Vidi punu verziju : Sejtanov Ratnik II
Sentimentalna budala
21.01.2007., 02:33
Za sve one koji su bili odusevljeni ovim nezasluzeno ignorisanim filmom evo jedna super vest.Uskoro pocinje snimanje drugog dela ovog filma koji ce doduse imati radnju koja nema veze sa onom iz prvog dela.Ostalo saznajte sami...
http://www.mtsmondo.com/entertainment/movies/story.php?vest=44273
pa pazi,efekti u prvom delu nisu toliko losi ako uzmemo u obzir da je to nas film
ali prica krajnje idiotska...
Sentimentalna budala
21.01.2007., 18:30
pa pazi,efekti u prvom delu nisu toliko losi ako uzmemo u obzir da je to nas film
ali prica krajnje idiotska...
Piice je i trebala da bude krajnje idiotska.Sejtanov ratnik je radjen kao strogo zanrovski film po ugledu na Americke teen horor komedije 80ih godina a uostalom svaki film sa horor elementima ima manje ili vise retardiran zaplet.Ono sto je privuklo mene i veliki broj ljudi koji misle da je ovaj film dobar jeste ljubav sa kojom je ovaj film radjen.Jasno se vidi da je kako je to neko drugi spomenuo za razliku od ostalih nasih skorijih filmova ovaj film namenjen samo i iskljucivo za gledaoca a ne za nekog imaginarnog clana zirija nekog zapadnog filmskog festivala.
PS:Za one kojima se svidelo da su efekti najzad usli i u nasu kinematografiju.Savetnik za specijalne efekte u drugom delu Sejtanovog ratnika bice lik koji je radio efekte za gospodara prstenova.Naime on je sam na to pristao jer kad je gledao Sejtanovog ratnika bio je impresioniran sto je toliko lepih efekata uradjeno sa mizernim budzetom...
whitenicky
21.01.2007., 18:51
Prvi deo je bash cool .....ima dosta provala i opste mi nije idotska prica ....
nadam se da ce 2 deo biti bolji i sa sto vise provala ..... ;)
Sentimentalna budala
22.01.2007., 00:07
Gde si Caco skidaj gace,ocu rezultate! :-)
Najjaca mi je ona scena u Bitefu sa onim gejem Hrvatom...
purpurna magla
29.06.2007., 02:57
kad ce drugi deo ?
gledao sam danas film ... mislio sam da je neki horor sa glupom pricom ... ali tek posle sam shvatio ...da je to i fazon :D
CarDevil
29.06.2007., 07:40
sto vam je glupa prica meni se licno vise svideo od bilo kod drugog horora mozda zato sto je nas ..........
-Air Stefan-
30.06.2007., 14:40
Meni je pricha dobra, ali gluma onog zloce losha(barem meni), kao i kako je uradjeno chudovishte protiv koga se bore. Moglo je biti i bolje! :) :mrgreen:
Darko_89
04.07.2007., 17:38
Ne znam nesto mi je gluma totalno pozorisna i nisu se nimalo uneli u uloge...a ni glumci nisu neki...
Miss_worms
06.07.2007., 11:53
Konacno neka lepa vest!
>>>>CarDevil<<<<
06.07.2007., 12:06
momci puno trazite ipak je ovo nas film :P od koga je dobro je
Darko_89
06.07.2007., 13:27
I to sto kazes....
Lignjomir
30.07.2007., 05:03
Prica jeste kretenska ali nije losa. Efekti su odlicni. Drugi deo ce nadgledati Weta! wow...
citat: Cigance sam malo, kreceno u belo...iskidao sam se od smeha
Darko_89
06.08.2007., 15:26
To je iz drugog dela?
Paja Cutura
02.06.2008., 17:08
grrrrrrrrrrr
Ja mislim da film nije los, nesto sasvim novo za nase krajeve. Pretpostavljala sam da ce biti drugog dela. Ne dopada mi se samo ona scena na kraju kada demon krene da kasapi ono odeljenje. Preterase ga malo. Na kraju samo njih petoro ostalo u razredu.
Verbal_Kint
02.06.2008., 22:47
Hah,
dosla ceta djaka
ispod nadvozhnjaka
i svi umrli u istom danu
Nisam gledao ni prvi,ali chujem da je teshko sranje.
Da li greshim?
Slicno kao i sa Ognjenkom , veci naglasak na efektima , mnogo manje na prici koja je u sejtanovom slucaju , za moj ukus kretenska ...
citat: Cigance sam malo, kreceno u belo...iskidao sam se od smeha
A Bora kad kaze: Znate li da je ciganska ***** 3 C toplija od obicne,naucno dokazano!
shone#43
03.06.2008., 14:07
film nije toliko los ali sto neznaju da glume pojedini to nije normalno pogotovo ona senka kao najbolja riba na balkanu sto kaze onaj lik ona nema veze sa glumom
MadonnaGirl
03.06.2008., 20:07
Roll
Glup film, do bola
mnooogo glup film....imam osecaj da su onu dechicu pokupili sa ulice da snimaju neke scene za dan shkole...ooo sto je ono...
pokusaj da ispadne PREoriginalan....ispade najdosadniji...
jos drugi deo...
sta,vraca se shejtan iz mrtvih ?
sdmiljan85
30.06.2008., 12:56
da ne postoji nula dao bih 1
uzas!
demon killer 777
05.07.2008., 14:41
Ako planiraju da II deo bude njesra kao prvi bolje da ga ne snimaju.
Ben_Adam
06.07.2008., 04:12
Piice je i trebala da bude krajnje idiotska.Sejtanov ratnik je radjen kao strogo zanrovski film po ugledu na Americke teen horor komedije 80ih godina a uostalom svaki film sa horor elementima ima manje ili vise retardiran zaplet.Ono sto je privuklo mene i veliki broj ljudi koji misle da je ovaj film dobar jeste ljubav sa kojom je ovaj film radjen.Jasno se vidi da je kako je to neko drugi spomenuo za razliku od ostalih nasih skorijih filmova ovaj film namenjen samo i iskljucivo za gledaoca a ne za nekog imaginarnog clana zirija nekog zapadnog filmskog festivala.
Dakle, film nema chime da privuche, sam po sebi?
Trud treba da pokazhe vishe nego postprodukciju. Sve je to lepo, ali ako vetj pokazuju revolt, neka ga pokazhu potpunom kontradikcijom koja tje da pleni i fascinira. Ovako ostaje, shto bi rekao Srdjan Todorovitj - tinejdzhersko polusranje. :neutral: