PDA

Vidi punu verziju : Rezerva u Petnici

11.01.2004., 12:11
Fiziku obozavam ali sam svake godine rezerva. Interesuje me zasto i kakve su mi sanse da me
pozovu

Joshua
26.02.2004., 11:19
Pazi, ne znaci ako nesto volis da to iznas, ali dobro. U svakom slucaju nemoj da se predajes, a ako te ne pozovu bar ces znati da si pokusao. Mada, stvarno je steta da ne odes jer je tamo super, kako rad tako i zezanje. Ne znam koi si razred, ali moj savet ti je da pokusas da se prijavis na nesto drugo ako si sledece godine drugi ili treci pad da se posle prebacis

Electra
16.04.2004., 19:15
Petnica? E super! Mene interesuju iskustva onih koji su bili tamo, kao i to sta postoji, od drustvenih nauka, sem lingvistike! Mada vidim da su vise zastupljene prirodne :? a ja sam zakleti drustvenjak i jezicara :D

Tasa!
16.04.2004., 21:36
Samo mi objasni pojam "rezerva" za Petnicu. U moje vreme nije bilo takvih stvari. Ili su te pozvali ili nisu...

Pozdrav,
Tasić

geologicarka
23.07.2004., 00:31
Pa pazi, rezervu pozivaju kada neko od vec pozvanih posalje telegram da nece da prisustvuje seminaru. A sto se tice toga da li se prijavljivati, pokusaj da malo drugacije popunis prijavu. Pisi nesto normalno i ne preuvelicavaj jer oni mnogo cene kada imas sopstveno interesovanje i kada se to i vidi. A i na seminar fizike pozivaju vecinom djake matematicka gimnazije. A sto se tice drustvenih nauka, imas i psihologiju, istoriju, arheologiju, ako su to drustvene nauke.

geologicarka
23.07.2004., 00:31
Pa pazi, rezervu pozivaju kada neko od vec pozvanih posalje telegram da nece da prisustvuje seminaru. A sto se tice toga da li se prijavljivati, pokusaj da malo drugacije popunis prijavu. Pisi nesto normalno i ne preuvelicavaj jer oni mnogo cene kada imas sopstveno interesovanje i kada se to i vidi. A i na seminar fizike pozivaju vecinom djake matematicka gimnazije. A sto se tice drustvenih nauka, imas i psihologiju, istoriju, arheologiju, ako su to drustvene nauke.