PDA

Vidi punu verziju : Prodajem lovacki karabin licima sa dozvolom

vatreni_lovac
07.02.2007., 13:31
Prodajem lovacki karabin 7 x 64 kalibar uradjen sportcki kundak optika tasko 3-90x50E sa sevtlecom kmoncanicom i mernom daljinom hromirana glava sa zatvaracem i bronirana cev karabin je ekstra[EMAIL=veca@mirijevo.net] poslaciu vam foto

zna li neko kako da postavim sliku na forumu

elok
07.02.2007., 17:17
kada se u mirijevu odrzava takmicenje Gadjanja glinenih meta- glinenih goluba

vatreni_lovac
07.02.2007., 22:09
gadjanje je 24 februara glavna ngrada je puska jednocevka za gađanje glinenih golubova odakle si javljas pozdrav

elok
08.02.2007., 17:26
Dobar pogled ja sam iz Jasenova Nalazi se na putu Despotovac-Svilajnac A posto nisam siguran okojem je Mirijevu rec dali je to Mirijevo kod Petrovca na mlavi ili kod Beograda. Ako je ovo kod Petrovca na mlavi Dali mozete da mi se pretstavite posto sam ja sa mojim komsijom prosle godine dosli u Mirijevo i moj Komsija Neboisa Ilic je osvojio 1 mesto u TRAP gadjanju Pozdrav od njega. Vidimo se 24 Jos jednom Dobar pogled.

vatreni_lovac
10.02.2007., 13:06
Pozdrav kolega znam ja iz Jasenova dosta pucao sam ja golubove kod vas jeste nesa je osvojio 1 mesto ja sam mu urucio pehar ja sam organizovao pucanje sada nisam u toj organizaciji pucanje golubova samo ovi koji su pozvani zbog ogranicenog broja lovaca zbog mesta. ovoga puta samo nase udruzenje i okolne sekcije koje se granice sa nama pozdravi komsiju od Vece nece moci da puca niko sa strane i da ucestvuje u hajci tako je doneo organizacioni odbor odluku pozdrav

Banci
10.02.2007., 13:52
Ovu temu treba zakljucati. Imas lepo forum o malim oglasima lov i ribolov pa je tamo postavi.

elok
12.02.2007., 21:33
O.k. moj komsija i ja vam zelimo DOBAR POGLED u hajci i dobru organizaciju u gadjanju glinenih golba.I ako nam mozete reci dali se radi o automackoj masini ili rucnoj. P.S. Gospodine Veco nadamo se da ce te ovoga puta osvojiti prvo mesto (navijamo za vas)

marko_n
28.11.2008., 17:27
koja je cena karabina,druze

Dr. Nitro
29.11.2008., 22:07
jel ste vi culi za temu MALI OGLASI !!!! pa poseban odsek LOV I RIBOLOV ???

U prolazu ...
30.11.2008., 07:37
jel ste vi culi za temu MALI OGLASI !!!! pa poseban odsek LOV I RIBOLOV ???
A šta se ti odmah ljutiš, pa, zar nisi čuo za izraz " Lovačke priče " ?!? :eek:
Eeeee, to baš ovako počne, kao ovde, sa tim nesrećnim karabinom, a do kraja će svi prisutni pričati da skidaju glinene golubove ( u oba Mirjeva :lol: ! ), veličine k'o u filmu " Dan nezavisnosti ", jednim metkom !!! :D

salko h
25.12.2008., 22:32
Prodajem optiku GAMO 4/12x44,koristena jednu sezonu.Cijena 100eura.