Vidi punu verziju : Da li ste ikada plakali zbog filma?
giselle
04.03.2007., 16:25
Da li vas je ikada neki film naveo da placete, i koji? Zasto? Koja scena..?
giselle
04.03.2007., 16:30
Mene rasplace Brave heart, svaki put kad ga odgledam. Preciznije, scena kada ga muce i kao vrhunac, dok se spusta satara ka njegovom telu (in slow motion), njemu se prikazuje lik njegove ljubavi, vidi je u gomili...oboje se nasmeju...oh, ta ljubav...i kada mu ispadne njena maramica iz krvavih ruku.. :cry:
polarnimeda
04.03.2007., 16:44
mene je kada sam bio mali rasplakalo sto sam propustio jednu epizodu nindza kornjaca!
giselle
04.03.2007., 16:57
ahahah, medo...nadam se da si preboleo :D
Da dodam i Titanik, ipak je srceparajuci, kol'ko god mi po njemu pljuvali da je ko spanska serija...naravno, mislim na drugu trecinu filma, kad pocinje panika..i kraj kada leo umire...i scena kada toj babi onako prikazu oci zoomirano...sa sve ispucalim kapilarima..da publika jasno procita patnju i bol koju je jadna-ne-bila prezivela...
S_K_V_O
04.03.2007., 17:17
ihaaaj koliko puta...prvi put jos onomad kad je lesi toboz poginuo a ja mislila stvarno...valjda je upao u neku reku. nisu mogli moji nikako da me ubede da ce preziveti.
MadonnaGirl
04.03.2007., 17:21
titanik
placem ko niko kad god ga gledam
Ja stalno placem kad gledam filmove... ali ne zato sto je prica tuzna nego od srece i lepote... kad je dobar film. A one scene koje bi trebalo da budu srceparajuce me nerviraju i postajem agresivna - najbolji primer bi bili "Ljubavna prica", "Sjaj u travi" ili "Prohujalo sa vihorom"
Eternal
04.03.2007., 18:25
Zelena milja. Ceo film,ali ceo sam otplakala i to ono,zesce. A gledala sam ga tri puta dosad, i svaki put je to bilo suza dok ne dehidriram. E tu je i Titanik,secam se da je RTS prikazivao za vreme bombardovanja,pa sam ja onu scenu kad camac trazi prezivele,pa vide onu smrznutu zenu sa detetom u vodi, sanjala i proplaka zbog tog deteta.. I ono kad su ljudi padali sa broda. Nisu mogli da me ubede da su to lutke,a ne pravi ljudi. I naravno, ono kad Dzek umire. Joooj majko mila,kad se setim...
giselle
04.03.2007., 18:30
Eternal, zao mi je ali mozda ces veceras opet plakati! Imas na RTS1 Zelenu milju u 21h... E da, secam se kad su pustali Titanik za vreme bombardovanja...*** to uopste nije humano...staju nam na zulj...A bio je i pre par nedelja opet...dobro je uradjen film.
Eternal
04.03.2007., 18:37
Film je odlican (pa mislim 11 Oskara nije malo...).
Videh danas najavu, ali sumnjam da cu da gledam. Sto je sigurno,sigurno je. :)
Sad se setih filma "A Walk To Remember",glumi ona Many Moorei ona boluje od leukemije. E pa plakala sam kad je onaj njen decko trazio pomoc od oca,pa mu tasj pomogao,pa decko ode da mu se zahvali,bla bla, znam da su glumci plakali k'o kisa, saosecala sam s njima (moj deka boluje od leukemije... :( )
giselle
04.03.2007., 18:42
Uzas.....ne znam koji je to film..ja cu verovatno pogledati z.milju jer nisam nikada...javicu dal sam suze ronila..
azerbejdzan
04.03.2007., 18:42
A sta ako jesam, aaa, je l` to mozda sramota i veliki djecaci plaaacuuu! Ne sjecam se koji film, niti scene! Je*em li ga samo znam da sam rikao!
DeMeNtOr
05.03.2007., 00:23
Jedino sam plakao kad sam gledao zelenu milju - scena kad crnac ide prema smrti......
Drugi film na koji sam plakao je Gladiator kad on na kraju umire....
Plakao sam kad sam gledao Date Movie - ipak je to jedan i po sat mog zivota.....
Marauder
05.03.2007., 00:26
Lock Up, kada panduri uniste crvenog '64 Mustanga. :lol:
Lana M.
05.03.2007., 00:36
titanik
placem ko niko kad god ga gledam
I ja isto...
zoranpetrovic84
05.03.2007., 01:04
Cinema Paradiso(ziv se isplakah) - kada se vraca u rodno mesto i seta se po spaljenom bioskopu...ah :( :( :(
Drustvo mrtvih pesnika
Zelena milja
...
Ima ih milijardu, ali ovih mogu trenutno da se setim...
U potrazi za Nedodjijom ...:( kraj jakoooooooo tuzan :(
mrs depp
05.03.2007., 01:13
Engleski pacijent...osvojio 11 oskara
man who cried.......ima ih mnooogo...setim se kad ih vidim
mrs depp
05.03.2007., 01:36
jel gledao neko THE BRAVE?? johnny depp glumi i režirao je....glumi i Marlon Brando
Спадам у ону публику која се од срца смеје смешним сценама и исто тако из свег срца и искрено плаче кад је нешто потресно и дирљиво... Пошто је поменут Титаник, ето то је један од филмова на којима сам плакала. :cry:
gost 10000
05.03.2007., 11:06
kad sam bio mali na ratne filmove..............kad mi ubiju junaka ili mu nanesu neku nepravdu.............. poslednjih godina me malo uzdrmao korejski zastave...mnogo dobar film..
Eternal
05.03.2007., 11:58
Zaboravih da napomenem "U potrazi za Nedodjijom". Glumi isto Dzoni Dep,a plakala sam kad je ona zena,devojka,sta li je vec,umrla , pa onaj mali njen sin bio na njenom grobu i plakao. Sto rece vec neko, kad vidim da na filmu neko place, ja se nekako saosetim pa i ja krenem,... :)
Arnold_Layne
05.03.2007., 16:38
My Life, ono sa Michael Keatonom
uf!!
tarabica
05.03.2007., 21:46
Juce kad sam gledala Zelenu milju, zamalo da zaplacem, jedva sam se suzdrzala :D odlican film
goldfish
05.03.2007., 22:08
forest gamp, scena kad on ode kod dzeni, kad sazna da imaju sina i kad je pita jel pametan :cry:
GhostGirl
05.03.2007., 22:15
Ja sam plakala kad sam gledala (necete verovati) Evgenije Onjegin....
Cek da se setim......A da! Magle Avalona...Joj, kad se samo setim....Ali oba bih mogla ponovo da gledam.....Vecito sam plakala uz jedan crtani i to Bambi.....Plakal sam uz LOTR-a....Ne znam, mislim da sam jos plakala, ali se ne secam sada...
lily-sid
05.03.2007., 22:25
...ma da... uz mnoge...suze jednostavno same krenu... a sto je najcudnije, bas i nisam neka placljivica...
ja sam uvek placem dok gledam partizanske filnove kad ubiju Batu Zivoinovica :lol:
Bony_90
06.03.2007., 21:19
Zelena milja, odlican je. Ceo film sam plakala, svaka scena mi je bila tuzna (svaki koji je isao na elektricnu stolicu bilo mi ga je zao, bilo mi je zao kad je onaj kreten zgazio misa a najvise crnje...)
Arnold_Layne
07.03.2007., 01:08
ja sam uvek placem dok gledam partizanske filnove kad ubiju Batu Zivoinovica :lol:
znači nikad nisi plakao?
lily-sid
07.03.2007., 01:17
...a jel od...srece? :shock: :lol: :lol:
mrs depp
07.03.2007., 01:32
Onjegin i Ralf Fajns....sjajan film
ForeverAngel
07.03.2007., 02:33
Gledala sam zadnje Zelenu milju... :-( Tuzni su mi jos: Titanik, Ples u tami (sa Bjork), Spasitelj, Prohujalo s vihorom, Raspucin, Stradanje Isusovo (scena kada mali Isus pada,a majka pritrcava da ga podigne), Bambi, Snupi, vrati se kuci, Bilo jednom u Americi, Ptice koje nikad ne polete :cry:
ForeverAngel
07.03.2007., 02:38
Ej Zikice, meni Bata dodje neki deda! Zato bez zezanja!
ja se nikada ne zezam :mrgreen:
uvek sam mrtav ozbiljan :lol:
bolje biti mrtav pijan nego mrtav trezan :D
dosta filmova me je raskplakalo....
al najvishe - ~jesen stizhe dunjo moja~,~blistavi um~, ~chud. sudbina amelije pulen~. ~zelena milja~, ~veshtachka inteligencija~ (kraj je...:cry: ), ~lorenzovo ulje~...
ima ih josh, al ne mogu sad da se setim....
snaja88
07.03.2007., 16:23
Ufffffffff............pa naravno da placem! Uvek se u potpunosti unesem u film, tako da nije cudo
Inace, ima toliko filmova da sad ne mogu da ih nabrajam, neki drugi put mozda
mrs depp
07.03.2007., 21:24
užasno tužan -Šta izjeda Gilbert Grejpa....tu glumi Depp momka koji se brine o celoj porodici,ćale im je umro,keva enormno debela pa ne hoda,a Leonardo di Kaprio je tu klinac koji je zaostao u razvoju....to je leonardu jedna od najboljih uloga
Jeca_90
07.03.2007., 21:29
Mene rasplace Brave heart, svaki put kad ga odgledam. Preciznije, scena kada ga muce i kao vrhunac, dok se spusta satara ka njegovom telu (in slow motion), njemu se prikazuje lik njegove ljubavi, vidi je u gomili...oboje se nasmeju...oh, ta ljubav...i kada mu ispadne njena maramica iz krvavih ruku.. :cry:
To je i za mene najtuznija scena ikada.Tu sam maltene jecala,a inace slabo placem na filmove.
