Vidi punu verziju : Jel se seca neko Nestasnih godina?
Groucho Marx
19.01.2004., 05:18
Heartbreaks High, mnogo dobra serija. Kad ce repriza, sta mislite?
serija razbija...a repriza verovatno nikad :(
jagodica
20.01.2004., 17:46
uuu serija rulz
anita je igrala mini epizodu u jednom filmu nedavno
Naravno da se secam,gledala sam sve reprize! Koliko ih je bilo,3? Neisfolirana,najbolja teen serija,odlicni glumci,svaka epizoda je bila na mestu! Omiljeni su mi bili Rajan i Katarina!
Hm... Glumci su bili nesto stariji nego sto bi trebalo,ako se dobro secam. Igraju srednjoskolce, a svi imaju po 30 i vise godina. :?
Groucho Marx
30.01.2004., 07:21
Hm... Glumci su bili nesto stariji nego sto bi trebalo,ako se dobro secam. Igraju srednjoskolce, a svi imaju po 30 i vise godina. :?
Sva sreca, u Beverli Hilsu su igrali mladji
underwater
31.01.2004., 04:49
stvarno je bila predobra teen serija... za razliku od svih ostalih iz zanra... jedino mi je bilo bezveze, taman se navuces na set glumaca, a oni ih izbace ("odu u drugi grad" haha)
jagodica
31.01.2004., 04:58
bash nisu.za razliku od beverli hilsa
J.U.S.T.Searching
05.02.2004., 20:07
Bila je najbolja serija.Koliko sam se samo przila na Drezika,Callana Mulvaya
limunada
05.02.2004., 20:19
Fina serija,a ne bih rekla da su glumci imali preko 25.Gledala sam cak i reprize. :D Bila je nekako realna i nisu sve epizode imale "happy end".Drezik i Anita su mi bili favoriti,a nije bio los ni onaj mladi profesor. :wink:
nanulina
05.02.2004., 20:23
Bila je super serija i bas je bila popularna... Hocemo reprizu,hocemo reprizu!!! :lol:
sunrise
06.02.2004., 02:06
.......
Jovaana
06.03.2004., 01:40
MA KO SE NE SECA TIH LOODAKA!DREZIK,BOLTON,RYAN,ONA LOODA KATARINA,ANITA....DREZIK JE ZAKON...
vlastimir
27.11.2004., 14:28
Krece repriza, Stankom, mislim oko 14:30
Konacno :)
Ma do jaja moći će da gledamo po 6 put jedno isto
Sasha85
27.11.2004., 14:28
Nemam taj program... :cry: :cry: :cry:
vlastimir
27.11.2004., 14:33
Što mi te žao :D :D :D
Sasha85
27.11.2004., 14:55
:roll:
Pink Panter
27.11.2004., 18:19
Krece repriza, Stankom, mislim oko 14:30
Konacno :)
e je*em ti termin 14:30 !!!
valjda ce biti i repriza
JoannaNS
28.11.2004., 10:58
Obožavala sam tu seriju i stalno je gledala.
Slatki su svi muški glumci :) :) :)
e je*em ti termin 14:30 !!!
valjda ce biti i repriza
Mislim da ima i oko 22:30 tako nešto... :?
wild_child
29.11.2004., 15:41
Stankom.........ciji je to kanaal?Ja imam kablovsku a nemam gaa...nja nja
A bas sam volela seriju......ala sam cmizdrila kada je Nik umro.....onaj Grk,boxer....
Mene ta serija podseca na vreme kada sam isla u gimnaziju, tamo negde 3-4. godina i kada smo svaki dan u skoli komentarisali epizodu koju smo prethodnog dana gledali. A na casovima smo ponekad prepricavali sadrzaj onima koji nisu stigli da gledaju seriju, naravno na papiru koji je kruzio kroz razred. E to mi je nekako bilo super vreme,a i serija je bila odlicna,mada se ja jedino Drezika secam,tj njegovog lika,ove sve ostale ne mogu da zamislim.Ko bese Anita?I kako ona izgleda?
Groucho_Marx
04.12.2004., 09:55
Mene ta serija podseca na vreme kada sam isla u gimnaziju, tamo negde 3-4. godina i kada smo svaki dan u skoli komentarisali epizodu koju smo prethodnog dana gledali. A na casovima smo ponekad prepricavali sadrzaj onima koji nisu stigli da gledaju seriju, naravno na papiru koji je kruzio kroz razred. E to mi je nekako bilo super vreme,a i serija je bila odlicna,mada se ja jedino Drezika secam,tj njegovog lika,ove sve ostale ne mogu da zamislim.Ko bese Anita?I kako ona izgleda?
Pa Anita, breee.. :) Kako se ne secas? :)
http://www.heartbreak-high.com/photos/Anita/23.jpg
Mada je meni Allie bila slatka
http://www.cosmicdancer.nl/heartbreakhigh/caps/inge-s01.jpg
A Stassy Sumich, nase gore list, ciji tata cita 'Vecernje'? :)
Pa Bolton, savrseni ludak... Pa plavusan Rajan
I naravno, Tess... :)
http://www.heartbreak-high.com/photos/Tess/3.jpg
http://www.cosmicdancer.nl/heartbreakhigh/caps/7-028.jpg
http://www.cosmicdancer.nl/heartbreakhigh/caps/7-030.jpg
http://www.cosmicdancer.nl/heartbreakhigh/caps/7-018.jpg
ja sam voljela pitera riversa...... :lol: :wink:
Mene ta serija podseca na vreme kada sam isla u gimnaziju, tamo negde 3-4. godina i kada smo svaki dan u skoli komentarisali epizodu koju smo prethodnog dana gledali. A na casovima smo ponekad prepricavali sadrzaj onima koji nisu stigli da gledaju seriju, naravno na papiru koji je kruzio kroz razred. E to mi je nekako bilo super vreme,a i serija je bila odlicna,mada se ja jedino Drezika secam,tj njegovog lika,ove sve ostale ne mogu da zamislim.Ko bese Anita?I kako ona izgleda? anita je ona plavusa koja se zabavljala sa pola skole
i ako se ne varam,drazicov lik se zvao bogdan...... bogdan drazic
Lucky girl
09.12.2004., 01:09
E serija je fenomenalna...Mnogo mi je drago sto repriziraju....Gledam po 3 put...Nik Pulos(Alex Dimitriades) je 1973.Tako da je tad imao oko 21 god,sto znaci da nije mator,a i Dzodi(Abi Tucker) je isto god,sto bi znacilo da su svi otprilike isto god..Mene je u seriji jedino nervirala Niki,ona crnkinja sto kasnije dolazi.E a koja je ono devojka sa crnim karminom??Nje se ne secam....Inace svi ostali glumci su mi super,takodje sam se rasplakala kad je Nik umro..A tako je sladak.Igrao je ono film Ghost ship.
TARANTULA-_-
09.12.2004., 16:16
ALEN _ BOLTON MI JE BIO IDOL IZ SERIJE-bio je najveci lik i njega sam kopirao u svakom pogledu cak se i ja zovem alen! a mislim da sam bio u osnovnoj skoli kada je bila prikzivana tako da sam osnove steko iz te serije!
http://www.heartbreak-high.com/photos/Rivers/2.jpg
rivers....moj ne znam zasto,omiljeni lik.....
Sasha85
10.12.2004., 00:42
E serija je fenomenalna...Mnogo mi je drago sto repriziraju....Gledam po 3 put...Nik Pulos(Alex Dimitriades) je 1973.Tako da je tad imao oko 21 god,sto znaci da nije mator,a i Dzodi(Abi Tucker) je isto god,sto bi znacilo da su svi otprilike isto god..Mene je u seriji jedino nervirala Niki,ona crnkinja sto kasnije dolazi.E a koja je ono devojka sa crnim karminom??Nje se ne secam....Inace svi ostali glumci su mi super,takodje sam se rasplakala kad je Nik umro..A tako je sladak.Igrao je ono film Ghost ship.
Koga je glumio?
Lucky girl
11.12.2004., 23:56
Jao ne secam se tacno.Cini mi se da je prvi poginuo,necijom krivicom,pa je kao duh napadao.Tako nesto.Mnogo je sladak u tom filmu,i uopste nema akcenat australijski.
Sasha85
12.12.2004., 02:25
Da,da... Znam ko je... ;)
Thanx... :D
Lucky girl
12.12.2004., 19:19
:) Drago mi je da znas.....
Чупи НС
04.02.2005., 22:44
Јааааааааааао, кад је то било. Како се не бих сећао, баш сам их волео :D
srećica
07.02.2005., 18:11
ja je gledam svaki dan.prava je u 22.30 a repriza u 15.mnogo je dobra serija.moja omiljena!!!!stvarno najbolja.malo su smeshni,ipak su to 90e,ali skroz je ...jedva chekam da dodje drezik... udacu se za njega koliko je sladak!!!!!!!!!!!!111
winnetou
07.02.2005., 19:15
ja je gledam svaki dan.prava je u 22.30 a repriza u 15.mnogo je dobra serija.moja omiljena!!!!stvarno najbolja.malo su smeshni,ipak su to 90e,ali skroz je ...jedva chekam da dodje drezik... udacu se za njega koliko je sladak!!!!!!!!!!!!111
na kom kanalu???
znaci ne verujem da ponovo pustaju seriju!! :shock: :D
laura87
07.02.2005., 22:48
na kom kanalu???
Na Stankomu.Daje se jos od 1.novembra.Sad je pocela treca sezona,a Drezik se pojavljuje u cetvrtoj,to ce biti otprilike u drugoj polovini marta.
winnetou
08.02.2005., 00:11
na kom kanalu???
Na Stankomu.Daje se jos od 1.novembra.Sad je pocela treca sezona,a Drezik se pojavljuje u cetvrtoj,to ce biti otprilike u drugoj polovini marta.
e, pa blago tebi!! nemam taj kanaaaaal.. :cry: :cry:
Чупи НС
08.02.2005., 16:41
e, pa blago tebi!! nemam taj kanaaaaal.. :cry: :cry:
Ни ја :roll: :(
maniaccc
10.02.2005., 16:34
A hoce li se Drezik i Anita pojaviti zajedno ili ne??
Jedva cekam da dodje Drezik...on mi je bio idol... :D :D
laura87
10.02.2005., 22:51
A hoce li se Drezik i Anita pojaviti zajedno ili ne??
