Vidi punu verziju : Prevoz
DellBoy-011
08.02.2007., 20:08
Slušam danas svedočenje tipa koji je prevozio leševe, prva tura, druga tura, treća tura, četvrta...... 1999. godina, kosovo, petrovo selo, batajnica.....
Iznenadjeni?
mislim da hladnjache nisu nishta novo, i da ovde necje sluzhiti nichemu osim za novo retardirano prepucavanje po ovom forumu.
DellBoy-011
08.02.2007., 20:12
Moglo je da bude prepucavanja ranije, ali ovo je svedočenje direktnog izvršioca, pominju se razna imena, godina 1999. vlast crveno crna.
Do sada su patriJote gurale glavu upesak na ovo.
Uostalom, od 2000. hladnjače prevoze breskve8-)
Iron Lord
08.02.2007., 20:13
Može li nešto detaljnije?
Da li je "taj tip" to govorio na TV-u ili radiju?
DellBoy-011
08.02.2007., 20:14
BIlo je na svim popodnevnim i večernjim vestima. Govorio je ko ga je zvao, odakle je pozajmio kamion, gde je vozio i slično.....
Iron Lord
08.02.2007., 20:23
Biće da spadam u one koji su propustili današnje vesti.
Ništa zato: www.rts.co.yu - video zapis DNEVNIK2
adem_ks
08.02.2007., 20:23
POLITIKA nije nista javila... danas, mozda ce sutra... mada je ovo ipak mucna tema
fosilvaso
08.02.2007., 20:37
Slušam danas svedočenje tipa koji je prevozio leševe, prva tura, druga tura, treća tura, četvrta...... 1999. godina, kosovo, petrovo selo, batajnica.....
Iznenadjeni?
A ti si naivno do sada mislio da se u ratu prevozi cveće?
uuu koliko ovde ima naivnih...
gle' sad kad pocnu da se javljaju da i da tvrde kako srbi nikog nisu ubili...
u stvari, ispostavice se da je taj vozac u stvari hrvat koji je prevozio ubijene srbe....
Slobodance
08.02.2007., 21:05
Iznenadjeni?
И ...?
Да бомбардују те злочесте Србе ?
Да,да,Србе треба што чешће бомбардовати!...поготово оне који сами траже бомбардовање!:D
filatelista, pa šta?
08.02.2007., 21:09
Slušao sam. Da niko iz sveta ne vrši pritisak nikad im se ne bi ni sudilo ovde. To je za ove što mumlaju o potrebi da se krvnicima iz naših redova sudi ovde...Pa to bi pre dovodilo do apsolutne zastare, nego do zaslužene kazne
Eto heroja i junka iz Vojske i policije što su u hladnjačama prevozili leševe.
Zato što se takvim fanaticima i bolesnicima nije stalo na put na vreme mi smo sad u položaju da nas je.u i ucenjuju zbog raznih ludaka i monstruma.
sumnjivo lice
08.02.2007., 21:11
uuu koliko ovde ima naivnih...
gle' sad kad pocnu da se javljaju da i da tvrde kako srbi nikog nisu ubili...
u stvari, ispostavice se da je taj vozac u stvari hrvat koji je prevozio ubijene srbe....
Da li si ikad cuo za sanaciju terena u ratu!?Sigurno da je bilo zlocina,ali ne u hiljadama kako neki pokusavaju da prikazu.
Torrente-BG
08.02.2007., 21:14
A sta prevezli 59 siptara
Eraserhead
08.02.2007., 21:16
Ništa neočekivano. Kada su SPS i SRS mogli onako da likvidiraju po Srbiji mogu da zamislim šta su tek radili na Kosovu.
Iron Lord
08.02.2007., 21:16
A sta prevezli 59 siptara
Pa nam bombardovali zemlju...
adem_ks
08.02.2007., 21:18
Ništa neočekivano. Kada su SPS i SRS mogli onako da likvidiraju po Srbiji mogu da zamislim šta su tek radili na Kosovu.
NO COMENT
Стиг'о нам народни посланик!Кажу да је био ''страшан'',док је био у Д.С.-у!;)
filatelista, pa šta?
08.02.2007., 21:21
Србију уцењују а ове остале награђују што су одрубљивали главе, бацали живе људе у кречанама, интересантна ситуација!!!
Ja ne mogu da utičem na dešavanja ni u svojoj zemlji, a ne u tuđoj! Ali kad neko radi svinjarije, te se stvari kažnjavaju, a ne odgovara se , ejjj, a znaš li ti šta je tamo neko radio??
Ja neću da kod mene u komšiluku živi ni čovek što je klao Srbe, ali vala ni onaj što je klao Albance, pa bio ne znam koliki heroj u nečijim očima.
проф.Гроф
08.02.2007., 21:21
Ништа........., проблем је и настао само зато што на Косову нису урадили ништа.Ни у војном , ни у дипломатском смислу.Шиптари су имали среће , што су такви ментоли били на челу Србије............
Da li si ikad cuo za sanaciju terena u ratu!?Sigurno da je bilo zlocina,ali ne u hiljadama kako neki pokusavaju da prikazu.
pa da, tu si u pravu...
i meni smeta udaranje u bubnjeve i trubljenje na sva usta o tome, ali sam za to da se to kaznjava...
Eraserhead
08.02.2007., 21:24
Slažem se, malo su krali, malo su klali i to je to... Potpune budale.
Albanci su za njih politički maheri.
sinmbad
08.02.2007., 21:25
...šta pričaš to jado :shock: .....
....aj ispričaj se javnosti da ti se ovo omaklo i da je to sve plod tvoje zločeste mašte.... :evil:
....ajde ajde polako okaj svoje grehe počinjene u ime zapada.... :evil:
Torrente-BG
08.02.2007., 21:27
Pa siptari svoje koljace koji su klali,silovali i spaljivali Srbe u Kleckoj i drugim mestima na KiM smatraju herojima tako da me bas zabole sto su ih prevezli hladnjacama.Dokle vise da samo Srbi osudjuju svoje a ovi drugi svoje pretvaraju u junake i koriste to da Srbe naprave jos vecim zlocincima.Zato i prolazimo ovako i nikada nas niko nece primiti ni u EU ni nigde bez obzira ko je na vlasti.
Ovde niko ne postavlja teme o srpskim zrtvama i zverstvima koje su nad njima cinili siptari ali zato se utrkuju ko ce prvi da postvavi temu o nekom srpskom zlocinu.To samo kod Srba ima pa se zato nemojte cuditi zasto ovako prolazimo.Sami sebe ukopavamo.
Slobodance
08.02.2007., 21:27
Срећа тебе не пронађоше на тавану !!!
Eraserhead
08.02.2007., 21:28
Oćeš reći da bi Srbi trebalo da slave koljače i silovatelje i a će tako biti pametniji.
Je li to neko takmičenje u mazanju g... u pitanju ili čisto onako?
sinmbad
08.02.2007., 21:30
...ne nego ćemo da slavimo šiptarske teroriste i koljače.... :evil:
...kao neki... :evil:
Eraserhead
08.02.2007., 21:31
Onaj ko slavi Ratka i Radovana može da slavi i Šiptarske kada je već krenuo...
Свако има право да слави шта хоће у својој кући.Изузев оних којима треба фирер.Они треба да слушају,а не да славе!:D;)
Slobodance
08.02.2007., 21:34
Oćeš reći da bi Srbi trebalo da slave koljače i silovatelje i a će tako biti pametniji.
Je li to neko takmičenje u mazanju g... u pitanju ili čisto onako?
Ко су ти "кољачи и силоватељи" ? Ко их слави ? Имена ?
Ја нисам члан-симпатизер ни једне странке ,али ме нервирају
изјаве које су очигледно без доказа.
Која убиства су чинили СПС - СРС "по Србији" ?
Најгоре је само оптуживати свој народ да би се додворио другом...
sinmbad
08.02.2007., 21:36
....General Ratko Mladić je heroj Republike Srpske bio i biće dok je Srpskoga naroda..... 8-)
... tako da svaka dalja rasprava o ovome ne dolazi o obzir...... :roll:
Torrente-BG
08.02.2007., 21:36
U svemu tome jedino zalim sto su ti majmuni dozvolili da naprave takvu glupost sa tim prevozom i sto ih je bilo samo 59 u hladnjaci.Ko zali Srbe koji su stradavali godinama od tih siptara na kosovu ;muskarci maltretirani i prebijani a devojke silovane i tako od 1940-e pa do devedesetih.
Devedesetih to nisu mogli da rade pa su se osetili ugrozenima.Jadan siptar uskratili mu pravo da siluje srpsku devojku i da ne odgovara ili da prebije nekog srpskog mladica.
Jedino mi je zao sto je na vlasti u Srbiji bio onaj mutavi Milosevic a ne neko ko ce zaista da uradi za drzavu nesto korisno i resi pitanje siptara za sva vremena a ne ovako da se i mi a i nasi unuci ce da se cimaju sa njima.
проф.Гроф
08.02.2007., 21:39
Мени је жао само оне деце јадне, коју су стока гурали испред њих да би своја дупета сачували............
Eraserhead
08.02.2007., 21:41
Jadna je zemlja u kojoj je Ratko nekakav heroj. Najobičnija vucibatina, ubica i sramota.
Ko zali Srbe koji su stradavali godinama od tih siptara na kosovu ;muskarci maltretirani i prebijani a devojke silovane i tako od 1940-e pa do devedesetih.
Kako ste krenuli uskoro će ispasti da je bilo konc logora Srba na Kosovu.
Te priče prosipajte nekom drugom.
Na Kosovu nije bilo lako ni jednima ni drugima, ali je Srbija bila dužna da rešava problem a ne da se ponaša kao teroristička organizacija. Tužno je samo što neki još uvek nemaju kapaciteta da shvate zašto Kosovo više nije u Srbiji.
Nije mi zao ni jedne siptarske zrtve.
Onda ne mora da ti bude žao ni srpskih, jer zbog ovakvih izjava njihova krv pada na tvoje ruke.
Која убиства су чинили СПС - СРС "по Србији" ?
Predrag Starčević, Ivan Stambolić, Slavko Ćuruvija, Zoran Đinđić... Treba još?
SRS i SPS su terorističke organizacije.
besniris
08.02.2007., 21:42
Ma to je najobicnija propaganda sa hladnjacama,nikad ni jedan ozbiljan dokaz nije iznet u vezi ovog izmisljenog slucaja hladnjaca.
fosilvaso
08.02.2007., 21:42
Onaj ko slavi Ratka i Radovana može da slavi i Šiptarske kada je već krenuo...
lako je pljuvati po Ratku i Mladiću svima onima koji su taj rat gledali samo na TV. Sreća Srba iz Srbije da su naši preci svojevremeno potpuno očistili barem Srbiju od tih poturica i turaka, danas bi vam Srbija bila država sa većinskim muslimanskim narodom.....
Torrente-BG
08.02.2007., 21:44
J
Kako ste krenuli uskoro će ispasti da je bilo konc logora Srba na Kosovu.
Te priče prosipajte nekom drugom.
.
A i ti prosipaj price o siptarima somboledima nekom drugome.
Zabole nas za njih.
fosilvaso
08.02.2007., 21:45
U svemu tome jedino zalim sto su ti majmuni dozvolili da naprave takvu glupost sa tim prevozom i sto ih je bilo samo 59 u hladnjaci.Ko zali Srbe koji su stradavali godinama od tih siptara na kosovu ;muskarci maltretirani i prebijani a devojke silovane i tako od 1940-e pa do devedesetih.
Devedesetih to nisu mogli da rade pa su se osetili ugrozenima.Jadan siptar uskratili mu pravo da siluje srpsku devojku i da ne odgovara ili da prebije nekog srpskog mladica.
Jedino mi je zao sto je na vlasti u Srbiji bio onaj mutavi Milosevic a ne neko ko ce zaista da uradi za drzavu nesto korisno i resi pitanje siptara za sva vremena a ne ovako da se i mi a i nasi unuci ce da se cimaju sa njima.
Vidim da ti je poznat mehanizam vladavine onoga hrvatskog zločinca Tileta: Zavadi pa Vladaj, tj. ostali narodi u službi držanja Srba na kratkoj uzdi....
sinmbad
08.02.2007., 21:46
...kako se ovde neki prave englezi..... :evil:
A ti nisi čuo za privatne zatvore što drži šiptarska mafija.... :evil:
....a protesti onih Srba koji su kidnapovani i nestali...... :evil:
...kako te nije sramota tako pljuvati na Srpski narod......
besniris
08.02.2007., 21:46
lako je pljuvati po Ratku i Mladiću svima onima koji su taj rat gledali samo na TV. Sreća Srba iz Srbije da su naši preci svojevremeno potpuno očistili barem Srbiju od tih poturica i turaka, danas bi vam Srbija bila država sa većinskim muslimanskim narodom.....