Meseceva_kci
07.03.2007., 21:44
...The Wall...
mrs depp
07.03.2007., 21:56
Zaboravih da napomenem "U potrazi za Nedodjijom". Glumi isto Dzoni Dep,a plakala sam kad je ona zena,devojka,sta li je vec,umrla , pa onaj mali njen sin bio na njenom grobu i plakao. Sto rece vec neko, kad vidim da na filmu neko place, ja se nekako saosetim pa i ja krenem,... :)
depp je tu dobio oscara
Trilijan
07.03.2007., 22:05
Ja sam plakala kad sam gledala Onjegina-ali to je bilo zbog razloga koji nemaju veze sa Onjeginom.
Inace nikad nisam plakala samo zbog filma.
Malo mi je falilo da zaplacem kad sam gledala The Elephant man.Bila sam sokirana stvarno.
I Dogville-stvarno je extra potresan film.
HECTORIUS
08.03.2007., 18:53
Ja sam plakao na "Best of Gina Wilde"...zato sto nisam bio tamo...
MKMONTENEGRO
08.03.2007., 22:21
Plakala sam dosta puta...Uz filmove Nikolasov dar,Hrabro srce,Titanik,Djevojka od milion dolara...itd...
skate_bitch
08.03.2007., 22:40
Nisam plačljivica i MRZIM da plačem, akad plačem - uglavnom plačem uz drame i komedije. :D
Najviše sam plakala kad sam gledala "The Green Mile" - naj drama ikada snimljena!
Uz "Titanic" nikad nisam plakala i taj film mi je neverovatno glup. Ne znam zašto je tako tužan da svi plaču kad ga gledaju... :roll:
Billie Jean
08.03.2007., 23:38
Nikada ne placem zbog filma !!
million dollar baby, illusionist ?!
nisam placljiva inache... ova 2 me nekako pogodila...
LPhoklica
09.03.2007., 17:28
jesam i kako vreme prolazi plačem sve više
LPhoklica
09.03.2007., 17:28
kada sam bila malo manja
redovno mi je bilo neprijatno pored devojčica
koje su plakale
LPhoklica
09.03.2007., 17:29
ja sam htela, ali nisam mogla
На претходној страни сам поменула Титаник, јер је већ био поменут, па ми је први пао напамет, али највише сам плакала гледајући филмове Сурова романса и Варљиво сунце... :cry:
Sehnsucht
09.03.2007., 22:34
Green mile, Forrest Gump, Spasitelj, i jos X drama.
Almeida
10.03.2007., 15:17
Na skoro svim partizanskim filmovima...Armagedon, ona scena pri kraju kad se Brece Willis oprasta od Liv Tayler me malo potresla...
medved_bg
13.03.2007., 15:22
I dan danas plačem kao malo dete kad gledam "Beli očnjak"...
...i više neću da ga gledam...eto.
pirratica
17.03.2007., 12:08
ja uwek plachem uz titanik i neshto mi tuzhan treci deo LOTR,preplachem pola filma:(
The_Great_Dreamer
22.03.2007., 00:23
Cim sam videla ovu temu, odmah sam se rasplakala... :p
Engleski Pacijent i Amelija :cry: :cry: :cry:
Mali_Oglasi
22.03.2007., 00:30
Mislim da nisam ni jednom zaplakao, ili to ili ne mogu da se setim...
*Anchy*
22.03.2007., 12:22
Titanik, kraj Armagedona, Džeri MekGvajer... Ma na sve filmove ridam!Na svee!
Malo mi treba da zaplacem dok gledam film. Ne mora da bude tuzan da bih zaplakala, moze i da bude neka lepa, romanticna, puna emocija scena..
Evo nekih :
1. Zivot je lep
2. Pijanista
3. Strsljen
4. Porodicni covek
5. Mandolina kapetana Korelija
6. Jesen stize Dunjo moja
7. i jos mnogo njih....................................
harvester
23.03.2007., 12:15
e necete mi verovati,ali placem na kraju terminatora 2...u onoj sceni kad svarci odlazi da se istopi
~FaLLeN_AnGeL~
23.03.2007., 16:36
Ja uvek uz Titanic...Uglavnom na poslednjoj sceni...
Ne, ali sam se bas izbedacio kad sam gledao Zelenu Milju !
aleksandra_93
24.03.2007., 15:49
pre sam plakala kad sam gledala titanic....i jednom John.Q...valjda se tako zove
Eternal
24.03.2007., 16:22
Million Dollar Baby, od one scene kad pada na stolicu i lomi kicmu pa do kraja filma. Mislim da nemam snage da gledam ponovo... :|
*Anchy*
24.03.2007., 20:57
Zaboravila sam da kazem da placem i na Mandolinu kapetana Korelija
MarilynManson
24.03.2007., 23:00
Hahaha, kad sam bio klinac, film "Hrabro Srce" ;) :D
Principessa
26.03.2007., 12:18
definitivno najvise zbog- "Sibirski berberin"... zatim su takodje tuzni "Engleski pacijent", "Pijanista", "Zivot je lijep", 'Zelena milja", "Ubisto s predumisljajem"...
zoranpetrovic84
27.03.2007., 03:23
Bas malopre pogledah 'Mapa ljudskog srca'...doduse na preskoke, ali opet je bilo tuznih scena... :( :(
^Nikola^
28.03.2007., 15:41
Nikada nisam bas plakao jer ni ovako ne placem skoro nikad... ali, da sam gledao filmove i plakao koliko bi trebalo, napravio bih poplavu :lol: bilo je samo dve takve scene...
Prva, na kraju filma Rekvijem za snove kad prikazuju jednog po jednog kako su svi zavrsili...to je jedan od najboljih filmova koje sam gledao, a sigurno najjaci u tom smislu.
Drugo, necete verovati, film Muva 2. Film je glup i nikad nisam odgledao celog, samo nekih 15-ak minuta sam odgledao... kada je onaj raspadnut pas tamo ispod, i ovi mu spuste da jede... i on pokusa da se dovuce do cinije, al ne moze, na kraju se jedva dovuce i prospe ciniju, ili bar jedan deo ne secam se :( :( :( e, tu su mi oci bile bar triput vece nego inace, al nisam plakao, *** bolje bih se osecao da jesam... ko je video scenu znace :(
ALPENGIRL
29.03.2007., 01:26
- Notebook
- Lost and delirious
- Braveheart
- Kabhi Khushi Kabhie Gham
- Like Water For Chocolate
- Blood And Sand / Sangre y arena (1989.)
- Diarios de Motocicleta
- Sea Inside / Mar Adentro
- Jamila (1994.)
- La Vita E Bella
. . .
Pijanista, Svadba mog najboljeg druga, Amelia Pulen...
damnjan
31.03.2007., 03:47
Original postavio giselle
Mene rasplace Brave heart, svaki put kad ga odgledam. Preciznije, scena kada ga muce i kao vrhunac, dok se spusta satara ka njegovom telu (in slow motion), njemu se prikazuje lik njegove ljubavi, vidi je u gomili...oboje se nasmeju...oh, ta ljubav...i kada mu ispadne njena maramica iz krvavih ruku..
to je da se useres.... i MAN ON FIRE kraj kad mu ono dete potrci u hug i na sredini kad pobedi u plivanju kad mu skoci opet u hug ali nisam plakao,ali zamalo....i jednom sam plakao kad sam bio mali kad je nekom majmunu koga su mnogo voleli i cuvali i pazili i mazili riknula desna strana i posle je on riknuo :(
e necete mi verovati,ali placem na kraju terminatora 2...u onoj sceni kad svarci odlazi da se istopi
:-) sad me podseti,i ja sam plakala gledajuci tu scenu!!!
plakala sam naravno i za mnogo spominjani Titanik,Forest gamp,Prohujalo s vihorom,onda npr Devet i po nedelja kad Kim odlazi na kraju a Miki ostaje da broji do njenog povratka..
e da-jedna devojka je spomenula Lost and delirious,super film!!!