Jedva cekam da dodje Drezik...on mi je bio idol... :D :D
Znam,ni ja ne mogu da docekam da on dodje...secam se,prosto sam upijala TV dok sam ga gledala...Anita ce se pojaviti u 98 epizodi,a on sutradan u 99 :D :D :D
maniaccc
11.02.2005., 22:37
a koja ce danas epizoda da bude?mislim koji broj epizode?..da pocnem da odbrojavam dane... :D
laura87
12.02.2005., 15:45
a koja ce danas epizoda da bude?mislim koji broj epizode?..da pocnem da odbrojavam dane... :D
73 epizoda,a Drezik I Anita ce se pojaviti u drugoj polovini marta,veruj mi-vec sam izracunala...ne mogu da docekam 8)
Za sve koji nemaju Stankom, lepa vest za nas iz Vojvodine ( mozda i sire) Televizija Subotica ( SUPER TELEVIZIJA) je pocela da emituje nestasne godine prosle nedelje...znaci niste mnogo propustili:)
Ja u Novom Sadu imam super sliku preko kablovske mada sam je i sa sobnom antenom nasla..a nasla sam i Stankom sa sobnom :D:D ocajnik hehehe
Serija ide svaki radni dan u 23 repriza u sutradan u podne.
Pozdrav svima :D
winnetou
13.02.2005., 23:07
jaoooo, supeeeer!!!! :D :D :D
straaava :D :D
wild_child
14.02.2005., 08:54
Za sve koji nemaju Stankom, lepa vest za nas iz Vojvodine ( mozda i sire) Televizija Subotica ( SUPER TELEVIZIJA) je pocela da emituje nestasne godine prosle nedelje...znaci niste mnogo propustili:)
Ja u Novom Sadu imam super sliku preko kablovske mada sam je i sa sobnom antenom nasla..a nasla sam i Stankom sa sobnom :D:D ocajnik hehehe
Serija ide svaki radni dan u 23 repriza u sutradan u podne.
Pozdrav svima :D
Ja nemam ni to ^_^
maniaccc
14.02.2005., 21:32
posto nisam gledao epizodu kad je kon otisao,recite mi samo ko je gledao, zasto bre ode,i rivers isto?? :?
laura87
14.02.2005., 22:43
posto nisam gledao epizodu kad je kon otisao,recite mi samo ko je gledao, zasto bre ode,i rivers isto?? :?
Kon je otisao u Los Andjeles na razmenu ucenika,pa je Katarina pokusala na sve nacine da ga zaustavi,cak je folirala da je trudna,ali ga je na kraju ipak pustila...A Rivers je otisao sa Sem jer nije zeleo da je opet pusti... :wink:
winnetou
15.02.2005., 15:39
eeeej, gledala sam danas!! ne secam se bas najbolje ove postave, ali je bilo suuuper!!! :D
maniaccc
15.02.2005., 19:45
Kon je otisao u Los Andjeles na razmenu ucenika,pa je Katarina pokusala na sve nacine da ga zaustavi,cak je folirala da je trudna,ali ga je na kraju ipak pustila...A Rivers je otisao sa Sem jer nije zeleo da je opet pusti... :wink:
Bas mi je drago sto je Rivers otisao sa Sem, a Kon je bas piii... sto je ostavio Katarinu..
laura87
15.02.2005., 21:07
Bas mi je drago sto je Rivers otisao sa Sem, a Kon je bas piii... sto je ostavio Katarinu..
Aha.Ali sad ce Katarini da dodje smotani Carli i zaboravice na Kona.A Kon ce se kasnije pojaviti u jednoj epizodi-vratio se iz Amerike i predstavice im svoju zenu(cini mi se) :roll:
SumMer_Jam
17.02.2005., 19:19
Kon sa zenom ?! Boze nervira me.ja sam gledala od kada je Nick umro u boksu,pre toga nikad.sad mi je omiljena serija.Bolton mi je cool.Videla sam neke slike gde ce on biti CELAV! :shock: I STASI CE SE OFARBATI U PLAVO.to sam skidala slike sa neta i videla.jedva cekam sad da gledam!
Lucky girl
17.02.2005., 23:27
Ja gledam ovu seriju ispocetka po treci put i obozavam je.A ovu Stasi bih ubila,zadavila....Uzasno me nervira!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
SumMer_Jam
18.02.2005., 15:45
jao i mene nervira ona!!!kad sam gledala onu epizodu kad je uzela Elin rad,ja mislila da je dobra. :?
a ustvari samo iskoristila!kad su joj se deca smejala..hihi :D
maniaccc
18.02.2005., 22:44
Jedva cekam sledecu epizodu...
svaku epizodu koju odgledam nekako mi ulepsa dan... :D
SumMer_Jam
20.02.2005., 19:15
ja sam cula da ce Met da bude sa Stesi! a ne znam sta ce biti onda sa Eli? a ona ce valjda da bude i sa Boltonom.kad je Meta udarila struja... :shock:
maniaccc
20.02.2005., 19:35
koliko se ja secam ne verujem da ce Eli da bude sa Boltonom niti Met sa Stasi jer su se njih dvoje sad pomirili,ali videcemo..
laura87
20.02.2005., 20:51
koliko se ja secam ne verujem da ce Eli da bude sa Boltonom niti Met sa Stasi jer su se njih dvoje sad pomirili,ali videcemo..
Eli nece da bude sa Boltonom,ali Met i Stasi hoce za nekih par epizoda pa sve dok odlaska iz serije.Eli ce ostati trudna sa novim profesorom... :wink:
maniaccc
20.02.2005., 21:10
Sa novim profesorom fizike,jer je onaj stari otisao?!! :?
laura87
20.02.2005., 21:24
Sa novim profesorom fizike,jer je onaj stari otisao?!! :?
Ne,cini mi se da je to neki profesor knjizevnosti koji ce joj pomagati da napise neki rad za takmicenje ili sl.Onda ce ona dobiti stipendiju i otici... :wink:
SumMer_Jam
21.02.2005., 20:01
NEE nisam ja mislila da ce Eli biti sa Boltonom,nego kad sam rekla :"i ona" mislila sam na Stesi :!:
trudna Eli?! boze :roll:
laura87
25.02.2005., 21:22
NEE nisam ja mislila da ce Eli biti sa Boltonom,nego kad sam rekla :"i ona" mislila sam na Stesi :!:
trudna Eli?! boze :roll:
Bolton ce se muvati nesto oko Stasi,al kolko se secam i znam nece biti zajedno.E jel ste gledali sinoc-ono kad Stesin cale cita Novosti,a iznad njega slika Kosovke devojke :wink: Samo joj cela porodica ima ruska imena,sve je to njima isto...
maniaccc
26.02.2005., 20:37
Aha,bas sam to primetio...a hoce li saznati Dajsonova dkad Eli zatrudni sa ovim novim profesorim??
laura87
26.02.2005., 22:33
Aha,bas sam to primetio...a hoce li saznati Dajsonova dkad Eli zatrudni sa ovim novim profesorim??
Svi ce misliti da je dete Metovo,ali Met ce saznati da je profesorovo i udarice ga,tu ce izbiti neka frka i mislim da ce Dajsonova saznati i Tom dobiti zabranu da radi kao profesor...
maniaccc
26.02.2005., 22:52
Bas mi je drago jer je poceo da me nervira otkad je dosao... :twisted:
Sporo prolazi vreme do Drezikovog dolaska.. :(
laura87
26.02.2005., 22:58
Bas mi je drago jer je poceo da me nervira otkad je dosao... :twisted:
Sporo prolazi vreme do Drezikovog dolaska.. :(
Brzo ce to... :wink:
maniaccc
01.03.2005., 16:19
Strasno me nerivira Tom,njihov nastavnik skroz je nekako izdefektiran..bas mi je zao sto ce Eli da se spetlja sa njim..
Inace po mom proracunu jos dve nedelje do Drezikovog dolaska!!!! :D :D
SumMer_Jam
01.03.2005., 18:23
i mene isto nervira Tom.e i ja sam videla da pise NOVOSTI!!i u ovoj sad epizodi kad je Bolton rekao da ga Stasi uci da pravi Jugoslovensku hranu! i ono SOK OD SUVE SLJIVE :P sto jedva cekate Drezika?ja ne.
laura87
01.03.2005., 22:42
Drezik je bio najjaci lik.A ja sam se uvek lozila na "lose" momke :oops: I da,onaj njegov pogled kad su on i Anita stajali na plazi,a ona raskidala sa njim u tom trenutku... :cry:
SumMer_Jam
03.03.2005., 15:04
e a kad su Bolton i Stasi izigravali ono..ja mislila da se serija pretvorila u seriju Cari.... malo je bilo glupo kao to sa magijama.
Bolton se samo sisa. :lol: i kada se Chaki boy promenio...opet je nekako sontav,al dobro bolje i to nego ono!!!boze Eli i Tom se poljubili,a ona mu u to vreme persirala...kad bi kod nas bilo tako!!! :shock:
laura87
03.03.2005., 15:17
Koliko god dobro bile uradjene i "Nestasne godine" su imale propuste,poput ovog sa Stasi i Boltonom i tom svom magijom.Jednostavno,postojali su delovi kada se cini kao da ne znaju sta ce sa nekim likom pa izmisljaju svakakve budalastine cisto da popune prostor...Ali opet,to je stvarno naj serija. :D I dugo su mi bile cudne veze profesora i ucenika(Sem i Rivers,Eli i Tom,pa se i Deni lozila na onog sto im je predavao medije...),a onda sam videla takve slucajeve u mojoj skoli...
laura87
03.03.2005., 15:24
Samo nas troje zanima ova tema,ocigledno?!Ma nema veze,ima da pisem svaki dan ne bih li je odrzala na vrhu.
SumMer_Jam
03.03.2005., 21:22
Da,i npr ono kad je dosla ona Lara,pa Roko,pa ona sto je pomagla Eli oko knjige...sve tako ubacuju neke prolazne likove!al dobro,da ja to smisljam ne bi znala tolko epizoda da smislim!!!da samo mi smo ovde!meni je u nedelju rodjendan!!i pozvacu najverovatnije moje ortake iz Hartley high!!
