PDA

Vidi punu verziju : STA NEDOSTAJE NASEM KRALJEVU?

Stranice : [1] 2

pg_noki
16.05.2003., 22:02
POD HITNO JEDAN MOST I ZATVORENI BAZEN[/i][/b][/u]

rudy_kv
27.07.2003., 03:49
Vise mesta za parkiranje! Nemogu vise da se zavlacim i da rizikujem da me neko zakaci ili da mi auto odnese "pauk"

Vlado_KV 88 r
31.07.2003., 14:23
NOVI TEREN ZA RUKOMET!!!!!!! :D

jovanakv@ptt.yu.
15.09.2003., 23:22
Javni WC,da ne vrse nuzdu u centru grada ![/b]

MAD
23.09.2003., 07:26
Ma i kad bi sagradili javni WC opet bi stoka pisala po cokovima!

Filip_Kraljevo
25.11.2003., 22:36
POD HITNO JEDAN MOST I ZATVORENI BAZEN, Vise mesta za parkiranje! Ne mogu vise da se zavlacim i da rizikujem da me neko zakaci ili da mi auto odnese "pauk", NOVI TEREN ZA RUKOMET i naravno vise parkova.
O NOVIM ZGRADAMA:
Mnoge nove zgrade su zaista lepe, ali o onim u Dositejevoj ulici (preko puta hrama Sv. Save) ne treba ni govoriti. UZAS!!!!!!!!!!!
O OMLADINSKOJ ULICI:
Smatram da prostori za reklamiranje u Omladinskoj ulici treba da sluze kao mini-bilbordi, a ne kao oglasne table za politicke stranke.

:arrow: :arrow: :arrow: P.S. Trebala bi nam i neka normalna fontana, a ne ona kamencina na ulasku u Omladinsku ulicu :idea: :idea: :idea:

cvele_kv
27.11.2003., 21:37
Treba jedna velika metla da se rastera ova gamad koja se ovde nakupila.

rudy_kv
06.02.2004., 03:19
MA OBILAZNICA HITNO!!!!! Danas sam krenuo za Vrnjacku Banju i od SUP-a do mosta na Ribnici putovao duze nego od mosta do Banje.... UZAS!!!! :evil:

tomo
07.02.2004., 00:09
da mi iz cacka dodjemo kod vas...to vam je kao posle potopa :wink:

Filip_Kraljevo
07.02.2004., 01:17
MA OBILAZNICA HITNO!!!!! Danas sam krenuo za Vrnjacku Banju i od SUP-a do mosta na Ribnici putovao duze nego od mosta do Banje.... UZAS!!!! :evil:
Istina. I meni se desavalo. Sto je najgore ima ljudi koji preticu po najvecoj guzvi i to na mostu!
KATASTROFA :!: :!: :!:

sumadinac/kv
08.02.2004., 23:08
OBILAZNICA NAJHITNIJE
I zahvaliti se onome ko je se setio da malo poravna
one lezece policajce ko OS "Vuk Karadzic" :D

ena28
09.02.2004., 00:16

...GVOZDENA... :?:..
...ILI BREZOVA... :wink:...

infidel
09.02.2004., 13:24
Kraljevu fali jedno normalna firma za urbanizaciju.

cvele_kv
25.06.2005., 13:57

...GVOZDENA... :?:..
...ILI BREZOVA... :wink:...

Nevazno,samo da bude velika

Fanatic_Kv
03.08.2005., 18:23
Kraljevu je potrebno da se proteraju svi ljubitelji Granda i slicnih kicerica!!!! tek tada cemo na nesto da licimo... ako nista drugo makar na grad....

PLESsitnihDEMONA
03.08.2005., 22:59
Potrebna mu je ledena dvorana,zatvoreni tereni za mali fudbal,za tenis,stoni tenis,zatvoreni bazen pored ovog postojeceg otvorenog,neki mini akva park.I javni WC sto rece neko.Treba mu raznovrsnih kafica,a ne da svi lice jadan na drugi.Jesu lepi,ali lice se brate.Mozda neka fontana velika.Ma treba mu sto jada,a posebno metla za gamad koja se nakupila poslednjih 15 godina!
I pored svih tih muka opet smo jedan od najlepsih i najcistih gradova u Srbiji.

infidel
05.08.2005., 15:59
PARKOVI, BAZENI I JE8ENA IGRALISTA

Slim_ShadY
26.01.2006., 20:46
Dragi sugradjani i sire sta mislite da ima malo u Kraljevu?Sta bi ste vi napravili ili srusili u nasem prelepom gradu?
Po meni trebalo bi se napraviti neki rekreativni centar.Npr.zatvoreni bazen,veca hala sportova(a ne ova kutija sibica),itd...
Pozdrav za sve :D
Peace :razz:

guitarrr_babe
27.01.2006., 19:25
E, da! Totalno si u pravu za zatvoreni bazen!

I otvoreno klizalište! To je keva nad kevama! Recimo... na basket-terenima kod Ibra, a?

I jednu metro-liniju od Žiče do Gimnazije (hladno preko mosta zimi, a i treba mnogo vremena, a pošto se ne bi isplatilo sprovođenje linije od rođene mi Ribnice do grada, ajde neka ide od Žiče)

Slim_ShadY
27.01.2006., 19:56
Ma da sigurno na terenima za basket.Preko mene mrtvog!!!Bez zezanja nema u Kraljevu gde bi bilo dobro postaviti klizaliste.Mali je ovo grad i po meni malo pretrpan.Covece imamo samo tri parka i to sto su uredjeni boze sacuvaj.
Peace

Slim_ShadY
27.01.2006., 20:01
A da zaboravio sam da te pitam sta slusas guitarrr baby?Mislim koju ili koje vrste muzike?
Peace ponovo :lol:

Warlord
30.01.2006., 00:48
Nedostaju mu funkcionalne NGO's koje rade nesto od sustinskog znacaja za grad i uveliko posrnulu omladinu a ne organizuju vec vidjene i nepotrebne seminare i radionice kao i uzaludna kancelarijska naklapanja o "velikim drustvenim promenama". Svaka cast Positive Youth-u (u najboljim danima) kao i KVart-u zbog svega sto su uradili.

Sto se tice muzike fali dobar extreman zvuk za razliku od potuljenog klerikalnog izdrkavanja i bednog kukumavcenja tj. hriscanjske indoktrinacije.

P.S. Fali jedna dobro organizovana paramilitarna organizacija koja ce da radi na oslobodjenju sputanih umova. Za sve informacije obratiti se licno meni.

guitarrr_babe
30.01.2006., 20:54
e, mogu da ti kazem sta sam danas slusala, jer ne mogu da kazem onako inace

evo, danas sam slusala kiss i bas su slatki...

in fact, evo, poslednjih mesec dana sam nesto kao slusala njih i hmm... pa neke osamdesete... otkud znam, vajtsnejk. onako, doslo mi.

a jel igras basket i zimi? kako se to izvodi po ledu, snegu i minusu? ma, mislim, znam da nikada nece da se napravi klizaliste, ali smem da mstam

Slim_ShadY
04.02.2006., 01:06
E ako imas gramofon imam neku plocu od Kissa pa ako si zainteresovana reci.A za basket pa igram kod brata u nekoj improvizanoj sali.Nije nesto ali sluzi svrsi.
Peace

Milica BG
04.02.2006., 13:16
uhh, kraljevu treba moooooooooooogo bolja gradska vlast za pocetak.
kraljevu treba neko normala u toj vlasti ko ce moci da normalno komunicira sa omladinskim NVO-ima koje zele nesto, bilo sta da urade a ne da omladince vecito posmatraju kao parazite, *** ne donosimo ima nikakve pare a plase se samo da im slucajno ne uzmemo neki dinar... ili neke prostorije koje se naravno ne koriste vec vekovima, al sta ces, mozda im jednog dana zatrebaju nikad se ne zna. Ma ko *ebe omladinu... ja mislim da nam treba jos veca sala za tombolu :-) ili jos veci sah od onog u omladinskoj, mislim da nam onaj nije dovoljan, stalno je guzva tamo ne mogu na red da dodjem.

i zaboga, treba nam, neko normalan za ebeni urbanizam i arhitekturu, ma samo pogledajte sta se desava u gradu. da li je neko sem mene primetio banana drecavu zgradu blizu doma vojske? tesko je ne primetiti je, svetli u mraku :-) ja bih jako volela da kraljevo dobije zatvoreni bazen ali bih pre svega volela da nam daju dom drustvenih, ima toliko mladog sveta koji bi mogao da se organizuje i da napravi cudo! Kraljevu je najpotrebniji pravi koncertni prostor a dom drustvenih to jeste!

B.K.
04.02.2006., 14:19
uhh, kraljevu treba moooooooooooogo bolja gradska vlast za pocetak.
kraljevu treba neko normala u toj vlasti ko ce moci da normalno komunicira sa omladinskim NVO-ima koje zele nesto, bilo sta da urade a ne da omladince vecito posmatraju kao parazite, *** ne donosimo ima nikakve pare a plase se samo da im slucajno ne uzmemo neki dinar... ili neke prostorije koje se naravno ne koriste vec vekovima, al sta ces, mozda im jednog dana zatrebaju nikad se ne zna. Ma ko *ebe omladinu... ja mislim da nam treba jos veca sala za tombolu :-) ili jos veci sah od onog u omladinskoj, mislim da nam onaj nije dovoljan, stalno je guzva tamo ne mogu na red da dodjem.

i zaboga, treba nam, neko normalan za ebeni urbanizam i arhitekturu, ma samo pogledajte sta se desava u gradu. da li je neko sem mene primetio banana drecavu zgradu blizu doma vojske? tesko je ne primetiti je, svetli u mraku :-) ja bih jako volela da kraljevo dobije zatvoreni bazen ali bih pre svega volela da nam daju dom drustvenih, ima toliko mladog sveta koji bi mogao da se organizuje i da napravi cudo! Kraljevu je najpotrebniji pravi koncertni prostor a dom drustvenih to jeste!

Mnogo toga fali, vlast se menja u nedelju... to je sutra! E, videcemo da li ce se ispuniti neshto od onih silnih obecanja, bilo ko da bude izabran za predsednika. Onaj jedan obeca dva mosta preko Ibra :razz: A drechave zgrade su izgleda u modi, pogledajte one dve narandzaste preko puta parka kod autobuske stanice :-)

guitarrr_babe
04.02.2006., 20:06
e, neka je samo jedan pesacki preko ibra i ribnica ce im biti zauvek zahvalna...

