Vidi punu verziju : Kako se radja zelja... za neku duzu vezu?
Olja_is_back
14.01.2004., 23:52
Kako se radja zelja...za neku duzu vezu?
ovo je prva tema na koju ne mogu da odgovorim.bojim je se,slusaj pesmu zlocin i kazna od colica,jer moje iskustvo je zbir mojih zabluda.
Olja_is_back
15.01.2004., 07:30
ovo je prva tema na koju ne mogu da odgovorim.bojim je se,slusaj pesmu zlocin i kazna od colica,jer moje iskustvo je zbir mojih zabluda.
Aha, znaci, tesko pitanje.Pa, i ja mislim, da svi to prizeljkuju, a u isto vreme se i plase.Pozdrav
Aha, znaci, tesko pitanje.Pa, i ja mislim, da svi to prizeljkuju, a u isto vreme se i plase.Pozdravzivo bice mora da prizna sebi i drugima da se plasi.strahovi su u nama samo je pitanje koliko covek ima hrabrosti da prizna,a priznanje je velika hrabrost.covek to godinama stice...za Tebe od moje malenkosti big kiss.
grickovic
16.01.2004., 11:26
Mogli bi o tome da porazgovaramo uz kafu :)
Olja_is_back
16.01.2004., 20:36
He,he, od kad se to zove kafa?A, mozda i uz neku grickalicu?
UVEK BICU TU...
17.01.2004., 01:48
Kad si u godinama da ti je vise pun k.... od "vezica" i jedno-nocnih izleta...
Kad zelis sigurnost i blagostanje...
Kad si umoran od konstantne jurnjave(ili bezanja)...
Kad zelis da se ujutru probudis i da znas ime i prezime(i jos gomilu stvari) o toj osobi pored tebe...
Cekaj, ovo mozda sve vazi za brak? Ne znam ni sam vise...
Ovo je po meni za muskarce(neke), a za zene, neka one pisu kad to osete.
Olja_is_back
17.01.2004., 02:22
Kad zelis da se ujutru probudis i da znas ime i prezime(i jos gomilu stvari) o toj osobi pored tebe...
Ovo je sve ok, mada pitanje se vise odnosi na to, kako u stvari prepoznajes pravu osobu za sebe, sta te opredeljuje za to itd.
dejanvi
18.01.2004., 10:57
Ovo je sve ok, mada pitanje se vise odnosi na to, kako u stvari prepoznajes pravu osobu za sebe, sta te opredeljuje za to itd.
Kada se pojavi prava osoba dobićeš odgovor od svog srca i nećeš se dvoumiti da se upustiš u dogu vezu.
Samo moramo da budemo strpljivi. Pozdrav.
Olja_is_back
18.01.2004., 16:22
Kada se pojavi prava osoba dobićeš odgovor od svog srca i nećeš se dvoumiti da se upustiš u dogu vezu.
Samo moramo da budemo strpljivi. Pozdrav.
Dejane, moram da ti kazem da srce cesto"gresi".Ne bira nam bas uvek prave osobe.Pozdrav
dejanvi
18.01.2004., 19:15
Možda si ti imala drukčije iskustvo. Ja sam imao vezu koja je obostrano krenula iz srca, ali se završila zbog drugih /zavidnih prijatelja/...
Pozdrav.
Olja_is_back
18.01.2004., 23:27
Možda si ti imala drukčije iskustvo. Ja sam imao vezu koja je obostrano krenula iz srca, ali se završila zbog drugih /zavidnih prijatelja/...
Pozdrav.
E, Dejane, ono sto se zavrsi, nije pravo. Pravo traje.
UVEK BICU TU...
19.01.2004., 01:20
Sve ono sto sam vec napisao, i dalje stoji, uz par stvari.
Jednostavno covek to oseti. Dva puta u zivotu mi se desilo da mi se zeludac grci, da ne znam gde se nalazim, da non-stop mislim na voljenu osobu...E sad sto se posle ispostavilo da nisu bile one "prave", to je vec drugi problem...Ali dok je trajalo, bilo je skoro savrseno...
Sve sto se radja to i umire.Svako bice koje se rodi osudjeno je na propast.
DamaIzSangaja
20.01.2004., 03:07
. . . se radja kada otkrijes da najvise volis sa njim da pijes jutarnju kafu. . .moze i nocna. . .
ali tada vise prija dobra kapljica. . . :D :D :D
Olja_is_back
20.01.2004., 11:41
. . . se radja kada otkrijes da najvise volis sa njim da pijes jutarnju kafu. . .moze i nocna. . .
ali tada vise prija dobra kapljica. . . :D :D :D
Dobro, znaci, mislis da su neki rituali u pitanju?
DamaIzSangaja
21.01.2004., 20:11
nego su ti i svakodnevne banalnosti
sa njim - PRAZNIK :!: :D
Olja_is_back
21.01.2004., 20:57
Sve sto se radja to i umire.Svako bice koje se rodi osudjeno je na propast.
Dobro, dobro, nemoj tako crno.To je tacno, ali ljubav ipak nije zivo bice. Ona pripada emocijama, a emocije nikada ne umiru.
Olja_is_back
21.01.2004., 20:59
nego su ti i svakodnevne banalnosti
sa njim - PRAZNIK :!: :D
Slazem se Hana sa tobom , po tom pitanju. Hvala na misljenju.
Olja_is_back
21.01.2004., 21:01
Ko, je li ti ija?Ja evo, upravo pijem kafu i odgovaram ti .
Ako neko pita mene ja mislim da nije toliko bitno kako se radja zelja za neku duzu vezu,vec zasto se radja.A odgovor je ; Ljubav je temeljni nagon bica,
osobe koje se predaju i prepustaju,pronalaze se jedno u drugome uzdignuti na stepen viseg bica!!!
A ako bi slusao BUDU koji kaze "zelje su uzrok svih covekovih patnji" i prevazilazenje patnji se ostvaruje kroz gusenje zelja!!
Tako da je to za mene isuvise konfuzna tema.
Bolje da je lobujem.
Olja_is_back
23.01.2004., 18:56
Ako neko pita mene ja mislim da nije toliko bitno kako se radja zelja za neku duzu vezu,vec zasto se radja.A odgovor je ; Ljubav je temeljni nagon bica,
osobe koje se predaju i prepustaju,pronalaze se jedno u drugome uzdignuti na stepen viseg bica!!!
A ako bi slusao BUDU koji kaze "zelje su uzrok svih covekovih patnji" i prevazilazenje patnji se ostvaruje kroz gusenje zelja!!
Tako da je to za mene isuvise konfuzna tema.
Bolje da je lobujem.
Dobro, ti si malo vise filozofski prisao ovoj temi.Ja sam vise mislila iskustveno, prakticno.Pozdrav.
UVEK BICU TU...
23.01.2004., 19:12
Olja, jel se u Tebi pocinje javljati "zelja za duzom vezom", pa da vidis dal' je to to? :D
Olja_is_back
23.01.2004., 20:04
Olja, jel se u Tebi pocinje javljati "zelja za duzom vezom", pa da vidis dal' je to to? :D
Pravo da ti kazem, ja znam kako stoje stvari kod mene. Mene interesuje, sta vi mislite!
UVEK BICU TU...
23.01.2004., 21:22
Olja, opusteno...zajebavancija...
UVEK BICU TU...
23.01.2004., 21:23
umesto zvezdice je trebalo da pise z.a.j.e.b.a.v.a.n.c.i.j.a.....
Olja_is_back
23.01.2004., 22:00
umesto zvezdice je trebalo da pise z.a.j.e.b.a.v.a.n.c.i.j.a.....
Naravno, opusteno,zar ti deluje drugacije?
oljice srce,pa to ti je kao kada jedes istu hranu svaki dan,ne zato sto nemas drugu vec zato sto je obozavas,uz to sex je veoma dobar nacin da ublazis sve stresove,pitaj mene ja sam vec dve godine u vezi
Olja_is_back
24.01.2004., 11:53
oljice srce,pa to ti je kao kada jedes istu hranu svaki dan,ne zato sto nemas drugu vec zato sto je obozavas,uz to sex je veoma dobar nacin da ublazis sve stresove,pitaj mene ja sam vec dve godine u vezi
E,pa, bas ti hvala bucko, sto si mi objasnio kako je kad si u vezi.Ja to nemam pojma, hehe.
slobodnjak
24.01.2004., 19:11
I duža i kraća veza imaju kraj , pa se svedu na isto .
Neznam šta se onda želi ? Pravu vrednost ima samo večna veza (svaki oblik , a ne samo telesna) , a ako se nekada i ne ostvari u punoj meri mnogo je vrednija jer se težilo pravoj vrednosti.
Izvinjavam se na pametovanju , pozdrav svima
Olja_is_back
25.01.2004., 22:19
I duža i kraća veza imaju kraj , pa se svedu na isto .
Neznam šta se onda želi ? Pravu vrednost ima samo večna veza (svaki oblik , a ne samo telesna) , a ako se nekada i ne ostvari u punoj meri mnogo je vrednija jer se težilo pravoj vrednosti.
Izvinjavam se na pametovanju , pozdrav svima
Nemas razloga da se izvinjavas. Dobro je da ovde ima i takvih ljudi kao sto si ti. Pozdravljam te.
wishfish
25.01.2004., 22:28
Pa valjda kad otkrijes da te partner upotpunjava, inspirise, podstice, i kad konacno otkrijes da je zivot bez njega bledunjav...
Olja_is_back
25.01.2004., 23:58
Pa valjda kad otkrijes da te partner upotpunjava, inspirise, podstice, i kad konacno otkrijes da je zivot bez njega bledunjav...
Lepo receno. Hvala, pozdrav.