PDA

Vidi punu verziju : OPTIMIZAM U VEZI KOSOVA

FUNNYMAN
25.06.2003., 17:51
Zelim da cujem vas, jeste li optimisti ili pesimisti.Za bolje sutra na Kosovu

don't think 2 think +
26.06.2003., 20:18

zavisi od toga ko i kako ce to da prihvati ,ako maknes mrznju i bes zasto da ne,ja sam optimista -very positive

xXx
27.06.2003., 22:25
Ja zelim da cujem sta znaci bolje sutra na Kosovu?

Juce nikako nije valjalo!
Ako se svi opametimo (da, da i siptari hteli vi/oni to da priznate ili ne)
pa onda sto je najbitnije CIVILIZUJEMO -
e, onda mozda nesto i bude...

Putnik
02.09.2003., 07:42
Voda se ne vraca uz reku!

15.10.2003., 00:27
Voda se ne vraca uz reku!

Ali se i kolo srece okrece

29.10.2003., 18:23
Zasto bre da se opametim..necu..pustite me na miru..nikad bolje mi nije bilo....a i vamo je bilo dobro nekada..zasto tada niste hteli da se opametite...a sada hocete..e ja vala necu..hihihihihih :D :P

Srbislav
29.10.2003., 21:27
Zar stvarno mislis da ti je sada bolje u Prishtini?? Sada,kada ne sreces one koje mrzis!A ti bez mrznje ne mozes.

Srbislav
29.10.2003., 21:28
Zar stvarno mislis da ti je sada bolje u Prishtini?? Sada,kada ne sreces one koje mrzis!A ti bez mrznje ne mozes.

Une
30.10.2003., 09:37

Ne bre mi nikad nismo mrzeli nikoga.. pa vi ste oni koji ste mrzeli ne samo nas nego svakog ko nije srbin...a mi smo uvle bili "cool"...hihihihihih :D :P

posmatrac
30.10.2003., 11:28

Ne bre mi nikad nismo mrzeli nikoga.. pa vi ste oni koji ste mrzeli ne samo nas nego svakog ko nije srbin...a mi smo uvle bili "cool"...hihihihihih :D :P

i jul je bio cool i nikoga nije mrzeo...!!! 8)

Une
30.10.2003., 12:18

Pa i vi ste bili Cool kao Jul zato se sakrijete sada u pi3du materinu..hihihihihihi :lol: :D :P

xxxl
27.11.2003., 13:21

Pa i vi ste bili Cool kao Jul zato se sakrijete sada u pi3du materinu..hihihihihihi :lol: :D :P

Une, Une, nemoj da te pljuneeeeee... Mada srpski ti odlicno ide :twisted: Postaces pravi SRBIN, pa mozda i nece vise da te pljuju :twisted: :twisted: :twisted:

WiseDog
28.11.2003., 00:10
Hm,bolje na Kosovu.
Iskreno,nadam se! :)
Realno,tesko. :(

Medjunarodna zajednica je dugo trpila Milosevicev rezim,iako nije on kriv za kosovsku krizu,on ju je samo produbio i nije znao smiriti.Za kosov je jos kriv Tito u veliko meri(cak je najzasluzniji zasto je kosovo kao 1000 godina srpsko imalo nekoliko stotina hiljada srba i skoro milion albanaca),svojim zakonima i aktima gde se granica sa Albanijom ne cuva a Srbima zabranjuje povratak i naseljavanje na Kosovo.

Danas Evropa i svet ne zeli problem sa muslimanima u svojim zemljama(Nemacka,Francuska,Engleska ima veliki broj i Albanaca i muslimana uopste,i znaju okrenu li ledja muslimanima na kosovu,imaju zacetak terorizma kod njih) i ceka pravu priliku,da se obracuna sa tim velikim svetskim problemom.Ali sa stanovista nas,to ce potrajati i 50 godina.

Jedino sta je Srbima na kosovu ciniti,jeste da se ne svadjaju medjusobno,da im se deca radjaju i da cekaju da albancima dosadi KFOR pa krenu da se sa njima medjusobno mlate............

Poz Svima!

фигхтер
28.11.2003., 00:12

верујеш у боље сутра на косову?! за кога - за србе или за шиптаре?
добродошао у клуб изгубљених душа...

HERZEL
29.11.2003., 22:53
Alavi kaki jeste-nesvesno ste uticali na sudbinu svojih potomaka.
Kad kazzem potomci-iskljuccivo mislim na decu.
Unuke nneccete da brojite.
DJURA & BESNE SSLJIVE

(pozdrav iz Jerusalima)