Lucky girl
04.03.2005., 01:32
Meni je ovaj Tom presladak.Tako je sarmantan.I Deklan mi je sladak,a Stasi bih obesila.A kad smo kod toga djak-profesor veza i Rouz se lozila na nekog plavog profesora,jos davno....
laura87
05.03.2005., 18:44
A sto niko ne voli Stasi?Mislim,ni ja je ne obozavam,al nije toliko losa... :?
maniaccc
05.03.2005., 19:00
Sinoc mi je bilo bas zao Boltona kad mu je Stasi rekla da ga voli samo kao druga i kad je on onako otrcao..
Koliko se ja secam Drezik i Bolton ce da se da se odmah sprijatelje kad ond dodje,ili ne?!
Lucky girl
06.03.2005., 11:09
Mislim da Bolton nece biti tu kad Drazik dodje.Bice cini mi se samo Katarina,Carli i mozda Deklan.Svi ostali ce otici kad Drazik i kompanija dodju.Mislim da je tako...NISAM SIGURNA...
laura87
06.03.2005., 16:15
Ostace samo Katarina,Carli i Deklan.Ostali odlaze iz serije pre Drezika :D .Inace,privatno su Drezik :D i Bolton sjajni ortaci.
Nego,ne znam da li ste primetili da su se neki novi likovi koji dodju u seriju vec pojavljivali u njoj kao sporedni.Npr. Drezik :D je bio jedan od onih tipova na rolerima na samom pocetku serije u epizodi kada je Bolton imao frku od nastupa,pa se takmicio sa maskom...
Ili Stasi,ona je bila ona riba sto je otkucala Lusinog(uf,sto me je ta nervirala)bivseg decka za drogu...
Pa ona novinarka sto je intervjuisala Deni-to je Anitina i Rajanova keva...
...I na pocetku,kada je Kon bio sa onom producentkinjom,e pa ta ce im kasnije biti direktorka.
maniaccc
06.03.2005., 20:03
Nisam to primetio...ja sam bas mislio da ce Drezik i Bolton da budu odlicni ortaci i u seriji...ma sve sam zaboravio..
Lucky girl
07.03.2005., 01:08
[quote="laura87"]Ostace samo Katarina,Carli i Deklan.Ostali odlaze iz serije pre Drezika :D .Inace,privatno su Drezik :D i Bolton sjajni ortaci.
Nego,ne znam da li ste primetili da su se neki novi likovi koji dodju u seriju vec pojavljivali u njoj kao sporedni.Npr. Drezik :D je bio jedan od onih tipova na rolerima na samom pocetku serije u epizodi kada je Bolton imao frku od nastupa,pa se takmicio sa maskom...
Ili Stasi,ona je bila ona riba sto je otkucala Lusinog(uf,sto me je ta nervirala)bivseg decka za
drogu...
Pa ona novinarka sto je intervjuisala Deni-to je Anitina i Rajanova keva...
...I na pocetku,kada je Kon bio sa onom producentkinjom,e pa ta ce im kasnije biti direktorka
Da i ja sam to primetila.Samo nisam ovo za Drezika.Toga se ne secam......
Banshee
07.03.2005., 01:09
jeste i ja sam primetila da se ponavljaju likovi.nije ni cudo kada gledam seriju treci put :roll:
neko jel zna neko kada ce vise da se smene glumci?mislim,kada ce da odu ovi?
nisam gledala zadnje dve, tri, sta se desilo beshe sa onom stivovom sestrom (kako se zove?) sto je pisala roman i smuvala sa nastavnikom?
maniaccc
09.03.2005., 22:47
zatrudnela je sa njim i to je saznala Dajsonova i otpustila ga, a ona je dobila neku valjda nagradu put u London za onaj roman, pa je odlucila da ode u London na 6 meseci pa da rodi bebu u Australiji kad se vrati..
Nego posto su radili back up pa su obrisali neke postove za lauru:kad ce se tacno po tvojim proracunima pojaviti Drezik??? ne mogu vise da cekam, ovi su mi dosadili.. :roll:
laura87
09.03.2005., 23:07
Ili u petak 18. ili u ponedeljak 21.Nisam bas najsigurnija,ali veruj mi,ja prva ne mogu da docekam da on dodje.Sad ce ova ekipa da polaze maturu-to je par epizoda,i jos par posle toga kada Roberto prodaje "Jazbinu"...
A sta je to bilo sa jucerasnjim postovima? :?
maniaccc
10.03.2005., 14:13
Pa posto je onaj lik upao na forum i poceo da brise teme i postove,ovi nasi su uradili back up tj. vratili sve postove do 06.03 a ove u medjuvremenu izbrisali..tako sam procitao..
A sto Roberto prodaje Jazbinu i ko je kupuje i hoce li on i Helen uopste ostati u seriji??
Banshee
10.03.2005., 14:24
Pa posto je onaj lik upao na forum i poceo da brise teme i postove,ovi nasi su uradili back up tj. vratili sve postove do 06.03 a ove u medjuvremenu izbrisali..tako sam procitao..
A sto Roberto prodaje Jazbinu i ko je kupuje i hoce li on i Helen uopste ostati u seriji??
sve mi se nesto cini da nece ostati.mislim,nece imati nikakvu funkciju kada odu svi redom,ovi stari i mislim da ce to biti posle kuca od anite i rajana(posto u seiji ima jedna kuca u kojoj su svim moguci ziveli :roll: ).a i cini mi se da ce katarina ziveti u onom magacinu?ili ne?
maniaccc
10.03.2005., 22:43
Bas mi je zao sto ide uskoro ova stara ekipa, ali se mnogo radujem sto konacno dolazi Drezik.. i Anita naravno..
laura87
10.03.2005., 22:53
Zaboravila sam razlog zasto odlaze,ali valjda nema vise potrebe za njihovim likovima...otkud znam.A mislim da "Jazbinu" kupuje onaj Leo(fuj).
Jedva cekam Drezika :D :D :D
SumMer_Jam
11.03.2005., 13:46
GLEDALA SAM ONO KAD SU ZAKOPALI ONO U ZEMLJU SA NJIHOVIM STVARIMA. E VOLELA BIH KAD BI SE PRIKAZIVALA EPIZODA POSLE 10 GODINA!!!BAS BI BILo STRAVA.JAO DENI OTISLA POSLE...IHAHA. I ELI
FUJ kakva je Stasi ko musko! pi. a dzun isto kao muskarac sa perikom!hahah
SumMer_Jam
11.03.2005., 21:45
Htela bih da zamolim ako neko ima slike (malo novije) od ovih iz serije.npr. Boltona,Deklana.. Ili ako neko zna sajt gde da nadjem slike sadasnje neke? :wink: a a a ?
laura87
11.03.2005., 22:10
Pa ja mislim da je oficijelni sajt serije www.heartbreak-high.com pa probaj tu,mozda ima,ja ne znam.E da,pa tu verovatno ima i sadrzaj svih epizoda :wink:
maniaccc
11.03.2005., 23:21
Ima na sajtu puno slika i o epizodama i glumcima...
Odo ja sad da ih gledam..
laura87
14.03.2005., 16:35
Sad ce da dodje Melani,najsmorniji lik ikada...
Banshee
14.03.2005., 20:32
Sad ce da dodje Melani,najsmorniji lik ikada...
sto?ona je bas fina i interesantna devojka... :roll: :lol: :lol:
SumMer_Jam
14.03.2005., 23:02
MELANI???NIJE VALJDA TO ONA RUZNA CRNKINJA?A NEE :shock: ja sam nesto videla sa slika,jel to ta Melani?u ovoj epizodi ce da dodje Kon...:)))))
To sam procitala na internetu.a sto se tice onog-nista nisam nasla..nema veze 8) JEDVA CEKAM DA SAD GLEDAM!!!
laura87
15.03.2005., 14:52
MELANI???NIJE VALJDA TO ONA RUZNA CRNKINJA?A NEE :shock: ja sam nesto videla sa slika,jel to ta Melani?u ovoj epizodi ce da dodje Kon...:)))))
To sam procitala na internetu.a sto se tice onog-nista nisam nasla..nema veze 8) JEDVA CEKAM DA SAD GLEDAM!!!
Ne,Melani ti je ona ridje-smedja devojka sa pegama,streber(ja joj nesto kazem).Motala se oko Deklana,Rajana,mozda cak i Carlija,pa je posle otisla u Francusku i odatle se vratila trudna.Strasna burzujka...
laura87
15.03.2005., 15:19
Ta crnkinja je Niki,pevacica,posle je obolela od sizofrenije,a pojavice se tek kad predju u novu skolu.
Banshee
15.03.2005., 21:35
Ne,Melani ti je ona ridje-smedja devojka sa pegama,streber(ja joj nesto kazem).Motala se oko Deklana,Rajana,mozda cak i Carlija,pa je posle otisla u Francusku i odatle se vratila trudna.Strasna burzujka...
odakle ti bre da se vratila trudna?!!!!ja prvi put cujem za to,a gledala sam sve epizode...valjda :oops: ili sam zaboravila :?: zbunjena sam u svakom slucaju...
laura87
16.03.2005., 14:42
odakle ti bre da se vratila trudna?!!!!ja prvi put cujem za to,a gledala sam sve epizode...valjda :oops: ili sam zaboravila :?: zbunjena sam u svakom slucaju...
Ma meni se sve cini je bila trudna.Ofarbala se u crveno i tamo se spandjala sa neki Francuzem...ajde,99% sam sigurna...al mozda gresim :wink:
maniaccc
16.03.2005., 19:59
Ja mislim da si u pravu...
Bas mi je sinoc bilo zao kad je Bolton odlazio..
A onaj Mat me je iznervirao..
laura87
16.03.2005., 20:10
Met...uf,nikad mi nije bio frajer-lepo je njemu Dzodi rekla da je nezanimljiv,da se nicemu ne predaje...
Jos samo 3 epizode...i dolazi :D :D :D D R E Z I K :D :D :D
SumMer_Jam
17.03.2005., 16:41
Kad sam gledala EPIZODU KAD JE bOLTON OTISAO ,I MENI JE ISTO BILO ZAO!JADA NIKO MU OD OVIH NIJE DOSAO NA ZURKU.MENE mET NE NERVIRA,DOBAR JE.A NERVIRA ME POMALO CARLI I OVA MELANI!!!jao ne sad ce Drezik da dodje.. :(
Lucky girl
18.03.2005., 00:29
Eto odose i Stasi i Met.Slatki su...Ali sad nam dolaze Drazik,Anita i Rajan.JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!Prvo ce Drazik Katarinu da muva,pa tek Anitu.Bice znimljivo. :lol: :lol: :wink: :!:
laura87
18.03.2005., 14:38
Eto odose i Stasi i Met.Slatki su...Ali sad nam dolaze Drazik,Anita i Rajan.JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!Prvo ce Drazik Katarinu da muva,pa tek Anitu.Bice znimljivo. :lol: :lol: :wink: :!:
Otkud ti to za Drezika i Katarinu?Katarina ce muvati Rajana...
