Vidi punu verziju : cime se bavite...
JaH_G|rL
24.06.2003., 19:05
Osim skole,cime se u slobodno vreme bavite...?
Ja osim skole idem i u muzicku,i treniram plivanje, a ranije i fudbal(na kratko)...
Ja osim skole idem i u muzicku,i treniram plivanje, a ranije i fudbal(na kratko)...
Gde treniras?
teretana, plivanje, internet, movies, cs na net-u..
poz.!
trenirala si fudbal..lol :)
ma dobro je dok nije dzudo :)
Basket, hokej(prestao sam da treniram, pa sada samo klizam), kickbox, tegovi, kompos i net, DVD i naravno cuga.
Ja osim skole idem i u muzicku,i treniram plivanje, a ranije i fudbal(na kratko)...Gde treniras plivanje?
Sh*t you call a heart...
http://www.cs-centar.net
U slobodno vreme Piiiiiiikam komp,ltreniram vaterpolo i JUURIMM RRRRRIBE.
Sh*t you call a heart...
JaH_G|rL
25.06.2003., 11:17
Da odgovorim svima gde treniram plivanje ;)) Na Tashu ;P,a sto se tiche fudbala...duga pricha,ali nije loshe!! ;)
Da odgovorim svima gde treniram plivanje ;)) Na Tashu ;P,a sto se tiche fudbala...duga pricha,ali nije loshe!! ;)Na tashu!koliko dugo treniras.Ako dugo treniras mozda te znam.
Sh*t you call a heart...
JaH_G|rL
25.06.2003., 12:09
Da odgovorim svima gde treniram plivanje ;)) Na Tashu ;P,a sto se tiche fudbala...duga pricha,ali nije loshe!! ;)Na tashu!koliko dugo treniras.Ako dugo treniras mozda te znam.
Sh*t you call a heart...
Godinu ipo dana...;)
silvereye
26.06.2003., 17:51
Heh...sta radim....
Ucim da sviram gitaru (i nesto mi ne ide), crtam , pravim ogrlice i koje-kakva cuda za sobu , setam po prirodi, meditiram , zezam se na netu , pevam u horu , citam ...... svashta..... :)
E trenirala sam i plivanje...i isla na neko takmichenje pre 2-3 godine na tasu.... bila sam najmanja tamo :) al zato bila 4-ta. Bas mi je zao sto sam prestala to je super sport...svaka cast!
guitarrr_babe
26.06.2003., 23:22
Sviram gitaru i blesim po gradu.
I diskutujem na netu.
slicno kao i silvereye...gitara me zeza, pomalo crtam, trazim ostatke prirode u bgdu i okolini, idem u muzicku, sviram klavir, slusam muziku i trudim se da NIKAD ne gledam TV
JaH_G|rL
30.06.2003., 17:38
slicno kao i silvereye...gitara me zeza, pomalo crtam, trazim ostatke prirode u bgdu i okolini, idem u muzicku, sviram klavir, slusam muziku i trudim se da NIKAD ne gledam TV
hehe :) u koju muzicku ides?
osnovnu muzicku Dr Vojislav vuckovic
Pa u poslednje vreme kosarkom.Spremam se da idem na draft 2004.
Pokahontas
01.07.2003., 20:04
Hm,pa medju vama nema ni jednog izvidjacha?
Da je sam clan izvidjacha,clan Crvenog Krsta,takodje obozavam da cetam,ali samo da crtam(nista slikanje i to)i da se bakcem sa glinom,drvetom...
Mogu da predlozim nekim od vas (koje zanima i crtanje,a i priroda iboravak u noj)da se uclanite u izvidjace(ovo dodje i kao reklama,ali mi to nije namera,verujte mi ne rac!),jer postoje likovne kolonije za slikare izvidjache,tamo bude strava druzenje!!!!
Tamara89
02.11.2003., 18:11
Ja treniram veslanje i verujte,vredi pokusati.Samo bez panike kad ispadnete iz camca u oktobru!Pa voda i nije tako hladna... 8)
... ja treniram stoni tenis :lol: ... i crtam stripove :twisted: ... i citam knjige ... i ... i .... i .... i .... :roll:
Eyesburn girl
02.11.2003., 18:56
osnovnu muzicku Dr Vojislav vuckovic
Sta je bre ovo, pola Vuckovica na ovom forumu... :)
JA SAM GLUMICA!Idem u dramsku skolu i glumim svakog meseca u raznim predstavama... :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P
kliford
03.11.2003., 01:56
JA SAM GLUMICA!Idem u dramsku skolu i glumim svakog meseca u raznim predstavama... :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P
Fino, fino, ali sto se nisi potpisala ?
