Vidi punu verziju : Kako da chatujem preko mobilnog
Nexilion
19.01.2007., 09:39
Interesuje me na koji bi nacin mogao da se konektujem na internet putem mobilnog telefona. Imam laptop koji treba da povezem sa mojim Sony Ericsson k510i i na taj nacin da otvaram strane dok sam u autu i slicno. Napomena: Drajveri za k510 su intstalirani i cak ovaj telefon se pojavljuje u listi modema. Nisam siguran sta mi jos treba i na koji broj da se konektujem, tj. koji provajder ovo podrzava?
Plava frajla
19.01.2007., 17:56
Može li neko da mi objasni kako da udjem na wap chat ( World chat, Live chat) preko kompjutera, odn. preko interneta?
Kasper_Dobri
19.01.2007., 23:57
imas sajt za to i zove se shabi.wap.co.yu ili sabi.wap.co.yu probaj na googleu preko mob. ukucaj sabi chat i nace se sigurno mnogo dobar chat!
Turelio
20.01.2007., 00:02
imas chat.ajdbre.com
Imash i messengere... ne znam na koji si chat mislio?
domacin_uzice
22.01.2007., 11:25
pa koji je u pitanju....
choopachoops
22.01.2007., 17:28
pa napisao vam covek u prvoj poruci, hoce da ide na live chat a on ne moze operom kao ostali wap sajtovi.
Moze li mi neko pomoci kako da chatujem preko moba.Konektujem se na krstaricu ali ne mogu da udjem u sobu.Kako?Jel potrebna neka registracija?Kako?
ja mislim ,mozda ti ne dozvoljava zbog jave ako je nemash na mobu,mozda sam i lupio ali meni je to bio problem na motoroli a1000