је брејком Андреева. Српски тенисер је спасао две брејк лопте, али је направио дуплу сервис грешку на трећој шанси за руског играча. Међутим, већ у другом гему Ђоковић је такође направио брејк и тако изједначио.

Изједначено је било до 3:3, али је потом Ђоковић направио серију од пет освојених гемова, чиме је добро први сет са 6:3, а у другом повео са 2:0. Ту предност Ђоковић је љубоморно чувао, а у деветом гему направио је још један брејк за тријумф од 6:3 и у другом сету.

Као што је средином првог сета започео серију од пет освојених гемова, која се протегла на други сет, тако је и у другом сету од осмог гема започео истоветну серију, која се протегла на трећи сет.

У трећем сету, Ђоковић је дошао до 3:0, уз значајан отпор Андреева. После тога је допустио Андееву да када сервира осваја гемове, али није му пружио шансу да узврати брејком. Тако је и трећи сет завршен истим резултатом као и претходна два, са 6:3.

Нових 450 бодова

Млади српски тенисер у дуелима са Андреевим сада води са 2:0. Први пут га је победио раније ове године на турниру у португалском Есторилу, где је славио са 2:1. Андреев је тренутно 125. на АТП листи, али та позиција је тако ниска зато што је дуго одсуствовао са терена после операције колена. Он у каријери има три освојена турнира, а пре паузе био је 24. на АТП листи.

Победом у четвртфиналу Ђоковић је обезбедио награду од 250.000 евра, као и 450 бодова за АТП листу. То ће му донети помак за два места, на четврту позицију светске листе, што ће бити његов најбољи пласман у каријери.

Могуће је и да Ђоковић буде и трећи играч света, ако претекне и Руса Николаја Давиденка, који тренутно има 30 бодова више, а такође се пласирао у полуфинале Ролан Гароса. За такав напредак Ђоковићу је потребно да оде корак даље од Давиденка.

DELIJE HN
06.06.2007., 21:48
bit ce zeznuto!!!!!!!!!veoma zeznuto!!!!!!!!!!!!!!

polarnimeda
06.06.2007., 22:33
E, u petak cu da obucem zutu majcu! :D

turbo-ajvar
07.06.2007., 11:51
Novak je carina, oduševio me je kad je pobedio onog Rusa i kad je dao znojnicu onom invalidu.

fortress
08.06.2007., 23:43
Odlican je Nole.
Vreme radi za njega jer pokazuje najvise prostora za napredak u tehnickom, psiholoskom i svakom drugom smislu.
Danas br. 6 od ponedeljka br.4 a dogodine br.1!

nordic_warrior
09.06.2007., 00:29
Odlican je Nole.
Vreme radi za njega jer pokazuje najvise prostora za napredak u tehnickom, psiholoskom i svakom drugom smislu.
Danas br. 6 od ponedeljka br.4 a dogodine br.1!

e sad si ga odvalio!!!! ja bih najvise na svetu voleo da Rafa konacno bude number 1,a ne bih se bunio ni na bilo kojeg drugog tenisera kada bi skinuo Federera (moze i Djokovic). to se na zalost ne moze desiti u skorijoj buducnosti jer jedan grand slam (gde je Svajcarac skoro nedodirljiv) vredi kao 5 Djokovicevic Estorila.
sepurice se nosonja jos dugo na prvom mestu ali Nadal nigde ne zuri i ceka bilo kakvu priliku da ga odatle zbaci

DELIJE HN
04.07.2007., 15:47
да ли сте заборавили ову тему?
браво ноле!

ForeverAngel
04.07.2007., 18:11
Kako zaboravili?:)
Bravo Nole!:D

bjelicab
04.07.2007., 18:33
Covek je rodjeni soumen,a igra fenomenalno!!!Tako zrelo igra kao da je veteran!!!
NOle car si!!!

DELIJE HN
04.07.2007., 21:16
тотални лик!!!

Lorien88
05.07.2007., 01:15
Najzad zavrči meč protiv onog Nemca... nije baš bilo lako, a Nole je mnogo grešio.. da ne kažem previše...

Nekako mi se čini da mu trava baš i ne odgovara.. Jedva čekam da počne sezona na brzim podlogama i betonu!
Sutra igra sa Hjuitom.. neka mu je sa srećom, trebaće mu!

