Vidi punu verziju : Treba mi PAS
Primila bih na poklon ili povoljno kupila musko stene sledeciih rasa koje je vakcinisano,i po mogucnoscu sa papirima:
1.Entlebuskog planinskog psa
2.Artoasko- normadijskog baseta
3.Vestfalskog brak- jazavicara
4.Kratkodlakog foksterijera
5.Bigla
Jesi li ti dobro tko bi ti poklonio čistokrvnog psa i još s rodovnicom nemoj brzat šaparaj pa kupi kvalitetno to ti je najbolje. :)
Jesi li ti dobro tko bi ti poklonio čistokrvnog psa i još s rodovnicom nemoj brzat šaparaj pa kupi kvalitetno to ti je najbolje. :)dijelimo misljenje :)
Moj pas je skotstki ovac ( Lesi ) !
Zove se Dina i svima koji jos nisu kupili pse preporucujem da nabave jednog Lesija jer je veoma drustvena i pametna zivotinja . Najvise voli da se igra s decom i starijima i nikada ne napada drugu zivotinju . Toliko je drustvena da se cak slaze s mackama tako da pored nje imam i dve macke . Svi zive u harmoniji ! Jedino nekad ume da bude tvrdoglava ali tada je jos vise volim . Ume nekada da bude i oseljiva i veoma ljubomorna . Zato pazite i potrudite se da bude u centru paznje !
stefanos
27.09.2003., 09:27
Skotski ovcar Deni star 4 godine kraljevskog porekla
ocajnicki trazi zenku radi parenja.Deni je do sada ziveo u Vrscu a sada je u Pancevu.Pozdrav svim ljubiteljima Lesija ,to su najelegantniji ,najlepsi,najpametniji,dostojanstveni i plemeniti psi koji vole decu i dobre ljude.
Primila bih na poklon ili povoljno kupila musko stene sledeciih rasa koje je vakcinisano,i po mogucnoscu sa papirima:
1.Entlebuskog planinskog psa
2.Artoasko- normadijskog baseta
3.Vestfalskog brak- jazavicara
4.Kratkodlakog foksterijera
5.Bigla
Hocu i ja bigla na poklon
IMAM JA JEDNOG RASNOG GOSPODINA SAMO SE JAVI!!!
Ojdanic
15.11.2003., 23:43
Kupila bih ili primila psa rase haski starog do 4 meseca.
vlasnica psa
17.11.2003., 12:25
Kupila bih ili primila psa rase haski starog do 4 meseca.
Gospodjice, zasto bas haskija. Da li ste spremni za vaspitavanje takvog kera. Nadam se da imate prostrano dvoriste i puno zivaca. :wink:
Deepblue
17.11.2003., 22:55
Pokljanjam jasrednje africkog golokozok psa pa ako odgovara....
Pokljanjam jasrednje africkog golokozok psa pa ako odgovara....
ODGOVARA SAMO MI OSTAVI BROJ LOLA88
Ivana Bg
01.12.2003., 15:55
Primila bih na cuvanje psa rase Sibirski Haski,starog do jedne ili dve godine.
saciragica
02.12.2003., 10:38
[Imam veselog 4-eg mešanca belo-braon za poklon. Coca
I ja bih primila na poklon:
1. 1 000 000 000 $
2. 1 000 000 $
3. 2 000 000 000 $
kao i
4. 2 000 000 $
Dakle, STVARNO NE MOGU DA VERUJEM!
Bljak i fuj! :evil: