PDA

Vidi punu verziju : A STA MISLITE......

DON
11.01.2004., 20:34
.....O novom OKCE-tu.Mislim,sad je u rukama omladinskog saveza.Ocemo li sad gledati popularne grupe i pevace........il ko dosad jednom godisnje?

hell angel
16.03.2004., 17:30
super je

neven
03.04.2004., 13:05
ma sve je isto ko pre,neki bajati matorci prave opet bajate zurke...ja ne vidim nikakvu razliku cak nisam ni znao da je promenilo vlasnika...

Volela_me_jedna_Vranjanka
07.04.2004., 00:56
Ma ko vas laze, to su obicne price, i pusta obecanja!
Pa ja sam u Bg, ovde jedva vidis nekoga, tj. neki koncert, a kamoli dole u Vranju!
Nazalost, tako je, mi smo jos uvek za njih teska provincija :(

09.04.2004., 01:35
.....O novom OKCE-tu.Mislim,sad je u rukama omladinskog saveza.Ocemo li sad gledati popularne grupe i pevace........il ko dosad jednom godisnje? :twisted: eeeeeeeeeeee kad bi dino dosooooooo ............ :twisted:

09.04.2004., 01:35
.....O novom OKCE-tu.Mislim,sad je u rukama omladinskog saveza.Ocemo li sad gledati popularne grupe i pevace........il ko dosad jednom godisnje? :twisted: eeeeeeeeeeee kad bi dino dosooooooo ............ :twisted:

DON
09.04.2004., 16:33
Pa Dino tebvi dolazi svako vece putem WEB kamere,zar ne......... Ne vredi ti to GOST,isuvise prepoznatljiv nacin pisanja,plus ponavljanje POSTA.
Ti bi mogla da nam ga dovedes,zar ne........

DON
09.04.2004., 16:43
Ma ko vas laze, to su obicne price, i pusta obecanja!
Pa ja sam u Bg, ovde jedva vidis nekoga, tj. neki koncert, a kamoli dole u Vranju!
Nazalost, tako je, mi smo jos uvek za njih teska provincija :(

UOPSTE nije tako i to ti odgovorno tvrdim.Ne radi se o tome da li je Vranje "provincija"....boli estradu ona stvar dal pevaju u provinciji ili u BGD...lova bre.E,posto u Vranje nema pare kao nekad,propalo sve,ostaje improviozacija i rizik neciji da preuzme organizaciju.Zimi je lakse,diskoteka La pasion ,gostuju sa estrade.Sad,po necijem ukusu,po necijem ne.Za leto ce se vec naci neko ko ce aktivirati bastu Hotela Vranje.Taj neko je proslu godinu cutao,i nista se nije desavalo,ove godine nece cutati,pa ce se desavati.

PoZ

LENNA^
10.04.2004., 00:37
Pa Dino tebvi dolazi svako vece putem WEB kamere,zar ne......... Ne vredi ti to GOST,isuvise prepoznatljiv nacin pisanja,plus ponavljanje POSTA.
Ti bi m : ogla da nam ga dovedes,zar ne........ :oops: pa ja tebe volimmmmm ko kaze da ja obozavam dino ccccccccc :shock:

DON
10.04.2004., 00:46
LENNA^ ljubavi,
Ja odgovaram gostu,ne znam sto se ti umesa?
VOLIM I JA TEBE........