B.K.
04.02.2006., 20:53
e, neka je samo jedan pesacki preko ibra i ribnica ce im biti zauvek zahvalna...

To bi bilo sasvim prihvatljivo, ali oni imaju velike planove koje, naravno, nece ispuniti ukoliko dodju na vlast (bilo ko od njih).

guitarrr_babe
04.02.2006., 21:09
@ Slim Shady: e, hvala ti, ali i meni je crkao gramofon pre tacno 7 godina i nigde na svetu nema odgovarajuci rezervni deo... a gomila maminih i tatinih ploca drezdi na tavanu...

Warlord
06.02.2006., 11:58

Jel' znas da je kod "gradske terase" trebalo tako nesto da bude, pa smo ga ispusili.

B.K.
06.02.2006., 18:05
Jel' znas da je kod "gradske terase" trebalo tako nesto da bude, pa smo ga ispusili.

Beshe to obecanje nekog lika koji se grebao da dodje na vlast. Kako dodje, zaboravi na sve :razz:

guitarrr_babe
06.02.2006., 20:05
krajnje simptomaticno, ako smem da primetim...

kvmina
08.02.2006., 23:52
Kraljevu nedostaje....MOST, zatvoren bazen, klizaliste , veca diskoteka, vise teniskih i kosarkaskih terena.................

Warlord
09.02.2006., 14:45
Mislim da je broj diskoteka i vise nego dovoljan.

guitarrr_babe
09.02.2006., 21:38
jeeeeeeeeee, klizalisteeeeeeeee!

tako je, kvmina, moj si covek/zena!

kvmina
13.02.2006., 20:27

tako je, kvmina, moj si covek/zena!

:) :D zensko sam :D

B.K.
13.02.2006., 20:31

Klizalishte Kraljevu uopshte ne treba! Mislim da ga ovih dana ima u izobilju!!! :razz:

guitarrr_babe
13.02.2006., 21:58
pa... da. dobro, sad je mozda klizaliste visak. ali inace, mislim...

rudy_kv
13.02.2006., 23:45
Mislim da je broj diskoteka i vise nego dovoljan.
Slazem se.
Kraljevu pored mosta, obilaznice, vise parking prostora, treba jedan pravi sportski centar.
Hala nam je pretesna.
Pored toga treba i malo vise kulturnih zbivanja, koncerata, predstava...

guitarrr_babe
14.02.2006., 12:47
rudy, druze, samo da ti javim da sam te na mrtvo ime isprozivala na temi da li je kraljevo crklo :) vidi neki tipa 225. post na temi, tako nesto.

stnco
29.08.2006., 23:19
Svedoci smo da nam grad nije bas najcistiji, da nam na svakoj banderi i drvetu vise umrlice, da je u rano prolece i jesen pun dima zbog paljenja korova, da nam prasinu istresaju na glavu preko terase...Konkretno sta uciniti?
Cilj mi je da sto vise ljudi razmislja o ovome, pa ce vasljda nesto da dodje i do ljudi zaduzenih za ekologiju u nasem gradu.

Milica BG
31.08.2006., 15:48
paaa, manje vise, nekad je bilo gore meni se bar cini ali jos uvek nije dobro.

a to sto ljude rasteruju smrkovima u ponoc iz grada, toboze peru ulice... i posle kazes nije nam kraljevo cisto ;)

morphea
01.09.2006., 02:39
a shta fali psima lutalicama, a? hocjete da ih potrujete?!!!!i ne treba nama niko zaduzhen za ekologiji, jer shta vredi i da postoji neko kada ljudi prave haos

Mannibals
01.09.2006., 02:54
a shta fali psima lutalicama, a? hocjete da ih potrujete?!!!!i ne treba nama niko zaduzhen za ekologiji, jer shta vredi i da postoji neko kada ljudi prave haos

tO JA PRICHAM MOJIM SHABANIMA........pozz Kraljevo :twisted:

Milica BG
01.09.2006., 16:14
lutalicama nista ne fali, evo u bg-u su poceli da ih sterilisu i postace potpuno bezopasni, to bi trebalo i u kv-u da se radi...

morphea
01.09.2006., 16:33
znam, znam..trebalo bi, ali kad cje , to se ne zna

Wilkołak
01.09.2006., 19:35
tO JA PRICHAM MOJIM SHABANIMA

Cuo sam u nekom filmu sledecu recenicu:
U bogatim zemljama svuda vidis pse a nigde nema govana;
U siromasnim zemljama svuda vidis govna a nigde nema pasa....

Po ovom kriterijumu, Valjevo je bogat grad :D ... mislim, ne secam se da je neko skoro stao u "minu" tj. niko mi se nije pohvalio!

B.K.
03.09.2006., 18:53
lutalicama nista ne fali, evo u bg-u su poceli da ih sterilisu i postace potpuno bezopasni, to bi trebalo i u kv-u da se radi...

Nije u pitanju strah od ujeda, ali neka ih sterilishu, vec to shto kuchici obozavaju da iz kanta izvlache kese i da ih vuku za sobom ostavljajuci gomilu djubreta :grin:

bebidoll
04.09.2006., 18:09
ljudi, je l' zna neko kako se zove 1 mala tur. agencija ispod terase na keju? nalazi se preko x frizerskog salona...a posle tamo na kraju su diva i la costa!

anyway, ako neko zna neka mi please kaze (br tel. too - ako je moguce) jer su ne vidjeni LAZOVIIIII! i LOPOVI!! bacila sam 300 eura za NISTA!! a jos moram da ih zovem iz kanade...mogu slobodno da se slikam!

thx i pozz

Milica BG
05.09.2006., 14:31
a pa to djubre je poseban problem ;)

B.K.
05.09.2006., 21:38
ljudi, je l' zna neko kako se zove 1 mala tur. agencija ispod terase na keju? nalazi se preko x frizerskog salona...a posle tamo na kraju su diva i la costa!

anyway, ako neko zna neka mi please kaze (br tel. too - ako je moguce) jer su ne vidjeni LAZOVIIIII! i LOPOVI!! bacila sam 300 eura za NISTA!! a jos moram da ih zovem iz kanade...mogu slobodno da se slikam!

thx i pozz

Ja htedoh da budem od koristi, ali sam ochigledno obratila paznju na pogreshnu agenciju. Gledala sam onu ispod stepenishta sa strane od pozorishta, pored frizera i kozmetichkog salona, ali ne treba tebi ta, zar ne? :-?

bebidoll
06.09.2006., 19:48
Ja htedoh da budem od koristi, ali sam ochigledno obratila paznju na pogreshnu agenciju. Gledala sam onu ispod stepenishta sa strane od pozorishta, pored frizera i kozmetichkog salona, ali ne treba tebi ta, zar ne? :-?

pa ako je u onom prolazu, posle stepenica, koji vodi ka divi onda sigurno jeste. dobro sam zapamtila da ima frizer preko x agecije, a cini mi se da ima jos jedan salon do agencije....a ta u agenciji ima CRNU kosu! e, pa tako....thx bk

B.K.
06.09.2006., 22:32
pa ako je u onom prolazu, posle stepenica, koji vodi ka divi onda sigurno jeste. dobro sam zapamtila da ima frizer preko x agecije, a cini mi se da ima jos jedan salon do agencije....a ta u agenciji ima CRNU kosu! e, pa tako....thx bk

Ako je to, onda se radi o COOL TRAVEL-u, vlasnica je neka Sladjana Radosavljevic, nisam joj videla kosu, a nema nigde ni broja telefona poshto sam ja zevzechila tuda oko osam i petnaest uveche.

stnco
07.09.2006., 19:34
a ..... ne treba nama niko zaduzhen za ekologiji, jer shta vredi i da postoji neko kada ljudi prave haos

Slazem se da su ljudi nekulturni ali sam mislio da bi neki ekolog iz opstinske sluzbe mogao da izdejstvuje neke zvanicne zabrane npr. paljenja smeca, kacenje umrlica na sve strane i ostalo. Mislio sam da bismo svojom masovnoscu i inventivnoscu na ovom Forumu mogli da dodjemo do raznih ideja, kako sve popraviti, sto bi ekolozi sproveli u delo.

morphea
26.09.2006., 11:41
dobra ideja..ali kojom masovnoshcju?

guitarrr_babe
26.09.2006., 12:43
Pa, ima nas!

Evo, ja bih prvo predlozila recimo 7dnevni volonterski letnji kamp (a.k.a. radna akcija) sa temom "Ciscenje Ibra od Maglica do Kraljeva", pozvala ljude sa strane, okacila na net i ubacila se u Volonterski Servis Sbije. Ako bude uspesno kao i ostali kampovi u Srbiji, mogla bi i da se ocekuje gomila stranaca, na primer.

Mi smo tako u nemackoj sredjivali neki zamak za koji je vladu bolelo duppe i za par godina ce ga volonteri sasvim zavrsiti.

Serijski_Ubica
27.09.2006., 18:08
A ja bih se odmh prijavio ... kad sam neku sličnu zamisao ispričao kolegama na poslu, prvo su počeli da se cepaju od smeha, a posle pet minuta kasnije kad su videli da se ja ne smejem su se krstili ... rekoše kao kako oni ni za koje pare ne bi skupljali đubre, može neko da ih vidi :o :?

B.K.
28.09.2006., 09:35
Secam se akcije kada smo nas nekoliko ochistili cakum - pakum onaj prostor gde je bila prodavnica Crvena Zvezda, a i onaj iza. Sve smo to uradili jer su nam opshtinari obecali da mozemo koristiti prostor za koncerte. Naravno, od toga kasnije nije bilo nishta iako smo svoj deo dogovora lepo ispunili. Mi smo odatle pobacali gomiletinu shpriceva, djubreta,... a delegacija je dozvolila samo pravljenje tehno zurki gde se sve to pobacano ponovo pojavilo. :x

Milica BG
28.09.2006., 19:33
ljudi, super su predlozi ali ajde onda radite nesto...
nije da nije bilo slicnih inicijativa ranije nego se ljudi nikako ne odazivaju na takve akcije i na kraju ne bude nista a taj muceni entuzijasta odustane od bilo kakve buduce akcije...
tako da guitarr babe predlog je ok, ali eto sprovedi ga u delo! pocni da radis na tome, ljudi ce se nadam se prikljuciti usput... a ako vec imas iskustva u takvim akcijama jos bolje!!!

**case-problem**becejka
01.10.2006., 19:44
zanimljivo,znaci sterilizacijom im vade zube?

nexus_kv
01.10.2006., 23:33
Jelte, becejka srce, da kojim slucajem nemas istoimenu prodavnicu?

stnco
06.10.2006., 18:27
nije da nije bilo slicnih inicijativa ranije nego se ljudi nikako ne odazivaju na takve akcije i na kraju ne bude nista a taj muceni entuzijasta odustane od bilo kakve buduce akcije...
tako da guitarr babe predlog je ok, ali eto sprovedi ga u delo! pocni da radis na tome, ljudi ce se nadam se prikljuciti usput... a ako vec imas iskustva u takvim akcijama jos bolje!!!
Ideja o letnjem kampu za ciscenje Ibra je veoma dobra. Evo ja cu da pokusam da animiram neke ljude. Cesto sam u kontaktu sa covekom koji svake godine pred "Veseli spust" prodje marsrutu Maglic-Kraljevo i proverava prolaznost, a znam da je zljubljenik u Ibar kao i ja. Ne treba ocekivati neke brze odgovore ali i leto je daleko.

stnco
06.10.2006., 18:34
dobra ideja..ali kojom masovnoshcju?
Pretpostavljam da su na ovom Forumu uglavnom ljudi iz Kraljeva. Ako bi se svi ukljucili u potrazi za idejama a van Foruma zainteresovali jos nekoliko svojih prijatelja, eto masovnosti. Treba samo da smo voljni da nesto ucinimo za nas grad.

B.K.
11.10.2006., 19:57
Asfaltiran je parkic kod autobuske stanice. Pametan potez :-P

nexus_kv
12.10.2006., 12:06
Losa ulica od stanice do centra, najgadnija u celom KV.
Jos Lepi boro izbacio ono cudo pa nemogu da ljudi prodju.

B.K.
14.10.2006., 14:33
Najgori je trotoar pored kula u ulici Vojvode Putnika. Treba streljati onog ko je odobrio onakve radove :x

Milica BG
22.10.2006., 11:58
zanimljivo,znaci sterilizacijom im vade zube?

:|
ne razumem kakve veze imaju zubi sa tim...
sterilizacijom postaju potpuno bezopasni, ooogromne dzukele se setaju po trgu republike i nikoga ne napadaju jer su super fino sterilisani (znaci nema hormona od kojih podivljaju) i onako se fino nagojili :lol:

B.K.
25.10.2006., 19:40
:|
ne razumem kakve veze imaju zubi sa tim...
sterilizacijom postaju potpuno bezopasni, ooogromne dzukele se setaju po trgu republike i nikoga ne napadaju jer su super fino sterilisani (znaci nema hormona od kojih podivljaju) i onako se fino nagojili :lol:

Danas u Novostima prochitah da je neku staricu, samo ne videh u kom mestu, neko kuche koje je bilo pod tim programom sterilizacije izujedalo na sred grada, na ochigled gomile prolaznika. Takvih sluchajeva ima i u Kraljevu!

Milica BG
26.10.2006., 12:19
onda nesto nije uradjeno kako treba... pa i sama znas da se one ogromne dzukeletine setkaju bezbrizno po centru bg-a i niti oni nekoga diraju niti mi njih...
mozda brizit bardo daje vise para za te inekcije od lokalnih vlasti :roll:

B.K.
26.10.2006., 18:54
onda nesto nije uradjeno kako treba... pa i sama znas da se one ogromne dzukeletine setkaju bezbrizno po centru bg-a i niti oni nekoga diraju niti mi njih...
mozda brizit bardo daje vise para za te inekcije od lokalnih vlasti :roll:

Ochigledno. Odavno se zna da se gro para skupljene za jednu namenu troshe na sasvim druge stvari. Stvarno jadno!!! :-?

recepcionerka
04.11.2006., 18:22
cela Ribnica,kao najblizi deo kv-a je izorana,Vojvode Putnika puna rupa,tocak da otkines a da ne spominjemo most...
inache,znate li da ce da se zatvori uskoro jedna traka mosta zbog izgradnje novog?
pa to ce biti smesno...a jos sa nasim saobracajcima!

sparrow1968
04.11.2006., 21:19
Ma ideja je OK nego sto ce mnogi da kazu OCU BOLI ME K :?: :?: :?: :?: :!:
Lepse im je da nista ne rade i da zive u smecu kao sto su i naucili nego da nesto makar malo urade da bi i njima i svima bilo bolje! PARAZITI !
A da zaboravih da spomenem i KOMUNALNU INSPEKCIJU tj. dal ona postoji u ovom nasem gradu ili i njih ZABOLE e sad kako koji polni organ imaju za desavanja po pitanju cistoce grada i blize okoline.

Milica BG
07.11.2006., 15:20
Ma ideja je OK nego sto ce mnogi da kazu OCU BOLI ME K :?: :?: :?: :?: :!:

znaaam, tuga :cry:

:arrow: recepcionerka
:shock: :shock: :shock:
ja onda nem pojam sta ce moji raditi, posto zivimo u kovanluku... cale je ionako ceo zivot mrzeo saobracaj po kraljevu jer ne moze brzo da vozi od guzve, ovo sto se desava zadnje dve godine na mostu (konstantna zakrcenja) ga je ubilo u pojam a tek sad ne znam kako ce da odreaguje :? samo se nadam zbog njegovog zdravlja da nece previse da se nervira, ipak nije toliko mlad. :?

recepcionerka
07.11.2006., 18:55
znaaam, tuga :cry:

:arrow: recepcionerka
:shock: :shock: :shock:
ja onda nem pojam sta ce moji raditi, posto zivimo u kovanluku... cale je ionako ceo zivot mrzeo saobracaj po kraljevu jer ne moze brzo da vozi od guzve, ovo sto se desava zadnje dve godine na mostu (konstantna zakrcenja) ga je ubilo u pojam a tek sad ne znam kako ce da odreaguje :? samo se nadam zbog njegovog zdravlja da nece previse da se nervira, ipak nije toliko mlad. :?
sta da pricamo dalje,ja sam iz K ;) ovaca a radim na Beranovcu,mogu samo da sanjam prilaz gradu,osim u sitne sate...! ;)

Serijski_Ubica
09.11.2006., 21:58
Mislim da niko nije toliko lud da zatvori jednu kolovoznu traku na ionako pretrpanom mostu. To je možda bila ideja, ali verujem da su pronašli neko drugo rešenje. Suzili su jedan deo reke, a mogu i da zatrpaju deo od pijace do ostrva, pa će onda moći da raade na tom delu sa zemlje... valjda su razmišljali o tome, sa zatvaranjem jedne trake bi se redovi za prelazak mosta u 3 popodne protezali svim ulicama u kv-u... kreneš iz centra grada u 3, u ribnici si u 5 pola 6 :D

B.K.
09.11.2006., 22:10
Mislim da niko nije toliko lud da zatvori jednu kolovoznu traku na ionako pretrpanom mostu. To je možda bila ideja, ali verujem da su pronašli neko drugo rešenje. Suzili su jedan deo reke, a mogu i da zatrpaju deo od pijace do ostrva, pa će onda moći da raade na tom delu sa zemlje... valjda su razmišljali o tome, sa zatvaranjem jedne trake bi se redovi za prelazak mosta u 3 popodne protezali svim ulicama u kv-u... kreneš iz centra grada u 3, u ribnici si u 5 pola 6 :D

Ludi ili ne, tek ljudi izgiboshe preko tog mosta! :?

Mell*
11.11.2006., 14:55
Sta se uopste desava sa tim mostom? Nisam u toku...

Serijski_Ubica
11.11.2006., 16:37
Sta se uopste desava sa tim mostom? Nisam u toku...
kako bre nisi u toku ? gde ti živiš ? :D

gradi se još jedan most, odmah pored ovog starog, tako da se nadaju da će to rasteretiti saobraćaj na ovom dotrajalom bridžu... ali mislim da im se neće baš isplatiti

recepcionerka
11.11.2006., 17:37
gornji deo mosta (novog) grade sa starog,zato se zatvara ta jedna traka i funkcionisace po principu semafora

Mell*
11.11.2006., 19:35
Ma znam da se gradi jos jedan most ali mi nije bilo poznato to zatvaranje jedne trake. Valjda ce biti bolje... Nesto se radi, ne treba da kukamo

Serijski_Ubica
11.11.2006., 21:21
pa ako stvarno budu zatvarali jednu traku, onda nema teorije da se ide na posao kolima iz ribnice. Parkiranje u ribnici i odatle peške (ili preko M. Banje) :) i sad je užasna gužva, ne mogu da zamislim kako će da bude kad se to bude radilo...

vucica.m
27.11.2006., 09:09
sto se tice grada u sustini i nije prljav redovno se cisti,ali nije uredjen,bespravna gradnja je napravila haos narocito na keju,a tek one glupe price o zadrzavanju starog izgleda grada....
smesno!!!Navodno zasticeni objekti u Omladinskoj ulici nemaju svoju svrhu pored modernih lokala,zatim ona glupa fontana kod PELIVANA...sranje.
Sto se radova tice mora se istrpeti jer se dugo nista nije uredjivalo,ali problem je sto se nista ne uradi kvalitetno.Neko ce poginuti zbog onih podignutih plocnika po glavnoj ulici.

sto se tice akcija ciscenja drustvo mladih ekologa redovno organizuje akcije i kampove ,letos su cistili KNIC.

PROBLEM JE JOS UVEK KULTURNI NIVO,MOZE 20 LJUDI DA SE UBIJE OD CISCENJA ALI AKO SVI OSTALI PRLJAJU.......

Anja_88
08.12.2006., 00:11
Nasem gradu fali sve Jedine dve stvari koje nam stvarno ne fale, imamo ih i visak su:
1. SELJACI
2. BLATO na ulicama kao da zivimo u ........ ne znam.uzas!!
Ako se setite jos necega sto nam ne fali, javite
Sve ostalo, ima toga mnogo, fali nam!!!!!!!!

sparrow1968
23.12.2006., 19:13
Nasem gradu fali sve Jedine dve stvari koje nam stvarno ne fale, imamo ih i visak su:
1. SELJACI
2. BLATO na ulicama kao da zivimo u ........ ne znam.uzas!!
Ako se setite jos necega sto nam ne fali, javite
Sve ostalo, ima toga mnogo, fali nam!!!!!!!!

Moras napraviti razliku izmedju SELJAKA i SELJACINA !

ljube03
27.03.2007., 01:25
Sta je to sto nedostaje Kraljevu ?????Bazeni, igralista, METRO, MERKATOR, Luna park, kafici, decija igraonica???Danima razgovaramo i nikako da razumemo monotoniju, jednolicnost...Sta je to sto bi trebalo da se otvori, dovede, uvede, Kraljevu da bi grad bio malo potpuniji???

