Vidi punu verziju : Pravila, Primedbe, Predlozi i Pomoc
Marauder
11.02.2007., 18:37
Nadao sam se da neću morati otvarati ovakvu temu, ali izgleda da moram jer svakodnevno se pojavljuju novi članovi koji neznaju pravila.
Za početak, ne otvarajte nove teme pre nego što pogledate dali takve teme već postoje. Ukoliko vas zanima generalno mišljenje o nekom vozilu ili se dvoumite koje vozilo da kupite postoji tema pod nazivom "Koji auto da kupim", "Poredjenje", "Generalno misljenje" i slicno. Ukoliko imate neki problem sa automobilom ili trazite neki deo postoji tema Auto delovi, Problemi i kako ih resiti. Ukoliko želite da generalno diskutujete o nekom automobilu postoje teme o Američkim, Japanskim i Evropskim automobilima.
Ne postavljajte velike slike. Maksimalna veličina slika ne bi trebala prelaziti 800x600. Ukoliko ne znate kako da smanjite sliku pitajte i neko će vam objasniti. Ukoliko clan postavi vecu sliku, usledice upozorenje da je slika prevelika i da se treba smanjiti. Ukoliko clan ne smanji sliku, slika ce biti izbrisana.
Ukoliko imate bilo kakvih primedbi, predloga ili vam treba pomoc slobodno pitajte.
Hvala
Moderatori 68Charger440+6 i Garwor.
Skloni ovu adminovu lepljivu za početak. :D
Marauder
11.02.2007., 18:40
Uradjeno.
Sto se tice slika, neka velicina slike ne prelazi 60-70 kb a dimenzije nisu toliko bitne.
gagiska83
08.03.2007., 10:23
[QUOTE=68Mustang428CJ]Nadao sam se da neću morati otvarati ovakvu temu, ali izgleda da moram jer svakodnevno se pojavljuju novi članovi koji neznaju pravila.
Za početak, ne otvarajte nove teme pre nego što pogledate dali takve teme već postoje. Ukoliko vas zanima generalno mišljenje o nekom automobilu ili se dvoumite koji automobil da kupite postoji tema pod nazivom "Koji auto da kupim", "Poredjenje", "Generalno misljenje" i slicno. Ukoliko imate neki problem sa automobilom ili trazite neki deo postoji tema Auto delovi, Problemi i kako ih resiti. Ukoliko želite da generalno diskutujete o nekom automobilu postoje teme o Američkim, Japanskim i Evropskim automobilima.
Ne postavljajte velike slike. Maksimalna veličina slika ne bi trebala prelaziti 800x600. Ukoliko ne znate kako da smanjite sliku pitajte i neko će vam objasniti. Ukoliko clan postavi vecu sliku, usledice upozorenje da je slika prevelika i da se treba smanjiti. Ukoliko clan ne smanji sliku, slika ce biti izbrisana.
Za početak pregledao sam sve teme ni u jednoj se ne pominje citroen saxo sa 1.5D motorom i sa takvim problemom jer svaki auto je za sebe sto se tiče nekih kvarova.
Ako si pročitao koji je problem sa autom i kako se manifestuje kaži mi šta je u pitanju i šta da radim pošto takvog problema na forumu nema a vidim da si voljan da pišeš pa piši.
Za početak pregledao sam sve teme ni u jednoj se ne pominje citroen saxo sa 1.5D motorom i sa takvim problemom jer svaki auto je za sebe sto se tiče nekih kvarova.
Ako si pročitao koji je problem sa autom i kako se manifestuje kaži mi šta je u pitanju i šta da radim pošto takvog problema na forumu nema a vidim da si voljan da pišeš pa piši.
Zato je i postavljena objedinjena tema.
Marauder
08.03.2007., 16:37
Upravo tako. Auto delovi, Problemi i kako ih resiti je za clanove da postavljaju pitanje koje probleme imaju, koji im delovi trebaju i kako ih resiti.
Marauder
28.03.2007., 23:44
Muka mi je od novih tema svaki dan koje vec postoje. Zar je toliko tesko uraditi pretragu?
Od sada cu samo da zatvaram kad vidim da tema postoji. Necu gubiti vreme da je prebacujem gde treba, necu gubiti vreme da komentarisem zasto sam zatvorio vec cu samo zatvoriti.
Postaje mi stvarno jasno zasto je Espanol napustio ovu sekciju.