MadonnaGirl
05.07.2007., 09:45
Sutra ili danas? :lol:

MadonnaGirl
05.07.2007., 09:48
Djokovic kritikovao organizatore Vimbldona I deo

4.7. - Srpski teniser Novak DJokovic kritikovao je organizatore gren slem turnira, Vimbldona, zbog toga sto nisu dozvolili da mecevi budu igrani u nedelju, vec je ona, po tradiciji, ostala slobodan dan, prenosi "Rojters".

DJokovic je danas, posle tri dana igranja, konacno zavrsio mec treceg kola protiv Nemca Nikolasa Kifera, pobedivsi rezultatom 7:6, 6:7, 6:2, 7:6. On smatra da su Englezi morali da preduzmu nesto jer su znali da ce cele nedelje padati kisa.

"Znali su prognozu za ovu nedelju, znali su da ce biti lose vreme i da ce stalno padati kisa. Ne razumem zbog cega nisu dozvolili da se igra u nedelju. Plus, u nedelju je bilo veoma prijatno vreme, tako da su svi mecevi mogli da budu zavrseni", rekao je DJokovic i dodao:

"To je tema o kojoj je veoma tesko govoriti. Nisam ja taj koji treba da organizuje meceve i raspored programa. Ali, kao igrac znam da smo jako frustrirani jer kisa pada svakodnevno".

Djokovic kritikovao organizatore Vimbldona II deo

4.7. - DJokovic kaze da je zbog kise, cak, zadirkivao izvrsnog direktora Vimbldona Jana Ricija.

"Svakoga dana dobijamo neki papir sa najavama od organizatora i Ricija. Poludeo sam zbog toga sto toliko pada kisa i pre dva dana odlucio sam da se nasalim sa njima. Ostavio sam poruku Riciju sa pitanjem i zahtevom da mi brzo odgovori. Pisao sam ga 'zbog cega imate toliko mnogo kise?' Dobio sam odgovor u roku od sat vremena. Odgovorio mi je: 'Mogu da budem kriv za mnogo stvari, za nedostatak zabave, za mnogo kise, ali sta mogu da ucinim? Uveravam te da cemo krov dobiti 2009", rekao je DJokovic.

Na konstataciju da je odusevio Ricija svojim "pevackim" nastupom u Parizu i na pitanje da li planira da zapocne karijeru profesionalnog pevaca karaoka u Londonu, DJokovic se nasalio:

"Da, planiram. Pricao sam sa 'Djuran, Djuranom' u Londonu. Planiramo da odrzimo koncerte sirom Evrope".

Znaci koji je on lik,***...Neverovatno...:lol:

polarnimeda
05.07.2007., 12:00
on je lik koliko to drugi nisu. :)

DELIJE HN
05.07.2007., 14:53
ал најбоље је када се на крај прекрстио са двије руке!

MadonnaGirl
05.07.2007., 20:16
Da... :lol: :lol: :lol:

Lorien88
06.07.2007., 01:43
Da se zna ko NE ume da se krsti :lol:

Ali kakav je mec bio danas... ono je bilo strasno.. Realno, Nole je bio bolji, ali je gresio u pip materinu... Nadajmo se da ce protiv Bagdatisa imati manje gresaka!
A Hjuit je ispao bzvz.. nadrkano je napustio teren i jos je *****o kako ne vidi Novaka u polufinalu i kako ne veruje da ce pobediti Bagdatisa (malo mu je ego poljuljan svakako) :roll:

Xavi
06.07.2007., 04:49
Ноле има тек 19 година.С обзиром да тенисери играју до 30 године најчешће,Ноле ће тек да напредује...Чак мислим да ће бити 1 или 2.рекет света са једно 24,25 година кад стекне мало више искуства.Мислим да ће тад ретко ко моћи да му се супротстави...Треба имати у виду наравно из какве земље долази,спонзоре као и тренинге које има...Зато сваки његов успех добија на тежини.Да којим случајем има основу за тренинге и финансијску подршку одавно би он био међу прва 3 рекета,а овако нам једино остаје да чекамо и да се надамо...

Srlesrle
06.07.2007., 10:42
Novak ima 20 godina :D
Drugo,nije Nole toliko veliki zajebant koliko su drugi smorovi,pa Nole jos deluje blesav,a u sustini je normalan lik od 20 godina,ponasa se bas onako kakko i treba da se ponasaju njegovi vrsnjaci.
A za Hjuita...Ko gubi moze da se ljuti,ko mu je kriv...Ako ga ne vidi u polufinalu,znaci da ni on ne bi dobio Bagdadisa,pa izgubio je od Noleta :D :D :D

MadonnaGirl
06.07.2007., 11:23
Ja mislim da ce danas pobediti.Svi uz Noleta!!!

FLUID
06.07.2007., 14:30
Ovaj Đoković nije normalan. :lol: :lol: :lol: Sada vodi 2:0 protiv Bagatisa a poslednjih 6 setova na turniru je dobio u taj-brejku, dakle sve sa po 7:6. :D

Enfroz2891.
06.07.2007., 14:31
Ovaj ganci zilav....chud me da uopshte dogurao do chetvrtfinala...a i ovi njegovi cigani navijachi..missim...i posle kazu mi smo divljaci.

sofffy
06.07.2007., 14:32
On je kralj... Kako ga je samo zayebao u 2. setu..
Ali show se nastavlja... (: Trecji set je pred nama :P

Nole,srecjno!

Baseball man
06.07.2007., 14:33
jeeeee dobio je i drugi tie braik!!!

sofffy
Ovaj ganci zilav....chud me da uopshte dogurao do chetvrtfinala...a i ovi njegovi cigani navijachi..missim...i posle kazu mi smo divljaci.Aham,bash su divljachki nastrojeni ovi njegovi navijachi... :roll:

A gdje su Noletovi? Ne chuju se.. .:P

BTXT
On je u ovoj godini odigrao 20 tajm brekova a dobio je 18.

DELIJE HN
06.07.2007., 14:38
то ноле!
разби га!
але,але,ђоковић але!

FLUID
06.07.2007., 14:40
"Ovu mrežu treba Novak da spakuje i da nosi kući" - reče komentator posle još jedne lopte koja je udarila u mrežu i prešla na stranu Bagatisa. :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

FLUID
06.07.2007., 14:50
Ups ja ovog Kipranina uporno zovem Bagatis, a on je Bagdatis. :D Nisam obratio pažnju. A ionako ga Novak preslišava. :D

DELIJE HN
06.07.2007., 15:03
не би се рекло!

FLUID
06.07.2007., 15:17
Novak ga malo pusti pa mu zavuče... dijagonalu, paralelu... onako majstorski. :D

Baseball man
06.07.2007., 16:56
a ana ode!!! ja bi ovu wiliams stavio da igra sa muskarcima da im pokaze sta je tenis i sta je jak servis.

FLUID
06.07.2007., 17:09
Komentator na jednu Bagdatisovu loptu viče: "Izađi napolje!!!". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FLUID
06.07.2007., 17:11
Dve meč lopte za Novaka i ...................... GOTOVOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! :) :) :)

Nole je u polufinaluuuuuuuuuuuu! :razz:

3:2 na kraju (7:6, 7:6, 6:7, 4:6, 7:5).

_0pu§TεNº_
06.07.2007., 18:00
J**** ** **** ***** ** ***** ** ** ***** ***** **** ** **** NOLE MAJSTORE !

DELIJE HN
06.07.2007., 21:16
але,але!

parka
07.07.2007., 22:16
eeeeeeeeeeeeeeeee=(

Billie Jean
07.07.2007., 22:18
Predao mec...Bas mi krivo !!! :cry:

DELIJE HN
07.07.2007., 22:22
а јеби га!

Billie Jean
07.07.2007., 22:24
A jel zna neko zasto je Nole predao mec ? Ja nisam gledala do kraja...

turbo-ajvar
07.07.2007., 22:26
ma jeebali ga žuljevi

Billie Jean
07.07.2007., 22:32
Joj,bas se lako predao... :-( Kad pomislim da je Serena pobedila sa povredom noge,onda....

parka
07.07.2007., 23:07
Niste fer.... jeste mu videli žuljeve? Jeste li gledali onaj meč od juče? Jeste li videli kako više nije imao snage u poslednjem setu. Žao mi ga je.. ali je zaista postigao neverovatan uspeh.

djavolce
07.07.2007., 23:17
ma nole je car, a ima jos turnira razbice on nadala sledeci put

Billie Jean
07.07.2007., 23:22
Niste fer.... jeste mu videli žuljeve? Jeste li gledali onaj meč od juče? Jeste li videli kako više nije imao snage u poslednjem setu. Žao mi ga je.. ali je zaista postigao neverovatan uspeh.
Da,slazem se da je ovo neverovatan uspeh...Samo konstatujem da mi je zao sto je do toga doslo !!!

