Vidi punu verziju : Da li podrzavate hapsenje Cece Raznjatovic i zasto ?
blackground
07.05.2003., 01:15
...
... u prezimenu nema "nj" ;-)
Iskreno da ti kazem slabo pratim tu vrstu muzike a meni se sve vrti oko rostilja paa izgleda da ja to uzrok . Samo me zanima stanoviste ppl o tome .
Da , ima jedna pjesmica :
NEVINA SAM, NEVINA
(lagano 'armonika zacvrlji u pozadini, pevaljka zajuče)
nisam ja kriva
što muž mi smeće bio
imao je para
kolko mi se snilo
šta radio je
zabole me uvo
dok mi para davao
jebo me na suvo
pa refren (a 'armonika žeže po kolu)
nevina sam, nevina
kolko mogu biti
čula sam da himen
može se i sašiti
nevina sam, nevina
ni kriva ni dužna
minobacači u podrumu
zaštita su nužna
otkad sam ga se rešila
i pare mu pokupila
sebe sam ja tešila
s fudbalerima što ih kupila
drugari mu pravi
svi kurati odreda
samo teško se dogovori
ko će prvi da se izreda
al ja dobro duša
svima jebat dajem
tko želi da kuša
i zbog tog se ne kajem
pa refren (i jope 'armonika žeže):
nevina sam, nevina
svima nisam dala
****** se za pare
bolje nisam znala
nevina sam nevina
budale misle da pevam
kad bi oni znali
da ja samo zevam
('armonika solo)
nevina sam, nevina
kad pevala sam koljačima
meni bitno beše
šta imaju u gaćama
nevina, sam nevina
u aps me staviše milicajci
ko će sad da nudi *****
meni radodajci
(Milo Hrnić solo)
Eto i ja dođe ovde
pravda me stigla
dobila sam što zaslužila
jer sam za ubojice noge digla
('armonika samozatajno odlazi u fade out a Milo Hrnić jauče na Swahiliju)
Dynamite
07.05.2003., 11:58
Po meni koliko je kriva toliko i nije.Trebalo bi svi da se stavimo u njen polozaj i njen zivot pa da se dobro zapitamo.Ceca je oduvijek bila uspjesna i popularna,njene pjesme su palila srca mnogih,njena popuparnost je dostigla vrhunac i prije nego sto se udala za Arkana.Da li je stvarno zeljela taj brak sa Arkanom ili nei da li joj je pored tolike popularnosti trebalo sve to.Da li je to stvarno bila tolika ljubav ili "nesto" drugo?.To sto su nasli oruzje i silnu municiju u njenoj vili nikakvo cudo nije.Sta ste drugo i ocekivali da ce naci kad joj je muz bio komandant specijalne jedinice;).A sto se tice tih prica vezano za nju i mafiju..ko jednom udje u takvo kolo taj ne moze izaci tako lako.
Ej Icarus,ima ona i pesmu DOKAZ:)))))
Ne ukucah nick,dakle ima i pesmu DOKAZ!
mislim volio bih joj biti cuvar
a nije mi zao sto su je uhapsili kao uvjek je bila srpska kraljica
Dakle evo tvoje pjesme :)
DOKAZ
Imas ruke kao svestenik
a srce bez milosti
Tvoja ruka zna da miluje
al ne zna da oprosti
Ref:
Dokaz!
Ja sam ti zivi dokaz
kad dvoje ljubav ubiju
samo jedan kaznu snosi!
Dokaz!
Dacu ti zivi dokaz
kada ti budu javili
da voda nesto nosi!
Imas lice kao andjeo
a krv ti je ne cista
Krevet ti na cvece mirise
a dusa na zgarista
Ref:
Dokaz!
Ja sam ti zivi dokaz
kad dvoje ljubav ubiju
samo jedan kaznu snosi!
Dokaz!
Dacu ti zivi dokaz
kada ti budu javili
da voda nesto nosi! …
Stoorbak
07.05.2003., 20:54
Pa neznam. Popularna je puno i mozda je loshe zbog njenih fanova, ali mene to uopshe nije pogodili. Da sam ja neka vlast pohapsio bih sve sa TV PINKA i ostalih slicnih produkcija!!!!!!
p0z
black-devil
07.05.2003., 21:58
dzoni1, da nisi ti malo nacionalan?
Hvala Ikarus sto mi je napisa,nisam je znao:PPPPPPppppPPPPPpppppp
VisionOfDisorder
07.05.2003., 23:50
zabole me.
black-devil
08.05.2003., 22:17
i mene nesto boli zub:P
MRZIM CECU I MRZIM SVE STO IMA VEZE SA MAFIOM I
SLOBODANOM MILOSEVICEM!!!!!!!
UBIJ TURBO FOLK
MRZIM CECU I MRZIM SVE STO IMA VEZE SA MAFIOM I
SLOBODANOM MILOSEVICEM!!!!!!!
UBIJ TURBO FOLK
Mrznja ne valja za zdravlje!Ubi turbo folk i ubio si 5.ooo.ooo ljudi.
Ceca je zakon!
DON i koja je poruka ?
:)
DON nije vrag da ih ima 5 000000 :)
Zanima me sta ljudi toliko vide , odnosno ucju u toj muzici :)
Zanima me sta ljudi toliko vide , odnosno ucju u toj muzici :)
Icarus,Cecu sticajem okolnosti veoma dobro znam jos od 93 kad je snimala film Necista krv.A sta ljudi vide u turbo folku(sad se to zove URBANI FOLK),pa vide opustanje.Napisao sam,pogledaj pod IMA LI NADE NASOJ MUZICI,ne bih da sad ovde ponavljam.Jedno znam,ne branim ih,ali je defakt da i rockerima na svadbi,slavi,rodjendanu,svira TRUBA.....
