Vidi punu verziju : Jel zna mozda neko....
JaH_G|rL
25.06.2003., 20:13
...neki dobar klub za aikido ili karate u Beogradu???
Aikido ili karate ? Odlucujes se izmedju te dve stvari, koje su poprilicno razlicite, ajde smisli prvo sta hoces da treniras, pa ces dobiti neki predlog, uzgred raspitaj se o jos nekim sportovima i borilackim vestinama.
JaH_G|rL
26.06.2003., 11:05
Treba mi i jedno i drugo!!!! A sad za sta sam se opredelila....;)
Imas na tasu aikido i u sumicama
Po meni, najbolji klub u kome se vezba tradicionalni Aikido je :"Aikido klub Novi Beograd". www.aikidonovibeograd.co.yu
mica_ns
15.08.2003., 09:54
pokusaj da se opredelis za AIKIDO.
U beogradu imas nekoliko klubova.
opredeli se za yutendo za sve osatle informacije obrati se na profipot@infosky.net
goal keeper
04.06.2005., 21:53
Najbolje ti je da se opredelis za zenski football.U Beogradu imas ZFK'Sloga' :roll:
zoranpetrovic84
17.01.2006., 23:22
Joj ljudi...hteo bi da krenem na neku borilacku vestinu,nikada nisam nesto slicno trenirao,mozete malo da mi pomognete?Aikidio,Karate,Tekvondo,Dziu-dzica...koje su razlike...?Sta preporucujete itd...
Hvala puno!:)
pozdrav
Joj ljudi...hteo bi da krenem na neku borilacku vestinu,nikada nisam nesto slicno trenirao,mozete malo da mi pomognete?Aikidio,Karate,Tekvondo,Dziu-dzica...koje su razlike...?Sta preporucujete itd...
Hvala puno!:)
pozdrav
preporucujem ti da treniras sta volis. ne mora biti borilacka vjestina, bitno je da je volis, da te interesuje....
ovde samo reklame klubova...nsita pametno