Vidi punu verziju : AJDE DA POSLE BLOKADE IDEMO KOD SELJAKA.
paperino
09.02.2007., 01:06
Razmisljam da posle zavrsene blokade odemo do seljaka i trazimo odstetu.
Lepo im ispostavimo racun.Ako odbiju da plate blokiramo im ulaze i izlaze iz kuca.
Nema izlaska dok ne ispune nase uslove. :lol:
paperino
09.02.2007., 01:08
Ili im zabranimo ulazak u grad.
Za svaki slucaj.Da ne bi opet blokirali most ili put.
Postaviti znak na ulazu u grad ."zabranjeno za traktore"
Ivan015
09.02.2007., 01:14
Ja sam zato da isteramo aute i blokiramo sve ulaze na pijacu kad su pijacni dani...
paperino
09.02.2007., 01:16
Dobra ideja.
Udjemo na pijacu i polupamo im sva jaja i pokrademo prasice.
paperino
09.02.2007., 01:17
Bilo je na B92 malopre sprema se zandarmerija iz BG da ih razbuca.
Sve su ih snimili ima da ih posle navataju.
Ivan015
09.02.2007., 01:17
KAD BRE HOCU DA IDEM DA GLEDAM TU SMEJURIJU
paperino
09.02.2007., 01:19
U beogradu bi ih razvalili za 1 minut.
Ovde nas zeza bukvalno 20 pijanih seljaka.
I ceo grad to trpi i cuti.
Sta je sledece.
Da seljaci pocnu da pale nase stanove ili da nam sruse most????
Dajte da se organizujemo i razbijemo te olose.
paperino
09.02.2007., 01:22
Prikazali su kako se pakuju u vozila.
Kazu da se taj pravac mora deblokirati jer je grad bukvalno doveden do
kolapsa.Privreda trpi ogromne gubitke.
Rezerve su dosle na minimum.
Video sam neke autobuse iz studenjaka kako se pakuju oni iz zandarmerije
imaju svu opremu na sebi.
Pretpostavljam da ce ih rano ujutro na spavanju pomlatiti.
Tad nece biti guzve.
Ivan015
09.02.2007., 01:28
haha gde si video to? ima neki clanak ili slike na netu? i ja sam da se skupimo i ebemo im kevu
paperino
09.02.2007., 07:54
Sta reci brat ima uvek prvi sveze vesti.
Dakle pukli su seljaci kao papani.
Onako pijane i debele murija je imala lak posao da ih razvali.
Sve bilo gotovo za 10 minuta.
Naisao autobus sa zandarmerijom.
Nisu hteli da ih propuste da udju u grad.
Izadju momci iz busa i udri.
To je bilo na ulasku u most iz pravca Rume.
Dotle je sa druge strane navalila Sabacka policija i saterali ih na sredinu mosta.
Posle je bilo veselo pozavrtali im ruke pa u kombi i udri.
One traktore su pokupili na parking kod hale svi su popisani.
Sad ce da dobiju vanredni tehnicki.
Pa prijave za javni red i mir.
Neki debeljko je imao pri sebi pistolj bez dozvole.Njega su otkinuli od batina tako da je njega i par
kamiondzija koji su nasrnuli na zandarmeriju hitna prebacila na oporavak.
Ima i preloma i posekotina.E sad da vidimo sta ce selje da kazu iz misije rupe.
Ima da im zalegnu te gice za sud i advokate.Ja cim dodjem kuci idem na pijacu da zezam seljake.
gruja farmer
09.02.2007., 08:27
Dzukele one gradske.
Ima da pojedete moj........
Sledeci put kad blokiramo grad ima da srusimo most.
Oni kerovi iz zandarmerije su tukli jadne ljude koji ih hrane.
Olosi jedni kad se seljaci organizuju ima da crknete od gladi.
Malo je falilo da izbije krvoprplice.Opet su nas tukli kao da smo mi
zivotinje i to na mostu koji su seljaci finansirali da se popravi.
Mene je olos pandurski udario preko ledja na kvarno.
Ima da odem kod doktora da izvadim uverenje i da ih tuzim.