Svaka muzika je lepa.Ne postoji LOSA muzika.Ali ne treba ocekivati da SVI isto vole i cene.Ja ne razumem nesto drugo:Zasto ljudi pljuju po onima koji slusaju drugu muziku.Licno,zalagao sam se svojevremeno da se da ista minutaza svim zanrovima muzike i kao takav bio satanisan.zato,ne bih na tu temu.Ja opet licno obozavam Morisa Ravela.....
runaway_girl
15.05.2003., 15:13
Naravno da pozdravljam njeno hapsenje,a zasto,to je normalnim ljudima suvisno govoriti...(ostali mogu da se jebu!)
Gost118
16.05.2003., 13:09
Ja opet licno obozavam Morisa Ravela.....
Ah, Bolero... Zaljubih se u Bolero jos tokom olimpijade u Sarajevu i ta me ljubav jos drzi...
Gost118
18.05.2003., 18:01
Ehehe, je li iko od vas cuo za vijest da Madona hoce da snimi film o Cecinom zivotu...??:)))
P.S. Ne salim se...:))
Stoorbak
18.05.2003., 19:34
Ehehe, je li iko od vas cuo za vijest da Madona hoce da snimi film o Cecinom zivotu...??:)))
P.S. Ne salim se...:))
Kakca slucajnost pa i ja sam negde na netu procitao da ce da snimaju film o Ceci !!!! :(((
Mozda snimaju nastavak "Bella mafia"...:)
MA ONA JE DOBILA STA JE ZASLUZILA,KAD JE GLUPA NEKA SAD TRUNE U ZATVORU,A MOGLA JE BITI KAO NI JEDNA DO SADA!!!!
MA BOLI MENE ***** ZA CECU,NEK SE **** U ZATVORU!!!
A EVO I MILOS KAZE DA I NJEGA BOLI ..... ZA CECU!!!
ZAO mi je za nju.pre svega je majka dvoje dece i to treba uzeti u obzir.moje misljenje je da ona nije kriva.ja bih prvo uhapsila onog malog iz dem.stranke.on je 20puta veci kriminalac,verujte
Naravno da ne podrzavam,jer mislim da su sada svi malo vise preterali.Sada joj namecu nove optuznice,a zna se ko joj je bio muz i ko je kriv za sve to.Pritvor je istekao,treba da je puste.[/b]
Gost118
23.05.2003., 14:09
Ah, jadna naivna Ceca, sigurno nije imala pojma sta se desava...
Stoorbak
23.05.2003., 19:33
Nije bila obaveshtena :PP
x-files TORPA
27.05.2003., 21:39
Uh,mnogo sam plako kad sam cuo da su je uhvatili.* jedna !!!!!kako je bre nije bilo sramota onako napumpanu...* bi joj nanu naninu
Sluzite li ovde duplu votku s uzdahom....
kad nestane mi para platicu vam osmehom...
Naravno ako je imala veze sa mafijom tako joj i treba..ja volim neke njene pesme (to na stranu), sama je kriva trebala je pre razmisljat sta radi.
Mozda joj u zatvoru karijera krene nabolje ;)
...Ta Kurvestija i Bestija.Ta seljancura iz Zitoradja.Ta mafijasica.Bljak..a?
Kad bi se zajebavali.Ko be od Vas ne bi hteo da je bio na njenom mestu?
Usput,za sta nju terete?Za vezu sa Zemunskim klanom?Za pistolje nadjene?Pa nisu valjda ocekivali da ce naci sampite.
I opet ,usput,...
Ovih dana pustise sudiju Djoincevica, a kad ga uhapsise,bese prica kako je bio direktno povezan sa Zemunskim klanom,kako ih je obavestavao,oslobadjao a i onaj kalasnjikov sto mu nasli,pa nista PUJ PIKE ne vazi se.Al,on nije pandan Jeci Karleisi.Ta devojka koja sad na sva usta ogovara i siti se Ceci,zaboravlja da je i sama bila u vezi sa jednim od najvecim mafiozom Srbije.al njen tata ce vec to srediti.Samo jedno nece jer ne moze.Jeca nikako i nikad nece postati prva dama nase estrade.
...Kazu mi da je vec prikupljeno 200.00 hiljada potpisa za oslobadjanje Cece.Samo 200.000?Hmmmmmmmm
To ti jr i poruka i odgovor Icarus,samo sto sam ja cekao neko vreme da me potvrdi da sam u pravu.Osobadjanjem Djoincevica svi su se pokazali i dokazali.Al Ceca mora jos u zatvor.Koja bre prodaja fudbalera ?Kojih bre 24.000.000 maraka?Pa tolko ne vrede SVI fudbaleri prve lige.Il ih je Ceca prodavala na "lepotu"?
Da se razumemo,ako je kriva u APS,ako nije sloboda.a dok se to ne utvrdi zalosno je sto se i al;je izivljavaju nad njom i drze je u apsanu.Ipak je ona i majka dvoje dece.......
die_happy
14.06.2003., 19:12
Pa nisu valjda ocekivali da ce naci sampite <<<<< joj sto je ovo dobro keve mi :)))))Pa mozda se ponadali ljudi heheh...
eh da, iako ne slusam "Ceciku" slazem se sa tobom po tom pitanju...Milim, nisam nesto posebno upucena u njen slucaj, jer me iskreno i ne zanima...ali zaista smo "malo cudna" drzava da drzimo ljude u zatvorima bez adekvatnih dokaza...
DeepPurple
14.06.2003., 19:40
Ma daaaaaaaaaaaaaaaaa...nije imala poooooooooooojma :-)!
Neka je jos malo tamo, valjda ce izdati live album "Live in Prison" da utesi fanove seljobere!
Ma daaaaaaaaaaaaaaaaa...nije imala poooooooooooojma :-)!
Neka je jos malo tamo, valjda ce izdati live album "Live in Prison" da utesi fanove seljobere!
A STA CES,KAD JE ZEMLJA SRBIJA NEGDE NA BRDOVITOM BALKANU I KAO TAKVA SELJOBERSKA!
OSLOBODICE NJU JER NEMAJU ILI BAR SVE MANJE ARGUMENTA IMAJU ZA NJENO DRZANJE I OPET CE NAPUNITI MARAKANU.MOZDA I ONU BRAZILSKU,A?NIJE SALA 200.000 POTPISA.
DeepPurple
14.06.2003., 19:57
OPET CE NAPUNITI MARAKANU.MOZDA I ONU BRAZILSKU,A?
Ako do TOGA dodje, ja i definitivno dizem ruke od ovog naroda. I Zvezde!
SVAKA CAST DONE,E DA JE VISE TAKVIH LJUDI KAO TI GDE BI NAM BIO KRAJ.MNOGO MI SE SVIDJA KAKO RAZMISLJAS!
veseli bosanac
18.06.2003., 16:37
Pa bilo je i vreme da nekog iz tog klana uhapse pa i samu gazdaricu.Dosta je bilo preseravanja i izigravanja neke dame i majke srbije.Dodje ljanka u grad propeva dodje do love i onda svima drzi slovo kako je uspela i kako se mucila.Ma sve su to gluposti sponzorisane od strane kriminala a nesretni narod se lozi kao zvezde i kao patrioti.ma sve je to bezveze.To su produkti bivseg rezima i treba ih hapsiti normalno ko ima putera na glavi netreba globalizovati stvar.
Ceca je najbolja!Ziveo Sloba Milosevic!!!!!!!!!!
DeepPurple
26.06.2003., 17:17
Ceca je najbolja!Ziveo Sloba Milosevic!!!!!!!!!!
Snajko, obesi se!
sugar-plum
26.06.2003., 18:18
ceca je the best pevacica na celom balkanu
brutalnmo dobre pesme ima
i to sto su je stavili u zatvor je najveca glupost ako je neko ljubomoran nemora svoju ljubomoru da iskazuje na taj odvratan nacin.
silvereye
26.06.2003., 18:26
ceca je the best pevacica na celom balkanu
brutalnmo dobre pesme ima
i to sto su je stavili u zatvor je najveca glupost ako je neko ljubomoran nemora svoju ljubomoru da iskazuje na taj odvratan nacin.
cuj ovo....brutalna ceca....aaaahahahaaaaa....
Ma neka je u zatvoru...i treba tamo da chami!!!! Umirem od ljubomore......
Kurt Cobain
26.06.2003., 20:04
ceca je najgora
DeepPurple
26.06.2003., 20:36
ako je neko ljubomoran nemora svoju ljubomoru da iskazuje na taj odvratan nacin.
Covek, sa koje si ti kruske pao?
Osim ako nisu bili ljubomorni na bunker prepun oruzja i cvrste, cak i rodbinske, veze sa vrhom mafije...
Niste mi nimalo jasni, vi slepci, njeni fanovi! Posle svega ovoga otkrivenog o njoj, o njenoj umesanosti u mafiju (u koju se uvukla preko muzica, serijskog ubice) cime je nanosila OGROMNU stetu Srbiji, a pre toga je sramno nazivala sebe miljenicom Srbije i velikim patriotom - posle svega toga, vi ovako iznosite u javnost svoje divjenje prema njoj!?!? Pa, bre treba da PROPADNETE u zemlju, svi vi, da vas nema, da cutite, da se pokrijete usima, kako vas nije sramota??? Zbog ljudi poput vas je ova zemlja trula i nikada se nece ocistiti bagre koja ju je sputavalu u razvoju i bilo cemu!Podrzavate mafiju - sljame!!!
Na stranu to sto propagira malogradjansku, tursku "kulturu"...
sugar-plum
26.06.2003., 23:10
ok mrzite je vase misljenje a da li je prosle godine mogla neka zurka da prodje bez cecinih pesama??? nije bilo teoretske sanse svi ste je vi slusali po 100 puta mozete jednostavno da mi ga blajznete
DeepPurple
27.06.2003., 10:25
ok mrzite je vase misljenje a da li je prosle godine mogla neka zurka da prodje bez cecinih pesama??? nije bilo teoretske sanse svi ste je vi slusali po 100 puta mozete jednostavno da mi ga blajznete
Sta lupas, bre liku, kako mozes pricati u ime tolikih ljudi? Inace, rezonovanje koje si ispoljio u celoj ovoj temi ti je na nivou dvogodisnjeg deteta.
Devilish Dog
27.06.2003., 13:22
Ne slusam tu vrstu muzike, ali... Da sam ja cuvar u zatvoru podrzavao bih jer bi je tako mogao tu*ati.
Stvarno ima dobre silikone...
sugar-plum
27.06.2003., 21:09
nema silikone i njoj ne vise ima prave pravcate sise,
inace sto se tice o govoru vecine ja ne lupam gluposti inace sta ja uopste da vam pricam idite na njen sajt i malo pocnite da slusate ljude.
silvereye
28.06.2003., 12:25
nema silikone i njoj ne vise ima prave pravcate sise,
inace sto se tice o govoru vecine ja ne lupam gluposti inace sta ja uopste da vam pricam idite na njen sajt i malo pocnite da slusate ljude.
Nikad nisam videla da neko ima tolike prave sise....
a cini mi se da je i ona sama jednom priznala da su silikoni..... nebitno.....