Nije fora...
Inace i ja se bavim glumom. Pozoriste obozavam, skroz.
Uopste, obozavam umetnost. Sviram gitaru, slusam muziku mnogo, pisem, citam, crtam, volim da razmisljam (filozofija), do skora sam radio i na radiju (pravio sam kviz)....
I treba da pocnem da spremam prijemni za faks :lol:
e,moram da vas pohvalim!Tema vam je stvarno super i dosta mi je raznoraznih gluposti kojih ovde ima na tone...cime se ja bavim osim skole?setam,pisem poeziju i kratke price(cisto za sebe),malo crtam,volim muziku.razmisljam,chatujem,gledam tv (ali ne serije,vec putopise,reportaze isl.),pomazem mladjoj braci oko skole ...spisak je podugacak ali vazno je samo ne sedeti u dokolici,zar ne?pozdrav,goca
Posle skole treniram odbojku svaki dan.Isao sam i jedno vreme u muzicku skolu,ali to je proslost. :roll:
yellow girl
21.11.2003., 21:40
E, ovako...idem u dramsku sekciju (u skoli)
:? idem u teretanu
:? bavim se aerobikom
:? radim u nedeljnoj skoli
:? CRTAM!!!!!!!!!!!!!
...........................................
.................................................. ... ...........................
Ja radim mafijaske poslove kao reketiranje,pranje novca preko neta au slobodno vreme da bi zaradio za leba idem na ulicne tuce :twisted:
Ufi2004
22.11.2003., 20:43
Totalno sportski tip.Fudbal
u slobodno vreme pijem pivo!
Sasha85
22.11.2003., 23:36
Kad god mi vreme dozvoljava,vozim rolere... To je nesto sto me ispunjava... Trenirala sam Ai-Kido,ali mi se nije svidelo pa sam odustala... A u slobodno vreme radim neke poslice na kopmjuteru za lovu,skitam sa drustvom i ostale gluposti...
Alexandra9
23.11.2003., 09:28
Stvarno? I ja sam isla na ai-kido(samo mesec dana).
Sasha85
23.11.2003., 10:07
Stvarno? I ja sam isla na ai-kido(samo mesec dana).
Sto samo mesec dana? Ni tebi se nije svidelo?
Alexandra9
23.11.2003., 12:42
Ma svidelo mi se kao sport, ali je bilo dosta neorganizovano. Bilo nas je puno u sali, a samo jedan trener.
I jos su trazili da nam roditelji potpisu da osobadjaju odgovornosti trenera ako nam se nesto desi.
Moja mama to nije htela da potpise, pa nisam ni nastavila...
Sasha85
23.11.2003., 14:11
Ma svidelo mi se kao sport, ali je bilo dosta neorganizovano. Bilo nas je puno u sali, a samo jedan trener.
I jos su trazili da nam roditelji potpisu da osobadjaju odgovornosti trenera ako nam se nesto desi.
Moja mama to nije htela da potpise, pa nisam ni nastavila...
Bezveze... Trenirala sam dosta dugo,ali su posle poceli treninzi rano ujutru,oko 6... Plus,sto je meni to bilo veoma daleko,pa sam morala da ustajem oko 5... Postalo je pravo mucenje...
Vise mi se svidja karate ili kung fu... Ovde se samo koriste ruke...
Alexandra9
23.11.2003., 14:14
meni se ai kido svideo jer na neki nacin predstavlja sport i za telo i za duh...
Mike girl
29.11.2003., 14:55
Covece,vi se svi bavite,ili ste se bavili nekim jakim sportom,cudnim vestinama.Ubacicu se ovde kao umetnicka dusa.Trenutno idem na glumu,i u skoli uskoro dobijamo ples.Bavila sam se stvarima koje mi prve padnu na pamet.Isla sam:4 god na manekenstvo,8 god na balet,2 god na vajarstvo,2 god na slikarstvo,3 god na moderni ples,1 god na tenis{neki sport},i sad evo 5-a godina na glumi.Ako te nesto zanima,pitaj!