Ivan015
09.02.2007., 11:21
LOL pa sledeci put mogu i nama da daju opremu ne moraju da se muce da dolaze ;-)
gruja farmer
09.02.2007., 19:58
Tuzicu policiju.
Napuklo mi je 3 rebra.
Imam i podliv levog oka,bio sam kod doktora uzeo sam sve potvrde, slikao sam se.
Sutra pravac kod advokata pa na sud.
Zapamticete vi gradski klosari kad ste digli ruku na seljaka.
Sledecu blokadu kad napravimo miniracemo most ima da pocrkate.
Radicete vi kod mene na farmi ceo dan za parce leba i par cvaraka.
Gradska sirotinjo necete vi jesti muku seljaka.
paperino
09.02.2007., 20:53
Da radimo kod tebe??/
Nema teorije.....odradicemo te u najboljem slucaju.
Naravno ako imas neku ustedjevinu.
Wilkołak
09.02.2007., 21:03
Zapamticete vi gradski klosari kad ste digli ruku na seljaka.
Hehehehehehe, tvoji postovi mi deluju kao pretnje, ali pogledaj realno stvari!
Ja nemam veze sa Sapcem, iz Valjeva sam, ali studiram u Novom Sadu. I sada, hipoteticki ja hocu da idem kuci i vi ste blokirali put sto znaci da ja ne mogu kuci povlasticom za bus, direktno, vec moram okolo, preko Beograda. Znaci, moram da platim duplu cenu karte, a studiram. I ne samo ja, nego masa ljudi! Neko ceka klopu od kuce, neko treba da se vrati sa faksa, neko na faks, nekom hitno trebaju dokumenta od kuce ... PA KAKAV JE TO NACIN?
Jel tebi jasno sta ste vi uradili? Ako hoces da se zalis idi ispred Vlade i blokiraj Nemanjinu, nismo ti krivi mi, obicni ljudi koji rade i uce i redovno placaju sve. Idi brate u BG pa tu prosipaj nezadovoljstvo.
Da se nastavilo ovo stanje, pa digla bi se cela zapadna Srbija! Zasto, pitas se? Zato sto mi trpimo zbog vas, ni krivi ni duzni! Zato sto ljudi u Sapcu ne mogu da nabaljaju potrepstine, zato sto Loznica nema izlaz na vazne magistralne puteve, zato sto je Valjevo izgubilo vezu sa Vojvodinom. Pa da li ti mislis da je to nacin da se zalis i bunis? Idi brate, ispred Vlade pa strajkuj! Blokiraj njih a ne nas!
A sto se tice svih pretnji ... to okaci macku o rep. Svako od nas je deo ovog sistema i ako bilo koji deo stane patice onaj drugi deo. Isto tako, moze Republika da napravi problem seljacima, pa sta cemo posle? I sve tako ...
@gruja
Pa farmeru, ako do sad nisi shvatio da drzava (trgovci) UVEK preyebe seljaka, onda ti nista ne pomaze! Ni blokade, ni protesti, ni samospaljivanje ispred skupstine vec sledeci put dobro pazi u sta investiras!
paperino
09.02.2007., 21:12
Farmer blokator......novi proizvod srpske policije.
:):):):)
gruja farmer
09.02.2007., 21:20
Pa pokradeni smo po ko zna koji put.
Svinja mene kosta 80 dinara po kili bez zarade.
A gde je porez pa nafta pa moj rad.
Sve podizu i poskupljuju a moj proizvod sve jeftiniji.
Udarili mi svinjama brojeve na usi,registrovao sam se, sve po propisu
a drzava samo cepa po seljaku.
Niko nas ne slusa moramo da blokiramo kad se svi prave ludi.
Blokiracu opet cim ozdravim ja nemam nacin drugi.
Samo sledeci put cu da ponesem noz pa da vidim ko ce da me tuce.
Kad mu ga krnem u stomak nek onda bije do mile volje.
A necu biti jedini naoruzan.E kad se zandari vrate kuci u sanducima nece ici ko u
svatove da nas tuku onako promrzle i neispavane.
I to pred zoru a ceo dan pricaju nam kako nas nece dirati.
Jeli su i pili ceo dan sa nama mamu li im olosku na mostu a ujutro nas premlatili.
Nema vere u kera.
Ivan015
09.02.2007., 23:20
Brate slobodno dodji iovako nama samo nedostaje frka... Nije red da se nove generacije gradske dece odgaje a da ne biju nekoga... Ja nemam nista protiv ni seljaka ni cigana nikoga, ali imam protiv kad se neko pravi pametan... Vas 200 ne mozete da blokirate grad od 100.000 stanovnika!!! Znas li koliko u Sapcu ima narkomana i raznoraznih drugih koji su zeljni da nesto mekano udare...
Svejedno pretpostavljam da ce posle ovoga mnogi da bojkotuju svinjsko meso...
gruja farmer
10.02.2007., 19:50
Ima da vas prgazimo kao plitak potok.
Blokiracemo vas da cete da umrete od gladi.
Ivan015
10.02.2007., 23:25
Ja mislim da je gruja ustvari iz Sapca i samo stvara veci gnev da bismo ih ugazili... a to ce biti bez razloga onda... :lol: :lol: :lol:
Burhan_Saban
11.02.2007., 16:26
Ne mogu seljaci bez grada,ne moze grad bez seljaka,o cemu vi pricate i busate se u grudi kako ste gradjani,pogledajte samo parkinge subotom uvece i nedeljom pre podne u Sapcu prazni su svi otisli kod svojih na selo da donesu sto luka, sto krompira,sto mesa,da bi imali sta da jedu,da vam nije seljaka pasli bi ste travu po parkovima i jeli cvece iz saksija,da je seljak obespravljen jeste,i seljaci treba da zive od necega!Sto dizete narod na bunt sram vas bilo!
milivoj macvanin
11.02.2007., 16:39
Aha znaci grebete se od seljaka.
A kad treba da nas podrzite nema vas nigde.
Pojescete vi budzu marjanovu.
jozo bukovina
11.02.2007., 18:26
Aha znaci grebete se od seljaka.
A kad treba da nas podrzite nema vas nigde.
Pojescete vi budzu marjanovu.
Pre cu podrzati Cedu Jovanovica na izborima neko pijane majmuncine poput vas.
milivoj macvanin
11.02.2007., 20:33
O pa nismo po volji narkomanima to je poznata stvar.
Da proizvodimo belo mozda bi ste nas cenili.
Zato kad se otreznis i ogladnis doces ti kod nas na jasle.
Wilkołak
11.02.2007., 21:54
Milivoje, gde ce ti dete ici u skolu, ha?
Gde ces se leciti?
Razmisli malo! Svaki seljak ima rodbinu u gradi i svaki gradjanin ima rodbinu u selu. Nemoj da preterujes tako...
Ivan015
12.02.2007., 00:32
Ne mogu seljaci bez grada,ne moze grad bez seljaka,o cemu vi pricate i busate se u grudi kako ste gradjani,pogledajte samo parkinge subotom uvece i nedeljom pre podne u Sapcu prazni su svi otisli kod svojih na selo da donesu sto luka, sto krompira,sto mesa,da bi imali sta da jedu,da vam nije seljaka pasli bi ste travu po parkovima i jeli cvece iz saksija,da je seljak obespravljen jeste,i seljaci treba da zive od necega!Sto dizete narod na bunt sram vas bilo!
Ja sam vise odneo u selo nego sto sam doneo iz sela :smile: :smile: :smile:
kokan seljak
12.02.2007., 01:32
Selo rani sve vas i ovu drzavu.
Nema srbiji spasa brez sela.
Ja cu da poteram mog tamica da blokiram most ako mi jopet duvan ne otkupe.
Mi smo se prvi dosetili blokade.
Wilkołak
12.02.2007., 10:17
Kakvi provokatori, brate ;-) !
Ivan015
12.02.2007., 11:15
Ma garant jedan isti covek... LOL al sta me briga ako blokiraju tucemo ih i k'o da ima veze... :lol:
Burhan_Saban
12.02.2007., 14:47
Da ste svi na delu ko na recima gde bi vam bio kraj!
paperinos
12.02.2007., 21:57
Sabane budalo naopevana.