Nije tacno , ja sam bila na zurkama gde nije bilo ni c od cece, tacno je da ima ljudi koji nju vole,ali mnogo je vise onih koji slushaju kvalitetnu muziku!
sugar-plum
28.06.2003., 13:34
kvalitetnu
hahaha
DeepPurple
28.06.2003., 16:10
kvalitetnu
hahaha
Hoces da kazes da je Arkanova ***** kvalitet??? :-))))
Neverovatno kako su neki retardi neizlecivi! :-)))))))
sugar-plum
29.06.2003., 20:55
pa da ti si najbolji primer
DeepPurple
29.06.2003., 21:24
:-)
He, jadnice...
JA STVARNO NE KONTAM,SVI VI KOJI STE SE SAD TU NASLI DA PLJUJETE CECU,DO JUCE STE SE KLELI U NJU I NJENE PESME,A SAD KAO TU NESTO MORALISETE DA BI STE BILI U FAZONU,SVI VI KOJI STE JE PLJUNILI STE DVOLICNI LJUDI.AKO NISTA DRUGO POMISLITE BAR NA NJENU DECU.A AKO SMO KOD TOGA KAKVI LJUDI UNISTAVAJU OVU DRZAVU,OCIGLEDNO JE DA SU TU JEDINO :DVOLICNI IZDAJNICI.
ZIVELA CECA!PORUCUJEM SVIMA KOJI SU JE OVDE PLJUNULI DA MI NAVEDU JOS JEDNU PEVACICU KOJA JE PATRIOTA KAO ONA!
DeepPurple
30.06.2003., 01:30
JA STVARNO NE KONTAM,SVI VI KOJI STE SE SAD TU NASLI DA PLJUJETE CECU,DO JUCE STE SE KLELI U NJU I NJENE PESME,A SAD KAO TU NESTO MORALISETE DA BI STE BILI U FAZONU,SVI VI KOJI STE JE PLJUNILI STE DVOLICNI LJUDI.AKO NISTA DRUGO POMISLITE BAR NA NJENU DECU.A AKO SMO KOD TOGA KAKVI LJUDI UNISTAVAJU OVU DRZAVU,OCIGLEDNO JE DA SU TU JEDINO :DVOLICNI IZDAJNICI.
Za ime boga...
Prvo, i PRVO, ne mozete vi tvrditi da smo dvolicni izdajnici koji su slusali Cecu i sad je pluju! Alooooooo, bre! Mina, jel me ti poznajes? Ili nekog mog istomisljenika? Jesi li me uhvatila u transu dak slusam njen CD (puj, da se pomerim sa mesta)? Zar tebi i tebi slicnima ne dopire do MOZGA da nas ima koji nismo seljaci i koji ne podrzavamo mafiju? I koji ta govna jednostavno preziremo? Sta je vama???
Njena deca? Meni je zao njene dece. Ali mi je NEUPOREDIVO vise zao dece i roditelja koje je pobio onaj njen pokojni skot. A ako je ona tolika srpkinja u koju se vi toliko kunete, zasto ni pare nije dala za ovu gladnu i bolesnu decu u Srbiji? A, ne! Vazno je izbaciti sise i krestati o patriotizmu! Sramota!
NERAZUMEM VAS..........ARKAN JE POBIO,KAO DA JE VAZNO KOGA JE UBIO ARKAN,NARAVNO VAZNO JE ALI ONA NIJE ODGOVORNA ZA NJEGOVE GRESKE!TO NIKO NE KAPIRA,NEMOZE ONA DA ODGOVARA ZA GRESKE SVOG MUZA,TO NIJE FER.A TO KOME JE POMOGLA MNOGIMA......ALI I BEZ TOGA,NEMOGU JE NATERATI DA IZPASTA UMESTO NJEGA,TO STO NIKO NIJE SMEO ARKANU NI DA PRIDJE OD NJIH TO JE NJIHOV KUKAVICLUK,ALI DOKAZ JE DA SU KUKAVICE TO STO SE OSTRE NA NJOJ!
DeepPurple
30.06.2003., 01:45
NERAZUMEM VAS..........ARKAN JE POBIO,KAO DA JE VAZNO KOGA JE UBIO ARKAN,NARAVNO VAZNO JE ALI ONA NIJE ODGOVORNA ZA NJEGOVE GRESKE!TO NIKO NE KAPIRA,NEMOZE ONA DA ODGOVARA ZA GRESKE SVOG MUZA,TO NIJE FER.A TO KOME JE POMOGLA MNOGIMA......ALI I BEZ TOGA,NEMOGU JE NATERATI DA IZPASTA UMESTO NJEGA,TO STO NIKO NIJE SMEO ARKANU NI DA PRIDJE OD NJIH TO JE NJIHOV KUKAVICLUK,ALI DOKAZ JE DA SU KUKAVICE TO STO SE OSTRE NA NJOJ!
Pa jel' vazno koga je pobio ili nije? Ocigledno, ni ti nisi nacisto sa tim sta trabunjas.
"A to kome je pomogla - mnogima"
Jesi uopste to htela da kazes? Ne razumem s obzirom na (ne)pismenost...
Pa, kome onda? Zasto ne das konkretan primer? A, pa da. Zato sto nije dala ni kinte ugrozenima i bespomcnima - i pravim Srbima.
Kukavicluk prici Arkanu? Ne, to je mudrost. Svakako da onaj ko nije hteo da ugrozi svoj i zivote svoje porodice nije hteo ni popreko da pogleda to kopile. Kad je ubijen, vratila mi se vera u Svevisnjeg, ma kako to apsurdno izgledalo.
Ispod casti mi je da dalje diskutujem sa likovima poput vas. Eto vam poruke mnogih koji misle kao i ja, pa malo mucnite glavom. jadni ste vi ljudi ako vam je dovoljno da neko histericno istice svoj patriotizam i dize ga do nebesa bez osnova, a vi u to verujete...slepilo je zajebana stvar.
