PDA

Vidi punu verziju : SEX...

snaja
25.06.2003., 15:58
Sta mislite o ovoj temi?

JaH_G|rL
25.06.2003., 17:44
Heheh ;) znachi bas sam htela da otvorim slichnu temu "klinke vishe nisu nevine...?!" ;PP inache... nije mi jasna ova tema...kako sta mislim o sexu?!Je l' si mozda mislila da li se i dalje ta tema vodi kao tabu ili sta?

Alexxandar
27.06.2003., 16:08
Tesko da bi se to moglo nazvati tabu tema.Pogledajte samo koliko poruka ima na forumu ljubav i sex :p

JaH_G|rL
27.06.2003., 17:38
Tesko da bi se to moglo nazvati tabu tema.Pogledajte samo koliko poruka ima na forumu ljubav i sex :p
Pa dobro ali ce uvek postojati ljudi suprotnih uverenja...

snaja
30.06.2003., 09:44
upravo tako.Idite na forum Drustvo/Ljubav i sex pa da vidite kakve perverzije.

JaH_G|rL
30.06.2003., 17:50
Pa dobro...samo nije mi jasno onda koja je uopste svrha ove teme??? :?

JaH_G|rL
01.07.2003., 17:38
upravo tako.Idite na forum Drustvo/Ljubav i sex pa da vidite kakve perverzije.
Nekom perverzija...nekome sasvim normalno...sve je to diskutabilno :wink:

LUDICA
01.07.2003., 18:12
Stvar je u tome da se ovde vjerovatno misli na sex medju tinejdzerima jer vecina mladih sad vodi ljubav veoma rano! :roll:

snaja
02.07.2003., 22:33
Sve sto mislite o ovoj temi.Kada treba poceti...ima jos toliko pitanja i odgovora! :oops:

dread_girl
02.07.2003., 23:10
ja sam jos mala za to,ali ipak zavisi od potrebe nekog organizmai kada se desi desilo se.

snaja
03.07.2003., 11:57
Pa i ja sam tvoje godiste,pa me zanima. :P :oops:

ssss
03.07.2003., 12:11
Sex nije tema za DEVOJCHICE.

Samo
Sex
Srbina
Spasava

JaH_G|rL
03.07.2003., 13:00
Sve sto mislite o ovoj temi.Kada treba poceti...ima jos toliko pitanja i odgovora! :oops:
Pa ovako ;) kad teba poceti,to je za svakog posebno.. kada mislis da si spremna..ne smes da dozvolis da te iko "navuce" na to..ako ti to zaista ne zelis...a sto se tiche sexa u ranim teen godinama , to je strashno bzvz...a postalo je nazalost i neka vrsta pomodarstva...sve vise i vise klinki gube nevinost sa 13 godina...strashno bwe..:(

silvereye
03.07.2003., 13:29
Pa ovako ;) kad teba poceti,to je za svakog posebno.. kada mislis da si spremna..ne smes da dozvolis da te iko "navuce" na to..ako ti to zaista ne zelis...a sto se tiche sexa u ranim teen godinama , to je strashno bzvz...a postalo je nazalost i neka vrsta pomodarstva...sve vise i vise klinki gube nevinost sa 13 godina...strashno bwe..:(

Po mom mishljenju.... ispod 15-16 godina ne treba to raditi...Treba uraditi iz ljubavi, a ne zato sto te neko ucenjuje, ili ti je decko samo napaljeni klinac koji hocje da izgubi nevinost!I to je nesto sto ne treba da planiras...desice se kad se bude desilo, kad oboje budete spremni, i kad oboje budete zeleli...i tada ce biti najbolje.... :D

03.07.2003., 22:29

Po mom mishljenju.... ispod 15-16 godina ne treba to raditi...Treba uraditi iz ljubavi, a ne zato sto te neko ucenjuje, ili ti je decko samo napaljeni klinac koji hocje da izgubi nevinost!I to je nesto sto ne treba da planiras...desice se kad se bude desilo, kad oboje budete spremni, i kad oboje budete zeleli...i tada ce biti najbolje.... :DPRE 16-e nikako.ali sve vise mladih bi htelo "to" i pre 14 godina.ali to nije sasvim normalno.pitanjce za devojke:kolika je duzina muskog polnog organa dovoljna za vas ukus i koliki bi voleli da je da ga dobro ispusite.
JaH_G|rL . jel mozes molim te da promenis nick??!