Lorien88
09.07.2007., 14:06
Nije on bio spreman za Nadala.. I da je fizicki bio u punoj kondiciji, verovatno bi igrali 5 setova i izgubio bi.. Ali, ono sto moze da nas raduje jeste cinjenica da Nole napreduje iz meca u mec, tako da ce pasti i Nadal i Federer... USKORO!!! :D

Lorien88
09.07.2007., 14:07
Nije on bio spreman za Nadala.. I da je fizicki bio u punoj kondiciji, verovatno bi igrali 5 setova i izgubio bi.. Ali, ono sto moze da nas raduje jeste cinjenica da Nole napreduje iz meca u mec, tako da ce pasti i Nadal i Federer... USKORO!!! :D

Inace, od danas je TRECI TENISER SVETA.. mada ne znam koliko ce ostati, jer je proredio turnire koje ce igrati do US Opena.. svega 3 ili 4..

BUBIVII
11.07.2007., 13:47
Nije on bio spreman za Nadala.. I da je fizicki bio u punoj kondiciji, verovatno bi igrali 5 setova i izgubio bi.
Ne slazem se mislim da bi pobedio da ga nisu za*ebali organizatori...oni glupi Englezi!! :evil:

polarnimeda
11.07.2007., 15:55
prva trojica na svetu nisu bila bliza po igri bar poslednjih 4-5 godina! bice tu svasta! :D

DELIJE HN
27.01.2008., 21:23
Живио Ноле!

DELIJE HN
27.01.2008., 21:32
Ево старе теме о Нолету!

Billie Jean
27.01.2008., 21:45
Bravo Nole !!! Samo napred kralju !!! :D

QueenOfTheRodeo
27.01.2008., 22:18
Dajem najviše,ali najviše dve godine da prestigne Federera i bude prvi...

lanci
27.01.2008., 23:11
Bravo Nole.Kako samo igra,svaka mu cast,zasluzio je titulu!!!

kyoatia
28.01.2008., 00:00
Svaka čast i čestitke Noletu i još mnogo ovakvih uspjeha
pozz iz Hrvatske

PS
Koji dan! Vi zlato u tenisu (Đoković) a mi zlato u skijanju (Kostelić) i srebro u rukometu (EP)!
nek se zna ipak smo mi sportske nacije:D:D:D

King_Donald
28.01.2008., 00:14
Naravno u rukometu ide zasluga nama isto koliko i vama !!!!

kyoatia
28.01.2008., 00:23
Naravno u rukometu ide zasluga nama isto koliko i vama !!!!

ako misliš na Karabatića ...ni tu nisi u pravu

Karabatić dobio 2 nagrade, Ivano Balić takodje 2 ali i Igor Vori je dobio jednu

dakle 3-2 za Hrvatsku;) :mrgreen:

kyoatia
28.01.2008., 00:25
poanta i razlog zbog čega sam došao ovde je ipak ovo:
:arrow:

pozz iz Hrvatske

PS
Koji dan! Vi zlato u tenisu (Đoković) a mi zlato u skijanju (Kostelić) i srebro u rukometu (EP)!
nek se zna ipak smo mi sportske nacije:D:D:D

Grooyan
28.01.2008., 00:28
Dajem najviše,ali najviše dve godine da prestigne Federera i bude prvi...
Pa,mozda bi mogao i ove godine da napadne prvo mesto... Nije vise Federer toliko dominantan... Ali ipak, zna se ko je broj 1....

King_Donald
28.01.2008., 00:33
pozz iz Hrvatske

PS
nek se zna, ipak smo mi dio srpske nacije:D:D:D

to ti kazem

guitargirl
28.01.2008., 12:59
Nole je najveci car koji hoda zemljom, OBOZAVAM GAAAAAAAA

L@kky
28.01.2008., 13:41
nole kralj!!!

King_Donald
28.01.2008., 17:37
http://img180.imageshack.us/img180/5872/2qnrr5vzv8.gif

Blondie2
28.01.2008., 19:47
kyoatia ispravka Novak osvoio AO a i u mesovitom dublu smo osvojili tj. Zimonjic!

nordic_warrior
28.01.2008., 19:57
poanta i razlog zbog čega sam došao ovde je ipak ovo:
:arrow:

rekao bih da je zlato ipak osvojio Miler!!!!

kyoatia
31.01.2008., 18:18
rekao bih da je zlato ipak osvojio Miler!!!!

priznajem iskrala mi se greška

moja isprika

Kostelić je osvojio srebro isto kao i rukometaši isti dan

Manic Street Preacher
31.01.2008., 18:32
priznajem iskrala mi se greška

moja isprika

Kostelić je osvojio srebro isto kao i rukometaši isti dan

nevazno:roll:

King_Donald
31.01.2008., 22:48
Svabo, zasto ne reagujes ............

nordic_warrior
31.01.2008., 23:50
na sta???