Мислим да су то исувише радикалне мере... и ја сам модератор и суочавам се са 5-7 таквих тема дневно... једноставно ми који смо стално овде знамо ово што си написао и то поштујемо, али нови чланови су ти који по правилу праве хаос... ако само закључаш тему велике су шансе да се он побуни отвори нову и пита зашто му је закључана тема итд... ја иначе кад имам такву ситуацију само спојим са постојећом темом... *** то је најлакше, а и најбезболније... ;)
Marauder
29.03.2007., 17:01
Desavalo se dosta puta da spojim teme, i onda taj clan opet dodje i postavi novu temu jer ne vidi svoju staru temu (jer je spojena).
Kad si moderator, onda znas da mozes da vidis i izbrisane teme. Ja na ovoj prvoj stranici vidim vise izbrisanih tema nego neizbrisanih.
v.v.ilic
10.04.2007., 22:03
A jel moze da se psuje u soferskoj kafani? http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/g070.gif i da se pljujehttp://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/g075.gif a da te ne izbace? http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/e070.gif
Nazdravlje! http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/a063.gif
Marauder
11.04.2007., 20:22
Probaj pa ces saznati. :lol:
Nevidljivi
v.v.ilic
11.04.2007., 23:15
Evo, idem da rasteram celu kafanu! :lol: :lol: :lol:
Marauder
11.04.2007., 23:17
Ima da platis za sve polomljene stolice i razbijene case.
Izvini na uznemiravanju ali me zanima da li ima kriterijum za zakljucavanje tema posto vidim da BMW, Opel i Dacia imaju svoje teme a za Forda na pretragu?
Ne bih da me pogresno shvatis, nije mi namera da smaram ili da otkrivam toplu vodu ali pregledao sam sve teme i nisam nasao to zbog cega sam otvorio novu...
Moze li bar da se napravi podtema pa da recimo odmah moze da se trazi pod Evropska kola - Ford ili tako nesto?
Pozdrav
P.S. Izvinjavam se JAKO ! problem je bio sto mi je direktnom pretragom otvarao samo dve stranice sa temama, tek kada sam ukucao pretragu sa kljucnom reci, dao mi je sve teme...pardoniram se.
Marauder
13.04.2007., 17:54
To se desilo pre nego sto je tema o Evropskim automobilima otvorena.
Bez obzira da li ostale teme imaju ono sta si trazio, ne moras da otvoris novu temu. Ako ima pitanje mozes da ga postavis na temi o Evropskim ili Americkim automobilima (zavisno koji Ford je u pitanju), a takodje postoje teme Generalno Misljenje i Auto Delovi.
Marauder
23.04.2007., 21:11
Zalepio sam jos nekoliko tema tako da je sada vecina najvaznijeg u vrhu.
Мислим да то и није био бљш најбољи потез... сад је некако пола прве стране залепљено... :?:?:?
Marauder
23.04.2007., 22:03
Pa one najvaznije teme ...
damnjan
27.04.2007., 15:49
mhm, audi rs4 VS m5 komentare da ostavljamooo ovde????? aj koji si mozakkkkk
damnjan
27.04.2007., 15:56
mnogo si se uziveo u ulogu adm....
Marauder
27.04.2007., 17:28
Ne, ovo je tema gde ti na prvom komentaru kaze gde da postavis taj komentar.
Jedna od linija u prvom komentaru lepo kaze Ukoliko vas zanima generalno mišljenje o nekom vozilu ili se dvoumite koje vozilo da kupite postoji tema pod nazivom "Koji auto da kupim", "Poredjenje", "Generalno misljenje" i slicno.
damnjan
28.04.2007., 00:09
al vishe bi ljudi odgovorilo na to i pochela neka konverzacija kada je posebna tema audi rs4 vs m5 nego ovde.... dosta ljudi i ne dolazi na ovu temu nego ajd ti si pametannn
Marauder
28.04.2007., 00:20
Kad ne dolaze na ovu temu - neka onda krive sebe kad zatvorim ili obrisem njihovu temu. Kad bi pustio svakome da postavlja sta zeli - na sta bi ovaj forum licio?
damnjan
28.04.2007., 14:03
da,ali ne ocekuju bas da vide ovde audi vs bmw...... no ti si boss...
