Vidi punu verziju : VASPITANJE I KULTURA GDE SU, STA JE TO? mozda se to jede
Da li je na ovim forumima tehnicki izvodljivo da lepo pricamo a ne da se prepucavamo tipa seljacino, budala, shabani i ostali pojmovi koji po mom licnom ubedjenju garantovano izgovaraju osobe koje nemaju blage veze sta znace a iz toga zakljucujem da su totalno neobrazovani/e i da pokusavaju da budu face ili modernije Cool face, a to slabo proolazi. Sto pre ukapirat bice bolje po vas "mlada gospodo" jer imate izmedju 5-20 godina
AA koe se nesvidja moze da psuje ali nemojte ena netu ako zelite da se dopisjete sa ostalim mnogo kulturnijim svetom nego sto je nas ovaj ovde, kunemo se u kulturu a velika vecina nezna ni osnove kulture, a nemate pojma kako lako biti kulturan
PA RAZMISLITE MALO O TOME
meštanka
19.07.2003., 01:25
Tvoj poziv na kulturnu komunikaciju nije loš, ali nije na pravom mestu.
Dragi/ga bolje uzmi knjigu pa čitaj, vežbaj malo i pisanje pošto gutaš slova.
Mislim da je ovo tema koju ce retko ko ovde ispratiti na pravi nacin...
Dobro je vec vas je dvoje sa pozitivnim komentarima verovatno ce do kraja avgusta biti 5 (petoro).
Gde ste KULTURNI LJUDI "GOSPODO" nesto vas i nema ili ste samo kulturni tek da se kaze ili vam je tako laske a kuci nemogu mi da zamislim. Citaj temu Sta je za Vas kultura
Mislim da je ovo pravo mesto i da na zalost zivimo u pravom vremenu da se postavi ovo pitanje :!:
Zaista si upravu, nema veze sto malo jedes slovca, normalno za osobu koja brzo kuca. No sto se tice pitanja, uvik je misto i vrime za to pitanje.
Da, mi Novosadjani se uvik hvalimo kako smo kulturniji od ostatka Srbije, posto nismo na balkanu,
ali naravno to cesto izostaje. Mislim da je najveci problem u tom losem recniku to sto je vecina ljudi, ne samo mladih , nezadovoljna samim sobom, i naravno neizivljena, posto im je verovatno tokom cilog zivota branjeno da izvaljuju takve rici.
No, jos jedna stvar, u ricima kao sto su (******, jebise, seronja,jeb...ti m...) poznato je da ih izgovaraju osobe koje imaju problema sa sexualnim zivotom. No toliko od mene! :D
ozbiljan
02.08.2003., 13:59
Sve je to tacno, ali sta vredi kada oni koji bi trebali ovo da procitaju i pocnu da se menjaju u pozitivnom smislu, ili nece ni pogledati sta se pise pod ovom temom,a kamoli napisati svoje misljenje.
U svakom slucaju podrzavam vas pokusaj!
Pozdrav
Aleksej_BASO
25.07.2006., 17:36
Da li je na ovim forumima tehnicki izvodljivo da lepo pricamo a ne da se prepucavamo tipa seljacino, budala, shabani i ostali pojmovi koji po mom licnom ubedjenju garantovano izgovaraju osobe koje nemaju blage veze sta znace a iz toga zakljucujem da su totalno neobrazovani/e i da pokusavaju da budu face ili modernije Cool face, a to slabo proolazi. Sto pre ukapirat bice bolje po vas "mlada gospodo" jer imate izmedju 5-20 godina
AA koe se nesvidja moze da psuje ali nemojte ena netu ako zelite da se dopisjete sa ostalim mnogo kulturnijim svetom nego sto je nas ovaj ovde, kunemo se u kulturu a velika vecina nezna ni osnove kulture, a nemate pojma kako lako biti kulturan
PA RAZMISLITE MALO O TOME
Eeee evo prave teme za sve nas!!!
Kultura, bato!
jacques
26.07.2006., 07:43
a jos je bolje ako si iz Finske ;)
DOKONI UM
26.07.2006., 08:23
Lepše je sa kultur(n)om !!!
uvek me zanima zasto o kulturi pricaji nickovi i likovi kojima je to daleka buducnost :-?
DOKONI UM
26.07.2006., 08:38
Ti stalno misliš samo na sebe ?!?!? :-)
Ti stalno misliš samo na sebe ?!?!? :-)
pa necu valjda na tebe ?:lol: :lol:
DOKONI UM
26.07.2006., 08:42
To bi bilo sumnjivo
Zadrži se ne sebi :-)
Aleksej_BASO
26.07.2006., 13:37
a jos je bolje ako si iz Finske ;)
MA *****, te finke nista ne valjaju!!
Svedjanke su mnogo bolje!!!
MA *****, te finke nista ne valjaju!!
Svedjanke su mnogo bolje!!!
Aleksej, ajde nadji ribu, molim te, stvarno preterujesh sa sexom. OK je biti liberalan, ali tebi je svaka druga o sexu. Bojim se, zastranices...sa nekom zhivotinjom...(BEEEEE...BEEEE) :lol: :lol: :lol:
Aleksej_BASO
26.07.2006., 18:17
Nis' ne brini! ;)
I nije mi uopste svaka druga o sehu! Bude tu i nasilja, qrvi, ... i tako toga!
PS. To sto ja nemam devojku, ne znaci da ne seham redovno, pa poludeo bih bre da nemam seha!!! :shock:
Gryphon
26.07.2006., 18:21
Ajde bezite u ****.......TV Panonija
Aleksej_BASO
26.07.2006., 18:44
Hahaha pa gde si ti covece!!! :D:D:D
Eee,stvarno da vidim i tebe! :wink:
Dobro dosao ti nama! :lol: :lol: :lol:
jacques
26.07.2006., 20:47
ovo mi lici na okupljanje starog dobrog drustva :D
HEMI 426
27.07.2006., 00:44
Nis' ne brini! ;)
I nije mi uopste svaka druga o sehu! Bude tu i nasilja, qrvi, ... i tako toga!
PS. To sto ja nemam devojku, ne znaci da ne seham redovno, pa poludeo bih bre da nemam seha!!! :shock:
ne da ti je svaka druga o sexu nego ni ocemu drugom ni ne pises
mislim, bas mene briga ali mi je smesno kad krenes da *****s kako kreshes redovno i da bi poludeo da to ne radis :lol:
ili si vec lud ili ces tek to da postanes jer se vidi da ti pick.e fali neverovatno... :wink:
STA?Jos ti nije poslao neku hot PP?Cccccc....
jacques
27.07.2006., 10:11
cekaj...ima vremena :lol::lol:
Gryphon
27.07.2006., 10:14
Pozdravljam, eve me kulturo.
KENZO
jacques
27.07.2006., 11:49
koji je lik ovaj Klint....nedostajali su mi tvoji vickasti komentari....:D:D:D
Mikowiny
27.07.2006., 13:00
Šta da radiš kada ima seljačina, budala i šabana?!
Gryphon
27.07.2006., 13:09
Šta da radiš kada ima seljačina, budala i šabana?!
Neka si im rekao........ :lol:
Aleksej_BASO
27.07.2006., 13:37
ne da ti je svaka druga o sexu nego ni ocemu drugom ni ne pises
mislim, bas mene briga ali mi je smesno kad krenes da *****s kako kreshes redovno i da bi poludeo da to ne radis :lol:
ili si vec lud ili ces tek to da postanes jer se vidi da ti pick.e fali neverovatno... :wink:
PA i kresem redovno (i to jednu sa limana :p )...
PS Sta ti vise nisi i onom "pimp" fazonu? :lol: E TO je smesno...
Aleksej_BASO
27.07.2006., 13:38
STA?Jos ti nije poslao neku hot PP?Cccccc....
PROSLEDI mu ti neku od tvojih brojnih! :lol:
PROSLEDI mu ti neku od tvojih brojnih! :lol:
A,ne!Toliki tvoj trud,a ja da ga prosledim nekom?Bas bih bila neukusna...Cenim ja...
Aleksej_BASO
27.07.2006., 14:01
Uh pa nije samo moj, ti rece da ih ima 20!
Pa njihove trudove... :lol:
HEMI 426
27.07.2006., 14:32
ne mogu da ne budem u pimp fazonu jer sam rodjen tako, samo sam skontao kao je do yaya understatment fazon....
i stvarno si joj poverovao da je sa limana!?!?! :shock: :lol:
e vidis, to je urnebesno!
lillymoon
27.07.2006., 14:34
:lol:
Uh pa nije samo moj, ti rece da ih ima 20!
Pa njihove trudove... :lol:
Zar si samo i pomislio da tvoj ne ubrajam medju naj-hot?Slagala sam te-21.
jacques
27.07.2006., 14:46
pfuuuuu...a ja ti jos nisam ni pisao......bice toga jos ;)
HEMI 426
27.07.2006., 14:55
:lol:
ljudi ce u svasta poverovati kad su ocajni...na tome lezi uspeh laznih proroka i vidovnjaka kao i riba sa sela koje imaju lazna limanska dokumenta... :lol:
Aleksej_BASO
27.07.2006., 15:08
ne mogu da ne budem u pimp fazonu jer sam rodjen tako, samo sam skontao kao je do yaya understatment fazon....
i stvarno si joj poverovao da je sa limana!?!?! :shock: :lol:
e vidis, to je urnebesno!
Znam gde sam isao u svaleraciju ;)
MAda za taj deo (liman 4) i onako limanici kazu da nije liman :p
Aleksej_BASO
27.07.2006., 15:12
Zar si samo i pomislio da tvoj ne ubrajam medju naj-hot?Slagala sam te-21.
Eee to je nesto!
Sada mi je lakse.