Vidi punu verziju : Pedja Stojakovic
Da li vam se dopada,da li ne,devojke da li vam se dopada njegov izgled,ako vam se ne dopada zasto,momci da li vam se svidja njegova igra...
"Predraze, sine moj, mora li ta Amerika?" :)))
Nije mu losa ona reklama za Sprite :)(Na tebe je red:)
Dovoljno je da kazem da ga obozavam,znaci najlepsi najbolji sportista na planeti(zasto bih inace otvorila ovu temu?).Ne mozes da zamislis kako mi je bilo kada su Kingsi izgubili.A i kada je Jugoslavija osvojila Svetsko prvenstvo...
A u ovoj godini najuzbudljivii dogadjaj je bio kada je Pedja osvojio trofej na all-staru.
Pedja je the best svih vremena! :twisted:
**case-problem**Nikola
01.07.2003., 15:49
Dovoljno je da kazem da ga obozavam,znaci najlepsi najbolji sportista na planeti(zasto bih inace otvorila ovu temu?).Ne mozes da zamislis kako mi je bilo kada su Kingsi izgubili.A i kada je Jugoslavija osvojila Svetsko prvenstvo...
A u ovoj godini najuzbudljivii dogadjaj je bio kada je Pedja osvojio trofej na all-staru.
Najlepsi mozda, stvar ukusa. Zanima me zasto mu pamet nisi pomenula :lol: :lol: :lol: A sto se tice njega kao igraca, napravio bih paralelu izmedju njega i Hausa iz Partizana. Ima 7 osnovnih komponenti koje cine kosarkasku igru: Odbrana, Pregled igre, Asistencija, Gradjenje prostora i skok, Kretanje bez lopte, Fizicka pripremljenost (snaga, brzina i kondicija), i tek na sedmom mestu SUT! House koji nikad nece otici u NBA ima prvih 6 komponenti ravijene fantasticno. Pri tom je i lucidan i potpuno nepredvidiv. Koliko je Showman, toliko je i koristan. Pedja, na drugu stranu, ima najbolji sut na svetu za tri poena. Ima i solidan sut sa poludistance, ali ZAISTA NEMA NI JEDNU VISE KARAKTERISTIKU! To je covek koji se nikad nije bacio po loptu, kojem je preko 30 igraca dalo preko 30 poena... covek koji cuva Novickog koji zavrsi sa 46 poena, a nas Peja ima 2 licne greske??? Sta je bilo sa Lejkersima i praznim sutem za pobedu iz mrtvog ugla? Najbolji trojkas na svetu promasio kos za pola metra? Ima nesto sto se zove CLUTCH, ili nas prevod "muda", "hrabrost za vazne trenutke"... Pedja ni to nema... Nema nista, samo sut.
Da li ste vi svesni koliko su Gasol, Novicki, pa i Djinobili zakon za njega? To je kao poredjenje Jahovica i Turkoglua... Prvi je nije uspeo u NBA ligi, drugi jeste... Da nije mozda i korisniji Hido? Sve se videlo u reprezentaciji... 8)
Bodiroga je zakon trenutno... steta sto Sale vise ne igra.
**case-problem**Nikola
01.07.2003., 15:51
Da ne pricam sto ima glas kao ***** iz Kacareva :lol:
Da ne pricam sto ima glas kao ***** iz Kacareva :lol:
Sta si hteo da kazes ovim :?:
Najlepsi mozda, stvar ukusa. Zanima me zasto mu pamet nisi pomenula :lol: :lol: :lol: A sto se tice njega kao igraca, napravio bih paralelu izmedju njega i Hausa iz Partizana. Ima 7 osnovnih komponenti koje cine kosarkasku igru: Odbrana, Pregled igre, Asistencija, Gradjenje prostora i skok, Kretanje bez lopte, Fizicka pripremljenost (snaga, brzina i kondicija), i tek na sedmom mestu SUT! House koji nikad nece otici u NBA ima prvih 6 komponenti ravijene fantasticno. Pri tom je i lucidan i potpuno nepredvidiv. Koliko je Showman, toliko je i koristan. Pedja, na drugu stranu, ima najbolji sut na svetu za tri poena. Ima i solidan sut sa poludistance, ali ZAISTA NEMA NI JEDNU VISE KARAKTERISTIKU! To je covek koji se nikad nije bacio po loptu, kojem je preko 30 igraca dalo preko 30 poena... covek koji cuva Novickog koji zavrsi sa 46 poena, a nas Peja ima 2 licne greske??? Sta je bilo sa Lejkersima i praznim sutem za pobedu iz mrtvog ugla? Najbolji trojkas na svetu promasio kos za pola metra? Ima nesto sto se zove CLUTCH, ili nas prevod "muda", "hrabrost za vazne trenutke"... Pedja ni to nema... Nema nista, samo sut.
Da li ste vi svesni koliko su Gasol, Novicki, pa i Djinobili zakon za njega? To je kao poredjenje Jahovica i Turkoglua... Prvi je nije uspeo u NBA ligi, drugi jeste... Da nije mozda i korisniji Hido? Sve se videlo u reprezentaciji... 8)
Sta,Hoces da kazes da je peja glup, da nije dobar igrac, ili da je nedajboze pe*er.. ne slazem se sa tobom uopste..
Samo to da igra u prvom sastavu NBA tima dovoljno govori o tome.
aj poz.!
Nikola,jos nisam srela coveka(da li si covek?) koji se ovoliko proserava!Sta je tebi?Da nemas mozda nekih problema pa se iskaljujes na Pedji?Isfurani su ti tipovi koji pljuju igrace da bi ispali neke face.Kad to naucis,javi nam se.
Nikola,jos nisam srela coveka(da li si covek?) koji se ovoliko proserava!Sta je tebi?Da nemas mozda nekih problema pa se iskaljujes na Pedji?Isfurani su ti tipovi koji pljuju igrace da bi ispali neke face.Kad to naucis,javi nam se.
Da ne pricam sto ima glas kao ***** iz Kacareva :lol:Sta,to znas iz iskustva :?:
**case-problem**Nikola
03.07.2003., 01:52
Za Kojota, da, mislim da je glup i ne cenim ga kao kosarkasa. Ipak, OK ako mislis drugacije i drago mi je sto si nasao kulturan nacin da mi to kazes. Pozdrav i videcemo se na nekoj drugoj temi. :)
Za "Snaju"... ja jos nisam sreo zensko (ako si uopste zensko) koje je toliko u stanju da jede ono sto neko drugi "izbaci iz sebe". Kad kazes "Javi nam se" zelim da ti objasnim da onaj POST nisam kucao napaljenoj mentolki kao sto si ti (sa tim nekim aksiomama koje se uce sa 7 godina u bakinom krilu), vec bas zbog ljudi tipa Kojot sa kojim je moguca normalna razmena misljenja. Ko sam, i sta sam, znam bolje od tebe, tako da me tvoj sud o mojoj proceni kosarke ili kosarkasa ni najmanje ne pogadja.
A sad elegantni deo, samo opovrgni moje reci. Neka je Pedja najpametniji igrac kojeg si videla (u to ni malo ne sumnjam). Nabroj mi pored suta za tri poena jos SAMO 3 KOSARKASKE KARAKTERISTIKE koje Pedja ima? Bilo sta?
P.S. Iako ga ne gotivim kao igraca, gotivim ga kao coveka... vidi se da je mnogo dobar i neisfoliran decko koji je do sveg svog uspeha (prva postava Sakramenta i dva ALL-STARa) dosao ISKLJUCIVO SVOJIM RADOM!
**case-problem**Nikola
03.07.2003., 01:56
Kukala majka tom nesrecniku koji pred tobom bude zeleo da se pravi "faca"...
Pogledaj Boldovani deo, na sta lici tvoj zivot uopste?
P.S. Za Kojota, Naravno da ne mislim da je Pedja peder :)
Ne kapiram ovog Nikolu...Mozda se Kojot ne uzbudjuje toliko oko onoga sto si rekao o Pedji jer on nije ZALJUBLJEN u njega!
Ajde idi na neku temu pa tako nesto ispricaj o Jaricu,sigurno ce ti neko odgovoriti.
Za Kojota, da, mislim da je glup i ne cenim ga kao kosarkasa. Ipak, OK ako mislis drugacije i drago mi je sto si nasao kulturan nacin da mi to kazes. Pozdrav i videcemo se na nekoj drugoj temi. :)
Za "Snaju"... ja jos nisam sreo zensko (ako si uopste zensko) koje je toliko u stanju da jede ono sto neko drugi "izbaci iz sebe". Kad kazes "Javi nam se" zelim da ti objasnim da onaj POST nisam kucao napaljenoj mentolki kao sto si ti (sa tim nekim aksiomama koje se uce sa 7 godina u bakinom krilu), vec bas zbog ljudi tipa Kojot sa kojim je moguca normalna razmena misljenja. Ko sam, i sta sam, znam bolje od tebe, tako da me tvoj sud o mojoj proceni kosarke ili kosarkasa ni najmanje ne pogadja.