Laku noc. Videcete svetlost jednog dana!
sugar-plum
30.06.2003., 19:55
bravo Mina
Deep ja nisam jadnica kakvu me ti zamisljas nego imam svoje misljenje koje se tebi ne svidja.tvoj problem.
srpkinja
03.07.2003., 14:12
ZIVELA CECA!
CECA JE LEGENDA!
CECA JE ZAKON!
CECO SVI TE VOLIMO!!!!!!!!!!!!!!!
NEKA CRKNU NEISTOMISLJENICI!!!!!!!!!!!
sugar-plum
03.07.2003., 20:25
bravo srpkinjo
da se zna ko je ovde srpska dusa.
yugoslav
03.07.2003., 21:09
Deep Purple je donekle u pravu!!!
Pljuje po Seljoberima, a oni se nesto trzaju i primaju, kao ne-daju se.Hahahah.
Deep Purple ne-daj se!!!Dokle god je ova zemlja lopovska zemlja, dotle ce postojati muzike i seljaka koji ce nas trovati.Jer je njih zemlja uspela zatrovati.NAS NIKAD NECE!!!
yugoslav
03.07.2003., 21:28
ZIVELA CECA!
CECA JE LEGENDA!
CECA JE ZAKON!
Alo srpkinjo mojne ti meni da CRKNEM.
Salim se!!!
Ti nisi Srpkinja, jesam li u pravu???Ali ako kojim slucajem jesi, onada cu ti reci: "Sram te bilo tih tvojih izjava"??Hahahhaha
Posto podrzavas Cecu, koja siri Tursku kulturu po Srbiji.Koliko se mi god trudili da izbrisemo sramnih 400godina pod Turskom vlascu.Ceca i ti, to osporavate.Mogu ti reci da ste uspesni u tome.Zarazili ste vise od pola Srbije i cestitam vam u tome, jer ste uspesni.
P.S.S.Sto se tice glavnog pitanja "Dali podrzavate hapsenje Cece"
Bole ce me i ako mene uhapse!!!
sugar-plum
04.07.2003., 14:00
yugoslave po cemu ti zakljucujes da ona siri tursku kulturu??? i pod turcima nismo bili 400 nego 500 godina .
yugoslav
04.07.2003., 17:40
yugoslave po cemu ti zakljucujes da ona siri tursku kulturu??? i pod turcima nismo bili 400 nego 500 godina .
Hahhahaha alo seceru.Pa mojne sa tim forama nije 400 nego 500godina.Jos vise se ukopavas.
A po cemu zakljucujem da ona siri turku kulturu:
I ti dobro znas da Ceca i njeni kompanjerosi sa Pinka, sire Tursku kulturu, samo cutis.Razmisli malo o toj temi.
P.S.Budi iskrena!!!
Cao
sugar-plum
05.07.2003., 00:16
dobro ukopana sam pokrivam se usima ,jesi li zadovoljan???
guitarrr_babe
05.07.2003., 14:09
Evo, da se vratimo na pocetak: Kakvu poruku Sugar_plum i ostali fan(atici) mogu da prime iz Cecine muzike? Secericu, reci mi samo jednu rodoljubivu/altruisticku/hriscansku/porodicnu misao koju mozes da usvojis iz njene muzike? Zasto, zasto slusas to djubre?
Sto se tice hapsenja: to je pravda. Ako meni sutra nadju oruzje u kuci-ja idem u zatvor! Ako bilo kome drugome, ne samo Ceci, nadju oruzje-ide u zatvor. Kada te ruka pravde stigne: stigla te je! Zao mi je sto njena deca odrastaju u tako odvratnim uslovima (otac- bivsi ratni zlocinac, ubijen, majka- polugola vristalina, u zatvoru). Jadna deca, rodjena i zive u kuci razvrata...
sugar-plum
05.07.2003., 15:43
ja nju volim kao i njene pesme i to mi niko ne moze oduzeti jer je CECA ZAKON!!!
yugoslav
05.07.2003., 18:10
dobro ukopana sam pokrivam se usima ,jesi li zadovoljan???
Seceru mojne tako....
JA SAM BAS HAPPY STO SU JE UHAPSILI JER ZAHVALJUJUCI NJOJ I SLICNIM MALOGRADJANKAMA DANASNJOJ OMLADINI SERVIRAJU SUND, A NE ROCK.... PRAVI ROCK!!! JES' DA NJENIM HAPSENJEM TAJ SUND NECE BITI ISKORENJEN ALI BAREM SAM SE MALO ZADOVOLJILA, JER SE IPAK ISPOSTAVILO DA SVAKa SELJANCUR SA VELIKIM SISAMA KOLIKO GOD BOGATA BILA MOZE I MORA JEDNOM DOBITI PO PI*KI
LARA svaka cast , samo zar Lara Croft nije imala velike (o)(o) :)))
JA SAM BAS HAPPY STO SU JE UHAPSILI JER ZAHVALJUJUCI NJOJ I SLICNIM MALOGRADJANKAMA DANASNJOJ OMLADINI SERVIRAJU SUND, A NE ROCK.... PRAVI ROCK!!! JES' DA NJENIM HAPSENJEM TAJ SUND NECE BITI ISKORENJEN ALI BAREM SAM SE MALO ZADOVOLJILA, JER SE IPAK ISPOSTAVILO DA SVAKa SELJANCUR SA VELIKIM SISAMA KOLIKO GOD BOGATA BILA MOZE I MORA JEDNOM DOBITI PO PI*KITako treba :lol: Na njeom poslednjem albumu se vide sise preko cele kutije :roll:
Sh*t you call a heart... :evil:
08.07.2003., 15:45
corey zasto je toliko mrzis , kad pamela pokaze svoje silikone to je uuuuu coool kako je ona strava a za cecu to je bljak.
anastazija
08.07.2003., 16:03
ja nju volim kao i njene pesme i to mi niko ne moze oduzeti jer je CECA ZAKON!!!