Dawko Minic
27.03.2007., 10:23
sve sto je gore navedeno.. internet kafe :D
i zasad dosta..

Mell*
28.03.2007., 01:12
Fakulteti. Da ne bi posle osamnaeste svi studenti bezali za Bg. I da ima sve to sto ste gore nabrojali, ne dolazi mi se kad znam da niko stariji od 18 nije u Kraljevu. Nadam se da se nece uvrediti mladji, daleko od toga da oni meni smetaju, samo nemam ja sta da trazim tamo. Ja sam visak! Hocu da kazem da je u Kraljevu lepo do 18-te a posle ti jednostavno postane dosadno. Nekako se osecam kao da sam odjednom ostarila. Uzasan osecaj!!!

sapto
28.03.2007., 11:10
Bolje bi bilo da ima jedna velika diskoteka,umesto nekoliko hilljada podruma za pecurke :)

Dawko Minic
28.03.2007., 11:28
Fakulteti. Da ne bi posle osamnaeste svi studenti bezali za Bg.

Upravo to htedoh da napisem.
Bar 2-3..
Vreme prolazi a niko nista ne preduzima..

Serijski_Ubica
28.03.2007., 13:14
ah, pa to sa fakultetima je malo verovatno... ne može baš u svakom gradu da bude nekoliko fakulteta, ko bi to finansirao ? Uostalom, imamo jedan fakultet pa nikako ne mogu da sakupe dovoljno studenata koji bi tu pohađali studije... zamisli da otvore još 2-3 fakulteta koja bi zvrjali prazni
Možda izniknu neki privatni, ali mislim da to nije to...
A to da ljudi idu za bg zbog studija je samo izgovor. Kad bi imali fakultete u kv-u išli bi u bg zbog boljeg provoda, posla, boljeg društva, etc...
Uostalom, fakulteta ima i u kragujevcu, čačku, nišu, a i stanovi su tamo jeftiniji... zašto onda svi idu za bg ?

guitarrr_babe
28.03.2007., 14:25
klizaliste, zatvoreni bazen, zidovi za grafite, strozi zakon o unistavanju javne imovine (prljanju, cepanju i slicnom), jazz, jos sto radnika gradske cistoce, drvece u Omladinskoj...

Mell*
28.03.2007., 16:55
Uostalom, fakulteta ima i u kragujevcu, čačku, nišu, a i stanovi su tamo jeftiniji... zašto onda svi idu za bg ?

Zar posle ove frke sa pravnim fakultetom u KG treba da ti odgovorim na pitanje? Ne kazem da toga nema u Bg-u samo je mnogo manje i ide na foru spremas se kod profesora-das mu pare za casove-nauci te-polozis..

Ne znam kakva je situacija sa masinskim fakultetom ali sam sigurna da nasa gimnazija vredi vise nego sve bg gimnazije zajedno! Bar time mozemo da se pohvalimo.

Meni bi bilo super kad bi postojao neki festival ili tako nesto. Nesto slicno gitarijadi.. Ali o tome mogu samo da sanjam. :-(

sapto
28.03.2007., 18:34
Kraljevu fale bombe namenjene unistavanju turbo folk diskoteka
1)Passage

Dawko Minic
28.03.2007., 19:12
Neka `underground` mesta :twisted:

:lol:

sapto
28.03.2007., 20:51
Upravo to

guitarrr_babe
28.03.2007., 21:16
Masinski fakultet radi (ako je verovati mom insajderu), svake godine sve slabije i slabije. ***, skapirali ljudi gde se studira, a gde se STUDIRA. BG je grad za studente i tacka.

Underground mesta se ne PRAVE, ona postoje.
Bar su postojala.
Zloglasni Bounty (u koji moj fini nosic nije privirivao, ali poshtujem) i MIJA (Jazz), slava mu i hvala.

Pade mi na pamet, seca li se ko Opozita od nas mladjih ovde? Boze, sto je to bilo fino mesto! I naprave skladiste za gume od njega! Bruka i sramota. Ja sam jos bila mala tada ali izlazili smo tamo onako polu-redovno.

Mell*
28.03.2007., 22:57
Gde se ne secam Opozita?! Eh, mladosti... Kad se samo setim svirki u opozitu...

Nisam znala za gume. Ha, ha, ne mogu da verujem!

ljube03
29.03.2007., 00:07
Znaci definitivno- fakulteti i "nesto kulturnija i opustenija "mesta!!
A sta mislite da li bi kej trebao da izgleda kao sto izgleda?Sve te prodavnice tehnicke robe,boja i lakov....mislim da tu mogu da se otvore lokali sa drugim proizvodima, recimo kozmetika, nesto sto je eksluzivno, ili sta znam ...nesto mi tu oko keja nedostaje ali tacno ne znam sta....!?!?!?

enfeRmo
29.03.2007., 09:33
pa mog'o bi da se sredi malo,pocevsi od najsitnijih stvari,prvo one klupe muchenice sto jos malo pa odose dole...

B.K.
29.03.2007., 10:32
pa mog'o bi da se sredi malo,pocevsi od najsitnijih stvari,prvo one klupe muchenice sto jos malo pa odose dole...

Prvo treba da pojedinci shvate da se na donji deo klupe seda, a na gornji naslanja. Onda mozemo da prichamo o novim klupama.
Opposite je zatvoren zato shto narod nije hteo da ulazi unutra i placa pice, vec je interesantnije bilo sedeti na stepenicama i slushati kvalitetnu muziku. 'Ajde vi koji ste posecivali ovo mesto recite koliko je ljudi bilo na svirkama. Kada su dolazili CHOVEK BEZ SLUHA bilo je 20 nas sa sve organizatorima i svirachima :( Naravno, luda baba koja se stalno zalila kao i skladishte za gume su imali uticaj na Joza da digne ruke od svega.

sapto
29.03.2007., 12:43
Kraljevo je ipak malo veci grad u odnosu na okolinu,trebalo bi da ima ne vise,nego barem jedno mesto za okupljanje onih kojima nije idol Seka Aleksic ili tako neka...:)
Siguran sam da bi bilo puno

Dawko Minic
29.03.2007., 23:38
I takvi ljudi se ne podnose medjusobno.

guitarrr_babe
31.03.2007., 00:00
Ono...

Na Coveku bez sluha nisam bila (jer je tada svirao Rambo ili vec neko u boricima :-) )
Jedino sto je bilo sranje je bila ventilacija. Jer je nije bilo.
Sve ostalo je bilo superiskaaa!

n-you
31.03.2007., 22:21
vala lutao sam celu srbiju uzduz i popreko al boljih zenskih sto sam upozno nema boljih kraljevo je zakon

Mell*
01.04.2007., 02:15
Zato sto je Kraljevo pre par godina bilo 2. grad u Evropi po broju zena u odnosu na muskarce. Veci je izbor nego u ostalim gradovima ako nista drugo...

pacer
01.04.2007., 23:42
koji je prvi?

Mell*
02.04.2007., 02:30
He, he. Mislim da je Banjaluka ali nisam sigurna. Kod njih je 7:1.

whatthefuck
02.04.2007., 08:58
He, he. Mislim da je Banjaluka ali nisam sigurna. Kod njih je 7:1.

Tema je "Shta nedostaje", a ne "Shta ne nedostaje Kraljevu". Vratite se na temu, a muvanje ostavite za p.m.

Mell*
02.04.2007., 17:29
Dobro. Onda ovako: nedostaju muskarci. Mislim, meni i ne nedostaju posto sam se nekako vec snasla, ali statistika govori drugacije.

ljube03
02.04.2007., 23:30
a dobro zada jedno pitanje za sve!Posto vidim da svi imamo razlicita misljenja i razlicite potrebe, KADA BI TREBALI DA OTVORITE NESTO A IMATE LOKAL STA BI OTVORILI?Jer u gradu ima svega a u stvari nema niceg!!!!!!!!!To smo s drustvom skoro raspravljali i nikako da se setimo STA U STVARU NEDOSTAJE KRALJEVU???????

Dawko Minic
02.04.2007., 23:42
internet kafe da tron vise ne bi drzao monopol :x

NEO18
04.04.2007., 01:32
Dobro. Onda ovako: nedostaju muskarci. Mislim, meni i ne nedostaju posto sam se nekako vec snasla, ali statistika govori drugacije.
U gradu se uopste ne primecuje da ima vise devojaka nego muskaraca (mislim na nocni provod). Cak se veoma cesto desava da je mnogo vise muskaraca.Mozda ima vise devojaka ali mnoge ne izlaze u vecernji provod a ovamo se zale kako nema dovoljno momaka i dr. gluposti. :o

novatorta
04.04.2007., 14:50
Kraljevu fali jedna zaobilaznica, stvarno je bedak sto glavna saobracajnica prolazi kroz sam centar.

guitarrr_babe
04.04.2007., 17:01
Obilaznica!
Amin!

whatthefuck
04.04.2007., 18:49
U gradu se uopste ne primecuje da ima vise devojaka nego muskaraca (mislim na nocni provod). Cak se veoma cesto desava da je mnogo vise muskaraca.Mozda ima vise devojaka ali mnoge ne izlaze u vecernji provod a ovamo se zale kako nema dovoljno momaka i dr. gluposti. :o

Na koji provod mislish? pa, nisu sve zainteresovane za zadimljene cumeze u koje izlazi vecina mushkaraca. ja sam moju ribu nasho u sred grada i nishta mi ne fali! :lol: Nije bio nikakav provod, izashla cura da kupi neshto u Rodicu.

guitarrr_babe
05.04.2007., 01:02
Mislim da se visak devojaka ne opaza tako lako (na primer u nocnom provodu). To cesce vidimo mi curice (kad shvatis da se tebi pet tvojih drugarica svidja isti frajer, a on uzgred vec ima curu :-) )
Ili kada na zurkama tvom decku prilaze po tri devojke, a tebi nijedan frajer, i taj scenario se ponavlja i ponavlja!

(Nemojte mi reci da je to zbog mog izgleda, lakse mi je da ne mislim na taj nacin)

sapto
05.04.2007., 12:37
Kraljevo je propalo :PPPP

Romansa
05.04.2007., 12:39
Nedostaje nam po neki sinter,i jedna normalna knjizara,gde moze da se kupi jos nesto osim prorocanstva deda Blagoja...

guitarrr_babe
07.04.2007., 11:46
@Romansa: "sinter"? Je l' to "shinter"? Imam problem sa s i c, nikad ne znas sta je :-)

Serijski_Ubica
07.04.2007., 13:42
I believe da je Š, pošto nemam pojma šta je sinter :P

whatthefuck
07.04.2007., 16:31
I believe da je Š, pošto nemam pojma šta je sinter :P

I believe I can fly!!!!

Treba vishe od jednog shintera.

sapto
07.04.2007., 17:41
Ja sam zbunjen
Da li se misli na sineta ili shintera

whatthefuck
07.04.2007., 19:09
Ja sam zbunjen
Da li se misli na sineta ili shintera

Deder, objasni mi shta je to "sinet"? :confused:

sapto
08.04.2007., 12:18
Greska :) (poceo raspust nisam spavao odavno)

terrorist77
08.04.2007., 22:05
nazalost.....mnogo toga

guitarrr_babe
09.04.2007., 21:34
Dvokrevetne sobe u studentskom domu Mašinskog fakulteta :-D

Što je babi milo... :-) :-) :-) :-) :-)

papajaa
12.04.2007., 16:09
[QUOTE=Mell*]Fakulteti. Da ne bi posle osamnajeste svi studenti bezali za Bg.

mozes da odes u NS ili Nis ili u Kragujevac da zavrsis za 10min :confused:

guitarrr_babe
17.04.2007., 17:09
Alo, to sa KGom je vec bajata fora...

Osim toga, svuda, ali svuda se ispiti kupuju, samo su njih jedine provalili.

B.K.
18.04.2007., 09:50
Alo, to sa KGom je vec bajata fora...

Osim toga, svuda, ali svuda se ispiti kupuju, samo su njih jedine provalili.

da, i univerzitet u novom sadu je provaljen, javljaju se lazne diplome sa potpisima ljudi koji ne postoje.

guitarrr_babe
18.04.2007., 16:48
Oh. Ok.

Htela sam samo da kazem da vec ima previse viceva na temu KG univerziteta i da je malo... degutantno ponavljati ih.

ljube03
18.04.2007., 23:31
Mislim da se i dalje OPET posvecuje prica drugim gradovima a PONAJMANJE KRALJEVU!!!!Znaci STA JE TO STO BI nase kraljevo da kazem podiglo za nivo nego sto je do sada bilo???

guitarrr_babe
19.04.2007., 02:02
Pa nabrojali smo bar dvadeset stvari!!! Zar je potrebno jos?

Romansa
19.04.2007., 02:21
Shinter ,ljudi,izvin'te!!!!!

Mell*
19.04.2007., 14:10
Kad bi sve sto je nabrojano postojalo, e onda bi bilo nesto. Jedna stvar nece bitno promeniti situaciju. Treba i vremena i novca i volje i mnogo toga da se sve to ostvari zato vratimo se realnosti...I ne vredi da neko ko ima lokal pokusava da smisli cudo koje ce pomoci Kraljevu da se digne na noge, to je problem drzave i potrebna su mnogo veca ulaganja. Jeste da ovo zvuci pesimisticki ali tako je, ni meni se ne svidja.. :-(

guitarrr_babe
19.04.2007., 21:59
Napravila bih lokal koji bi se zvao "Fitzgerald!", zidovi bi bili sa crno-srebrnim tapetama, imao bi veliki viseci luster, velike bordo fotelje, 3 crvene svece na svakom stolu i nasla bih neke klince iz muzicke da na gudackim instrumentima sviraju nesto tipa Apokaliptike, ili nesto jos bolje.

B.K.
20.04.2007., 10:11
Napravila bih lokal koji bi se zvao "Fitzgerald!", zidovi bi bili sa crno-srebrnim tapetama, imao bi veliki viseci luster, velike bordo fotelje, 3 crvene svece na svakom stolu i nasla bih neke klince iz muzicke da na gudackim instrumentima sviraju nesto tipa Apokaliptike, ili nesto jos bolje.

Tachno!!! Svece fale Kraljevu, sada kada nam svakoga dana iskljuchuju struju na po dva - tri sata :-D

guitarrr_babe
20.04.2007., 14:19
Majke ti?
Sto? Kazu li sta na vestima ili je samo fazon "cuti i plivaj"

ljube03
02.05.2007., 00:41
Znaci toliko toga nedostaje KRALJEVU A SVI NESTO CUTE ILI NEMAJU IDEJU sta je to sto bi trebalo OVOM GRADU O D M A H !!!!!!!!!!!!!!!!!!

stnco
07.05.2007., 22:01
Kraljevu odmah i hitno nedostaje malo više kulturnijih Kraljevčana. Pogledajte papire (đubre) po ulicama, kese u granama drveća, umrlice na svakom drvetu, izžvrljane fasade zgrada, vrlo često isprevrtane kante za smeće, automobile po trotoarima.................Sumorno zar ne?

B.K.
08.05.2007., 13:15
Sve si lepo rekao. Sumorno da sumornije ne zelim da zamislim :(

shimmy
20.05.2007., 04:40
Ne zelim da zvucim shovinisticki ali cinjenica je da u Kraljevu nedostaje josh sponzora, poshto sponzorusha imamo previshe :) Normalne cure ovim nece da se uvrede :)

non_nominatus
21.05.2007., 16:43
Kraljevu nedostaje jedan dobar nocni ultrahot striptiz klub

sweetest_thing
21.05.2007., 20:05
to definitivno nije ono sto nedostaje kraljevu.....

B.K.
23.05.2007., 18:58
to definitivno nije ono sto nedostaje kraljevu.....

Upravo tako. :p

infidel
28.05.2007., 23:10
sa gradjevinskog stanovista KV-u fali jos parkova i mesta za igru, veliki deo novih zgrada nema prostora gde bi mala deca mogla da se igraju, a ulice su na samo par metara od stambenih objekata
jos jedan bazen ne bi bilo lose postaviti, kao i par hotela posto je u planu izgradnja nove sportske hale, a i vecina turista se zali na vec postojece hotele

sa stanovista nocne ptice, voleo bih da ima jos koji kafic gde se pusta rock i metal, jos koji kafic koji radi posle 2 i malo vise dogadjaja (ne racunam desavanja u Pasazu i Gasparu)...

Rusty
29.05.2007., 14:05
Koliko li je puta ova tema pokretana? U mojoj okolini- bar 200, svi se zalimo, a niko ne miche... Do skoro sam bila u tripu da je ovo Kraljevo grozna rupetina, da jedva chekam oktobar da brishem za BG... Onda sednem par puta u park i opustim se, kad god se smirim i proshetam vidim koliko je ovde u stvari lepo-shto rekla jedna moja drugarica, KV je projektovan u startu kao grad, nije se u to razvio iz nekog sela! Samo je ochajno organizovan-sem gitarijade, dana jorgovana i sl. nema nikakvih dogadjanja- mislim, 'fala Vladi Jetu sto dovede 202jku, al to je 1 u 100 godina... Hocu da imam izbor da izadjem josh negde sem u Golub i Shanu (gde visim svaki chas jer NEMA GDE DRUGO).... Rokere, pankere, metalce i druge niko ne voli i nece nista da im ucini. Preti nam istrebljenje, I say...

sweetest_thing
29.05.2007., 20:37
gitarijade :confused: ? dana jorgovana :confused: ? veruj mi prvi put cujem da se tako nesto u kraljevu ikada organizovalo

infidel
30.05.2007., 00:40
prva gitarijada je bila i vise nego odlicna
bila je Yu grupa, a ostali bendovi su silno prasili

druga gitarijada je bila cist trash, bile neverne bebe, a ovi nasi amateri nisu jednu pesmu otpevali kako treba
samo su Busmani iz BB bili vise nego OK

B.K.
30.05.2007., 08:27
prva gitarijada je bila i vise nego odlicna
bila je Yu grupa, a ostali bendovi su silno prasili

druga gitarijada je bila cist trash, bile neverne bebe, a ovi nasi amateri nisu jednu pesmu otpevali kako treba
samo su Busmani iz BB bili vise nego OK

Prva gitarijada je bila dobra, druga je bila ta sa YU grupom, a treca sa NEVERNIM BEBAMA.... Na prve dve smo mi svirali, a na trecoj ne, tako da znam :lol:

infidel
30.05.2007., 14:37
opa!
kako li sam uspeo da omasim prvu gitarijadu? bah, nebitno, vazno da je bilo dobro...

Cyrix
30.05.2007., 21:41
prva gitarijada je bila odlična, a druga je najbolja do sada! treća je katastrofa, praktično nije bilo uopšte domaćih bendova (odnosi se na kv) već samo tezge, a i sa strane je bilo dosta raspada... i kao šlag na tortu, sve to podeljeno na tri dana. blagi užas! no, radićemo na tome da bude bolje, pa makar se to i ne zvalo gitarijada.

shimmy
31.05.2007., 00:49
Zar je bitno koja je gitarijada bila najbolja ... Sve su bile dobre... a sada ih nema !!! Zashto imam osecaj da ovaj grad sve vishe propada po pitanju dogadjanja..... Vec neko vreme nishta veliko da se desi .... Mislim da je krajnje vreme da se malo ovi lokalni samoupravljaci posvete omladini. Nije bitno shta je i ko svira, samo da se neshto dogadja da malo probudi mlade.

shimmy
31.05.2007., 00:51
BTW .... to shto ste nabrojali nisu bile gitarijade ..... Zadnja gitarijada u kraljevu je bila '94. Ali nema veze. I ovo se racuna u neshto, zar ne.

infidel
31.05.2007., 01:42
pa kad odredjeni likovi ne bi gajdali Caneta iz partibrejkersa flasama, mozda bi i bilo necega?
sta se desava sa moto skupom? ne secam se kad je toga bilo zadnji put...

shimmy
31.05.2007., 02:02
pa kad odredjeni likovi ne bi gajdali Caneta iz partibrejkersa flasama, mozda bi i bilo necega?
sta se desava sa moto skupom? ne secam se kad je toga bilo zadnji put...
AJde bre Infidel ... bash si neki .... dobro znash da sam ga jedva i pogodio .... a i nije bila neka flasha :D

Cyrix
31.05.2007., 02:04
BTW .... to shto ste nabrojali nisu bile gitarijade ..... Zadnja gitarijada u kraljevu je bila '94. Ali nema veze. I ovo se racuna u neshto, zar ne.

dobro, dobro...
nije bila gitarijada nego "KV Gitarijada" ;)

napravićemo nešto...
trudimo se,
radimo na tome!

infidel
31.05.2007., 02:08
ja mislim da sve zavisi od piva, sto vise piva to bolji provod :lol:

Cyrix
31.05.2007., 02:11
straightXahead

guitarrr_babe
02.06.2007., 02:47
pivo plus cigarice, plus drugari plus ljubav, i sve je tu!

infidel
03.06.2007., 00:10
plus dobra zika, bez toga se ne moze

guitarrr_babe
03.06.2007., 00:44
ja mislila da se to nekako podrazumevalo... stjupid mi...

B.K.
03.06.2007., 09:54
pivo plus cigarice, plus drugari plus ljubav, i sve je tu!

Za dobar provod nisu potrebne ni cigarice ni pivo, veruj mi. :p

guitarrr_babe
04.06.2007., 01:35
Jesu, jesu, rekao mi jedan tamo, a on svasta zna!

ljube03
11.06.2007., 01:22
Epa dobro, svako sa svojim predlozima no pitanje je MISLIM sasvim jasno: Da imate lokal STA bi ste OTVORILI (osmi sto bi mozda iznajmili kinezima za dobru kintu :) .Dakle sta je to STO NEDOSTAJE NASEM KRALJEVU A MOZE DA IMA ?

Dawko Minic
12.06.2007., 10:54
I sad ti mi kazemo i ti se bogatis na nama ;)

guitarrr_babe
12.06.2007., 13:11
Evo, pogledaj vrh strane, ja sam rekla sta bih otvorila.

To je mozda mnogo kinte. Ali otvorila bih neki ORIGINALAN kafe koji nema zute zidove i one stolice koje se kupuju na kilo (one metalne sa vestackom kozom) i koji nije na istu foru kao i svi.

Kad sam bila mlada i luda, pala mi je na pamet ideja da bi mogla da se otvori krajnje kul prodavnica odece koja bi se zvala "kontejner" i imala omanji sareni kontejner u izlogu iz kog bi virile stvarcice... Naravno, nista kinesko i mejnstrim ne bi dolazilo u obzir. U obzir bi dolazile isarane majice, suknje sa svakakvim dzidzabidzama, iscrtane cipele, pertle, nakit, i citav jedan deo samo sa havajskim kosuljama (cenim da nasi momci leti ne nose dovoljno havajskih kosulja kad krenu na Ibar, a bas bi bila do jaja fora) pa, ono, totalno artsi.

guitarrr_babe
12.06.2007., 13:14
A, ljube03, sta bi ti otvorio (ili sa planiras da otvoris, pa tako nestrpljivo ispitujes javno mnjenje)?

Reci pa cemo da kazemo sta mislimo, i da damo konstruktivne predloge...

sweetest_thing
12.06.2007., 18:18
ne znam, stvarno...!!!! nikad nisam imala neke ideje, onako cool, tako da stvarno ne znam sta bih otvorila, ali znam sta ne bih...!!!!
inace, devojke, ne mogu da verujem, ali znate onaj DZIBERSKI i slovima DZ_I_B_E_R_S_K_I butik sa tigrovima, lavovima i ostalim sra*ima u izlogu ... e pa da, upravo taj!!! u nasoj glavoj ulici se otvorio jos jedan isti takav i to preko puta ovog!!!! BLJAKSSSSSSSSSSSS..... :mad: :mad: :mad:

Mell*
12.06.2007., 19:34
Ja bih verovatno otvorila neku diskoteku u kojoj bi se pustala muzika kao na TOP FM-u. Dosadilo mi je da udjem u kafic i da sedim. Ne mogu da sedim! Mogu od 22 do 23 h, a sta posle?!
Problem je sto je za to potreban malo veci lokal.

sweetest_thing
13.06.2007., 14:52
blago vama kojima je problem kako posle 23h....

kako mi koji mozemo do 23h??????? :-( :-( :-(

Mell*
13.06.2007., 15:09
Pa i mi smo nekad mogli do 23! I to samo u bioskop! Tad sam bar znala gde cu da idem...

sweetest_thing
13.06.2007., 18:01
pa bratic, ne mogu svake subote u bioskop....

ma ne bi mi bila frka da svi koji su moje godiste idu u 23h kuci, nego brate ja ko poslednji imbecil uvek idem prva, i naravno uvek ko za inat moram da idem onda kada je najzabavnije.....!!!

Mell*
13.06.2007., 19:06
Ti nateraj sat da ti se pokvari k'o tvoja seka.:-)

guitarrr_babe
13.06.2007., 19:18
Ne, Mell, meni se sat najcesce ozbiljno kvario... negde kad me u taksiju uhvati frka koliko je sati
:-)
no, ribanje mi ni tad nije ginulo...

Bice bolje, sweetest_thing! Kad budes dosla na faks, mislim.
Ma, bre, sta ces u gradu, tamo je ionako smoooor...

sweetest_thing
13.06.2007., 20:24
ma i to sto kazes... u gradu je uuuvek smor, nikad nema nikog, prazno da ne moze praznije biti, pogotovu sad leti subotom uvece... stvarno sam sokirana kako nigde nikog nema!!!

B.K.
13.06.2007., 20:34
ma i to sto kazes... u gradu je uuuvek smor, nikad nema nikog, prazno da ne moze praznije biti, pogotovu sad leti subotom uvece... stvarno sam sokirana kako nigde nikog nema!!!

Ne sekiraj se, u gradu je smor uvek, sem ako nemash ekipu koja te moze zabaviti i po najvecem pljusku i odvratnom vremenu. Ja izlazim u grad i kada ostanem do 23 h to je premija, iako mogu.

sweetest_thing
13.06.2007., 21:50
b.k.- nisam bila ozbiljna....!!!!!!
tebalo je da zvuci kao suha ironija, al' ocigledno da nije...

ljube03
14.06.2007., 01:52
Epa ja bih otvorio kao sto sam rekao na pocetku- Mc Donalds, ali se ne moze, pa bih otvodio neku otvorenu diskoteku, pa neko dobab kazino...Ma ima ja ideja ali nemam ono drugo...Mislim nisam ni u jednoj stranci pa nemam vezu i tako to.A samo me interesuje misljenje mladih ljudi PA KO ZNA mozda i predlozimo nasem gradonacelniku neku od ideja!!

B.K.
14.06.2007., 05:27
b.k.- nisam bila ozbiljna....!!!!!!
tebalo je da zvuci kao suha ironija, al' ocigledno da nije...

Ja sam ozbiljna, jer mi je zaista smor. Ne izlazim u grad da bi se strpala u neki kafic ili diskoteku, tako da mi takve stvari nisu ni potrebne. meni nedostaje moja mala ekipica koju zeljno ishchekujem da dodje iz Beograda, drugo niks :grin:

guitarrr_babe
14.06.2007., 12:59
Evo sta ja mislim...

1. McDonald's - mora da se salis?!
2. otvorenu diskoteku - ajde, neka ti bude, samo GDE? Omladinci (ljudi iz Omladinske) ne mogu da spavaju leti od svih Pasaza i ostalih shitova po ulici...
3. dobar kazino - joj. fuj. Besmisleno. To Kraljevu ne treba.

Ja cekam da dodjem u moje Kraljevo, da malo vidim Ibar, moju kucicu, sweetest_thing, Cevu, i moju dusu, pa mogu da umrem... Najverovatnije me nece biti po kaficima, sem na Atosu (obecala sam sebi da cu tamo da ostavim dedovinu), i onda pravac pod obalu sa dvolitrom i mojom dusicom... I Bog da me vidi!

zlajo_kv
14.06.2007., 19:32
kraljevu ne dostaje odgovarajuci prostor za pravljenje certova demo bendova i manje vise poznatih grupa,npr hala i doma drustvenih su preveliki,dok faraon,status itd suvise mali

nikolo_paganini
15.06.2007., 12:54
Stvarno lupate.Kakav Mc Donalds??Pored Lepog Bora i ostalih ti bi Mc.Da se truju deca.A to da Subotom nema naroda i sl. je cista glupost.Probudi se jedno jutro pre 15h popodne pa ces videti koliko ima naroda.Nasem Kraljevu nedostaje duha,opste kulture...Nedostaju nam kante za smece.Nedostaje nam lokalna komunalna inspekcija koja ce da kaznjava sve koji prosipaju otpad po ulici.Nedostaje nam ograniceno radno vreme (fajront u 00:00h) A diskoteka ce se izgraditi kada se za to budu stekli interesi.I ovako ima sila lokala pa svi slabo rade.
Nedostaje nam zatvoreni bazen,pesacka staza pored Ibra od Kraljeva do Mataruske banje i Maglica,nedostaje nam sportskih terena...

nena86
15.06.2007., 17:33
Nasem gradu ne dostaje kulturan narod...Jer da ga ima ne bih bilo toliko smeca po ulicama i ne bih toliko neljubaznih osoba na salterima i u drzavnim institucijama..

sweetest_thing
15.06.2007., 21:30
nedostajati - jedna rec

samo konstatujem, nemoj da se ljutis... ;)

B.K.
15.06.2007., 21:51
Ne bih - samo kada govorish u prvom licu, ne bi - u ovom sluchaju.

Nemojte se ljutiti, samo jurim stoti post na ovu temu ;)

B.K.
15.06.2007., 21:52
I'm so confused - rekla bi Cirka... Sto prvi post je bio na redu :smile:

nena86
16.06.2007., 03:20
ma nema problema volim kad me ispravljaju tako naucim uvek nesto novo..Moj srpski pisani nije bas najbolji..

nikolo_paganini
16.06.2007., 13:54
Jeli sweetest sto se toliko opterecujes pravopisom?