ALPENGIRL
01.04.2007., 00:25
da.. odlican je...
ali PREVISE tuzan........
dilinkuca
03.04.2007., 15:08
Ubedljivo me najvise potrese Breaking the Waves. Plakala sam i gledajuci Do kraja sveta, Nebo nad Berlinom, Misticna reka, 21 gram...
Devojka od milion$,Engleski pacijent i svi filmovi gde zivotinje umiru.
tarabica
03.04.2007., 21:00
Veštačka inteligencija - film nije nešto poznat i popularan, ali ja uvek budem :sad: kad ga gledam. Ceo film je tužan i depresivan, ne može da se izdvoji jedna scena. Bio je skoro na Pinku.
S_K_V_O
03.04.2007., 21:29
os mi prepricas sta je bilo otkad je upao u reku pa do kraja i pocetak pre nego sto ga je majka napustila? :D
tarabica
03.04.2007., 21:47
E ovako...početak on je običan dečko, ali pravi probleme roditeljima, prosipa mamin parfem i još gore uplaši se i povuče u bazen brata, njih dvojica se dave, i roditelji izvlače brata dok on ostaje na dnu i sve to vidi. Tada odlučuju da je opasno da ga zadrže i mama ga vodi u šumu. A kraj kad su došli helikopterom do plave vile dolazi ledeno doba koje traje hiljadama godina, on sve vreme moli plavu vilu da ga pretvori u pravog dečaka. Na kraju dolaze vanzemaljci i izvlače ga, a pošto je ljudska rasa izumrla, on im je neobično dragocen. Mogu da čitaju njegove misli, tako da su rekonstruisali stan u kome je živeo. Njegova želja je da mu vrate majku u život, ali oni ne mogu da je vrate za stalno, još nemaju tu tehnologiju. Ipak, on ih moli da je vrate makar na jedan dan, iako na da će ona posle tog dana zaspati i umreti. Oni je vraćaju, i on provodi jedan savršen dan sa majkom (ona ne zna otkud je tu, misli da se jednostavno probudila), prave tortu, igraju se...Na kraju dana ona mu kaže da ga voli, i oni spavaju, a meda ih gleda :sad: to je to :D
http://www.jurassicdvd.com/catalog/images/PassionChrist.jpg
Skoro ceo film.
Covek slon i Covek koji je plakao.
Mislim, ta tri su mi bila udarna.
I setih se jos What Dreams May Come.
S_K_V_O
03.04.2007., 22:24
@tarabica
hihihih zar se toliko toga izdesavalo otkad je upao u reku? :shock: a ja mislila da je ono sto sam ja odgledala komplikovano :D pocela da prepricavam majci kakav sam film gledala i skroz se zapetljala. ja gledala do 3 i 15 am i zaspala. nista zato, uzimam ga ja ovih dana u zapcu pa cu odgledati. ;)
zoranpetrovic84
04.04.2007., 02:23
Sinema Paradizo
Meni je posle 'Stradanje Isusovo' bilo muka...
ALPENGIRL
04.04.2007., 03:46
dobro si me podesio...
da : STRADANJE ISUSOVO
i jos neko je pomenuo prelep film :WHAT DREAMS MAY COME
da,,,
setila sam se jos nekih :
LIKE WATER FOR CHOCOLATE
HOUSE OF THE SPIRITS
JAMILA
od domacih :
- braca po materi
- petrijin venac
Goldengaidin
04.04.2007., 10:56
Neverovatno koliko je ljudi plakalo na Stradanju Isusovom!! Bio sam u bioskopu, i od 100 plakalo je 90 sigurni, i to ne pomalo , nego u kontinuitetu. Meni je film malo tezak za stomak,ali ne i za plakanje.
Plakao sam malo uz Poslednjeg samuraja, scena kada ostanu Vatanabe i Kruz sami pred mitraljezom i posle. Plakao sam podosta uz ``playing by the heart`` (nekoliko lekcija o ljubavi) kada sam gledao prvi put. Mada u osnovi izbegavam takve filmove
ja zaplakala prvi put kad sam u bioskopu gledala film...bio je titanik secam se....sada, svaki put placem uz scenu iz Vatrenih ulica, kada na kraju filma Ide pesma sa koncerta...kao, prodje mladost, dodje starost, nista ti ne preostane i crknes...to je jedini film...
jelenaza
12.04.2007., 17:03
Ja jesam na drustvo mrtvih pesnika i na kasablanku
Sokolica_M
12.04.2007., 19:50
I ja sam plakala kad sam gledala ''Veštačku inteligenciju''. Drago mi je da čujem da nisam jedina. :)
Najviše sam plakala zbog filma ''Život je lep'' onog Italijana... Belinija (?)... Šta sve glavni lik čini da njegovo dete dobije utisak da je rat igra, da su oni u logoru da bi se igrali...
Evo, i sad se ježim...
Sećam se domaće serije koju sam pomno pratila i zbog koje sam mnogo plakala - ''Gore-dole''...
tarabica
12.04.2007., 23:11
Život je lep je posebno potresna priča, ali ima nekako optimističan stav :D mnogo mi se sviđa film.
aleksandra_93
13.04.2007., 12:04
mene je bila rasplakala jos zelena milja i jedan film davno sam ga gledala mislim da se zove prati svetlost il tako nesto...kad jedan mali dobije sidu...pa se bore za njega i tako dalje.....i malo me je rasplakao film John.Q
Sunflower girl
14.04.2007., 12:42
Veštačka inteligencija - film nije nešto poznat i popularan, ali ja uvek budem :sad: kad ga gledam. Ceo film je tužan i depresivan, ne može da se izdvoji jedna scena. Bio je skoro na Pinku.
Da, stvarno potresan film...uvek se rasplacem kad ga gledam...
Ne znam zasto, ali sam plakala dok sam gledala Troju...ona scena kada Prijam dolazi kod Ahila, da mu trazi sina Hektora...pa ceo taj dijalog mi je bio :cry: , mnogo tuzno...
A i dok sam gledala nas film Klopka...stvarno depresivan film...ceo film su mi oci bile pune suza...
...ima ih jos, nego ne mogu da se setim sad...
*Anchy*
15.04.2007., 14:30
da dodam film koji sam pre neki dan gledala: "Kaljevi mamba", kada onaj mladji brat, Sesar, umire :cry::cry::cry:...
celia3018
16.04.2007., 04:26
Na tu scenu sam plakala na sred bioskopa!!!!!!!!
celia3018
16.04.2007., 04:27
Ja stalno placem kad gledam filmove... ali ne zato sto je prica tuzna nego od srece i lepote... kad je dobar film. A one scene koje bi trebalo da budu srceparajuce me nerviraju i postajem agresivna - najbolji primer bi bili "Ljubavna prica", "Sjaj u travi" ili "Prohujalo sa vihorom"
Kad mi pomenu "Love story" dodje mi da porazbijam sve oko sebe. Uzasan i precenjen film!
celia3018
16.04.2007., 04:29
Zelena milja. Ceo film,ali ceo sam otplakala i to ono,zesce. A gledala sam ga tri puta dosad, i svaki put je to bilo suza dok ne dehidriram. E tu je i Titanik,secam se da je RTS prikazivao za vreme bombardovanja,pa sam ja onu scenu kad camac trazi prezivele,pa vide onu smrznutu zenu sa detetom u vodi, sanjala i proplaka zbog tog deteta.. I ono kad su ljudi padali sa broda. Nisu mogli da me ubede da su to lutke,a ne pravi ljudi. I naravno, ono kad Dzek umire. Joooj majko mila,kad se setim...
Plakati na film "Green mile" je glupost, ali plakati kad u filmu cuvar zgazi misa je jos veca glupost. Ja sam tu glupost "napravila". Inace, film mi je bio totalno SR*nje!
celia3018
16.04.2007., 04:31
Jedino sam plakao kad sam gledao zelenu milju - scena kad crnac ide prema smrti......
Drugi film na koji sam plakao je Gladiator kad on na kraju umire....
Plakao sam kad sam gledao Date Movie - ipak je to jedan i po sat mog zivota.....
Slazem se - "Date movie" jeste za plakanje. Izgubila sam sat ipo zivota i 250 dinara. A lepo sam mogla da kupim "Milku" od 300g i gustiram je onih sat ipo vremena...
celia3018
16.04.2007., 04:32
Engleski pacijent...osvojio 11 oskara
man who cried.......ima ih mnooogo...setim se kad ih vidim
Ja sam plakala na "The man who cried" jer nisam shvatila poentu ovog bednog i besmislenog SR*nja!
celia3018
16.04.2007., 04:35
Gledala sam zadnje Zelenu milju... :-( Tuzni su mi jos: Titanik, Ples u tami (sa Bjork), Spasitelj, Prohujalo s vihorom, Raspucin, Stradanje Isusovo (scena kada mali Isus pada,a majka pritrcava da ga podigne), Bambi, Snupi, vrati se kuci, Bilo jednom u Americi, Ptice koje nikad ne polete :cry:
"Soopy, come home" sam ponovo gledala pre neke dve godine i posla mi je suzica. Bilo me je sramota od same sebe!
celia3018
16.04.2007., 04:40
million dollar baby, illusionist ?!
nisam placljiva inache... ova 2 me nekako pogodila...