Kapiram da voliš njene pesme (mada mi je žao zbog toga, ali to je stvar ukusa i još ponečeg), ali ne razumem kako možeš da kažeš da voliš nju, kad je ne poznaješ.
corey zasto je toliko mrzis , kad pamela pokaze svoje silikone to je uuuuu coool kako je ona strava a za cecu to je bljak.Otvorila si mi oci :shock:
Kurt Cobain
09.07.2003., 11:47
ZIVELA CECA!
CECA JE LEGENDA!
CECA JE ZAKON!
Alo srpkinjo mojne ti meni da CRKNEM.
Salim se!!!
Ti nisi Srpkinja, jesam li u pravu???Ali ako kojim slucajem jesi, onada cu ti reci: "Sram te bilo tih tvojih izjava"??Hahahhaha
Posto podrzavas Cecu, koja siri Tursku kulturu po Srbiji.Koliko se mi god trudili da izbrisemo sramnih 400godina pod Turskom vlascu.Ceca i ti, to osporavate.Mogu ti reci da ste uspesni u tome.Zarazili ste vise od pola Srbije i cestitam vam u tome, jer ste uspesni.
P.S.S.Sto se tice glavnog pitanja "Dali podrzavate hapsenje Cece"
Bole ce me i ako mene uhapse!!!
Tako je bre. Zaraza se shiri. Budale se umnozavaju. TO cje postati nekontrolisano.
P.S. E yugoslav, izvini zbog onog prozivanja, malo sam bio nervozan.Kad bolje pogledam ti si OK!
..kao bio sam napisao na ovu temu,al...
Pa dobro bre,ja mogu da razumem da ne volite odredjenu vrstu muzike,al da toliko mrzite ljude koje vole tu vrstu muzike koju izvodi Ceca,e to ne razumem.Seljacine,prostaci,umobolnici...kako ih sve nazivate vec?!Pa ok,aj ja sad napisem da ste vi za mene narkomani,a?Jel bi bilo u redu?Jok,jer Vas i ne znam.Cenim to sto volite takvu vrstu muzike,slusajte je,uzivajte,albre nemojte da pljujete po drugima.
Uzgred,nisam bas u toku,jer nisam bio u ovu,kako nam se zove drzava sad?,nadjose li NEKI dokaz protiv Cece osim pustog: NE SME NA SLOBODI UTICACE NA SVEDOKE I VESTAKE?To je tema,zar ne?! Kako bre majku mu,pustise Djoincevica,Ljilju Buhu,Iboljku,ma pustise SVE,al Ceca NE! A jos nijedan dokaz?Tu jednostavno nesto smrdi.Nesto sto se zove POLITIKA!.
...
sta koji K ima da podrzavam - dokazi su tu i DOSTA bre vise o tome...
...
Koji dokazi????? To samo ti izgleda imas dokaze,a?
...
alo shabane pa jel su joj nasli gomilu oruzja i slikali su je sa najvecim mafijasima na balkanu, kako se zabavlja - sto mene ne slikase sa mafijasima...
CECIN NAJNOVIJI HIT:
"BOLI, BOLI LJUTA RANA, SAD JE CZ MOJA MARAKANA"
ACIN NAJNOVIJI HIT:
"EJ CUVARU BRKATI, IMAS STA ZA SMRKATI..."
CECIN NAJNOVIJI HIT:
"BOLI, BOLI LJUTA RANA, SAD JE CZ MOJA MARAKANA"
ACIN NAJNOVIJI HIT:
"EJ CUVARU BRKATI, IMAS STA ZA SMRKATI..." :twisted:
SlipKnoT 4e\/er
You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
alo shabane pa jel su joj nasli gomilu oruzja i slikali su je sa najvecim mafijasima na balkanu, kako se zabavlja - sto mene ne slikase sa mafijasima...
Sto tebe ne slikase sa njima? A tu li smo!!! Voleo bi to,a? Hehehehhehe,pa ne moze svako...
Koji dokazi,mislis trofejno oruzje? Ne razumem Vas,razumem DON-a,sticajem okolnosti znam i zasto je brani,ali Vas,nikako.
Zal;osno je kad procitas komentar poput:ne razumem kako mozete voleti njene pesme? Ja volim,al volim i drugu vrstu muzike,volim svaku muziku i sta mislite,ko je duhovno bogatiji?Ja ili Vi iskljucivi?!
...
Sto tebe ne slikase sa njima? A tu li smo!!! Voleo bi to,a? Hehehehhehe,pa ne moze svako...
Koji dokazi,mislis trofejno oruzje? Ne razumem Vas,razumem DON-a,sticajem okolnosti znam i zasto je brani,ali Vas,nikako.
Zal;osno je kad procitas komentar poput:ne razumem kako mozete voleti njene pesme? Ja volim,al volim i drugu vrstu muzike,volim svaku muziku i sta mislite,ko je duhovno bogatiji?Ja ili Vi iskljucivi?!
yugoslav
11.07.2003., 22:39
Ali matori ,,,, ako podrzavas Cecu i njoj slicne.Pa niakada se ne cemo izvuci iz govana u kojima smo, ne zadnjih 13godina, negoo zadnjih 600godina,,, pa zar ne vidis da nas je TURSKA unazadila zza 100godina u odnosu na ostatak sveta...Ona i ostali papci sire TURSKU kulturu,,,, ona i ostali shupci nam ne dozvoljavaju da pustimo bar malo krilca pa da se izvucemo iz jada u kojem zivimo!!!Kako ne shvatas.??.
Koliko god da joj je dobra muzika (ali verujej po misljenju svetskih kriticara to je KRSH od muzike)treba je zabraniti???Video bi kako bi se zemlja preporodila da nema ljudi koji sire tudju kulturu!!!
Aj pa ramisli malo!!!