A sad elegantni deo, samo opovrgni moje reci. Neka je Pedja najpametniji igrac kojeg si videla (u to ni malo ne sumnjam). Nabroj mi pored suta za tri poena jos SAMO 3 KOSARKASKE KARAKTERISTIKE koje Pedja ima? Bilo sta?
P.S. Iako ga ne gotivim kao igraca, gotivim ga kao coveka... vidi se da je mnogo dobar i neisfoliran decko koji je do sveg svog uspeha (prva postava Sakramenta i dva ALL-STARa) dosao ISKLJUCIVO SVOJIM RADOM!
Ovako,sut to si ti rekao,to se ne racuna.Onda dobro se krece,snazan je i dobro se gradi(to je sve rekao Adelman).
Pa cekaj,gore si rekao da ima glas kao *****,ovde da nije peder.Onda si ga uporedjivao sa onim iz partizana a ovde rekao da je All-Star zbog njegovog rada.Ajde posto ne razumem bah najbolje,napisi jednu poruku sta mislis o njemu(bez dvolicnosti) pa da znamo na cemu smo.Vazi :?:
Da li ste znali da je Pedja sa 14 godina bio visok 196 cm? :idea:
**case-problem**Nikola
03.07.2003., 12:12
Pa cekaj,gore si rekao da ima glas kao *****,ovde da nije peder.Onda si ga uporedjivao sa onim iz partizana a ovde rekao da je All-Star zbog njegovog rada.Ajde posto ne razumem bah najbolje,napisi jednu poruku sta mislis o njemu(bez dvolicnosti) pa da znamo na cemu smo.Vazi :?:
Ima glas kao ***** ---> Peder je
Dosao do ALL-STARa svojim radom ---> ALL-STAR je zbog svog rada...
Indukcija ti ne ide bas od ruke. Ovo prvo necu komentarisati, dok za drugo, on je dosao na ALL-STAR kao najbolji trojkas na svetu (i nizbogceg drugog). Te trojke je savlaao svojim radom. Da nisi procitala u svojoj "enciklopediji na kopmjuteru" da je bio visok 196? Ocigledno ti je to jedini nacin dolaska do misljenja i informacija.
O Pedji sam dosad dovoljno rekao, bez ikakve dvolicnosti i protivurecnosti, taman toliko da se tacno zakljuci sta mislim o Pedji kao kosarkasu i coveku.
**case-problem**Nikola
03.07.2003., 12:23
Ne kapiram ovog Nikolu...Mozda se Kojot ne uzbudjuje toliko oko onoga sto si rekao o Pedji jer on nije ZALJUBLJEN u njega!
Ajde idi na neku temu pa tako nesto ispricaj o Jaricu,sigurno ce ti neko odgovoriti.
Onog dana kad me ti budes kapirala, sam cu se uspavati, necu opterecivati svet. Jaric iako je mnogo veci drkos nego Pedja, dosta je kompletniji kao igrac, i nema razloga da pricam bilo sta lose o njemu.
Ima glas kao ***** ---> Peder je
Dosao do ALL-STARa svojim radom ---> ALL-STAR je zbog svog rada...
Indukcija ti ne ide bas od ruke. Ovo prvo necu komentarisati, dok za drugo, on je dosao na ALL-STAR kao najbolji trojkas na svetu (i nizbogceg drugog). Te trojke je savlaao svojim radom. Da nisi procitala u svojoj "enciklopediji na kopmjuteru" da je bio visok 196? Ocigledno ti je to jedini nacin dolaska do misljenja i informacija.
O Pedji sam dosad dovoljno rekao, bez ikakve dvolicnosti i protivurecnosti, taman toliko da se tacno zakljuci sta mislim o Pedji kao kosarkasu i coveku.
Ne nisam procitala u enciklopediji(koja inace nije samo za kosarku) da je bio toliko visok,vec je to rekao njegov trener na B92.Nikola ovo me smara,da se tu prepiremo i odgovaramo jedni drugome,pa sta mislis da tu stanemo.Ja imam svoje misljenje ti svije to je O.k,ali bez vredjanja molim te.
**case-problem**Nikola
04.07.2003., 15:53
Naravno, FORUM za tako nesto i ne sluzi.
Neka svako iznese svoje misljenje bez osude drugih!
Pozdrav.
Onda je sve u redu!Pozdrav :P
Pedja je najbolji igrac kog sam ikada videla!
Pedja volim te! :wink:
gosca srpkinja
11.07.2003., 00:51
[/i][/b]
Pedja volim te
ccc
promaklo mi je nesto..
poz.!
Ja volim Pedju vise nego svi vi zajedno! :)
Da li vam se dopada,da li ne,devojke da li vam se dopada njegov izgled,ako vam se ne dopada zasto,momci da li vam se svidja njegova igra...
I VULE AVDALOVIC JE LEPSI OD NJEGA
Ti ces da nam kazes~!Sakrij malo ljubomoru :oops:
the biggest kings fan
27.07.2003., 13:47
:P Pedja,presladak si!
Cujem da je kupio kucu na Floridi za 2.500 000$
Jan Bibijan
05.08.2003., 11:28
Stojakovic je daleko od najboljeg svetskog kosasrkasa i na zalost izgleda da to nikada nece ni postati.Uprkos tome sto spada u sam vrh NBA [dva ucesca na ol staru vikendu],fenomenalan sut i fanatican pristup treningu, Pedja [kao sto je Nikola vec napisao] nema hrabrosti da zavrsi utakmicu. Ipak, zamislite da je isti resio famozni sedmi mec protv Lejkersa.Zar ga ne bi uporedjivali sa SALETOM DJORDJEVICEM kosarkaskim fenomenom, verovatno najboljim evropskim igracem posednje decenije[koji je takodje bio ogranicenih fizickih predispozicija].Zanima me sta Nikola misli o ovome i neka mi odgovori, posto vidim da se razume u kosarku, koje segmente igre Pedja moze da unapredi a koje ne.
Samo,mozda je Pedja i namerno promasio.Uradio je SVE sto treba na Svetskom za svoju zemlju.Nema veze koliko on igra u Kingsima to je ipak nesto drugo,to nije ,,njegovo,,.Ipak je to samo Amerika...
Mislim da bi bilo najbolje da osnujete Anti-Peja"s Group pa tamo pisite sve lose o njemu.Amerika je Amerika...Zao mi je...
**case-problem**Nikola
05.08.2003., 15:49
Stojakovic je daleko od najboljeg svetskog kosasrkasa i na zalost izgleda da to nikada nece ni postati.Uprkos tome sto spada u sam vrh NBA [dva ucesca na ol staru vikendu],fenomenalan sut i fanatican pristup treningu, Pedja [kao sto je Nikola vec napisao] nema hrabrosti da zavrsi utakmicu. Ipak, zamislite da je isti resio famozni sedmi mec protv Lejkersa.Zar ga ne bi uporedjivali sa SALETOM DJORDJEVICEM kosarkaskim fenomenom, verovatno najboljim evropskim igracem posednje decenije[koji je takodje bio ogranicenih fizickih predispozicija].Zanima me sta Nikola misli o ovome i neka mi odgovori, posto vidim da se razume u kosarku, koje segmente igre Pedja moze da unapredi a koje ne.
Razmisljao sam da ti zaista pohvalim POST i da kazem kako imamo identicno misljenje, medjutim kad sam video da si me pomenuo, sad mi je trulo, da ne ispadne kao uzvracen kompliment.
