Vidi punu verziju : SPS
srbija do tokija I NAZAD
13.01.2004., 01:25
Javi te se mladi socijalisti (SPS) dok je ziv bice i nas.SAMO JE JEDAN SLOBO MILOSEVIC
Da samo je jedan Slobo Milosevic. ali dovoljan da mi ukrade 10 najlepsih godina zivota. Kada sam zavrsila faks i pocela da zivim normalno (90. g. - A. Markovic), dosao je on i pocela je nasa propast. To je bilo i znam da se ne moze vratiti, ali se uvek pitam ko su ti mladi koji danas podrzavaju Milosevica. Ako danas imaj 20 godina onda nisu mogli ni osetiti "blagodeti" njegove vladavine. Verovatno su ima tate bile SPS-ovci i dovoljno se nafatirali da njihovim sinovima ne fali nista. Ako ima boga Milosevic ce sa svojima goreti u paklu
Javi te se mladi socijalisti (SPS) dok je ziv bice i nas.SAMO JE JEDAN SLOBO MILOSEVIC
Jel se ti z.a.j.e.b.a.v.a.s.??
IDI ONDA U HAG PA MU GA POPUSI MAJMUNE!!!
Dobro sto ih nema vise, ali i ovaj jedan je veliki visak!!!
sad sam vec sigurna da je Srbija jedan veliki horor, ma bre i hollywood da nam zavidi. sikter sps
Yebm vas lude!
22.05.2004., 21:52
Najbolje da se vi SPS-ovci dovatite s' radikalima, pa da naizmenicno jedni drugima mecete u dupe!
Ostavite vi Srbiju vise na miru, stoko odvratna!
BEOGRADJANKA '89
10.06.2004., 00:29
Javi te se mladi socijalisti (SPS) dok je ziv bice i nas.SAMO JE JEDAN SLOBO MILOSEVIC Ma vi ste ne pismen narod,ma to nema nigde na zemaljskoj kugli!!Ma POCRKALI SVI DA BOG DA!!!! Mamu vam j-e-b-e-m zbog vas 10 godina nismo imali sta da jedemo
Ma stoke su te komunjare...
Ma necu da trosim svoju dragocenu energiju na njih...!!
***** vam mozak fasiticki i vama i radikalima :!: :!: :!: gde ste vi bili od 90-95 :?: e ja sam ratovo dok ste vi i radikali pili kafu sa tudjmanom :!: