Vidi punu verziju : Prostitucija u Novom Sadu
fotograf
20.01.2004., 20:18
Da li je neko upoznat sa prostitucijom u Novom Sadu? Da li poznajete neke devojke? Da li u Novom Sadu postoji neko mesto gde se one skupljaju?
Hvala
Da li je neko upoznat sa prostitucijom u Novom Sadu? Da li poznajete neke devojke? Da li u Novom Sadu postoji neko mesto gde se one skupljaju?
Hvala
Kako da ne,Don Perinjon na podbari,MM u centru,kod Varadinske duge ne znam kako se zove.....i najverovatnije mnogo jos mesta.
fotograf
21.01.2004., 23:57
Ok, hvala. Znam za javne kuce, ali da li neko poznaje devojke koje rade samostalno? Bez makroa...
Nije bas fazon iznositi podatke javno o nekome na net-u.Ako si frajer,ostavi broj telefona pa ce da ti se jave.Ili bar e-mail.
Ok, hvala. Znam za javne kuce, ali da li neko poznaje devojke koje rade samostalno? Bez makroa...
Gde ima javna kuca u ns?
fotograf
14.02.2004., 14:39
Nije bas fazon iznositi podatke javno o nekome na net-u.Ako si frajer,ostavi broj telefona pa ce da ti se jave.Ili bar e-mail.
Ne pokusavam da budem frajer! Br. tel. dajem na privatne poruke, a moj mail je webmmmaster[at]yahoo[dot]com
Znam dve, a zasto pitas....... :oops:
Koja je jeftinija,nisam baš pri parama,a priroda zove...Jel primaju bonove ? Jel može na kredu do prvog ? I da li ima svaka peta besplatno ?
underwater
16.02.2004., 12:17
Koja je jeftinija,nisam baš pri parama,a priroda zove...Jel primaju bonove ? Jel može na kredu do prvog ? I da li ima svaka peta besplatno ?
a jel' daju na odlozeno? :lol:
a jel' daju na odlozeno? :lol:
..hehheehee 'nema dzabe ni kod babe :lol:
Probaj u Gradjanskom oglasniku na zadnjoj strani!!!!!!! :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
hehe .......
probaj na www.bordel.tk ......... psi webmasteru !!!
Ili idi na zeleznicku stanicu i pokupi neku socijalu da ti ga popushi!
Pomislio sam i ja to,ali je sada na klupi u parku pored železničke stanice TAKO HLADNO,da ne verujem da bi uspelo,to jest,da bi ja uspeo.
fotograf
01.03.2004., 02:28
hehe .......
probaj na www.bordel.tk ......... psi webmasteru !!!
Ili idi na zeleznicku stanicu i pokupi neku socijalu da ti ga popushi!
Sajt ti je ok. Mozda malo neprofitabilan, ali lepo izgleda!
Kakve ima veze da prostitucijom u Novom Sadu?
Jos niste nasli? Zar ovde samo ja nesto znam
fotograf
06.03.2004., 17:37
Nesto sam nasao, ali mi treba jos. Tako da... reci sta imas za mene.
Hvala
zagoreli
13.04.2004., 12:04
ajde baci neke brojeve, kakve veze ima :)
stivlim
13.04.2004., 19:55
041-200-200
zagoreli
14.04.2004., 10:18
probao sam taj broj i samo vice ahhh, ahhhh, ja joj kazem da dodje, a ona meni, al' sam se napal'la, bas sam se napal'la. Pocinjem da sumnjam da si me zeznuo...
jagodica
14.04.2004., 10:20
probao sam taj broj i samo vice ahhh, ahhhh, ja joj kazem da dodje, a ona meni, al' sam se napal'la, bas sam se napal'la. Pocinjem da sumnjam da si me zeznuo...
:lol: nsii je osvojio
stivlim
14.04.2004., 21:15
Pa to je bilo za prvu pomoc ono malo dahtanja u slusalicu, a za posle nadji nesto uzivo