Mnogo sam pisao vec na ovom forumu o Pedji Stojakovicu, mnogo vise nego sto sam zeleo i sto je bilo potrebno. Jos jednom, size za tebe: Slazem se da je zaista dobar momak, ima savrsen pristup obavezama, vredan je, ima sjajan sut i to je sve ono zbog cega ga gotivim kao coveka. Ipak, naravno ostajem pri tome da ne zelim da ga gledam na terenu u timu za koji navijam u poslednjih pet minuta guste utakmice. Sta bi trebalo da unapredi? Pa eto, za pocetak odbranu. Dok sam trenirao, ja prvi nisam imao zivaca da pratim igraca u stavu, tako da i pored velikog broja skokova i blokada mogu reci za sebe da nikad nisam bio dobar u odbrani. I to prihvatam kao svoju manu. Pedja je u odbrani ocajan, a i ono sto je jos bitnije, nije ni malo pozrtvovan. Pa kad bih ga samo jednom video da se bacio za loptu, a gledao sam ga mnogo puta, misljenje o njemu bi mi skocilo za 50%. Pre dve godine sam bio ubedjen da se nikad nece povrediti kako je igrao. Da, to da dodam, podrzavam njegov stav: 2 faula po utakmici. Mislim da je to dobro, volim i sam da igram potpuno cisto, ali nezaboravimo da on zaista previse pusta igrace da pune. Eto, odbrana i pozrtvovanost su dve osnovne stvari na kojim mora da poradi. Zatim tu sledi i pregled igre (nema ga, koliko puta ON ode na dvokorak i u poslednjem trenutku doda nekom na trojci? Nikad! To rade i Veber i Dzekson i Bibi i Kristi i Turkoglu cak, ali Pedja nikako. Da ne zaboravim, kad primi loptu, pogled mu je na parketu, a ruke u tom polozaju sa loptom da protivnik odmah zna da li ce dodati, sutnuti ili spustiti u dribling). Doveo je sut do savrsenstva, ali i pored svog njegovog truda, ja ne vidim kako on moze jos da napreduje. Jednostavno nije ni poceo da se razvija u drugim pravcima, u pravcima koji mu nedostaju.
Pozdrav.
Alan Ford
06.08.2003., 16:45
Ма колико чињеница имали у прилог његовог лошег језика(да ли га увек разумете шта прича), иритирајућег гласа и као појава је то веома често ...Од рекламе се диже коса на глави, једини елемент кошарке у коме је добар је шут.Све то, по мени, стоји.Али такође стоји и чињеница да је непрепотентан и као човек мислим да је О.К.(основао је неку добротворну организацију), што је још важније од његове игре.
Што се тиче игре у одлучујућим моментима стварно је очајан.Нема менталитет победника, некако се плаши да преузме одговорност.Такође није ни за вођу екипе(Вујошевић је добро поступиио што га није поставио за капитена), то се видело у овом плеј-офу када се Вебер повредио.
Alan Ford
06.08.2003., 16:47
П.С.Сећа ли се неко како је Саша Даниловић одиграо у Финалу олимпијаде '96. против Американаца?
Ма колико чињеница имали у прилог његовог лошег језика(да ли га увек разумете шта прича), иритирајућег гласа и као појава је то веома често ...Од рекламе се диже коса на глави, једини елемент кошарке у коме је добар је шут.Све то, по мени, стоји.Али такође стоји и чињеница да је непрепотентан и као човек мислим да је О.К.(основао је неку добротворну организацију), што је још важније од његове игре.
Што се тиче игре у одлучујућим моментима стварно је очајан.Нема менталитет победника, некако се плаши да преузме одговорност.Такође није ни за вођу екипе(Вујошевић је добро поступиио што га није поставио за капитена), то се видело у овом плеј-офу када се Вебер повредио. Ma nemoj?Nije kapiten...HA<HA!Izgleda da nisi gledao konferenciju za novinare kada je Vujosevic rekao da se zna ko ce biti kapiten jedino ako stojakovic ne zakasni sa avionom.
Nema dileme oko nosioca kapitenske trake.
"Ko bude kapiten na prvoj utakmici-biće i u Švedskoj... osim ako Pedji Stojakoviću zakasni avion", našalio se selektor
Alan Ford
06.08.2003., 19:30
Nisam gledao konferenciju za stampu, ali sam danas cuo nesto da Stojakovic nece biti kapiten.Po meni on ne bi trebao da bude, ali....
Glasam da Pedja bude kapiten!
Ixi,Ixi....Izgleda da se jedino ti slazes sa mnom.Ne razumem zasto se ovde javljaju pretezno muskarci da kritikuju njegov glas,izgled ili lose poznavanje jezika.Nece se zeniti sa njim!
Ixi,Ixi....Izgleda da se jedino ti slazes sa mnom.Ne razumem zasto se ovde javljaju pretezno muskarci da kritikuju njegov glas,izgled ili lose poznavanje jezika.Nece se zeniti sa njim!
Ma takvi muskarci su obicno ljubomorni na Stojakovica i ostalu kompaniju koji su postigli nesto krupno u svojoj kosarkaskoj karijeri i zaigrali za reprezentaciju svoje zemlje a i za NBA,a oni i dalje sede kod kuce za kompjuterom i gledaju prenose vaznih utakmica samo preko TV-a.Istina ima sad ovih mladjih generacija,kao npr.neki pojedinci iz sadasnje kadetske reprezentacije koji su vec jednim delom uspeli u kosarci i koji se trude i mozda jednog dana da zaigraju ze nesto krupnije od reprezentacije SCG,mislim na NBA!
pozdrav
Pozdrav za moju drugaricu IXI! :wink:
Imas najlepsi osmeh na planeti Zemljici! :D
snaja88
30.08.2003., 20:19
Jao sto je bio presladak kada su kosarkasi bili u banji Vrujici?Da li je neko gledao???
ja sam zajedno sa svojim bratom bio na njihovim pripremama - posto mi je ujak lekar strucnog staba
ivana/IVANA
04.09.2003., 15:11
I MENI JE UJAK PORTPAROL PARTIZANA,PA SE NE HVALIM!
Ma nemoj? Hoces da me upoznas sa ujakom
snaja88
04.09.2003., 20:23
ja sam zajedno sa svojim bratom bio na njihovim pripremama - posto mi je ujak lekar strucnog stabaUpoznao si Pedju????
Upoznao sam sve igrace.Narocito Pedju koji mi je pokazao njegov trik za sutiranje trojki
Uoopste ne kapiram sta je ovoj snajki.I zasto je uopste zapocela ovu temu,ako ne dozvoljava ljudima da kazu sta misle?Ej,devojko iskuliraj malo i pusti druge da kazu svoje misljenje!!!Inace,potpuno se slazem sa Nikolinim i Janovim misljenjem.(Nikola je odlicno analizirao sve elemente Pedjine igre,a snajka svoje argumente u prilog tome da je Pedja najbolji igrac zasniva na lepom osmehu i nekim drugim glupostima.Pa,i sve da je lep osmeh jedini kriterijum,ne bi ni onda uspeo da udje medju prvih sto).
snaja88
05.09.2003., 11:24
Pa eto LOLA ti si rekla sta mislis,ne volis Pedju,OK i sta sad?Otvorila sam temu zato sto je on moj omiljeni igrac(ne samo po lepoti veruj mi),a ti otvori neku svoju ako znas kako se to radi...
Pedja je nas najbolji izgac i u zemlji i u Americi,i na SP a bice i na EP.Zato kada vam se neko ne svidja recite tako a ne da pisete:,,Jao sta je ovom,jao sta je onom..,,Pa sama si rekla da svi imaju pravo na svoje misljenje!
Nemoj da se nerviras zbog takvih
snaja88
05.09.2003., 22:46
Ma uvek planem kad mi neko dira Pedju!Bas sam emotivac
Ma ko njih sisa. Vazno je nekog voleti pusti ti njih
Ma uvek planem kad mi neko dira Pedju!Bas sam emotivac
Sta mislis da onda odemo da zajedno isprasimo ove Ruse? Sveli su jadnog Pedju na sut iz igre 6-21, dok je jedan obicni Kirilenko (sa svim svojim kosarkaskim vrlinama koje Pedja nema, a goreg suta) bio igrac utakmice i pokazao da moze da da kos kad god pozeli? Jadan smo mi tim kad ne postoji igrac koji bi smeo da bude kapiten:
4. Vukcevic - Ne moze ni sa sobom da se sastavi
5. Koturovic - Labilna licnost za kapitena
6. Bogavac - Prekratko u reprezentaciji
7. Kecman - Igrama nije ni zasluzio da se pojavi na EP
8. Stojakovic - "Da pobedimo, kada je gusto..." HA - HA
9. Ostojic - Daj bre...
10. Jaric - Dok se trudio za ulazak u NBA ligu, bio je strasan. Sad je prevelika zvezda za nasu kukavnu reprezentaciju (ironija, naravno)
11. Perovic - Da nije smesno bilo bi tuzno...
12. Askrabic - Potpuno konfuzan, dosao je u represzentaciju posle najgore svoje sezone u poslednje 4 godine
13. Vujanic - Ljudi se zale na malo asistencija, niko ne shvata da on VISE NIJE PLEJ! On je bek suter, postaje nesto izmedju Rakocevica i Stojakovica, u sustini: previse dobar za bilo koga, toliko dobar da moze da sutne kad pozeli, da moze mali Turcin da mu oduzme loptu kad pozeli... Ne moze takvim stavom da postane lider pred ekipom kao sto je mi imamo. Bar ima malo vise srca od "kapitena".