B.K.
16.06.2007., 14:29
jeli, pili, a nishta ne platishe :D

ljube03
17.06.2007., 02:33
dobro ovo nije cas GRAMATIKE! VEC...vidi temu! (bez ljutnje)

guitarrr_babe
17.06.2007., 15:13
Bre, sto si ti neki opasan... :-)
ok, salim se, podrzavam te.
Od sada, nema oftopikovanja, nego svi pomozite coveku i do sutra u ovo vreme da ste ispljunuli po kreativni predlog sta fali Kraljevu a da moze za razumne pare da se napravi.
A onda kad napravis to nesto, ljube03, da das ljudima popust, da se zna za sta su habali vijuge.

sweetest_thing
18.06.2007., 15:52
Jeli sweetest sto se toliko opterecujes pravopisom?

po cemu ti to zakljuci, leba ti???
opterecena???!!!! :?:

mora da ti lepo pisanije bas smeta... ok onda

nikolo_paganini
18.06.2007., 16:48
po cemu ti to zakljuci, leba ti???
opterecena???!!!! :?:

mora da ti lepo pisanije bas smeta... ok onda
Pa nesto mi tako deluje.Kad nemas sta da napises i odgovoris ti se uhvatis pravopisa

infidel
19.06.2007., 14:02
aj sad ovako
1. bazen
ovaj jedan postojeci je pretrpan koliku god cenu mu stavili i nazalost sve je vise obojenih tamo nego nas belih
glavno pitanje je gde staviti novi bazen...
2. spotrska hala
bilo je neke price da ce ova sadasnja da se srusi sad na leto i da se napravi nova
imamo 2 super kosarkaska tima i jedan koji je exrta u odbojci i ne bi bilo lose da imamo malo vecu halu
3. hoteli
imao samo Royal koliko sam ja zapazio, turist nece jos neko vreme da proradi...
4. kafici
fali nesto normalno sto radi posle 2h ujutru
5. teren za fudbal
ima ih par komada ali su svi zauzeti, tako da na to mora da se ceka odr. vreme

toliko za sad od mene, ubacite par vasih predloga da da udarimo diskusiju i da se vratimo na temu
PS nadam se da nema pravopisnih gresaka :D

sweetest_thing
19.06.2007., 15:02
aj sad ovako
1. bazen
ovaj jedan postojeci je pretrpan koliku god cenu mu stavili i nazalost sve je vise obojenih tamo nego nas belih
glavno pitanje je gde staviti novi bazen...
2. spotrska hala
bilo je neke price da ce ova sadasnja da se srusi sad na leto i da se napravi nova
imamo 2 super kosarkaska tima i jedan koji je exrta u odbojci i ne bi bilo lose da imamo malo vecu halu
3. hoteli
imao samo Royal koliko sam ja zapazio, turist nece jos neko vreme da proradi...
4. kafici
fali nesto normalno sto radi posle 2h ujutru
5. teren za fudbal
ima ih par komada ali su svi zauzeti, tako da na to mora da se ceka odr. vreme

toliko za sad od mene, ubacite par vasih predloga da da udarimo diskusiju i da se vratimo na temu
PS nadam se da nema pravopisnih gresaka :D

checking.....> checking......>..................#####........................... .#####....>>>>>
>.........
>........
congratulations, no error in writing found.... :D :D

nikolo_paganini
19.06.2007., 15:46
checking.....> checking......>..................#####........................... .#####....>>>>>
>.........
>........
congratulations, no error in writing found.... :D :D
:) ti si lik

mimi6
19.06.2007., 15:47
Ma ovom nasem gradu fali dosta toga.Pre svega vedri ljudi,kojih vrlo malo ima :( Bolji standard,koji je na zalost sve gori.Da nam je bolji standard mi mladi ljudi bi se verovatno bolje organizovali za zabavu,zezanje itd.

guitarrr_babe
19.06.2007., 21:52
'Ajde, mimi6, pomozi coveku pa reci konkretno, ima da te strelja ako mu ne odgovoris na pitanje detaljno i razlozno :-D

mimi6
19.06.2007., 23:02
Ha ;) Pa ovako,nasem milom gradicu fali puno puno i puno para,a kada bi imao te parice bilo bi dosta vedrih ljudi jer svi bi imali dobar posao,dobru platicu itd.Vise bi bilo dobrih lokala sa dobrom muzikom a ne Pasage i tako to(cist turcizam),pa neka dobra diskoteka itd.Da ne gnjavim vise ;) U svakom slucaju nasem gradu treba dosta para.Ovaj grad je postao prava smaracina,a videcemo sta ce biti.Mislim da sam dala konkretan odgovor i da necu biti streljana :p :p :p :p :p :p :p

infidel
19.06.2007., 23:31
ah da...pare
ah da...politika
ah da...demokratija

al slazem utiske :twisted: :twisted:

na zalost nisam toliko strucan u politici i ekonomiji ali po pitanju mog domena, stvar je jasna
gradjevina i sl
pre pocetka ostvarivanja projekta, potreban je izvodjac (neka firma), a da bi se firma nasla raspisuje se tender i na osnovu najbolje ponude bira se izvodjac projekta
tender je obavezan po novom zakonu, a ponusu bari samo investitor ili prevedeno na srpski moze da se krade i laze do mile volje
klasican primer
most na Ibru
osim funkcije povezivanja dveju obala i rasterecenja starog mosta, novi most ima i politicke svrhe
naime, g Velimir Ilic je rekao da je ovo mogucnost da KV stvori pocetni kapital i da na ovom projektu grad ne moze nista da izgubi, jer ce kako on kaze pare ostati u KV-u (misli se na to da ce pare dobiti neka kraljevacka gradjevinska firma koja ce te pare moci da preusmeri na gradnju nekog novog objekta...), ali desilo se to da je posao dobila beogradska firma i da su pare poslate beogradu
posto su pare otisle iz gradskog budzeta, znaci da njima raspolaze neko iz vladajuce stranke, a isto tako ne treba zaboraviti da je posao dobio tipus ciji se sin zabavlja sa babicevom cerkom, cak sam cuo i da se udala za tog lika

bilo kako bilo, pare su otisle, most se jos uvek gradi, demokratija je na vlasti, sto znaci da nema drzavnih firmi, sto znaci da firme daju pare gradu samo od poreza i nicega vise...

mimi6
20.06.2007., 00:01
Pa da,pare uvek odu za Beograd,sto sam gluuupaaa :-x

nikolo_paganini
20.06.2007., 10:25
Kada bih imao u svojim rukama (vlast,magiju i sl.) :) prvo sta bih uradio okrecio bih sve fasade na svim zgradama u Kraljevu.Onda bih na svakom cosku postavio kante za smece i uveo komunalnu inspekciju koja bi kaznjavala sve one koji prosipaju smece po ulici i to pocevsi prvo od nesavesnih vozaca koji izbacuju otpatke kroz prozor.
Insistirao bih da se na svakom cosku,na svakoj terasi posadi cvece.Uredio bih obalu Ibra.Napravio bih pesacku i biciklisticku stazu od Keja do Banje,mozda i do Maglica.Izmestio bih stocni pijac van grada.
Sta bih jos uradio.....mislim....mislim....mislim....Uradio bih nesto sto nije toliko kapitalno i materijalno vec nesto sto bi podiglo duh nasem gradu.Uradio bih i uredio grad da bi postao primer u nekim stvarima za sve ostale gradove u Srbiji.Ako Holandjani imaju Lale mogao bi i nas grad da ima neki svoj cvet (obelezje) po kojem bi u buducnosti bio prepoznatljiv.Na svim prilazima Kraljevu (Sa Ibarske magistrale,iz Vrnjacke banje,iz Cacka) posadio bih cvece,postavio informativne bilborde i uredio prilaze.Da putniku prosto bude zao ako ne svrati u nas grad.
Bio bi to jedan veseo,saren i cvetan grad.

mimi6
20.06.2007., 11:37
Bas lepo,slazem se sa tobom,cvece je stvarno ukras svega.Video si verovatno kako su sredili Vrnjacku banju sa cvecem,prelepo,nego kod nas nema ko to da uradi,nije im u interesu da nam grad bude lep.Ja bi recimo posadila dosta crvenih ruza,na svakom mestu bi ih bilo i po tome bi bio poznat nas grad.Vec sam zamislila kako bi to izledalo.... :roll: SAVRSENSTVO!!!

infidel
20.06.2007., 14:23
...uh puste romanticne duse...

jbsh cvece, bolje drvece od nji' imamo 'ladovinu
a lepota necega, kao i lepota grada je jbn mnogo relativan pojma, a ako sledimo ono :svetu se ne moze ugoditi" od toga nema nista...

nikolo_paganini
20.06.2007., 15:18
...uh puste romanticne duse...

jbsh cvece, bolje drvece od nji' imamo 'ladovinu
a lepota necega, kao i lepota grada je jbn mnogo relativan pojma, a ako sledimo ono :svetu se ne moze ugoditi" od toga nema nista...
Pa sta imamo od ovoga sada?Otkuda znas da od toga ne bi bilo nista!Dok su ovu zemlju gradili vizionari ona je bila lep kutak za zivot a onda su dosli oni koji sve znaju i doveli su je do rasula.
Nemojmo da mesamo materijalizam sa idealizmom.Moje vidjenje Kraljeva je idealisticno.Tvoje se zasniva na materijalizmu.Ti bi halu sportova i hotel ja bi lepsi kutak za zivot.Hotel i hala ce se graditi kada se za to steknu finansijski interesi i kada neki kapitalista u tome bude video profit.A ti uslovi ce se steci kada u ovome gradu (drzavi) bude bilo vise para.Ovo sto ja pricam moze se desiti odmah,samo treba dobra volja i neko ko bi sve to pokrenuo.

guitarrr_babe
21.06.2007., 00:25
A narcisi? A jorgovani?
Nije da nemamo bas nikakvo lokalpatriotsko cvece!

nikolo_paganini
21.06.2007., 10:36
Jorgovan je lep ali njemu treba dugo da poraste a i kratko traje.Narcis je interesantan.Zamisli na primer ovo :Prolazis omladinskom a na svim balkonima cvece................:)
Ne bi bilo lose da se nesto organizuje

infidel
21.06.2007., 11:11
kod nas jedva opstaju kante za smece (svaka je isutirana najmanje 3 put), ako bi smo hteli da cvece przivi, morali bi smo da ga stavimo na neko teze pristupacno mesto
da cujem vase predloge gde bi ste stavili cvece, pa da nagazimo ostali narod da nam ostvare zelju...

nikolo_paganini2
21.06.2007., 14:50
Za pocetak na balkone,na ulazu u Kraljevo (triangla Grdica,Cibukovac)

Utata
28.06.2007., 18:49
...nesto mi tu oko keja nedostaje ali tacno ne znam sta....!?!?!

paintball klub, možda?

ljube03
07.07.2007., 02:02
GDE STE KRALJEVCANI!!!!IZGLEDA STE SVI OTISLI NA ODMOR, ILI NA BAZEN ILI MORAVU ILI IBAR ILI.....ILI.....ILI....................Stvarno a da se u nasem gradu naprave neke plaze ali bas ono-- pesak -"palme"(U SAKSIJAMA ) , restorancici aaa???Pa da placamo ulaz i lezaljke i eto osecaj ISTO KAO NA MORU!!! IH IZGLEDA OPET PRETERUJEM!!!!!!

nikolo_paganini,
07.07.2007., 08:13
[QUOTE=lPa da placamo ulaz i lezaljke i eto osecaj ISTO KAO NA MORU!!! QUOTE]
I to po 2eura za lezaljku i 2eura za suncobran i 2,5eura za vodu pa da bude ko u CG

Rudi_KV
07.07.2007., 08:50
Kraljevu nedostaje još jedan nikolo_paganini,, :roll:
Nikada nam ne bi bilo dosadno na forumu u tom slučaju.

nikolo_paganini,
07.07.2007., 08:54
Oni ne znaju sta propustaju sto me ne poznaju
:)

sweetest_thing
08.07.2007., 13:01
mislim da nam fale onako bas leeepi parkovi...

imamo ova dva-tri parka al' ko da ih nemamo... bas su bzvz

nesto sto ce biti sredjeno, bez otpadaka , sa cvecem, sa drvenim klupama i stolovima...

guitarrr_babe
08.07.2007., 22:10
Jeste, bre, u pravu si. Nemaš gde pošteno da se poljubiš sa dečkom/devojkom :-D

No, kako čujem, instalirali su nove klupe, pa će biti letos bluda i nemorala po parkovima :-D

Mell*
08.07.2007., 23:16
Bilo je i ovako, samo sto ce sad gospodski moci da se sedne na klupu a ne cobanski, na travi! Da se ogradim, nisam ja, zivota mi!!!! Samo sam, trazeci klupu, svasta vidjala.. :-)

nikolo_paganini,
09.07.2007., 07:36
Prevedeno na Srpski jezik hocete da kazete da sada mozete na miru da se je*ete po parkovima

guitarrr_babe
09.07.2007., 09:46
Mi!? :roll: :roll: :roll: Zar ti je tako nešto palo na pamet?

