Vidi punu verziju : VENECIJA
sramica
26.06.2003., 21:11
JA SAM ZA V E N E C I J U
TAMO JE TAKO ROMANTICNO I LEPO
Bio sam tamo dva puta,ali veruj mi samo je prvi put nezaboravno...drugi put vec kvari utisak:)
vlamarcan
13.07.2003., 14:37
NIJE VALJDA!? SAD SAM SE RAZOCARALA ! :cry: ISLA SAM PROSLE GODINE I BILO JE PREDIVNO !!! ZATO SAM OBECALA SEBI DA MORAM OTICI OPET !!!! NADAM SE DA NECU POKVARITI PRVI UTISAK... :roll:
Mene za Veneciju veze samo 90 evra koju su mi uzeli za gondolu i to na prevaru...idi u Bolonju ili Milano, tamo je strava
Mene za Veneciju veze samo 90 evra koju su mi uzeli za gondolu i to na prevaru...idi u Bolonju ili Milano, tamo je strava
Meni je najlepsa bila Verona-neponovljivo!!!-ako neko hoce da mu posaljem neku od slika Verone nek ostavi mail.
Bila sam nekoliko puta u Veneciji, i pre par godina i sad skoro i uvek mi je bilo lepo . Poslednji put sam htela da proverim utisak iz mladjih dana i verujte jos mi je lepsa i interesantnija.
TINA - BG
15.10.2003., 04:25
8)
rimljanin
08.11.2003., 22:41
venecija je super, cudi me da su te toliko zavrnuli za gondolu,
:?:
verona je isto super,
medjutim ako imate priliku da se spustite u rim
to je tek velicanstveno, da ne kazem bozanstveno.
u bari i na onu obalu ne idite ni dzabe,
:x
sretno
rimljanin
08.11.2003., 22:44
venecija je super, cudi me da su te toliko zavrnuli za gondolu,
:?:
verona je isto super,
medjutim ako imate priliku da se spustite u rim
to je tek velicanstveno, da ne kazem bozanstveno.
u bari i na onu obalu ne idite ni dzabe,
:x
sretno
bojanaPA
14.11.2003., 23:55
venecija je prelepa!!!voznja gondolom kroz veneciju je nesto sto niko ko poseti ovaj grad ne sme popustiti!!!osecaj je fenomenalan!kada vec posetite veneciju produzite do firence,necete se pokajati!!!obavezno posetite park iza palate piti! :wink:
Kada sam bio tamo bila je naka opasna poplava, camce su vozili po sred ulice. :roll:
:D :D :D
фигхтер
15.11.2003., 02:49
Kada sam bio tamo bila je naka opasna poplava, camce su vozili po sred ulice. :roll:
:D :D :D
и ти си то приметио? :wink:
JA SAM ZA V E N E C I J U
TAMO JE TAKO ROMANTICNO I LEPO
Da li neko zna sta znaci kad sanjas da si u Veneciji
s.milovanovic.tin.it
19.12.2003., 19:08
zdravo . ma imas pravo za veneciju supeer je mnogo intersantan grad . blizu sam u trstu sam ali mi nije daleko ni problem da odem tamo kada hocu . zabari imaju pravo kada kazu ako nisi bio u rimu firenci i veneciji onda nisi bio u italiji tosu ta tri grada koji mislim ne samo u italiji nego i sire najposeceniji turistima . venezija je predivna.pozdrav ,. cao.
Red Star
09.01.2004., 01:58
Vlax salji neke slike iz Verone na jagodaki@ptt.yu
pih ko ne voli italiju:)
10.01.2004., 01:55
Bio sam tamo dva puta,ali veruj mi samo je prvi put nezaboravno...drugi put vec kvari utisak:)
heh ma da l' je moguce da drugi put kvari utisak:)))...
koliko god puta sam bila bilo je lepo i sto vise ides uvek otkrijes neke nove lepe delove :lol: 8)
Goscica
23.01.2004., 23:08
Bila jednom i mislim da bi u nju otisla jos 100 x kada bi mi se ukazala prilika....
Ma, u njoj se uvek moze uzivati!!!!
malinero
20.02.2004., 22:09
Venecija je super.Isplati se u decembru ili januaru otiči tamo jer je tada jeftino spavati u hotelu.hotel** ili *** košta cca 60-90 eura na dan sa doručkom i u centru.Isto se isplati sa vozom iz Monfalcona.Avto pustiš na parkingu 50 metara od stanice koji je gratis.Platiš kartu 8 eura i povede te voz do centra Venecije.U Trstu je več problem besplatni parking pa zato iz Monfalcona.Voz ide svaki sat.
CIAO
dreamcatcher
25.02.2004., 00:10
Bila sam u Veneciji i bilo je super ali sam vise odusevljena Firencom, mada ne bih mogla da zivim ni u jednom od tih gradova, oni su mi nekako samo za "kraci" boravak - onoliko koliko ti je potrebno da obidjes sve sto je bitno...
Bila sam nekoliko puta u Veneciji, i pre par godina i sad skoro i uvek mi je bilo lepo . Poslednji put sam htela da proverim utisak iz mladjih dana i verujte jos mi je lepsa i interesantnija.
Ja bih volela da mi posaljes slike.
Meni je najlepsa bila Verona-neponovljivo!!!-ako neko hoce da mu posaljem neku od slika Verone nek ostavi mail.
Izvinjavam se Katici, greska. Zamolila bih vlaxa da mi posalje slike. Hvala
Izvinjavam se Katici, greska. Zamolila bih vlaxa da mi posalje slike. Hvala
Cao..dugo me nije bilo...izvinjavam se red star sto joj(mu) nisam poslao slike jos uvek ali tek sam sad video poruke,poslacu i njemu i Kliu za neki dan dok pronadjem diskove sa skeniranim slikama.
luckastalutkica
15.08.2006., 02:29
......To je bila gondola, tamni simbol nekad silne zivotne radosti ovog grada koji je nekad doneo zakon da se gondole mogu bojiti samo crnom bojom jer bi se inache njihovi vlasnici upropastili nadmecuci se u raskoshi ukrashavanja.
Prostorija je bila ispunjena ruzichastim svetlom predvecherja kakvog ima samo u Veneciji.Voda je bila plava i mirna, ali je dizala i spushtala nizove gondola kad bi neki vaporeto prispeo i pristao pred San Zakarijem.
Prve sijalice zasvetleshe belo i izgubljeno u svom tom rumenilu i plavetnilu sve do narandzastih signalnih svetala koja oznachavaju plicake shto su se kao neki svetleci djerdan obavili oko vrata San Djordjo Madjore.Ovde nema nichega shto bi choveka moglo da samelje.Sve je tako strano i charobno.
i meni se Venecija jako dopala
DjuraMornar
25.08.2006., 14:33
Venecija je lepa....i glupo bi bilo mreci nesto drugo...prelepa je....ustvari mislim da je najlepsi dan mog zivota bio kada smo vozili ceo dan i pa noc i negde u 3 ujutru usli u Veneciju ....ona tabla na kojoj pise "VENECIJA" pa dugacak most ...nije bilo zive duse....presli smo taj most kolima ,grad je spavao....naravno nismo mogli unutra jer nismo znali gde da ostavilo kola ,a i vec smo bili slomljeni...otisli smo da pronadjemo hotel...ali taj most ,ta table...te noci...nesto su sto cu sigurno pamtiti celog zivota.Valjda zbog osecaja slobode kojim osetis ...ne znam...
Ali moj omiljeni grad nije Venecija....to je jedan mali gradic koji se zove Albano...pored Rima...i naravno Napoli...
Guru_NS
25.08.2006., 16:17
Venecija stvarno oduzima dah...sa svojom romanticnom energijom...kojom odise...uzurbanoscu preko dana i mirom i tisinom preko noci...odusevila me je...posebno male i povucene ulicice pune radnj, suvenirnica, restorancica kada zadjes u njih sa bucnog trga...Voznja gondolom je prelepa...A dva grada koja su mi isto lepa, imaju dusu, a i kulturno-istorijske spomenike su Rim i naravno Firenza...koja je prelepa...
mica zr
27.08.2006., 14:16
Ako imate neke zanimljive slike iz Venecije Verone i sl. saljite na stancic@mgnet.co.yu
Don't_call_me_baby
27.08.2006., 19:17
Ja sam bila i u Veneciji i u Veroni proslog leta ako neko zeli poslacu mu slike...
Salvadore
27.08.2006., 23:28
Venezia bella e` un po triste....
Dragi moji,ukoliko idete kolima ostavljate ih jedno par km.od Venezie.Put nastavljate pesaka.Nikako ne pijte i ne jedite na Trgu San Marko,opaljuju po usi,Posetite obavezno fabriku stakla Murano,predivna je prava atrakcija.Pored kanala pomalo smrdi,ali je zanemarljivo.Videcete sve zive rase,ceo svet u malom :) .Meni se dopalo,a vama? Sobzirom da sam ziveo u Italiji isao sam cesto do Venezie,tako da meni to vise i nije neka atrakcija.Lepo se provedite,pa pisite...
DjuraMornar
28.08.2006., 00:30
Venezia bella e` un po triste....
Dragi moji,ukoliko idete kolima ostavljate ih jedno par km.od Venezie.Put nastavljate pesaka.Nikako ne pijte i ne jedite na Trgu San Marko,opaljuju po usi,Posetite obavezno fabriku stakla Murano,predivna je prava atrakcija.Pored kanala pomalo smrdi,ali je zanemarljivo.Videcete sve zive rase,ceo svet u malom :) .Meni se dopalo,a vama? Sobzirom da sam ziveo u Italiji isao sam cesto do Venezie,tako da meni to vise i nije neka atrakcija.Lepo se provedite,pa pisite...
Zasto da ostave kola par kilometara od Venecije??
Mi smo parkirali na parkingu ,onom pre no se udje u sam grad...i sve je ok...Naravno ako si smesten negde okolo ,pa ti parking treba onoliko koliko ti treba da vidis grad....ne i ako spavas u istom...onda je verovatno preskupo....Platili smo ...hm....2 E sat mislim...oko 10 e...nije strasno....
Salvadore
30.08.2006., 08:07
Zasto da ostave kola par kilometara od Venecije??
Mi smo parkirali na parkingu ,onom pre no se udje u sam grad...i sve je ok...Naravno ako si smesten negde okolo ,pa ti parking treba onoliko koliko ti treba da vidis grad....ne i ako spavas u istom...onda je verovatno preskupo....Platili smo ...hm....2 E sat mislim...oko 10 e...nije strasno....
Ma da sve zavisi od potreba i gde se nalazis,naravno da ne moras da ostavljas kola par km.mze naravno i u garazi ispred grada