Vidi punu verziju : Nocni zivot u gradu
Nilaya!
16.01.2004., 01:11
E pa ovako
imam jedno pitanje koje se odnosi iskljucivo na ljude koji posecuju techno desavanja:
znaci,da li ste zadovoljni desavanjima i koliko cesto posecujete zurke.
Thanks to all!
Voli vas Nilaya
Pa posecivao sam techno zurke od samog pocetka (sto je bilo pre 2 godine), a sada ih manje posecujem jer su finansije ogranicavajuci faktor (a i obaveze :(). Taman kada sam pomislio da se stvari poboljsavaju, opet sve poce da pada u vodu. Zurke se organizuju sve manje, ali dobra stvar je ta sto su uvek dobro posecene. Za razliku od onih prvih zurki, kada je bilo 1,5 % cura, sada ih ima mnogo vise. Drago mi je to sto se nislije po malo "vade" iz "bede" narodnih trovaca sa Pinka. Nadam se da ce uskoro biti jos vise organizacija i provoda za mlade ili cemo potonuti jos dublje u bedu :o)
Pozdrav
Nije lose, nije lose, pogotovo je bio dobar onaj Vigorito! Jedva cekam Nastica! Bice ludooo!
A kada dolazi Nastic? Znam da je dolazio decembra, ali nisam nista cuo za ovu godinu
Pozdrav :D
Nastic je 13. februara,i Podunavac sa njim.
a Vigorito je bo lud skroz,bilo je WOOOOW! 8)
znate kako,ja mislim da su zurke o.k. ali poceli su da dolaze razni istripovani seljeci koji nemaju pojma ni sta je techno a kamo li nesto drugo,takvih vidjam sve vise.
inace,ja licno mislim da bi trebali da povecaju spektar zurki i da ubace i mali trancea ili drum n bassa.
sve u svemu,ljudi samo se vi zezajte i iskacite i vristite,a ja koja posecujem zurke od 2000god vam kazem da je ipak bolje ista nego nista.
Volim vas pa se vidimo na Nastica!
Nilaya
... ali poceli su da dolaze razni istripovani seljeci koji nemaju pojma ni sta je techno a kamo li nesto drugo,takvih vidjam sve vise.
inace,ja licno mislim da bi trebali da povecaju spektar zurki i da ubace i mali trancea ili drum n bassa.
sve u svemu,ljudi samo se vi zezajte i iskacite i vristite,a ja koja posecujem zurke od 2000god vam kazem da je ipak bolje ista nego nista.
Volim vas pa se vidimo na Nastica!
Nilaya
Sto se tice Drum&Bass-a to se u potpunosti slazem. U Nisu je bilo takvih stvari u ovog godini samo 2 puta:Nisomnia i bioskop Cegar :( , ali bice valjda bolje
Sto se tih seljaka tice, nisam skoro bio na zurkama, tako da neznam da li je stvarno tako. Mada ti verujem, ali bice bolje, pobecice oni odatle, nije to za svakogaa :D
P.S. Koje si god?
Koje sam godiste?pa 1. februara punim 20.ja sam '84. i idem stalno na sve zurke,a cini mi se da ce da mi se smuce na kraju.
pozdrav!
Pa koliko ih "cesto" organizuju sigurno ti se nece smuciti u skorije vreme :D
Za godiste sam te pitao zbog toga sto sam primetio da ima dosta "mladjih", sto je po meni dosta dobro.
S druge strane to i nije dobro ukoliko svi ti mladji konzumiraju "nesto". U to ima droga BLJAK !!!!!!!!
pa pisu i u mom profilu
'81
:D
A jel dolazis 13. na Nastica?Jeste da je bio 10000 puta,ali bice crazy totalno!
Sto se tice tvoje recenice da vecina mladih ili klinaca uzima sve i svasta-u pravu si,95% njih je skrooooozz ubijeno! :( Nazalost...ajde da su matori,nego stvarno vidjam sve vise klinaca neko '88 god..
DODJI NA NASTICA! 8)
:D potrudicu se da dodjem. Imam neke ispitne obaveze od 4-12 februara, pa ako se vratim u Nis dolazim sigurno na Nastica
Inace, bezobzira sto je dolazio preko 1000 puta, kako ti kazes, meni je gotivan lik. Slusao sam ga i u Bg i na Exit-u i u Nisu cak i u Leskovcu ... i nije mi dosadio :D
Puno pozdrava :D
:D
EXIT je bio strava!F-E-N-O-M-E-N-A-L-N-O!!!!!
Da ali onaj 2002-ge. U zadnji sam se malo razocarao, ali sam tek kasnije saznao kakve su sve probleme imali, tako da je i super prosao