14. Avdalovic - :D
15. Gurovic - Trpa, trpa, trpa, ali kad pukne u glavi, onda je NULA, i manje od nule... Ocaj zivi. Velika steta, on bi jos bio i najblizi kapitenskoj ulozi da nema "cuk u glavu".
Nisam pricao o kvalitetima nasih igraca. Pricao sam o tome zasto mi nemamo kapitena, a samim tim i pobedu na ovom prvenstvu. Videcete, mi nekog mozemo da razbijemo, ali egal zavrsnice bez pomoci sudija ne mozemo da dobijemo, pa da places.
Snaja, nemoj da se ljutis. Citirao sam tebe jer mi je bilo simpaticno, a i mnogo umesnije nego da sam citirao sebe i neke moje istomisljenike na ovom forumu.
P.S. Tacno je, ljubomoran sam na Pedju...
OutlawTorn
06.09.2003., 00:56
A sta kazes za ono krme na klupi?
Ono krme? da znas da jeste strvina.Najela se dok je partizan isao u evroligu a sad hoce jos da dojede na evropskom
**case-problem**Nikola
06.09.2003., 02:29
A sta kazes za ono krme na klupi?
To krme (koje nije krme zbog zdranja vec poremecaja) je sigurno nas najbolji trener za rad sa mladima i covek koji sigurno najbolje tempira formu nekog tima, ako uopste postoji izraz "tempiranja forme". Upravo je to razlog zasto ga kao strucnjaka veoma postujem, ali nema se na EP vremena za tempiranje forme, a tek tad nije vreme za stvaranje mladih zvezda. Zato Dule nije za selektora... NIKAKO!
Ali, sto se mene tice, nek' slobodno ostane trener u Partizanu dokle kod zeli...
Ma gde Vujosevic najbolji sa mladima? Pogledaj sta je uradio Vlado Djurovic sa igracima fmp-a na univerzijadi>Brate zlato?!
snaja88
06.09.2003., 12:50
Ne dopada mi se Vujosevic,vidi se da ih nije posteno pritisnuo i rekao:MORAMO DA POBEDIMO I OSVOJIMO ZLATO!I nemojte se sisati,molim vas...
snaja88
30.09.2003., 10:38
Sto za nemariste ovu temu?Pa okrenite nekada i 2. stranicu bwe
Do sada sam ga volela ali ga ti pretera vise sa njim.Stvarno mi je dosadio.
snaja88
01.10.2003., 12:10
Pa kakve veze ima sa tobom ako sam JA preterala!!!!
Pedja je nas najbolji izgac i u zemlji i u Americi,i na SP a bice i na EP.Zato kada vam se neko ne svidja recite tako a ne da pisete:,,Jao sta je ovom,jao sta je onom..,,Pa sama si rekla da svi imaju pravo na svoje misljenje!
Nas najbolji igrac :oops: !!!
Pored Bodiroge :D ,Divca :)
U NBA okvirima i da ne spominjemo :lol:
Na neslavno zavrsenom EP :shock:
Istini za volju,simpaticni mucavac :? je prvoklasni suter,ali nista vise od toga.
Shvatam izliv tvojih hormona 8) ,no budimo surovo kosarkaski realni :idea:
snaja88
11.10.2003., 11:17
Dobro,dobro...Nisam kosarkaski realna,ja sam njegov najveci fan i valjda smem da kazem nesto lepo o njemu!Previ je slatkis a onda za kosarku vi recite sta vam volja!... :roll:
snaja88
24.10.2003., 14:16
A sta ja kazem?Vec 5 tekmi najvise poena kod Kingsa!Nemoj onda neko da kaze da je iza Webba Divac...budimo realisticni...,
nebojsaz
24.10.2003., 15:27
Pedja najbolji IGRAC NBA
Ej Snaja evo uprevo gledam utakmicu Sacramento Kingsi:LA Lakersi!Igra i Pedja.Trenutni rezultat je 21:17 za Lekerse ali tek je prva cetvrtina.Javicu ti kad se utakmica zavrsi koji je rezultat,ko je pobedio.
Pozdrav!
Stojakovic je na klupi,a Divac sedi pored njih,ali samo kao navijac
Stojakovic u igri,Sacramento vodi 49:44
Oooooooooooookay!!!Evo gotova utakmica,a evo i rezultata: Preseason Game,Poluvreme,SCK:LAL,50:45, kraj Sacramento Kings:LA Lakers,93:87! Yeeeeeeeeeej!!!!!!!Stojakovic je dao vise od 20 poena!CESTITAMO!U sredu ponovo imaju utakmicu.
Pedja dobro igra,ali je daleko od najlepseg!Ne znam,ali mi se cini da je od svih NBA igraca on najvise podbacio u Svedskoj.Pa onaj Kirlenko,Gasol,oni su se lomili na terenu i dokazali da ne igraju za dzabe u NBA.A u NBA oni su daleko slabiji od Pedje.I mali Jasikevicius se,jadan,slomio,i sa razlogom postao MVP Eurobasketa,a njega Barsa izbacila jer ne moze da ga placa-suvisni igrac! 8)
therasmusgirl
25.10.2003., 11:58
Pedja dobro igra,ali je daleko od najlepseg!Ne znam,ali mi se cini da je od svih NBA igraca on najvise podbacio u Svedskoj.Pa onaj Kirlenko,Gasol,oni su se lomili na terenu i dokazali da ne igraju za dzabe u NBA.A u NBA oni su daleko slabiji od Pedje.I mali Jasikevicius se,jadan,slomio,i sa razlogom postao MVP Eurobasketa,a njega Barsa izbacila jer ne moze da ga placa-suvisni igrac! 8)
LLLLLLLLUUSERRRRRRR!!!!!!!!!!!1 :D
snaja88
26.10.2003., 12:57
Ne SSSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE**************IIIIII IIII!!!!!!!!!!
posmatracica
21.12.2003., 11:06
Ne mogu da verujem da stalno zamerate Snaji88 sto prica o Pedji!Cak administrator hoce da je izbaci sa foruma!Koje gluposti... :roll: Vidi se da ga devojcica bas voli i mislim da nema nista losa u tome(ili gresim???).
Ona voli Pedju,ipak naseg NAJBOLJEG igraca,navija za Kingse,ipak NAS najbolji tim,i ne znam sto bi vam to smetalo!Ako se vama svidja neko drugi,pa pisite i vi o njemu!Onda ce svi biti kvit...
P.S Snaja88 ja sam potpuno na tvojoj strani!
snaja88
30.12.2003., 13:04
Posmatracice,hvala u svakom slucaju mada ne verujem da ce to nesto uticati na ljubomorne ljude :roll: .
Ali HVALA!!!! :wink: :wink:
Kraljevi iz SAC-a
snaja88
25.01.2004., 15:58
Ako ovako nastavi bice najbolji stranac u istoriji NBA DO KRAJA VRREMENA!
Ma to jeste i sad :lol:
I MENI JE UJAK PORTPAROL PARTIZANA,PA SE NE HVALIM!
sve i da hoces nemozes se hvaliti sa onom buvom
da ga karaju crnje :shock:
snaja88
27.01.2004., 15:35
da ga karaju crnje :shock:Jesi li ti crnja kad ti je tolika zelja? :evil: :x :shock: :o :x :idea: :?:
Kimosabe
28.01.2004., 11:41
HE ja stavrno ne znam sta ti toliko imas protiv Pedje.Svaki igrac ima svoje prednosti i mane.Pedjine mane su kao sto si i sam rekao odbrana,malo skokova itd.ali zato sut necu ni da komentarisem.Nema puno igraca na njegovoj poziciji koji su "jako dobri"(tu ne racunam Novickog i Garneta koji igraju na vise pozicija kao sto su C,PF i naravno SF)Tim cini skup igraca koji imaju razlicite zadatke na terenu.Kigsi sto se tice odbrane imaju sjajnog Cristija,za skok Divca,Milera i povredjenog Webera.Pedjin zadatak je vrlo jednostavan ceka blok i sutira ili ako sutevi ne idu sasvim solidno i ulazi pod kos u prodorima.I pored svega ovog on je mlad sto ne znaci da nece napredovati i u ostalim elementima igre u buducnosti. p.S Ovo je upuceno mom imenjeku Nikoli,svako ima pravo na svoje misljenje ali mislim da gresis. Izvinjavam se na zakasnjenju citata.
snaja88
27.02.2004., 12:59
Pedja svi ti se klanjamo
Iskreno tvoji LAKERSI :lol:
snaja88
13.04.2004., 14:25
Nije sto je nas,nije to je sveti,malo mu fali pa da poleti.Amere ubija sa trojkom u letu,najbolji je to suter na svetu!