Ta opsnost jos nije sasvim otklonjena.Kakva crna vremena dolaze u Srbij ce biti vise muslimana nego pravoslavnog stanovnistva.
Torrente-BG
08.02.2007., 21:47
Ma gde su je ocistili? Nista ovde davno cisceno nije i nahvatalo se skrame koliko hoces.
Eraserhead
08.02.2007., 21:48
Fašizam u svom najklasičnijem obliku. To je ono što je Srbiju učinilo odbačenom od sveta i na kraju krajeva i ono što je dovelo do odlaska Kosova. savko kome je žao što Kosovo nije deo Srbije može ovakvim spodobama zahvaliti. Tužno je da su hitlerovske ideje baš u Srbiji zaživele, ali polako im dolazi kraj. Svaki "poturica" mi je draži od ovakvih Srba.
Zabole nas za njih.
Zabole tebe i za Srbe sve dok je tvoja ****** na sigurnom.
Već sam ti rekao, krv stradalih Srba je na tvojim rukama jer jedno zlo vuče drugo.
fosilvaso
08.02.2007., 21:50
Ma gde su je ocistili? Nista ovde davno cisceno nije i nahvatalo se skrame koliko hoces.
Bitno da je jezgra očišćena još u pretprošlom veku tako da ih nije ostalo dovoljno da im tile i u Srbiji prizna status turčinskog naroda ili tako nešto....
проф.Гроф
08.02.2007., 21:52
Уместо када су већ хтели да уклоне трагове неких масовних убистава, да те жртве преносе у топионицу у "Трепчи", они их транспортују у хладљаче па њу потопе у Дунав или закопавају их нигде друго него у Батајницу.Стварно то могу само ментоли да раде, а колико још има грешака могао би да пишем до сутра ујутру, почев са личним документима које су им узимали када су напуштали Космет, па се онда вратило дупло више него што је отишло.И још сећам се , организовали су им и превоз, возовима, аутобусима а онда се они сви вратили аутомобилима и тракторима.Много су били смешни и глупи, понављам , срећа шиптарима је само што смо такве мајмуне имали за стратеге. Не верујем да би један Милош или Никола сличне грешке правили.......
fosilvaso
08.02.2007., 21:55
Fašizam u svom najklasičnijem obliku. To je ono što je Srbiju učinilo odbačenom od sveta i na kraju krajeva i ono što je dovelo do odlaska Kosova. savko kome je žao što Kosovo nije deo Srbije može ovakvim spodobama zahvaliti. Tužno je da su hitlerovske ideje baš u Srbiji zaživele, ali polako im dolazi kraj. Svaki "poturica" mi je draži od ovakvih Srba.
.
Koje lupetanje! Ajde sada još reci da smo 'izgubili' i ostale republike bivše juge jer smo mi Srbi postali fašisti......
fosilvaso
08.02.2007., 21:57
Уместо када су већ хтели да уклоне трагове неких масовних убистава, да те жртве преносе у топионицу у "Трепчи", они их транспортују у хладљаче па њу потопе у Дунав или закопавају их нигде друго него у Батајницу.Стварно то могу само ментоли да раде, .......
Intuicija mi govori da baš i nisu takvi mentoli.....Kladim se da je to namerno otkriveno i podtureno. Znaš onu da revolucija jede svoju decu?
besniris
08.02.2007., 21:57
Ljudi nemoj da nasedate na prazne price o hladnjacama i jadnim Albancima.Sve je to propaganda.Mi Srbi smo jedine zrtve i jedino je to istina.
Mi Srbi smo jedine zrtve i jedino je to istina.
BRAVO BRAVO BRAVOOOOO
postajes ozbiljan kandidat za medalju :D
fosilvaso
08.02.2007., 22:01
Ljudi nemoj da nasedate na prazne price o hladnjacama i jadnim Albancima.Sve je to propaganda.Mi Srbi smo jedine zrtve i jedino je to istina.
Da, a imate i problema sa moćnim 'petokolonašima' u samoj Srbiji, ništa čudno, sve dok je ona trulež u Kući smeća. Šta mislite, koliki procenat državljana Srbije ne može ni nacrtanog smisliti Srbina, običnog.......
Torrente-BG
08.02.2007., 22:01
Zabole tebe i za Srbe sve dok je tvoja ****** na sigurnom.
Već sam ti rekao, krv stradalih Srba je na tvojim rukama jer jedno zlo vuče drugo.
Nemas ti pojma decko.Ti si jedna jajara koja bi rodjenu majku prodao samo da tebi ne zapuca pred vratima.Pola moje familije je bilo i u ratu u Hrvatskoj i na KiM a sa tim KiM me nista ne veze cak mi je i brat od strica poginuo u Hrvatskoj zato nemoj ti nista da mi pricas o tome.Jedino je zalosno sto takve jajare kao sto si ti vladaju ovom zemljom i narodom vec decenijama i zato tako i prolazimo.A zahvaljujuci tebi i takvima za 50 godina srpski ni Beograd nece biti tako da ce ti se ispuniti zelja i imaces za komsije siptare,hrvate...i sve one koje ti volis.
besniris
08.02.2007., 22:02
BRAVO BRAVO BRAVOOOOO
postajes ozbiljan kandidat za medalju :D
Pa pogledaj statistiku u poslednjih sto godina i sve ce ti biti jasno.Niko nije tako nastrado kao Srpski narod.
Iron Lord
08.02.2007., 22:03
Korisnici sa bržim internet vezama mogu da pogledaju Dnevnik2 ako obidju sajt www.rts.co.yu te izaberu večerašnji Dnevnik2 (potreban Real Media Player ili Real Alternative).
Dobro obratite pažnju na vest posle one o prevozu leševa: medjunarodna zajednica jeste podržavala Ramuša Haradinaja zato što je Americi bio cilj rušenje režima Slobodana Miloševića.
Sad, koji su razlozi Amerike za svrgavanje Slobodana Miloševića ostaje Amerima na duši pred Bogom.
A nama ostaje da se zapitamo koliko su nestašice bile uzrokovane sankcijama a koliko je neko iz tadašnjeg režima istovremeno zloupotrebio situaciju radi ličnog bogaćenja i obračunavanja sa političkim protivnicima.
I koliko je zapravo to doprinelo eskalaciji situacije na Kosovu zbog koje smo i bombardovani?
I koliko je Rusija igrala ekonomsku igru sa istom tom Amerikom oko cele naše krize nakon raspada Jugoslavije.
I ako je sve tako kako je da li bar neko može da kaže šta su nam to zacrtali???
Torrente-BG
08.02.2007., 22:03
Уместо када су већ хтели да уклоне трагове неких масовних убистава, да те жртве преносе у топионицу у "Трепчи", они их транспортују у хладљаче па њу потопе у Дунав или закопавају их нигде друго него у Батајницу.Стварно то могу само ментоли да раде, а колико још има грешака могао би да пишем до сутра ујутру, почев са личним документима које су им узимали када су напуштали Космет, па се онда вратило дупло више него што је отишло.И још сећам се , организовали су им и превоз, возовима, аутобусима а онда се они сви вратили аутомобилима и тракторима.Много су били смешни и глупи, понављам , срећа шиптарима је само што смо такве мајмуне имали за стратеге. Не верујем да би један Милош или Никола сличне грешке правили.......
Ma to je sve smejurija teska.Problem je sto Srbijom ne vladaju Srbi odavno.
Pa pogledaj statistiku u poslednjih sto godina i sve ce ti biti jasno.Niko nije tako nastrado kao Srpski narod.
pazi sad - 100 godina...
pa ovde se govori o "pre 7 godina" :P):)
inace, to nije izgovor....
filatelista, pa šta?
08.02.2007., 22:06
Zbog takvih rezona, vi se čudite što danas svet hoće da otme to Kosovo od Srbije...
Tu neki mumlaju da su spremni da im predsednik parlamenta ili ministar unutrašnjih poslova bude Albanac samo da ostane Kosovo u Srbiji, a ovde žale što nije bilo više Albanaca u tim hladnjačama.
ako je neko zaboravio, ti Albanci su bili građani i stanovnici ove zemlje, Srbije...
sinmbad
08.02.2007., 22:07
Zbog takvih rezona, vi se čudite što danas svet hoće da otme to Kosovo od Srbije...
Tu neki mumlaju da su spremni da im predsednik parlamenta ili ministar unutrašnjih poslova bude Albanac samo da ostane Kosovo u Srbiji, a ovde žale što nije bilo više Albanaca u tim hladnjačama.
ako je neko zaboravio, ti Albanci su bili građani i stanovnici ove zemlje, Srbije...
....lapsus šiptari .... :evil:
besniris
08.02.2007., 22:08
Da, a imate i problema sa moćnim 'petokolonašima' u samoj Srbiji, ništa čudno, sve dok je ona trulež u Kući smeća. Šta mislite, koliki procenat državljana Srbije ne može ni nacrtanog smisliti Srbina, običnog.......
To je najveci problem u Srbiji,izdajice i peta kolona su rak rana ovog drustva.Dok se sa njima neobracunamo za sva vremena necemo moci da idemo napred.
filatelista, pa šta?
08.02.2007., 22:08
....lapsus šiptari .... :evil:
koji lapsus?
fosilvaso
08.02.2007., 22:09
Sad, koji su razlozi Amerike za svrgavanje Slobodana Miloševića ostaje Amerima na duši pred Bogom.
Svaka čast Amerima za rušenje Crnog Slobe, izdajice srpskog naroda u susednim 'državama'. Inače, glupi Sloba je trebao znati, da je bio pametniji, da će ga kad-tad srušiti jer se u Srbiji trebalo/treba još rasturiti svaki ozbiljniji ostatak tiletovog komunizma i one JNA......
Zacrtali su nam potonuće do dna, a zatim lagani dirigirani oporavak uz razne 'sponzore'...
Iron Lord
08.02.2007., 22:10
To je najveci problem u Srbiji,izdajice i peta kolona su rak rana ovog drustva.Dok se sa njima neobracunamo za sva vremena necemo moci da idemo napred.
Malo je složenija igra...
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3727376&postcount=52
Torrente-BG
Korisnici sa bržim internet vezama mogu da pogledaju Dnevnik2 ako obidju sajt www.rts.co.yu te izaberu večerašnji Dnevnik2 (potreban Real Media Player ili Real Alternative).
Dobro obratite pažnju na vest posle one o prevozu leševa: medjunarodna zajednica jeste podržavala Ramuša Haradinaja zato što je Americi bio cilj rušenje režima Slobodana Miloševića.
A nama ostaje da se zapitamo koliko su nestašice bile uzrokovane sankcijama a koliko je neko iz tadašnjeg režima istovremeno zloupotrebio situaciju radi ličnog bogaćenja i obračunavanja sa političkim protivnicima.
I koliko je zapravo to doprinelo eskalaciji situacije na Kosovu zbog koje smo i bombardovani?
I koliko je Rusija igrala ekonomsku igru sa istom tom Amerikom oko cele naše krize nakon raspada Jugoslavije.
Pa nije ti slucajno taj bas sada svedocio.Videces sada ce o tome da k_enjaju minimum nedelju dana.
Sto se rezima tice poznato je da je Sloba bio americki covek i odradio je posao za njih ali su ga malo zajebali na kraju pa se kasno osvestio .
Takodje treba napomenuti sta je i tadasnja opozicija radila i koliko je pljuvala po Srbiji pred stranim izaslanicima.To u Hrvatskoj od njihove opozicije nije moglo da se cuje.Tu je srpski problem.
Pa evo ti i sada.Sprema se da ti otmu 15% teritorije a ovi ne mogu ni skupstinu da formiraju a o vladi ni da ne pricam.Po novinama se pljuju ko je sta ukrao.
U svakoj drugoj zemlji bi parlament zasedao 24h i da ne pricam kakve bi sve mere bile na snazi.
besniris
pazi sad - 100 godina...
pa ovde se govori o "pre 7 godina" :P):)
inace, to nije izgovor....
Pa ne moze se jedan detalj istrgnuti iz konteksta.To nije problem koji je nastao pre sedam godina vec ima svoju dugogodisnju istoriju.
sinmbad
08.02.2007., 22:13
koji lapsus?
...nemoj sada da se praviš pametan, albanci imaju svoju državu i svog predsednika parlamenta..... :evil:
...a ovi o kojima si ti švrljao su šiptari ..... :evil:
filatelista, pa šta?
08.02.2007., 22:15
...nemoj sada da se praviš pametan, albanci imaju svoju državu i svog predsednika parlamenta..... :evil:
...a ovi o kojima si ti švrljao su šiptari ..... :evil:
zna se na koga se misli. Ljudi se izjašnjavaju kako hoće, meni svejedno
Samo da li su ljudi spremni za ono što sam napisao, naravno da nisu i zato neka ne čudi zašto nam otimaju Kosmet.
fosilvaso
08.02.2007., 22:21
Ako su Arkan i njemu slični 'zaslužili' smaknuće po kratkom postupku bez suđenja, sigurno je i među Šiptarima bilo takvih, prema tome, ne cvili mi previše....
sinmbad
08.02.2007., 22:23
zna se na koga se misli. Ljudi se izjašnjavaju kako hoće, meni svejedno
Samo da li su ljudi spremni za ono što sam napisao, naravno da nisu i zato neka ne čudi zašto nam otimaju Kosmet.
....pa amerika nam otima a ne ovi šipci :evil: ovde su odvajkada velike sile delile teritorije.... :evil:
besniris
08.02.2007., 22:24
Siptari su pobili tolko Srba da se ni dan danas ne zna tacan broj a pritom niko jos nije odgovaro od siptarskih terorista.
filatelista, pa šta?
08.02.2007., 22:25
Ako su Arkan i njemu slični 'zaslužili' smaknuće po kratkom postupku bez suđenja, sigurno je i među Šiptarima bilo takvih, prema tome, ne cvili mi previše....
Ako ne možeš civilizovano da pričaš, nemoj mi se ni obraćati.
To što je tebi jedan ubica i kurvar ubijen od strane ili DB ili mafijaške klike zaslužena kazna, onda ti niti imaš pojma šta je pravo ni pravda.
Ima i ubijenih albanskih mafijaša...gde tu pravda
A suđenje?
fosilvaso
08.02.2007., 22:26
Takodje treba napomenuti sta je i tadasnja opozicija radila i koliko je pljuvala po Srbiji pred stranim izaslanicima.To u Hrvatskoj od njihove opozicije nije moglo da se cuje.Tu je srpski problem.
.
To nije srpski problem, već kvaliteta! Od koje opozicije u Hrvata si to mogao čuti: Jel' od onih nesposobnih debila koji su došli na vlast 2000-e godine, ništa nisu pametno uradili i onda nakon 4 godina opet prepustili vlast HDZ-u.....
filatelista, pa šta?
08.02.2007., 22:31
....pa amerika nam otima a ne ovi šipci :evil: ovde su odvajkada velike sile delile teritorije.... :evil:
otimaju nama i ne nose je kao 53. zvezdicu na zastavi već je poklanjaju Albancima
A kako i da je ostave kad 95% ljudi u Srbiji žali što nije bilo više hladnjača, a svi nevino gledaj i kao jedan:"mi možemo da zamislimo Albanca kao ministra unutrašnjih poslova ili predsednika parlamenta" http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/p025.gif
fosilvaso
08.02.2007., 22:32
Ako ne možeš civilizovano da pričaš, nemoj mi se ni obraćati.
To što je tebi jedan ubica i kurvar ubijen od strane ili DB ili mafijaške klike zaslužena kazna, onda ti niti imaš pojma šta je pravo ni pravda.
Ima i ubijenih albanskih mafijaša...gde tu pravda
A suđenje?
Zasluženo sam stavio u navodnike, lično smatram da ga zbog zasluga u ratu nije trebalo smaknuti, ali neko je ipak to smatrao zasluženim....
sinmbad
08.02.2007., 22:36
otimaju nama i ne nose je kao 53. zvezdicu na zastavi već je poklanjaju Albancima
A kako i da je ostave kad 95% ljudi u Srbiji žali što nije bilo više hladnjača, a svi nevino gledaj i kao jedan:"mi možemo da zamislimo Albanca kao ministra unutrašnjih poslova ili predsednika parlamenta" http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/p025.gif
....nemoj šipatre da mi pišeš velikim slovima..... :evil:
...normalno da žele jer smo to trebali odraditi kao hrvati 95 ali to je druga priča.... :roll:
....kada oni budu mogli zamisliti predsednika Kosova i Metohije Srbinom, onda možemo pričati ko ljudi..... 8-)
Pa ne moze se jedan detalj istrgnuti iz konteksta.To nije problem koji je nastao pre sedam godina vec ima svoju dugogodisnju istoriju.
i, jel to opravdava nase zlocine?
fosilvaso
08.02.2007., 22:42
.......normalno da žele jer smo to trebali odraditi kao hrvati 95 ali to je druga priča.... :roll:
....kada oni budu mogli zamisliti predsednika Kosova i Metohije Srbinom, onda možemo pričati ko ljudi..... 8-)
Šta trebali, pa mi smo to odradili, a barabe ih vratile, sada pak izgleda niko neće da ima posla sa njima....
fosilvaso
08.02.2007., 22:45
i, jel to opravdava nase zlocine?
Opravdavam svako sredstvo i metodu koja je imala za cilj ili posledicu razdvajanje naroda tako da se više nikada na Balkanu 'bratstvo i jedinstvo' ne koristi za Zavadi pa Vladaj....
sinmbad
08.02.2007., 22:48
Šta trebali, pa mi smo to odradili, a barabe ih vratile, sada pak izgleda niko neće da ima posla sa njima....
...pa dobro znam ali ***....... :roll:
filatelista, pa šta?
08.02.2007., 22:48
....nemoj šipatre da mi pišeš velikim slovima..... :evil:
...normalno da žele jer smo to trebali odraditi kao hrvati 95 ali to je druga priča.... :roll:
stvar pravopisa, ništa drugo
a šta će tebi Kosovo kad Albance očima ne možeš da vidiš, kad bi na parlamentarnim izborima imali više glasova od radikala i DSS zajedno? Pa kako bi ti to preživeo?
DellBoy-011
08.02.2007., 22:56
Ma to je najobicnija propaganda sa hladnjacama,nikad ni jedan ozbiljan dokaz nije iznet u vezi ovog izmisljenog slucaja hladnjaca.
Nije.
Osim: fotografija i snimaka sa lica mesta, izjave vozača i onih koji su ih pokopali.
Zašto nazivaš običnom propagandom zločin i zašto braniš zločince?
I zašto, po istoj logici ne bi branio zločince koji su klali srbe?
I šiptari to nazivaju običnom propagandom, te mogu da napravim paralelu izmedju tebe i njih.
fosilvaso
08.02.2007., 22:56
...pa dobro znam ali ***....... :roll:
Ma budale belosvetske, ovako kako ih hrane na Kosovu, mogli su ih nastaviti hraniti i u Albaniji, s tim da se sada ne bi morali zezati s tim problemom.....nek' jedu svoja.....
sinmbad
08.02.2007., 22:58
stvar pravopisa, ništa drugo
a šta će tebi Kosovo kad Albance očima ne možeš da vidiš, kad bi na parlamentarnim izborima imali više glasova od radikala i DSS zajedno? Pa kako bi ti to preživeo?
......prvo treba napraviti reda i vratiti sve šipce u albaniju koji su tu došli posle 99, a to za broj poslanika u skupštini treba posebnim zakonom urediti...... 8-)
....ma najveća ležišta ruda i uglja su dole....tako da postoje i ogromni ekonomski interesi da Kosovo i Metohija ostanu u Srbiji.....
DellBoy-011
08.02.2007., 23:02
E da, bilo je na vestima i o čuvenim brothers Bitići, američkim državljanima. Izvedeni su iz zatvora u Prokuplju, odveženi u petrovo selo i ubijeni, pa onda prebačeni u batajnicu.
Možemo li to nazvati herojskim činom?
Možemo li očekivati da se tako ne postupa i prema srbima?
fosilvaso
08.02.2007., 23:03
Nije.
Osim: fotografija i snimaka sa lica mesta, izjave vozača i onih koji su ih pokopali.
I šiptari to nazivaju običnom propagandom, te mogu da napravim paralelu izmedju tebe i njih.
Dok god se ne otkrije grob đenerala Draže i dok ne bude pokopan kako to dolikuje njegovom činu, ne pada mi napamet osuđivati Srbe za sve zločine nad bilo kojim pripadnikom naroda ili narodnosti one juge......Potencijalno, sumnjiv je za smaknuće Draže svaki koji je 45-e imao barem 18 godina.....
filatelista, pa šta?
08.02.2007., 23:03
......prvo treba napraviti reda i vratiti sve šipce u albaniju koji su tu došli posle 99, a to za broj poslanika u skupštini treba posebnim zakonom urediti...... 8-)
....ma najveća ležišta ruda i uglja su dole....tako da postoje i ogromni ekonomski interesi da Kosovo i Metohija ostanu u Srbiji.....
Pusti ti sad ko je došao koje godine, kako ćeš to utvrditi?
Gde su im dokumenti, jel tako? Više od 7 godina dole nema srpske vlasti, a nije se ni pre tog sranja znalo koliko ih dole ima.
A zakonom verovatno ih ograničio na 5 poslanika, pa da bude 200 000 glasova po mandatu.
Nema ni ruda ni uglja, ni rudnika bez Albanaca. Znači, ili primaš Albance i ponašaš se prema njima kao prema svakom Srbinu ili ne, ako ne, ode Kosovo, svetu ne treba 2 minuta da o tome razmišlja.
Onda se neki čude kao što nam otimaju Kosovo?
Otimaju kad mi hoćemo Kosovo, ali bez Albanaca, a to ne može.
sinmbad
08.02.2007., 23:05
Nije.
...e polako polako ti si već nekoga unapred osudio..... :roll:
...možda su ti leševi pokupljeni posle vazdušnog napada nato pakta...... :evil:
...e sad zašto su doneseni čak ovde to je već drugo nešto.....
...mada ja mislim da je to urađeno zbog moguće medijske nameštaljke...... :roll:
fosilvaso
08.02.2007., 23:06
Jelda, a RSK bez Srba može? Belosvetske barabe više dugo neće mirno spavati, neće znati kada će Srbi ponovo rešiti stvari na opšte zadovoljstvo nekih.....
besniris
08.02.2007., 23:07
Mi hocemo samo ralan broj siptara na kosovu koji je bio do 1999.Normalno da ne mozemo da priznamo Albance koji su masovno dosli iz Albanije za gradjane Srbije.
DellBoy-011
08.02.2007., 23:07
Dok god se ne otkrije grob đenerala Draže i dok ne bude pokopan kako to dolikuje njegovom činu, ne pada mi napamet osuđivati Srbe za sve zločine nad bilo kojim pripadnikom naroda ili narodnosti one juge......Potencijalno, sumnjiv je za smaknuće Draže svaki koji je 45-e imao barem 18 godina.....
Nećemo sad o draži, uostalom izdao ga je srbin - ubio ga je srbin
DellBoy-011
08.02.2007., 23:08
...e polako polako ti si već nekoga unapred osudio..... :roll:
...možda su ti leševi pokupljeni posle vazdušnog napada nato pakta...... :evil:
...mada ja mislim da je to urađeno zbog moguće medijske nameštaljke...... :roll:
i tako više puta, 'ajde nećemo biti toliko naivni:wink:
fosilvaso
08.02.2007., 23:09
...e
A da te svedoke i fotografe malo žešće priupitate o nekim stvarima, mogli bi možda svašta zanimljivog ispričati, a ne samo ono za šta su plaćeni......
sinmbad
08.02.2007., 23:10
Pusti ti sad ko je došao koje godine, kako ćeš to utvrditi?
Gde su im dokumenti, jel tako? Više od 7 godina dole nema srpske vlasti, a nije se ni pre tog sranja znalo koliko ih dole ima.
A zakonom verovatno ih ograničio na 5 poslanika, pa da bude 200 000 glasova po mandatu.
Nema ni ruda ni uglja, ni rudnika bez Albanaca. Znači, ili primaš Albance i ponašaš se prema njima kao prema svakom Srbinu ili ne, ako ne, ode Kosovo, svetu ne treba 2 minuta da o tome razmišlja.
Onda se neki čude kao što nam otimaju Kosovo?
...hrvati su dobili teritorije bez Srba,pa zašto za nas važe drugi standardi ako hoćeš baš tako da postavim stvari.... :roll:
...naravno da nam ne trebaju šiptari bez državljanstva Srbije.... :roll:
...kao i sve evropske države što vrše reamisiju tako i mi treba da ih vrnemo u njihovu matičnu zemlju.... :evil:
adem_ks
08.02.2007., 23:11
Torrente-BG
Registrovan korisnik
besniris
Registrovan korisnik
проф.Гроф
Registrovan korisnik
lako je srbima da se k*r*e kada imaju takve patrijote iliti heroje... izvinjavam se patrijotama koje nisam spomenuo
fosilvaso
08.02.2007., 23:12
Nećemo sad o draži, uostalom izdao ga je srbin - ubio ga je srbin
Da ga je izdao Srbin, verovatno, ali da ga je i smaknuo Srbin? A i da je, ko je bio u onom lakrdijaškom sudu na kojem je osuđen po kratkom postupku....
filatelista, pa šta?
