PDA

Vidi punu verziju : O cemu se radi2?

belcici
05.02.2007., 18:22
Pobogu,zar stvarno mislite da je meni tesko da otvorim jos jednu temu?Cemu tolika drskost? Prvo, koristila sam petrazivac i nisam nista nasla na temu "med i cimet", i upravo iz tog razloga sam otvorila novu temu. Drugo, da ste mi rekli da koristim pretrazivac u prethodne tri teme, NISTE, vec ste ih samo obrisali, a razlog ne razumem, tolike teme ostaju zakljucane i ne brisete ih. Tako da, izmisljanje nije najbolja ideja. I trece, ne razumem, zar je toliko tesko odgovoriti na moje pitanje sa DA ili NE??? Nisam vam trazila da mi pisete referat.

dr
05.02.2007., 18:26
Pa med i cimet neces naci sigurno ali teme o mrsavljenju i zdravoj ishrani hoces.
Vidim da ti nije tesko da otvoris jos koju temu samo ovo si mogla da napises i na pp bez toga da masiras ostatak foruma otvaranjem istih tema.
Prilikom brisanja teme stoji i razlog toga samo treba pogledati sta pise.

belcici
05.02.2007., 19:24
Pa, to onda znaci da je pitanje unikat na forumu i da mozda i zasluzuje odgovor. O mrsavljenju i zdravoj ishrani znam dosta, zato sam i postavila konkretno pitanje ocekujuci konkretan odgovor, od doktora. Ali OK, radite vas posao onako kako mislite da treba. Pozdrav

P.S.Razlog nigde nije "stajao"

WithdrawnWater
05.02.2007., 20:21
Razlog je stajao i jos uvek stoji. Samno treba pogledati.

I zasto bi ti, molim te, odgovarali sa DA ili NE - samo zato sto tebe mrzi da potrazis i podignes temu koja se bavi mrsavljenjem (dijetom, zdravom ishranom) i postavis pitanje pod istom, umesto da otvaras sto i prvu koja se odnosi na to kako regulisati telesnu tezinu i sta je zdravo a sta ne?! Osim toga, ili uz to - u lepljivoj "OBAVEZNO PROCITATI PRE POSTAVLJANJA PITANJA" jasno pise CRVENIM slovima da ce podizanje tema koje vec postoje ili cija se tematika vec obradjuje drugde u postojecim temama, biti bez komentara zakljucane ili izbrisane, te da se korisnici umoljavaju da koriste pretrazivac; zato je tu!

A konkretan odgovor, da bi prekinuli ovu diskusiju, je NE.