Vidi punu verziju : andjeli...
dallekkoo
15.01.2004., 11:29
Verujete li u andjele?
Verujete li da ima neko ko vas cuva, voli i prati?
Znate li ko je vas andjeo?
Jeste li ga ikada videli ili osetili?
Ja samo Fjerujem u anđelle (dakle, sa dva l). Otkako se pojavila Jellena na estradi, znam ko me prati u mom živleniju... pouzdano :roll:
dallekkoo
15.01.2004., 12:20
i ja verujem da imam mog andjela koji me stiti, voli i koji je uvek tu da me grli dok sam u snovima
on je u stvari - covek, ali je i andjeo
verujem da jeste, iako sam nije svestan da jeste
jedino sto ga u izgledu odaje da je andjeo je to sto mu koza mirise na kozu bebe i sto se uvek osmehuje u snu
moj mali andjeo
na nebu i na zemlji :)))
i ja verujem da imam mog andjela koji me stiti, voli i koji je uvek tu da me grli dok sam u snovima
on je u stvari - covek, ali je i andjeo
verujem da jeste, iako sam nije svestan da jeste
jedino sto ga u izgledu odaje da je andjeo je to sto mu koza mirise na kozu bebe i sto se uvek osmehuje u snu
moj mali andjeo
na nebu i na zemlji :)))
:D Onda moraš i ti mnogo da paziš i čuvaš tog malog Anđela, jer je i Anđelima potrebna pažnja i ljubav, tako da od malog Anđela , koji sada čuva samo tebe, poraste u velikog Anđela, koji će da čuva mnogo više ljudi i svega drugog. Možda je to i tvoj zadatak... :D
Mala luda
20.01.2004., 20:28
I ja verujem u njih.Shto da ne?Postoji,naravno... :twisted: :wink:
Volela bih mnogo da imam svog andjela....nekada u tisini noci, kad sve zaogrne tama, san ne dolazi na oci i cuje se jedino tuga kako izbija iz svakog ugla sobe, ja se sklupcam u svom krevetu, zatvorim oci i onda ugledam njega, svog andjela....ne znam da li je stvaran ili ne, ne znam mu ni ime, ni ne znam cak ko je....ali ja ga zovem svojim, svojim andjelom....pocne polako da me mazi po kosi i sapuce mi najlepse reci, sve dok ne zaspim i dok i poslednji zrak tuge ne nestane zajedno sa tamom pred svetloscu i lepotom jutra.....i pitam se onda sta se desilo nocas, secam se nekih reci ali im ne znam znacenja, secam se dodira ruku ali ne vidim lice, samo znam da je moje srce puno....i pitam se opet ko je, i sta je, i odakle je....volela bih da je andjeo, toliko bih volela da jeste....ali ne znam, jos uvek ne znam.....
HAHAHAHA.....ma kakvi andjeli....BOG je moj saradnik i moj prijatelj, kako kaye Davidov psalam... 8)