08.02.2007., 23:18
...hrvati su dobili teritorije bez Srba,pa zašto za nas važe drugi standardi ako hoćeš baš tako da postavim stvari.... :roll:
...naravno da nam ne trebaju šiptari bez državljanstva Srbije.... :roll:
...kao i sve evropske države što vrše reamisiju tako i mi treba da ih vrnemo u njihovu matičnu zemlju.... :evil:
To što je tata Slobo, poveo Srbe u Hrvatskoj u nešto, pa ih posle pustio kao govna niz ulicu, to ide samo njemu na obraz.
Nešto previđaš u ovome svemu, Srbi su tako prošli u Hrvatskoj zato što su izgubili, a izgubili su zato što su im Šešelj i Milošević svašta obećavali, a posle samo ladne vode uz put prema Srbiji prinosili...
Problem sa Albancima nije od pre 10 godina i ja to znam, ali znaš li da dole žive ljudi koji su državu SFRJ ignorisali i živeli bez dokumenata, pa oni kojima su dokumenti oduzeti tokom 1998 i 1999 godine, pa onda ima ljudi koji su došli i žive na Kosovu 30 godina i to nije jednostavno.
Izvini što sam otvoren, ali pustitii tebe ili slične tebi da određuje ko dobija, a ko leti preko Prokletija, pa to bi izbio 3. svetski rat.
sinmbad
08.02.2007., 23:31
To što je tata Slobo, poveo Srbe u Hrvatskoj u nešto, pa ih posle pustio kao govna niz ulicu, to ide samo njemu na obraz.
Nešto previđaš u ovome svemu, Srbi su tako prošli u Hrvatskoj zato što su izgubili, a izgubili su zato što su im Šešelj i Milošević svašta obećavali, a posle samo ladne vode uz put prema Srbiji prinosili...
Problem sa Albancima nije od pre 10 godina i ja to znam, ali znaš li da dole žive ljudi koji su državu SFRJ ignorisali i živeli bez dokumenata, pa oni kojima su dokumenti oduzeti tokom 1998 i 1999 godine, pa onda ima ljudi koji su došli i žive na Kosovu 30 godina i to nije jednostavno.
Izvini što sam otvoren, ali pustitii tebe ili slične tebi da određuje ko dobija, a ko leti preko Prokletija, pa to bi izbio 3. svetski rat.
...opet Slobu pominješ,on mora biti da je odgovoran i za klimatske promene .... :roll:
...a koliko dugo Srbi žive na prostorima hrvatske,pa su ih proterali za par dana,nema to veze sa Slobom.... :evil:
....Kosovo i Metohija je Sveta Srpska zemlja i kolevka Srpstva tako da ako je potrebno da izbije 3.svetski rat neka izbije zbog njega.... 8-)
filatelista, pa šta?
08.02.2007., 23:33
...opet Slobu pominješ,on mora biti da je odgovoran i za klimatske promene .... :roll:
...a koliko dugo Srbi žive na prostorima hrvatske,pa su ih proterali za par dana,nema to veze sa Slobom.... :evil:
....Kosovo i Metohija je Sveta Srpska zemlja i kolevka Srpstva tako da ako je potrebno da izbije 3.svetski rat neka izbije zbog njega.... 8-)
Ne, Bleka stenu ću da spominjem kod proterivanja Srba iz Hrvatske.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
sinmbad
08.02.2007., 23:39
Ne, Bleka stenu ću da spominjem kod proterivanja Srba iz Hrvatske.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
......amere ti lepo pominji oni su kumovali tom operacijom...... :evil:
filatelista, pa šta?
08.02.2007., 23:42
......amere ti lepo pominji oni su kumovali tom operacijom...... :evil:
ja se ne vezujem za maj ili august 95.
Ja se vezujem za sam početak. Ili imaš podršku za svoju ideju ili nemaš. Ne možeš 250 000 Srba u Krajini da zavedeš da će to jednog dana da bude Srbija, da se bore, da ti ljudi krvare, siromaše i ginu i da onda kažeš, e jebi ga, nisu dali ameri, ja nisam smeo, ko vas braćo ****, sad je kraj
Blek stena je kriv definitivno.
sinmbad
08.02.2007., 23:46
...a ne ne ipak su ameri krivi ...... :evil:
Salvantis
09.02.2007., 00:22
Ma bravo za temu :roll:
isti oni koje zabole za Srbe zrtve albnskih zlocina, cak i u ovom trenutku, isti oni koji apsolutno nije briga za celokupno srpsko stanovnistvo dole, kao sto ih nije bilo briga ni za Srbe proterane iz Krajine i Bosne, koji se sprdaju i podsmevaju na svaki pomen Kosova, ovde stalno kukaju i prenemazu se nad nekakvim toboznjim zrtvama milosevicevog 'terora' dole.
Jak teror zaista! Ostalo sipaca koliko hoces i po Beogradu, a o Bujanovcu i Presevu i da ne govorim, na samom Kosovu ih je ispalo znatno vise posle nasih tzv 'zlocina' nego sto ih je bilo pre...
No kojekavi 'dusebriznici' cvile nad bracom Bitici, ebali im oni mamu sto ih rodi tako glupe. Kamo srece da smo sve uhvacene teoriste pobili na licu mesta, umesto sto smo ih trpali u zatvore, pa ih posle sve oslobodili, kako bi mogli jednom da nas ponovo ubijaju. Ameri mogu da istrebljuju koga hoce na drugom kraju sveta, za sta vas takodje zabole, ali mi nemamo pravo da se obracunamo sa zlocincima koji nam otimaju deo teritorije, ubijaju civile, pale crkve i manastire, skrnave groblja...
Sto se 'hladnajaca' tice samo najgori glupanderi ne mogu da shvate zasto se opet poteze ta prica, bas u ovom trenutku.
Medjutim za sve koji imaju mozak citava ta glupost dokazuje upravo da NIKAKVOG ORGANIZOVANOG DRZAVNOG TERORA DOLE NIJE BILO. Da jeste ne bi sve bilo odradjeno na najgori moguci amaterski i diletantski nacin. Oni koje pamcenje sluzi duze od poslednjih 15 minuta, secaju se da je nato u jednom trenutku kampanje pokrenuo pricu o 'masovnim grobnicama' po KIM, da bi nasao novi razlog za medijsku satanizaciju i opravdavanje svojih zlodela, kolateralnih steta i uopste masovnog ubijanja po Srbiji.
Naravno drug Sloba se po obicaju uplasio za svoje doope je je brze bolje izdao naredjenje da se izvrsi ekshumacija svi onih koji su poginuli na Kosovu u prvih par nedelja rata, i da se na ovaj idiotski nacin prebace u Srbiju. Ko vam garantuje da u tim hladnjacama nema i poginulih srpskih civila, ili siptara koje je nato pobio gadjajuci onu izbeglicku kolonu? A ostali su oni koji su poginuli tokom ratnih dejstava, no naravno drogirani 'humanisti' moraju da dokazuju svoju privrzenost 'zapadnim idealima' pljujuci po svom narodu.
Ispravka, to i vise i nije njihov narod, a novi bi trebali da potraze medju siptarima kad ih vec toliko obozavaju.
DellBoy-011
09.02.2007., 00:27
Ma bravo za temu :roll:
isti oni koje zabole za Srbe zrtve albnskih zlocina, cak i u ovom trenutku, isti oni koji apsolutno nije briga za celokupno srpsko stanovnistvo dole, kao sto ih nije bilo briga ni za Srbe proterane iz Krajine i Bosne, koji se sprdaju i podsmevaju na svaki pomen Kosova, ovde stalno kukaju i prenemazu se nad nekakvim toboznjim zrtvama milosevicevog 'terora' dole.
. Ko vam garantuje da u tim hladnjacama nema i poginulih srpskih civila, ili siptara koje je nato pobio gadjajuci onu izbeglicku kolonu? .
Naravno, odmah ćeš optužiti da neko ne poštuje srpske žrtve ili da "više žali" za albanskim, što je neistinito.
Zatim ćeš napisati da su možda u hladnjači bili i srpski civili?!
Zašto bi ih onda krišom prevozili u masovnu grobnicu i zatrpavali?
Ajde malo zapitaj se o čemu ti pričaš.
Ајд' замоли Адема да свима заинтересованима организује туру по Косову,и едукује вас где су и кога све Срби убили,по онда дођите у хору да нам објасните!?Може?;)
DellBoy-011
09.02.2007., 00:34
Ајд' замоли Адема да свима заинтересованима организује туру по Косову,и едукује вас где су и кога све Срби убили,по онда дођите у хору да нам објасните!?Може?;)
A tvoje pitanje bi dokazalo šta?
Разумно потпитање:ми имамо гомилу страдалих за које никог није брига и не занима никог шта се с њима десило!Такође,они који су наше страдалнике сместили под земљу,немају намеру да ништа да ураде на расветљавању злочина,а ми на већини територија немамо ингеренције.Зашто би онда мене занимало питање њихових мртвих,ако они ништа не раде по питању наших.Катарза је именица за замлаћивање дебила!;)
Salvantis
09.02.2007., 00:43
Naravno, odmah ćeš optužiti da neko ne poštuje srpske žrtve ili da "više žali" za albanskim, što je neistinito.
Zatim ćeš napisati da su možda u hladnjači bili i srpski civili?!
Zašto bi ih onda krišom prevozili u masovnu grobnicu i zatrpavali?
Ajde malo zapitaj se o čemu ti pričaš.
Probaj ti da u sred rata i pod bombardovanjem natoa razvrstavas one koji su raskomadani, mrtvi i pokopani nedeljama (pogotovo neprijatelje a tvrdim da je pod takvim uslovima bilo moguce da u hladnjacama zavrse i srpske zrtve, kao i albanci koje je ubio sam nato).
Alijansa je trazila 'dokaze', grobnice i leseve, posle ti dokazuj ciji su, ko i kako ih je ubio....
A Milosevic je napravio jos jednu u nizu ishitrenih gluposti, u cemu je oduvek bio ekspert. Da je stvarno planirano nekakvo 'masovno ubijanje' albanaca , opet ponavljam svaka drzava na ovom svetu bi to prikrila sto puta bolje od ovog diletantizma, koje se vec duze vreme koristi za najgore politikanstvo i dokazivanje nekakve 'genocidnosti' srpskog naroda.
Organizovano drzavno maltretiranje Albanaca je krenulo od kada je Cobi dosao na vlast(pre toga maltretiranje nije bilo drzavno),a to je kulminiralo pokusajem etnickog ciscenja istih za vreme bombardovanja '99. I to moze samo da bude sporno samo onim ljudima koji ne zele da upotrebe belu i sivu masu u mozgu...
Mislim,ja jako dobro mogu da razumem nekog otvorenog sovinistu koji kaze da je trebalo da pokoljemu svu siptarsku bagru,on je barem iskren...Samo mi nisu jasni ovi nasi posteni nacionalisti koji su vrhunski humanisti,a ovamo napadaju SAMO Hrvate i Albance koji su cinili zlocine... Ma u pravu ste vi, nasa policija je svakoj albanskoj kuci nosila po buyket ljubicica i kuglu sladoleda...
Какав је то злочин : превоз или премештање лешева ?
Ваљда је злочин правити лешеве а не превозити их.
Не,мене само не занима шта је радила наша полиција,док не видим да је ико од њих показао разум и добру вољу,а барем овде ,на форуму,нисам видео ниједног Хрвата и Шиптара који је спреман да призна било какав злочин,чак Хрвати негирају и Јасеновац!:)
Не,мене само не занима шта је радила наша полиција,док не видим да је ико од њих показао разум и добру вољу,а барем овде ,на форуму,нисам видео ниједног Хрвата и Шиптара који је спреман да призна било какав злочин,чак Хрвати негирају и Јасеновац!:)
I ti zaista mislis da su apsolutno svi Hrvati zadrti sovinisti???
eremita
09.02.2007., 01:00
Ипак ту постоје више него озбиљне НЕЈАСНОЋЕ. Мислим, када бих ја, не дај Боже, кокнуо неког Шиптара - па сигурно не бих био толико поремећен да леш као "сакријем" тако што ћу га закопати у сопствено двориште. Нешто ту озбиљно смрдуцка.
Salvantis
09.02.2007., 01:00
Organizovano drzavno maltretiranje Albanaca je krenulo od kada je Cobi dosao na vlast(pre toga maltretiranje nije bilo drzavno),a to je kulminiralo pokusajem etnickog ciscenja istih za vreme bombardovanja '99. I to moze samo da bude sporno samo onim ljudima koji ne zele da upotrebe belu i sivu masu u mozgu...
Mislim,ja jako dobro mogu da razumem nekog otvorenog sovinistu koji kaze da je trebalo da pokoljemu svu siptarsku bagru,on je barem iskren...Samo mi nisu jasni ovi nasi posteni nacionalisti koji su vrhunski humanisti,a ovamo napadaju SAMO Hrvate i Albance koji su cinili zlocine... Ma u pravu ste vi, nasa policija je svakoj albanskoj kuci nosila po buyket ljubicica i kuglu sladoleda...
Mozda ja pogresno upotrebljavam 'belu i sivu masu u mozgu' ali za tebe i neke druge ovde nisam siguran ni da je uopste imate :D
'Etnicko ciscenje' za vreme bombardovanja i ostale gluposti o kojima si slusao na b92 (jer su ti to izgleda jedine informacije o onome sto se dogadjalo tokom ratova na ex-yu prostorima), su opet posledica nato agresije i potrebe da se sto pre eliminise siptarska pretnja po nasu vojsku na terenu. Vrlo logicno i potpuno jasno za svakoga ko ima mozak.
Dakle mozda smo trebali OVkovce da lepo zamolimo, sa "buketom ljubicica" da poloze oruzje?
Ybga sto se neko pre tebe nije setio tako brilijante ideje, 101% da bi uspelo :roll:
Vojska je morala da deluje brzo i efikasno, inace bi OVK bila produzena ruka natoa na terenu, sto je uostalom bio plan agresije. Nato od pocetka nije ni planirao kopnenu invaziju, vec samo vazdusne podrske, dok bi UCk odradila prljaviji deo posla. Ako moram da biram izmedju nasih vojnika i siptara, mozda nisam humanista, ali UVEK cu izabrati nase. Kao i svaka armija na ovome svetu.
I opet cu ti ponoviti, po 112 put ove nedelje, ima ko da brine za njihove zrtve, ne morate vi da lijete suze za njima.
Jer ONI sigurno ne liju suze za srpskim.
Ако те не мрзи иди редом месец дана уназад,и анализирај дискусије ових што су били на форуму:од лицемерја до лажи и пљувања!:D
Mozda ja pogresno upotrebljavam 'belu i sivu masu u mozgu' ali za tebe i neke druge ovde nisam siguran ni da je uopste imate :D
'Etnicko ciscenje' za vreme bombardovanja i ostale gluposti o kojima si slusao na b92 (jer su ti to izgleda jedine informacije o onome sto se dogadjalo tokom ratova na ex-yu prostorima), su opet posledica nato agresije i potrebe da se sto pre eliminise siptarska pretnja po nasu vojsku na terenu. Vrlo logicno i potpuno jasno za svakoga ko ima mozak.
Dakle mozda smo trebali OVkovce da lepo zamolimo, sa "buketom ljubicica" da poloze oruzje?
Ybga sto se neko pre tebe nije setio tako brilijante ideje, 101% da bi uspelo :roll:
Vojska je morala da deluje brzo i efikasno, inace bi OVK bila produzena ruka natoa na terenu, sto je uostalom bio plan agresije. Nato od pocetka nije ni planirao kopnenu invaziju, vec samo vazdusne podrske, dok bi UCk odradila prljaviji deo posla. Ako moram da biram izmedju nasih vojnika i siptara, mozda nisam humanista, ali UVEK cu izabrati nase. Kao i svaka armija na ovome svetu.
I opet cu ti ponoviti, po 112 put ove nedelje, ima ko da brine za njihove zrtve, ne morate vi da lijete suze za njima.
Jer ONI sigurno ne liju suze za srpskim.Ама,ја нећу више вечерас с њим да дискутујем,а ти како хоћеш?Млад је,има времена да смара и нема никакве обавезе!:D:D:D
ОВК и букет љубичица је сцена која мора да изгледа тако да их ОВК гледа ... одоздо :lol:
Salvantis
09.02.2007., 01:07
Ама,ја нећу више вечерас с њим да дискутујем,а ти како хоћеш?Млад је,има времена да смара и нема никакве обавезе!:D:D:D
Ne moras veceras, ali bice on ovde i sutra od 09h ujutro do 05h (opet ujutro :lol: )
A bas vala, i smara, i umara, a nikako nesto pametno da mu se omakne :roll:
No, sto kazes mlad je, ko zna, mozda jednom.....mozda.
eremita
09.02.2007., 01:08
Нећеш ни да их видиш јер код њих су правила игре врло јасна. Ови што се овде јављају да пљују по нама - пре свега уопште нису Срби, то треба свима да буде јасно. И да је једно два-три таква лика после прозивања завршило у некој
канти за ђубре - и овде би ћутали као код других. Код Шиптара НЕМА СВЕДОКА за извршене злочине - а ако се неки зезне да гукне, потамане му целу фамилију.
Salvantis
09.02.2007., 01:10
ОВК и букет љубичица је сцена која мора да изгледа тако да их ОВК гледа ... одоздо :lol:
hehe, definitivno svakom po buket :wink:
Mada za njih je vise smrdljevak, a ne ljubicice, cak i u toj varijanti.
Ма,то ми је јасно Еремита,него нисам спреман да губим време са њиховим обрасцима понашања.Излази из оквира обичне приче.
Ето, ми њих цвећем а они нас отцепљењем, па после кажу Срби вандали ... http://www.zodumil.net/bluesky/popo/boss.gif
Ма,то ми је јасно Еремита,него нисам спреман да губим време са њиховим обрасцима понашања.Излази из оквира обичне приче.
Бре Мишони, па ти си ми јуче дао добар савет - КОМЕ ти објашњаваш. Пусти дале-бу ... :wink:
Salvantis
09.02.2007., 01:18
Нећеш ни да их видиш јер код њих су правила игре врло јасна. Ови што се овде јављају да пљују по нама - пре свега уопште нису Срби, то треба свима да буде јасно. И да је једно два-три таква лика после прозивања завршило у некој
канти за ђубре - и овде би ћутали као код других. Код Шиптара НЕМА СВЕДОКА за извршене злочине - а ако се неки зезне да гукне, потамане му целу фамилију.
Ma sipci nece ni da probaju da guknu, oni su vrlo jedinstveni po kljucnim pitanjima.
Gde su siptarske, ili recimo hrvatske (mada su oni kobajagi malo 'europejskiji') Natase kandic, Sonje Biserko, Biljane Vuco, b92, LDP i slican olos?
NIGDE.
NE POSTOJE.
Jedino postoji par beznacajnih likova, kojima niko ne daje bilo kakvu medijsku paznju, a cak i kad im daju su milion puta blazi u napadanju svojih nego ovi "nasi" (uslovno receno, naravno). A i oni uglavnom napadaju nas....
Hrvati cak ni za vreme komunizma nisu imali pokajnike koji bi priznali i iskreno osudili Jasenovac. Samo kod nas Srba uvek neki izrodi koji kukaju nad tudjim 'zrtvama', a istovremano ne pokazuju trunku saosecenja prema srpskim.
Бре Мишони, па ти си ми јуче дао добар савет - КОМЕ ти објашњаваш. Пусти дале-бу ... :wink:Ако мислиш на младог правника,не објашњавам-он воли да прича,па тражи саговорнике...А Еремита је наш човек!;)
eremita
09.02.2007., 01:23
Ствар је у томе што ти што блебећу НИСУ Срби. Ако се погледа било чија биографија од њих то се одмах уочи, исто као што сам се стално чудио зашто се онај Ахтисари тако понаша - кад испаде да је масни Финац син SS генерала, и шта се онда чудимо.
Ахтисарију се не чудим.Немци су процентуално највећи број следбеника имали у Финској,а ћутање покрива прашином чињенице.
А од нас ...(није ТВ) траже катарзу ... :D Боље да су тражили Борку, Соњу, Наташу ...за ову кат... кар.. каз... не знам ни где станује :lol:
Ако мислиш на младог правника,не објашњавам-он воли да прича,па тражи саговорнике...А Еремита је наш човек!;)
Како не бих знао , Еремита ми је комшија ... :wink:
Jer ONI sigurno ne liju suze za srpskim.
Da,da...ja sam "mlad"...pa ne razumem neke stvari,argument u p.m. Prvo,sasvim slucajno ne znam samo sta se desavalo sa Albancima preko "b92 blogova i foruma",vec imam mnoge informacije iz prve ruke,ali to je potpuno nebitno,jer niti mislim da pricam detalje preko foruma (jadno je), a cak i da znam samo te podatke o etnickom ciscenju preko "izdajnicke b92" televizije,ja ne razumem kako svi vi mozete da mislite,posto ste toliko iskusniji od mene,da su proterivani,pljackani i ubijani samo oni Albanci koji su bili u OVK,ili njihovi neposredni pomagaci?... Pa da ja sam budala,a kada dodje nekli Hrvat,pa kaze isto to sto vi kazete,samo za Gotovinu i "Oluju",onda je on ustasa,a vi ste patriote... Nesto tu ne stima... I
A,sto se tice suza,suze liju pojedinci,a drzave treba da resavaju ozbiljne probleme,kao sto je taj sto vecina Srbi ima izrazito subjektivnu percepciju sveta gde je Prvi srpski ustanak vazniji istorijski dogadjaj za svet od Americke revolucije,i gde kada Srbin pokosi nekog Siptara,onda je on nacionalni mucenik jer ga jure vestice poput Natase Kandic...Najveca pretnja po Srbiju danas je Natasa Kandic,ne znam da li da se smejem ili placem....
Drugo,Hrvati imaju svoje "Sonje Biserko" i "Natase Kandic"...A cak i da nemaju ne razumem u cemu bi bio problem,pa zar ne bi onda kao Srbi bili ponosni sto smo najprosveceniji narod na Balkanu,pa jedini mozemo da pricamo o nasim zlocinima?
Siptarska pretnja po vojnike SRJ baba od 80 godina,ma nije nego... :)
Ипак ту постоје више него озбиљне НЕЈАСНОЋЕ. Мислим, када бих ја, не дај Боже, кокнуо неког Шиптара - па сигурно не бих био толико поремећен да леш као "сакријем" тако што ћу га закопати у сопствено двориште. Нешто ту озбиљно смрдуцка.
To je Mito zbog toga sto prosecni srpski vojnik nema IQ kao ti od 160...:)
eremita
09.02.2007., 02:46
To je Mito zbog toga sto prosecni srpski vojnik nema IQ kao ti od 160...:)
Ма шта ми наприча... али исто тако веома је логично МИШЉЕЊЕ да су господа шпијуни платили тог болида да ископава и премешта лешеве са КиМ само зато да би направили скандал и згражавање јавног мнења и поткрепили оптужбе против Србије. Тако да ни просечни српски плаћеник или страни шпијун такође немају неки нарочити IQ ! :lol: :lol: :lol:
Iron Lord
09.02.2007., 02:51
Ма шта ми наприча... али исто тако веома је логично МИШЉЕЊЕ да су господа шпијуни платили тог болида да ископава и премешта лешеве са КиМ само зато да би направили скандал и згражавање јавног мнења и поткрепили оптужбе против Србије. Тако да ни просечни српски плаћеник или страни шпијун такође немају неки нарочити IQ ! :lol: :lol: :lol:
Pa sad imena odgovornih nalogodavaca su izrečena, a oni neka objasne zašto su zakopavali na teritoriji Srbije a ne recimo na licu mesta ili možda u Albaniji ili Makedoniji...
Salvantis
09.02.2007., 02:53
@kami
iskreno me mrzi da odgovaram na sve to ovako kasno, pogotovo sto sam manje-vise sve objasnio u prethodnom postu ( i jos 1.236 puta pre toga).
samo sto se tice 'subjektivne percepcije': kao istinski fan njihove kulture trebao bi da znas da je za prosecnog amera bitka kod Alamoa vazniji dogadjaj od Prvog svetskog rata (makar za onoga koji je cuo da je postojao i WWI :D )
PS nisi naveo koji su to poznati borci za "utvrdjivanje istine" medju sipcima i hrvatima, koji su to njihovi 'objektivni mediji', i 'liberalne partije'....
Ceku i Mesic, recimo?
eremita
09.02.2007., 03:23
Pa sad imena odgovornih nalogodavaca su izrečena, a oni neka objasne zašto su zakopavali na teritoriji Srbije a ne recimo na licu mesta ili možda u Albaniji ili Makedoniji...
Морам да ти кажем да ме у вези тих хладњача спопада такав ужасан бес да мислим да би све наводне учеснике заиста МУЧИО док СВЕ НЕ ИСПРИЧАЈУ! :evil:
Али како год да комбинујем у глави - потпуно је имбецилно пребацивати 100 или не знам колико лешева - КАДА СЕ ПОУЗДАНО ЗНА ДА ЈЕ НА КиМ У ТО ВРЕМЕ БИЛО ДАЛЕКО ВИШЕ ПОГИНУЛИХ - зашто би уопште пребацивали само неке, и то у Србију ???
Iron Lord
09.02.2007., 03:25
Ko bre hoće da kaže šta je tu bilo pouzdano?
Kad sabereš cifre dodje mu nedelju-dve dana okršaja separatista sa tamošnjom srpskom policijom...
A baba Madlen tražila leševe konkretno da vidi...
@Salvantis A ti ozbiljno mislis da nasa kultura moze da se meri sa americkom po znacaju za svet? Pa vidis,ti mislis da ja imam kompleks nacionalne inferiornosti,ja mislim da ti imas kompleks nacionalnog kompleksa vise vrednosti... Pitam se ko je u pravu :)
A Mesica su danas prozivali veliki hrvatski patrioti da je ***** izdajnicko,znaci eto ti jedna stvar u kojem se slazete sa vasim istomisljenicima iz Hrvatske... Mesic je ***** i za srpske i za hrvatske soviniste:)... A i bio je skup u Zagrebu gde su se okupili izdajnici svih vera i nacija sa prostora bivse SFRJ :)
A najozbiljnije,sta fali jednom Puhovskom?
Iron Lord
09.02.2007., 03:33
Pokrenuti temu "Niko ne voli Tetka Karlu - mržnja nam je zajednička" a ovde pričamo o nečem drugom...
Andreavk
09.02.2007., 03:34
...e kako bi ova planeta bila lepo mesto za zivot kada bi neko, ko god...moze i marsovac, postrojio te Amere i naterao ih da plate sve ono sto su do sada ruzno uradili...ovako ne ide - kao kad roditelji uce decu da ne kradu ili da ne lazu a oni to stalno rade :)
filatelista, pa šta?
09.02.2007., 08:26
Ovde je rezon, ili su to montaže i prevoza nije bilo, ubijeni su iz ne znam čega, pa smo morali da sklonimo, do rezona, niko od njih ne sudi za zločine nad Srbima, pa što bi mi sudili momcima za "akcije" nad Albancima ili Hrvatima.
Srpska Vojska i policija je imala veliki problem na Kosovu, zato što su se teroristi krili među civilima, džamijama i porodičnim kućama...I kako je to policija rešavala, ubijala sve redom. E gospodo, tako se ne postupa prema svojim građanima. Teroristi ne igraju pošteno, pa dobro jutro, nema viteškog ratovanja već 150 godina. Dole je posle NATO bombardovanja počela da se sprovodi realizacija Šešeljeve ideje, "ako nas napadne NATO, Srbi će mnogo nastradati, ali Šiptara na Kosvu neće biti", Pa su u borbi sa OVK, zajedničke državne snage ubijale i decu i babe, znam da su pljačkali i palili kuće, znam da su otimali dokumenta i svaki vid povezanosti sa državom Srbijom kako bi se za iste govorilo da su Albanci iz Albanije kako se ne bi nikad mogli vratiti...
E tako se ponašalo prema Albancima, i sad svi očekuju da albanci žele i hoće da ostanu u Srbiji. Teško.
Da li su Albanci bili cveće, taman posla, da li su ubijali srpske civile, jesu kad god su mogli, ubijali policajce, više nego krvoločno, ali to sve ne opravdava da se radi to što se radilo. Borba protiv terorizma se ne sprovodi i nad decom i babama, pa makar se krili zajedno.
A što se tiče rezona, da se ne sudi tim ludacima, da ostavim po strani pravdu za žrtve, pošto to ovde nikoga i ne zanima, pa da se ne zamajavamo, pa ja samo polazim od toga, da oni što su silovali i klali možda žive i u mom komšiluku. Pošto za takve monstrume ne mogu reći da su normalni, dok su to sve radili, da li imam opravdan razlog za strah da će taj za 10-15 godina u nekom svom ludilu, da uhvati moju suprugu ili dete da siluje i zakolje, a sve u nedostatku Albanki??
sumnjivo lice
09.02.2007., 09:07
@Filatelista pa sta
Nisi apsolutno upravu.Siptara je i te kako bilo na Kosovu 1999e.Politika OVK ja nastavak medijske politike iz Bosne.Kako da NATO opravda bombardovsanje ako nema zlocina na Kosovu.Tada lepo OVK naredi civilima da potprase pete za Makedoniju i Albaniju.Dodje CNN i na gomili ih sve slika.To emituju u vestima od 18h i eto motiva za bombardovanje.
Kazes teroristi se kriju medju civilima pa nasi opleti po svima.Tako se nemoze postupati prema sopstvenim gradjanima.U teoriji tacno,u praksi nigde to u svetu neces videti.Znaci treba da izgubis 50 pripadnika snaga bezbednosti,radi 20 terorista.Koliko bi nasih stradalo u akciji kod porodice Jasari?Kuca-bunker,ispred brisani prostor.Unutra 20ak muskaraca dobro naoruznaih.Nema teorije da se predaju zbog ranije pocinjenih zlocina.Kao tipicni siptari kriju se iz zena i dece.Kazi mi koliko je potrebno da pogine nasih ,da se pohapse teroristi ,a civili nepovrede.Mozda su trebali da opkole kucu i drze je u blokadi 6 meseci?Pa nije to Kartagina.Pogledaj kako se Amerikanci obracunavaju sa teroristima po Iraku,Avganistanu,...
Jedina je nasa nesreca sto od pocetka raspada SFRJ, pa do danas, mi nemamo nikakvu medijsku podrsku.
filatelista, pa šta?
09.02.2007., 09:19
@Filatelista pa sta
Nisi apsolutno upravu.Siptara je i te kako bilo na Kosovu 1999e.Politika OVK ja nastavak medijske politike iz Bosne.Kako da NATO opravda bombardovsanje ako nema zlocina na Kosovu.Tada lepo OVK naredi civilima da potprase pete za Makedoniju i Albaniju.Dodje CNN i na gomili ih sve slika.To emituju u vestima od 18h i eto motiva za bombardovanje.
Kazes teroristi se kriju medju civilima pa nasi opleti po svima.Tako se nemoze postupati prema sopstvenim gradjanima.U teoriji tacno,u praksi nigde to u svetu neces videti.Znaci treba da izgubis 50 pripadnika snaga bezbednosti,radi 20 terorista.Koliko bi nasih stradalo u akciji kod porodice Jasari?Kuca-bunker,ispred brisani prostor.Unutra 20ak muskaraca dobro naoruznaih.Nema teorije da se predaju zbog ranije pocinjenih zlocina.Kao tipicni siptari kriju se iz zena i dece.Kazi mi koliko je potrebno da pogine nasih ,da se pohapse teroristi ,a civili nepovrede.Mozda su trebali da opkole kucu i drze je u blokadi 6 meseci?Pa nije to Kartagina.Pogledaj kako se Amerikanci obracunavaju sa teroristima po Iraku,Avganistanu,...
Jedina je nasa nesreca sto od pocetka raspada SFRJ, pa do danas, mi nemamo nikakvu medijsku podrsku.
Kako kažeš, "zapraše" prema Albaniji i Makedoniji, a državne snage ih presretnu, pokupe im svu dokumentaciju i za vreme njihovog odsustva im "sačuvaju" imovinu. Tako je bilo.
Onda dođe do prigovora o preteranoj upotrebi sile, kad imaš suviše civilnih žrtava, a mi nemamo taj luksuz da se sa teroristima obračunavamo kao Izralel i SAD. Ne treba se zanositi i tražiti identičnost ni u jednom segmentu sa njima.
A moj prigovor se odnosi na one što su im ruke vezane živcom i te stvari, niko ne osporava akcije kao što su Jašari i slične, ali mrtvima niko ruke žicom nije vezao.
sumnjivo lice
09.02.2007., 09:37
Kako kažeš, "zapraše" prema Albaniji i Makedoniji, a državne snage ih presretnu, pokupe im svu dokumentaciju i za vreme njihovog odsustva im "sačuvaju" imovinu. Tako je bilo.
Onda dođe do prigovora o preteranoj upotrebi sile, kad imaš suviše civilnih žrtava, a mi nemamo taj luksuz da se sa teroristima obračunavamo kao Izralel i SAD. Ne treba se zanositi i tražiti identičnost ni u jednom segmentu sa njima.
A moj prigovor se odnosi na one što su im ruke vezane živcom i te stvari, niko ne osporava akcije kao što su Jašari i slične, ali mrtvima niko ruke žicom nije vezao.
Bilo je zlocina to je sigurno.Ali prijatelju zlocina imas u svakom sukobu bez obzira kolikog inteziteta bio.Pogledaj sta rade "veliki" igraci poput USA,V.Britanije,Rusije.Pa oni melju sve sa avijacijom,i civile i teroriste.Dok su kod nas zlocini zabelezeni u stotinama, ovi ih prave u desetinama hiljada.Samo sto nemamo medijsku podrsku tako i prolazimo.Da su "veliki"uz nas,znas li kad bi CNN,BBC,ARD objavili bilo sta o sukobu na Kosovu?NIkad.Pa Zapad Siptare dozivljava kao kugu.Ali eto, narko lova je cudo.Zato i insistiraju na nezavisnosti da mogu da ih deportuju iz svojih drzava.
filatelista, pa šta?
09.02.2007., 09:45
Bilo je zlocina to je sigurno.Ali prijatelju zlocina imas u svakom sukobu bez obzira kolikog inteziteta bio.Pogledaj sta rade "veliki" igraci poput USA,V.Britanije,Rusije.Pa oni melju sve sa avijacijom,i civile i teroriste.Dok su kod nas zlocini zabelezeni u stotinama, ovi ih prave u desetinama hiljada.Samo sto nemamo medijsku podrsku tako i prolazimo.Da su "veliki"uz nas,znas li kad bi CNN,BBC,ARD objavili bilo sta o sukobu na Kosovu?NIkad.Pa Zapad Siptare dozivljava kao kugu.Ali eto, narko lova je cudo.Zato i insistiraju na nezavisnosti da mogu da ih deportuju iz svojih drzava.
Ali od priče vidiš kao Ameri, Ruje i Ješe to rade, pa njima niko ništa, mi ništa nemamo jer to naprosto nije argument. Pa zato što to jesu, njima se može. O tome je reč. Mi nemamo taj luksuz da to radimo kao Ameri ili Ješe, da iz "Apača" rešavamo probleme terorizma...To nikad nećemo ni imati. Ali ima još jedna stvar, Ješe mlate Palestince koji su izolovani od Izraela i nisu njihovi državljani, Ameri mlate Iračane koji su 5000 km od SAD-a, a mi smo mlatili svoje državljane, nacionalnu manjinu u sukobu sa teroristima.
Uvek je bilo zločina, i biće ih u svakom ratu, ali normalna država procesuira pljačkaše, koljače i ostalu bagru, ne dovodi sebe u situaciju da to pitanje pokrene kad ih neko "pritisne" sa strane ili čak uceni. Pošto to radimo tako nakaradno, zato smo i "banana država".
eremita
09.02.2007., 10:07
Ali od priče vidiš kao Ameri, Ruje i Ješe to rade, pa njima niko ništa, mi ništa nemamo jer to naprosto nije argument. Pa zato što to jesu, njima se može. O tome je reč. Mi nemamo taj luksuz da to radimo kao Ameri ili Ješe, da iz "Apača" rešavamo probleme terorizma...To nikad nećemo ni imati. Ali ima još jedna stvar, Ješe mlate Palestince koji su izolovani od Izraela i nisu njihovi državljani, Ameri mlate Iračane koji su 5000 km od SAD-a, a mi smo mlatili svoje državljane, nacionalnu manjinu u sukobu sa teroristima.
Uvek je bilo zločina, i biće ih u svakom ratu, ali normalna država procesuira pljačkaše, koljače i ostalu bagru, ne dovodi sebe u situaciju da to pitanje pokrene kad ih neko "pritisne" sa strane ili čak uceni. Pošto to radimo tako nakaradno, zato smo i "banana država".