JaH_G|rL
03.07.2003., 22:31
Ovo gost sam ja...zaboravila sam da se ulogujem :oops:

papa
05.07.2003., 00:33
Sta mislite o ovoj temi?ja licno mislim da retko koja devojka ispod 85 -og godista pristaje na sex i veoma su krte sto se teme tice

Corey
05.07.2003., 00:40
Pogresno mislis :?

nenushka
07.07.2003., 15:10
Pravo vreme za sex je onda kada osetis da si fizicki,a narocito psihicki spreman/na za to i kada si siguran/na da to zelis i da mozes prihvatiti odgovornost koja uz to ide.Pogotovo je vazno za prvi put da se desi iz ljubavi uz obostranu zelju.Ako hoces da "skines" nevinost samo zato da bi se hvalio/la u drustvu ili da se ne bi razlikovao/la(mozda bas suprotno?!) od ostalih,onda to ne moze biti dogadjaj za pamcenje u pozitivnom smislu.

nenushka
07.07.2003., 15:34
Jedna moja drugarica je izgubila nevinost sa 13 godina.Sada ima 17 i cerkicu od 5 meseci

JaH_G|rL
07.07.2003., 15:36
Jedna moja drugarica je izgubila nevinost sa 13 godina.Sada ima 17 i cerkicu od 5 meseci
Auu...pa to je stvarno strashno...
Inache..da se ne ponavljam jos uvek stojim iza svojih stavova i uverenja,da to ne treba raditi tek tako iz nekog hira...nego da ima neko znacenje...

Corey
07.07.2003., 18:17
Vremena su takva.Decko koji sa 14 ne upraznjava sex je gay a devojka koja ga upraznjava je *****.Glupost :?

SlipKnoT 4e\/er

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart... :evil:

girl
07.07.2003., 21:06
O desil se cudo!Corey je rekao nesto pametno! :!: :!: :!:

Corey
07.07.2003., 21:20
Imas neki problem :?:

girl
07.07.2003., 21:29
Decko hajde oladi! 8)

Corey
07.07.2003., 22:30
I ti 8)

skrbina
08.07.2003., 16:56
Sex je kod nas i dalje tabu tema sto je zalosno jer su mnogi klinci neupuceni i npr. podrzavam uvodjenje sex.odgoja u skole.Iako svako treba da odluci kada je pravo vreme za to strasno je kada decica od 12,13 godina eksperimentisu samo da ne bi ispali jadni pred drustvom.E sad podpitanje,Uglavnom za devojke al mozete se svi ukljuciti.Da li biste rodili da zatrudnite sa nekih 16,17 ili nedaj boze i ranije.Pitam zaton sto se jedna drugarica upravo porodila i to je izazvalo razlicite reakcije okoline.

girl
08.07.2003., 19:24
Ne bi dozvolila da dodje do toga... 8)

nenushka
11.07.2003., 16:20
Pa niko ne zeli da dodje do toga,a ipak dolazi.Ja bih rodila bez obzira na reakciju okoline,abortusi mogu imati teske posledice,a i grizla bi me savest jer bih znala da sam unistila jedan zivot.

skrbina
11.07.2003., 20:16
Hm ja mislim da ne bih rodila.