Burhan_Saban
14.02.2007., 09:20
Sabane budalo naopevana.
:roll: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
paperinos
15.02.2007., 00:05
Smejes se a plakao bi.
Burhan_Saban
16.02.2007., 23:49
Sto da placem nisam ja seljak!
paperino
17.02.2007., 02:19
Pa u tome i jeste tvoja nesreca SABANE.
Burhan_Saban
20.02.2007., 05:55
Pogledaj se u ogledalu i eto ti nesrece,veca ti ne treba!
paperinos
20.02.2007., 12:54
Eh sabane kad tebe vidim nemam srece ceo dan.
glamur girl
20.02.2007., 18:00
I dodjose seljaci u Beograd.....
sve je rizik. ni za sta ne postoji garancija.
hocete blokadu? pa uvozice svinjsko meso!
sinedin07
23.02.2007., 12:46
Aha kako da nece.
Burhan_Saban
23.02.2007., 22:20
I dodjose seljaci,skinuse gace i odose u Beograd!
Jelena87
24.02.2007., 12:12
Bas sam juce bila u Sapcu,sve idem prema mostu pa rekoh sad kad seljaci iskoce odnekud :lol: Ali prazno,sve ok...ceo dan provedela u vasem kraju i to je to...vidimo se opet :)
Kod nas je pre bila fora :
" Tako je ! povikase seljaci, skidose opanke i...
noge im zasmrdese "
Nista protiv njih, ta je fora od pre 40-50 godina. Moje je misljenje da ako su hteli nesto trebali su upozoriti gradjanstvo i izneti im detaljnije razloge tih mera.Navukli bi manje gneva, ovako su sve
okrenuli protiv sebe. Meni je povrsno i prepotentno daliti narod na seosko i gradsko. Svugde ima svakakvih. Ljudi ima samo dobrih i losih, Hocete li reci da nema intelegentnih seljaka, glupih gradjana i obrnuto. Na koliko ce mo se nacina jos deliti ? Zar nismo i previse iseckani i udaljeni jedni od drugih ?
Da li vam je drazi neki natripovani Londonski navijac / Velikogradjanin / ili vas seljak koji sa vama deli i trpi sve nedace i zlo kroz koje se sada prolazi.
Mnoge stvari mi nisu jasne. :confused:
Prikazali su kako se pakuju u vozila.
Kazu da se taj pravac mora deblokirati jer je grad bukvalno doveden do
kolapsa.Privreda trpi ogromne gubitke.
Rezerve su dosle na minimum.
Video sam neke autobuse iz studenjaka kako se pakuju oni iz zandarmerije
imaju svu opremu na sebi.
Pretpostavljam da ce ih rano ujutro na spavanju pomlatiti.
Tad nece biti guzve.
kako bre 20 pijanih seljaka da vam dovedu ceo grad u kolaps i jeste li vi Sapcani toliko hrabri da vam trba policija iz Beograda da rastera ..pijani olos,,koji vas hrani jer da nije njih sta biste jeli,a vidim i da ste veliki moralisti pa hocete da iskazete svoju ,,silu,,tako da kradete prasice ja mislim da je to u najmanju ruku sramota i ja bih se iskreno postideo svega sto je receno tj.napisano.ako je neko seljak to neznaci da je stoka koju moze svaka napirlitana budala da omalovazava a koja u svom zivotu nije odgajila nista osim mozda macke cije ni mleko nemoze da pije ujutru za dorucak
Ivan015
15.03.2007., 01:57
kako bre 20 pijanih seljaka da vam dovedu ceo grad u kolaps i jeste li vi Sapcani toliko hrabri da vam trba policija iz Beograda da rastera ..pijani olos,,koji vas hrani jer da nije njih sta biste jeli,a vidim i da ste veliki moralisti pa hocete da iskazete svoju ,,silu,,tako da kradete prasice ja mislim da je to u najmanju ruku sramota i ja bih se iskreno postideo svega sto je receno tj.napisano.ako je neko seljak to neznaci da je stoka koju moze svaka napirlitana budala da omalovazava a koja u svom zivotu nije odgajila nista osim mozda macke cije ni mleko nemoze da pije ujutru za dorucak
A ti si se nagajio verovatno ovaca i koza :lol: :lol: :lol: ... decko moj mucni malo glavom i procitaj jos jednom svoj post, skini opanke, obuci patike... Skini taj pocepani dzemper sto bazdi na kravlju balegu i obuci neki dux ili majcu, zapamti da nije gromila nego gomila i sl. Onda lepo dodji ovde i pricaj sa nama, vazi? 8-)
Burhan_Saban
17.03.2007., 04:00
Sta ti imas protiv opanaka?
Ivan015
20.03.2007., 03:09
ma nista ja ga nagovaram na zlo... da skine opanke pa ja da ukradem...kuzis? :lol:
sram vas bilo gradjani iz zabca
topmodelsica
22.03.2007., 21:15
Iz Sapca je i striptizeta Branka Black Rose ako niste znali, ima tamo bivseg muza, sina ili dva sina, i svekrvu azdaju, pricala mi.Hocu da kazem, nisu tamo svi u opancima ima i neko bez opanaka, i bez icega na sebi. :D
Andrija Marinkovic
22.03.2007., 21:36
Ona je iz (ili sa) Mishara. Nije ona iz Sapca!
topmodelsica
23.03.2007., 01:30
Ona je iz (ili sa) Mishara. Nije ona iz Sapca!
Ne mogu da pamtim kako se zove svako selo i planina odakle su studenti i estradni umetnici i poslovni momci i devojke koji sada zive i studiraju ili rade u Beogradu osim kad se stalno izjasnjavaju odakle su, a to je njihova stvar izbora da li ce uvek da kazu "Ja sam iz Sapca" ili ja "Ja sam sa Misara" na primer. Isto tako zavisi da li neko prica o tome kako je bio u svom selu, sta ima tamo, sta se radi tamo, ili nikad to ne pominje.Branka bas ne prica ni o Sapcu ni o Misaru.
Burhan_Saban
25.03.2007., 17:27
Sta ima da prica i o Sapcu i o misaru kad je ostavila coeka i decu i otisla da se ***** u Beograd!
Ivan015
28.03.2007., 19:04
Iz Sapca je i striptizeta Branka Black Rose ako niste znali, ima tamo bivseg muza, sina ili dva sina, i svekrvu azdaju, pricala mi.Hocu da kazem, nisu tamo svi u opancima ima i neko bez opanaka, i bez icega na sebi. :D
A i ti sa njom malo po nastupima, a? :lol: :lol: :lol:
Burhan_Saban
01.04.2007., 16:37
malo po nastupima,malo po krevetima,svako vece kod drugoga joooj tuuugo
Ivan015
01.04.2007., 23:13
hahhahahaha ;p
Hehehehehehe, tvoji postovi mi deluju kao pretnje, ali pogledaj realno stvari!
Ja nemam veze sa Sapcem, iz Valjeva sam, ali studiram u Novom Sadu. I sada, hipoteticki ja hocu da idem kuci i vi ste blokirali put sto znaci da ja ne mogu kuci povlasticom za bus, direktno, vec moram okolo, preko Beograda. Znaci, moram da platim duplu cenu karte, a studiram. I ne samo ja, nego masa ljudi! Neko ceka klopu od kuce, neko treba da se vrati sa faksa, neko na faks, nekom hitno trebaju dokumenta od kuce ... PA KAKAV JE TO NACIN?
Jel tebi jasno sta ste vi uradili? Ako hoces da se zalis idi ispred Vlade i blokiraj Nemanjinu, nismo ti krivi mi, obicni ljudi koji rade i uce i redovno placaju sve. Idi brate u BG pa tu prosipaj nezadovoljstvo.