Zoran_P
13.04.2004., 14:33
Stojakovic je najveci smrad srpske kosarke.
Jedino sto ume je da puca trojke, a gde su tu igra, odbrana, napad, asistencije...
Bodiroga i Djordjevic su za njega TATE. Ko zna, mozda ce i biti nesto od njega za desetak godina.
snaja88
13.04.2004., 15:17
Stojakovic je najveci smrad srpske kosarke.
Jedino sto ume je da puca trojke, a gde su tu igra, odbrana, napad, asistencije...
Bodiroga i Djordjevic su za njega TATE. Ko zna, mozda ce i biti nesto od njega za desetak godina.Kako mozes da kazes da je smrad?Jadnice jedan,treba da se pokrijes usima i vise nikada ne dolazis ovde!Zalim te!
Fuj
SRAMOTA!!! BRUKA I SRAMOTA!!! Ovo sto sam doziveo ovde neci nigde!!! Pa bre sram te bilo Nikola i svi vi ostali... necu da vas vredjam ili nesto slicno, da nebih bio gori od vas. Ovo sto ste izjavili, pa bre, treba vas.. neznam, stvarno, molicu se za vas. Pa kakve ste vi ovde gluposti, budalastine napisali, ovo bre nije normalno! Dali ste vi svesni svojih izjava!? Ocigledno niste!
Da vas podsetim, Pedja je rodjen u Slavonskoj Pozegi. Sa cetrnaest godina je kao izbeglica dosao u Beograd(mozete samo da zamislite sta je kao decak sve doziveo). Poceo je ovde da trenira u zvezdi, a zatim je sa sesnaest(EEEJJJJJ!!!! 16!? dali vi znate sta znaci sa sesnest godina otici od kuce i raditi u tudjoj zemlji??? Ocigledno neznate!) godina otisao u Grcku da igra kosarku. Jel znate sta je tamo uradio??? Decko je postao MVP Grcke LIGE!!! Najbolji strelac cele jedne zemlje koja je u to vreme bila medju prve tri u evropi u basketu. Jos golobrad a najbolji igrac cele lige, zatim je otisao u NBA! A sve je to postigao radom i iskljucivo radom! Sam, bez icije pomoci! Pa ajde ti bre i svi vi ostali koji mu nesto tu seruckate uradite isto, ajde da vas vidim!! Sram da vas bude, nemate pojma o cemu pricate. Ceo njegov zivot i karijera su za uzor, za neku bajku bre. Od samog dna do vrha.
U Americi je opet svojim radom dosao do toga da cetri puta za redom bude na ALL-STARU. Osvoji dva trofeja naj trojkasa, a jos dva puta mu falio jedan kos za isto(plakao sam kad je ona lopta izasla iz obruca, zadnjeg puta).
Sto bre lupate kad nemate pojma, Pa da se vi samo na sec. nadjete medju onim tamnoputim(da nekazem pogrdno) atletama, pokakili biste se u gace bre.
Pedju hvale cak i tudji treneri(koji su poznati po tome da nehvale ni svoje igrace). Pedja ima ubedljivo najbolju kretnju bez lopte, najbolji je suter, neverovatno je poboljsao brzinu, prodor, ima sposobnost da da po dvadeset poena po utakmici a da niko ni ne primeti(tolko lako to izgleda kad on radi da svako pomisli da moze isto). Sad je i poboljsao skok, drugi ili treci je skakac Kingsa. A da vam nepricam sta je sve uradio za reprezentaciju, najbolji strelac na zadnja tri...
Da vam tek nepricam o ljudskim osobinama, upoznao sam ga letos, covek je ubedljivo NAJVECI gotivac koga sam ikada video. Totalno je cool lik. Jos nisam upoznao nikog slicnog.
Nezelim nikom nista lose, svako ima pravo na svoje misljenje, ali ne i na takve izjave o osobi kakva je Pedja.
snaja88
17.04.2004., 13:08
Hvala ti Leon ko bratu,bas me je dirnula ova poruka,izgleda da ima jos neko na ovoj kuglu zemaljskoj ko misli kao ja.
BTW,gde si ga upoznao?
Pozdrav :P
SRAMOTA!!! BRUKA I SRAMOTA!!! Ovo sto sam doziveo ovde neci nigde!!! Pa bre sram te bilo Nikola i svi vi ostali... necu da vas vredjam ili nesto slicno, da nebih bio gori od vas. Ovo sto ste izjavili, pa bre, treba vas.. neznam, stvarno, molicu se za vas. Pa kakve ste vi ovde gluposti, budalastine napisali, ovo bre nije normalno! Dali ste vi svesni svojih izjava!? Ocigledno niste!
Da vas podsetim, Pedja je rodjen u Slavonskoj Pozegi. Sa cetrnaest godina je kao izbeglica dosao u Beograd(mozete samo da zamislite sta je kao decak sve doziveo). Poceo je ovde da trenira u zvezdi, a zatim je sa sesnaest(EEEJJJJJ!!!! 16!? dali vi znate sta znaci sa sesnest godina otici od kuce i raditi u tudjoj zemlji??? Ocigledno neznate!) godina otisao u Grcku da igra kosarku. Jel znate sta je tamo uradio??? Decko je postao MVP Grcke LIGE!!! Najbolji strelac cele jedne zemlje koja je u to vreme bila medju prve tri u evropi u basketu. Jos golobrad a najbolji igrac cele lige, zatim je otisao u NBA! A sve je to postigao radom i iskljucivo radom! Sam, bez icije pomoci! Pa ajde ti bre i svi vi ostali koji mu nesto tu seruckate uradite isto, ajde da vas vidim!! Sram da vas bude, nemate pojma o cemu pricate. Ceo njegov zivot i karijera su za uzor, za neku bajku bre. Od samog dna do vrha.
U Americi je opet svojim radom dosao do toga da cetri puta za redom bude na ALL-STARU. Osvoji dva trofeja naj trojkasa, a jos dva puta mu falio jedan kos za isto(plakao sam kad je ona lopta izasla iz obruca, zadnjeg puta).
Sto bre lupate kad nemate pojma, Pa da se vi samo na sec. nadjete medju onim tamnoputim(da nekazem pogrdno) atletama, pokakili biste se u gace bre.
Pedju hvale cak i tudji treneri(koji su poznati po tome da nehvale ni svoje igrace). Pedja ima ubedljivo najbolju kretnju bez lopte, najbolji je suter, neverovatno je poboljsao brzinu, prodor, ima sposobnost da da po dvadeset poena po utakmici a da niko ni ne primeti(tolko lako to izgleda kad on radi da svako pomisli da moze isto). Sad je i poboljsao skok, drugi ili treci je skakac Kingsa. A da vam nepricam sta je sve uradio za reprezentaciju, najbolji strelac na zadnja tri...
Da vam tek nepricam o ljudskim osobinama, upoznao sam ga letos, covek je ubedljivo NAJVECI gotivac koga sam ikada video. Totalno je cool lik. Jos nisam upoznao nikog slicnog.
Nezelim nikom nista lose, svako ima pravo na svoje misljenje, ali ne i na takve izjave o osobi kakva je Pedja.
TO CARE!!!! :D Nek si im rekao!!!U potpunosti se slazem sa tobom!!!!GO PEDJA!!!!!!! :D :D :D :D
peđa je rođen u HRVATSKOJ požegi i tamo je živio do 14-15god vidite da je preduvijet za bit odličan košarkaš to da se rodiš u HRVATSKOJ, jedino divac to nije
peđa je rođen u HRVATSKOJ požegi i tamo je živio do 14-15god vidite da je preduvijet za bit odličan košarkaš to da se rodiš u HRVATSKOJ, jedino divac to nije
Hoces da kazes da Divac nije dobar kosarkas????? :x :x :x :x :x Mozda ce me i izbaciti ako kazem ovo ali nema veze,NE SE*I!!! :x :x :x Ti ces Divcu da kazes da nje dobar kosarkas,SRAM DA TE BUDE,bednice jedan!!!A hrvati uporno pokusavaju da ubede ljude da je Pedja hrvat i to da mu je hrvatska domovina i ostala sr*nja!!!Nije vazno to gde si ti rodjen,vazno je to sta si ti u srcu!!!PEDJA JE SRBIN,KOSRAKU JE IGRAO U SRBIJI I KOLIKO JA ZNAM ON PREDSTAVLJA REPREZENTACIJU SRBIJE I CRNE GORE,A NE REPREZENTACIJU HRVATSKE!!!
snaja88
17.04.2004., 21:04
Toooo Ixi carice! :wink:
Jelena_Vukovar
17.04.2004., 21:25
Vazno je koja ti je zemlja u srcu.Njemu je Srbija,a Hrvatska verovatno ne.On je ne dozivljava kao svoju domovinu.Meni je npr.u srcu i Srbija,kao maticna zemlja, i Hrvatska,kao domovina.Cinjenica je da mnogo talentovanih sportista potice upravo iz Hrvatske,a Srbi su: Sinisa Mihajlovic(covek je iz Vukovara-da se zna),vec pomenuti Stojakovic,Kosta Perovic,Milan Dozet,Jelena Dokic,Goran Ivanisevic,Jelena Kostanic(s tim sto se ovo dvoje zadnjih verovatno deklarisu kao Hrvati) i oni ostali za koje se i ne zna...
