Vidi punu verziju : gde izlaze oni preko 35 ???
suboticanka
21.01.2004., 23:15
Pozdrav!
Verovatno ce mnogi pomisliti da je pitanje glupo, ali imajte razumevanja. Imam 37 godina, razvedena sam i ponekad bih izasla u grad da na trenutak zaboravim na probleme koje donosi svakidasnjica...Postoji li uopste mesto gde me ne bi bio blam da se pojavim sa koleginicama uvece? I usput, ima li uopste mojih vrsnjaka koji su usamljeni ovako kao ja i imaju isti problem? Napominjem da ovo nije poziv na avanturu, ja bih samo da izadjem iz kuceeeee !!!...
suzanac
25.01.2004., 20:35
Ne znam zasto te je blam da izlazis u grad u koji god kafic zelis ili bilo koje drugo mesto? Ja imam 37 godina, istina udata sam, ali sa drugaricama ili koleginicama veoma cesto izadjem i u Boss, i u Renesansu i u Nirvanu, uostalom izadjemo gde nam je volja. Na svim tim mestima vidjamo ljude razlicite starosne dobi, i ne vidim u cemu je onda problem? Mozda nemas sa kim da izadjes u grad? Glavu gore, jos uvek si mlada i uz malo sminke, dobrog raspolozenja osecaces se svuda dobro! Zivot je lep draga moja sugradjanko!!!!! :D
Zeljko777
11.03.2004., 18:54
Ako si obrazovana i moderna i ne slusas narodnjake mogla bi doci u obzir ako izgledas kao Kori!
boss je ubedljivo najboljiza sve uzraste!
novosadjanin
06.05.2004., 01:06
ne vidim zasto ti je problem da izadjes u SU,ima lepih,romanticnih mesta,npr.Palic,setnja pored jezera,ja imam 32g pa ipak izlazim,ioko radim,a imam idr obaveza,nisam ozenjen!
1976NS-SU
08.06.2004., 10:42
OBOZAVAM PALIC I RADO BIH OKUPIO NEKU ZANIMLJIVU EKIPU SA NETA I AKO SAM IZ NOVOG SADA> CESTO SAM U SUBOTICI> 76GOD> DAME IZVOLITE :D 064 2003390
suboticanka
14.06.2004., 09:10
Bas mi je drago i nadam se da cete se skupiti ali ja sam postavila pitanje s namerom da nadjem neko mesto i pobegnem od vas, klinaca, koji ste,(sto je i normalno)zauzeli celi grad... Ali morate razumeti i nas, "matorke", preko 35, i mi bi ponekad negde da se okupimo ali da nas ne maltretiraju sitna decica... :lol: :lol: :lol:
Generacijo, javi se!!!!
:) Odes uvece u Zanatsku , Petofi Sandora , ima super basta i dobra muzika i nije pretrpano mladjom generacijom , normalno da naidje neko ali pretezno nase godiste , poz.
Dodji u Beograd da izadjemo na mirno i prijatno mesto.
Vesela ćufta
31.05.2008., 21:47
E KAO DA SI ZNALA KO SVAKODNEVNO POSJEĆUJE OVAJ PDF!!! :D::D:D:D:D
Tisin cvet
31.05.2008., 21:59
Pozdrav!
Verovatno ce mnogi pomisliti da je pitanje glupo, ali imajte razumevanja. Imam 37 godina, razvedena sam i ponekad bih izasla u grad da na trenutak zaboravim na probleme koje donosi svakidasnjica...Postoji li uopste mesto gde me ne bi bio blam da se pojavim sa koleginicama uvece? I usput, ima li uopste mojih vrsnjaka koji su usamljeni ovako kao ja i imaju isti problem? Napominjem da ovo nije poziv na avanturu, ja bih samo da izadjem iz kuceeeee !!!...
Vama to nebi trebao biti problem . Sami ste svog vremena gospodar .
masnuci
14.06.2008., 08:08
Nema mesta za izlaske za starije ljude , bude po neki restoran ali on se brzo ugasi.
Boss je smesan , zato sto matori kontroverzni biznismeni salecu klinke....
a zene preko 30 se gleda sa gadjenjem ( mislim na :"koji ku... ove babe rade ovde.)
Za izaci po danu je ok ali za nocni provod za starije ljude nema nesto, mislim mozes se izmesati samasom , ali to nije to. Pravo da ti kazem u subotici je trulo svakako a ne za starije.
determinanta
14.06.2008., 08:50
Vidiš, ja ne delim tvoje mišljenje, a pripadam grupi, baš, starijih. Izlazim na par mesta, a to sam već negde napisala, gde je živa svirka, nešto nisam posebno ljubitelj narodnjaka. Kanda nisi u subotičkog noćnog života.
biki024
16.06.2008., 19:25
Nirvana, basta predvece...
Grad....hmmm....?!
:lol::cool: mozda...za picence...Bas kuca....