Da se nastavilo ovo stanje, pa digla bi se cela zapadna Srbija! Zasto, pitas se? Zato sto mi trpimo zbog vas, ni krivi ni duzni! Zato sto ljudi u Sapcu ne mogu da nabaljaju potrepstine, zato sto Loznica nema izlaz na vazne magistralne puteve, zato sto je Valjevo izgubilo vezu sa Vojvodinom. Pa da li ti mislis da je to nacin da se zalis i bunis? Idi brate, ispred Vlade pa strajkuj! Blokiraj njih a ne nas!
A sto se tice svih pretnji ... to okaci macku o rep. Svako od nas je deo ovog sistema i ako bilo koji deo stane patice onaj drugi deo. Isto tako, moze Republika da napravi problem seljacima, pa sta cemo posle? I sve tako ...
TI SAMO LUPAS NEK NIJE U TEBI...AL SI GLUP
Farmer blokator......novi proizvod srpske policije.
:):):):)
I TI SI IZGLEDA MNOGO PAMETAN I OSTROUMAN.MORA DA SI IZ sAPCA.Svaka cast pravim gradjanima Sapca koji su kulturni,obrazovani,gospoda ali mi krivo bude kada lik( koji grad vidi samo za Uskrs kada ga mama vodi da se ponovi) pocne kao nesto polemise,glumi facu iliti nekog pametnjakovica na ustrb gore navedenih a nema veze sa gradom.Ti likovi su paraziti naseg drustva,koji vole da SISAJU SELJAKA,a posto je njemu toga dosta mislim da ce micenik ipak navuci pantalone( ako znate sta hocu da kazem)
Brate slobodno dodji iovako nama samo nedostaje frka... Nije red da se nove generacije gradske dece odgaje a da ne biju nekoga... Ja nemam nista protiv ni seljaka ni cigana nikoga, ali imam protiv kad se neko pravi pametan... Vas 200 ne mozete da blokirate grad od 100.000 stanovnika!!! Znas li koliko u Sapcu ima narkomana i raznoraznih drugih koji su zeljni da nesto mekano udare...
da li bi ti udario u nesto mekano,ili tvrdo ili imas nesto zensko da ona odradi taj posao kod mene
grujo nedaj se sa tobom smo i saljemo mailove protuvama
Pre cu podrzati Cedu Jovanovica na izborima neko pijane majmuncine poput vas.
PREZIME TI KAZE KAKAV SI BUKOVINO
AKO SE ISPOSTAVI IVANE DA SI MI BRAT OD TETKE,IMA DA TE RAZBIJEM KAO DETE ZVECKU SRAM TE BILO.GREBES SE OD BADOVINCANA ZA SVE STO TI PADNE POD RUKU A OVAMO SERES NESTO O NEKIM FRAJERIMA A DRUYIS SE SAMO SA NARKOMANIMA ALI JE TO IZGLEDA DIKA KOD ,,GRADSKE DECE,, A NEKADA JE BILO SRAMOTA
Burhan_Saban
11.04.2007., 07:25
AKI PAKI IMA SVAKOJAKI!
sinedin07
11.04.2007., 21:59
CCCCC sta sve covek rece i ziv osta.