Hoce hoce, nesto ce se oni muvati, secam se, Katarina i Drezik. Ali ne secam se, kako su raskinuli Katarina i Carli?
laura87
18.03.2005., 21:22
Hoce hoce, nesto ce se oni muvati, secam se, Katarina i Drezik. Ali ne secam se, kako su raskinuli Katarina i Carli?
Ona je muvala nekog lika sa strane i Carli je to video.I valjda je primila Drezika da zivi sa njima u skladistu,a Carli ga je nije podnosio...tako nesto.
maniaccc
19.03.2005., 01:35
Danas nam dodjose Anita i Rajan...Drezik verovatno dolazi u ponedeljak...Jedva bre cekam....
I ja se secam da ce se nesto Drezik i Katarina muvati, ali ne verujem da ce biti nesto od toga...
Lucky girl
20.03.2005., 14:08
Nece biti nista od toga,jer Katarina nece hteti...Luda...Ja da sam na njenom mestu bih ga naskocila.. :lol: A kasnije ce Katarina muvati Rajana...
SumMer_Jam
20.03.2005., 19:11
Eeeeeee vi sve to pricate a ja nista od toga ne znam jer nisam gledala pre!! :( nisam gledala ovu u petak kad su dosli Anita i Rajan-uspavala sam se slucajno...
maniaccc
20.03.2005., 21:45
nije se u toj epizodi desilo nista specijalno sem sto su oni dosli...inace nece valjda Anita da se druzi sad non stop sa onim smorom Melani??!!!
laura87
21.03.2005., 10:48
nije se u toj epizodi desilo nista specijalno sem sto su oni dosli...inace nece valjda Anita da se druzi sad non stop sa onim smorom Melani??!!!
Mislim da hoce sad na pocetku...
laura87
21.03.2005., 11:23
Za nestrpljive...
Callan Mulvey
as Bogdan Drazic
actor biography
I was born in Auckland, New Zealand and moved to Australia when I was eight years old - I have lived most of my life on the northern beaches of Sydney. I started blading at school and it ended up being an obsession. I was lucky enough to get sponsored and got to travel around Australia and America doing demonstrations with my friends. I started doing stunt doubling work as well and then ended up in an agency.
About two years later I got sent into the audition for Heartbreak and found out what I really wanted to do with myself - act. Now, as Drazic I can combine both my passions, blading and acting. When I was in America, I got my eyebrow pierced and this seems to be a constant point of interest for people. I guess I needed to bust out a bit and try to be different!
My character Drazic, has a lot of me in him. I'm right into my skating just like Drazic and I have the mischievous muck around side too. Draz started out as Hartley's self appointed bad boy - from the wrong side of the tracks, his family has never given much support personally or encouraged him with his education. Drazic is interesting as a character because he is so complex, you never know what he is going to do or how he is going to react to a given situation.
In my very rare free time, I still love to skate, mix and record music and listen to jazz, hip-hop and percussion. I enjoy snow boarding and skateboarding, and I try to spend as much time as I can with my family. I love being on the show and it helps that we are a very close cast and crew. I hope you keep watching and enjoying Heartbreak High. Thanks for your support. Callan won the 1997 Prince of TV award in Australia and is now a well known celebrity.
ili posetite www.heartbreak-high.com/photos_Drazic_0.htm
SumMer_Jam
21.03.2005., 13:13
e a jel imas nesto o Boltonu?ja trazila i nema nista o njemu!samo znam kako se zove,a ne znam ni kad je rodjen???!?? jel zna neko?'75?
aj ako neko zna nek odma tellne(kaze)! :)
maniaccc
21.03.2005., 18:12
Evo nekoliko textova koje sam uspeo da nadjem:
-Jon Pollard
Jon and fellow Heartbreak High star Callan Mulvey went to school together, and also both used to be in a skate team called Manly Blades. Jon has appeared in several blading films as well as some television commercials, and in Wildside, Brides Of Christ, Home & Away and G.P..
- Water Rats, tv series, 2000, episode 5.19, as Greg Winton
- Bondi Banquet, tv series, 1999, as Midge Beaugeling
- Airtight, tv, 1999, as Andolino
- All Saints, tv series, 1999, episode 2.21, as Nigel 'Zap'
- House Gang, tv series, 1998, episodes 2.4-6, as James
- Doom Runners, tv, 1997, as Rule
- Big Sky, tv series, 1997, episode 1.21, as Frank Reid
- Fallen Angels, tv series, 1997, episode 1.16, as Brian 'Rude Boy' Skaggs
- Heartbreak High, tv series, 1994-6, as Alan Bolton
- The Bottom Line, tv series, 1995, as himself.
__________________________________________________ _
I jos nesto o samoj seriji:
How Heartbreak High kicked off
In 1987, Richard Barrett, a Sydney high school teacher, wrote his first play, called 'The Heartbreak Kid', about Christina and Nick, two Australians with a Greek background who fall in love. They've got one problem: Christina is a high school teacher and Nick is one of her students. Also, she is engaged to Dimitri, a friend of her family.
Ben Gannon saw a performance of the play in Fringe Theatre in Sydney, approached Richard Barrett and suggested to turn it into a movie. The movie was directed and co-written by Michael Jenkins, and released in 1993. It was a smash hit and became the second most succesful Australian movie of that year.
Actually when Ben Gannon saw The Heartbreak Kid, he thought it was "very funny, charming and sexy" and that was why he wanted to make it into a movie. But once he looked at the script he realized it could become so much more! It seemed to be a really realistic picture of Australia, because it portrayed all the different ethnic backgrounds of the people that actually make up Australia, whereas other television programs concentrate mostly on the Anglo characters: Australians whose families originally came from northern Europe.
The producers realised they could take the realistic setting of the film, a high school in a multi-cultural inner city suburb, and create a new TV series that would reflect the lives of ordinary Australian teenagers. And so the hugely successful Heartbreak High television series was born.
The director and producer of the series is Ben Gannon, who has a long list of television and film credits to his name. Along with him, Michael Jenkins was responsible for Heartbreak High becoming a successful television series as well. Todd Hunter composed the show's theme, as well as many of the other songs heard throughout the entire seven series of Heartbreak High, including several of Jodie's songs, with lyrics by Johanna Pigott.
The Crew - all these geniuses deserve credit for making Heartbreak High what it is!
Directors (alphabetical): Shirley Barrett, Geoff Bennett, Dan Burstall, Ian Gilmour, Lynn Hegarty, Jessica Hobbs, Richard Jasek, Chris Langman, Robert Marchand, Malcolm McDonald, Catherine Millar, Geoffrey Nottage, Andrew Prowse, Mandy Smith, Graham Thorburn, Rowan Woods, Karl Zwicky
Writers (alphabetical): Elizabeth Coleman, Michael Cove, Philip Dalkin, Kristen Dunphy, Tim Gooding, Howard Griffiths, Suzanna Hawley, Margaret Kelly, Peter A. Kinloch, Serge Lazareff, Susan MacGillicuddy, Vicki Madden, Michael Miller, Greg Millin, Tony Morphett, Peter Neale, Chris Phillips, David Phillips, Johanna Pigott, Chris Roache, Kevin Roberts, Leon Saunders, Peter Schreck, Steve J. Spears, Helen Steel, Keith Thompson, Sally Webb, Craig Wilkins, Dave Worthington, Kris Wyld
Supervising script editor: Chris Roache
Producer: Michael Bourchier
Line producer: Ben Gannon
Executive producer: Michael Jenkins
Original Music: Todd Hunter
Cinematograpers: Danny Batterham, Ron Hagen, Laurie Kirkwood, Joseph Pickering
Film Editors: Denise Haratzis, Richard Hindley, Nicholas Holmes (1993-1994), Tony Kavanagh, Wayne LeClos
Production Designers: Owen Paterson, Murray Picknett
Art Directors: Jon Rohde, Martin Trevor
Makeup artist / Hair stylist: Vivien Mepham
Second Unit Director: Jamie Crooks
Special Effects: Billy Aziz
Stunt coordinator: Danny Baldwin
Continuity: Alison Goodwin, Karen Mansfield
Production coordinator: Matthew Hobbs
Post-tape operator: Oliver Jaeger
Key grip: Jonas Juhanson
Runner: Daniel Palmisano
On-set computer technician: James C. Wilson (1997-1998)
laura87
21.03.2005., 20:15
Evo link za Boltonove slike www.shoowie.ifrance.com/shoowie/Images/Bolton.html
Brate,nemoguce je doci do bilo kakvih podataka o njemu.izuzev filmova gde je glumio...
SumMer_Jam
21.03.2005., 20:38
HVALA!!!!
maniaccc
21.03.2005., 20:50
nema na cemu..to je sve sto postoji o njemu na netu..nista osim toga nisam mogao da nadjem..mada o Dreziku ima koliko hoces..
laura87
21.03.2005., 23:02
Ja odbrojavam(zaludjenik) minute...jos 26 minuta...
:D :D :D
Lucky girl
22.03.2005., 01:52
JEEEEEEEEEEE DOSAO JE DRAZIK....Presladak je...U sledecoj epizodi mislim da ce poceti Katarinu da muva,ali nemojte da me drzite za rec... :lol:
joj, nisam gledala sinoc, neka mi neko kaze sta se desavalo, osim sto je dosao drezik naravno.
:D
laura87
22.03.2005., 10:52
joj, nisam gledala sinoc, neka mi neko kaze sta se desavalo, osim sto je dosao drezik naravno.
Pa to je bio dogadjaj sezone(mislim na Drezika).Nista-Melani je od novog direktora dobila zadatak da spijunira i otkucava sta ko radi na odmorima.Drezik ju je smarao citavu epizodu da je krteten,zakacio sa sa Rajanom(sad pocinje njihova netrpeljivost koja ce dugo trajati,iako kasnije postaju naj ortaci),A Katarina je zavela strogi rezim u Jazbini i skladistu...
a kada ce poceti anita i drezik da se muvaju?
jesu li makar ocijukali?
laura87
22.03.2005., 11:17
a kada ce poceti anita i drezik da se muvaju?
jesu li makar ocijukali?
Nisu.Anita je nebrojano puta sinoc rekla da je on kreten :wink: Pocece se da se muvaju za nekih 6-7 epizoda kada dobiju zadatak da zajedno rade neki projekat...
e sto mi krivo, ne mogu da stignem na reprizu. bedak :(
Banshee
22.03.2005., 17:13
jao jeste,sada sam se setila,oni ce poceti da se muvaju kada budu neso radili za skolu :roll:
nego,jel zna neko kada ce da dodje mej?ona je jedna od interesantnijih likova kasnije..
maniaccc
22.03.2005., 21:16
I ona bi trebalo da uskoro dodje, bar u ovoj sezoni.
:lol:
Mei:
I was born in Sydney on June 15, 1977 and for most of my life I have studied the performing arts in some form - I've always loved to perform! My first experience was on a film called the Long Ride - a casting agent came to my school looking for a young girl to play the role of Mai. I went along to the casting call simply thinking it would be a good experience but knowing what I really wanted to do was dance...however, by the end of it I was hooked on acting, and got the part.
I attended NIDA Summer School in 1994 and, although I still love to dance, acting has fast become a great passion. In 1995 I was lucky enough to work in several productions, including Spellbinder, The Ghost Story, Floating Life and Naked: Stories of Men. And then in 1996, came Heartbreak. I think I have the most fantastic character in Mai Hem - she is totally different from all the other characters. She is really opinionated and politically minded, and acts upon that. She doesn't just talk about things she thinks are wrong, she goes out and does something about it... and she wears really way out clothes, I love that.
As you know, I have now left the show - my character Mai left school to become a video director and, I am furthering my dream to be the best actor I can be.
Nina recently appeared as a regular in the popular Australian series THE SECRET LIFE OF US as Chloe.
laura87
22.03.2005., 21:40
jao jeste,sada sam se setila,oni ce poceti da se muvaju kada budu neso radili za skolu :roll:
nego,jel zna neko kada ce da dodje mej?ona je jedna od interesantnijih likova kasnije..
Sad ce,jos malo,za koju epizodu...Pa ce biti sa Rajanom,a onda ce Drezik prevariti Anitu sa njom(tad sam se ja tako razocarala...)
Lucky girl
23.03.2005., 01:49
I ova epizoda je super bila.Mnogo mi je sladak bio Drazik kad je muvao Katarinu.Steta sto makar malo nisu bili zajedno....Ali zato je super par sa Anitom..
Ma meni je Mej bila grozna, i ono kad je Drezik prevario Anitu sa njom, totalno mi je bilo izvestaceno. Ona kao nesto plache, a vidi se da lose glumi. Totalna glupost. A posle kad su otisli u drugu skolu Drezik je bio sa nekom, kako se zvala, neka psihijatrijski slucaj, neka plava, meni se cini malo debeljuskasta. A tek kad bude dosla Sara, ludilo. A kad se jadna Melani zaljubi u Rajana, hahhahhahahhhaha. E da, a Carli kad bude bio sa Anitom. To je tek ludilo.
SumMer_Jam
23.03.2005., 11:37
C c c c c !!!!! SAD SVE ZNAM!PA NECU. ZANIMLJIVIJE MI JE KAD NE ZNAM STA CE BITI DOK GLEDAM,AL DOBRO. VEC SAM PROCITALA KO CE SKIM BITI.A sto je Drezik onakav?kako mozete tako rano ujutru da pisete?? 7h...
laura87
23.03.2005., 12:07
C c c c c !!!!! SAD SVE ZNAM!PA NECU. ZANIMLJIVIJE MI JE KAD NE ZNAM STA CE BITI DOK GLEDAM,AL DOBRO. VEC SAM PROCITALA KO CE SKIM BITI.A sto je Drezik onakav?kako mozete tako rano ujutru da pisete?? 7h...
A kakav je Drezik?Bolje sto nista nije bilo sa Katarinom,nisu oni par...Anita je bolja...
laura87
23.03.2005., 12:10
Ma meni je Mej bila grozna, i ono kad je Drezik prevario Anitu sa njom, totalno mi je bilo izvestaceno. Ona kao nesto plache, a vidi se da lose glumi. Totalna glupost. A posle kad su otisli u drugu skolu Drezik je bio sa nekom, kako se zvala, neka psihijatrijski slucaj, neka plava, meni se cini malo debeljuskasta. A tek kad bude dosla Sara, ludilo. A kad se jadna Melani zaljubi u Rajana, hahhahhahahhhaha. E da, a Carli kad bude bio sa Anitom. To je tek ludilo.
Ta plava debela se zvala valjda DZet(Jet),tako nesto...i pojavila se na samom kraju,i uzasno nervira...
Jeste jeste, debela je krme. :D
A pisem u 7 jer radim od 7.
hihihihihihihihihihihihihi
maniaccc
23.03.2005., 23:16
Jeste provalili kako sad ima vise postove od kad je dosao Drezik?! :D :D
laura87
24.03.2005., 12:32
Jeste provalili kako sad ima vise postove od kad je dosao Drezik?! :D :D
Pa zna se ko je bio ubedljivo najpopularniji lik u seriji...
Lucky girl
25.03.2005., 01:51
Ne secam se te Jet...A Mej sam volela,ali u toj epizodi,kao sto je neko rekao,je ocajno odglumila.Tu kad se smuvala sa Drazikom...A jel Drazik iz Srbije?Posto se zove u seriji Bogdan Drazic...A jedva cekam i Saru..Ona mi je preslatka...
pa kad ce vise drezik i anita, ne mogu vise da cekam.
meni je drezik bio najsladji kada je anita bila u bolnici pa kad je plakao nad njenim krevetom.
laura87
25.03.2005., 10:50
pa kad ce vise drezik i anita, ne mogu vise da cekam.
meni je drezik bio najsladji kada je anita bila u bolnici pa kad je plakao nad njenim krevetom.
U sredu ce da se smuvaju...A meni su bili slatki u one dve epizode dok je Anita bila sa Carlijem,a ponovo se muvala sa Drezikom,ono kad su kampovali u skoli...
SumMer_Jam
25.03.2005., 14:26
vi ko neki zaludjenici-tacno znate dan kad ce nesto da se desi! :o jedva cekam danas da gledam! e a koje ste vi godiste?osim laure(87). ja sam 90
ja bolje da ne kazem koje sam godiste.
sramota, i jos gledam Nestasne godine.
milicaanchy
25.03.2005., 17:15
Eto,i ja sam vam '90
Samo vas molim da ne skrecjete poono sa teme...diskutujte vi i o godinama,ali i o seriji
Do sad na ovoj temi nije bilo problema...svi ste sooper
SumMer_Jam
25.03.2005., 18:54
ja sam mislila da je Deklan otisao onaj dan kad je napustio skolu.bilo mi je zao kad je onaj rekao:"idi trazi je u mrtvacnici".jel zna neko kolko jos ce on da glumi? a i stankom poceo da pusta onu reklamu dok traje serija.ono za masinu.. :roll:
evo dobro, reci cu, godiste sam 78. i jos gledam Nestasne godine, pa sta.
:D :D :D
:lol: :lol: :lol:
inache, za reklamu se ne bunim, bolje i ta nego ona za rama margarin.
ahhahahhahahhaha
kad li ce bese carli i katarina da raskinu?
Lucky girl
26.03.2005., 00:37
Pa sta ako si 78,covece,nisi 1908... :D
Ma Katarina i Carli ce stalno da raskidaju,tako da pitanje trazi vise odgovora...Na kraju ce oni ipak da zavrse zajedno....A ni ja se ne secam kad ce Dekla da ode i obg cega..Jel bese zobg mame,ili???
SumMer_Jam
26.03.2005., 19:58
ja nisam gledala u petak! drugi put da propustam epizodu! nema veze,gledacu u pon. jel nije niko otisao?
Lucky girl
26.03.2005., 20:33
Umalo da ode Rajan..Gledaj,dobra je epizoda bila...
Banshee
28.03.2005., 01:09
Pa sta ako si 78,covece,nisi 1908... :D
Ma Katarina i Carli ce stalno da raskidaju,tako da pitanje trazi vise odgovora...Na kraju ce oni ipak da zavrse zajedno....A ni ja se ne secam kad ce Dekla da ode i obg cega..Jel bese zobg mame,ili???
ma mislim da ce da ode zbog posla i da postane profesionalna medicinska sesra ili fizioterapeut tako nesto,a moguce da ce i zbog mame morati da se seli.ma ni ja se ne secam najbolje...
a katarina i carli su bas ispali gulupi na kraju,kada su otisli skoro pred samu maturu...i to da bi ket bila igracica :roll: jadan carli...
pa dobro, to se zove ljubav, kad se zrtvujes za nekog koga volis. :D
:lol: :lol:
maniaccc
28.03.2005., 16:37
pa dobro, to se zove ljubav, kad se zrtvujes za nekog koga volis. :D
:lol: :lol:
Samo sto se Carli zrtvuje non stop...
laura87
28.03.2005., 17:17
vi ko neki zaludjenici-tacno znate dan kad ce nesto da se desi! :o jedva cekam danas da gledam! e a koje ste vi godiste?osim laure(87). ja sam 90
Priznajem,ja jesam zaludjenik,al posto seriju gledam treci,ili je vec cetvrti put-logicno je da znam kad se sta desava... :D :D :D
Veceras dolazi Mej!
Mej me je uvek nervirala, prvo se pravila vazna i izigravala stenu, a posle kao omeksala, ma grozna mi je. posebno posle onoga sa drezikom. fuj!
kad ce drezik i anita? u sredu bese?
laura87
29.03.2005., 14:43
Mej me je uvek nervirala, prvo se pravila vazna i izigravala stenu, a posle kao omeksala, ma grozna mi je. posebno posle onoga sa drezikom. fuj!
kad ce drezik i anita? u sredu bese?
U sredu...
A sto se tice Mej,i mene zesce nervira,samo pravi neku frku,nevolje...te uvrnute ne volim,nije ona "drugacija"-vec zeljna da bude u centru paznje.
SumMer_Jam
29.03.2005., 14:51
a jel ste provalili kako su pre u 1,2 sezoni svi likovi (Rivers,Stiv,Rouz,Dzodi,Nik) koji su bili,druzili su se svi, a sada ima kao neko ko je faca i neko nije faca (mel)
vidi se kako vreme prolazi,pocinju da se pojavljuju face i "neface" :roll: :roll: :?