King_Donald
31.01.2008., 23:57
Odje je Drobnjak odnosno Rufi ostavljao neka istorijska dokumenta... nestadose ,..,.,.,

nordic_warrior
01.02.2008., 00:09
da,nestali su

o Novaku se naravno moze pricati,na zalost,pricacemo i o njegovom caletu kao nekad o Damiru Dokicu ali pradjeda cemo zaobici

AllEyesOnMe
01.02.2008., 00:13
ako misliš na Karabatića ...ni tu nisi u pravu

Karabatić dobio 2 nagrade, Ivano Balić takodje 2 ali i Igor Vori je dobio jednu

dakle 3-2 za Hrvatsku;) :mrgreen:
pa karabatic igra za francusku
znaci francuska - hrvatska 2-3

Srlesrle
01.02.2008., 00:19
Srdjan Djokovic nece upropastiti Novaka kao sto je to slucaj sa Jelenom Dokic.Razlog?Mozete da me mrzite,ali to je zato sto je Novak muskarac.Znam,sad ce se neko naci i reci da opet lupam gluposti ali tako je.Ko zna probleme JD od pocetka,znace o cemu pricam.

AllEyesOnMe
01.02.2008., 00:22
slazem se.. a valjda i on zna sta je najbolje za njega :)

Srlesrle
01.02.2008., 00:27
Nole se koncentrise na igru,a JD se koncentrisala i mnogo oko toga sta ljudi pricaju o njoj.I nikad,ali nikad nije bila samostalna,dok mi Nole deluje prilicno samostalno.Zato i mislim da je Nole pametno prepustio neke stvari caletu-na njemu je da igra i da na terenu i konferencijama za stampu bude ono sto jeste ili sto treba da bude.A van toga-ima oca.Dobra podela uloga.Znate ono-Good cop,bad cop :D

polarnimeda
01.02.2008., 00:49
aaaaaa! mnooogooo temaa, mnooogooo teeemaaa!!
opet imas pravo! srdjan se nece kao damir mesati u ljubavni zivot svoga deteta :) niti ce (uopste) morati da ga stiti kao sto je ovaj to pokusavao... steta za jelenu dokic... mozda je namerno uzimala australijsko drzavljanstvo da bi nama u srbiji bilo lakse kada pocne da propada... :lol:

Srlesrle
01.02.2008., 01:04
Haahahaahah,ako je to u pitanju,onda da joj cestitam prvi :D
Ih da mogu i ja bih uzeo australijsko drzavljanstvo..No nesto mi ga ne nude :( Tu je bio interesantan primer Noleta-nudili su posao njegovim roditeljima,skolovanje za bracu,njemu vrh uslove...I on odbije da igra za Englesku.Jedan od razloga je bio i strah od reakcije okoline.Znam,dosta njih mi opet nece verovati ;)

polarnimeda
01.02.2008., 01:38
kakogod- verujem da mu je na kraju drago zbog svakog poteza koji je u vezi toga napravio... :) a i meni je :D
e jeste- jordan legend je na prvoj strani tog nba albuma! :) svaka cast!! :D
aj laku noc... juce zaglavih pa me stize san ;)

Srlesrle
01.02.2008., 08:59
Evo mene sa ranim jutrom pre posla samo da vidim dokle si ostao ovde...:D

Nema zezanja sa opasnim Forumasima :D :D :D

Giovanna
02.02.2008., 03:48
Ima Nole koristi i od sponzorstva dosta..Ma Jelena Dokic je ipak zensko i nije mogla da se odupre ocu,Novak je nesto drugo.Nije naivan i vrlo dobro zna sta hoce..

alex93bg
04.02.2008., 12:05
Nole je kralj...pa ne preziva se dzabe Djokovic!!! kao ja... sa 20. god. ni Federer nije bio ono sto je Nole sad!!! obozavam ga, ali Tipsarevica volim malo vise...