Sasha85
29.11.2003., 16:19
Covece,vi se svi bavite,ili ste se bavili nekim jakim sportom,cudnim vestinama.Ubacicu se ovde kao umetnicka dusa.Trenutno idem na glumu,i u skoli uskoro dobijamo ples.Bavila sam se stvarima koje mi prve padnu na pamet.Isla sam:4 god na manekenstvo,8 god na balet,2 god na vajarstvo,2 god na slikarstvo,3 god na moderni ples,1 god na tenis{neki sport},i sad evo 5-a godina na glumi.Ako te nesto zanima,pitaj!
Odakle si?
Electra
29.11.2003., 16:45
Citam, slusam muziku, pisem (vezbe za buducnost, he he :)) , gledam Prijatelje i Sipsonove, idem na net, sekciju iz latinskog, uskoro krece i novinarska, volontiram u Otvorenom Klubu.... planiram da jednom odem do Juventusa, kad bude audicija, cisto da vidim imam li sanse, posto nisam najsigurnija u svoje pevacke sposobnosti, ali drugi mi kazu da umem da pevam (sigurno ste culi za somborski Mesoviti omladinski hor Juventus Cantat, bili su par puta prvaci sveta...)
Mike girl
01.12.2003., 17:23
Odakle si?Iz Beograda,a ti?Da li tragas za Mikejevim klonom?
Sasha85
02.12.2003., 11:45
Pitala sam zato sto si se bavila svim tim stvarima... Retko gde to ovdee ima,ali posto si iz BG-a,onda nije ni cudno...
Ja sam iz Smedereva...
Ne.... :wink: Ja sam samo ona koja je rekla da ce ti reci ako naidje na decka koji lici na Mike-a... 8)
Mike girl
02.12.2003., 19:29
Pitala sam zato sto si se bavila svim tim stvarima... Retko gde to ovdee ima,ali posto si iz BG-a,onda nije ni cudno...
Ja sam iz Smedereva...
Ne.... :wink: Ja sam samo ona koja je rekla da ce ti reci ako naidje na decka koji lici na Mike-a... 8)Kako god,ipak ti puno HVALAAAA!!!!!
Sasha85
02.12.2003., 22:01
Ja sam iz Smedereva...
Ne.... :wink: Ja sam samo ona koja je rekla da ce ti reci ako naidje na decka koji lici na Mike-a... 8)Kako god,ipak ti puno HVALAAAA!!!!!
Nema na cemu... :wink:
mortishaaa
02.12.2003., 23:00
... ja treniram stoni tenis :lol: ... i crtam stripove :twisted: ... i citam knjige ... i ... i .... i .... i .... :roll:
i visis na netu :wink:
ja.. :roll: pa od neta nemam vremena ni zasta drugo.. c c c :lol: 8)
Miss_worms
29.12.2003., 18:05
treniram kosharku 5 godina,idem na engleski 5godina, trenirala odbojku i fudbal.Ishla na glumu 2 godine,informatiku .Vozm rolere i clan sam regionalnog centra za talente...
Osim skole sam isla u muzicku,igrala u plesnu grupu,isla u dramsku i trenirala kosarku.Od kada sam posla u srednjoj skoli nicim se vise ne bavim osi igranjem.
SisaDaPimp
29.12.2003., 20:03
Obicno bleja, web design, po malo mounti bajking, HH, i tako nishta spec :D
Veslam, plivam, vozim bicikl, pomalo i sredjujem ocene...
e ovo je moj spisak: (sad cu da vas smorim) radim, ucim, radim, radim muziku na kompu, radim, idem na posao, radim, meditiram (zaozbiljno), radim, chatujem i piskaram po forumu, radim,idem na dramsku, radim
e sad pod radom se podrazumeva: hranjenje stoke, ciscenje stale, donosenje ogreva, izbacivanje smeca, raznosenje kevinih papira po ovoj selendri,odrzavanje kuce, i jos gomila stvari. pored toga imam praksu koja je..........
sta ne mozete da pogodite, e recicu vam, ukratko hranjenje i ciscenje krava na skolskoj farmi, ako me ubode cuvam ovce, ili radim kod konja
i onda se ljudi pitaju zasto moje poruke ponekad stizu ovde u 3 izjutra.