Ja bi samo imao više sluha za ljude koji su očito po prvi put u prilici da traže neku vrstu pomoći i najvjerovatnije ni nemaju često pristup net-u ili su vremenski ograničeni, pa nemaju vremena pretresati pravilnike i stare teme (pogotovo ako i nemaju sreće ili neznaju kako da to urade kvalitetno, ni ja nekad nisam mogao naći svoje postove u kojima znam šta sam pisao, recimo ono oko korigovanih vremena po krugu sam tražio stranicu po stranicu što nije zabavno) Ne vidim razlog zašto iskusniji članovi više ne pomažu padobrancima prilikom ovoga nakon toga tema ionako brzo padne u zaborav. Jednostavno mislim da nema razloga za pjenjenje, ako ti ide na živce prepusti nekom drugom taj posao. ;)
Marauder
28.04.2007., 16:22
I te kako mi ide na zivce, a veruj mi islo bi i tebi kad bi bio moderator neko vreme.
Secas se Espanola? Pricao mi je da ce ovako biti, ali ja budala nisam hteo slusati.
Na sta bi forum licio kad bi svako postavljao sta hoce? Pa onda bi o roku od 2 dana vecina popularnih tema pala na drugu stranicu. Zato sam i otvorio one dve teme, o generalnom misljenju i o problemima.
Сматрам да је Мустанг у праву али да ипак ради на мало погрешан начин тј мало више грубо него што се то очекује од модератора. Ја сам такође модератор, и знам да ти временом неке ствари крену на живце, али шта да радиш кад стално долазе нови људи млађи и подједнако неуки као и неки раније... не можеш их осуђивати морају и они негде да науче... е сад... то што је запало да уче баш код тебе ***... гледај то овако... ја модеришем подфорум Тинејџери и тамо знају да се појаве буквално деца од 11-12год... како изаћи с њима на крај? Како њима објаснити неке овакве ствари? Овде ипак долазе старији људи рецимо да не долази нико млађи од 15год и то тек понеко је млађи од 18 што умногоме олакшава посао. Једноставно модератор и јесте ту да се стално бакће са новим члановима и да изнова и изнова објашњава своје поступке и усмерава рад форума...
Мустанг, ти си одрадио одличан посао посавивши лепљиву ''За све чланове'', и приликом закључавања усмериш тему на тамо где је све објашњено... међутим... није згорег с времена на време спојити неку нову тему у неку лепљиву или додатно објаснити зашто је нека тема закључана ако то чланови траже...
Моје мишљење је да ти ово све потпуно ок водиш, али си временом мало огуглао што је и нормално, али не смеш дозволити да ти ово представља мучење ;)
Marauder
28.04.2007., 17:16
Od spajanja tema sam odustao jer sam video da sa njima nista dobro ne izadje. Recimo, pre neki dan sam spojio onu temu o Golfu i juce se pojavio tip i postavio ponovo novu temu. Mislim da bi bolje bilo da sam je zatvorio jer bi covek onda video da je zatvorena i znao bi zasto je zatvorena.
Zar je toliko tesko "potrositi" 4-5 sekundi da se vidi koje su teme u vrhu pre nego sto se klikne na "nova tema"???
Е *** мана лепљења тема је што мораш онда обавестити оног чија је тема где му се денула тема :)
Marauder
28.04.2007., 21:03
Samo cu da mu ostavim link od ove teme. U prvom komentaru je lepo objasnjeno sve.
pospana
09.05.2007., 14:41
Mislim da je jako glupo usmeraveti SVE ljude na temu Koji auto da kupim", "Poredjenje",
"Generalno misljenje" i slicno.
Evo ja imam problem sto imam odredjenu svotu novca, i zelju da kupim NOVI auto. To u toj temi
nigde nema, pa ste mi svejedno zakljucali temu i poslali me na ovu gore navedenu, u kojoj su glavna
tema diskusije STARI automobili.
Главна тема дискусије је наведена у наслову теме дакле, који ауто да купим, генерално мишљење итд...
Е сад... то што људи претежно купују половњаке то је друга ствар... значи уз питање ''Који ауто да купим?'' иду аргументи типа нов-полован, толико-и-толико пара итд...
Marauder
09.05.2007., 17:04
Mislim da je jako glupo usmeraveti SVE ljude na temu Koji auto da kupim", "Poredjenje",
"Generalno misljenje" i slicno.
Evo ja imam problem sto imam odredjenu svotu novca, i zelju da kupim NOVI auto. To u toj temi
nigde nema, pa ste mi svejedno zakljucali temu i poslali me na ovu gore navedenu, u kojoj su glavna
tema diskusije STARI automobili.
Po cemu dolazis do zakljucka da je to tema o polovnim automobilima? Lepo pise "Koji automobil da kupim". Nigde ne pise da mora biti polovan auto.