Mene je pogodila cinjenica da neki ljudi glupi, bedni i besmisleni "The illusionist" porede sa fenomenalnim i (skoro) savrsenim "The prestige". E, to je za plakanje!
giselle
16.04.2007., 04:43
Pijanista, Svadba mog najboljeg druga, Amelia Pulen...
Da, kako onaj lepo peva......steta sto je gej..... :D I zato sto je glumila Julia Roberts i ogadila mi film.
@damjan: "to je da se useres" ---> lol, tako nekako..... pogasim svetla, zatvorim se u sobu, pustim scenu i riljam....... :cry:
celia3018
16.04.2007., 04:44
Na skoro svim partizanskim filmovima...Armagedon, ona scena pri kraju kad se Brece Willis oprasta od Liv Tayler me malo potresla...
Da film nisam gledala sa deckom, na tu scenu bi se rasplakala jer OBOZAVAM Brus Vilisa, a i scena je odradjena na neki morate-da-se-rasplacete-i-ako-se-ne-rasplacete-smatracemo-vas-bezdusnim nacin.
Ipak, da sam se rasplakala, zbog toga bi me zezao do smrti!
celia3018
16.04.2007., 04:45
:confused: Cim sam videla ovu temu, odmah sam se rasplakala... :p
Engleski Pacijent i Amelija :cry: :cry: :cry:
Sta je u Ameliji za plakanje?
celia3018
16.04.2007., 04:47
Nikada nisam bas plakao jer ni ovako ne placem skoro nikad... ali, da sam gledao filmove i plakao koliko bi trebalo, napravio bih poplavu :lol: bilo je samo dve takve scene...
Prva, na kraju filma Rekvijem za snove kad prikazuju jednog po jednog kako su svi zavrsili...to je jedan od najboljih filmova koje sam gledao, a sigurno najjaci u tom smislu.
Drugo, necete verovati, film Muva 2. Film je glup i nikad nisam odgledao celog, samo nekih 15-ak minuta sam odgledao... kada je onaj raspadnut pas tamo ispod, i ovi mu spuste da jede... i on pokusa da se dovuce do cinije, al ne moze, na kraju se jedva dovuce i prospe ciniju, ili bar jedan deo ne secam se :( :( :( e, tu su mi oci bile bar triput vece nego inace, al nisam plakao, *** bolje bih se osecao da jesam... ko je video scenu znace :(
Sam opis scene me je rasplakao! :(
celia3018
16.04.2007., 04:50
Devojka od milion$,Engleski pacijent i svi filmovi gde zivotinje umiru.
Da, i ja placem na sve filmove gde zivotinje umiru + na "Dan delfina".
devilgirl
17.04.2007., 10:47
Mene je rasplakao Fantom iz opere,Must Watch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samo sam se na dva filma rasplakao. Doduse, bio sam detence pa mi se oprasta :)
Prvi je Phar Lap (mislim da ni danas ne bih ostao ravnodusan na ovaj film)
A drugi Dead Man Walking koji bi mi sada najverovatnije izmamio i koji osmeh na licu. U sustini, sva pateticna sranja kao sto su Titanik, Zelena Milja, Forest Gamp... meni svojom preneglasenoscu nabiju osmeh kojima ni najbolje komedije ne mogu da primirisu.
...
Sto se tice vremena sadasnjeg, filmovi koji mogu da me rastuze su oni gde se velicaju heroji. Tako ona scena u Sindlerovoj listi gde preziveli Jevreji spustaju kamencice u znak zahvalnosti na Oskarov grob, zatim scena u Blistavom umu gde se Nes zahvaljuje svojoj supruzi na dodeli Nobelove nagrade mi zaista napune suze ocima.
Takodje su mi i knedlu u grlu stvorile majka svih drama Cinema Paradiso kao i uzasno potcenjeni Awakenings.
Za kraj, je l gledao neko My left Foot?
Don't_call_me_baby
17.05.2007., 10:06
Selena
zoranpetrovic84
17.05.2007., 11:33
Samo sam se na dva filma rasplakao. Doduse, bio sam detence pa mi se oprasta :)
Prvi je Phar Lap (mislim da ni danas ne bih ostao ravnodusan na ovaj film)
A drugi Dead Man Walking koji bi mi sada najverovatnije izmamio i koji osmeh na licu. U sustini, sva pateticna sranja kao sto su Titanik, Zelena Milja, Forest Gamp... meni svojom preneglasenoscu nabiju osmeh kojima ni najbolje komedije ne mogu da primirisu.
...
Sto se tice vremena sadasnjeg, filmovi koji mogu da me rastuze su oni gde se velicaju heroji. Tako ona scena u Sindlerovoj listi gde preziveli Jevreji spustaju kamencice u znak zahvalnosti na Oskarov grob, zatim scena u Blistavom umu gde se Nes zahvaljuje svojoj supruzi na dodeli Nobelove nagrade mi zaista napune suze ocima.
Takodje su mi i knedlu u grlu stvorile majka svih drama Cinema Paradiso kao i uzasno potcenjeni Awakenings.
Za kraj, je l gledao neko My left Foot?
uuuuuuuuuhhhh...ja se ovde raspadoh od plakanja, narocito kada se vraca u rodno mesto i kada obilazi rusevine bioskopa... :( :( :( :(
-Air Stefan-
17.05.2007., 14:30
Ja jesam na "Gladiatora" kad sam bio manji... :(
bandzula303
26.05.2007., 17:30
Ima filmova koji te toliko "pogode" da suze same krenu i nema šanse da se zaustaviš.
1. Mostovi okruga Medison
2. Kosa (najsnažniji završetak filma, sve vreme trajanja pesme "Let the Sunshine")
3. Društvo mrtvih pesnika
4. Dom za vešanje
bandzula303
26.05.2007., 17:35
:confused:
Sta je u Ameliji za plakanje?
Ništa. Kako je počeo film shvatio sam šta će da se desi na kraju. Ona je osobenjak, a ma koliko da si čudan, na ovom svetu postoji tvoja srodna duša i možeš da je nađeš. I to je to u jednoj rečenici.
SuzanKalvin
18.06.2007., 02:07
Scena iz "vestacke inteligencije" kada ona zena ostavlja decaka robota u sumi, a on vristi za njom:
"Ne ostavljaj me mamice, bicu dobar obecavam."
DeMeNtOr
18.06.2007., 11:29
The Notebook - ceo film sam plakao a ni sam ne znam zasto,uzasno me je rastuzio a ja inace ne volim romanticne filmove...
svetovid
18.06.2007., 14:17
Plesac u tami Larsa fon Trira sa Bjork u glavnoj ulozi. Jedan od najboljih filmova koji sam pogledao.
Uvek bih mogao i uz Zivot je cudo.Narocito scena kada Jadranka (Vesna Trivalic) sazna da joj j ain dobio poziv za vojsku, pa rastanak B.Katic i Glogovca u Ubistvu s predumisljajem. Jako mi je potresan i film Tamna je noc ...
Pa Sibirski berberin ...
Stalno!
Nije vazno kakav je film, da li je tuzan ili ne. Cudno je sto nikada u zivotu ne placem, ali sve to nadoknadim kada gledam filmove. Katarza, ili kako vec.
Vrhunac- definitivno kada sam plakala za crtani film 'Lepotica i zver', ona scena kada on umire.
Ko hoce slobodno neka mi se smeje, i meni je smesno, ali to je jace od mene.
topmodelsica
18.06.2007., 15:25
Ali to su bas prijatne suze. A zato sto je meni cesto u zivotu sve improvizovano i smisljeno kao u filmu, onda se zna da su te moje suze meni prijatne. Jedino sto je stvarnost to su ovi moji roditelji i ovaj moj zivot kod kuce. Sve mi je ostalo kao na filmu.
Ne znam da li znate, suze iskazuju emocije, razlicite, srecu, zadovoljstvo, zadivljenost, nostalgiju, ljubav...
Maja_RBD
18.06.2007., 15:38
Stalno!
Nije vazno kakav je film, da li je tuzan ili ne. Cudno je sto nikada u zivotu ne placem, ali sve to nadoknadim kada gledam filmove.
.