Дај, договори се више сам са собом о томе КОЈА је то држава "нормалана" а која не? Стално дајеш НЕНОРМАЛНЕ примере(Амере и Чивуте) - а онда се позиваш на "НОРМАЛНУ ДРЖАВУ"! На КОЈУ се то "НОРМАЛНУ" државу позиваш, како се зове, где се налази, ко јој је премијер или председник - па да размислимо да се угледамо на њу ? :lol: :lol: :lol:
И даље, да ли постоји међународно право или не, и шта уопште постоји у твојој глави, ако је имаш.
sumnjivo lice
09.02.2007., 10:10
U toku bombardovanja mislim da je preko 30 slucajeva pokrenula VJ.Za dva znam kad su neki majmuni ubili jednog starijeg Albanca i bacili ga u bunar.Razgranici odmah VJ i policiju.Policija nije pokretala istrage zato sto je i sama cinila zlocine.Posto su bili miljenici rezima radili su sta su radili.Kod VJ bilo je zlocina u tragovima i oni su to procesuirali.
I opet dolazimo do istine,medijska zaledjina.Nemamo je od pocetka raspada SFRJ,zato tako i prolazimo.Sta je bilo kad su siptari bacili rucnu bombu u kafic Panda u kom su se tada okupljali Srpski tinejdzeri.To je bilo jos 1998e,nikom nista.Klecka,nikom nista.Oteti Srbi iz Orahovca i potom likvidirani,nikom nista.Problem u policiji je bio sto ona nije bila profesionalna.Tadasnji panduri su bili kurstisti koji su hteli siguran posao.Takvi kad pocne da im zuji oko usiju ili im pogine neki prijatelj na magistralnom putu u zasedi,podlozni su osveti nad civilima.Kad ulazis u sukob tipa Kosovo,moras imati profesionalce da to odrade.Srbija to nikad nije imala.Zato je pravo cudo koliko je bilo malo zlocina pored gomile raznih profila koji su tada bili u snagama bezbednosti.
filatelista, pa šta?
09.02.2007., 10:15
Дај, договори се више сам са собом о томе КОЈА је то држава "нормалана" а која не? Стално дајеш НЕНОРМАЛНЕ примере(Амере и Чивуте) - а онда се позиваш на "НОРМАЛНУ ДРЖАВУ"! На КОЈУ се то "НОРМАЛНУ" државу позиваш, како се зове, где се налази, ко јој је премијер или председник - па да размислимо да се угледамо на њу ? :lol: :lol: :lol:
И даље, да ли постоји међународно право или не, и шта уопште постоји у твојој глави, ако је имаш.
Nemam ja šta da se dogovaram sam sa sobom, ako misliš da sam ja zastupnik SAD, onda se grdno varaš, već sam rekao da mi ni u jednom društvenom segmentu SAD nije uzor, tako da je tvoj komentar po ko zna koji put na ovom forumu ispao smešan.
Preporuka, nemoj uzimati pravo u usta pošto si takođe ovde pokazao da se u isto razumeš kao marica u krivi... :lol:
Rade012
09.02.2007., 10:20
Taj slučaj prevoženja je rezultat loše organizacije, ili TE Obilić i fabrika Feronikl nisu imale odgovarajuće kapacitete.... tragova nigde ne bi bilo, po jednačini 1 šipac=0.5 KW struje
filatelista, pa šta?
09.02.2007., 10:20
U toku bombardovanja mislim da je preko 30 slucajeva pokrenula VJ.Za dva znam kad su neki majmuni ubili jednog starijeg Albanca i bacili ga u bunar.Razgranici odmah VJ i policiju.Policija nije pokretala istrage zato sto je i sama cinila zlocine.Posto su bili miljenici rezima radili su sta su radili.Kod VJ bilo je zlocina u tragovima i oni su to procesuirali.
I opet dolazimo do istine,medijska zaledjina.Nemamo je od pocetka raspada SFRJ,zato tako i prolazimo.Sta je bilo kad su siptari bacili rucnu bombu u kafic Panda u kom su se tada okupljali Srpski tinejdzeri.To je bilo jos 1998e,nikom nista.Klecka,nikom nista.Oteti Srbi iz Orahovca i potom likvidirani,nikom nista.Problem u policiji je bio sto ona nije bila profesionalna.Tadasnji panduri su bili kurstisti koji su hteli siguran posao.Takvi kad pocne da im zuji oko usiju ili im pogine neki prijatelj na magistralnom putu u zasedi,podlozni su osveti nad civilima.Kad ulazis u sukob tipa Kosovo,moras imati profesionalce da to odrade.Srbija to nikad nije imala.Zato je pravo cudo koliko je bilo malo zlocina pored gomile raznih profila koji su tada bili u snagama bezbednosti.
Sa ovom tvojim postom se skoro u potpunosti mogu složiti. Slažem se da je VJ bila mnogo profesionalnija u postupcima i delovanju na celoj teritoriji Kosmeta od rezervnog sastava policije i da je u tome bio najveći problem.
Što se tiče albanskih zločina, nisu pohvatani krivci...To je problem, nije uhvaćen ni taj što je bacio bombu na kafić, nisu pohvatani ni oni što su ubijali civile i onda dođe do osvete prema nevinima. Albanci sa druge strane ne procesuiraju te zločine i to će im se obiti o glavu. Time pokazuju da im nije stalo do otkrivanja zločina sa njihove strane i da se ne mogu pokazati kao relevantan faktor za pravnu državu.
sumnjivo lice
09.02.2007., 10:28
Sa ovom tvojim postom se skoro u potpunosti mogu složiti. Slažem se da je VJ bila mnogo profesionalnija u postupcima i delovanju na celoj teritoriji Kosmeta od rezervnog sastava policije i da je u tome bio najveći problem.
Što se tiče albanskih zločina, nisu pohvatani krivci...To je problem, nije uhvaćen ni taj što je bacio bombu na kafić, nisu pohvatani ni oni što su ubijali civile i onda dođe do osvete prema nevinima. Albanci sa druge strane ne procesuiraju te zločine i to će im se obiti o glavu. Time pokazuju da im nije stalo do otkrivanja zločina sa njihove strane i da se ne mogu pokazati kao relevantan faktor za pravnu državu.
Opet gresis.Albanci smatraju da nisu pocinili zlocine.Oni Srbe dozivljavaju kao zlocnice kroz citavu Srpsko-Albansku istoriju.Po njima kad ubijes zlocinca to nije zlocin.Tako nas posmatraju Hrvati,i Muslimani.Zato svi oni slave Norca,Haradinaja,Orica,..kao nacionalne heroje.Jedino se nama obija o glavu sto pravimo tu razliku.Mada i treba da je pravimo ,ali smo zbog nas,a ne zbog lepe slike o nama samima.
filatelista, pa šta?
09.02.2007., 10:34
Opet gresis.Albanci smatraju da nisu pocinili zlocine.Oni Srbe dozivljavaju kao zlocnice kroz citavu Srpsko-Albansku istoriju.Po njima kad ubijes zlocinca to nije zlocin.Tako nas posmatraju Hrvati,i Muslimani.Zato svi oni slave Norca,Haradinaja,Orica,..kao nacionalne heroje.Jedino se nama obija o glavu sto pravimo tu razliku.Mada i treba da je pravimo ,ali smo zbog nas,a ne zbog lepe slike o nama samima.
Mene baš mnogo ne zanima što neke morončine i bolesnici slave Orića, Haradinaja i još razne ludake...To govori o njima.Jedan od tih hrvatskih generala je osumnjičen ili osuđen da je ubio 9-šnjeg dečaka tako što je njegovom glavom udarao u beton, samo ne znam koji to.
Ja zbog sebe i svog naroda ne želim da imam za idola čoveka koji je nekoga ubijao. Ništa više.
eremita
09.02.2007., 10:37
Цитат:
Оригинал поставио eremita
Дај, договори се више сам са собом о томе КОЈА је то држава "нормалана" а која не? Стално дајеш НЕНОРМАЛНЕ примере(Амере и Чивуте) - а онда се позиваш на "НОРМАЛНУ ДРЖАВУ"! На КОЈУ се то "НОРМАЛНУ" државу позиваш, како се зове, где се налази, ко јој је премијер или председник - па да размислимо да се угледамо на њу ?
Nemam ja šta da se dogovaram sam sa sobom, ako misliš da sam ja zastupnik SAD, onda se grdno varaš, već sam rekao da mi ni u jednom društvenom segmentu SAD nije uzor, tako da je tvoj komentar po ko zna koji put na ovom forumu ispao smešan.
Preporuka, nemoj uzimati pravo u usta pošto si takođe ovde pokazao da se u isto razumeš kao marica u krivi... :lol:
Наравно, по обичају НИСИ ОДГОВОРИ НА ПИТАЊЕ, а оно је врло једноставно господине "правниче": на коју то нормалну државу треба да се угледа Србија ???
п.с. Једино у шта се ти разумеш је НЕПРАВО, а што је жалосно за то се и
залажеш, тако да......кхм.....питај Марицу шта мисли о кривом....... :lol:
filatelista, pa šta?
09.02.2007., 10:43
Наравно, по обичају НИСИ ОДГОВОРИ НА ПИТАЊЕ, а оно је врло једноставно господине "правниче": на коју то нормалну државу треба да се угледа Србија ???
п.с. Једино у шта се ти разумеш је НЕПРАВО, а што је жалосно за то се и
залажеш, тако да......кхм.....питам Марицу шта мисли о кривом....... :lol:
Ma na svaku koja poštuje svoje zakone i Ustav. Na koju drugu?
Jel moram ja imati kao ti "klasičan" primer da bih nešto želeo, shvatio ili uradio?
I šta mumlaš o tom međunarodnom pravu, pa ti nemaš pojma šta je međunarodno pravo, nego to što čuješ da mumlaju ovi po televiziji. Imaš međunarodno javno i međunarodno privatno. Za ovo privatno bi mogao biti expert jer je glavna stvar u njemu reciprocitet, ono što se ti zdušno zalažeš.
Ako nisi znao, međunatrodno javno pravo je davno upokojeno i vlada pravo jačeg.A pošto ti još to nisi shvatio, onda se seti koja je međunarodno jaka zemlja podigla glas, da ne kažem nešto drugo, zbog kršenja istog. Ameri ruju pola sveta, a Kina, Rusija ,Indija i EU ćute.
DellBoy-011
09.02.2007., 10:46
Da, smrducka, ali kad bi koknuo stotinu onda bi već imao problem gde sa njima, a naročito ako su nekima ruke vezane žicom.
Ne vidim čemu teorija zavere i čemu prikrivanje zločina.
Ponavljam,ne pravima razliku izmedju zločinaca: srba, šiptara ili hrvata.
eremita
09.02.2007., 10:53
Ma na svaku koja poštuje svoje zakone i Ustav. Na koju drugu?
Jel moram ja imati kao ti "klasičan" primer da bih nešto želeo, shvatio ili uradio?
I šta mumlaš o tom međunarodnom pravu, pa ti nemaš pojma šta je međunarodno pravo, nego to što čuješ da mumlaju ovi po televiziji. Imaš međunarodno javno i međunarodno privatno. Za ovo privatno bi mogao biti expert jer je glavna stvar u njemu reciprocitet, ono što se ti zdušno zalažeš.
Ako nisi znao, međunatrodno javno pravo je davno upokojeno i vlada pravo jačeg.A pošto ti još to nisi shvatio, onda se seti koja je međunarodno jaka zemlja podigla glas, da ne kažem nešto drugo, zbog kršenja istog. Ameri ruju pola sveta, a Kina, Rusija ,Indija i EU ćute.
Па ДАЈ НЕКИ ПРИМЕР, ако га имаш??? А немаш га, наравно! Имаш једино прежвакану жваку квази-јевропљана, и ништа више, то већ постаје смешно.
Ако је МЕЂУНАРОДНО ПРАВО ДАВНО УПОКОЈЕНО - као што наводиш, тек онда не знам о чему ти упорно баљезгаш, јер у том случају право као такво не постоји - већ само СИЛА и онда опет долазимо до тога да уопште не знаш о чему причаш!
adem_ks
09.02.2007., 10:56
na zalost ispada po nekima da smo mi krivi... mislim zato sto postojimo. zato tamo neko uporedjuje ROCKY-a u nekom selu sa CLINTONOM [ulicom] na kosovu. posto ste bili jaci, radili ste to sto mislite da trebate raditi, ali kada je dosao neko JACI, koji je stao na nasu stranu [necu reci pravednu] i kada je napao srbiju, pod "izgovorom" da stiti slobodu, tj. da spasava jedan narod, onda je on agresor, ubica itd. i plus se neko cudi ZASTO imenujemo ulicu po njemu... to sto neko pita sto nisu upotrebljavali "trepcu" ili sl. ko kaze da nisu? bilo bi lepo da se kazne par njih, cisto da se smire "duhovi", ako je to moguce [meni nije niko nastradao, pa mozda zato ovako pricam], i da se prestane sa ovim prepucavanjem... inace ovo ne vodi nicemu...
Rade012
09.02.2007., 10:58
E pa vidiš meni neko jeste stradao....
filatelista, pa šta?
09.02.2007., 11:03
Па ДАЈ НЕКИ ПРИМЕР, ако га имаш??? А немаш га, наравно! Имаш једино прежвакану жваку квази-јевропљана, и ништа више, то већ постаје смешно.
Ако је МЕЂУНАРОДНО ПРАВО ДАВНО УПОКОЈЕНО - као што наводиш, тек онда не знам о чему ти упорно баљезгаш, јер у том случају право као такво не постоји - већ само СИЛА и онда опет долазимо до тога да уопште не знаш о чему причаш!
O čemu ti prčaš, o kakvom primeru? Primeru normalnr zemlje? Pa rekoh da je svaka zemlja koja poštuje Ustav i zakone normalna, pa zvala se ona Danska, Italija ili Eritreja!
Ja govorim o upokojenosti međunarodnog prava, o povelji UN o SB, a ne o unutrašnjem pravu svake zemlje
Suviše si mi neozbiljan i komičan da se sa tobom upuštam u ozbiljne diskusije
Kad vratiš monarhiju kao državno uređenje kako si zamislio, onda se možda i osvrnem na neki tvoj post.
eremita
09.02.2007., 11:13
O čemu ti prčaš, o kakvom primeru? Primeru normalnr zemlje? Pa rekoh da je svaka zemlja koja poštuje Ustav i zakone normalna, pa zvala se ona Danska, Italija ili Eritreja!
Ja govorim o upokojenosti međunarodnog prava, o povelji UN o SB, a ne o unutrašnjem pravu svake zemlje
Suviše si mi neozbiljan i komičan da se sa tobom upuštam u ozbiljne diskusije
Kad vratiš monarhiju kao državno uređenje kako si zamislio, onda se možda i osvrnem na neki tvoj post.
Баш си ми се попео на живана, и нећу те пустити да даље дробиш.
Ево, дај пример неке земље КОЈА ЈЕ У СЛИЧНОЈ СИТУАЦИЈИ КАО СРБИЈА и која је "спровела унутрашњи закон и правду" ПО ТВОЈОЈ МАЛОУМНИЧКОЈ МЕРИ ?
А ако сам констатујеш да је целокупно међународно право "упокојено" - чему онда изигравање некакве "правде" на унутрашњем праву... глупост, али ако и то хоћеш, наведи ПРИМЕР!
fosilvaso
09.02.2007., 11:21
bombardovanja počela da se sprovodi realizacija Šešeljeve ideje, "ako nas napadne NATO, Srbi će mnogo nastradati, ali Šiptara na Kosvu neće biti", Pa su u borbi sa OVK, zajedničke državne snage ubijale i decu i babe, znam da su ??
Dobra primedba, lagano dolaziš do humanije taktike koju je koristio Ratko u BiH. Ukratko, odvojio je moguće teroriste od žena i dece i zna se.....
fosilvaso
09.02.2007., 11:28
Da, smrducka, ali kad bi koknuo stotinu onda bi već imao problem gde sa njima, a naročito ako su nekima ruke vezane žicom.
Ne vidim čemu teorija zavere i čemu prikrivanje zločina.
Ponavljam,ne pravima razliku izmedju zločinaca: srba, šiptara ili hrvata.
Naravno da ne znamo kuda sa leševima: sve prirodne rupe su već napunili tiletovi partizani četničkim leševima od 44-e na dalje...
Gde je grob Draže!!!!!!!!$/#%&$(/$&)/%
filatelista, pa šta?
09.02.2007., 11:29
Баш си ми се попео на живана, и нећу те пустити да даље дробиш.
Ево, дај пример неке земље КОЈА ЈЕ У СЛИЧНОЈ СИТУАЦИЈИ КАО СРБИЈА и која је "спровела унутрашњи закон и правду" ПО ТВОЈОЈ МАЛОУМНИЧКОЈ МЕРИ ?
Ama o čemu ti pričaš, ti potrebu za sprovođenjem zakona svake normalne i civilizovane zemlje tražiš da ti ja opravdam primerom iste. Koja zemlja je imala Slobodana Miloševića? Ni jedna i svaka sličnost i primer su nedovoljno dobari, naravno da se ni jedna ne može "pohvaliti" takvim "mrakom" kao mi. I nemoj da drobiš gluposti. Ja govorim o kažnjavanju izvršioca zločina i nema tu potrebe da ti nešto objašnjavam, ili si dostigao taj civilizacijski nivo da smatraš ubice zločincima ili jednostavno nisi.
А ако сам констатујеш да је целокупно међународно право "упокојено" - чему онда изигравање некакве "правде" на унутрашњем праву... глупост, али ако и то хоћеш, наведи ПРИМЕР!
A ovo ne znam kako da objasnim, pošto mi nije jasno da ti kao pristalica legaliste i ostalih pravnih svetinja tako pišeše.
Ako je dopušteno Amerima da rade šta hoće u međunarodnom pravu jer poseduju silu, znači treba da dopustimo i da ubija, pljačka i siluje ko hoće i kako hoće po Srbiji. Jel ti znaš čemu služe zakoni?
Која демагогија. Суди се за убиство терориста - браће Битићи, то је као злочин. А ваљда би правда била да су дочекали да их, као и браћу Мазреку пусте на слободу.
U vezi ubistva brace bitici :roll: ......Nije bilo nikakve dalje istrage, naravno :shock: .....
. posto ste bili jaci, radili ste to sto mislite da trebate raditi, ...
Ma ti nisi upoznat sa stvarnoscu,te kolone izbeglica su bile zbog bombardovanja,kao sto rece nas vrli bivsi predsednik-Cak i pcele beze od bombardovanja :) A sve ostalo je odvratna CNN propaganda :)
fosilvaso
09.02.2007., 14:26
Ma ti nisi upoznat sa stvarnoscu,te kolone izbeglica su bile zbog bombardovanja,kao sto rece nas vrli bivsi predsednik-Cak i pcele beze od bombardovanja :) A sve ostalo je odvratna CNN propaganda :)
A da primenimo 'hrvatsku' formulu: Šiptarske vođe su pozvale narod na evakuaciju u Albaniju!!??
Pa moze i to,steta sto se i toga nismo setili na vreme. Uvek je bolje kada imas vise mogucnosti.
filatelista, pa šta?
09.02.2007., 14:31
Kako god da je bilo, da li su Albanci bežali zbog bombardovanja-tačno, zbog ratnih dejstava-tačno, zbog proterivanja od strane državnih snaga-tačno, zbog proterivanja terorista iz OVK-tačno.
Ono što nije smelo da se dogodi, da se pljačka njihova imovina, pale sela i otimaju dokumenti. E onda više ne ratuješ sa teroristima, već celim narodom.
fosilvaso
09.02.2007., 14:35
Kako god da je bilo, da li su Albanci bežali zbog bombardovanja-tačno, zbog ratnih dejstava-tačno, zbog proterivanja od strane državnih snaga-tačno, zbog proterivanja terorista iz OVK-tačno.
Ono što nije smelo da se dogodi, da se pljačka njihova imovina, pale sela i otimaju dokumenti. E onda više ne ratuješ sa teroristima, već celim narodom.
Ne dramatizuj previše: kako je bilo krenulo, to više nije bila njihova imovina, njihova sela, dokumenti im za Albaniju nisu trebali itd.....
Ne dramatizuj previše: kako je bilo krenulo, to više nije bila njihova imovina, njihova sela, dokumenti im za Albaniju nisu trebali itd.....
Itd....... :roll: :roll: :roll:
Zbog takvog razmisljanja je podignuta optuznica o ''udruzenom zlocinackom poduhvatu'', cime su se pokazala kao proterivanje i progon na nacionalnoj, verskoj i politickoj osnovi :-( ....
ponavljac
09.02.2007., 15:12
E bas tako... posto vise nismo "hteli" da se vracamo, nisu nam trebale ni kuce [spaljeno je vise od 70 % kuca] niti druge stvari [ osim hladnjaca sa kosova su dolazili i sleperi sa raznom robom, koja vise nikom "nije" trebala, a da ne propadne...], A i ta "seoba" je bila iz zdravstvenih razloga, mislim u cilju rekreacije, pesacenje u duzini od 140 km. da li si star [70-80 g] ili mlad [3-4 g.] nije uticalo , svi smo bili "ravnopravni". moj brat licno je skinuo sa ledja svog sina [tada oko 7-8 g. i rekao mu " ako mozes da hodas hodaj, ako ne j*b* se" ili sl. E pa vi vidite ili zamislite kako je bilo... za to vreme ja kao bolji "prognozer" sam se kupao u ulcinju...inace ne komentarisem politiku
Ма ја мислим да је спаљено 110% кућа. Мрш.
Evo moj ortak ima jedan kasetofon u sobi koji je isto tako pobegao od bombardovanja,a moj komsija ima Golfa cetvorku... Kako su samo ti Golfovi bezali mamu im njihovu....
eremita
09.02.2007., 15:43
Ama o čemu ti pričaš, ti potrebu za sprovođenjem zakona svake normalne i civilizovane zemlje tražiš da ti ja opravdam primerom iste. Koja zemlja je imala Slobodana Miloševića? Ni jedna i svaka sličnost i primer su nedovoljno dobari, naravno da se ni jedna ne može "pohvaliti" takvim "mrakom" kao mi. I nemoj da drobiš gluposti. Ja govorim o kažnjavanju izvršioca zločina i nema tu potrebe da ti nešto objašnjavam, ili si dostigao taj civilizacijski nivo da smatraš ubice zločincima ili jednostavno nisi.
Срби су ИМАЛИ ЦИВИЛИЗАЦИЈСКИ НИВО ЈОШ ЗА ВРЕМЕ ЦАРА ДУШАНА, дакле много векова пре него што си ти уопште и био у татиним му*има. Не постоји нисти сам ја чуо било када било ког Србина који је рекао ДА ЗА ЗЛОЧИНЕ НЕ ТРЕБА ОДГОВАРАТИ. Али, ако говна потуричка у Србији као и светска СИЛА а не правда суди само Србима - а пушта једног Орића, или Харадинаја или Туђмана, или Кучана, или Тачија - ОНДА МИ ВИШЕ НЕМАМО ШТА ДА РАЗГОВАРАМО. Ставља се тачка на било какве злочине! И веруј ми да би свој живот жртвовао да заштитим и одбраним једног ђенерала Младића (иако је он био комуњара а ја не) САМО ИЗ ПРИНЦИПА и жеље да се супротставим СВЕТСКОМ ОЛОШУ који се наклатио на моју земљу као ОКТОПОД! И не да нам да живимо, и не да нам да дишемо...
A ovo ne znam kako da objasnim, pošto mi nije jasno da ti kao pristalica legaliste i ostalih pravnih svetinja tako pišeše.
Ako je dopušteno Amerima da rade šta hoće u međunarodnom pravu jer poseduju silu, znači treba da dopustimo i da ubija, pljačka i siluje ko hoće i kako hoće po Srbiji. Jel ti znaš čemu služe zakoni?
А ко је допустио Америма да раде шта год хоће, пи*де као што си ти??? Људи бескичмењаци, кишне глисте, љигави пужеви - КО СТЕ ВИ УОПШТЕ ???
ЗАКОНА ИЛИ ИМА - ИЛИ НЕМА! Ако закона нема - све је допуштено. А ако закона има - онда ни Америма не може бити допуштено оно што ти са својим љигавим фазонима покушаваш да увијеш у целофан.
Ако је на животној сцени Планете ГЛОБАЛИЗАМ - ја оправдано ТРАЖИМ И ЗАКОН АЛИ И ПРАВДУ ЗА СВЕ - а ти као ДС-овска љига радиш ово што радиш! *ебо те Хитлер! :evil: :evil: :evil:
besniris
09.02.2007., 15:56
Ova tema je najbolji primer ispiranja mozga ovom narodu.Prosto je neverovatno kad razne nevladine organizacije i ostali sljam goinama forsiraju izmisljen scenario da cak i ljudi koji nisu izdajice pocnu da veruju u te gluposti.
filatelista, pa šta?
09.02.2007., 16:03
Срби су ИМАЛИ ЦИВИЛИЗАЦИЈСКИ НИВО ЈОШ ЗА ВРЕМЕ ЦАРА ДУШАНА, дакле много векова пре него што си ти уопште и био у татиним му*има. Не постоји нисти сам ја чуо било када било ког Србина који ј