Masin fan
08.02.2008., 15:54
Nole je kralj kraljeva obozavam ga............

Blondie2
08.02.2008., 16:23
Nole je kralj...pa ne preziva se dzabe Djokovic!!! kao ja... sa 20. god. ni Federer nije bio ono sto je Nole sad!!! obozavam ga, ali Tipsarevica volim malo vise...

Niti je Novak ono što je Rafa sad a on je stariji 1 god od njega. Pitanje da li će ikada Novak biti ono što je Fedrer sada! Teško da neko može njegove rekorde da pobedi!

alex93bg
15.02.2008., 10:25
Niti je Novak ono što je Rafa sad a on je stariji 1 god od njega. Pitanje da li će ikada Novak biti ono što je Fedrer sada! Teško da neko može njegove rekorde da pobedi!

Nemam nista protiv Rafe, ali Nole ce ga ove ili sledece godine prestici...da li si videla razliku u poenima...pomiri se sa tim

Blondie2
15.02.2008., 16:26
Šta je mene briga za Rafu, ja navijam za Federera.
Pa neka bude drugi red je da ide postepeno prvo da dodje na drugo mesto a onda da krene ka prvom.

alex93bg
16.02.2008., 12:01
Šta je mene briga za Rafu, ja navijam za Federera.
Pa neka bude drugi red je da ide postepeno prvo da dodje na drugo mesto a onda da krene ka prvom.

Pa uskoro ce i da bude drugi,a zatim i prvi,Roger je OK,ali Miroslava me nervira...Mada,vise sam Rogera gotivila ranije...pre par godina...8)

_alexandar
20.02.2008., 21:53
Ljudi, sto Djokovic odustao od Roterdama, kad je bio u zrebu, i bio je najavljen u reklami na sport klubu?!!:confused::confused::confused:

Srlesrle
20.02.2008., 23:34
Uradio je napokon pravu stvar i odustao od nebitnog turnira.

alex93bg
21.02.2008., 09:47
Slazem se s tim da ne treba da igra te manje vazne turnire...ali on je odustao zbog virusa...cini mi se...

polarnimeda
21.02.2008., 14:11
on posmatra male turnire kao trening na kojem moze doci do poena. ako sve ne ide kako treba i bez muke- nema razloga da se zeza sa njima ;) (bar sam ja tako protumacio, pa i napisao vec jednom) ... pa fedje nema jos od AO-a! vraca se na teren tek za dubai...

nordic_warrior
21.02.2008., 14:16
on posmatra male turnire kao trening na kojem moze doci do poena. ako sve ne ide kako treba i bez muke- nema razloga da se zeza sa njima ;) (bar sam ja tako protumacio, pa i napisao vec jednom) ... pa fedje nema jos od AO-a! vraca se na teren tek za dubai...

e sad ga ebi.. ispade lik Federer :roll:

pa Rafa se sinoc jako radovao pobedi a ima 3 puta vise trofeja od novaka

King_Donald
21.02.2008., 14:33
Ali kada je on osvoji te trofeje ...pfffffffff

nordic_warrior
21.02.2008., 14:39
Ali kada je on osvoji te trofeje ...pfffffffff

pa pre 10 godina sigurno nije :roll:

po par titula u zadnje 4 godine i to je skor koji ovaj moze da sanja jos godinama

Nixxee
21.02.2008., 15:09
Po meni Djokovic mnogo vise trenira od Federera, ali nema talenat kao Federer.
Mislim da li ste wideli nekad da Federer izgubi od nekog anonymusa sto Djokovicu stalno desava posle jakih turnira ? ? ? ? ?

polarnimeda
21.02.2008., 15:37
ne kazem ja da novak ne bi voleo da osvoji i te turnire (niti da su mu kao trening zato sto ih moze uzeti lako), vec da se ne opterecuje toliko jer zna da ce onda biti spremniji na najvecim... problemi sa disanjem i fizicka izdrzljivost su novakov najveci problem i mislim da ovo i nije toliko stvar izbora, vec jedini razuman potez... a mogao si i po njemu da vidis da manjim turnirima (ako gledas noleta na njiima)- nikakvu nervozu koja ga inace karakterise ne pokazuje ni posle gomile nekarakeristicnih neiznudjenih gresaka. a drugo je rafa- rafa je uvek spreman! ja i dalje ne znam kako je uspeo prosle godine onako da odigra finale vimbldona, posle svega sto ga je snaslo. a mozda je rafa i zahvalniji igrac- mozda vise ceni manje pobede (ako tako nesto postoji).
i na kraju- nesto sasvim trece je federer... ako i dodje na manji turnir, nece ga se lako odreci.. taj se ne miri sa porazom nikako, taman bio svestan da ga je (recimo) dozvolio... ali(!)- ni fedja nema problema sa izdrzljivoscu pa nije ni morao da dozvoljava bilo kome bilo sta (ako uopste ikada jeste)...

Srlesrle
22.02.2008., 00:29
Fedja pametno bira turnire,a pri tome,fizicki je veoma,veoma spreman,mzoe da trci 5 setova.Ali opet koliko je neophodno,ne razbacuje snagu kao recimo Nadal...Kome je,sa druge strane,to stil igre.

Za Noleta cemo jos da vidimo,mada bez obzira na virus,pijancenje ili nesto trece,odlican potez da se ne pojavi u Roterdamu.Pa ako se ne oporavi do Dubaija,onda stvaaaaaaaarno....

polarnimeda
22.02.2008., 01:53
eh... mac sa 2 ostrice... lepo je biti spreman ali ako slucajno kiksne- eto sr*nja... videcemo koliko je stvarno dobar za ovakvu taktiku (koju "pozdravljam")!...

TEA_93
23.02.2008., 22:12
ma njjachi lik je NOVAK DJOKOVIC
bash je super evo pravim svesku o njemu tj. ja i josh jedna moja drugarica.....
ta sveska je extra :)

Grooyan
24.02.2008., 02:37
Vidi napravi roman nekako...

TEA_93
24.02.2008., 11:04
Vidi napravi roman nekako...

:lol:
ne znam da li cu moci nemam sve podatke a itreba mi njegova saglasnost:lol::lol:

Asia
24.02.2008., 16:20
Novak je divan stvarno...u svakom smislu!!!Prvo što extra igra,drugo lepo izgleda i voli da se zeza...opušten je!!!OBOŽAVAM GA!!!

lanci
24.02.2008., 18:56
I ja bas volim Noleta,momak je stvarno OK.

Srlesrle
24.02.2008., 20:36
I Grent Hil pije Sprajt :D

Grooyan
24.02.2008., 21:30
Novak je divan stvarno...u svakom smislu!!!Prvo što extra igra,drugo lepo izgleda i voli da se zeza...opušten je!!!OBOŽAVAM GA!!!
Najvaznije mu je to sto lepo izgleda...Bez toga ne moze na prvo mesto...

polarnimeda
24.02.2008., 22:40
eh... mozda tako i davidenko nema samopouzdanja (pa zato ni vecih trofeja ni uspeha za pamcenje, uprkos tome sto je uvek u vrhu) zbog toga sto izgleda 2x starije od sebe... :lol:

Blondie2
24.02.2008., 22:52
Nemojte tako čovek je izbubio kosu nervirajući se :lol::lol:

Srlesrle
24.02.2008., 22:56
Ma covek je izgubio kosu cekajuci austrijsko drzavljanstvo koje nikako da dobije :D :D :D

A jadan,stvarno deluje izgubljeno.Imam jendog kolegu na poslu koj je isti on,samo sto jeovaj covek uvek nasmejan...Ej,ko da gledam Davidenka kad sa njm pricam.Mozda mi uskoro postane i simpatican zbog kolege :D :D :D

Ma i taj davidenko..Zna o taj tenis,sto bi se reklo,ali nekako mi je sav....nedovrsen.

Grooyan
25.02.2008., 01:23
A kako kolega igra?:)

Srlesrle
25.02.2008., 10:41
Haahhaha,verovatno slicno kao i Davidenko ;) Salim se,covek koliko ja znam,ne igra tenis....Samo lici na tenisera,tj,Davidenka :D

Blondie2
26.02.2008., 02:59
Kako ti možeš da gledaš čoveka u oči i da pričaš ozbiljno sa njim ja bih umrla od smeha.
Meni je Davidenko smešan ko i Rodik čim ih vidim počnem da se smejem.
Ali ovo je stvarno off topic nemojte da ljutimo moderatora.

Astrica
26.02.2008., 03:45
Nego što pola sportaša nije prijavljeno u Monte Carlu. Tamo može dobit državljanstvo bez problema.

polarnimeda
04.03.2008., 22:05
Djokovic is King of the Slopes in Dubai :)
http://www.barclaysdubaitennischampionships.com/3/news/2008/djokovic_ski.asp
edit: eh- sad videh da ima i na srpskom: http://www.novak-djokovic.com/srb/vesti.php/2008/03/04/okovi-kralj-snega-u-sred-dubaija

Srlesrle
04.03.2008., 22:15
Nego što pola sportaša nije prijavljeno u Monte Carlu. Tamo može dobit državljanstvo bez problema.

Jednostavno je.Moras da zivis i to da dokazes,6 meseci godisnje.U suprotnom,zeznu te samo tako.E zato ih nema vise.A da ne pricamo kako je tamo skupo zemljiste, i koliko je nevidjeno dosadno.

Gotmog
08.03.2008., 13:20
Ja sam njega upoznao kao klinac u teniskom kampu na kopu. Vise sam se druzio sa njegovim bratom doduse...

polarnimeda
13.03.2008., 11:44
Novak dobio zemljište

Porodica najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića konačno će u Beogradu započeti izgradnju velelepnog teniskog kompleksa! Kompanija "Femili sport", koja je u vlasništvu porodice Đoković, juče se na javnom konkursu izborila za građevinsko zemljište na Novom Beogradu, tako da je samo pitanje vremena kada će započeti radovi!

Blondie2
13.03.2008., 21:26
Šta bi sa Kragujevcem, nije zanimljiv kao Bg?

Home, Sweet Home
13.03.2008., 21:31
I u Kragujevcu se takodje gradiiii

TEA_93
13.03.2008., 21:47
Najzad neshto i on da dobije,od nashe zemlje,
Sve kao lepo,moze dochek,moze ovo moze ono.ali shta mu to vredi,najzad neki doprinos

Hvala Nole
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

REBELDE GIRL 93
14.03.2008., 14:29
Nole je car!Osvojice josh poonoooooooooooo GS titula,postace no.1 i nadam se dugo ce ostati na toj poziciji...

Steppenwolf2
14.03.2008., 16:50
ma nole je broj 1!!!!!!!

King_Donald
19.03.2008., 18:08
Hrvati: Đoković igra najlepši tenis!
Sreda, 19. mart 2008. 18:02 (http://www.mtsmondo.com/sport/football/text.php?vest=90761)

Blondie2
19.03.2008., 20:26
Nole je car!Osvojice josh poonoooooooooooo GS titula,postace no.1 i nadam se dugo ce ostati na toj poziciji...

I ja mu to sve to želim ali tek kada se Federer povuče iz tenisa:cool:

DukeofSerbia
24.03.2008., 10:16
Ноле је нови краљ тврдих подлога на отвореном!
2007
ИВ - финалиста
Мајами - освојио
Монтреал - освојио
УС Опен - финалиста

2008
АО - освојио
ИВ - освојио

Markowac
28.03.2008., 00:20
ma nole je zakon :)

Srlesrle
28.03.2008., 07:41
I Grent Hil pije Sprajt :)

Posto se mnogi postovi ponavljaju rekoh da ubacim neku svezinu...A gde ces bolje od Sprajta ;)

polarnimeda
28.03.2008., 15:42
ma kakav grent hil- ja znam sta pije marko jaric!! :lol: :rotf:

Srlesrle
28.03.2008., 16:08
Uuuuuuuuuuuuuuuu,e to je zapravo novina :D :D :D Stvarno,sta pije Marko Jaric?Planinsku vodu sa izvora,kao i svako jare u planinama Minesote :D :D :D

polarnimeda
28.03.2008., 16:56
pa slinavka bre :)

Srlesrle
28.03.2008., 21:51
Hahhahahahaha jeste,jeste,zaboravio sam na tu reklamu...Gde se toga seti,svaka cast :D

polarnimeda
03.04.2008., 00:31
Evo ako nekoga zanima ili bude u prolazu... (sa www.novak-djokovic.com)

.....

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da će se promocija monografije Novaka Đokovića pod nazivom „Moj Prvi Grend Slem“ održati u subotu, 05. aprila 2008. godine u 12.00 časova u prostorijama Francuskog Kulturnog Centra, u Zmaj Jovinoj 11.

Tokom promocije, Novak Đoković će svečano potpisivati knjigu.

Srdačno pozivamo sve zainteresovane da u subotu prisustvuju ovom svečanom događaju.

Garwor
03.04.2008., 01:31
ebiga, malo je rano za knjigu, reklo bi se.