Ivan015
11.04.2007., 23:14
AKO SE ISPOSTAVI IVANE DA SI MI BRAT OD TETKE,IMA DA TE RAZBIJEM KAO DETE ZVECKU SRAM TE BILO.GREBES SE OD BADOVINCANA ZA SVE STO TI PADNE POD RUKU A OVAMO SERES NESTO O NEKIM FRAJERIMA A DRUYIS SE SAMO SA NARKOMANIMA ALI JE TO IZGLEDA DIKA KOD ,,GRADSKE DECE,, A NEKADA JE BILO SRAMOTA
slusaj majmune posalji ti i mamu i tetku da vidis kako se razbija
ja se ne stidim nicega samo ne volim ljude koji se prave pametni a nisu - kao ti npr. i ne druzim se sa narkomanima niti bilo kakvim otpadnicima drustva... Zao mi je tih koji se jos uvek grebu iz sela i ja ne serem ja pricam ozbiljno a ti ako ja serem uzmi pa jedi 8-) 8-) 8-)
A ti si se nagajio verovatno ovaca i koza :lol: :lol: :lol: ... decko moj mucni malo glavom i procitaj jos jednom svoj post, skini opanke, obuci patike... Skini taj pocepani dzemper sto bazdi na kravlju balegu i obuci neki dux ili majcu, zapamti da nije gromila nego gomila i sl. Onda lepo dodji ovde i pricaj sa nama, vazi? 8-)
budalo jedna,ja prvo nisam napisao ,,gromila..vec ,,trba,, a ti sto si nepismen i corav ne krivi druge i ne pokusavaj biti mnogo pametan.ja ne pisem ,,prst po prst,, kao verovatno ti pa sebi mogu priustiti neku stamp.gresku,a na tvoju zalost i mnoge druge stvari o kojima mozes samo da sanjas, tako da moram da te razocaram sa ,,pocepanim dzemperom sto bazdi na tvoju seku,, a dux ili majicu cu dati rado tvojima da nose jer su mi vec dosadili ( odevni predmeti ) pa mislim da se ne bace. iskreno, ja protiv Sapcana nemam nista ali protiv takvih bolida koji jedu svoja i tudja govna imam mnogo.Rodom sam iz Badovinaca,zivim u Novom Sadu i voleo bih da te jednom upoznam,sto nije nemoguce s obzirom da imam nekih prijatelja u Sapcu.
slusaj majmune posalji ti i mamu i tetku da vidis kako se razbija
ja se ne stidim nicega samo ne volim ljude koji se prave pametni a nisu - kao ti npr. i ne druzim se sa narkomanima niti bilo kakvim otpadnicima drustva... Zao mi je tih koji se jos uvek grebu iz sela i ja ne serem ja pricam ozbiljno a ti ako ja serem uzmi pa jedi 8-) 8-) 8-)
VIDIM TI PO SLICI KAKAV SI RAZBIJAC
AKO STE TAKVI SVI U FAMILIJI,JEBI GA IZVINI,POVLACIM SVE U VEZI TVOJE SESTRE...NISAM VISE ZAINTERESOVAN :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
sram vas bilo gradjani iz zabca
Sneska ne budi stroga
rumenka st
02.05.2007., 21:11
Poenta blokade je promasila cilj.
Nisu gradjani krivi sto je seljak opljackan.
Krivi su tajkuni i korumpirani drzavni aparat.
Ekipa velikih preradjivaca poput Matijevica Rodica Miskovica lepo sedne i dogovori se
sa likovima iz vlade potplate ih urade kombinaciju otkupe za bagatelu svinje.
Meso prodaju po ekstra cenama zarada enormna svima dobro, osim seljacima.
Seljak je jedini koji nema svoje predstavnike bilo gde i totalno je prepusten na milost
tj nemilost ove ekipe lopova.Toliko su ga sludili da im treba samo za glasanje i da plati porez.
Ratovi su zavrseni pa ga vise nece pozivati na " vojne vezbe "u kojima je glavu gubio da
bi tajkuni mogli mirno da pljackaju.
Bolje bi bilo da su se organizovali i blokirali Matijevicu klanicu ili Miskovicu sve MAXI diskonte
banku intezu.Da vidite kako bi se tada digla prasina do neba kad stane njihov biznis
iz koga se finansiraju politicari i cela ekipa lopova zemlje Srbije.
Do blokade biznisa tajkuna jednostavno ne moze doci.
To su mafijaski poslovi i interesi visokog nivoa.Na najmanju naznaku
i mogucnosti desavanja neceg slicnog aktivira se cela masinerija
koja bukvalno slomi sve pred sobom.Tu je toliko uigrano da aktivnost jedne marginalne
i slabe ekipe poput seljaka ne bi imala ni teoretske sanse.
sinedin07
04.05.2007., 00:29
Saberi pa oduzmi rezultat je isti.Tesko nama misevima.
-MISTER
04.05.2007., 22:27
razmisljate logicno ali to je prica o socijalnoj pravdi...