Ali matori ,,,, ako podrzavas Cecu i njoj slicne.Pa niakada se ne cemo izvuci iz govana u kojima smo, ne zadnjih 13godina, negoo zadnjih 600godina,,, pa zar ne vidis da nas je TURSKA unazadila zza 100godina u odnosu na ostatak sveta...Ona i ostali papci sire TURSKU kulturu,,,, ona i ostali shupci nam ne dozvoljavaju da pustimo bar malo krilca pa da se izvucemo iz jada u kojem zivimo!!!Kako ne shvatas.??.
Koliko god da joj je dobra muzika (ali verujej po misljenju svetskih kriticara to je KRSH od muzike)treba je zabraniti???Video bi kako bi se zemlja preporodila da nema ljudi koji sire tudju kulturu!!!
Aj pa ramisli malo!!!
Ok,a sad neka mi neko,BILO KO,od Vas koji sve znate o muzici rekne bar jednu pesmu koju peva Ceca a da je Turska?! Osim ako ne mislite zbog truba koje se cuju u aranzmanu? E tu Vam ne mogu pomoci,truba je i Srpski instrument.Kako idese ona pesma:Srpska se truba s Kosova cuje.....
Ceca peva urbane,obrade jasta,al Grcke,nikako Turske.
A kad smo kod obrada,jel znate da su Grci obradili MOJ GOLUBE,SVILEN KONAC,LELU VRANJANKU.....
yugoslav
13.07.2003., 14:25
Ok,a sad neka mi neko,BILO KO,od Vas koji sve znate o muzici rekne bar jednu pesmu koju peva Ceca a da je Turska?! Osim ako ne mislite zbog truba koje se cuju u aranzmanu? E tu Vam ne mogu pomoci,truba je i Srpski instrument.Kako idese ona pesma:Srpska se truba s Kosova cuje.....
Ceca peva urbane,obrade jasta,al Grcke,nikako Turske.
A kad smo kod obrada,jel znate da su Grci obradili MOJ GOLUBE,SVILEN KONAC,LELU VRANJANKU.....
"JESTE JESTE, I U BEOGRAD SU GA VODILI"
znate sta je tuzno? to sto glupaci posvecujemo toliko paznje..... njene pesme su toliko jadne i njih ne vredi ni spominjati jedino ako ih citirqte kao primer neceg tragi-komocnog, ali privatni zivot te seljancure je zaista glupa tema... muzika je divna i ima gomila stvari oko kojih bi mogli da se raspravljamo, slozimo ili ne... dosta o kurvi ceci, pustimo je da istruli, predjimo na lepse teme
znate sta je tuzno? to sto glupaci posvecujemo toliko paznje..... njene pesme su toliko jadne i njih ne vredi ni spominjati jedino ako ih citirqte kao primer neceg tragi-komocnog, ali privatni zivot te seljancure je zaista glupa tema... muzika je divna i ima gomila stvari oko kojih bi mogli da se raspravljamo, slozimo ili ne... dosta o kurvi ceci, pustimo je da istruli, predjimo na lepse teme
Opet,tuzno je sto se o ukusima uopste komentarise.Onih 100.000 ljudi na Marakani i ko zna koliko jos pobornika te vrste muzike,znaci Lara svi su oni,kako ti ono"tragi-komicni",a?Ok,stvar ukusa.Nadam se da nemas decu pa tako pricas.
Necu se vise zamarati Vama,ako je Ceca prepreka da postanemo EVRPOLJANI,onda.....
yugoslav
14.07.2003., 06:10
Opet,tuzno je sto se o ukusima uopste komentarise.Onih 100.000 ljudi na Marakani i ko zna koliko jos pobornika te vrste muzike,znaci Lara svi su oni,kako ti ono"tragi-komicni",a?Ok,stvar ukusa.Nadam se da nemas decu pa tako pricas.
Necu se vise zamarati Vama,ako je Ceca prepreka da postanemo EVRPOLJANI,onda.....
Onda Zezanje?!?!?!?!?
DeepPurple
14.07.2003., 11:05
Bravo Lara! Ja sam mnogo reci utrosio na ovu temu, ali ovim je zaista sve receno! :wink:
potpuno se slazem sa vama :twisted:
SlipKnoT 4e\/er
You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
ja sam reko da sam 100% za hapsenje cece jer zasto ona da ima punu kucu oruzja i da se kurchi sa tamo nekim kriminalcima - za to postoji zatvor, kako bi sad bilo da svi drzimo po kucama tonu oruzja i da se bavimo kriminalom ali onako humano iz hobija plus patriotski pa posle kad dodje do zatvora tamo neki shabani patriote-polukriminalci da potpisuju peticiju za oslobadjanje - ali pesme kao pesme su joj OK za tu vrstu muzike - mozda je dragana mirkovic malo bolja ali je prsla...
manite se tih peticija nismo bre deca i nije srbija selo pa da se tako pojedinci poigravaju sa zakonom kako im se svidi
Bas me zanima hoce li opet uspjeti vratiti staru slavu sada kada je izasla iz zatvora .
Bas me zanima hoce li opet uspjeti vratiti staru slavu sada kada je izasla iz zatvora .
Sto mrzim kad mora dva puta da kucam,bem ti veze!
Elem,mislim da bi vec trebalo ukinuti ovaj post jer Ceca vise nije u aps.
A sto se popularnosti tice:Moje misljenje Icarus da ona nije ama bas nista izgubila od svoje popularnosti bar ne kod njenih fanova.Naprotiv,pricajuci s ljudima,mnogo ih je( a za koje znam da je ne gotive) koji razmisljaju ovako:PA TO STVARNO NEMA VISE SMISLA>Ocigledno da je Svetlana necija politicka igrica(kakvi crni pistolji,u Velikom Trnovcu tolko oruzja ima svako dete,to Vam garantujem).Politicke aferice iz dana u dan.Ne ulazim u to ko je od njih u pravu.Tek,narodu se pomalo zgadili.Malo li je bilo pod Miskom pa sad i ovi nekako isto.A ima tu i druga stvar.Uzmi Tajsona.Taj pola zivota provede po apsanama.Sto zbog tuca,premlacivanja supruge,silovanja,pola zivota.Pa opet kad boksuje,vecina za njega navija iako je negativan lik?! Aj sad.....