Hvala ti Leon ko bratu,bas me je dirnula ova poruka,izgleda da ima jos neko na ovoj kuglu zemaljskoj ko misli kao ja.
BTW,gde si ga upoznao?
Pozdrav :P
Aj mi daj e-mail, nebih da gnjavim ljude ovde na forumu :)
e leone momci nisu pricali o njegovim karakteristikama kao ceovekaa koje su definitivno neosporne i za uzor!!!!
mada odbrana mu je jedna od vecih mana ( to definitvno stoji) .... ali moram da ti priznam da je jako jako tesko i igrati odbranu protiv atleta kakvi su u NBA !!!
Jednostavno mislim da je trenutno PEDJA jedan veliki pokazatelj gde se moze dogurati uz rad, rad i samo rad!! i da jedno postovanje treba da postoji!!!
zato BIG UP for best YUGO player in world!!!
:D
Odlicno tumacenje
Odlicno tumacenje
I sta sad??? Ajde da ga svi pljujemo sto nije savrsen igrac, ajde svi, sta vas briga...
Nerazumem kakvo je to "tumacenje"? Pa sta sad, jel Pedja kriv sto igra u NBA!? Ajde ubi tega sto on igra umesto Hausa. Svaka cast Hausu, odlican je, mnogo mi se dopada kao igrac, a tek kao osoba. Sigurno medju nekoliko naj u nasoj ligi!!!
Sta vi sad imate od ovakvih "tumacenja"? Nista! Ovo jeste forum,i jeste mesto gde treba izneti svoja misljenja, i naravno kritike, kakve god da su, al ponekad treba imati meru, zaista. Sve sto zelim da kazem da nije uredu da sad krenete svi da ubedjujete svet oko sebe kako je Pedja bezveze. Takav se utisak stice iz vasih tekstova.
Umesto da ste na strani nasih igraca, mala smo zemlja treba da budemo slozni, a vama nevalja ni ovo malo sto imamo, pa aj da dokazemo da je tudje bolje.
Ziveo PEJA!!!
ZIVELE SVE NJEGOVE MANE!!!
Pa sta sad ako nije najbolji defanzivac, pa sta??? BOLI ME UVO, ZIVEO PEJA!!! Svako ima nesto sto drugi nemaju, pa zato nikada netreba pozeleti tudje, tako nekako. Zamolio bih vas zaista, iskreno da nedirate vise Peju, pa na svetu ima hiljade i hiljade kosarkasa, a vi bas udarili po NASEM. Umesto da ga velicamo i da smo ponosni.... bezveze
Go Vlade!!!
Go Peja!!!
Go Kings!!!
snaja88
21.04.2004., 14:59
Zaista ljudi,pa jeste li vi Srbi,Srbomrzci ili nesto trece? :roll: Mozda ljubomorni Srbi.Uu to je najgore.Kako mmozete,kako smete da kazete da je los u odbrani kad samo zahvaljujuci njemu vodimo 2-0 protiv nezgodnog Dallasa?Pa vi niste pri sebi!I Vlade,i trener i SVI su rekli da je ova pobedjena jer je Finliju 11 sec. pre kraja uzeo loptu!!!A ako niste gledali(verujem da vecina nije) uopste nemate prava da komentarisete izru najboljeg sutere,trojkasa i naseg najboljeg kosarkasa na SVETU CELOM!
U SINOCNOJ UTAKMICI PROTIV DALASA PEEDJA JE U ODLUCUJEM MOMENTU ODIGRAO ODLICNU, TAKORECI PERFEKTNU ODBRANU NAD FINLEYEM I TAKO MALTENE ODLUCIO UTAKMICU!!!
:D :D
ZATO MOLIM LEPO KOMPLETAN IGRAC NIJE ( NIJE M.J) ALI POLAKO I SIGURNO SE PRIBLIZAVA TOME!!!
ZATO RESPECT!!!
Pedja je najboji... On uvek osvoji najvise poena i kada sam isla u Chicago da ga gledam ... OMG.... to je bilo najbolje... Kada su Kings igrali protiv Bulls ja sam isla da ih gledam i mogu vam reci da je Pedja jedan od najboljih igraca....He rock!!! I LOVE HIM!!!!pedja is so HOTT!!! mwah hehe
Marija#11
25.04.2004., 19:49
"Snaja" ne uzbudjuj se!Pedja jeste i bice UVEK NAJBOLJI!!!! :wink:
ima li gdje njegova slika?-ja ne znam tko je on?!
PEDJA JE NAJBOLI PEDJA SAMO NAPRED A VI OSTALI STO GA NE VOLITE MOZETE SAMO DA MU ZAVIDITE GDJE JE ON A GDJE STE VI VI OPRAVDAVATE TVRDNJU DA SE USPJEH NAJTEZE PRASTA IPAK IMA VIZE ONIH STO GA VOLE NEGO ONIH STO GA NE VOLE POZDRAV ZA SNAJKU POSTO MI JE ONA NAJDRAZI LIK OVDE
PEDJA JE NAJBOLI PEDJA SAMO NAPRED A VI OSTALI STO GA NE VOLITE MOZETE SAMO DA MU ZAVIDITE GDJE JE ON A GDJE STE VI VI OPRAVDAVATE TVRDNJU DA SE USPJEH NAJTEZE PRASTA IPAK IMA VIZE ONIH STO GA VOLE NEGO ONIH STO GA NE VOLE POZDRAV ZA SNAJKU POSTO MI JE ONA NAJDRAZI LIK OVDE
snaja88
26.04.2004., 09:42
Thanks! :oops: :P
snaja88
07.05.2004., 20:05
ima li gdje njegova slika?-ja ne znam tko je on?!
://photos.heremy.com/sackingszone/899707195.jpg
Ljudi moji obozavam ovu snaju pa ona ce definitivno biti moj partner pa ona je luda ko ja.
snaja88
10.05.2004., 20:53
Ljudi moji obozavam ovu snaju pa ona ce definitivno biti moj partner pa ona je luda ko ja.
:lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol:
snaja88
10.08.2004., 16:12
Pedja hoce da ide iz Kingsa u Cikago verovatno. Svi znamo da je razlog Webber,ali on tvrdi da kao nije :roll: .
Navodno, Pedja je batalio OL zbog Petrija (sto je ovaj i trazio) a za uzvrat,Kingsi su trebali da pottpisu sa Divcem. Sve je otislo do djavola :cry: i sad on hoce da ide. Nije ni cudo ako je u zrtvu za OL i repku podneo zbog Vlade,svi znamo sta mu je sve pomogao u zivotu i karijeri.
I treba da ide! :x
random_cloud_form
13.08.2004., 01:15
ma i ugovor mu je slab
npr veber za narednu sezonu uzima 17miliona dolara
bibi 12
miler i kristi po 7
pedja svega 6,95 miliona. a uveo je kingse u plejof.
realno je da pedja uzima minimum 10miliona po sezoni.
ne znam kakva su pravila, verovatno ce sklopiti ugovor na vise sezona sa novim timom.
ako ga kingsi bas zele neka ne pricaju onda vec nek odrese kesu, ostertaga su platili 6miliona po sezoni a za divca nisu hteli da daju vise od 2,5 miliona za narednu sezonu. jasno je da ga nisu hteli u timu vise. zato je covek i otisao, i odlicno je uradio.
mislim da je za pedju najbolje da ode u majami, i sa shekilom zavede red na istoku.
Mars Blackmon
14.08.2004., 20:42
Mislim da mu nece biti prijatno u svlacionici Kingsa ako ostane... Tu je Divac bio gazda.