Banshee
29.03.2005., 15:53
meni je mej ok,iako sa vremena na vreme zna da se ponasa kao dileja :roll:
trenutno me nervira drezik (i melani naravno,de nju da zaboravim :lol: ) i nikada mi nije bilo jasno sto su se svi palili na njega.ajde,posle ce da bude bolji,ali sada se stvarno ponasa ko debil...i jos juce kada su mu svi govorili da se okupa i opere zube...bljak :? pa jos na onom suncu i pesku... :lol:
Lucky girl
29.03.2005., 16:32
Pa pazi,svi su na njega lozili zato sto dobro izgleda,manje-vise zbog lika..Mada je bilo i takvih...Ali stvarno je presladak.
ma drezik ce tek da bude sladak, sad je bas ono mlad, zelen, promenice frizuru, pa ce da pokazu i njegovu ranjivu stranu, bla bla, ali u svakom slucaju je sladak ko lutka.
Kaubojka
29.03.2005., 20:45
Drezik :P
Davno je bila ta serija, ali secam se one kad je trazio posao preko TV-a pa nije hteo da skine mindjusu i zbog toga dobio sut-kartu, a TV stanica objavila: "On nece da radi"...
:twisted:
SumMer_Jam
29.03.2005., 21:41
Sada je Drezik kao Bolton na pocetku.a posle je bolton postao glavniji i bolji.tako ce verovatno i Drezik.mada me sad nervira..
Lucky girl
30.03.2005., 00:35
Sad kad razmislim,malo me nervira taj pocetak muvanja Anite i Drezika.Sta,kao njemu se odjednom prestala da svidja Katarina,pa pravo na Anitu...Ko da mu je bilo bitno samo da nadje nekog,cisto radi fore....
pa valjda je prvo hteo da napakosti rajanu, kao sinoc, a onda se stvarno zaljubio u nju, kasnije.
prvo su bili nesto kratko zajedno, meni se cini.
laura87
30.03.2005., 15:39
Pola Drezikovog :D lozenja na Katerinu je bilo da bi on nervirao Carlija...
A cini mi se da je u Anitu zaljubljen od pocetka njihove veze;prvi put raskidaju kada su uhvaceni u kradji.I posle toga joj je on nesto rekao u stilu da je bio sa njom samo da bi nervirao Rajana,ali ju je u stvari slagao samo da bi ona otisla od njega jer joj on donosi samo nevolju....a mozda sam ja to samo pomesala sa necim drugim.
A sto se faca i nefaca tice,to sam primetila...pa tako je i kod nas u skoli,to je normalna pojava.
SumMer_Jam
30.03.2005., 19:59
Pa znam da je to u skolama,ali bi bilo bolje da tako nije u seriji. da se svi druze.jao jel ste videli kakva je faca bila Carliju kad je servirao onaj zadnji put? hahaha :lol: :lol: :lol: kao da to nije bio on,neka cudna faca!jao ne sad ce Mej da zivi sa njima,fuj nervira me.a jel ce da bude Drezik u skladistu?e da-sta je to sa skladistem,ofarbano u crveno,ljubicasto?!boze,kako se promenila ta kuca od pocetka..ko da to nije to...
Banshee
30.03.2005., 20:06
bice i on u skladistu ali kasnije koliko se ja secam.takodje mislim da ce tamo da izbije neki pozar ili ce ih izbace pa ce morati da nadju novo skladiste.ali mislim da ce do da se desi kasnije,mozda cak kada odu katarina i carli.
A sinoc? A sinoc?!
:wink: :wink:
laura87
31.03.2005., 14:48
A sinoc? A sinoc?!
:wink: :wink:
A sinoc?Sinoc je bilo super-konacno su se smuvali...tako su mi lep par,mnogo ih,bre,gotivim... :D :D :D :D :D
laura87
31.03.2005., 15:27
Pa znam da je to u skolama,ali bi bilo bolje da tako nije u seriji. da se svi druze.jao jel ste videli kakva je faca bila Carliju kad je servirao onaj zadnji put? hahaha :lol: :lol: :lol: kao da to nije bio on,neka cudna faca!jao ne sad ce Mej da zivi sa njima,fuj nervira me.a jel ce da bude Drezik u skladistu?e da-sta je to sa skladistem,ofarbano u crveno,ljubicasto?!boze,kako se promenila ta kuca od pocetka..ko da to nije to...
Hoce to da prikazu realno-ne mogu svi da se druze.Serija ko serija ima svojih mana,al mi se cini da je ovo jedna od retkih serija koja stvari prikazuje kolko-tolko realno.
I meni se cini da ce kasnije promeniti skladiste.
te setije se ne secam.
secam se SMOGOVACA :lol: :lol: :lol:
SumMer_Jam
01.04.2005., 14:40
ej nemojte da nam spadne tema... :(
e da!do kog meseca ce da traje serija?
laura87
01.04.2005., 14:54
Ne brini-tema ce nam opstati...
Mislim da ce serija trajati do kraja avgusta otprilike.Sad smo na polovini.
A kad ce da ode Melani vise?Uf!
maniaccc
01.04.2005., 17:43
Ne brini-tema ce nam opstati...
Mislim da ce serija trajati do kraja avgusta otprilike.Sad smo na polovini.
e i mene melani strasno izludjuje..samo kad joj vidim onu njenu debilnu facu..uffff..i Rajan je sad poceo da me nervira..
Banshee
01.04.2005., 17:46
mislim da ona nece tako uskoro...sad ce nesto kao da se profolira,da se ofarba u neku zelenkasto-crnu boju,da pocne da se oblaci u neku navodno darkersku odecu itd....e to je trenutak kada ona mene pocinje ozbiljno da nervira... :evil:
laura87
01.04.2005., 20:27
Ja sam pala kad je pre dve epizode Melani izjavila da ne bi trebalo da vise gube od casa(Drezik se nesto blesavio pa je nastala opsta frka),a Carli se na to nadovezao da su vec dovoljno u zaostatku sa gradivom...grrr streberi okoreli.I sinoc me je iznervirala-pila joj se kafa.
laura87
01.04.2005., 22:22
I Vinston-Sajmon je bio tako meden...Samo Carlija bas nisam skapirala,sta on hoce-sad bi da ima decu?
Banshee
02.04.2005., 02:13
izgubio mi se stankom na kablovskoj,a nisam gledala vec tri epizode :evil: :roll:
sta sad filozofira taj carli?
laura87
02.04.2005., 12:20
Ni ja sinoc nisam imala Stankom-izem ti ja KDS kablovsku...Vec jutros vidim da je sve ok.
SumMer_Jam
02.04.2005., 14:44
jao ja zurila kuci da gledam seriju,dodjem a ono samo sneg!i tek danas dobro. sta li je bilo juce?
JAO NE! :shock: :shock: :evil: PA JA NEMOGU DA GLEDAM REPRIZU JER IDEM U SKOLU POPODNE...NEKO CE NAPISATI VEC..jel tako?? :D
izgleda da niko nije gledao sinoc.
a ja se bas ponadala da ce neko da isprica sta je bilo. mislim, znam od prilike sta treba da bude, ali neka neko gleda reprizu pa neka nam isprica od A do Sh.
Lucky girl
02.04.2005., 17:15
Ja necu moci zbog skole reprizu da gledam... :(
Nisam ni ja Stankom imala..Mada mislim da ce u ponedeljak da daju uvece tu od petka...Cak sam 80% sigurna,ali nisam 100% 8)
micka_88
02.04.2005., 17:35
Ni ja sinoc nisam imala Stankom-izem ti ja KDS kablovsku...Vec jutros vidim da je sve ok.
Nije to do njih,ni ja na obicnoj anteni nisam imala :(
laura87
02.04.2005., 19:05
Evo sadrzaj epizode posto izgleda svi idemo popodne u skolu...
Ryan's best mate from Newcastle comes to stay with the Scheppers but all are suspicious with his strange and aggressive behaviour. Trouble arises when Ryan finds out that Warren is taking steroids
Charlie decides to end his relationship with Katerina when he catches her flirting with Warren but Katerina misreads the seriousness of the situation and moves out of the warehouse to teach Charlie to appreciate her more. Charlie enjoys his freedom and uses the time to assess his feelings for Kat.
Anita and Drazic's romance is blooming but Draz is driving a wedge between Anita and Melanie.
Banshee
02.04.2005., 20:52
he,he...ja sam kod kuce u ponedeljak u tri :D
SumMer_Jam
03.04.2005., 15:25
e super,onda ces nam sve napisati! ali mozda daju uvece tu sto nismo gledlali.jao juce mi se opet izgubio Stankom!!nece valjda sad stalno tako?bio neki program Jagodina..
laura87
03.04.2005., 22:39
A ponedeljak bi trebalo da bude ona epizoda kad Anita i Drezik :D kradu pjuge iz radnje...ja mislim...smrc,smrc onda ce da raskinu. :cry:
SumMer_Jam
04.04.2005., 11:55
VEC DA RASKINU? sto? jao ne,daj boze da imam stankom uvece!!!ali ne verujem da cu imati,jer se uvek izgubi tad kad treba da bude serija... :( :cry:
laura87
04.04.2005., 12:14
U stvari greska,bice jos jedna epizoda pa ce da raskinu...a pomirice se posle jedno 10-12 epizoda :wink:
oce li neko da gleda u 3 ili nece?
Banshee
04.04.2005., 19:52
pa eto danas u tri je bilo to sto je laura87 paste-ovala :
doso je rajanov prijatelj iz njucastla,katarina oblece nesto oko njega nabacuje mu se itd...carli se naljutio na nju jer ga ova tera da ide u teretanu da se zategne i jer ga ne ceni dovoljno.carli onda raskida sa njom a katarina blefira da joj je sve jedno i ide kod melani na jedno vece da spava u njenom stanu nadajuci se da ce carli doci po nju,ali od toga nista.posle se ona vraca u skladiste kada joj je carli rekao da ja definitivno bolje da raskinu,i katarina place.
u medjuvremenu,rajanov drug voren trenira za neku utakmicu i ispostavi se da uzima steroide,postaje agresivan,napada ljude itd.
anita je pozvala drezika na veceru,rajan nije bas najsrecniji zbog toga,a kako veceraju svi zajedno(anita,drezik,rajan,voren i hilari) drezik i voren pocinju da se svadjaju jer se voren lozi na anitu.
kasnije se drezik i voren pobiju u sharkpool-u.
drezik sikanira sve vreme melani ina kraju vorenu pronalaze steroide u krvi na dan utakmice i dobija zabranu igranja.
eto ukratko,to bi bilo to za one koji nisu gledali :D
laura87
04.04.2005., 22:30
Tnx :D
Veceras pocinju nevolje...
laura87
05.04.2005., 11:02
Nazalost...a kako su sinoc bili slatki...
Lutijena
05.04.2005., 11:53
Evo i ja da vam se prikljucim poshto je ovo i moja omiljena serija! :D
Pa dobro mene vishe nervira shto ce Anita da se smuva sa Charlijem nego shto ce da raskine sa Dezikom... Tako on ostaje za mene.. :)
A inache, mislim da su stare epizode bile bolje od ovih... Ove volim samo zbog Drezika i Rajana... Ali najvece baje su ipak Bolton i Rivers.. :P
laura87
05.04.2005., 12:15
Pa dobro mene vishe nervira shto ce Anita da se smuva sa Charlijem nego shto ce da raskine sa Dezikom... Tako on ostaje za mene.. :)
A inache, mislim da su stare epizode bile bolje od ovih... Ove volim samo zbog Drezika i Rajana... Ali najvece baje su ipak Bolton i Rivers.. :P
Dobrodosla! :D
Banshee
05.04.2005., 13:41
Ali najvece baje su ipak Bolton i Rivers.. :P
jao,i ja obozavam riversa :D :D :D nazalost nisam gledala onu epizodu kada je otisao :(
SumMer_Jam
05.04.2005., 20:03
jao i meni su bile bolje prosle epizode,al ne znam sto :?: Da,Bolton je bas bio strava.ja sam nasla Stankom i sad mogu da gledam...jeeee!!!juce sam isto gledala.
Lucky girl
06.04.2005., 00:34
U vecerasnjoj epizodi mi je Drazik bio tako sexy,jeste ispao *****,ali je bio sexy...Onda kad je odbranio Anitu...uf....divan,ali na kraju ispade *****.. :oops: :cry:
nije ispao *****, samo nije hteo da negativno utice na nju, i pustio je, mada malo na okrutan nacin, ali pre svega zbog nje.
a meni je on tako slaaaaaaaaadaaaaaaaaaaak.
laura87
06.04.2005., 09:42
nije ispao *****, samo nije hteo da negativno utice na nju, i pustio je, mada malo na okrutan nacin, ali pre svega zbog nje.
a meni je on tako slaaaaaaaaadaaaaaaaaaaak.
Bas tako....Drezik :D :oops: :D :oops: :D :oops: :D :oops: :D :oops:
SumMer_Jam
06.04.2005., 11:07
Jao jel moze neko da napise sta je juce bilo jer nisam stigla na seriju!!samo sam videla kad je Anita dosla u stanicu i nista mi nije bilo jasno...
ako moze neko da napise samo da znam sta se desavalo... znaci sad vise nisu zajedno Drezik i Anita?
Banshee
06.04.2005., 13:56
nisu vise zajedno,on je raskinuo,al nemam sad vremena da pisam,zurim na fakultet :D
Lucky girl
06.04.2005., 22:07
Jao jel moze neko da napise sta je juce bilo jer nisam stigla na seriju!!samo sam videla kad je Anita dosla u stanicu i nista mi nije bilo jasno...
ako moze neko da napise samo da znam sta se desavalo... znaci sad vise nisu zajedno Drezik i Anita?
Anita je pokusala da ukrade nesto i prodavac je uhvatio...Drazik da bi je odbranio,je valjda udario prodavca,a Anita je pobegla..On je priveden,a ona se posle predala da ne bi ispalo da je on kriv.Medjutim on da bi je za "njeno dobro",udaljio,rekao joj je da je bio sa njom iz dosade i da je ne voli..Danas ce biti sudjenje..A Mej je kao muvala Rajana da bi otkrila da li misli ono sto je rekao(a rekao je da bi pre bio sa nezavisnom zenom i pametnom,nego sa lepoticom),posto mu nije verovala i nazvala ga je licemerom u novinskom clanku,ali kad je shvatila da je pogresila nije htela da ga objavi,ali vec je bilo kasno,jer je valjda bio objavljen.Eto ukratko...Pozz... :wink: :D
Lutijena
07.04.2005., 00:17
Kako je tuzhno.... :( :( :( Eh, isplakah se......
Lucky girl
07.04.2005., 01:23
Muzika ona u pozadini sa recenicom LOVE IS BLIND,bas upija u pojam...Ali ne sekiram se,jer znam sta ce biti.. :D Ali Drazik u odelu...SEXYY I PRELEPO!!!!
a kako je sladak u odeluuuuuuuu, totalno sam zaboravila . bilo je chupavo sinoc, al kako vec svi znamo sta ce biti... mnogo su mi slatki oboje.
ali zato mej i rajan, fuuuuuuuuuuuuj.
Banshee
07.04.2005., 10:19
Muzika ona u pozadini sa recenicom LOVE IS BLIND,bas upija u pojam...Ali ne sekiram se,jer znam sta ce biti.. :D Ali Drazik u odelu...SEXYY I PRELEPO!!!!
ta pesma u pozadini je super,mnogo mi se svidja i bas su je doboro izabrali za te "dramaticne" epizode :lol:
laura87
07.04.2005., 21:01
Znaci,epizoda je bila super...On u onom odelu...majko mila,predivan...i poslednja scena...
Lucky girl
08.04.2005., 00:30
Drazik je iz epizode u epizodu sve sladji...Sad kad mu se Melani izvinila,pa kad je rekao da je on misicaviji nego na crtezu,pa kad se nasmejao....jao kakav osmeh...znaci prelep... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :wink: :cry:
Banshee
08.04.2005., 00:40
uh,gledala sam samo delimicno veceras,pojma nemam o cemu se radi,ali znam da sam gledala epizodu ranije...secam se drezika kada jer radio na pesackom prelazu :lol:
oce neko da m objasni ukratko o cemu se radi? :D
Lucky girl
08.04.2005., 02:15
uh,gledala sam samo delimicno veceras,pojma nemam o cemu se radi,ali znam da sam gledala epizodu ranije...secam se drezika kada jer radio na pesackom prelazu :lol:
Radio je na pesackom prelazu,jer mu je to kao kazna,zbog kradje...Melani ga je zezala zbog toga,ali posle mu se izvinila kad je shvatila da on u stvari voli Anitu.Katarina se spetljala sa njenim uciteljem plesa,ali je kasnije shvatila da je ozenjen i da ima dete.Rajan je hteo da spava sa Mej,ali ona nije bila spremna...Eto skraceno.Nadam se da je dovoljno..Pozz! :wink: :D
Banshee
08.04.2005., 08:37
Radio je na pesackom prelazu,jer mu je to kao kazna,zbog kradje...Melani ga je zezala zbog toga,ali posle mu se izvinila kad je shvatila da on u stvari voli Anitu.Katarina se spetljala sa njenim uciteljem plesa,ali je kasnije shvatila da je ozenjen i da ima dete.Rajan je hteo da spava sa Mej,ali ona nije bila spremna...Eto skraceno.Nadam se da je dovoljno..Pozz! :wink: :D
hvala,dovoljno je :D
joj kako me nervira kad Anita bude bila sa Carlijeeeem. fuuuuuuuuuuuuuuuj!
nesto ce njega Drezik tada da maltretira meni se cini, ili sam to vec jednom rekla. verovatno se ponavaljam.
:D :D :D :D
laura87
08.04.2005., 14:14
joj kako me nervira kad Anita bude bila sa Carlijeeeem. fuuuuuuuuuuuuuuuj!
nesto ce njega Drezik tada da maltretira meni se cini, ili sam to vec jednom rekla. verovatno se ponavaljam.
:D :D :D :D
Anita i Carli stvarno fuj...al,dobro nece to jos...prvo ide saobracajna nesreca i ona scena kada Drezik :D :D :D :D dolazi u bolnicu da je vidi...
laura87
08.04.2005., 18:48
www.lexode.com/galerie/galerie_images_503.html (DA PARIMO OCI MI DEVOJKE)
www.scottmajor.com.au (za Riversove fanove)
Drazik je garant tako sladak jer igra naseg coveka...sta ces kad smo lepi,pa nadju nalepse da igraju nas... :D
super su slike, bas su dobre.
jedva cekam da gledam veceras.
jel bese u utorak saobracajna nesreca? :?
SvetlostLutalica
11.04.2005., 10:35
Ima li neko da mi pokloni poster Drezika u prirodnoj velicini, ili Leonarda Di Kapria, ako nema Drezika!?
laura87
11.04.2005., 14:43
super su slike, bas su dobre.
jedva cekam da gledam veceras.
jel bese u utorak saobracajna nesreca? :?
Ja mislim da je veceras....tako se zavrsava epizoda.
laura87
11.04.2005., 23:00
Hello,jel ziv neko na ovom topicu?
Lucky girl
12.04.2005., 01:19
Me.. :lol:
Sta je bilo u jucerasnjoj epizodi?Nisam stigla da vidim do kraja..Jel to Drazik muvao Katarinu???
Veceras je on bio presladak...A Melani...Jao ubila bih je...
p.s. nek mi neko kaze za kraj jucerasnje epizode :cry:
boze ona melani, stvarno.
a tek sto me nervira ova aurora, majko mila.
:evil: :evil: :evil: :evil:
veceras je super epizoda, kad plache.
jedva cekam da gledam.
Luftiguz
12.04.2005., 12:57
Jel su Nestasne godine ona spanska serija sto ide na B92?
laura87
12.04.2005., 15:06
Jel su Nestasne godine ona spanska serija sto ide na B92?
Ne to ti je "Korak napred".
"Nestasne godine" su ti cuvena australijska serija koja se kod nas davala vec par puta,a sada se prikazuje na Stankomu svako vece u pola 11.
laura87
12.04.2005., 15:11
Sta je bilo u jucerasnjoj epizodi?Nisam stigla da vidim do kraja..Jel to Drazik muvao Katarinu???
Melani vise nije htela da bude Melani,pa se malo unakazila.Obukla se ko neka darkerka,ofarbala se u crveno i pocela da se ponasa buntovnicki.Nije htela da razgovora ni sa kim,tek na kraju sa onim profesorom sto je na zameni.Anita,Rajan i Mej su kupovali karte za neki koncert,pa su se tad Anita i Mej zgotivile.Aurora(cerka onog profesora)se motala oko Carlija.I Drezik je odbranio Mej od nekog idiota u Jazbini.
Banshee
12.04.2005., 16:22
[quote="laura87
Obukla se ko neka darkerka[/quote]
ma ono nije bilo darkerski...obukla se ko dileja,izmesala sve redom i stavila onaj grozni puder na lice...ko da je gurnula glavu u dzak sa brasnom :roll:
ma,mislim da ce ona imati jos ispada te vrste...jedva cekam da ode,al bojim se da nece skoro.
btw,nije drezik pomogao mej nego melani pa je ona nesto ishisterisala(po obicaju) :roll:
laura87
12.04.2005., 17:04
[quote="laura87
Obukla se ko neka darkerka
ma ono nije bilo darkerski...obukla se ko dileja,izmesala sve redom i stavila onaj grozni puder na lice...ko da je gurnula glavu u dzak sa brasnom :roll:
ma,mislim da ce ona imati jos ispada te vrste...jedva cekam da ode,al bojim se da nece skoro.
btw,nije drezik pomogao mej nego melani pa je ona nesto ishisterisala(po obicaju) :roll:[/quote]
Greska dok sam kucala...mislila sam na to kako me Mej nervira pa sam napisala njeno ime :wink:
Lucky girl
12.04.2005., 17:27
Melani vise nije htela da bude Melani,pa se malo unakazila.Obukla se ko neka darkerka,ofarbala se u crveno i pocela da se ponasa buntovnicki.Nije htela da razgovora ni sa kim,tek na kraju sa onim profesorom sto je na zameni.Anita,Rajan i Mej su kupovali karte za neki koncert,pa su se tad Anita i Mej zgotivile.Aurora(cerka onog profesora)se motala oko Carlija.I Drezik je odbranio Mej od nekog idiota u Jazbini.
Hvala,ali mislila sam na onu epizodu kad je drazik radio na bazenu.Tu me interesuje da li je muvao katarinu i sta je na kraju bilo?Ali hvala za trud,iako sam je gledala,ali me interesuje ono sa bazenom.Sorry ako te maltretiram. :wink: :cry: :D
SumMer_Jam
12.04.2005., 17:38
Ja se ne secam kraja te epizode. Ja STALNO mesam Mel i mej,cak i sad.moram da kazem celo ime(Melani)da bih znala.Bljak kakva je bila meL. A ona Aurora,jel nece valjda ona dugo da ostane?ili je bila "prolaznik" u epizodi? :?
laura87
12.04.2005., 19:36
Hvala,ali mislila sam na onu epizodu kad je drazik radio na bazenu.Tu me interesuje da li je muvao katarinu i sta je na kraju bilo?Ali hvala za trud,iako sam je gledala,ali me interesuje ono sa bazenom.Sorry ako te maltretiram. :wink: :cry: :D
Nije je muvao,samo ju je bespaltno provukao na bazen.A on je spasio nekog klinca,pa su novine htele da ga intervjuisu,al na kraju je sve propalo jer je on na pocetku slagao da ima dozvolu za spasioca... :wink:
Lucky girl
12.04.2005., 20:23
Nije je muvao,samo ju je bespaltno provukao na bazen.A on je spasio nekog klinca,pa su novine htele da ga intervjuisu,al na kraju je sve propalo jer je on na pocetku slagao da ima dozvolu za spasioca... :wink:
Thanx...Mislim da ce ta Aurora i njen otac da odu ubrzo.Pa on je samo zamenik ove Roni.Meni je Aurora bas slatka.. :wink:
Banshee
12.04.2005., 20:31
Ja se ne secam kraja te epizode. Ja STALNO mesam Mel i mej,cak i sad.moram da kazem celo ime(Melani)da bih znala.Bljak kakva je bila meL. A ona Aurora,jel nece valjda ona dugo da ostane?ili je bila "prolaznik" u epizodi? :?
sad ce oni da odu,mozda ih nece ni veceras biti,nisam sigurna,ali u svakom slucaju nisu dugo ostali...
Lucky girl
13.04.2005., 01:25
Kako tuzna epizoda...Drazik je bio presladak...Ma u ovoj epizodi su mi svi bili slatki,cak i Melani iako je ruzna kao djavo... :wink: Bas sam se raznezila... :cry:
otisla je aurora, hvala bogu, zao mi bilo katarine kad se ova smuvala sa carlijem. zaboravila sam kako ce katarina da reaguje kad se carli bude smuvao sa anitom. znam da ce drezik da poludi.
sinoc je bilo dobro, anita je super odglumila.
ali ona mej i rajan, nemaju pojma. izveshtacheni.
8)
SumMer_Jam
13.04.2005., 16:24
JA NECU VISE DA CITAM SVE OVO,JER NE VOLIM DA ZNAM STA CE BITI!GLUPO MI JE DA ZNAM JER VOLIM DA GLEDAM I DA SE PITAM STA LI CE SAD BITI,A VI SVE NAPISETE.
JA ne mogi da setim sta ce biti sa Katarinom i Carlijem na kraju. Da li ce oni da odu zajedno? Uopste ne mogu da se setim.
pa eto ja bih ti rekla, medjutim neki se bune sto pisemo sve sto ce biti, tako da cu ja od sada da cutim.
:( :cry:
Lucky girl
13.04.2005., 17:12
Iako znam sta ce na kraju biti,trebalo bi zbog drugih da se cuti.Zato radoznali-SUZDRZITE SE!!!! :wink:
Banshee
13.04.2005., 20:02
JA ne mogi da setim sta ce biti sa Katarinom i Carlijem na kraju. Da li ce oni da odu zajedno? Uopste ne mogu da se setim.
oni koji nisu gledali nestasne ranije,neka ne citaju moj post :D :lol:
otici ce zajedno i to negde pred kraj skolske godine jer ce ket da dobije valjda neki posao ko igracica,pa ce carli da shvati ko je "ljubav njegovog" zivota i da ode sa njom .
ja juce gledala samo 10 minuta,tako da nisam videla "znacejne trenutke" :lol:
kako se dogodila nesreca?ne mogu da se setim...
sorry-za one koji nisu gledali,al ne mogu da se suzdrzim da ne odgovorim na pitanje :oops:
neka mi neko kaze sta je bilo juche, nisam gledala.
znam otprilike sta je bilo ali zanima me od a do sh sta je bilo, neka mi neko kazeeeeeee. :D
neka mi neko kaze sta je bilo juche, nisam gledala.
znam otprilike sta je bilo ali zanima me od a do sh sta je bilo, neka mi neko kazeeeeeee. :D
Hvala na odgovoru!!!!
:D :D :D :D :D
Joooj zeznula sam se!
Banshee HVALA NA ODGOVORU!!! :)
Lucky girl
15.04.2005., 00:35
Nisam gledala Nestasne veceras,jer sam ucila,ali gledacu sutra reprizu.Nemoj da neko isprica sta je bilo,jer cu da ga ubijem... :wink:
Salim se..Mada pretpostavljam da je nesto u vezi sa Anitom i Carlijem. :lol:
Ali nemojte ipak nista jos da kazete. :P
Evo necu da kazem sta je bilo sinoc, ali, ali, kako mi je bio sladaaaaaaaaaaaaaaak.
Lucky girl
15.04.2005., 18:54
Evo necu da kazem sta je bilo sinoc, ali, ali, kako mi je bio sladaaaaaaaaaaaaaaak.
Sad ces morati.Uspavala sam se,tako da nisam videla. :cry:
Salim se......
Ako neko hoce,moze ukrtako da mi isprica....
laura87
16.04.2005., 15:40
oni koji nisu gledali nestasne ranije,neka ne citaju moj post :D :lol:
otici ce zajedno i to negde pred kraj skolske godine jer ce ket da dobije valjda neki posao ko igracica,pa ce carli da shvati ko je "ljubav njegovog" zivota i da ode sa njom .
ja juce gledala samo 10 minuta,tako da nisam videla "znacejne trenutke" :lol:
kako se dogodila nesreca?ne mogu da se setim...
sorry-za one koji nisu gledali,al ne mogu da se suzdrzim da ne odgovorim na pitanje :oops:
Nece oni otici na kraju godine,vec za nekih desetak epizoda,neposredno pre nego sto ostatak ekipe predje u drugu skolu kada se Hartley zatvori...Da,secam se scene kad je Carli jurio ko bez glave da stigne na autobus kojim je Katarina odlazila :D
laura87
16.04.2005., 15:42
JA NECU VISE DA CITAM SVE OVO,JER NE VOLIM DA ZNAM STA CE BITI!GLUPO MI JE DA ZNAM JER VOLIM DA GLEDAM I DA SE PITAM STA LI CE SAD BITI,A VI SVE NAPISETE.
Sorry,ja uvek zaboravim da ti sad prvi put gledas :wink:
Whitesnake
17.04.2005., 02:37
Za sve one koji "hvataju" suboticku "Super" televiziju ova serija se emituje svakim radnim danom od 23:05(repriza 12:00)i obrenovacku "Mag" televiziju od 18:00(repriza 11:00).Ako ima zaiteresovanih koji snimaju ovu seriju neka mi se jave radi razmene epizoda ili radi porudzbine!
laura87
21.04.2005., 12:34
Jel bilo sinoc ili ne?
nazalost,ne.
gledam sinoc i mislila sam da ce neko da reaguje sto su anita i carli zajedno, kad niko nista, bas glupo.
kad ce neko da odreaguje? katarina ili drezik? kad? veceras?
laura87
22.04.2005., 11:03
gledam sinoc i mislila sam da ce neko da reaguje sto su anita i carli zajedno, kad niko nista, bas glupo.
kad ce neko da odreaguje? katarina ili drezik? kad? veceras?
To je i meni bilo cudno...ne znam...samo se secam da ce Drezik poceti opet da se muva oko Anite kada se bude ponudio Carliju da mu popravi kola.
Iako je bila prikazivana pre 8 godina to je bila moja omiljena teen serija(bio sam tinejdzer).Secam se skorp svih likova(Drezik,Katarina,Bolton,Rajan,Mej...)Bilo bi super kada bi se reprizirala