Vreme ce pokazati sta ce biti s Cecom i njenom popularnoscu.......
Bre narode sta ce cimate za tu Cecu!Ona je isfurana bre.Oma je zavrsila svoje!!!!!!!!!!!!!!
It's true !!!!!!11
OK..............NEKI NEVOLE CECU,ALI SVI LIKOVI KOJI JE MRZE I PODRZAVAJU OVE ZLOTVORE KOJI SU JE UHAPSILI NECE DA SE POMIRE SA TIM DA JE ZENA NENORMALNO POULARNA,DA JEDNOSTAVNO IMA RECEPT KAKO DA OSVOJI NAROD,DA IMA NESTO STO PRIVLACI DRUGE........I DA CELA TA PRICA O NJOJ JE JEDNOSTAVNO INTERESANTNA OBICNIM LJUDIMA,FILMICNA JE I CECA JE CECA!!!!!
TAKO DA PORED SVIH ZLIH JEZIKA ONA NE TREBA DA SE BORI,UVEK JE POBEDNICA!!
Tebi nesto definitivno fali!
Svako ko je prekrsio zakon nek ide u zatvor pa ko bio (makar i ja). A ono sto su njoj nasli sigurno nebi trebalo da je puste ali kad je tako. . . Nasa je zalost sto takvi ljudi i dalje mogu da setaju slobodno ulicama. . . A iskreno me bas briga za njenu muziku. Da nije bilo prenosa njenog koncerta na pink-u nikad nebih ni znao da ga je drzala. Tako da ako nesto zelis mozes da ga zaobidjes pa makar to bila i Ceca. A to sto mnogi pricaju da od nje nemoz' nigde i sl. neka probaju da zaobilaze mesta koja im se "gade" i TV pink i nece imati problema sa Cecom, a i sa ostalom muzikom tog zanra 8)
Courtney
23.08.2003., 00:33
Naravno da podrzavam,pa sad ce moci da je **** ko stigne,to je ionako i htela,zar ne?Da nije ne bi se pojavljivala u javnosti onako obucena.Majka 3 dece...kako je nie sramota?Gadi mi se!
KOJI STE VI PACENICI!SAMO VAS GLEDAM,UTRKAVATE SE KO CE PRE DA PLJUNE CECU!TO DOKAZUJE KOLIKO STE OPSEDNUTI NJOM!
Ceca je samo za ******* .
Ceca je samo za * .
Zar jedan administrator sme tako da pise?!
Courtney
28.08.2003., 01:11
:shock:
J-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-EJ-E-B-A-NJ-E
Otidji do wc-a pa onda dodji da lepo pises ovde... kad se smiris :roll: 8)
jao, bre, ljudi, pa ja ne mogu da verujem da glupa krava zauzima ovoliko mesta na forumu! jao, nek zatvori neko ovu temu postalo je stvarno... otrcano. mislim, ta prepucavanja
jao, bre, ljudi, pa ja ne mogu da verujem da glupa krava zauzima ovoliko mesta na forumu! jao, nek zatvori neko ovu temu postalo je stvarno... otrcano. mislim, ta prepucavanja
PA AKO TI JE OTRCANO STO SI DOSLA!DA JE ISTINA TO STO SI NAPISALA NE BI SE PREPUCAVALA SA NAMA!
Sta se bre raspravljate, da je zena najbolja na balkanu jeste najbolja,nije bilo,nema, a i nece biti uskoro druge Cece,no fakt je i to sto su pronasli u njenoj kuci,da je sa pola ako ne i vise clanova mafije "prijateljica" ako ne i rodbina,da je uradila to sto je uradila, i sad treba da to lepo odradi,hocu reci odlezi,kolko treba tolko,nemoze sad zosto je najbolja pevacica,pa aj nije kriva 200.000 potpisa,sve dog je ljudi slicnih ovih 200.000 dokle nece biti zivota,mislim za nas ostale.
ZIVELA CECA!PORUCUJEM SVIMA KOJI SU JE OVDE PLJUNULI DA MI NAVEDU JOS JEDNU PEVACICU KOJA JE PATRIOTA KAO ONA!
I ti si u pravu,ali ne znaci da ako ima deca da ne treba da ide u zatvor, ako je zgresila ima da lezi,a i tacno je da i drugi trebaju da odgovaraju,ne samo Ceca.
martina_hingis
30.04.2009., 16:38
ako je kriva nega guli. nego onda na kraju izadje kao veci patriota nego sto je usla. ili nedajboze da joj se nesto desi bila bi nacionalni heroj.
Orgasmatron
01.05.2009., 02:11
Jednostavno je tuzno koliko je ovaj narod ogranichen i glup, velicha se jedna obichna ***** iz neke tamo Zitoradje ali zato svi koji su ikada zaduzili nechim ovaj narod (ali mislim u POZITIVNOM SMISLU) su jednostavno marginalizovani i vrlo chesto nazivani zlikovcima.... MA TREBA NJU U RUDNIK NA RADNU TERAPIJU
Zashto nju u rudnik?Je li ona kriva shto 95% naroda nema 2g mozga?Ona samo zna kako da zaradi....
CYBERVRAC
01.05.2009., 03:53
Kravu bih stavio prvo na Stajgu,tamo gde i pripada,potom rudnik,a nakon toga......ZNA SE!!!
DxrnSYF17Qc
:amen: