Vidi punu verziju : Treba mi vasa mala pomoc
Treba mi neko ko radi u PTT-u u Novom sadu....
Ljubisa
02.07.2003., 16:38
Reci,mozda nesto i mogu
Napokon da se neko javio :D
Dakle... treba mi adresa i broj porta preko koga se kaze na Internet ljudi koji rade u PTT-u tu u Novom Sadu.
Adresu ima svaki racunar koji je povezan na Internet, a vezan je za postu.
Adresa se tacno nalazi: Ode se na TOOLS, pa onda INTERNET OPTIONS, CONNECTIONS, LAN SETTINGS i tamo dole pise Adresa i broj Porta.
Ako mozes.... pomozi
Hvala unapred
ZRENJANINAC
08.07.2003., 11:48
Pa za ovo ti moze odgovoriti svako ko se i malo razume u kompjutere. IP adresu ti ima svaki kompjuter , znaci treba da odes u network conection i tamo se nalaze te adrese za svaki komp pojedinacno . Znaci moze da ih vidi samo net provajder i sam korisnik kompjutera . Javi se na mail ako ti nesto nije jasno
Pa za ovo ti moze odgovoriti svako ko se i malo razume u kompjutere. IP adresu ti ima svaki kompjuter , znaci treba da odes u network conection i tamo se nalaze te adrese za svaki komp pojedinacno . Znaci moze da ih vidi samo net provajder i sam korisnik kompjutera . Javi se na mail ako ti nesto nije jasno
Ne. Nije u tome stvar. Ne mogu da ti objasnjavam. Nije to tako jednostavno. Mora bas neko ko radi u PTT-u. Zato sto svi koji rade u PTT-u idu preko tog Proxy provajdera.
[quote=ZRENJANINAC]Pa za ovo ti moze odgovoriti svako ko se i malo razume u kompjutere. IP adresu ti ima svaki kompjuter , znaci treba da odes u network conection i tamo se nalaze te adrese za svaki komp pojedinacno . Znaci moze da ih vidi samo net provajder i sam korisnik kompjutera . Javi se na mail ako ti nesto nije jasno
Ne. Nije u tome stvar. Ne mogu da ti objasnjavam. Nije to tako jednostavno. Mora bas neko ko radi u PTT-u. Zato sto svi koji rade u PTT-u idu preko tog Proxy servera.
ja znam da posaljem pismo :D
bajadera
11.12.2003., 12:50
ja znam da posaljem pismo :D :)
aquarius
13.01.2004., 23:44
[quote=ZRENJANINAC]Pa za ovo ti moze odgovoriti svako ko se i malo razume u kompjutere. IP adresu ti ima svaki kompjuter , znaci treba da odes u network conection i tamo se nalaze te adrese za svaki komp pojedinacno . Znaci moze da ih vidi samo net provajder i sam korisnik kompjutera . Javi se na mail ako ti nesto nije jasno
Ne. Nije u tome stvar. Ne mogu da ti objasnjavam. Nije to tako jednostavno. Mora bas neko ko radi u PTT-u. Zato sto svi koji rade u PTT-u idu preko tog Proxy servera.
Hoce li neko napokon da otkrije tajnu postinog proxy servera??????