Moguc je trejd za Artesta u Indianu, ali nista prije septembra...
PEDJA JE NAJBOLI PEDJA SAMO NAPRED A VI OSTALI STO GA NE VOLITE MOZETE SAMO DA MU ZAVIDITE GDJE JE ON A GDJE STE VI VI OPRAVDAVATE TVRDNJU DA SE USPJEH NAJTEZE PRASTA IPAK IMA VIZE ONIH STO GA VOLE NEGO ONIH STO GA NE VOLE :roll:
Pedje jeste naj bolji ali postaje napaljen kao svi amerikanci.Tako da sada nisam sigurna da je vise onih koji ga vole nego onih koji ga ne vole
snaja88
17.08.2004., 14:00
Sigurno je da ima manje onih koji ga vole nego onih koji ga ne vole. Procunjajte malo po drugim srpskim forumima i vvidecete da je u 95% na tapetu Pedja i njegovo zdusno pljuvanje. Sto je po meni bolesno :shock: . Ipak je on Srbin,kao i mi, a mi sada ispadamo ljudi bez identiteta
snaja88
17.11.2004., 17:17
PEDJA JE NAJBOLI PEDJA SAMO NAPRED A VI OSTALI STO GA NE VOLITE MOZETE SAMO DA MU ZAVIDITE GDJE JE ON A GDJE STE VI VI OPRAVDAVATE TVRDNJU DA SE USPJEH NAJTEZE PRASTA IPAK IMA VIZE ONIH STO GA VOLE NEGO ONIH STO GA NE VOLE :roll:
Pedje jeste naj bolji ali postaje napaljen kao svi amerikanci.Tako da sada nisam sigurna da je vise onih koji ga vole nego onih koji ga ne vole
Ne vidim po cemu je on napaljen...?Da nema izjave i skandale tipa jarica ili kako si dosla do tog 'zakljucka'?
makaw3l!
17.11.2004., 20:41
RODJEN JE DAN POSLE MENEEEEEE!!!
NARAVNO NAJBOLJI JE!!!
*M*I*L*IC*A*
18.11.2004., 14:03
Sta vi svi imate toliko protiv Pedje. Recite mi samo jedan dobar argument. Ja vrlo dobro znam sta je to to jedna vrlo losa ljudska osobina, koju poseduju mnogi a to je ljubomara. Pedja nije savrsen, ali zar je neko? Pa nijedan covek od krvi i mesa nije savrsen. Cujem razne komentare tipa Pedja ne zna da igra i to kaze ko? Neki gubitnik koji samo sedi ispred ekrana i gleda kako ce koga da pljuje posto on nije niko i nista u zivotu. Ili na primer Pedja je napaljen a po cemu molicu lepo. Jel ima neko razlog ili lupate tek onako. PEDJA JE NAJBOLJI A VI SAD POKNITE OD ZAVISTI!!!
snaja88
18.11.2004., 15:43
RODJEN JE DAN POSLE MENEEEEEE!!!
NARAVNO NAJBOLJI JE!!!
Nice.... 8)
Sta vi svi imate toliko protiv Pedje. Recite mi samo jedan dobar argument. Ja vrlo dobro znam sta je to to jedna vrlo losa ljudska osobina, koju poseduju mnogi a to je ljubomara. Pedja nije savrsen, ali zar je neko? Pa nijedan covek od krvi i mesa nije savrsen. Cujem razne komentare tipa Pedja ne zna da igra i to kaze ko? Neki gubitnik koji samo sedi ispred ekrana i gleda kako ce koga da pljuje posto on nije niko i nista u zivotu. Ili na primer Pedja je napaljen a po cemu molicu lepo. Jel ima neko razlog ili lupate tek onako. PEDJA JE NAJBOLJI A VI SAD POKNITE OD ZAVISTI!!!
Tako je.Srpska posla!!!!
earl_the_pearl
24.02.2008., 21:23
Video sam na nekoj anketi da je Pedja zajedno sa onim iz hjustona Shane Battier-om najkulturniji i najfiniji igrac nba.Zaista on se ne eksponira mnogo kao neki crnci,to mu moramo priznati
nick_the_quick
24.02.2008., 21:33
Onaj lik sto kaze da Pedja nema muda bi mogao malo da pretrazi youtube i vidi listu Pedjinih koseva u zadnoj sekundi,pa tek onda da kaze kako nije clutch player...Njemu je Haus bolji od Stojakovica,znaci katastrofa...
Srlesrle
24.02.2008., 22:50
Stojakovic da je los ne bi bio gde jeste.Dalje,ja mislim da nije bas najbolji igrac za sut u poslednjoj sekundi,ali isto ako-ume i on da pogodi kad zatreba.
Za njegov sut nema bas nikakvih zamerki-covek pogadja ko blesav.Ostale stvari pokusava da popravi,bar meni tako deluje. I dalj,to sto ne igra za reprezentaciju...Prvo je igrao kad niko nije hteo,pa su ga svi zdusno ispljuvali,onda je odlucio da ne igra,pa je opet postao predmet mrznje...A i ko bi ga znao sta je sve iza cele price.Znajuci ove nase iz Saveza,mislim da ne treba da ga osudjujemo.Mada mi je kao navijacu zao sto ne igra vise za nas.
A sto se tice njega kao osobe...Tja..Nisam previse obvratio paznju sta se pise o njemu.Jedino sto mi se cini da nije bas previse obrazovan,ali sto bi rekao jedan moj drug na tu moju opasku:"Ih sto bih ja voleo da sam glup ko Stojakovic i zaradjujem i zivim ko on." :D :D :D
Tako da,kako god da okrenes,njemu nikako nije lose!
earl_the_pearl
25.02.2008., 19:48
Sto kaze Nick neki lik je napisao da je Haus iz partizan kvaliteta MJ ali nikad nece igrati u nba ali Pedja je prosecan pa igra u nba
Vujawolf
04.03.2008., 10:41
Neponovljiv šuter. Čak i za američke prilike. Meč viner baš i nije. A,kada govorimo oličnosti tu bih ostao bez komentara. jedino bih dodao da sam stekao utisak da on doživljava Grčku kao otadžbinu.
Grooyan
04.03.2008., 12:06
Pa nek' igra za njih, kad ga vec nikako nema u nasoj reprezentaciji...
Srlesrle
04.03.2008., 16:09
Jedan moj drug je bas imao sjajnu izjavu pre 2,3 godine....Sto lepo nije odlucio da igra za Grcku,onda bi se oni nervirali sto nece da igra za njih,a ne mi :)
Grooyan
04.03.2008., 23:43
E lepo covek kaze... Sto mi da kidamo zivce oko njega, a on da nas kulira svake godine. Ovako lepo, izvoli kod Helena, pa njih za*ebavaj..
Srlesrle
05.03.2008., 00:00
A mi bi se smejali odavde i likovali kako smo ispali pametni :D
Grooyan
05.03.2008., 00:03
Ma cuti, kakve smo mi srece, on bi jos i pristao odmah da igra za njih...
Koliko ja znam on je igrao za Zvezdu do 16 godine i onda su ga oni poslali u Grcku i tamo je igrao nekih 7-8 godina. Ne treba da cudi iako bude igrao za njih. Meni jedino smeta sto uvek prica kako je zainteresovan za reprezentaciju i kako je otvoren za razgovore i onda nista ne ispadne iz toga!
Grooyan
05.03.2008., 13:03
Pa ja ti o tome i pricam... Svi govore kako cemo imati jaku reprezentaciju sa Stojakovicem, a niko ne racuna na to da njega zabole i za reprezentaciju i za Srbiju...
nick_the_quick
05.03.2008., 14:11
Ako je Stojakovic imao 21 godinu kada je odigrao svoju prvu utakmicu,onda izracunaj koliko je sezona proveo u nba ligi...Stojakovic ne moze da igra za reprezentaciju Grcka sve i da hoce,to bi barem svi trebali da znaju...
Vujawolf
05.03.2008., 17:36
Hvala bogu da ne može! Ne mogu da verujem da ima ljudi koji misle da se državni dres menja kao klupski. PA,NIJE OVO RUKOMET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Srlesrle
05.03.2008., 20:52
Eeeeeeeeeeeeeeeee pa to ti dovoljno govori koliko ljudi znaju ili jos bolje ne znaju o kosarci ovde na Krstarici ;)
Grooyan
05.03.2008., 22:09
Ako je Stojakovic imao 21 godinu kada je odigrao svoju prvu utakmicu,onda izracunaj koliko je sezona proveo u nba ligi...Stojakovic ne moze da igra za reprezentaciju Grcka sve i da hoce,to bi barem svi trebali da znaju...
Znam da ne moze da igra za druge reprezentacije, ali moze za nasu, a on ni to ne koristi...
Eeeeeeeeeeeeeeeee pa to ti dovoljno govori koliko ljudi znaju ili jos bolje ne znaju o kosarci ovde na Krstarici ;)
Kakve veze ima njegovo pravo igranja za reprezentaciju(e) sa samom kosarkom kao sportom? Nemoj spustati druge i mesati dve stvari.
earl_the_pearl
15.03.2008., 22:15
Pedja stavrno ove sezone odradjuje posao vrhunski.Uopste ne igra na sebe vec pravi prostor za Pola,Vesta i ekipu i kaznjava protivinike.Cak daje Polu da sutira slobodna kad je tehnicka ili namerna.http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2008&mm=03&dd=15&nav_id=289367
Srlesrle
15.03.2008., 22:59
Kakve veze ima njegovo pravo igranja za reprezentaciju(e) sa samom kosarkom kao sportom? Nemoj spustati druge i mesati dve stvari.
E sad,citaj malo vise postova pa ce ti biti jasnije.Necu nikog da spustam sem decurlije koje se prave da znaju nesto a nisu 2 puta bili u Pioniru(u najmanju ruku).A da ne pricam za posle...
Svako ima pravo na svoje misljenje.
Jel ti sad hoces da kazes da je odlazak u Pionir merilo znanja nekog pojedinca?
marko88
16.03.2008., 20:22
Stojakovic je odlican igrac, ne zaboravimo da je on igrao za reprezentaciju i osvojio zlato... Steta sto sada ne igra, ali nije jedini koji nece da igra...
Srlesrle
16.03.2008., 20:40
Svako ima pravo na svoje misljenje.
Jel ti sad hoces da kazes da je odlazak u Pionir merilo znanja nekog pojedinca?
Daleko od toga,nisam mislio bukvalno. Imas gomilu navijaca koji o kosarci pojma nemaju a svaki dan su tamo.No to hocu da preneseno kazem da ljudi govore da je neko strava igrac na osnovu onoga sto su culi ili pogledali jedan,dva meca nekog kosarkasa,procitali u novinama...
Srlesrle
16.03.2008., 20:42
A da ne pricam o tome kad nekom spomenes neku vrsu zone ili presinga,mrtav ugao,pomoc u odbrani a on te gleda bledo...To mi dovoljno govori koliko zna ili ne zna kosarku.
crni lepotan
16.03.2008., 23:34
A da ne pricam o tome kad nekom spomenes neku vrsu zone ili presinga,mrtav ugao,pomoc u odbrani a on te gleda bledo...To mi dovoljno govori koliko zna ili ne zna kosarku.
na TVu uvek kazu da se zona razbija sutem spolja:lol::lol::lol:
al aj kad smo kod odbrane, Pedja se verovatno nece ljutiti za mali off, jesi li gledao utakmicu SAD-Grcka na SP u Japanu, kad su ih Grci oduvali, kako bi se mogla nazvati ona grcka odbrana, ljudi su igrali neku vrstu da kazem fleksibilne zone, konstantno su se kretali napred nazad u zavisnosti od kretnje Amera, tu Ameri ni u jednom trenutku nisu mogli da ostanu 1-1, a ako bi krenuli na asistenciju centru, ovi bi ga tom brzinom okruzili da ovaj ne bi znao gde se nalazi
uz sve to Grke je prke.njalo za 3 ko nikad u istoriji
nick_the_quick
17.03.2008., 01:03
E to ti je tipicna dobro organizovana zona...Grci i Argentinci igraju savrsenu zonu,a to pomeranje koje si primetio je nesto sto treneri najvise vole,to znaci da igraci ne stoje kao panjevi i cuvaju samo svoju zonu,nego rotiraju i sve to izgleda kao da igraju coveka,sto bi rekli Ameri match-up zona
Clyde_the_Glide
17.03.2008., 01:46
imam ortaka koji se budio u 5 ujutru da navija za lakerse protiv sakramenta, samo da pedja ne osvoji titulu... sto se mene tice mrzim igrace koji nista ne znaju da urade sem da sutiraju, kao sto je pedja
crni lepotan
17.03.2008., 16:56
E to ti je tipicna dobro organizovana zona...Grci i Argentinci igraju savrsenu zonu,a to pomeranje koje si primetio je nesto sto treneri najvise vole,to znaci da igraci ne stoje kao panjevi i cuvaju samo svoju zonu,nego rotiraju i sve to izgleda kao da igraju coveka,sto bi rekli Ameri match-up zona
znaci tako se zove, ne da su ljudi odigrali nego svaka im cast
Stojakovic juce 21p i 9r, al su ih zato ovi iz Detrojta ugazili, onaj bradonja pogodio sve sto je sutno, fali im Balvan, cisto da neko i uprska
nick_the_quick
17.03.2008., 17:53
imam ortaka koji se budio u 5 ujutru da navija za lakerse protiv sakramenta, samo da pedja ne osvoji titulu... sto se mene tice mrzim igrace koji nista ne znaju da urade sem da sutiraju, kao sto je pedja
Pa znas kako,imas mnogo igraca u NBA ligi koji samo sutiraju,pa i sa boljim procentom od Pedje,pa nemaju ugovor 5 godina za 60 miliona.Ti provali zasto...
marko88
17.03.2008., 19:39
Pa znas kako,imas mnogo igraca u NBA ligi koji samo sutiraju,pa i sa boljim procentom od Pedje,pa nemaju ugovor 5 godina za 60 miliona.Ti provali zasto...
Da.
Ljudi pa da je on tako los, kao sto ga neki smatraju, on ne bi igrao tamo i toliko zaradjivao, mucnite malo glavom.
Muad'Dib
17.03.2008., 19:41
Da.
Ljudi pa da je on tako los, kao sto ga neki smatraju, on ne bi igrao tamo i toliko zaradjivao, mucnite malo glavom.
:D šta sam sve pročitao na ovom forumu, i uvek se iznova oduševim!
Srlesrle
17.03.2008., 20:17
Pa da su svi i tako dobri kao sto su placeni i nisu...A nek mi samo neko kaze da nije teko,taj onda stvarno ne zna kosarku.Hoce li mi neko reci kako treba da igra covek koji prima 21 milion za 3 godine,svi znate o kome pricam. Ili onaj lik iz Buducnosti,zaboravih mu ime,otisao u Nju Jork za dzabanu,odigrao par finih meceva u Plej Ofu i uzeo milionski ugovor.A posle toga nigde ga niste mogli videti.
I nije jedini.U Ligi ih imas koliko ti dusa voli.
marko88
17.03.2008., 21:10
Pa da su svi i tako dobri kao sto su placeni i nisu...A nek mi samo neko kaze da nije teko,taj onda stvarno ne zna kosarku.Hoce li mi neko reci kako treba da igra covek koji prima 21 milion za 3 godine,svi znate o kome pricam. Ili onaj lik iz Buducnosti,zaboravih mu ime,otisao u Nju Jork za dzabanu,odigrao par finih meceva u Plej Ofu i uzeo milionski ugovor.A posle toga nigde ga niste mogli videti.
I nije jedini.U Ligi ih imas koliko ti dusa voli.
Naravno, ali nemojmo generalisati. Uglavnom vrede toliko koliko su placeni, neki imaju srece da igraju dobro pred sklapanje ugovora, a kasnije popuste, cak i oni najbolji nisu konstantno dobri...
nick_the_quick
17.03.2008., 21:13
Ala ste svi sposobni da citate izmedju redova...Naravno da Zek Rendolf ne vredi 80 miliona,ima tu puno igraca koji imaju prevelika primanja...Ali Stojakovic nije igrac koji samo sutira trojke,u stvari,jako me mrzi da pisem o tome,ako neko ne zna sam onda je on na pogresnom podforumu...
GRIZZLY
27.04.2008., 13:28
Evo mog doprinosa za naseg naseg najboljeg kosarkasa u NBA ligi...
Dobra stara vremena...
http://www.youtube.com/watch?v=10LMSNqzSSY&feature=related
Mada je on i sad odlican!
blackmore95
20.05.2008., 21:02
Voleo sam Pedju ali se ispostavilo da je nepatriota i da ima srce ko pauk m... a kao igrac nije bio tako lose krilo.sut mu je bio dobar ali on nije igrac koji resava utakmice
GRIZZLY
22.07.2008., 05:54
Stojaković nagrađen za humanost...
http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2008&mm=07&dd=21&nav_id=309433