....sa druge strane valjda se zna kolike su potrebe ove drzave za mesom.ne moze seljak da gaji 5 x vise nego sto je potrebno pa da ocekuje da to dobro proda..naravno da cena tada ide dole...drugi je razlog sto seljaci nisu oragnizovani...u predratnoj jugoslaviji su imali jaku seljacku stranku na pr...
sinedin07
05.05.2007., 01:59
Poenta je da su se tajkuni i politicari bas ekstra organizovali
i udruzili da seljake opljackaju.
Fora je da im raznim smicalicama uniste proizvodnju , osiromase do
kraja i otkupe njihovu zemlju za dzabe.
E tad cete da vidite koliko ce da kosta njihovo meso i paradajz.
Na kraju ce gradjani da budu najvece zrtve.
Radice bukvalno samo za hranu ( nekvalitetnu) kod ovih bogatasa.
Znaci bice idealna jeftina robovska radna snaga.
Ivan015
05.05.2007., 02:40
budalo jedna,ja prvo nisam napisao ,,gromila..vec ,,trba,, a ti sto si nepismen i corav ne krivi druge i ne pokusavaj biti mnogo pametan.ja ne pisem ,,prst po prst,, kao verovatno ti pa sebi mogu priustiti neku stamp.gresku,a na tvoju zalost i mnoge druge stvari o kojima mozes samo da sanjas, tako da moram da te razocaram sa ,,pocepanim dzemperom sto bazdi na tvoju seku,, a dux ili majicu cu dati rado tvojima da nose jer su mi vec dosadili ( odevni predmeti ) pa mislim da se ne bace. iskreno, ja protiv Sapcana nemam nista ali protiv takvih bolida koji jedu svoja i tudja govna imam mnogo.Rodom sam iz Badovinaca,zivim u Novom Sadu i voleo bih da te jednom upoznam,sto nije nemoguce s obzirom da imam nekih prijatelja u Sapcu.
aha, extra, nego mislim se napravio si gresku i u nicku dok si kucao...hteo si papan da napises, ne?
Ja nisam reagovao na slovne greske nego tvoj psiholoski profil kada sam rekao gromila ;-) ... I ne kucam prst po prste nego sam jedan od najbrzih u celoj skoli u kucanju tako da me i profesori traze da im kucam pa me izvode sa casova... :wink: ... o mom priustavanju necemo da pricamo jer ste mi se vi fenseri iz ns popeli na tuki... skupili se seljaci u gradu pa misle da su face...varas se bato...priusteno je meni mnogo vise nego vecini ovde... sestru nemam verovatno ti bazdi na svoju posto si bolestan u mozak 8-)
Da, i cale i keva su mi solidno obuceni tako da nemas frke daj komsiji tamo u ns...cuo sam ima mnogo papana... a mozemo i da se upoznamo samo prvo kupi neki parfem bate...ne bih da dolazim u skafanderu...
Poenta je da su se tajkuni i politicari bas ekstra organizovali
i udruzili da seljake opljackaju.
Fora je da im raznim smicalicama uniste proizvodnju , osiromase do
kraja i otkupe njihovu zemlju za dzabe.
E tad cete da vidite koliko ce da kosta njihovo meso i paradajz.
Na kraju ce gradjani da budu najvece zrtve.
Radice bukvalno samo za hranu ( nekvalitetnu) kod ovih bogatasa.
Znaci bice idealna jeftina robovska radna snaga.
To je definitivno konacan plan svih domacih tajkuna.
Uostalom i sve nase vlade su naglasavale da je jeftina domaca radna
snaga osnovna ( ako ne i jedina) prednost stranim ulagacima.
Gazdarica ("foruma"istorije) :
"Imam u kuci jednu knjigu izdatu 1943. u Zagrebu... Dakle, u NDH..."
"@Lj, dacu vam kame..."
(ПРЕТЊА СМРЋУ)
(ја сам Србин мета тог "разговора")
(у под-форуму: "везе с Италијанима")
СРБИ, ЈЕВРЕЈИ, ЦИГАНИ: СЕТИМО СЕ ЗЛОГЛАСНЕ УСТАШКЕ SS "KAMA" DIVIZIJE !!!
Husar !
A kakve to veze ima sa temom ?
Ponavljas se, ne mislis li da ces odbiti sagovornike sa tim papagajisanjem ? ;)