Tako i ja, npr Titanik, Mojih 200 godina, Plava Laguna, Fluk, Jesen u Njujorku, Free Willy, Spasavanje redova Rajana, ma krsa! iako nisam neki ljubitelj tih srceparajucih, ljubavnih ili nekih predvidljivih filmova, uvek placem!!! :D
Kada sam bila klinka, uvek mi je bilo neprijatno i glupo u društvu onih koji plaču na filmove, naročito moje majke, koja plače i na reklame:) Medjutim, poslednjih par godina plačem ko kiša na pojedine filmove, medju kojima su mnogi ovde već pomenuti, valjda to ide sa godinama; Cinema Paradiso, film me je dotukao, bila sam natečena dva sata posle filma; Zelena Milja, kad vrše pripreme za egzekuciju crnca, i sam čin iste, pa svi čuvari plaču, sto puta sam ga gledala i sto puta plakala; U potrazi za nedodjijom, gledala sa drugom i ne znam ko je više ridao od nas dvoje; Život je lep, iskidam se na kraju: Šindlerova lista... Beležnica...Spasitelj ( ovaj više ne mogu da gledam, toliko mi je potresan); Život je čudo...i naravno, all times favorite: Vreme nežnosti. Jeste da je teška patetika, ali kada ga gledam danima ne mogu da dodjem sebi. Ima ih još mnogo, zaista, ali ovi su mi baš u vrhu, ako gledamo količinu suza koju sam prolila:)
sarabubasara
20.06.2007., 23:58
jedino sam plakala na 2 filma i zalim zbog toga...
forrest gump-nisam tip koji voli takve filmove,ali mi je tom hanks odlican...i film mi se svidio
ples u tami-jes' nekom bjork idiotska i shvatam ,ali odlicno glumi ovdje i meni je ovako okej,odlicna pjevacica...ZASTO JE OBJESISE KRETENI JEDNI !!!
steglo mi se grlo u leonu iliti profesionalcu...medjutim znala sam da on mora da umre tako da nisam plakala...ali me zadivila veza izmedju njega i mathilde...
steglo mi se grlo mnogo puta,ali se trudim da ne placem.nikad ne bi gledala boys don't cry ili flight plan(!) mrzim u filmovima kad dijeca imaju igracku sa sobom i gube se ...roditelji traze...ili im umru roditelji...a imaju medu ili nesto tako...ne znam asto...takva sam...zelena milja...i tu mi se malcice steglo grlo...ubiti pticu rugalicu...tu mi se steglo grlo,ali dok je god onaj gad u zatvori uredu mi je.filmove sa silovanjem gledam...obozavam kad silovatelj crkne,istrune,pandrkne ili ga zatvore pa ga siluju drugi....
titanik JESTE patetican i hate it!rekvijem za snove...tja nije me rasplakao...millions dollar baby...ne ni to....ali je millions dollar baby dobar film
sarabubasara
21.06.2007., 00:01
uvijek mi je zao,ali ne placem niti mi se nesto stegne grlo u crtanom ''The Lion King'' kad otac umre...
svetovid
21.06.2007., 17:00
Meni je u Kralju lavova jos tuznije kada zatekne majku kod Skara u ropstvu
Virtual_butterfly
21.06.2007., 23:05
Poslednji film koga se secam da me je rasplakao je "Nebeska udica".....toliko secanja mi se vratilo,toliko emocija probudjenih samo shvatanjem koliko je tragicno i tesko bilo ono vreme.
Plakao sam kada su svabe ubile Gavra u filmu Mirko i Slavko, dok je on hteo da zastiti Munju - vucjaka
Let iznad kukavichjeg gnezda je dosta tuzan film,mada ja nisam plakaohttp://img439.imageshack.us/img439/2209/deprimetriste294230fr.gif
aleksandrica_k
23.06.2007., 20:17
rastanak B.Katic i Glogovca u Ubistvu s predumisljajem...
Ajoj, to je bas tuzna scena. Meni je i tezak bio film "Vukovar jedna prica".
Mrs. Geriatrix
11.07.2007., 19:35
Definitivno film THE LIBERTINE. Mislim film je tuzan sam po sebi zbog tematike ali je definitivno najpotresnija scena pri kraju kada on umire od sifilisa lezeci u krevetu pored zene i majke a reci koje tada izgovara zaista bi svakog potresle. takodje i onaj flash back kad se prije smrti prisjeca svega loseg sto je u zivotu ucinio. film te zaista pogodi ali bih ga ja mogla pogledati jos par puta.
Tramvaj zvani zelja,scena kada nju vode u ludnicu,a ona misli da je to neki bogatash koji je vodi na krstarenje...
Therese
12.07.2007., 03:09
Naravno,a ako neko kaze da ga nijedan film nikada nije rasplakao ili je gledao samo komedije ili laze ili nije covek....
HRABRO SRCE
GLAVA U OBLACIMA
i naravno TITANIK
Alex 777
12.07.2007., 03:56
"CLick", ona scena kad umire glavni glumac...
nesha t.
08.08.2007., 10:02
Jesam, na kraju filma ''Život je lep''. Inače taj film smatram najboljim kojeg sam gledao u životu.
hmmm u filmu Lavlje srce sa Zhan klod van damom kad zavrne onom liku "orahe" prosto sam zaplakao zabolelo me je...
*RHCP 4ever*
30.08.2007., 03:05
Jesam, kada sam gledala "Point break", kada su Antha tu odgurnuli i kad je sebe upucao u nogu u tom filmu i poceo da vristi... MOMENTALNO sam pocela da placem kao kreten!!! :cry:
Evo tog dela:
http://youtube.com/watch?v=ekHcxo-Ziiw
Da. Nakon filmova Zivot je lep i Sindlerova lista. Po meni, dva najbolja filma ikad snimljena.
Rujevit
30.08.2007., 03:22
''Доктор Живаго'', када седи у кафани и примети жену и дете како пролазе...добија срчани удар...
ArnoldLayne
30.08.2007., 05:06
'Žrtva' - Tarkovski
kakva ljubav, vanzemaljska ljubav (prema detetu). to me je baš rastužilo
Sweeney Todd
30.08.2007., 15:36
Zivot ej lep
i obavezno na filmove o zivotinjama
elektrotehnichar
31.08.2007., 19:28
Mislim da sam jednom plakao zbog filma kad sam bio mali, valjda je glavni junak poginuo na kraju filma.
King Kong- obe verzije, kad sam bila mala i sad. :cry:
Protektor
31.08.2007., 21:31
"Svemirski ratnici" kada lik konačno spava sa ribom koja ga je odavno jurila i već sutradan ona gine tako što je iskasape vanzemaljski insekti.To je bilo u bioskopu i zaplakao sam a ortaci me gledaju bledo.Kako dobro parče je stradalo u tom filmu! :???:
Hellicia
07.02.2008., 02:00
Jel se racuna reklama, za ptt...
Jel se racuna reklama, za ptt...
http://www.vocinelweb.it/faccine/cartelli/28.gif
Hellicia
07.02.2008., 20:41
http://www.vocinelweb.it/faccine/cartelli/28.gif
??????
Jesam, na kraju filma ''Život je lep''. Inače taj film smatram najboljim kojeg sam gledao u životu.
uh..ne da sam plakala...ridala :D
Manic Street Preacher
07.02.2008., 21:08
ko jos place zbog filmova
ccc
curly hair
07.02.2008., 21:11
the notebook ... :sad:
Mannibals
07.02.2008., 21:13
kad je dzon vejn poginuo u alamo :rolleyes:
mm da vidim ....tosiro mifune u 7 samuraja ...
mmm..terminator 2 :cry: / guess why
ArnoldLayne
07.02.2008., 23:37
da Toshiro Mifune ybt
poslednja pushka :(
apocalypse_iki
09.02.2008., 16:15
Titanik, scena kad on pada u more, ali to je bilo jako, jako davno...
Poslednji put, pre nekih 7-8 meseci, u pitanju je neki brazilski film, ne znam naziv, a scena-kad na kraju glavnog glumca policija ubije, a on se predao, a sledeca scena, njegova kcerka sa majkom ide njemu na grob... :(
plakala sam na mnoge nase filmove zaboravljeni,pochetni udarac,evo sad me podseti rat uzivo isto...filmovi sa socijalnom tematikom me rasplachu...pretesko...a plakala sam na crtanim filmovima...lion king..:lol: ozbiljno..
Mr.Masacre
09.02.2008., 16:49
plakala sam na crtanim filmovima...lion king.. ozbiljno..
ja sad placem... od smeha :lol:
ja sad placem... od smeha :lol:
sta se ti smejes ? http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/a010.gif
Mr.Masacre
09.02.2008., 17:05
si plakala na pinokija kad je postao pravi decak :lol: ...
e nisam http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/a118.gif kako si ti kamenog srca http://www.cheesebuerger.de/images/midi/traurig/a065.gif
terapeut
09.02.2008., 17:19
-Imitacija zivota- odrala sam se od plakanja!!!
Mr.Masacre
09.02.2008., 17:21
jaaa... neee .... dodji mi u zagrljaj da te utesim :mrgreen:
da se vratim temi...
malo je falilo..
lee van cleef
09.02.2008., 18:03
Da u Torrente 1,2,3 koliko je film smiješan i koliko sirovih scena i razgovore,TORRENTE RULES
Mannibals
09.02.2008., 18:10
shrek spec. :D ...kad pinokio cheka red za wc :roll: vristao sam
animal lover
09.02.2008., 18:19
ja sam plakala zbog filma "ptice koje nikad ne polete" i zbog filma "titanik"
Dilan06
09.02.2008., 20:36
Nikad nisam plakala zbog filma. Ja i u stvarnom zivotu jako retko placem, a sad cu zbog necega sto je imaginarno. Mada sam bila jako tuzna kada je Jack umro, tu je malo falilo pa da se totalno rasplacem.
A sto se tice Engleskog pacijenta, vise me je smorio nego rastuzio.
markoimarijana
10.02.2008., 17:52
E pa ljudi...verovali ili ne...ja sam plakao kao kisa kad su ubili Godzilu. Vracao sam se kuci sa sestrom i plakao sto su ubili cudoviste kad je ono samo htelo da se nastani negde.xexxexexexe.:lol::lol::lol::lol:
mica-maca
18.03.2008., 00:14
ja sam plakala nekoliko puta uz sibirskog berberina, pa uz varljivo ljeto, a nekada davno i uz vukovar,jedna priča... onda uz tjelohranitelja,kao klinka... ma dosta sam ja suza prolila uz tv :D
pustih suzu kad sam gledao domacji film Klopka...inache...film ono... ubija...cela radnja..
sanja011
18.03.2008., 10:23
Jesam..Skoro je bio neki film na tv-u ne znam kako se zove, on dečak ima sidu, ona narkomanka upoznaju se u bolnici..uh kako me prodrmao film..
R3D_D3VIL
12.04.2008., 16:00
Retko placem,ne znam sta mi bi pa zaplakah na onaj film ,,Helen of Troy''..Ima na You Tube-u odlicna kompilacija: My Lover's Gone - Dido (Helen of Troy)...ah,smrc
Paja Cutura
12.04.2008., 16:02
President Man
sa Chuck Norrisom
plako sam ko malo dijete
AllEyesOnMe
12.04.2008., 16:02
dok sam gledao titanik samo sam plaaaaaakao i plakaaaaaaao i govorio : "Kad ce vise ovo sra*e da potone " :lol:
MadonnaGirl
12.04.2008., 16:13
The Notebook
Juče sam se rasplakala
Ali ne zbog filma
Nego zbog uspomena koje je taj film probudio u meni...
Zappo96
12.04.2008., 16:26
Ja sam plakao kad sam gledao :
Poslednji samuraj - Uz reci "ovi sa puskama,a jadni samuraji maceve".
Troy - Kad je umro Ahil.
Titanik - naravno :(
Kum - Don Vito strada :(
ajoj...
i jos puno,al se ne secam...
Verbal_Kint
12.04.2008., 23:44
Ti baš neki emotivac, a?
ArnoldLayne
12.04.2008., 23:46
Ikiru - Kurosawa
It's a wonderful life - Capra
don_angella
13.04.2008., 21:11
protiv sam plakanja zbog filmova,ali mi se to desilo dvaput
1.don vito strada - kum
2.scarface kad sam prvi put gledala ali se ne secam koja scena,na kraju valjda nesto
ShadowNinjaMan
13.04.2008., 22:32
Plakao milion puta dok gledam filmove...Pogotovo kada pogine neka zivotinja u filmu mnogo mi bude zhao....
A ovako retko kada plachem kada pogine chovek jer ipak kada gledam kuche cvili onako umire i choveka tuznije mi je kada vidim kuche jbga :P.
Jedino kada sam plakao to je forrest gump na kraju filma tako mi tuzhno bilo...Umrla mu majka,zhena i na gladijatoru sam plakao kada russel crowe umre...
Retko...
Ali ponekad mi dodje da zaplacem ali ne placem
Jedino sam plakao kad sam bio mali 8,9 godina kada sam gledao neku staru verziju King Konga,na kraju dosli sa helikopterima i ubili ga a ja plakao zbog majmuna...hihi....ali dobro bio sam mali
A kada vidim neku nepravdu dodje mi i da placem i da razbijem televizor.
Gimnazijalac
14.04.2008., 01:07
Jos nikad al taj film koji me rasplace bice remek delo ako postoji takav uopste
Samantha Jones
14.04.2008., 01:09
Naravno,...ne samo film mene i crtani rasplace,..Uvek me rasplace Lepotica i Zver, Lion King, a od filmova Dzejn Ejr, Dnevnik Bridzit Dzouns i ima mnogoooo filmova ne mogu da se setim...
Samo sam zaplakao na kraju Titanika film je ne prevazidjen!!
ArnoldLayne
24.04.2008., 04:50
http://www.youtube.com/watch?v=tw4wMcWoZgY
gledajte ovo, ja i dalje plachem kad se podsetim
kratko je, ni 8 minuta
:( :(
Lucky :)
25.04.2008., 17:54
plakao nisam,
ali sam ponekad bio tuzan,
ali posle kazem sebi: "To je gluma!";)
i onda potpuno zaboravim na taj film!
Pozdrav!
Garfield_Mo
25.04.2008., 18:34
Evo gdje sam se krivio kao malo dijete The Island of Dr. Moreau (1996)...Ima ih jos dosta.Mislim od muke sam plakao.Kako sam mogao gubiti vrijeme na ovako glupe filmove ...
nalence
26.04.2008., 00:01
Plakala sam zbog filma Sjaja u travi...tada sam bila dosta mladja...mozda bih opet ..ne znam ...
Gimnazijalac
27.04.2008., 22:34
sad sam se setio jedini put kad sam plakao zbog filma...
Bilo je to pre 6-7 godina...
Posle ovog filma uhvatilo me nesto i ***...emocije...
http://i141.photobucket.com/albums/r68/giancarletto/FILM/BENIGNI/500/500Bella2.jpg
Cheersy
27.04.2008., 22:50
Jel' bre gimnazijalac
Kako kod vas u Indjiji sada pred izbore
Davi li Jesic sa kampanjom ili je njegova bolja od ostalih?
@Cuj plakala....kada me uhvati PMS ja se krivim od placa
i na crtane filmove.
Tada sam neuracunljiva...
Ebem ti zensko...
top modelsica
27.04.2008., 22:53
Gledala sam pre nekoliko dana film, ne znam kako se zove, o tome kako dvoje planiraju vencanje, medjutim ona se poljubi na poslu sa kolegom, samo jedan poljubac, i to onda postane prepreka za vencanje, i oni raskidaju. I plakala sam zbog tog filma. :) Pomirili su se i vencali su se.
BernardBlack
27.04.2008., 23:40
Meni je tuzan film Moja kuca u Umbriji....
top modelsica
27.04.2008., 23:42
Ne verujem da sam to gledala.
BernardBlack
27.04.2008., 23:51
Pa odavno je film, a jesi gleala Meri Popins, meni je najtuznije kada peva o onoj siromashnoj starici sa golubovima.
top modelsica
27.04.2008., 23:57
Nisam gledala Meri Popins. Nisam gledala ni Tarzana danas na RTS u. Preskacem cak i serije koje mi se jako dopadaju. Meni TV nije bas prirastao srcu. :)
BernardBlack
27.04.2008., 23:59
Uh ja bash volim telku.Meni su uvek tuzni oni filmovi sa rastancima ili o napushtenim ljudima.To mi je ono zaista za plakati....
Gimnazijalac
28.04.2008., 00:22
Jel' bre gimnazijalac
Kako kod vas u Indjiji sada pred izbore
Davi li Jesic sa kampanjom ili je njegova bolja od ostalih?
@Cuj plakala....kada me uhvati PMS ja se krivim od placa
i na crtane filmove.
Tada sam neuracunljiva...
Ebem ti zensko...
Znas kako je sve cveta dodji pozvana si da vidis...
Jesa je kao i drugi politicari... Mada to nije tema ovde...
I tako...
top modelsica
28.04.2008., 00:30
Uh ja bash volim telku.Meni su uvek tuzni oni filmovi sa rastancima ili o napushtenim ljudima.To mi je ono zaista za plakati....
To i ne gledam, ako mislis na klosare, kao, napusteni ljudi. Ili na domove za nezbrinutu decu. Gledam samo filmove u kojima su velike lepe kuce, lepi glumci, automobili.
Gomilu puta. . .npr kada forest gamp trci ka lusi,preko one vode. . .u pay it forward,kada svi drze upaljene svece ispred kuce u kojoj je ziveo onaj klinac sto je ubijen. . .plakala sam na dosta scena zbog filma zivot je lep. . .ne mogu da se setim svih filmova ali cesto me dirnu scene tako da za mene to nije nista neuobicajeno . . .
Gimnazijalac
29.04.2008., 21:19
Gomilu puta. . .npr kada forest gamp trci ka lusi,preko one vode. . .u pay it forward,kada svi drze upaljene svece ispred kuce u kojoj je ziveo onaj klinac sto je ubijen. . .plakala sam na dosta scena zbog filma zivot je lep. . .ne mogu da se setim svih filmova ali cesto me dirnu scene tako da za mene to nije nista neuobicajeno . . .
Kakva je to filmcina a taj kraj je mozda nesto najtuznije sto sam odgledao...:(
Masin fan
29.04.2008., 21:21
narawno da sam plakala najvise sam plakala za Titanik..........
