PDA

Vidi punu verziju : Nishlije, studenti ekonomije, posetioci "Mesarice"

Corto
19.01.2004., 14:59
Dragi sugradjani, u noci sa Petka, 16. 01., na Subotu 17.01. (sto ce reci, pre dva dana) u ugostiteljskom objektu po imenu "Street Caffe" (u narodu poznatijem kao "Mesarica"), negde oko 02.30h , upoznao sam izvesnu mladu damu, izuzetno prijatne spoljasnjosti, prelepo izvijenih obrva i vise nego sarmantnih manira, koja je cak bila toliko ljubazna da se od srca smeje mojim shalama. E sad, dal' zbog tog smeha ili zbog vec pomenute lepote njezine, ja potpuno pomutih pamecu, te smetnuh s uma da je priupitam za ime (prezime i broj telefona da i ne pominjem). Dok sam se je snasao ona je vec napustala kafic i ulazila u kombi sive metalik boje i meni nepoznate marke, te njime odjezdila u noc.
Naredne veceri, ja ne bejah lenj, te ponovo posetih nareceni ugostiteljski objekat, ali AVAJ!, nje ne bese tamo. A ja, nemajuci, kao sto rekoh, ni njeno ime, ni broj telefona, niti uopste ista, ostadoh pokunjen i krajnje nemocan da bilo sta preduzmem. I zato vas, dragi sugradjani, MOLIM da mi , ako ista o ovom prelepoobrvastom zenskom cheljadetu znate, tako vam Boga, Cara Konstantina, premijera Zivkovica i svih ostalih nasih zajednickih svetinja, pomognete i posaljete svaku mogucu informaciju za koju smatrate da bi mi pomogla, na ovaj profil ili pak na e-mail vlada515@yahoo.com Sve sto ja mogu da vam kazem o dotichnici jeste da nije narocito visoka (reklo bi se: onizha), da ima crnu kosu (koju je pomenutom prilikom vezala u repic), da je rodjena 1977. (znam, znam, nije bas neka mladunica, ali verujte, I'm no spring chicken myself), da studira ekonomiju i da cita Pavica. Bila je u drustvu sa jos nekoliko (4-5) devojcuraka, koje, nazalost, buduci potpuno zaslepljen osobom o kojoj je rec, nisam stigao bolje da zagledam pa vam o njima nista preciznije ne bih ni mogao reci. Iskreno se nadam da ce bar nekome od vas i ove shture informacije biti dovoljne da prepoznate o kome je rec ili da me makar uputite na nekog ko bi to mogao znati. Svima vam unapred hvala, i jos jednom, tako vam Ace Krstica, "Kerbera", "Galije", "Joce i Nene" i Najde "Smaka", MOLIM VAS, POMAGAJTE!!!!!!

Najiskrenije Vash,
Ucveljeni Maltezhanin

???
26.01.2004., 13:47
Hej, pa ona lici na mene. Da nisam mozda to bila ja?Ali nazalost u to vreme nisam bila tamo.Srecno!

Corto
26.01.2004., 22:55
Dragi goste, t.j. gosco, hvala ti na lepim zeljama, ali bio bih jos i mnogo zahvalniji kada bi mi nasla neku korisnu informaciju o ovoj devojcici. Molim te, pomozi mi, jako mi je stalo do toga da je nadjem, a svi konvencionalni putevi su zakazali. Cini mi se da je sasvim moguce da je poznajesh ili da poznajesh nekog ko je poznaje. Molim te, raspitaj se svuda gde mozhesh, kod drugova, drugarica i drugaricinih drugarica. Stvar je zaista jako ozbiljna. Potegao sam sve moguce veze i poznanstva i...- nista. Ti si mi poslednja nada.

Unapred zahvalan,
Raspucinov prijatelj