Vidi punu verziju : Shivering Isles-Elder SrollsIV
velika exp za oblivion je izasla! ja je nabavio ali imam nekih problema oko instalacije...
igra li neko?
wtf ..kakva ekspanizija za oblivion mislio sam da ih nece biti
tommy gun
04.04.2007., 23:13
ma boli me djon...meni je igra toliko tupa(pazite ne glupa)......a expanzija ce jos vise da je otupi(pazite ne oglupi)
instalirao sam je velika je 30h novog igranja ....mmmm...
samo ne znam gde se krece sa novim questovima...
markoca
05.04.2007., 00:36
ma boli me djon...meni je igra toliko tupa(pazite ne glupa)......a expanzija ce jos vise da je otupi(pazite ne oglupi)To brate! ;)
Kako ne volim TOLIKU slobodu u igrama, gde imas 500+ questova i gde prica gotovo ni ne postoji (citaj: Morrowind)..... svrha Obliviona je da masa kupi nove graficke i nabudzi masine.....
tommy gun
05.04.2007., 13:52
pa nemoj,ali ja se slazem!
To brate! ;)
Kako ne volim TOLIKU slobodu u igrama, gde imas 500+ questova i gde prica gotovo ni ne postoji (citaj: Morrowind)..... svrha Obliviona je da masa kupi nove graficke i nabudzi masine.....
sta pricas markoca main quest iz morrowinda je jedna od najboljih prica kada napisanih....
markoca
05.04.2007., 20:56
Ajd sta je prica?
A prica u Oblivionu je najzesce sr*nje.......
Mislim da sam bas opisao pricu ukratko u nekoj od predhodnih tema o Morrowindu (ili Oblivionu)
a mrzi me da trazim po forumu ili da ponovo kucam....inace markoca igrao si to trebalo bi da znas
e sad ako te je smorilo....tvoj problem mene nije
markoca
06.04.2007., 13:05
Smorila me je cim sam video ogromnu slobodu i zalosno jadan sistem borbe......ali okruzenja su za cistu peticu.
Dorijan Grej
10.04.2007., 18:38
Eeee,sto volim ove obozavaoce Diabla!Gde imas bolji sistem borbe zivota ti?
pa ni meni se bas ne svidja male sistem borbe ali zato sam ja renger...
:-)