Verbal_Kint
29.04.2008., 22:08
Kakva je to filmcina a taj kraj je mozda nesto najtuznije sto sam odgledao...:(
Zato što nisi gledao ''Poslednju oazu'' :-(
Gimnazijalac
29.04.2008., 22:37
Nisam gledao jel tako dobar film?
Stavi link sa IMDB-a...
zoranpetrovic84
30.04.2008., 00:10
kint, jel'ima negde link za poslednju oazu?
Titanik, Lesi, i high school musical kad zac i vanessa raskidaju
Verbal_Kint
30.04.2008., 01:13
Ne znam za link (download), u pitanju je dokumentarac domaće produkcije (režija Petar Lalović, narator Zoran Radmilović) o životinjskom svetu na uskom području ušća Drave u Dunav, snimljen '83... Beše na Avali pre neki dan (subota, reprizno u nedelju), nabasah na njega posle desetak godina od prvog gledanja, od kog mi je u sećanju ostala samo scena sa čapljama, najtužnija scena koju sam ikad odgledao (a gledao sam ''Život je lep''!). Po ponovnom gledanju postao mi je instant najbolji dokumentarac ikad. Evo imdb linka:
http://www.imdb.com/title/tt0247628/
zoranpetrovic84
08.05.2008., 01:03
sada sam odgledao pay it forward...poslednja scena, veryyyyyyyyyyyyyy sad :( :( :(
zoranpetrovic84
08.05.2008., 01:04
Cinema paradiso...kada se vraca u rodni grad i seta kroz 'svoj' bioskop koji je izgoreo i propao :(
sada sam odgledao pay it forward...poslednja scena, veryyyyyyyyyyyyyy sad :( :( :(
Al' je film sr*nje...
Christina Bg 92
08.05.2008., 12:04
http://i141.photobucket.com/albums/r68/giancarletto/FILM/BENIGNI/500/500Bella2.jpg
i meni je ovaj bio tuzan :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
stalno plachem kad gledam titanik....(ali ne zbog glavnih junaka,vetj zbog sudbine ostalih ljudi,pogotovo zbog ophodjenja prema siromashnim u trenutku kad brod tone).....ponekad pomislim da sam bolesnik jer plachem zbog filma.....:roll:
zoranpetrovic84
08.05.2008., 12:10
u principu jeste...totalno nepovezano, novinar, crnac, wtf...posle se svi kao srecu...
http://www.youtube.com/watch?v=tw4wMcWoZgY
gledajte ovo, ja i dalje plachem kad se podsetim
kratko je, ni 8 minuta
:( :(
eksta! svaka cast za ovaj post
pekiman
08.05.2008., 23:56
Ja sam zaplakao kad sam gledao "Braveheart" sa Mel Gibson-om na onu scenu na kraju kad mu seku glavu a on gleda u ljude koji gledaju pogubljenje i medju tim ljudima vidi i svoju zenu koju su ubili, i najjace je ono kad mu poseku glavu i kad mu ispadne maramica koju je dobio od zene i ide ono slowmotion kako mu ispada iz ruke i pada na zemlju.
strelica66
09.05.2008., 03:08
Nikad.
Jednom se ne racuna. Bilo je posle teske saobracajke mog sina, a film je bio neki bezveze (ne secam se sad ni koji), ali je nesreca bila skoro identicna.
Znaci, ne zbog filma, nego licna osecanja.
AleksandarJelic88
01.08.2008., 22:19
Ja sam zaplakao kad sam gledao "Braveheart" sa Mel Gibson-om na onu scenu na kraju kad mu seku glavu a on gleda u ljude koji gledaju pogubljenje i medju tim ljudima vidi i svoju zenu koju su ubili, i najjace je ono kad mu poseku glavu i kad mu ispadne maramica koju je dobio od zene i ide ono slowmotion kako mu ispada iz ruke i pada na zemlju.
Isti slucaj...
Ljudi a da tek znate kako sam plakao kad sam slusao Ivanu Zigon kako recituje onu pesmu (Dobrica Eric - Prkosna Pesma).Ma sve je bilo ok do posto izgovori:
"Mora da su čule belosvetske bande
da imamo zlatna Srca
pa ih vade
da ih presade u sopstvene grudi
ne bi li i oni tako bili ljudi"
A tih dana po novinama se vuklo kako su za vreme rata na kosovu siptari otimali srbe i mucili ih i vadili njihove organe pa prodavali. Ja u tom trenutku neznam sta me snadje... Tone i tone tuznih emocija me tad ispunise. Mnogo mi je tesko bilo pogotovu sto mi je ujak dole poginuo.
Cosmic babe
05.08.2008., 12:17
http://haia.byus.net/zboard/icon/member_image_box/1/DeadPoetsSociety1989CD2.avi_003839798.jpg
Uvek. Dead Poets Society
babar 11
05.08.2008., 13:33
Ne, nikad, ali mogu da budem veoma tužna posle nekog filma. :( Na primer Engleski pacijent.
adem_ks
06.08.2008., 01:12
sumnjam da postoji neko koga film moze lakse rasplakati od mene. i upste se ne radi o tome da to bude melodrama... moze biti akcioni, komedija, triler... bilo sta.... e jedino se ne secam da sam plakao na neki horor. cesto puta me deca pitaju,,," ajde sto places zbog nekog zalosnog filma, ali tata ovo je komedija...." meni je dovoljno da bude jedna "lepa" recenica u filmu, recimo kraj filma "sam u kuci" , i meni suze poteku. i samo da dodam, ja ne placem, jednostavno gledam film, a suze teku li teku....:cry::cry:
ps.desi se da slusam neku pesmu, i suze ....
adem_ks
06.08.2008., 01:13
ja ne razumem kako neko moze gledati pazljivo ovaj film i ne pustiti suzu.:???::???:
lily-sid
06.08.2008., 13:06
... aha.. zna se desiti... ali scena u filmu mora da je bude sa takvim emotivnim nabojem.. da suze same krenu... Titanik... klasika.. pa Zelena milja... uhh.. ima ih jos...
... nisam placljivica... ali ako me recimo knjiga dotakne u srce...tek tada se raspekmezim...da me neko vidi... svasta bi pomislili...:lol::lol::lol::lol:
Tsuymish
06.08.2008., 17:08
jesam,plakala sam
ArnoldLayne
06.08.2008., 17:31
gledajte epizodu Futurame Jurassic bark
:(
obavezno
ArnoldLayne
06.08.2008., 19:14
ja ne razumem kako neko moze gledati pazljivo ovaj film i ne pustiti suzu.:???::???:
i ja sam plakao dok sam ga gledao.
ali, uopšte nemam neko lepo mišljenje o tom filmu.
EagleFTW
06.08.2008., 23:05
Пар пута, док сам био клинац. Сада ми не успева.
manuella_89
07.08.2008., 00:20
Jesam a pogotovo kada sam gledala Titanic :(
bwesa&beba
07.08.2008., 16:19
iskreno, mrzelo me je da citam svih 9 strana, procitala sam prvu i zadnju, i nakozila mi se jeza (najezila sam se:D) dok sam citala ovo.... ne znam da li je iko pomenuo film "Nebeska udica"...ja redovno placem uz taj film... ali i "Jesen stize, dunjo moja"...umemo i mi da napravimo film koji ce i one ljude, kako bi Milan Mladenovic rekao "sa staklom u ocima, sa staklom u srcima" , dovesti do suza...:worth::worth::worth: za "Nebesku udicu"... :sad2:
svetovid
07.08.2008., 16:54
Plakao sam u zavrsnici Von Trirovog Plesaca u tami sa Bjork....
Mislim da sam plakao i gledajuci film Tamna je noc
Artemis-sensei
07.08.2008., 17:57
Pa u Titaniku
Oluja svih oluja (kad svi crknu.....)
i u Kaze to ki no uta (kad crkne onaj plavi.....
Metla na vestici
08.08.2008., 13:09
Kao mala redovno ako ubiju neku zivotinju u filmu...:sad2:
Sad ne ali i dalje ne gledam filmove u kojima se ubijaju, muce .... zivotinje... samo promenim....:banovati:
Tsuymish
08.08.2008., 13:27
Пар пута, док сам био клинац. Сада ми не успева.
a trudis se da zaplaces :lol:
:p
Tsuymish
08.08.2008., 13:29
Kao mala redovno ako ubiju neku zivotinju u filmu...:sad2:
Sad ne ali i dalje ne gledam filmove u kojima se ubijaju, muce .... zivotinje... samo promenim....:banovati:
ja na to i dan danas zaplachem,pa se iznerviram.....
sinoc je bio film vulkan na rts-u
i kao u nekoj kuci lava i vatra a pas jadan ostao unutra....i ja taman odlepim kad psic izadje napolje...pao mi kamen sa srca.....fijuh
Metla na vestici
08.08.2008., 15:52
ja na to i dan danas zaplachem,pa se iznerviram.....
sinoc je bio film vulkan na rts-u
i kao u nekoj kuci lava i vatra a pas jadan ostao unutra....i ja taman odlepim kad psic izadje napolje...pao mi kamen sa srca.....fijuh
Ja kad vidim da je neki film a zivotinjama ali vidim da nece lepo da se provedu ni ne gledam, promenim kanal, ne mogu da se potresam, znam da bi zaplakala, ovako je lakse, saseces u korenu! :cry:
Najace plakanje mi je bilo uz Bambija i The Lion King...uzasni crtaci... jednom gledala ko mala i nikad vise... neka fala...:sad2:
just milica
09.08.2008., 00:39
jesen stize dunjo moja:cry:
i to ona scena na kraju kada ga cerka grli:sad2::sad2::sad2::sad2:
belo okruglo
09.08.2008., 13:51
Има пуно тужних филмова, али се трудим да не заплачем. Сећам се, породично смо гледали неки филм кад жена пати од болести због које се цела суши и пропада, сви су плакали а мени се у грлу заглавила толика кнедла, ко камен, мислила сам да никад више нећу моћи да гутам, али нисам плакала. Можда ми се омакла која суза. Кад сам била мала плакала сам за Краљ лавова, кад убију Муфасу, а Симба зове упомоћ. И кад у Земљи пре настанка времена Малом Стопалу умре мајка. А кад сам мало одрасла, само за још пар филмова, тенутно се једино сећам да је међу њима била Маћеха. Били су ми тешки Небеска удица, Сибирски берберин, Убиство с предумишљајем, такође сам само гутала кнедле. Титаник ме, колико год дирљив, није ме ниједном расплакао, а гледала сам га милион пута.
Шта ћу, нисам крива што сам стена каменита.
Зато цмиздрим за све остало.
Frank Lampard
09.08.2008., 16:02
Rijetko ali zeska cud je ucinila svoje tj fenomenalna uloga Monike Beluci u filmu "Koliko me volis" me je ostavila bez daha.Sta je sve uradila covjeku koji se toliko zaljubio u nju............
Raign over me - glumi onaj Adam Sendler koji inace visi po komedijama.
Ko izdrzi da gleda coe film onako pazljivo, a ne zaplace, pa svaka mu cast.
jejamax
11.08.2008., 13:14
Da budem iskrena jesam. Poslednji put sam plakala kad sam gledala film "Klopka".
Frank Lampard
11.08.2008., 16:22
Da budem iskrena jesam. Poslednji put sam plakala kad sam gledala film "Klopka".
Umalo da zaboravim, takodje.Film je genijalan.
PowerUP++
09.02.2009., 16:07
Nisam plakao ali stvarno mi je tuzna scena u Virtualnoj stvarnosti kada Senka na kraju
ostane sama i pusta jastreba a cuje se pesma Seasons in the Sun!
Al' najtuznija scena je u "La Vita E bella" kad ubiju Guida!
09.02.2009., 17:40
Ko hoce da place neka gleda: The elephant man, Dark victory, Mar adentro... Ne kazem da sam ja plakao, ali filmovi su me pogodili, a za one koji lako poste suzu, preporucujem da pogledaju, jer ce oko sebe stvoriti jednu povecu baru. ;)
Tale surovi
20.08.2009., 04:54
Rasplakao me je film Lepa sela lepo gore.Sve scene smrti iz tog filma su sjajno odradjene.Stavise, mislim da je to jedini film koji sam gledao, a da sam sve likove ispratio u smrt suzama.Tu je i jedan, meni licno najdrazi Diznijev dugometrazni crtani film, pomalo zaboravljen, Lisica i pas.Topla prica o prijateljstvu lisca Toda i psa Kopera.Medjutim, najvise me je rasplakala scena iz filma Spasitelj kada Josif Tatic u ulozi ustase-krvolocnog kilera udara maljem po glavi Veru, odnosno Natasu Ninkovic.Kada sam prvi put to gledao 15 minuta sam se gusio u suzama.Takodje, poslednja scena iz serije Zaboravljeni , kada Dina posmatra nepokretna vaspitaca Martina i malog Pasuljka kako udaraju dzak. I, naravno, scena iz serrije La Piovra kada streljaju Korada Katanija.A zbog Titanika sam plakao kada sam video u kakvu glupost su ulozene velike pare.Vece sranje od filma koji se toliko reklamirao i toliko kostao nisam video.Kamerone, jebo te Oskar i ko ti ga je dao.:dash::dash::dash::besna::besna:
hahahaha
20.08.2009., 08:57
Svaki noviji film.
To se meni nikad ne desava ali zbog ovog filma je falilo za malo da .....
5W-kjg7UCjc
IndianaBones
20.08.2009., 09:41
Kad sam kao mali gledao Lesi uvek sam plakao kada se onaj decak i Lesi vide :cry:
Brittany
23.08.2009., 23:12
Jesam, mnogo puta i to zbog filmova kao što su: Gloria, Hair, Flashdance, An Officer And A Gentleman, Girl, Interrupted, Good Will Hunting, Terminator 2: Judgment Day, White Fang, Steel Magnolias, Sophie's Choice, Titanic, Breakfast At Tiffany's (scena na kraju filma) i takođe jako dirljiva završna scena filma Thelma & Louise na koju se uvek naježim.
al bundy
23.08.2009., 23:28
Raign over me - glumi onaj Adam Sendler koji inace visi po komedijama.
Ko izdrzi da gleda coe film onako pazljivo, a ne zaplace, pa svaka mu cast.
meni se place od svakog filma sa Adamom Sendlerom :sad2:
capljara
27.08.2009., 02:02
Prica pocinje ovako:
Nas petoro ortaka bezimo iz skole i sta drugo ,nego u " Central " (zemunski biokop )
Davao se neki niskobudzetni film, ali se dobro secam da se zvao " Sampion "
Prica obicna . Propali bokser pokusava da zadrzi sina, kojeg je sud dodelio zeni. Svestan da je detetu bolje pored majke miri se sa sudbinom.Dete se u njihovom kratkom druzenju vezuje za njega i ne zeli da se vrati majci. Scena njihovog susreta u zatvoru, kada dete ne moze da shvati zasto je otac odjednom toliko grub prema njemu, i recenica : Hocu da ostanem sa tobom - necu puno da jedem.
ostavila je uplakane pubertetliske klipane. Sva petorica smo plakali i krisom brisali suze.
Godinama sam se pitao sta je izazvalo takvu reakciju, i kako bi sada reagovao na taj film.
Normalno da je bilo filmova u kasnijem zivotu mnogo " prefinjenijih i umetnickijih " od kojih
zastaje knedla u grlu ali suza nije bilo. Da li je to jedan " Sampion ", ili se jednom ima sesnaest godina ?
Nisam plakao, al sam otisao u kuhinju da popijem casu vode, gledajuci sa kcerkama i suprugom Seven Pounds sa Will Smithom i Rosario Dawson. Gde tata sme da place.
Scena kada se Ezra upoznaje sa Emili.
bodyexumf
29.08.2009., 15:18
ACwOU1Nkrys
Little Freak
07.09.2009., 22:06
Uz Titanik sam plakala samo prvi put... Skoro sam ga gledala ponovo i zakljucila sam da je prilicno dosadan i naivan...:roll:
Ali zato Beleznica... :rida:
Naravno,tu su i crtaci tipa Bambija,Pokahontas,...
Nije mi tesko da pustim suzu... :cool:
Tale surovi
05.10.2009., 01:34
Petrijin venac-kada se Petriji javlja pokojni Ljubisa i kada joj kaze da je cuo da ce Misa da joj umre.:sad2::sad2:
smeđooka vodolija
05.10.2009., 01:35
Jesam više puta.
Underdeather
05.10.2009., 03:01
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/PCN8RrVQY2E&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/PCN8RrVQY2E&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
:heart: :(
Takodje me je pogodio i onaj stari King Kong,kada ga izrokaju i kada padne sa zgrade,pa kad pusti suzu.. skenj.. :confused:
kameron
05.10.2009., 22:40
ja plakala kad sam gledala Armagedon..a i jos jedan film..mislim da se zove Nikolasov dar-glumi jamie lee curtis
imaginaton*
08.10.2009., 22:01
Plakala sam samo kada sam gledala film ''Stradanje Isusovo''.
Da...Rasplakali su me :arrow:Titanic, Klopka, P.S. I love you, Troy...
:rida::rida::rida:
Che_Guevara
09.10.2009., 23:52
Ja sam bio u nekom us*anom periodu kad sam gledao Love Story. Zbog toga valjda, to je jedini film na koji sam plakao.
*Grusenjka*
10.10.2009., 17:26
Retko koji, ali izdvojila bih "Kum 3", poslednju scenu.
Nikada nisam plakala zbog filma, ali obicno mi zasuze oci u zavrsnoj sceni ,,Armagedona".
Svi placu dok u ,,Titaniku" gledaju kako Dzek umire. Meni je mnogo tuznija scena kada nestane camaca za spasavanje i jedna zena, znajuci da ce svi da pomru, uspavljuje decu, pricajuci im bajku, kako ne bi osetili. Evo sada se najezih.