Corey
11.07.2003., 20:18
Hm ja mislim da ne bih rodila.Sto bila bi divna majka :twisted: (salim se za one koji me ozbiljno shvataju :? )
SlipKnoT 4e\/er

skrbina
08.08.2003., 20:30
:shock: :twisted: :oops: :D :roll:

fizio
08.08.2003., 22:29
Pa niko ne zeli da dodje do toga,a ipak dolazi.Ja bih rodila bez obzira na reakciju okoline,abortusi mogu imati teske posledice,a i grizla bi me savest jer bih znala da sam unistila jedan zivot.E to je vec diskutagilno.

skrbina
08.08.2003., 22:33
Da,znas sve je to u redu.Ne bih ni ja zelela da ubijem svoje dete ali treba razmisliti o buducnosti.Hoces li imati para za skolovanje ili za odgajanjne deteta.Lako je ako si bogata ali ako bas i nisi u dobroj situaciji.A davanje deteta u dom je najgora solucija.

absonic
09.08.2003., 17:23
[quote=snaja]Sve sto mislite o ovoj temi.Kada treba poceti...ima jos toliko pitanja i odgovora! :oops:
[color=orange][i]Pa ovako ;) kad teba poceti,to je za svakog posebno.. kada mislis da si spremna..ne smes da dozvolis da te iko "navuce" na to..ako ti to zaista ne zelis...a sto se tiche sexa u ranim teen godinama , to je strashno bzvz...a postalo je nazalost i neka vrsta pomodarstva...sve vise i vise klinki gube nevinost sa 13 godina...strashno

srce ako ces da izgubis nevinost sa godina javi se snajka

falkonica
10.08.2003., 00:51
ccccccccccccoooooooooooooooooollllllllllllllllll :twisted: :wink:

snaja
10.08.2003., 13:54
[quote=snaja]Sve sto mislite o ovoj temi.Kada treba poceti...ima jos toliko pitanja i odgovora! :oops:
[color=orange][i]Pa ovako ;) kad teba poceti,to je za svakog posebno.. kada mislis da si spremna..ne smes da dozvolis da te iko "navuce" na to..ako ti to zaista ne zelis...a sto se tiche sexa u ranim teen godinama , to je strashno bzvz...a postalo je nazalost i neka vrsta pomodarstva...sve vise i vise klinki gube nevinost sa 13 godina...strashno

srce ako ces da izgubis nevinost sa godina javi se snajkaMa ne pitam ja to zbog mene,nikako!Nego,ono,zanimljiva(nazalost jos uvek TABOO)tema.

JaH_G|rL
10.08.2003., 14:42
Cek malo...kad sam ja rekla da je to tabu tema... ti i Alexxandar ste rekli da nije...kako to menjas misljenje? :?

d4ch4
31.03.2004., 20:24
8) 8) 8) 8)

O buraz...Cjale te malo pustio da izadjesh iz kucje...I ti odma ovde da ser3sh neki qr4c.

Luc
31.03.2004., 20:30
Da,znas sve je to u redu.Ne bih ni ja zelela da ubijem svoje dete ali treba razmisliti o buducnosti.Hoces li imati para za skolovanje ili za odgajanjne deteta.Lako je ako si bogata ali ako bas i nisi u dobroj situaciji.A davanje deteta u dom je najgora solucija.
-Samo za one koji ne znaju, abortusom se odstranjuje zigot u vrlo ranoj fazi postojanja.
Ako je to ubistvo onda ja ubijem nekih 10.000.000 spermatozoida svaki put kad svrsim ( :shock: ja sam ubica :shock: :lol: ). Zato dosta vise o "ubistvima" abortusom.
Da znate samo kako je na studentskoj klinici, kao fabricka traka: 15min po devojci i: cao -cao.

Kad_LupimLupim
01.04.2004., 02:03
Sta mislite o ovoj temi?
Sve najbolje.

DJ_MaRe
01.04.2004., 02:41
Sta mislite o ovoj temi?
Sve najbolje.
a ja mislio ti ovde zbog piva... 8)

Kad_LupimLupim
25.05.2005., 14:32
Evo, ne moze da shkodi :idea:

UrosWasHere
25.05.2005., 16:32
Sve ove teme su vec bile, i o seksu medju tinejdzerima i o abortusu...

DJ_MaRe
25.05.2005., 16:48
tachno...