Krevet je ipak, krevet.

nikolo_paganini,
09.07.2007., 11:32
Joj zene.jaoj!!!!!!!
Pa stta se to uradi od vas.Samo na krevet mislite!!
Pa ja sam totalno aut!
Old fashion boy
Moram da se menjam

guitarrr_babe
09.07.2007., 13:10
Ccc... kad smo bile smerne i stidljive nije valjalo, sad kad i mi volimo sto i vi, opet ne valja... e, bre, nikada muskarcima ugoditi :-D

mimi6
09.07.2007., 14:21
Ccc... kad smo bile smerne i stidljive nije valjalo, sad kad i mi volimo sto i vi, opet ne valja... e, bre, nikada muskarcima ugoditi :-D
Ama bas nikad :lol:

nikolo_paganini,
10.07.2007., 08:02
:) necu reci nista

Utata
13.07.2007., 13:46
Jeste, bre, u pravu si. Nemaš gde pošteno da se poljubiš sa dečkom/devojkom :-D

No, kako čujem, instalirali su nove klupe, pa će biti letos bluda i nemorala po parkovima :-D

oh, yeah!
ja sam ZA nemoral i blud, bejbe... 8-)

Utata
13.07.2007., 13:50

a, pa nije baš tako.
evo vam davnašnji recept kako da držite muškarca u šaci - dajte mu da jede i je..
i to je sve.

nije mnogo, zar ne?

mimi6
13.07.2007., 14:33
a, pa nije baš tako.
evo vam davnašnji recept kako da držite muškarca u šaci - dajte mu da jede i je..
i to je sve.

nije mnogo, zar ne?
E pa nece moci :?

guitarrr_babe
13.07.2007., 14:50
Joj, treba ipak malo više od toga. ***, Balkanci.

Potrebno je razumevanje, podrška, gomila poljubaca i pohvala i beskonačno divljenje njegovoj umešnosti i... ma isto što i nama treba.

Utata
13.07.2007., 15:51
Joj, treba ipak malo više od toga. ***, Balkanci.

Potrebno je razumevanje, podrška, gomila poljubaca i pohvala i beskonačno divljenje njegovoj umešnosti i... ma isto što i nama treba.

ja nisam tipičan balkanac!
to je sve što meni treba :-D

Utata
13.07.2007., 15:52
E pa nece moci :?

što bre mimi?

mimi6
13.07.2007., 18:39
Sve moze ali nista sa strane :lol: :lol: :lol:

Utata
13.07.2007., 23:05
fair enough.
nema švrljaš :razz:

ljube03
13.07.2007., 23:23
ono sto svi ali SVI zavide kraljevcanima je to STO IMA MNOOOGO ALI MNOOOOOOGO lepih devojaka!!!!!Znaci i PARKOVI NEDOSTRAJU Kraljevu a kako vidim osvetljenj i klupe su visak!!Ali ipak ima jos ponesto sto nam nedostaje, da nisu ..........................

mimi6
14.07.2007., 10:56
Ima i dobrih macana :D

Utata
15.07.2007., 18:12
ono sto svi ali SVI zavide kraljevcanima je to STO IMA MNOOOGO ALI MNOOOOOOGO lepih devojaka!!!!!Znaci i PARKOVI NEDOSTRAJU Kraljevu a kako vidim osvetljenj i klupe su visak!!Ali ipak ima jos ponesto sto nam nedostaje, da nisu ..........................

novci? :wink:

sapto
18.07.2007., 20:27
najlepshe mesto za klosharenje u KV je brodic pod obalom,inace ja sam the capetan...:)
i pljakin shanac je dobar parkic pre svega zanimljiv ;)

sweetest_thing
18.07.2007., 22:24
pljakin sanac? nisam cula za tako nesto... gde je to?

nikolo_paganini,
19.07.2007., 09:07
PA jos si mala da bi znala kako se koji park zove u gradu.Pitaj lutku ona ce ti reci sve o tome :)
Pljakin sanac ti je park u Pljakinoj ulici.Kod velike pijace,preko puta Opstinskog suda.
A zovu ga tako jer je tu bio sanac za vreme ratova sa Turcima

Sad se verovatno pitas sta je sanac?Nemoj da se naprezes reci cu ti.Sanac je stara rec za rov.

Verovatno sada lupas glavu i pitas se sta je rov?E necu da ti kazem,ko te sisa.Sto nisi gledala Branka Kockicu :)

sweetest_thing
19.07.2007., 18:25
buraz, nemo' se vredjas....... u branka mi ne diraj......... :D

aaa, to je pljaka's shanatz... ok,ok , nisam znala... izvinjajem se...

shimmy
20.07.2007., 19:31
Sve je to lepo ... a ko je sada pa taj Pljaka ??? :D

nikolo_paganini,
21.07.2007., 09:42
Antonije Ristić-Pljakić, zet Karađorđev i zapovednik Karanovca posle oslobađanja u Prvom srpskom ustanku.
Nadimak Pljaka tj. Pljakic dobio je posto je 1806god. posle bitke na Rudniku jer je ubio Karanovackog dahiju i poturcenjaka Hadzi basu Pljakica.

Istorija je uciteljica zivota.Neoprostivo je ne poznavati Istoriju svoga naroda a jos nepoznavati Istoriju sopstvenog grada.

U pola dana i u pola noci svaki Kraljevcanin mora znati ko je bio Pljaka,Jovo Kursula,Radic Petrovic kao sto Cacani moraju znati ko je bio Tanasko Rajic.

Jos da napomenem da je Kraljevo prvi put oslobodjeno od Turaka u prvom Srpskom ustanku 29 Juna 1806 godine.A definitivno je predato Srbima za vreme Milosa Obrenovica oko 15 JUna 1816godine.

Jos nesto.Rodonacelnik i otac Srpskog dinara Kosta Cukic je bio Kraljevcanin.

Naziv Karanovac je preimenovan u Kraljevo 19 Aprila 1882godine..
6 Novembra 1915 Okupirali su nas Austrijancia ali smo im zato 23 Oktobra 1918 videli ledja.

1 Aprila 1941 u Kraljevo je prebaceno Sedište štaba četničke komande da bi nas vec 14 Aprila iste godine okupirale Svabe ali je zato u Septembru iste godine Sima Uzelac napao Kraljevo i po njemu je cuvena pesma "Nad Kraljevom ziva vatra seva....To vam je taj cuveni Simo iz pesme.

27 Septembar je ime Vatrogasnog orkestra iz Kraljeva,dan vatrogasaca Srbije i dan kada su Kraljevacki vatrogasci svirajuci Lili Marlen izasli iz okupiranog Kraljeva i pridruzili se Partizanima ali je onda 28 na 29 Novembar 1944 Crvena Armija oslobodila Kraljevo a vec 1965 Kraljevo je dobilo i prvi semafor :) a 1966 nas je posetio i drug Tito a 1982 je vracen Milutin na trg (do tada je bio na groblju jer ga je tata od Gordane Suse,poznate novinarke tamo premestio)
A onda jedne zimske hladne noci 19 Januara 1982godine (kazu da zeznutije zime od te nije bilo odavno) rodio sam se JA

Utata
29.07.2007., 16:30
buraz, nemo' se vredjas....... u branka mi ne diraj......... :D

branko kocka u venu se bocka 8-) :D

shimmy
29.07.2007., 17:22
haha ... pa probaj ti da snimish onako psihodelicnu emisiju gde ti deca skacu po glavi a da si cist :D

Crveni_Baron
31.07.2007., 12:28
Kraljevu nedostaje posao za mlade ljude, to je glavni razlog zasto ljudi odlaze za BG, kad bude bilo posla za ljude bice i Kraljevo lepse mesto a do tada ***. :sad:

Dawko Minic
31.07.2007., 14:02
Tu se svakako slazem s tobom.
Odlicno sto se neko setio da pomene i to. ;)

hostelkv
01.08.2007., 10:04
Crveni fenjeri...

shimmy
04.08.2007., 14:29
Kraljevu nedostaje posao za mlade ljude, to je glavni razlog zasto ljudi odlaze za BG, kad bude bilo posla za ljude bice i Kraljevo lepse mesto a do tada ***. :sad:

To ti je delimicno tacno ... Mladi odlaze u BG zato shto je tamo bolji provod. Ovde smo se sveli na pet mogucih solucija za izlazak i sve ti vremenom postane monotono, mada ideja ti je za pohvalu.

Utata
20.08.2007., 21:55
pa dobro, jeste li do sada već izbistrili šta nedostaje kraljevu? :lol:
'ajde, pa da dođem tamo i napravim neki biznis, neku kintu i ja da uzmem.

skipan
21.08.2007., 23:46
Nedostaje jos koja sponzorusa pa da zovemo Ginisovce.

skipan
21.08.2007., 23:49
pa dobro, jeste li do sada već izbistrili šta nedostaje kraljevu? :lol:
'ajde, pa da dođem tamo i napravim neki biznis, neku kintu i ja da uzmem.

A ti ces sigurno da nam uzmes kintu. :roll:

skipan
22.08.2007., 00:05
Nedostaje centar na Gocu. Toliko blizu,a nikakvog sadrzaja. Planina je ekstra ali...
Inace imam 150 pari skij,ski-cipele,snowbordovw pa kome treba....