PDA

Vidi punu verziju : VIDI OVO! Nece da boli!

majka mara
19.01.2004., 15:28
Drage Nislije,
Razmislite samo koliko vremena provodite ispred TV-a. Interesuje me sta mislite o nasem TV programu (molim vas da se usredsredite na one kanale koji pokrivaju veci deo nase zemlje) i da li mislite da bi trebali nesto menjati? Sta? Od ceka to zavisi! Mnogo hvala, vasa Mara

Nietzsche
19.01.2004., 16:29
.....

19.01.2004., 20:38
Hvala na odgovoru, nadam se da ce neko nastaviti tvojim stopama. Istina, mediji su nam jako losi, mnogo je turbo-svaceg, jos vise turbo-niceg, ali me zanima da li mislis da to ima veze sa uslovima rada ili sa necim drugim? Mara

Nietzsche
19.01.2004., 23:21
.....

slatka kao medic
20.01.2004., 11:59
Sto se tice domacih TV stanica, mislim na ove Niske, to je tek beda. Jedino je TV5, NTV i Belle Amie vredno spomena, jer oni makar lice na tv kuce. Ovo ostalo, mislim na Banker, ART, Globus, Nais i mozda jos neka (da budem jasan: ja ove poslednje nemam u tv memoriji), sluze za po neki oglas ili za one koji prate estradu (!). Medjutim, ni one gore, pomenute kao da nesto vise vrede, nisu vredne gledanja..

upravo tako slazem se ... ali postoji spas u kablovskoj:))))

oxi
20.01.2004., 16:15
ej sunrise
shalji mi fotku pljiiizzZzaaaa!

majka mara
20.01.2004., 20:07
ej sunrise

Nije bas da kapiram kakve ovo ima veze sa nasom temom no dobro! A sta ti mislis o gore nametnutoj temi?

oxi
21.01.2004., 08:52
ej sunrise

Nije bas da kapiram kakve ovo ima veze sa nasom temom no dobro! A sta ti mislis o gore nametnutoj temi?

bre majchice marice...ne budi bash toliko konzerva-tivna!

treba mi ta cura....

a o programima...menjao bih sve...
kao prvo ljoode koji rade na tV-u

a inache ja imam kablovsku ... pa Fatam vishe od 70 kanala...

uporedim pa donesem sud!
pozdraF!
:)(:
cmx

advokatica
21.01.2004., 09:29
treba mi ta cura....
[/quote]

hmmmm... a sto ti treba? :roll:
ona je trenutno na nekom proputovanju... :P

oxi
21.01.2004., 11:23
e tebi tju kazzem!

drveni :)

i shto se ne reg. pa da ti kazzem!

Nietzsche
21.01.2004., 17:19
.....

majka mara
21.01.2004., 21:14
Dragi Nietzsche,

Izvini sto si se naljutio. I mene mnogo toga ljuti. Vidis, ja jesam iz Beograda ali zaista uvidjem sve ove probleme o kojima govoris. Na zalost, nemam nikakvog uticaja na bilo sta (bar jos uvek ne). Ja studiram produkciju i trenutno sam se zainteresovala za TV, zato sam pitala sta sam pitala. Uzasan nam je program, a ja nemam kablovsku da bih mogla da pravim drugi izbor. Nije ni to lose- vise se cita. Ne znam da li se secas u "staroj Jugi" (uh ala je nisam volela, ali sta sad?) je postojao taj princip rada: mali RTBeograd, malo Zagreb, malo Ljubljana... Sada je to zgodnije, zemlja je manja i postoje (barem nekakvi) studiji po celoj. Ipak, to i nije tako jeftino. To bi se meni dopalo. RTS radi programe koji obuhvataju svake nedelje po neki grad u Srbiji (to je onda kada ti spavas, nedeljom izjutra), ali i to je nedovoljno. Svakako, trebalo bi nas sve obuhvatiti bar vremenskom prognozom, to nije tesko narocito sada kada je grafika dosegla odredjen stupanj. Ne znam sta da ti kaze. Iskreno, mislim da urednici nisu ni svesni kakav je program potreban, sta sve njime treba da obuhvate i sta je, uopste, dobro da ljudi, narod, raja, obican svet (ali ne prostacki svet, nego prost-jednostavan) saznaju sa televizije. To je nazalost jedini problem. sve dok nam je tog "jedinog" problema, gledacemo sta bilo, ucicemo se da pratimo sta nam se god servira, vaspitavacemo mozak i vid da se zadovoljava...svacim. Mislim da se treba vratiti starom, dosadnom nacinu zabave. Citajmo knjige! Marija