Vidi punu verziju : pravljenje lutkica... u stvari treba mi jedna DOBRA knjiga
malecka
24.06.2003., 23:53
ne znam ko je pisao, ni kako se zove, ali bavi se pravljenjem lutkica od tkanine, ima u njoj gotovih krojeva i tako... mnogo dobra knjiga, ali mi je capila bivsa uciteljica :((((( u svakom slucaju zapamtila sam ime izdavaca (!) SALAMANDER BOOKS.
ako neko zna gde ima da se kupi, naruci,... ili prodaje, nek mi pomogne pliiiiiiiiiz...! dobila sam sad jednu knjigu iz iste edicije, pisanu '88 a cini mi se da je i ta knjiga iz iste godine, pa sam se mnogo rastuuuuuuuuzila, zbog te knjige... capila mi je krava knjigu samo sto mi je mama poklonila, imala sam 7 godina :,((((((
Idi u veeeliki "Plato" u Knezu, onaj novi. Oni diluju sa stranim izdavačima, pa možeš od njih da naručiš, ako te knjige ima na lageru...Ako nema, piši izdavaču yourself! Mislim da rade i sa antikvarnicama u lONDONU. pROBAJ, NEĆE BOLETI!!! mJedino, što može da nema tog kataloga, jer je 88 u pitanju...probaj da se setiš naslova.
Srećno!
A, zar nije lakše da nađeš svoju učiteljicu i otmeš joj sina, pa je uceniš?!!!
malecka
06.09.2003., 21:43
A, zar nije lakše da nađeš svoju učiteljicu i otmeš joj sina, pa je uceniš?!!!
S.A.V.R.S.H.E.N. ODGOVOR!!!!!!!!!!!!!!!!!
ODUSEVLJENA SAM....!]
+ jupi, ja sam opet plava pa sam glupa pa sam zaboravila ko mi je rekao da odem do platoa, ili da pisem izdavacu, enivej kad se dokopam knjige iskopiracu je i saljem vam je...
hvala vam puno na SUPER idejama...
Ma, idi. A friend in need is a friend indeed...
a da napravis lutkice sa likovima forumasha??? ajde nadji knjigu, i javi kako ide, mene to bas zanima.
MOZDA JE KASNO,ALI ZASTO NE PROBAS NA GOOGLE PRETRAZIVACU.............
malecka
12.10.2003., 23:05
MOZDA JE KASNO,ALI ZASTO NE PROBAS NA GOOGLE PRETRAZIVACU.............
posle 12 godina od incidenta jedino sto mi je ostalo u istraumiranoj glavi :cry: je ime izdavacha.... lm, radim na tome da se nakanim da im skrabucnem pismo obicnom postom, imam njihovu adresu. jedino je problem sto ce pismo biti UZASNO GLUPO zbog obilja informacija kojim raspolazem => ime izdavaca, godina izdanja i tematika kojom se bavi knjiga... :roll:
malecka
12.10.2003., 23:09
a da napravis lutkice sa likovima forumasha??? ajde nadji knjigu, i javi kako ide, mene to bas zanima.
e superiska ideja za likove forumasha... pravila sam ja takve lutkice po uzoru na par mojih simpatija. bile su fine...
aj ljudi svi koji ocete lutku koja moze da pomera ruke, sa vasim likom posaljite mi sliq... i parice naravno!!! :wink:
AAHHAA :!: Ovde se sprema neki vudu ritual :?:
Sad ću da vam zovem Vidovitu Zorku :evil:
malecka
12.10.2003., 23:19
ma ja sam bolja od nje... ko mi ne veruje - i ne mora da mi veruje, ali garantovano vam uz pomoc lutkica pomazem da prebolite bivsu ljubav... :lol:
ma ja sam bolja od nje... ko mi ne veruje - i ne mora da mi veruje, ali garantovano vam uz pomoc lutkica pomazem da prebolite bivsu ljubav... :lol:Znači valjaš lutke na naduvavanje :?:
malecka
12.10.2003., 23:27
ma ja sam bolja od nje... ko mi ne veruje - i ne mora da mi veruje, ali garantovano vam uz pomoc lutkica pomazem da prebolite bivsu ljubav... :lol:Znači valjaš lutke na naduvavanje :?:
cccccccccccccc! tako te majka vaspitala?!?